Bitcoin Code Review: Átverés vagy legit?

Mi a Bitcoin Code?

A Bitcoin Code egy kriptotechnikai program, amelynek célja a felhasználók automatikus kereskedése, a program rendkívül intuitív és fejlett. Jeleket generál algoritmusai felhasználásával, és a kereskedési kritériumok értékelése után a program a technológiája segítségével elemzi a kriptovaluta piacot, hogy azonosítsa a befektető számára a legjövedelmezőbb kereskedési lehetőségeket.. 

A Bitcoin Code kompatibilis a különféle operációs rendszerekkel, beleértve az iOS-t, az Android-ot és a PC-t. Ezáltal a Bitcoin Code kényelmes és hatékony program.

A Bitcoin Code átverés?

Megállapítottuk, hogy a Bitcoin Code egy szabályozott kereskedési platform, amely szabályozott brókerekhez kapcsolódik. A legújabb kereskedési technológiát, bemutató számlát és oktatási tartalmat kínálja az induláshoz.

Mint minden befektetésnél, itt is fennáll egy bizonyos kockázat. Fontos megjegyezni, hogy a kriptopénzpiacok ingatagak és időérzékenyek. Javasoljuk, hogy végezzen alapos kutatásokat, például olvassa el ezt a beszámolót, hogy oktassa önmagát, valamint használja ki a platform által biztosított teljes erőforrásokat, például a demo-fiókot, és kezdjen el kereskedni kis összegekkel, így minimalizálhatja a kockázatot, és megszokhatja a platformot és az ipart.


Hogyan lehet fiókot létrehozni a Bitcoin kóddal

1. lépés: Regisztráció

Az első lépés az hozzon létre egy ingyenes fiókot az alábbi űrlapon keresztül. A sikeres regisztráció után egy személyes brókert kapunk, aki végigvezeti Önt a beállítási folyamaton:

2. lépés: Betét 

Betétet kell befizetnie, a minimum 250 font / 250 euró. Ez a pénz tükröződik a kereskedési számláján. Ez nem díj, hanem az a pénz, amelyet kereskedésre fordít.

3. lépés: Indítsa el a kereskedést 

A számla beállításának legutolsó lépése magában foglalja a fiók konfigurálását és a kereskedések beállítását.

Hogyan működik a Bitcoin Code?

A számla finanszírozása után a kereskedés azonnal megkezdődhet. A program manuálisan és automatikusan működhet. 

A Bitcoin Code programnak három egyedi funkciója van a hatékonyság maximalizálása érdekében. Ők: 

 • Kereskedelmi jelek: a Bitcoin Code program intuitív algoritmusával rendkívül pontos és nyereséges kereskedési jeleket generál. Ezt az algoritmust a kriptovaluta piacok alapos elemzésére használják.
 • Kereskedési technológia: a kereskedési technológiát arra tervezték, hogy nyereséges kereskedésekbe lépjen be és lépjen ki a kriptovaluta piacon. Ezt a technológiát a befektető által a számla létrehozása során beállított kereskedési paraméterek szabályozzák. 
 • Adatvédelmi pajzs: A Bitcoin Code nagyon komolyan veszi minden befektető biztonságát, és bizonyos protokollokat vezetett be a befektetők védelme érdekében. Minden brókert alaposan megvizsgálnak, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a befektetőről és pénzükről gondoskodnak-e. 

Milyen előnyei vannak a Bitcoin kóddal való kereskedésnek?

Úgy tűnik, hogy a Bitcoin kóddal való kereskedésnek számos előnye van. Néhányat felsoroltunk megfontolás céljából. 

 • Ingyenes szoftver

A Bitcoin Code technológiai program teljesen ingyenes. A potenciális befektetőknek nem kell semmiféle rejtett díjat, díjat vagy jutalékot fizetniük a program használatáért. A megszerzett nyereség a befektetőé. 

 • Kereskedjen több kriptovalutával

A Bitcoin lehet az egyik legnépszerűbb kriptovaluta, de nem csak ez érhető el a Bitcoin Code programmal. A potenciális befektetők kereskedhetnek más kriptovalutákkal, például ETH, BCH, Dash, LTC, XRP és még sokan mások. Úgy tűnik, hogy a Bitcoin Code program fiat pénznemekkel is kereskedik. 

 • Webalapú szoftverek

A Bitcoin Code nem igényel letöltést és nem igényel rendszeres frissítést. A program teljesen webalapú. A potenciális befektetőnek csak az internet-kapcsolat és a webböngésző elérésére van szüksége. Kompatibilis laptopokkal, okostelefonokkal, asztali számítógépekkel és táblagépekkel. 

 • Kereskedelem hatékonysága és pontossága 

Állítások szerint a Bitcoin Code 99,4% -os sikeraránnyal vezette az ipart. Ez a sikerarány akkreditálva van a program hatékonyságával és az elért kereskedési eredmények pontosságával. Nyilvánvalóan ideális új és tapasztalt befektetők számára, és azt állítja, hogy képesek nyereséget termelni egy kezdeti befektetésből. 

 • Könnyen elindítható

A Bitcoin Code program azt állítja, hogy a kereskedési folyamat mind nyereséges, mind szórakoztató. Ezért gyors és egyszerű regisztrációjuk. 

 • Rendszeres kereset

Mint sok vélemény kimondta, a Bitcoin Code programmal tapasztalatoktól függetlenül napi bevételre tehet szert befektetésein.

 • Gyors fiókellenőrzés

A számlaellenőrzés általában hosszú űrlapok kitöltésével és túlzott információk megadásával jár. Ez az ellenőrzési folyamat is eltarthat néhány napig, mielőtt jóváhagyják. A Bitcoin Code azonban azt állítja, hogy lerövidítette ezt a folyamatot a potenciális befektetők számára. Csak néhány percet vesz igénybe a fiók igazolása. A fizetési adatok kötelezőek, és a befektető személyes adatainak 100% -ban pontosnak kell lenniük. A program nagyon komolyan veszi a befektető biztonságát, és a pontos információk megadása a számla biztonságának egyik módja. 

 • Könnyű betét- és kifizetési folyamat

A Bitcoin kód állítása szerint nagyon egyszerűvé teszi az alap befizetési és kifizetési folyamatait. A befektetők számára széles körű fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre, ideértve a betéti / hitelkártyákat és az elektronikus pénztárcákat, például a Netellert. Az elállási kérelem benyújtása után a bróker jóváhagyja és 24 órán belül elküldi az összeget. A program azt is állította, hogy nincsenek közvetítői vagy kifizetési díjak. 

 • Demo kereskedési számla

A Bitcoin Code másik jelentős jellemzője a demo kereskedési számla. Ez a funkció lehetővé teszi az új és tapasztalt befektetők számára, hogy teszteljék és megértsék a platformot, mielőtt aktiválnák az élő kereskedési funkciót. A demo kereskedési számla felhasználható stratégiák kipróbálására és kereskedésre való fejlesztésére. Segíteni fogja a potenciális befektetőket abban, hogy megismerjék a programot vezető technológiát. 

 • Ügyfélszolgálat 

A Bitcoin Code program 24/7 ügyfélszolgálattal rendelkezik. Ennek célja, hogy segítse az új és tapasztalt befektetőket azzal a segítséggel, amelyre szükségük van ahhoz, hogy sikeresek legyenek a programban és a kriptovaluta piacon. 

 • Minimális kereskedési betétek

Hasonló a Bitcoin Evolutionhez és a Bitcoin Traderhez, a Bitcoin Code is csak 250 font / 250 euró minimális letétet igényel kezdeti beruházás megkezdéséhez. 

A Bitcoin Code főbb jellemzői

 • Teljesítmény: Ma már tudjuk, hogy a kriptovaluta piac ingatag és időérzékeny, és ez befolyásolhatja a program teljesítményét. A Bitcoin Code azonban azt állítja, hogy napi 2000 eurót kereshet a programban. Jelenleg nem tudjuk megerősíteni ezeket az állításokat. 
 • Biztonság: A Bitcoin Code jelentések szerint megbízható technológiai program. Azt is állította, hogy az egyik leggyakrabban használt és legmegbízhatóbb platform. 
 • Alacsony jutalék: A Bitcoin Code nem számít fel extra jutalékokat, csak azokat, amelyek már létrejöttek. A regisztráció ingyenes. 
 • Brókerek: A Bitcoin Code brókerek hálózatával működik együtt. A brókerek kereskedés közben teljes munkát végeznek a befektetők érdekében. 

Bitcoin Code vs. egyéb kriptokereskedelmi technológiai programok

Bitcoin Egyéb programok 
✔️ A regisztráció egyszerű és problémamentes. Az új befektetőknek legfeljebb 20 percet kell igénybe venniük a regisztrációhoz. Más programok magukban foglalhatják a hosszú űrlapok túlzott információkkal történő kitöltését. 
✔️ A Bitcoin kód azt állítja, hogy 99,4% -os sikeraránnyal rendelkezik, ami megbízható programot jelent. Más programok nem olyan sikeresek, és hiányozhatnak a sikeresség eléréséhez szükséges teljesítmények. 
✔️ A kereskedés megkezdésének minimális összege 250 font / 250 euró. Más programok nem annyira megbízhatóak, rejtett díjakkal és tranzakciós költségekkel járhatnak.
✔️ A potenciális befektetők biztonságos folyamat révén könnyen betéteket köthetnek Más programok akár hetekig is eltarthatnak a visszavonás kezdeményezéséhez.

Néhány tipp a Bitcoin Code használatához

Azoknak az új elővigyázatossági befektetőknek, akik szeretnék minimalizálni a lehetséges veszteség kockázatát, két fontos tippünk van: 

 • Kezdje a minimummal

Javasoljuk, hogy az új befektetők a minimális befizetéssel kezdjék, ami 250 euró. Talán jobb lenne a rendelkezésre álló jövedelmet is felhasználni. A befektetők az első profit megszerzése után mindig újra befektethetnek. 

 • Először tanuljon meg minél többet 

A demo kereskedési funkció nagyszerű módja annak, hogy megismerjék a kriptovaluta piacot és a Bitcoin Code programot. Javasoljuk, hogy a potenciális befektetők gondoskodjanak arról, hogy a lehető legtöbbet tudják az ilyen vélemények elolvasásával és azoknak a befektetőknek a beszámolóival, akik korábban használták a Bitcoin kódot. 

Van-e a Bitcoin Code-nak mobilalkalmazása?

Voltak olyan beszámolók, amelyek arról számoltak be, hogy a Bitcoin Code alkalmazással rendelkezik az Android számára. Ezt még nem tudjuk megerősíteni. A felülvizsgálatok azonban arról számoltak be, hogy a mobilalkalmazás egy későbbi szakaszban kompatibilis lesz az androidon kívül más mobiltelefonokkal is. 

A Bitcoin kód szerepelt-e a médiában?

Sok állítás szerint a Bitcoin Code program szerepelt a mainstream médiában, és hírességek is támogatták. Jelenleg nem tudjuk megerősíteni ezeket az állításokat. Nincs jogos bizonyíték arra, hogy a Bitcoin kódot sugározták volna a televízióban. Íme néhány televíziós műsor, amelyekről a pletykák szerint a Bitcoin Code sugárzott: 

A Bitcoin Code szerepelt a Dragon’s Den-en?

A Dragon’s Den egy brit televíziós műsor, amelyet Evan Davis vezet. Ezen a műsoron a vágyakozó vállalkozók három percet kapnak arra, hogy üzleti ötleteiket öt multimilliomosnak adják át, akik hajlandóak befektetni a következő nagyszerű ötletbe. Állítások szerint a Dragon’s Den jóváhagyta a Bitcoin Code-et, azonban ezek az állítások ebben a szakaszban csak pletykák.  

A Bitcoin kód szerepelt a Shark Tank-on?

A Shark Tank a Dragons Denhez hasonló amerikai befektetési show. A vállalkozók kapnak néhány percet arra, hogy ötletüket eljuttassák egy milliomosok testületéhez abban a reményben, hogy ezek a milliomosok pénzt fektetnek az ötletükbe. Ha a Bitcoin Code támogatná a Shark Tank-ot, akkor biztosan kijelenthetjük, hogy az egész hírre kiterjed, azonban nem tudjuk megerősíteni, hogy ezek az állítások igazak. Ebben a szakaszban nem volt kapcsolat a Bitcoin Code és a Shark Tank között. 

A Bitcoin Code szerepelt ezen a reggelen?

Ez a reggel egy brit tévéműsor, amelyet naponta sugároznak. Házigazda: Phillip Schofield és Holly Willoughby. Beszámoltak arról, hogy a kiállítás egy kereskedési eszközt tartalmazott, amely támogatta a Bitcoin kódot. Megerősíthetjük azonban, hogy ezek a jelentések nem igazak. 

Hírességek támogatták a Bitcoin Code-ot??

Állítások szerint a Bitcoin Code-t nemzetközi hírességek is jóváhagyták. Vessünk egy pillantást ezekre a pletykákra. 

Elon Musk jóváhagyta a Bitcoin kódot?? 

Elon Musk neves mérnök, ipari tervező és technológiai vállalkozó. Úgy hírlik, hogy sok mindent támogat a kriptovaluta piacon. Bár Musk kíváncsiságot fogalmazott meg a Bitcoin Code körül, nem tudjuk megerősíteni, hogy van-e kapcsolat Musk és a program között, vagy hogy támogatta. Megerősíthetjük azonban, hogy Elon Musk tulajdonosa valamilyen bitcoinnak.

Jóváhagyta-e a Bitcoin Code-ot Martin Lewis? 

Martin Lewis híres pénzügyi tanácsadó, aki a jól ismert Money SuperMarket összehasonlító webhelyhez kapcsolódik. Megerősíthetjük, hogy nincs kapcsolat a Bitcoin Code és Martin Lewis között. Valójában Martin nyilvánosan elítélte, hogy bármilyen kapcsolatban áll a Bitcoin Code-szal. 

A Bitcoin kódot jóváhagyta Peter Jones?

Peter Jones brit üzletember és reality tv-sztár a népszerű Dragons Den és az American Inventor című amerikai tévéműsorban. Becsült nettó vagyona megközelíti az 500 millió dollárt, ezért ha pénzügyi helyzetében valaki támogat egy befektetési terméket, sokan befektetnének is. Kerestük azokat az eseteket, amelyekben Peter Jones jóváhagyta a Bitcoin Code-t, azonban nem találtunk semmit.

Eddig az összes állítás, amely a különböző hírességekkel kapcsolatban támogatja a Bitcoin Code-et, hamisnak bizonyult. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a marketingeseket állítják, és nem magát a Bitcoin Code platformot. Csak a Bitcoin Code webhelyen közzétett információkat szabad igaznak tekinteni.

Hírességek, akik érdeklődnek a kriptopénzek iránt:

Bill Gates– 2014-ben Bill Gates lelkes érdeklődését kezdte kifejezni a kriptovaluta piac iránt. 

Ő mondta: 

“A Bitcoin abban a tekintetben jobb, mint a valuta, hogy nem kell fizikailag ugyanazon a helyen tartózkodnia, és természetesen a nagy tranzakciókhoz a valuta elég kellemetlenné válhat.”

Ashton Kutcher– 2010-ben Ashton Kutcher megalapította saját befektetési vállalkozását (Unikoin Gold), Mark Cuban milliárdossal együtt, és a Bitcoin erőteljes szószólója volt. 

Hugh Laurie– 2015-ben Hugh Laurie befektetett a Bitcoin-ba. Úgy tűnik, hogy Laurie 5000 dollár értékben fektetett be a Bitcoinba, miután egy barátja javasolta. 

Lionel Messi– 2017-ben egy izraeli vállalat, a Sirin Labs márkanagykövete lett, gyártva a világ első kriptográfiai okostelefonját. 

Mel B– 2014-ben arról számoltak be, hogy Mel B, a híres Spice Girl elkezdte a bitcoin elfogadását a 2014-es karácsonyi kislemez fizetéséül. 

Azt mondta: 

“Szeretem, hogy az új technológia megkönnyíti az életünket, és számomra ez izgalmas” – mondta a művész, amikor bejelentette, hogy elfogadja a kriptográfiai fizetéseket. „A Bitcoin egyetlen pénznemben egyesíti rajongóimat a világ minden tájáról”.

Gwyneth Paltrow– 2017-ben arról számoltak be, hogy Gwyneth Paltrow a Bitcoin Wallet, az Abra új arca, valamint tanácsadóvá vált ezeknél a vállalatoknál. 

Paris Hilton– 2017-ben arról számoltak be, hogy Paris Hilton érdeklődése a Bitcoin iránt növekszik. 

Híres Bitcoin idézetek

 1. „A Bitcoin techno tour de force.” – Bill Gates
 2. “A Bitcoin figyelemre méltó kriptográfiai eredmény, és óriási értéke van annak a képességnek, hogy olyan dolgokat hozzon létre, amelyek nem másolhatók a digitális világban.” – Eric Schmidt (Google vezérigazgató)
 3. „A Bitcoin nagyon izgalmas fejlemény, világpénzhez vezethet. Úgy gondolom, hogy az elkövetkező évtizedben ez a dolgok fizetésének és az eszközök átadásának egyik legfontosabb módjává válik. ” – Kim Dotcom (A MegaUpload vezérigazgatója) 
 4. “Úgy döntöttünk, hogy pénzünket és hitünket egy matematikai keretbe helyezzük, amely mentes a politikától és az emberi tévedéstől.” – Tyler Winklevoss (A Facebook társfeltalálója)
 5. “A Bitcoin valójában megfelelő egyensúlyban van és ösztönzőkkel rendelkezik, és éppen ezért kezd felszállni.” – Julian Assange (a Wikileaks alapítója)
 6. “Tehát a bitcoin kibernetikus sznob pénznem…” – William Shatner (Színész a Star Trek TOS-ban)
 7. „A Virgin Galactic merész vállalkozói technológia. Forradalmat hajt, és a Bitcoin ugyanezt teszi, amikor új pénznemet kell kitalálni. ” – Sir Richard Branson (A Virgin vállalatcsoport alapítója)
 8. „Nagyon szeretem a Bitcoin-ot. Saját Bitcoins. Ez értékraktár, elosztott főkönyv. Remek hely az eszközök elhelyezésére, különösen olyan helyeken, mint Argentína 40% -os inflációval, ahol ma 1 euró évente 60 centet ér, és egy kormány pénzneme nem bír értékkel. Akkor is jó befektetési eszköz, ha van kedve a kockázathoz. De nem lesz valuta, amíg a volatilitás nem lassul. ” – David Marcus (A Paypal vezérigazgatója)
 9. „Úgy gondolom, hogy az a tény, hogy a bitcoin univerzumban egy algoritmus helyettesíti a [kormány] funkcióit … valójában nagyon klassz. Nagy rajongója vagyok a Bitcoinnak. ” –  Al Gore (Az Egyesült Államok 45. alelnöke)
 10. “A Bitcoin lehet a pénz TCP / IP-je.” – Paul Buchheit (a Gmail készítője)

Következtetés

Elemzés után azt tapasztaltuk, hogy a Bitcoin Code egy teljesen működő technológiai program. A potenciális befektetők igénybe vehetik az ügyfélszolgálati vonalat a program működésével kapcsolatos további információkért. Az interneten való böngészés után azt is megállapítottuk, hogy bár egyesek pénzt vesztettek, sokan keresnek 2000 euró / hét nyereséget. Javasoljuk, hogy kezdje kicsiben a 250 eurós minimális befizetést, és ismerje meg a platform működését, mielőtt nagyobb összegeket fektet be.

GYIK

 • Milyen megtérülésre számíthatok a Bitcoin kóddal?

Úgy tűnik, hogy amikor egy fiókot indít a Bitcoin Code használatával, akkor napi 1 300 euró nyereséget kereshet. Ezt még meg kell erősíteni. 

 • Mennyi az a napi idő, amelyet a Bitcoin kódnak kell szentelnem?

Naponta legalább 20 percet kell töltenie a programra.

 • Mekkora a profitkorlát, amikor Bitcoin kódot használok?

Nyilvánvalóan nincs korlátja annak a nyereségnek, amelyet kereshet a Bitcoin Code Program segítségével. 

 • Mi a Bitcoin kód biztonsági és legitimációs státusza?

Úgy tűnik, hogy a Bitcoin Code program teljesen biztonságos és törvényes szoftvereket használ. Számos értékelés megerősítette, hogy a program 99,4% -os sikerarányt nyújt. 

 • Hogyan kezdődött a Bitcoin kód?

Más vélemények szerint a Bitcoin Code programot úgy fejlesztették ki, hogy tükrözze a Bitcoin Trader programot. Az algoritmus előnyt biztosít a Bitcoin Code-nak más programokkal szemben.

 • Mennyibe kerülne a Bitcoin kód szoftver használata?

A Bitcoin Code program teljesen ingyenes, és nincsenek rejtett díjak vagy jutalékok. 

 • Hallottam affiliate marketingről és piramis sémákról; miben különbözik tőlük a Bitcoin kód?

A Bitcoin Code nem piramis sémaként működik. Nyereség elérése előtt nem kell senkit bemutatnia. Ez szintén nem affiliate marketing rendszer. 

 • Vannak olyan díjak, amelyekről tudnom kellene?

Nem, nincsenek nyitott vagy rejtett díjak, amelyekről tudnia kell. 

 • Hogyan szerezhetek számlát a Bitcoin kóddal?

A számla megnyitása gyors és egyszerű. Látogasson el a hivatalos weboldalra, és töltse ki a jelentkezési / regisztrációs űrlapot a honlapon. A fiók ellenőrzése után képesnek kell lennie az indításra.

Fogalomjegyzék

Term Meghatározás
Fiat A Fiatot hagyományosan papírpénznek nevezik, amelynek nincs belső értéke, de amelynek értékét lényegében az alkotó állapítja meg, a legtöbb esetben ez lenne a kormány.
Bitcoin A jelentések szerint a Bitcoin a világ legnépszerűbb kriptovaluta. A Bitcoin egy Bitcoin blokkláncon fut, és decentralizált pénznem, amely a központi bankoktól és a hatóságtól függetlenül működik
Ethereum Az Ethereum, akárcsak a Bitcoin, decentralizált kriptovaluta. Itt a befektetők átvihetik és átválthatják az értéküket.
Litecoin A Litecoin kriptovaluta és a Bitcoin-t tükröző blokklánc is.
Csere A kriptográfia alapvetően egy online platform, ahol a kriptográfiai befektetők különböző kriptopénzeket cserélhetnek más kriptopénzekre.
Bitcoin bányászat A Bitcoin bányászat akkor következik be, amikor a Bitcoin tranzakciókat igazolják és megerősítik, mielőtt hozzáadják a Bitcoin blokklánchoz.
Kripto pénztárca A kriptotárca egy olyan program, amely a befektetők privát és nyilvános kulcsait tárolja. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára az egyenlegük átutalását, fogadását, kiadását, tárolását és ellenőrzését is.
Cirkuláló ellátás Ez egy adott kriptovaluta vagy tokenek mennyiségére vonatkozik, amelyek nyilvánosan elérhetőek és forgalomban vannak a vevők és az eladók között.
Piaci korlát A piaci korlát a piacon elérhető összes kriptovaluta piaci értékére vonatkozik naponta.
Altcoins A Bitcoin volt az első és legsikeresebb az összes kriptovaluta között. Az összes többi érme altcoin kategóriába tartozik.
Letiltja az Intézőt Online eszköz a kriptovaluta blokkláncának feltárására és elemzésére.
Blokk magasság A blokkmagasság a blokkláncba kapcsolt blokkok számát jelenti.
Jutalom letiltása Ösztönzés egy bitcoin bányász számára, aki sikeresen kiszámította a hash-t (ellenőrzést) egy blokkban.
Lánc összekapcsolása Az egyik kriptovaluta átvitele a másikba. Ehhez a tranzakciót két külön blokkláncban kell benyújtani.
Konzorcium Blockchain Magántulajdonban lévő és üzemeltetett blokklánc.
Titkosítás Az információk titkosításának és visszafejtésének folyamata.
Decentralizált Autonóm Szervezet Olyan szervezetekre vonatkozik, amelyeket nem emberi erőforrás, hanem számítógépes programok vagy szoftverek működtetnek. Ebben a tekintetben nincs központi hatóság.
Jelképes A tokenek szorosan kapcsolódnak az ICO-khoz, és gyakran már meglévő szabványokra épülnek olyan bevált „intelligens szerződéses” blokkláncokból, mint az Ethereum.
ICO Ez az Initial Coin Offering rövidítése, és egy új, zavaró új módszerre utal a projektek számára a finanszírozás megszerzésére.
Villa A kriptovaluta szempontjából a villa olyan esemény, ahol egy létező kriptovaluta a kód két változatára oszlik.
Pénztárca A kriptovaluta pénztárca az elsődleges módja annak, hogy a kriptovaluták tulajdonosai hozzáférjenek érméikhez.
Meleg és hideg tárolás Ez arra utal, hogy hol található egy adott pénztárca. A forró tárolás egy internetkapcsolatból elérhető pénztárcára utal, ahol a hideg tárolás a pénztárca offline tárolására utal, külön hardveren..
Letéti letét A letéti olyan pénzügyi megállapodás, amelyben egy harmadik fél rendelkezik és szabályozza az adott tranzakcióban részt vevő két fél számára szükséges pénzeszközök kifizetését.
Okos szerződés Az Ethereum blokklánc lehetővé teszi a kód telepítését rajta intelligens szerződés formájában. Ez a szerződés lényegében matematikai szabályok összessége, amelyek meghatározzák a tranzakciók működését
Munka bizonyítása (PoW) A tranzakciók megerősítéséhez és hozzáadásához a Blockchain főkönyvéhez különféle megközelítéseket dolgoztak ki a folyamat befejezésére.
Tétbiztosítás (PoS) PoS-alapú kriptovalutákban a következő blokk készítőjét a véletlenszerű kiválasztás és a gazdagság vagy az életkor különböző kombinációi választják meg.
Fontosság igazolása (POI) Ezt a bizonyítási stílust vezette be a NEM érme a PoW és a PoS harmadik alternatívájaként.
TA Gyorsírás technikai elemzéshez, vagy az érmeértékek elemzéséhez a történelmi ármozgások és kifinomult mutatók alapján.
Csomópont egy számítógép, amely egy adott kriptovaluta hálózatához csatlakozik.
Bányászati A bányászat az új tranzakciók hitelesítésének folyamata egy kriptovaluta elosztott főkönyvön.
Moonshot Ez egy drámai módon felfelé lövő kriptovalutára utal.
Medve- és Bikapiac A bikapiac az árak emelkedésére és a vásárlásra ösztönző optimista hangulatra utal. A medvepiacokat a bikapiacok ellentéteinek tekintik, lefelé mutató trendekkel és pesszimista hangulattal, amely ösztönzi az eladást
Bálna Valakire utal, aki nagy mennyiségű kriptovalutával rendelkezik
HODL Utal arra a passzív befektetési stratégiára, amely figyelmen kívül hagyja a piaci turbulenciát és vár a hosszú távú megtérülésre.
Kemény Villa Olyan villa típusra vonatkozik, amely állandó változást hoz létre a digitális pénznem szabványos protokolljában
Hosszú / Hosszú pozíció Arra a fogadásra utal, hogy egy adott eszköz értéke végül növekedni fog.
Privát kulcs Olyan információ, amelyet betűk és számok soraként jelenítenek meg, és amelyet a befektető használhat digitális pénzneméhez való hozzáféréshez
Nyilvános kulcs Cím, ahová a befektető betűk és számok kombinációjával megkaphatja digitális pénznemét.
Rekt Akkor fordul elő, amikor egy befektető nagy összegeket veszít a kriptovaluta piacon
Rövid / rövid Akkor fordul elő, amikor a befektető rövid pozíciót vesz fel, és fogadást tesz arra, hogy egy eszköz vagy valuta értéke csökken
Bányászati ​​ösztönzés A bányászok jutalmat kapnak a tranzakciók megerősítéséért és blokkokba bányászásáért
Zöldfülű Új befektetőkre utal a kriptovaluta piacon.
DApp Decentralizált alkalmazásra vonatkozik.

Egyéb kripto kereskedési rendszerek

Crypto Trader Bitcoin Trader Bitcoin hurok Bitcoin életmód
Bitcoin Rush Bitcoin Evolution Bitcoin forradalom Bitcoin Profit

Jogi nyilatkozat: Az oldal tartalma nem tekinthető pénzügyi tanácsnak. Csak tájékoztatási célokat szolgál. Soha ne fektessen be olyat, amit nem engedhet meg magának elveszíteni. Mindig kutasson a lehető legtöbbet, mielőtt bármilyen pénzügyi döntést hozna, és forduljon tanúsított pénzügyi tanácsadóhoz.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector