A legjobb Blockchain online tanfolyamok képzéshez és tanúsításhoz 2020

A blockchain forradalom javában zajlik. Ez a korszak sátras technológiája, különösen a pénzügyi intézményeknél fennálló zavaró potenciálja miatt.

Természetesen sok technikai rajongó és bárki, aki ez ügyben szeretne részt venni az akcióban. Az elosztott főkönyvi technológia ugyanis a jövőt képviseli. Számtalan módszer létezik a tanuláshoz, de a legkényelmesebb csatorna az online Blockchain tanfolyamok.

Ezen tanfolyamok egy része elkötelezett személyt vehet igénybe a blokklánc kezdő egy fejlesztő számára, nagyon rövid idő alatt. Ez azért van, mert tapasztalt újítók és szakértők csomagolják és oktatják őket, akiknek meglátása páratlan.

Menjünk át egy általános áttekintést az ilyen tanfolyamokról:

Blockchain Council: Minősített Blockchain Expert


blockchain tanács

Dióhéjban a Blockchain Expert lelkes egyén, aki megérti, mi is az a blockchain technológia. Az egyszerű know-how mellett képesnek kell lennie arra, hogy dApps-t építsen a vállalkozások számára. Ez a vizsga alapú tanfolyam kifejezetten egyének számára készült, mint befektetési bankárok, professzorok, programozók és mások, akik nem csak a blockchain-t akarják felfedezni, hanem tudásukat is alkalmazni akarják, amikor megoldják a valós világ problémáit. Először is, a résztvevőknek alapvető ismeretekkel kell rendelkezniük a számítástechnikáról, tudniuk kell a blokkláncot vagy a Bitcoin-t, és motiváltnak kell lenniük e technológia mélyebb megértésére. Ez a 129 dolláros Blockchain tanfolyam hat órát vesz igénybe egy óra vizsgával, és a befejezés után a hallgatóknak egy évig érvényes bizonyítványokat adnak ki.

OLVASSA EL, hogyan változtatja meg a jövőnket a blokklánc?

További információ erről a tanúsításról Itt

 Edureka Blockchain tanúsító képzés: 13 000+ elégedett tanuló

blockchain hullámzás

Kétségtelen, hogy a blokklánc a 21. század egyik legnagyobb találmánya. A technológia nemcsak zavaró, hanem sok kormány banki tevékenységet folytat a kialakulóban lévő technológiával. Valójában a Világgazdasági Fórum azt tervezi, hogy 2025-re a globális GDP 18% -a blokklánccal kapcsolatos tevékenységekből származik. Ez még nem minden, Bill & A Melinda Gates Alapítvány azt tervezi, hogy blokklánc-technológiát használ a bank nélküli bankok számára. Amint a világ fejlődik és profitál a blockchain eredendő tulajdonságaiból, a blockchain szakértői is. Becslések szerint egy alkalmazásfejlesztő éves átlagfizetése 85 000 dollárra bővül, míg egy vezető szoftvermérnöké nem kevesebb, mint 115 000 dollár évente. Ezért a kötél megtanulása létfontosságú.

edu blockchain corse

Szerencsére Edureka megalapozza diákjaikat. Nem számít, amíg buzgóság van, bárki beiratkozhat. A Blockchain tanúsító képzés azonban a legalkalmasabb pénzügyi szakemberek és szoftverfejlesztők részéről.

A szabó Edureka Blockchain online tanfolyama végigvezeti a hallgatót a Bitcoin, az Ethereum, a Hyperledger és a Multichain Blockchain platformok áttekintésén. Csak a parancssor és a Linux alapvető ismereteire van szükség. Nem szükséges, mert az Edureka kiegészítő és alaptanfolyamokkal rendelkezik, amelyek a hallgatót Linuxon, Nodejs-on és JavaScript-en keresztül vezetik be.

OLVASSA EL, hogyan változtatja meg a jövőnket a blokklánc?

Tól Blockchain tanúsító képzés, az Ethereum működésének elsajátítása gyors nyomon követi az intelligens szerződését, és privát láncokkal kapcsolatos ismereteket hoz létre. Emellett a Hyperledger zeneszerzőtől egy hallgató megismerheti az üzleti hálózatok telepítésének részleteit, miközben egyidejűleg megtanulja, hogyan telepítsen egy privát multichain környezetet.

A Blockchain tanfolyamon csiszolhatja készségeit, és megérti a különböző konszenzusos algoritmusokat és típusokat. Ettől eltekintve:

  1. Fogja meg az elosztott főkönyvi technológia (DLT) célja, típusa és belső működése mögött álló technológiát
  2. Ismerje meg a különböző hash algoritmusokat
  3. További információk az intelligens szerződésekről és a decentralizált alkalmazásokról
  4. Tudja, hogyan állíthat be privát blokkláncokat az általános blokklánc-környezetek Ethereum néven történő használatával.

A rendelkezésre állás függvényében minden tétel 399 dollárba kerül 339 USD. Blockchain tanúsító képzés 15 naptól öt hétig változhat. Mindennek végén igazolást állítanak ki.

Tudj meg többet Edureka Blockchain online tanfolyama.

Következtetés

Összegzésként elmondhatjuk, hogy ezek a felsorolt ​​tanfolyamok nagyszerű lehetőségeket kínálnak a blokklánc hullámra való ugrásra. Akit érdekel a Blockchain technológia apróságai, annak nincs mentsége, hogy informálatlan maradjon. Ez az újítás a jövőt képviseli, és hiába látjuk túl későn, hogy a világot a lábatok alá helyezték.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector