Ant McPartlin kereskedik Bitcoin-nal vagy befektetnek a kriptoba?

Ant McPartlin, a híres brit televíziós színész, producer és műsorvezető leginkább Declan Donnelly mellett dolgozó ikonikus partnerségéről ismert. A kettő a komikus cselekményként és az Ant duó bemutatásaként került előtérbe & December együtt léptek a Byker Grove című gyermekdráma-sorozat középpontjába. Onnan mindketten sikeres televíziós karriert alakítottak ki műsorvezetőként, humoristaként, McPartlin pedig a rap és a zene színterén dobbantott. Legfőképpen a duó leginkább az SMTV Live-ról ismert 1998 és 2001 között, és a televíziós sláger vagyok a híresség vagyok című műsorának házigazdája.!

Híres névvel és egyeztethető bankszámlával Ant McPartlinról úgy hírlik, hogy befektetett Bitcoin automatizált kereskedési rendszerébe. Annak érdekében, hogy megerősítsük vagy cáfoljuk ezeket a híreszteléseket, kivizsgálásokat folytattunk nyilvános beszélgetéséből és a Bitcoin lehetséges befektetési vonatkozásaiból.

Befektetett Ant McPartlin a Bitcoin-ba?

A médiával és a nyilvános információval folytatott diskurzusának kutatása után úgy tűnik, hogy Ant McPartlin nem erősítette meg, hogy befektetett volna Bitcoinba vagy bármilyen kriptovaluta kereskedelembe. Ez azt jelenti, hogy Bitcoin-befektetéséről szóló hírek hamisak, és hamis hírek vagy hamisan bemutatott információk eredményeként terjedtek el a médiaházakból. A pletykablogok általában vírusos vagy híres hírességek általi hamis információkból nyerik a közösségi médiát, és ez valószínűleg megmagyarázza az Ant McPartlin Bitcoin-befektetésével kapcsolatos pletykákat.

Miért gondolják az emberek, hogy Ant McPartlin befektetett a Bitcoin kereskedésbe??

A pletykák legvalószínűbb magyarázata a keresési kifejezésekhez és a marketing stratégiákhoz kapcsolódik. Mivel a „Bitcoin-kereskedés” vagy a „Bitcoin-befektetés” olyan széles körben keresett kifejezés, hasonlóan az „Ant McPartlin news” -hoz, a pletyka- és hírességekkel foglalkozó híroldalak megpróbálják kihasználni mindkét kifejezés internetes kattintásait, hogy forgalmat teremtsenek az oldalukra. Amellett, hogy pletykalapok keresik a cikkek további megtekintését, az affiliate marketingszakemberek megpróbálják kihasználni a McPartlin hírnevét annak érdekében, hogy a felhasználókat az automatizált kereskedési rendszerekkel folytassák. A vírusos hírek terjesztésével a marketingesek forgalmat generálnak. Ez azonban hamis hírek eredményeként jött létre, és meg kell jegyezni, hogy a kriptopénzipar olyan, amely kutatást igényel, mielőtt bármit is tényként kezelne.


Mi az automatizált Bitcoin kereskedelem?

A Bitcoin kereskedési rendszerek olyan platformok, amelyek botokat használnak automatikus kereskedéshez a felhasználók nevében. Ezeket a kereskedéseket adatok, történelmi trendek és algoritmikus módszerek vezérlik, hogy betekintést nyerhessenek a Bitcoin rövid távú lehetséges mozgásába. A piaci adatok felhasználása a felhasználók számára történő kereskedéshez azt jelenti, hogy a kereskedelem gyorsan megtörténik, mielőtt a felhasználó kihagyhatna egy nyereséges kereskedelmet. A Bitcoin kereskedési rendszerek állítólag jelentős haszonkulccsal büszkélkedhetnek azoknak a felhasználóknak, akiknek nevében kereskednek, kihasználva a Bitcoin volatilitását és a kriptovaluta-piaci váltásokat, hogy gyors be- és eladásokhoz jussanak..

Melyik Bitcoin kereskedési rendszerhez volt társítva Ant McPartlin?

A pletykák arra utalnak, hogy a televíziós műsorvezető felajánlotta, hogy több automatizált kereskedési platformon keresztül kereskedve befektetett a Bitcoin-ba. Ezek tartalmazzák:

Bitcoin forradalom

A Bitcoin Revolution kereskedési platform állítólag napi 20% -os nyereséget jelent felhasználóinak. Ez az Egyesült Királyságban, Afrikában és Ázsiában népszerű fogalom, amely áttekintéseket és állításokat tartalmaz arról, hogy a felhasználók jó hasznot hoztak az automatizált kereskedésből. A platform szerint több mint háromszázezer ember hasonlít pénzt az Angliában lebonyolított kereskedésekből.

Bitcoin Trader

Ant McPartlint összekapcsolják a Bitcoin Traderrel, annak ellenére, hogy nem erősített meg semmit, hogy azt mondhassa volna, hogy a platformon keresztül kereskedett. A Bitcoin Trader egy automatizált platform a Bitcoin kereskedő számára is, amely mesterséges intelligenciát és gépi tanulást használ algoritmikus kereskedésekhez. A platform szerint a felhasználók számára akár 90% -os nyerési arány van, ami szinte garantálja a nyereséges kereskedéseket.

Bitcoin kód

Egy másik kereskedési rendszer, amely a megerősítés ellenére Ant McPartlin-hez kapcsolódik, a Bitcoin Code. Ez egy olyan kereskedési platform, amely akár 20% -os napi nyereséggel is büszkélkedhet a kriptovaluta kereskedelemben. A platformokon áttekintett vélemények szerint a kereskedési webhely legitimnek tűnik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector