Bitcoin Era Review: Átverés vagy legit?

Mi a Bitcoin Era?

A Bitcoin Era egy fejlett kereskedési technológia, amely megkönnyíti a bitcoin, valamint más prominens kriptovaluták automatizált kereskedését. Ez a kereskedési technológia statisztikai algoritmusokat használ a nagy mennyiségű korábbi és friss adat összehasonlításához. Ezután ezeket az adatokat a meglévő kriptovaluta piacra alkalmazza, a piaci trendek segítségével megjósolja a nyereséges kereskedéseket.

Hogyan működik a Bitcoin Era?

Úgy működik, hogy különféle kriptopénz-közvetítőkhöz csatlakozik a kereskedelem megkönnyítése érdekében. A technológia először kiszámítja az optimális be- és kilépési pontokat egy adott kriptovaluta eszköz kereskedelméhez, majd ezt az információt API-val elküldi egy partnerrel működő brókernek. A kereskedési jel fogadásakor a bróker automatikusan végrehajtja a meghatározott kritériumoknak megfelelően.

Ezenkívül a technológia lehetővé teszi a felhasználók kézi kereskedését. Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy bevezesse a kereskedési paramétereket, beleértve a kriptovaluta eszközt, az összeget, amelyet a kereskedő befektetni akar, a veszteség megállítását és a kereskedési stratégiát. Amint a piaci viszonyok megfelelnek a felhasználó igényeinek, a Bitcoin Era intelligens algoritmusa kereskedelmet folytat.

Hogyan nyithat számlát a Bitcoin Era-val


A Bitcoin Era-val való pénzkeresés lépései egyszerűek. A befektetők csak egy felhasználói fiókot hoznak létre (ingyenesen), pontos felhasználói profillal, miután jóváhagyta a befizetést és a kereskedés megkezdését.

1. lépés: Számla regisztráció és ellenőrzés

A Bitcoin Era számla létrehozása egyszerű és egyszerű folyamat, amely néhány percet igénybe vehet. Először hozzon létre egy ingyenes fiókot az alábbi űrlap segítségével. A sikeres regisztráció után egy személyes brókert kapunk, aki végigvezeti Önt a beállítási folyamaton:

2. lépés: Pénzügy

 Választhat egy gyakorló számlát, hogy megismerkedjen a kriptovaluta kereskedés alapjaival. Alternatív megoldásként közvetlenül élőben kereskedhet. Ehhez legalább 250 font / 250 euró befektetéssel kell finanszíroznia számláját. Betét befizetése a Bitcoin Era-n nagyon egyszerű: A webhely számos fizetési lehetőséget kínál, mint például a MasterCard, a Visa, a PayPal, a Net-teller és a Skrill. Különösen lenyűgöz minket ez a szolgáltatás, mivel a többféle fizetési lehetőség lehetővé teszi a felhasználók számára a világ minden részéről a részvételt, ahol a Bitcoin Era elérhető. A Bitcoin Era maximális befizetése 15 000 euró.

3. lépés: Bemutató kereskedés

A bemutató kereskedés olyan funkció, amely lehetővé teszi a hamis pénz felhasználásával történő kereskedést. Meg kell ismerkednie a platformmal és a kriptovaluta piacokkal, mielőtt valódi pénzzel kereskedne. Miután kényelmesen kereskedhetsz, befizethetsz minimum 250 fontot / 250 eurót, hogy elkezdhesd a kereskedést az élő számlán.

4. lépés: Élő kereskedés

Miután megismerte a Bitcoin Era platform működését, és befizetést hajtott végre a Bitcoin Era számláján, most elkezdheti a kereskedést.

A Bitcoin Era előnyei és hátrányai

A Bitcoin Era-t 2019-ben hozták létre és indították el; olyan rendszert tartalmaz, amely a szokásos kriptopénz-piaci folyamatoknál gyorsabban hajt végre tranzakciókat. Megállapítottuk azonban, hogy ennek is vannak kihívásai. Összefoglaltuk az Ön számára előírt PRO-kat és CONS-eket, és arra kérünk benneteket, hogy folytassanak további kutatásokat ezzel a kereskedési technológiával kapcsolatban, mielőtt elkezdenék kereskedni.

PRO-k CONS
✔️ Könnyű regisztráció és ellenőrzési folyamat ❌ Korlátozott kriptovaluta opciók
✔️ Testreszabható kereskedelmi beállítások Mobile Nincs mobilalkalmazás
✔️ Nincsenek rejtett díjak, díjak és bróker jutalék ❌ Homályos és néha félrevezető információk a weboldalon
✔️ A kifizetések naponta hozzáférhetők, mivel a kifizetésekre nincs korlátozás Multiple Több weboldallal rendelkezik a neve alatt, ezért nehéz ellenőrizni a hitelességét
✔️ A kereskedéseket csak CFD brókerek segítségével végzik, így minden tranzakció fiat pénznemben történik, nem pedig kriptovalutában.. ❌ A weboldal díjakat nyer, de nem találtak bizonyítékot.

Fontos jellemzői a Bitcoin Era

A Bitcoin Era platform néhány remek funkcióval rendelkezik, amelyek az élő kereskedési élményt sikeressé teszik. 

 1. Kifizetések: A Bitcoin Era gyors kifizetéseket kínál. Az összes pénzeszközt és nyereséget egyetlen gombnyomással lehet visszavonni. Nyereségét vagy kereskedési tőkéjét átutalhatja közvetlenül bankszámlájára.
 2. A rendszer szintén nem szab semmilyen korlátozást a visszavonásodra, és a kifizetések naponta hozzáférhetők. Érdemes megjegyezni, hogy a Bitcoin Era nem kínál kifizetést bitcoinban vagy más kriptovalutában, mivel csak CFD brókerekkel kereskedik.
 3. Kriptovaluta párok: Könnyebb több pénzt keresni a Bitcoin Era-ba történő befektetéssel; rájöttünk, hogy a kereskedési platform lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy különböző devizapárokkal, például BTC / USD, BTC / EUR stb..
 4. Betétek és visszavonások: Az alapok a nap bármely szakában letétbe helyezhetők és visszavonhatók, mivel a rendszer mindig működik. A visszavonás folyamata a bróker számláján keresztül történik. Bár a kifizetési korlátozások nincsenek korlátozva, akár 36 óra is eltelik, amíg a pénz eljut számlájára.
 5. Ellenőrző rendszer: Az ellenőrző rendszert továbbfejlesztjük annak biztosítása érdekében, hogy a számlatulajdonosok által megadott összes információ pontos legyen. Ez megakadályozza a fizetési késedelmet vagy a pénzkivételt, és csökkenti a csalás esélyét is.
 6. Szakmai brókerek: Annak biztosítása érdekében, hogy minden felhasználó sok pénzt keressen a Bitcoin Era segítségével, a rendszert professzionális brókerek figyelik, akik a kereskedési technológia által kiválasztott állatorvosokkal kereskednek.
 7. Ügyfélszolgálat: A Help Desk minden felhasználó számára elérhető a nap 24 órájában; teszteltük a helpdesket, és megerősíthetjük, hogy reagál. Örülünk ennek a szolgáltatásnak, mert bárki kaphat útmutatást és támogatást, ha bármilyen problémája van.

Néhány képzési tipp kezdőknek 

Fontos, hogy a kriptovaluták kereskedése előtt végezzen néhány kutatást. A kripto egy bonyolult és néha ingatag piac, sőt a tapasztalt kereskedőknek is körültekintően kell eljárniuk, mielőtt alapjaikat egy kereskedési technológiára bíznák. Íme a szakértői csapatunk tanácsa az automatizált kereskedésbe bekerülő személyek számára:

 1. Tudjon meg többet a kereskedésről, mielőtt a kereskedési technológiát használja. Azok számára, akik újak a kereskedésben, fontos megismerni a részletek részleteit, még akkor is, ha kereskedési technológiát alkalmaznak. Ezen keresztül megismerkedhet olyan stratégiákkal, mint a limitek meghatározása és a veszteségek megakadályozása az alapok védelme és egy jobb kereskedési stratégia létrehozása érdekében.
 2. Tudjon meg többet a kriptovalutáról. A kriptovaluta bonyolult eszköz, ezért fontos megérteni a kereskedés alapjait, mielőtt regisztrálna egy kereskedési technológiai szolgáltatásra..
 3. A piaci trendek kutatása: Jelentkezzen digitális fórumokra, ahol elemzik a kriptovaluta piacot, és folyamatosan figyelemmel kísérje az aktuális trendeket. Az összegyűjtött információk segítségével könnyebben megismerhető, hogy mikor kell többet fektetnie annak érdekében, hogy jelentős hasznot szerezzen a kereskedésekből.
 4. Kezdje egy demó számlával. A kereskedési technológiai szolgáltatások lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy demo számlán kezdjék meg a kereskedést, ezáltal lehetősége nyílik megismerkedni a platformdal anélkül, hogy a nehezen megkeresett pénzét veszélyeztetné. 
 5. Fokozatosan építse portfólióját az idő múlásával. A legjobb kereskedési stratégiák hosszú távúak, és hosszú távon folyamatos növekedésen alapulnak. Mindig a legjobb egy tökéletes kereskedési platformmal kezdeni, mint például a Bitcoin Era, minimum 250 dolláros befizetéssel. Az első profit megszerzése után fokozatosan növelheti befektetését az idő múlásával, amikor jobban megismeri az automatikus kereskedési kriptovaluta rendszerek működését.
 6. Csak azt fektesse be, amit elveszíthet. A legfontosabb szabály, amikor bármilyen eszközzel kereskednek, csak az, hogy befektessenek olyanokat, amelyeket elveszíthetnek. Nincs garantált kereskedési stratégia, és mindig fennáll némi kockázat az egyes kereskedőkre nézve, ezért ne fektesse minden pénzét kereskedési technológiával.

A Bitcoin Era-t hírességek támogatták??

Állítások szerint a Bitcoin Era-t nemzetközi hírességek támogatták. Úgy döntöttünk, hogy kivizsgálunk minden olyan esetet, amikor egy híresség kapcsolatba került a Bitcoin Era-val vagy bármely más kriptográfiai alkalmazással.

Támogatja-e Gordon Ramsay a Bitcoin Era-t?

Gordon Ramsay a világ egyik leghíresebb szakácsa. A Multi-Michelin-csillagos brit szakács, vendéglős, író és televíziós személyiség hatalmas márkával rendelkezik, ezért jóváhagyása bármilyen termék hitelességét adná. Körbejártuk a netet és a YouTube-ot, hogy megtudjuk, támogatta-e a Bitcoin Era-t, sajnos nem találtunk semmit. Tehát a pletykák hamisak.

Támogatja-e Peter Jones a Bitcoin Era-t?

Peter Jones brit üzletember és reality-sztár a népszerű Dragons Den és az American Inventor című tévéshow-ban. Becsült nettó értéke megközelíti az 500 millió dollárt, ezért ha pénzügyi helyzetében valaki támogat egy befektetési terméket, sokan befektetnének is. Azt kerestük, hogy Peter Jones támogatta-e a Bitcoin Era-t, azonban nem találtunk semmit.

Elon Musk támogatja a Bitcoin Era-t?

Elon Musk a különc milliárdos, három nemzetiséggel, dél-afrikai, kanadai és amerikai állampolgársággal. Ő a Tesla és a SpaceX mögött álló ember. Elon Musk tweetjei befolyásolják a tőzsdét, ha támogatná a Bitcoin Era-t, akkor az egész hírre kiterjedne, és a Bitcoin Era webhely összeomolna. Az interneten kerestünk minden érvényes bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy Elon Musk támogatta a Bitcoin Era-t, ismét nem tudtuk ellenőrizni ezeket az állításokat.

Trevor Noah javasolja a Bitcoin Era-t?

Trevor Noah dél-afrikai humorista, politikai kommentátor, színész és a népszerű amerikai talk show, a The Daily Show műsorvezetője. Pletykák szerint Trevor Noah a Bitcoin Era-t használja az interneten keringő hirdetések miatt arról, hogy Trevor meggazdagodott a Bitcoin miatt. Köztudott, hogy Trevor Noah gazdagságának forrása a The Daily show-val kötött szerződése és vígjátékai. Az, hogy Trevor Noah befektet-e a bitcoinba, vagy sem, nem nyilvános. Nem lehet megerősíteni, hogy a Bitcoin Era-t használja.

Kate Winslet használja a Bitcoin Era-t?

Kate Winslet egy híres brit színésznő, aki a Titanic és a korabeli drámák munkájáról ismert. Fokozottan keresnek olyan emberek, akik azon gondolkodnak, hogy Kate Winslet támogat-e bármilyen fejlett kriptovaluta kereskedési platformot. Megvizsgáltuk, és nem találtunk bizonyítékot arra, hogy Kate Winslet támogatna bármilyen kereskedési platformot.

Holly Willoughby és a Bitcoin Era?

Holly Marie Willoughby brit író, modell és TV-műsorvezető a Ma reggel és a tánc a jégen című filmekben. A listán szereplő többi hírességhez hasonlóan állítások szerint támogatta a fejlett kriptokereskedelmi alkalmazást, de nincs bizonyíték, amely ezt alátámasztaná.

Patrice Motsepe használja a Bitcoin Era-t?

Patrice Motsepe az egyik leggazdagabb dél-afrikai, nettó értéke meghaladja az 1,6 milliárd dollárt. Vagyonát bányászati ​​érdekeiből szerezte. Alapítója és ügyvezető elnöke az African Rainbow Minerals-nak, amelynek érdekeltségei vannak az arannyal, a vasfémekkel, az alapfémekkel és a platinával kapcsolatban. Pénzt hagyományos üzletből kereste, nem találtunk bizonyítékot a Bitcoin vagy a Bitcoin Era részvételére.

Aliko Dangote használja a Bitcoin Era-t?

Aliko Dangote nigériai milliárdos és Afrika leggazdagabb embere, értéke meghaladja a 8,5 milliárd dollárt. A Dangote Group ipari konglomerátum alapítója és elnöke. Mivel Afrika leggazdagabb embere híressé teszi, ez arra készteti az embereket, hogy termékeket társítsanak hozzá, különösen, ha a termékeknek köze van a pénzszerzéshez. Ha Afrika leggazdagabb embere a bitcoinba fektet be, akkor más afrikaiak befektetni akarnak a bitcoinba is annak reményében, hogy nettó vagyonának töredékét felhalmozzák. Sajnos nincs bizonyíték arra, hogy Aliko Dangote a Bitcoin Era-t használja, vagy hogy befektet-e a bitcoinba.

Annak ellenére, hogy a hírességek egyik jóváhagyása sem ellenőrizte, fontos megjegyezni, hogy egyik állítást sem a Bitcoin Era alkotói állították. A kapcsolt marketingszakemberek használják a hírességek nevét kattintási csaliként. A Bitcoin Era rendszer teljesíti azt, amit mond.

Amit a hírességek valójában mondanak a bitcoinról

A Bitcoin az elmúlt évtized legjobban teljesítő eszközosztálya, ilyen eredményekkel hírességek és üzletemberek formájában vonzotta a milliomosok figyelmét. A szó szoros értelmében megváltoztatja a pénz szemléletét és felhasználását. Íme a híres mondanivaló a bitcoinról és a kriptovalutákról:

1. “A pénznemnek három korszaka van: árupiaci, politikai alapú és most matematikai alapú.” – Chris Dixon (a Hunch társalapítója, amelynek most Ebay a tulajdonosa, a SiteAdvisor társalapítója most McAfee tulajdonában van)

2. “A hibák teljes osztálya hiányzik.” – Dan Kaminsky (a Cisco és az Avaya biztonsági behatolási szakértője)

3. “Ez a pénz 2.0, hatalmas hatalmas üzlet.” – Chamath Palihapitiya (az AOL azonnali üzenetküldő korábbi vezetője)

4. „Nem állíthat le olyan dolgokat, mint a Bitcoin. Mindenhol ott lesz, és a világnak újra kell igazodnia. A világ kormányainak újra kell igazodniuk. ” – John McAfee

5. „A Bitcoin itt marad. Hackerfelhajtás támad mindenkit, aki megpróbálta hitelt vállalni a kriptovaluta szabadalmáért. És nem szeretnék a hackerek dühében lenni. ” – Adam Draper

6. “Ha van egy pozitív visszavonás az Mt. Gox összeomlásától, akkor a Bitcoin-vállalatok új generációjának készsége együttműködni a Bitcoin jövőjének és az ügyfélalapok biztonságának biztosítása érdekében.” – Brian Armstrong (a Coinbase vezérigazgatója)

7. „A Bitcoin nagyon ígéretes ötletnek tűnik. Tetszik az az ötlet, hogy a biztonságot arra a feltételezésre alapozzam, hogy az őszinte résztvevők CPU-ereje felülmúlja a támadóét. Ez egy nagyon modern elképzelés, amely kihasználja a hosszú farok erejét. ” – Hal Finney

8. „A Bitcoin lehetővé tesz bizonyos, nagyon egyedi felhasználásokat. Azt hiszem, olyan lehetőségeket kínál, amelyeket más pénznem nem enged meg. Például egy érme kiadási képessége csak akkor fordul elő, ha két különálló fél megállapodik az érme kiadásában; egy harmadik féllel, amely nem szaladhatott el az érmével. ” – Pieter Wuille

9. „Hé, nyilvánvalóan ez egy nagyon érdekes időszak a Bitcoin-ban való részvételre, de ha srácok vitatkozni akarnak azon, hogy ez a valóság vagy sem, akkor egy Bitcoin 40 Pensacolában élő hajléktalan embert fog most táplálni. Ha srácok szeretnétek bizonyítani, hogy a Bitcoin valódi, küldjétek el nekem, én készpénzzel kifizetem és megetetem a hajléktalanokat. ” – Jason King

10. „A blokklánc a tech. A Bitcoin pusztán az elsődleges potenciális megnyilvánulása. ” – Marc Kenigsberg

11. „A Bitcoin egy rendkívül politikai szándék, egy szabad és cenzúrázatlan hálózat szolgálatában jött létre, ahol mindenki egyenlő hozzáféréssel vehet részt.” – Amir Taaki

12. „Amint az érték emelkedik, a fejek lendülni kezdenek, a szkeptikusok pedig lágyulni kezdenek. Új pénznem indítása egyszerű, bárki megteheti. A trükk arra készteti az embereket, hogy fogadják el, mert a használatuk adja a „pénz” értékét. ” – Adam B. Levine

13. „Alapjában véve a bitcoin intelligens valuta, amelyet nagyon előremutató mérnökök terveztek. Megszünteti a bankok iránti igényt, megszabadul a hitelkártya díjaktól, a valutaváltási díjaktól, a pénzátutalási díjaktól, és csökkenti az ügyvédek iránti igényt az átmenet során … minden jó dolog. – Peter Diamandis

14. „A Bitcoin és a mögöttes ötletek megzavarják a valuta hagyományos fogalmait. Végül a valuta jobb lesz számára. ” – Edmund C. Moy

15. “Annyi potenciál van, … csak arra várom, hogy ez egy milliárd dolláros ipar legyen.” „Hú, a Selyemút valóban működik” – Charlie Shrem

A kriptográfiai projektekben részt vevő hírességek

Híres ember Kripto projektek
Richard Branson Richard Branson állítólag 30 millió dollárt fektetett be a BitPay-be.
Mel B bejelentette, hogy elfogadja a Bitcoin fizetéseket új kislemezéért.
Ashton Kutcher Ashton Kutcher a Bitcoin szószólója volt, és befektetett egy sportfogadás blokkláncba, az Unikrn-be
William Shatner Részt vesz a Solar Alliance-ben, egy vancouveri székhelyű vállalatban, amely napenergiával működő bitcoin bányafarmot működtet
Mike Tyson Tyson 2015-ben indította el saját bitcoin bankautomatáinak sorát Las Vegasban.
50 Cent Eladott egy albumot a kriptokirrencia számára: megtartva és megfeledkezve róla
Gwyneth Paltrow Csatlakozott a Bitcoin pénztárca induló Abrához tanácsadóként az Apple sorozat, a Planet of the Apps egyik epizódja során.
Snoop Dogg 2017-ben Snoop Dogg-nak 1500 SparkleCOIN-t ajándékoztak a társaságtól, hozzávetőlegesen 55 500 dollár értékben, adományként ifjúsági futballprogramjához.
Dennis Coles Dennis Coles bejelentette a kriptovaluta világba történő befektetését, mint a Cream Capital társalapítója, amely egy blokklánc ATM-hálózat kiépítését tűzte ki célul, hogy megkönnyítse az érmék, például az Ethereum és a bitcoin használatát.
Jamie Foxx Jamie Foxx felpattant a cryptocurrency bandwagonra, amikor elkezdte népszerűsíteni a Cobinhood, egy ingyenes cryptocurrency kereskedési tőzsde token értékesítését.
Richard Sherman Richard Sherman a Facebookon jelentette be, hogy hivatalos online áruháza megkezdi a bitcoinos fizetések elfogadását, „a jövő pénznemének” nevezve.
Johnny Depp 2018 őszén a színész a TaTaTu blockchain startup partnerévé vált, amely filmkészítéssel foglalkozik.
Luis Suarez Luis Suarez most is pénzt akar keresni azzal, hogy megjósolja, ki nyer meccset. Az uruguayi futballsztár 25 millió követőjét hívta meg az Instagramra, hogy csatlakozzon az Ethereum-alapú Stox jóslási piaci platformra való feliratkozáshoz, és előrejelzéseit a US Open számára
Lothar Matthaus Lothar Matthaus csatlakozott futball nagykövetként, mert mint kijelentette, a tehetségkutató decentralizálásával a TokenStars nagy lehetőségekkel rendelkezik annak biztosítására, hogy a közeljövőben láthassuk az új maradonákat és ronaldókat.
Gianluca Zambrotta TokenStars futball nagyköveteként a kínai futballklub és a kriptográfiai világ edzésére koncentrál.
Redfoo Ő egy Ethereum projekten dolgozó kódoló! Nagyon benne van a blokkláncban, és több személyes tárgyat is felajánlott a TokenStars Crypto Christmas jótékonysági aukción.
Roger Ver Jelenleg számos projektben vesz részt, mint például a Bitcoin Cash, a bitcoin.com, a Ripple, a Bitpay, a Kraken, a Coinsetter. Roger adományozta a pólóját a TokenStars Crypto Jótékonysági Aukcióján.
Tommy Haas A TokenStars tenisz nagykövete.

Bitcoin Era Review: Ítéletünk

A Bitcoin Era alkalmazást a kereskedelem világának valaha látott legfejlettebb programozásával hozták létre. A szoftver 0,01 másodperccel előzi meg a piacokat. Ez az „időbeli ugrás” teszi a szoftvert a bolygó legkonzisztensebb kereskedelmi alkalmazásává. 

Magabiztosan arra a következtetésre juthatunk, hogy a Bitcoin Era egy nagyszerű kereskedési platform, amely segít a felhasználóknak naponta profitot keresni. Az első lépések meglehetősen egyszerűek, gyors regisztrációs és ellenőrzési folyamattal, amely lehetővé teszi a kereskedés 3 perc alatt történő elindítását. A platformon való navigálás során nem találkoztunk problémákkal, ami nagyon fontos tényező a kriptográfia világában. A felület könnyen kezelhető, a hét minden napján, a hét minden napján elérhető ügyfélszolgálat készen áll segítséget nyújtani, ha a felhasználóknak kérdései vannak, vagy bármilyen problémába ütközik. 

Bizonyítékot találtunk arra is, hogy a rendszer kezeléséért felelős fejlesztők elkötelezettek a megfelelő online biztonság biztosítása érdekében a platformon a felhasználói információk és az alapok védelme érdekében. A kifizetési rendszer szintén átlátható és pontos.

A Bitcoin Era legitim kereskedési technológia, és ha azt tervezi használni, akkor a megközelítés legjobb módja támogató eszközként a kereskedési stratégia tökéletesítésében. Ha többet szeretne megtudni a kereskedésről és a kriptovalutáról, beállíthat olyan paramétereket a számláján, amelyek segítenek csökkenteni a kockázatokat és magasabb hozamokat hozhatnak. 

GYIK

Kihúzhatom a Bitcoins-t a rendszerből?

Nem, ez nem lehetséges, a rendszer a megszerzett Bitcoine-okat a helyi pénznemre konvertálja, és ezzel a bankszámlájára kerül.

Választhatok brókert a Bitcoin Era-fiókomhoz?

Nem, ez szintén nem lehetséges, a rendszer automatikusan összekapcsolja a számlákat a brókerekkel. Megerősítettük azonban, hogy a Bitcoin Era-hez kapcsolódó összes bróker tapasztalt és megbízható. Tudjuk, hogy megbízhat bennük abban, hogy a kereskedelem technológiájával végzett kereskedésekből a lehető legnagyobb profit származzon.

Ilyen az MLM vagy az affiliate marketing?

Nem, a Bitcoin Era nem olyan, mint az MLM, az affiliate marketing vagy bármi más. A szoftver 99,4% -os pontossággal nyer kereskedést.

Mennyi a maximális összeg, amit el tudok érni?

A Bitcoin Era weboldal szerint a nyereséged korlátlan a The Bitcoin Era-n belül, és egyes tagok csak 61 napon belül keresték meg első milliójukat.

Naponta hány órát kell dolgoznom?

A tagok átlagosan napi 20 percet vagy kevesebbet dolgoznak. A szoftver ugyanis a kereskedést kezeli, a szükséges „munka” mennyisége minimális.

Mennyibe kerül a szoftver?

A The Bitcoin Era tagjai ingyenesen megkapják a saját szoftverének egy példányát.

Vannak-e díjak?

Nincsenek rejtett díjak, bróker díjak vagy jutalékok. Minden pénze 100% -ban a tiéd, és bármikor késedelem nélkül bármikor felveheti azt.

A kriptovaluta kifejezések szószedete

Bitcoin A jelentések szerint a Bitcoin a világ legnépszerűbb kriptovaluta. A Bitcoin egy Bitcoin blokkláncon fut, és decentralizált pénznem, amely a központi bankoktól és a hatóságtól függetlenül működik
Ethereum Az Ethereum, akárcsak a Bitcoin, decentralizált kriptovaluta. Itt a befektetők átvihetik és kicserélhetik az értéküket.
Litecoin A Litecoin kriptovaluta és a Bitcoin-t tükröző blokklánc is.
Csere A kriptográfia alapvetően egy online platform, ahol a kriptográfiai befektetők különböző kriptopénzeket cserélhetnek más kriptopénzekre.
Bitcoin bányászat A Bitcoin bányászat akkor következik be, amikor a Bitcoin tranzakciókat igazolják és megerősítik, mielőtt hozzáadják őket a Bitcoin blokklánchoz.
Kripto pénztárca A kriptotárca egy olyan program, amely a befektetők privát és nyilvános kulcsait tárolja. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára az egyenlegük átutalását, fogadását, kiadását, tárolását és ellenőrzését is.
Cirkuláló ellátás Ez egy adott kriptovaluta vagy tokenek összegére vonatkozik, amelyek nyilvánosan elérhetőek és forgalomban vannak a vevők és az eladók között.
Piaci sapka A piaci korlát a piacon elérhető összes kriptovaluta piaci értékére vonatkozik naponta.
Altcoins A Bitcoin volt az első és legsikeresebb az összes kriptovaluta között. Az összes többi érme altcoin kategóriába tartozik.
Letiltja az Intézőt Online eszköz egy kriptovaluta blokkláncának feltárásához és elemzéséhez.
Blokk magasság A blokkmagasság a blokkláncba kapcsolt blokkok számát jelenti.
Jutalom letiltása Ösztönzés egy bitcoin bányász számára, aki egy blokkban sikeresen kiszámította a kivonatot (ellenőrzést).
Lánc összekapcsolása Az egyik kriptovaluta átvitele a másikba. Ehhez a tranzakciót két külön blokkláncban kell benyújtani.
Konzorcium Blockchain Magántulajdonban lévő és üzemeltetett blokklánc.
Titkosítás Az információk titkosításának és visszafejtésének folyamata.
Decentralizált Autonóm Szervezet Olyan szervezetekre vonatkozik, amelyeket nem emberi erőforrás, hanem számítógépes programok vagy szoftverek működtetnek. Ebben a tekintetben nincs központi hatóság.
Jelképes A tokenek szorosan kapcsolódnak az ICO-khoz, és gyakran a már létező szabványra épülnek olyan bevált „intelligens szerződéses” blokkláncokból, mint az Ethereum.
ICO Ez az Initial Coin Offering (Kezdeti érme-felajánlás) kifejezésre utal, és egy új, zavaró új módszerre utal a projektek számára a finanszírozás megszerzésére.
Villa A kriptovaluta szempontjából a villa olyan esemény, ahol egy létező kriptovaluta a kód két változatára oszlik.
Pénztárca A kriptovaluta pénztárca az elsődleges módja annak, hogy a kriptopénzek tulajdonosai hozzáférhessenek érmeikhez.
Meleg és hideg tárolás Ez arra utal, hogy hol található egy adott pénztárca. A forró tárolás egy internetkapcsolatból elérhető pénztárcára utal, ahol a hideg tárolás a pénztárca offline tárolására utal, külön hardveren..
Letéti letét Letét olyan pénzügyi megállapodás, amelyben egy harmadik fél rendelkezik és szabályozza az adott tranzakcióban részt vevő két fél számára szükséges pénzeszközök kifizetését.
Okos szerződés Az Ethereum blokklánc lehetővé teszi a kód telepítését rajta intelligens szerződés formájában. Ez a szerződés lényegében matematikai szabályok összessége, amelyek meghatározzák a tranzakciók működését
Munka bizonyítása (PoW) A tranzakciók megerősítéséhez és hozzáadásához a Blockchain főkönyvéhez különféle megközelítéseket dolgoztak ki a folyamat befejezésére.
Tétbiztosítás (PoS) PoS-alapú kriptovalutákban a következő blokk készítőjét a véletlenszerű kiválasztás és a gazdagság vagy az életkor különböző kombinációi választják meg.
Fontosság igazolása (POI) Ezt a bizonyítási stílust vezette be a NEM érme a PoW és a PoS harmadik alternatívájaként.
TA Gyorsírás technikai elemzéshez, vagy az érmeértékek elemzéséhez a történelmi ármozgások és kifinomult mutatók alapján.
Csomópont egy számítógép, amely egy adott kriptovaluta hálózatához csatlakozik.
Bányászati A bányászat az új tranzakciók hitelesítésének folyamata egy kriptovaluta elosztott főkönyvön.
Moonshot Ez egy drámai módon felfelé lövő kriptovalutára utal.
Medve- és Bikapiac A bikapiac az emelkedő árakra és a vásárlásra ösztönző optimista hangulatra utal. A medvepiacokat a bikapiacok ellentéteinek tekintik, lefelé mutató trendekkel és pesszimista hangulattal, amely ösztönzi az eladást
Bálna Valakire utal, aki nagy mennyiségű kriptovalutával rendelkezik
HODL Utal arra a passzív befektetési stratégiára, amely figyelmen kívül hagyja a piaci turbulenciát és vár a hosszú távú megtérülésre.

Egyéb fejlett kereskedési rendszerek

Crypto Trader Bitcoin hurok Bitcoin életmód Bitcoin Rush
Bitcoin Evolution Bitcoin forradalom Bitcoin Profit Bitcoin kód

Jogi nyilatkozat: Az oldal tartalma nem tekinthető pénzügyi tanácsnak. Csak tájékoztatási célokat szolgál. Soha ne fektessen be olyat, amit nem engedhet meg magának elveszíteni. Mindig kutasson a lehető legtöbbet, mielőtt bármilyen pénzügyi döntést hozna, és forduljon tanúsított pénzügyi tanácsadóhoz.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector