11 legjobb felhőbányászati ​​webhely 2021-ben a kriptovaluta számára

Keresi a legjobb és megbízható felhőbányászati ​​webhely? Nos, jó helyen jársz. Azért vagyunk itt, hogy megadjuk a legjobb felhőbányászati ​​webhelyek listáját, amelyek körbejárnak az interneten.

Zavarja, hogy egyedül bérli a hardvereszközöket és az enyémet? A felhőbányászat ebben a tekintetben segíthet. Végig fogjuk tekinteni a felhőbányászat mindegyikét és a felszerelés bérleti módját, hogy a bányászati ​​folyamat zökkenőmentesen működjön. Merüljünk bele ebbe!

Mi a felhőbányászat?

A Cloud Mining olyan folyamat, amelyben részt vesz egy bányászati ​​medencében, és bizonyos mennyiségű „Hash Power”. A nyereség egyenlő arányban oszlik meg az összes résztvevő között, akik részt vesznek a bányászatban a kiosztott hash teljesítmény alapján. Lehetővé teszi a kriptovaluta bányászatát hardver telepítése nélkül. Sok olyan cég van, amely ezt a nehéz munkát elvégzi az Ön számára, és nagyon alapos költségekkel részt vesz az Ön számára felhőbányászatban. Ha ingyenes kriptovalutát vagy bitcoinot szeretne keresni, itt található a tökéletes útmutató a legjobb bitcoin csapokhoz.


A legjobb felhőbányászati ​​helyek 2021-ben

A felhőbányászat megkezdéséhez különféle legális leghíresebb felhőbányászati ​​helyek állnak rendelkezésre, amelyek biztosítják eszközei legjobb biztonságát és átfogó listát nyújtanak a funkciókról. Az alábbiakban bemutatjuk a piac legjobb és legjobb besorolású Bitcoin felhőbányászati ​​webhelyeit.

1. IQ bányászat

2016 végén az IQ bányászat megkezdte szolgáltatásainak nyújtását. Manapság meglehetősen pozitív visszajelzések érkeznek az ügyfelektől.

A vállalat távoli berendezéseket biztosít, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy bérbe adják őket, hogy csatlakozzanak a felhőbányászathoz. Korlátozott időn belül az IQ Mining csaknem 50 000 felhasználót ragadott meg. Három különböző csomag áll rendelkezésre az Ön kívánságaitól és befektetéseitől függően.

  • Bronz csomagok
  • Ezüst csomag
  • Arany csomagok

Számos kriptovaluta áll rendelkezésre, amelyek közül választhat a bányászat számára. A regisztráció ingyenes, előfizetési díj nélkül. Intelligens szerződések állnak rendelkezésre a kockázatok csökkentése érdekében.

Az IQ Mining nagyon puha és felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Mivel Európában található, a platformok négy fő nyelvet kínálnak (francia, spanyol, orosz és angol). A profit-előrejelzések meglehetősen magasak az érthetetlen beruházásokhoz képest. A platform mindaddig alkalmas kis beruházásokra, amíg az ügyfelek nagyobb elismerést nem kapnak. olvassa el ezt az útmutatót legjobb ethereum felhő bányászati ​​helyek

2. Genezis bányászat

A Genesis bányászat az egyik legnagyobb felhőbányászati ​​vállalat, amely bitcoin bányászati ​​projekteket kínál. A 2013-ban alapított vállalat intelligens és egyszerű befektetési megoldásokkal tartotta fenn hírnevét a piacon.

A vállalatnak több mint 2 millió ügyfele van a világ minden tájáról. Ami a hash energiát illeti, a genesis bányászat jelenti a legnagyobb hash energiaszolgáltatót az altcoinok és a bitcoin számára.

A platform bitcoin és altcoins bányászatot is kínál. Különböző érméket bányászhat egyszerre a saját tulajdonában lévő hash-erő használatával. Például különböző kriptókat használhat a befektetések kockázatának diverzifikálásához. A vállalat gondoskodik a bányászokról és a karbantartásról, hogy megszabaduljon a szóváltástól.

A Genesis Mining számos árképzési csomagot kínál az Ön hash ereje és az érme típusa alapján, amelyet érdekel a bányászat. Más felhő bányászati ​​platformokhoz képest ezek kissé drágák, de kiváló tapasztalatokat és támogatást nyújtanak.

3. Megszégyenítés

A 2018-ban elindított Egyesült Királyságbeli Shamining bányászati ​​mező Londonban, San Joe és Capetown gazdaságaival az egyik legalkalmasabb bányászati ​​platform bányászok számára, akiknek minimális ismerete van a kriptográfiai folyamatról.

A Shamining felhasználóbarát weboldal-kezelőfelülete animált vagy inkább játékszerű bányászati ​​feldolgozással az a funkció, amely a Shamining-et kiemeli többek között. Bárki, aki rendelkezik legalább 100 dollárral, elkezdheti a bányászatot a Shamining platform használatával. Ez 1,43X megtérülést garantál (400 USD megtérülést 1000 USD-nél). 24/7 ügyfélszolgálatot is nyújt. 2018 óta 8000 plusz kripto befektetőkből álló közösség van. Egy további hasznos funkció a weboldalukon a beépített befektetési kalkulátor.

A Shamining négyféle szerződést kínál: CPU, GPU, ASIC és Individual szerződés.

processzor 23 580 GH / s teljesítményt kínál 0,0120 USD / GS / s áron, napi 0,1088 USD / GH / s karbantartási díjjal. Nyereségesség = 143%

GPU 94 340 GH / s teljesítményt kínál, 0,0113 USD / GH / s áron, napi 0,0106 USD / GH / s karbantartási díjjal. Nyereségesség = 149%

ASIC 235 849 GH / s teljesítményt kínál, 0,0109 USD / GH / s áron, napi 0,0104 USD / GH / s karbantartási díjjal. Nyereségesség = 156%

Mivel a fent említett információk alapján nyilvánvaló, a rendszer nagy teljesítménye magas jövedelmezőséget kínál, és ha a felhasználó nem biztos abban, hogy melyik szerződést kell elérni, akkor a 24/7 ügyfélszolgálat áll a rendelkezésére..

Annak érdekében, hogy elkezdhesse a Bitcoin bányászatát a Shaminingen, regisztrálja most fiókját, és kapja meg 37% -os bónusz az első befektetésén.

A tét népszerű kriptovaluta érméi 2021-ben olvassa el útmutatónkat A tét (POS) 2021-es érmék legjobb igazolása

4. ECOS

Az ECOS az ipar egyik legjobb felhőbányászati ​​szolgáltatója. 2017-ben hozták létre Örményországban, a Szabad Gazdasági Övezetben, az örmény kormány és a felhőbányászati ​​szolgáltató mögött álló vállalat között aláírt megállapodással együtt. Az ECOS-t azzal a céllal fejlesztették ki, hogy kielégítse azon ügyfelek igényeit, akiknek ízlése a kriptovaluta-felhő bányászatban van, és akik szeretnének megkönnyebbülni az önbányászat alól. Amellett, hogy Örményországban van a központ, Oroszországban is van központja.

Az ECOS egy felhőbányászati ​​szolgáltató, amelyben megbízhat, mivel az egyik első jogállással működő felhőbányászati ​​szolgáltató. Az egyik legfontosabb felhőbányászati ​​szolgáltatónak tekintett ECOS csak egy digitális valuta számára kínál felhőbányászati ​​szolgáltatásokat, amely a Bitcoin a világ legnagyobb kriptovaluta a piaci kapitalizáció szempontjából. Jelenleg a vállalat több mint 40000 felhasználónak kínálja szolgáltatásait az egész világon.

A vállalat bányászati ​​szerződések széles választékát kínálja a felhasználóknak. A meghatározott bányaszerződés minimális ára körülbelül 125 USD. Ez a szerződés hat-ötven hónapig marad érvényben. Különböző lehetőségek állnak rendelkezésre az Ön számára, amelyeket be- vagy felvételhez használhat. Ide tartoznak a hitelkártyák és a kriptovaluták, például a Bitcoin, az Ethereum (ETH), az XRP és a Litecoin (LTC).

Az ECOS-szal történő bányászat során rengeteg előnye származhat. Az ECOS-szal történő bányászat egyik előnye, hogy az új felhasználók egy hónapos ingyenes promóciós szerződést kapnak. További előnyök: adókedvezmények, megfizethető villamos energia, működési támogatás, korszerű berendezések és sokféle szerződés.

5. Kripto univerzum

2018 óta él, a kriptográfia egy másik felhőbányászati ​​projekt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyereséges tervekkel és szerződésekkel keressenek kriptográfiai bányászatot.

A platform elsősorban az orosz szövetségben nyújtja szolgáltatásait. Az elektromos áram aránya alacsony az északi régióban, és ez nagy előny a kriptográfia számára. Három különböző terv áll rendelkezésre, név szerint standard, VIP és a tarifa 2025 hosszú távú előnyökhöz.

A felhasználók 2 típusú szerződéssel bányászhatnak ”Felhő Bányászok”És„BTC bányászat”. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bányászati ​​berendezéseket vásároljanak. A felhasználók eladhatják a berendezést a bányászoknak, és a szerződés lejártakor visszavihetik pénzüket.

Mivel a kriptográfia piaca virágzik, a bányászati ​​berendezések értéke megnő, és ez további haszonkulcsot jelenthet a felhasználók számára. A weboldal kezelőfelülete meglehetősen felhasználóbarát. Egy csomó terv áll rendelkezésre alacsony beruházásokkal és rejtett díjak nélkül. Számos kriptográfiai társult program áll rendelkezésre, amelyeken keresztül az ügyfelek kereshetnek.

6. HashShiny

A Hashshiny egy bányászati ​​platform a Bitcoin (BTC) bányászatához, amely biztonságosabb a használata és gyorsabban működik. 2017-ben fejlesztették ki, és azóta az iparban dolgozik, és felhő bányászati ​​szolgáltatásokat kínál kriptovaluták számára, beleértve a világ legnagyobb kriptovalutáját, a Bitcoin-t is. A HashShiny fejlesztői azt állítják, hogy a világ legfelsőbb felhő bányászati ​​platformját fejlesztették ki, integrálva a naprakész telepítési technológiával..

Ez az egyik legfontosabb kriptográfiai felhőbányászati ​​platform, amely odakint van. A világ Bitcoin (BTC) hash-arányának körülbelül 1,5 százalékát kínálja.

A Hashshiny.io jelenleg különböző főbb kriptovalutákat támogat, beleértve a vezető digitális valuta bitcoinot (BTC), a második helyen álló cryptocurrency Ethereum (ETH), Zcash (ZEC), Litecoin (LTC), Dash (DASH) és Decred (DCR).

Ha el akarja kezdeni a bányászatot a HashShiny.io webhelyen, akkor a vállalatnak van egy csomagja az új felhasználók számára. Az új felhasználóknak ingyenes 5TH / S SHA-256 (BTC) kivonatolási sebességet kínál.

Hogyan kezdjük el a felhőbányászatot a HashShiny.io segítségével

A felhőbányászat megkezdéséhez a HashShiny.io webhelyen csak három egyszerű lépést kell végrehajtania:

1. lépés: Az első dolog, amit tennie kell, hogy hozzon létre egy fiókot a HashShiny.io oldalon, és regisztrálja magát. A fiók regisztrálásához ki kell töltenie a hivatalos weboldalon található regisztrációs űrlapot személyes adatok megadásával, például keresztneve, vezetékneve, e-mail címe stb..

2. lépés: A következő lépés, amelyet követnie kell, egy terv kiválasztása. Hat felhőbányászati ​​terv van hat különböző digitális pénznemre. Lehetősége van bármelyik közül választani.

Ez a hat terv magában foglalja az SHA-256 CLOUD MINING (BTC felhő bányászatához, ETHASH CLOUD MINING (ETH felhő bányászathoz), SCRYPT CLOUD MINING (LTC felhő bányászat), X11 HASH CLOUD MINING (DASH felhő bányászathoz), BLAKE256R14 CLOUD MINING ( DCR felhő bányászat) és EQUIHASH CLOUD MINING (a ZEC felhő bányászatához).

3. lépés: A harmadik lépésben fizetnie kell a választott tervért, és készen áll a felhőbányászat megkezdésére a HashShiny.io oldalon..

Sőt, a főbb jellemzői a HashShiny által kínált szolgáltatások: pool allokáció, szakértői csapat szolgáltatása, biztonság, napi kifizetések, mobilalkalmazások, bányászkapcsoló és alacsony karbantartási díj.

7. Hashing24

A Hashing24 a legelterjedtebb Bitcoin kriptovaluta platform, amely legális felhő bányászati ​​szolgáltatásokat nyújt. A szervezet 2016 óta működik, és kutatócsoportja 2012 óta a kriptovaluták iránti keresletre összpontosít.

A Hashing24 hivatalosan az Egyesült Királyságban, Thaiföldön és Ukrajnában található. Más platformokhoz képest a hashing24 korlátlan szerződéseket biztosít a felhasználók számára, amelyekbe befektetni lehet.

A hashing24-en nincsenek kötött szerződések. Az ügyfelek maguk választják meg a kivonási erőt és a fizetési módot. Az előrejelzett profit függvényében választhatják ki a kívánt tervet. A Bitcoin az egyetlen pénznem, amelyet támogatnak a rendelkezésre álló kriptovalutákban. A társaság késedelem nélkül fizet ügyfeleinek.

8. Hashflare

Valahol 2015 körül a webhely elindította szolgáltatásait a felhasználók számára, és azóta hatalmasat nőtt. Jelenleg az oldalon havonta körülbelül 1 millió látogató van.

A Hashflare olyan szolgáltatás, amely felhőbányászati ​​szerződéseket kínál. A felhasználók öt különböző kriptovalutát bányászhatnak ezen a platformon keresztül, azaz ZCASH, DASH, Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) és Bitcoin (BTC). A platform különböző medencebányászati ​​megoldásokat kínál. Döntheti saját testreszabási készletét a preferenciák és a Hasrate alapján.

A nyereséget a Hashrate alapján osztják fel az összes ügyfél számára. A legjobb dolog a Hashflare-ben az, hogy nem kellenek nagy beruházások az induláshoz. A kifizetések nagyon átláthatók, különböző fizetési módokkal. Valós idejű bányászati ​​statisztikákat kínál, hogy könnyedén nyomon követhesse, mennyi profitot ért el. itt található útmutatónk a legjobb bitcoin-vásárlási helyekhez 2021-ben

9. Ultra Miner (nem működik)

Egy évvel ezelőtt indult, ez egy bitcoin bányászati ​​platform, amelynek célja a legjobb felhőbányászati ​​tapasztalat és magas színvonalú ügyfélszolgálat.

Annyi népszerűségre és támogatásra tettek szert ügyfeleik világszerte, hogy mennyire őszinték és profik. A platform négy csomagot kínál a bitcoin felhőbányászatához. Az összes többi bányászati ​​platform között a legalacsonyabb beruházási tervek vannak. Ez egy szabályozatlan platform.

Valamire hivatkozva jutalékot is kereshet. 1000 TH / s vásárlásakor VIP szolgáltatást nyújtanak, amely számos előnyöket és előnyöket tartalmaz a felhasználók számára.

10. BeMine

A 2018 elején létrehozott BeMine szolgáltatásait Oroszországban és a FÁK-országokban nyújtja. Ők voltak az ASIC-bányászok felhőmegosztásának úttörői, és ezzel ellentétesen hasonlítottak a bányaszerződések eladásához. A BeMine több mint ~ 70 000 t / s-ot üzemeltet Irkutszkban, Moszkvában és Cseljabinszk régióban, Szibériában, még Almatyban, Kazahsztánban is, és folyamatosan méreteznek.

A BeMine egyesíti az orosz adatközpontokat, valamint bányászokat és magánszemélyeket, akik részt akarnak venni a kriptovalutában szerte a világon. A bányászok felkérést kapnak arra, hogy tárolják felszerelésüket partnerkapcsolatú adatközpontokban, míg a felhasználók bányászati ​​felszereléseket vásárolhatnak és tárolhatnak anélkül, hogy személyes jelenlétre lenne szükségük az ASIC vásárlása, szállítása, telepítése, konfigurálása és karbantartása során..

Ha nem szeretné megvásárolni az egész ASIC-bányászt, akkor kipróbálhatja annak részvényeivel is. A BeMine elfogadható áron eladhatja a pontos ASIC 1/100 részét, ami nagyon hasznos módja lehet az érmebányászat megkezdésének, anélkül, hogy egy egész drága gépet kellene vásárolni. De ha megvan az egész, megvásárolhatja az ASIC házhoz szállítását is. Most még viteldíj-felhőszerződésük is van betétkivonással.

11. Eobot

Az Eobot felhőbányászati ​​szolgáltató és titkosító. Még 2013-ban indították el az Egyesült Államokban. Annak ellenére, hogy ezt a platformot a webböngészőben használja, az Eobot androidon és iOS-en is elérhető.

A bevezetés óta az Eobot több mint 2,2 millió felhasználóval rendelkezik, napi több százezer aktív felhasználóval. Különböző digitális eszközök révén elősegíti a valós idejű kereskedést is. Az Eobot innovatív bányászati ​​szolgáltatásokat nyújt felhasználóinak, sokféle eszközzel. A kriptovaluták széles skáláját biztosítja, hogy a felhasználó kereskedhessen közöttük.

Van egy „Eobot crypto Faucet” nevű szolgáltatás, amelyen keresztül a weboldal véletlenszerűen napi szinten kis mennyiségű kriptovalutát ajándékoz meg a felhasználóknak. A tagság a tőzsdén ingyenes, és nincsenek havidíjak.

Minden tranzakciónál azonban 5% -os díjat számítanak fel. Mivel a csere működőképes, soha nem tesznek kompromisszumot a biztonság terén. A csere hibaprofit ellenőrzési jelentést is nyújt, amelyet 60 másodpercenként frissítenek. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megfigyeljék, mennyi kriptotőke van veszélyben.

Hogyan válasszuk ki a bitcoin felhő bányász webhelyét?

A legjobb bányászati ​​webhely kiválasztásakor a folyamat nagyon gördülékeny és elég egyértelmű. Csak ki kell választania egy tervet, hogy lássa, hogyan működik a szolgáltatás.

Talán a legbonyolultabb rész a megfelelő gazda megtalálása. Mindig ellenőrizze a vállalat hátterét, nézze meg a weboldalukat és olvassa el a véleményüket. Ellenőrizze még egyszer, hogy rendelkeznek-e korábbi munkájuk statisztikájával

Következtetés

A felhőbányászat a közelmúltban a kripto és a bitcoin legfőbb trendjévé válik. Az ok nagyon egyszerű. A felhőbányászat megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a bányászatot. A felhő használatával elkerülheti a hardver saját ütemű használatával járó problémákat és stresszt. Ebben a tekintetben a felhőbányászat jövedelmezőbb, mint a hardverével végzett bányászat.

Sőt, bár a felhőbányászatnak lehetnek hátrányai, mégis vannak előnyei. Lehetővé teszi, hogy a kriptovaluta és a bitcoin hozzáférhetőbb legyen a nyilvánosság számára. A felhőbányászatnak a jövőben fényes hatálya van, de kérdés merül fel annak legitimitásával kapcsolatban, hogy legitim-e vagy sem.

A felhőbányászati ​​szolgáltatásokat kínáló vállalatok közül sok átverés, vagy nem hatékony üzleti modellt alkalmaz. Hatástalanul azt értem, hogy ha vásárol vagy tart bitcoinokat, akkor vagy kockáztatná a pénzét, vagy kevesebbet nyerne, mint kellene.

Szeretnénk hallani, hogy a felhővel kapcsolatos tapasztalataid hogyan aknáztak. Ha segítségre van szüksége, ossza meg velünk az alábbi megjegyzés részben.

Mi a legjobb cloud Mining webhely 2021-ben?

a legjobb bányászati ​​szolgáltatás kiválasztása nem könnyű feladat, mivel a piac tele van csalókkal.  Hashflare, Genesis bányászat és IQ Bányászati messze a legjobb felhőbányászati ​​szolgáltatók. Ezek a legmegbízhatóbb és legális webhelyek, amelyek felhőbányászati ​​megoldásokat kínálnak. De mindenképp keressen és találjon ki mindent a befektetés előtt.

Melyik felhőbányászat nyereséges?

Teljesen a választott vállalattól függ. Egyes vállalatok havi díjakban adnak tőkeáttételt a felhasználóknak, míg más cégek tetemes összegeket számítanak fel a regisztrációs díjakért. A bányászat jövedelmezőségére is összpontosítania kell, hogy megtudja, melyik cég nyereségesebb a szerződések szempontjából. Végül, de nem utolsósorban az általuk nyújtott szolgáltatás minősége. Olyan sok hátrány van, amelyeket a nyúl teljesen elhanyagol, miközben választja, ezért feltétlenül tanulmányozza ezeket a szempontokat, hogy elérje az alsó sorokat.

Megtérül-e a felhőbányászat?

Attól függ, hogy a platform jogos-e vagy sem. Többnyire vannak Ponzi-rendszerek, és általában az újonnan érkezőktől fizetnek, ha a régi ügyfeleknek és maguknak fizetik be, és többnyire a cég eltűnik a nyilvántartásból. Tehát, mielőtt belevágna, ellenőriznie kell a hiteles információkat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector