9 legjobb alap Figyelem Token (BAT) pénztárca 2021

A Brave Attention Token (BAT) alapvetően az ERC20 token, amely Ethereum blokklánc technológián alapul. A BAT érme alapítójának fő célja az online hirdetési domain megzavarása volt, miközben a BAT a kriptopiacon a legnépszerűbbé vált.

Ebben a cikkben a Ripple coin News Team felfedezi a legjobb BAT pénztárcák. A Brave internetes böngésző pontosan tudja és követi, hol töltik a felhasználók az idejüket. Nyilvánvaló, átlátható és hatékony digitális reklámpiacot alakít ki a blockchain technológia segítségével.

A legjobb alap Figyelem Token Wallets 2021 a BAT érmék tárolásához

1. Atomic Wallet

Atomic Wallet szabadon használhatja az összes ERC-20 tokent támogató nem letétkezelő kriptovaluta pénztárcát. Létrehozhat és megnyithat Atomic pénztárcát különböző operációs rendszerek, például macOS, Windows, Linux, Android és iOS segítségével. A legérdekesebb és legismertebb tulajdonság az atomi csereügylet a pénztárca részén, amely lehetővé teszi a kriptovaluták cseréjét. A beépített csere opció lehetővé teszi számos kriptovaluta konvertálását az Atomic Wallet platform használatával.


A projekt mögött álló csapat rendkívül profi és híres a kriptográfiai közösségben. A kezelőfelület a legjobb új babáknak, valamint profiknak. A pénztárcának van natív tokenje is, amely szintén ERC-20 token.

2. Ledger Nano X

A Ledger pénztárca alapvetően az egyik legjobb hardvertárca. Úgy tervezték, hogy hatalmas biztonsági funkciókkal rendelkező kriptovalutákat tároljon. A kriptokereskedők és a befektetők szenvedélyesen használják a főkönyvtárcákat az általuk is dicsért kriptovalutához.

A pénztárcát kifejlesztő főkönyvi vállalat kitettséggel rendelkezik a kriptográfia és a blokklánc biztonsági megoldásainak létrehozásában. 2014-ben alapították, és irodái vannak a párizsi San Franciscóban, a kb. 130 alkalmazott.

Szerencsére a vállalat sikeresen előteremtette a 85 millió dolláros beruházásokat. Ha a pénztárca felhasználói felületéről beszélünk, az nagyon egyszerű és könnyen használható. A Ledger számos érmét támogat, mint például a Bitgo, a MyEtherWallet, a Copay és néhány más

A Ledger egyben a legjobb hullámos pénztárca 2021-ben az XRP-érmék tárolásához.

3. Trezor

A BAT token legjobb pénztárcájáról beszélünk, és a Trezor is az egyik. A pénztárcát 2014-ben indította el egy technológiai cég, amely számos innovatív terméket gyártott a kriptopénz területén.

Két terméke van, nevezetesen a Trezor Model T és a Trezor One, amelyek számos kriptot támogatnak az online biztonság mellett. Olcsóbb, mint a többi pénztárca. A Trezor nagyon könnyen és egyszerűen használható, különösen kezdőknek.

Egyedülálló funkcióval rendelkezik, amellyel könnyedén visszaszerezheti pénzét vagy pénzét, ha elveszítette készülékét. A Trezor ezen keresztül nagyon biztonságos és átlátható platform, a felhasználók könnyedén nyomon követhetik tevékenységüket, a pénztárca érmék ezreit támogatja.

  1. Litecoin árjóslás 2021-2025
  2. Csillagos árjóslás 2021-2025 XLM 5 USD lehetséges?
  3. A 2021-2025 közötti Chainlink árjóslás a LINK 100 dollárt ér el?

Olvassa el a legjobb 7 legjobb csillaglumen (XLM) pénztárca 2021-et

4. MyEtherWallets

Ha olyan ERC20 tokenekről van szó, mint a BAT és még sokan mások. A MyEtherWallet a legjobb pénztárca a zsetonjaink biztosításához. A MyEtherWallet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy új pénztárcákat hozzanak létre, és tárolhassanak minden tokent, amelyek az ERC-20 szabványaira épülnek.

Biztosítja az összes tokenek és pénztárcák biztonsági másolatát, és ösztönzi a pénztárcákat is, mint például a fiat valutát kriptovalutára, Ethereumot bitcoinra, Ethereumot ERC20 tokenekre. Cserefiók létrehozása nélkül a BAT tokenek konvertálhatók más tokenekké. Tehát, ha újszülött vagy és szeretnéd biztosítani a BAT tokent, a MEW egy megbízható internetes pénztárca az Ön számára.

5. Bátor pénztárca

A bátor pénztárcát Brendan Eich vezérigazgató fejlesztette ki és hivatalosan is piacra dobta. Ez az egyik legjobb kriptotárca a BAT tokenek számára. A Brave teljesen ingyenes a felhasználó számára, vagyis a felhasználóknak nem kell fizetniük a BAT érmék fogadásáért és tárolásáért.

A kezdés első lépése a bátor böngésző letöltése. A bátor böngésző letöltése után könnyen hozzáadhatja a BAT tokent. A Brave együttesen engedélyezi a kiadókat, hogy felhatalmazzák a felhasználókat, és segítenek abban, hogy több bevételt szerezzenek, mint a hagyományos hirdetési mód.

A BAT pénztárca segítségével kényelmesen hozzáadhat pénzeszközöket a BTC, LTC, Eth vagy BAT használatával a pénztárcákba történő átutalás útján, és a legfontosabb az, hogy a BAT pénztárcák végül a nem BAT pénztárcát továbbítsák a pénztárcába, és egyensúly a BAT-ban. Könnyedén konvertálhatja a fiat pénznemet BAT-ba, ha számos cserét alkalmaz az alkalmazott hálózati díjakkal együtt.

6.. Meta Mask

Meta maszk egy másik kriptotárca alapvetően egy böngészőalapú pénztárca, amely támogatja az ERC20 tokent. Szinte minden olyan böngészővel kompatibilis, mint az Opera, a Mozilla Firefox és a Google Chrome.

A MetaMask nagyon fontos eszköz a blockchain-rajongók, újonnan érkezők, kereskedők és fejlesztők számára. Ez lehetővé teszi, hogy egyedi funkciót biztosítson a fiók biztonsági mentéséről és végső soron. A legfontosabb dolog, hogy a metrikagyűjtés szilárd álláspontot képvisel a felhasználók magánéletével és biztonságával kapcsolatban.

Hadd mutassak be még egy olyan funkciót, amely szerint a biztonságos identitásszéf olyan felületet jelent, amely felhasználható identitásának kezelésére különböző webhelyeken.

A legjobb Litecoin pénztárcák 2021-es kiadása

7. Guarda

Az adatok, információk és pénzeszközök biztonsága minden felhasználó elsődleges prioritása. A Guarda pénztárcája ezeket a dolgokat nagyon hatékonyan és eredményesen teljesíti. A Guarda támogatja a tokenek és a kriptovaluták organikus és változatos választékát.

Ez egy online alapú pénztárca, amely kompatibilis különféle platformokkal, mint például a Linux asztali számítógép, a Macintosh és a Windows. Okostelefonos alkalmazás is elérhető mind az IOS, mind az Android felhasználók számára. A bankkártyák lehetősége nemcsak a pénztárcán belül található, hanem elérhető a weboldalon is.

A Guarda kezelőfelülete nem túl összetett, de könnyen használható és nagyon egyszerű. Több mint 45 kriptovalutát és sok fiat pénznemet támogat a kriptográfia megerősítéséhez. Néhány legnépszerűbb kriptovaluta, például BTG, BTC, ETH, ERC20 tokenek és mások.

OLVASSA EL a 10 legjobb Tezos (XTZ) pénztárcát 2021-ben

8.. Kivonulás

Kivonulás egy asztali alapú pénztárca belátó felhasználói felülettel. Lehetővé teszi a felhasználók számára a BAT tokenek kényelmes kezelését. Kompatibilis a Linux, a macOS és a Windows rendszerekkel.

Az Exodus nemcsak a BAT tokent támogatja, hanem további 100 kriptovalutát is. Az Exodus hivatalosan 2016 júliusában indult, és folyamatosan bővíti felhasználói körét. három fő eleme van, amelyek magukban foglalják a portfólió részt, magát a pénztárcát és a csereintegrációt.

Nagyon könnyen és egyszerűen használható. Az Exodus pénztárca a felhasználóknak gyors hozzáférést biztosít pénzeszközeikhez, érmék fogadásához és küldéséhez, valamint a tranzakciók nyomon követésében. Támogatja továbbá az összes olyan tranzakció kiszűrését, mint az elküldött, kicserélt és fogadott.

Az Exodus több eszköz pénztárcáját tekinti néhány legnépszerűbb pénztárca támogatása miatt, mint például a Bitcoin, az Ethereum, az Ethereum Classic, a Bitcoin Cash, a Bitcoin Gold és még sok más. A felhasználó adatvédelmi, adatkezelési és magánkulcs-biztonsága az Exodus pénztárca legfontosabb prioritása.

9.. Bízzon Walletben

Bizalom pénztárca egy nagyon népszerű pénztárca, amely folyamatosan kitett. Ez egy (BAT) Basic Attention Token pénztárca, amely csak okostelefon-felhasználók számára áll rendelkezésre.

Támogatja és lehetővé teszi a felhasználók számára az ERC223, az ERC20 és a különféle érmék, például a Bitcoin, a Monero, a Binance Coin, a Litecoin, a Dash, a Bitcoin Cash kezelését. A Trust pénztárca révén a felhasználók könnyedén kapcsolatba léphetnek az Ethereum blokklánccal közvetlenül.

A felhasználók magánkulcsai, amelyeket helyben tárolnak, és több rétegű védelemmel és biztonsággal biztosítanak. A Binance hivatalosan átveszi a bizalmi pénztárcát, ezen keresztül a Trust Wallet egyre hitelesebbé válik. Lehetővé teszi a felhasználók számára az érmék azonnali cseréjét a decentralizált tőzsdén.

Következtetés

Könnyedén rögzítheti a BAT tokent egy olyan tőzsdén, mint a Binance. Remélem, hogy a cikk elolvasása után tisztában kell lennie a legjobb BAT pénztárcákkal és azok elérhetőségével a piacon és a szolgáltatásokkal is.

A bátor pénztárca egy főkönyvi rendszert hoz a fedélzetre, amely lehetővé teszi a felhasználók figyelmét és megfelelően ösztönzi a kiadókat. Remélem, ezt a cikket érdemes elolvasnia az Ön számára. Várjuk kedves javaslatait és visszajelzéseit.

A legjobb alapvető figyelmeztető tokenek GYIK

Hogyan lehet BAT érmét ingyen keresni?

Magánszemélyek könnyen kereshetnek BAT érmét a bátor böngésző használatával a böngészőben, így kapják meg a bátor hirdetéseket és megszerzik az ingyenes BAT érmét, vagy ingyenesen kereshet BAT érmét pusztán a public0x platform használatával.

Mi a legjobb pénztárca a BAT érmék tárolásához?

Mivel felfedeztük a legjobb alapvető figyelmeztető tokenek mindegyikét, megvan a maga egyedisége és kompatibilitása, de a legjobb az én véleményem szerint a Myetherwallet, mint szenvedélyes kriptográfia.

 mi a legjobb hardver pénztárca denevérérmék tárolásához?

Ha a BAT érmék főkönyvének rögzítésére szolgáló legjobb hardver pénztárcáról beszélünk, a Trezor a legjobb lehetőség erre a célra.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector