Bitcoin Revolution Review: Átverés vagy legit?

Contents

Mi a Bitcoin Revolution?

Jelenleg nem ismert, hogy ki a Bitcoin Revolution fő alkotója, de állítólag az a brókerek csoportja jött össze, akik jól kötődnek a Bitcoin-hoz, hogy létrehozzák a végső kereskedési rendszert. Továbbá, mivel a saját platformjukon belüli kereskedelemhez szükséges intelligenciával rendelkeznek, csupán a teljes algoritmus módosítására és a kezdők számára felhasználóbaráttá tételére volt szükség. A Bitcoin Revolution egy 2017-ben létrehozott kereskedési technológiai szoftver. a rendszer azt állítja, hogy 0,01 másodperccel gyorsabban teljesít kereskedéseket, mint versenytársai trendjei.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez sikerült nekik, és ez az alkalmazás az egyik legegyszerűbb, ugyanakkor hatékony platform, amely elérhető a befektetéshez.

Hogyan működik a Bitcoin Revolution?

A kereskedési technológiai program ingyenesen használható a felhasználók számára. Nagyon egyszerű a kezdés. 


A felhasználóknak csak a brókernél kell letétbe helyezniük kezdeti befektetésüket, be kell állítaniuk az ajánlott kockázati beállításokat és meg kell kezdeniük a kereskedést. Ez az egész folyamat napi 20 percnél nem hosszabb.

Kérjük, ne feledje, hogy figyelemmel kíséri a platform teljesítményét. A kriptovaluták környezetében sok a volatilitás. Javasoljuk, hogy mérsékelt befektetéssel kezdje 250 font / 250 euró megkezdését.

A Bitcoin Revolution Legit? Igen!

A kriptovaluta-kereskedők egyik célja, hogy minden egyes kereskedési munkamenet után több profitra tegyenek szert. Vagyis folyamatosan keresik a legjobb kereskedési platformot, hogy ez a versenyelőny meglegyen a többi kereskedővel szemben a kriptovaluta piacon. Figyelembe véve a piac versenyképességét, meg kell hoznia a legjobb döntést a kereskedési platformokkal kapcsolatban. Ezért alaposan tanulmányoztuk a Bitcoin Revolution-t, és felfedezéseink több mint kielégítőek voltak, és ajánlhatjuk minden kereskedési szakember számára. 

A Bitcoin Revolution platform kapcsán a kezdeti dologra egyedülálló tulajdonságai kerültek, amelyek kiemelték a többi közül. Élvezheti a rendszeresített szolgáltatásokat és folytathatja a kereskedést bevételeinek folyamatos felértékelődésével.

A fejlesztők bebizonyították, hogy elkötelezettek amellett, hogy a kereskedőknek kifogástalan és könnyedén kínálják a kereskedési platformot a legnépszerűbb kriptovaluta – a Bitcoin számára..

Hogyan lehet kereskedni

A kereskedés megkezdéséhez először regisztrálnia kell, és létre kell hoznia egy fiókot a weboldalán. Ne feledje, hogy a szoftver szabadon használható, de a kezdeti beruházással rendelkeznie kell ahhoz, hogy ténylegesen élőben használja.

A fióknyitás lépésről lépésre:

1. Regisztráció

Az első lépés az hozzon létre egy ingyenes fiókot az alábbi űrlapon keresztül. A sikeres regisztráció után egy személyes brókert kapunk, aki végigvezeti Önt a beállítási folyamaton:

A Bitcoin Revolution minden szükséges intézkedést megtett a felhasználói adatok biztonságának biztosítása érdekében, beleértve a webhelyek titkosítását, az adatvédelmet és a GDPR betartását.

2. Betét

Most, hogy áttekintette az összes lehetőséget a Bitcoin Revolution segítségével, és úgy döntött, hogy az élő számlával kezdi, meg kell tennie a kezdeti befizetést, és hagynia kell a rendszert. Javasoljuk, hogy kezdetben mérsékelt, 250 font / 250 eurós beruházást hajtson végre. Ha nyereséget termel, fektesse be újra, és ne felejtse el visszavonni belőle is. A megtakarítás eleme különösen fontos a kereskedési folyamatban.

Az elfogadott fizetési módok a Visa és a Master hitel- és betéti kártyák, a Neteller, az American Express és a Discover Network.

Az első befizetéskor készen áll a kereskedés megkezdésére.

3. Bemutató számla

A Bitcoin Revolution rendelkezik a felhasználók számára elérhető demo számlával. Ha kiválasztja a demo fiók létrehozását, akkor átirányít egy gyors bemutatóra a fiók funkcióiról. Az alkalmazás teljes kipróbálása érdekében a kereskedési technológiai program 1500 eurós kreditet biztosít Önnek.

Ezt az összeget felhasználhatja saját kereskedéseinek indításához a bemutató módban, hogy gyakoroljon, ha Ön kezdő. Most már csak az „Auto Trade” gombra kell kattintani, és hagyni kell az alkalmazás automatikus futtatását.

4. Élő számla

Ebben a szakaszban létrehozta a számlát, majd a kereskedési terembe kerül – itt nyilvánosságra hozza a rendszernek, hogy pontosan hogyan szeretné kereskedni a Bitcoint és más kriptovalutákat. Az alábbiakban megtalálhatja néhány szolgáltatás leírását:

 • Kezelőpanel”Lehetővé teszi a portfólió beállításainak és előrehaladásának megtekintését, és hozzáférést biztosít a módosításokhoz és a kereskedési rendszer viselkedésének kezeléséhez.
 • Kereskedési előzmények”Lehetővé teszi a pozitív és a negatív tranzakciók előzményeinek megtekintését.
 •  „Nyitott tranzakciók”Lehetővé teszi a műveleti konzol valós idejű megnyitását. Így értékelheti a robot teljesítményét az adott pillanatban.
 • Élő fiók / bemutató”Megváltoztatja a fiók módját, és élő vagy demo műveletre vezeti.

A kereskedelemben elérhető kriptovaluták a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin és a Ripple. Az EUR vagy USD és a crypto / crypto ellen kereskedő párok. Miután kiválasztotta azokat a párokat, amelyekkel kereskedni szeretne, akkor ki kell választania a létrehozni kívánt párhuzamos ügyletek összegét és az egyes kereskedésekhez kezdeni kívánt kereskedési összeget..

A Bitcoin Revolution jellemzői

regisztráljon a bitcoin evolúciójára

Minden regisztrált felhasználó hozzáférést kap a Bitcoin Revolution összes funkciójának ingyenes használatához. Ez a döntés arra ösztönözte a kereskedőket, hogy használják a kereskedési alkalmazást, amely segített a fejlesztőknek nagy volumenű kereskedelemben. A sikeres kereskedés után a felhasználó nyereségének 1% -át adja a rendszernek. A Bitcoin Revolution kereskedésének megkezdéséhez regisztrálnia kell egy fiókot, össze kell kapcsolnia fiókját az egyik brókerrel, finanszíroznia kell és el kell kezdenie. Ez egy időszerű folyamat, amely néhány perc alatt elvégezhető. A sikeres kereskedések átutalását alacsony értéken határozták meg, mert a fejlesztők biztosak lehetnek abban, hogy a rendszer minden felhasználója szép profitot fog keresni.

A fiók létrehozása

A platformon megtalálható a felhasználókkal összekapcsolható brókerek listája. A kereskedéshez szükséges pénzeszközök befizetése után a felhasználó várhatóan választ egy brókert a listáról, és összekapcsolja kereskedési számláját.

A rendszerezett kereskedelmi jellemző

Miután összekapcsolta a fiókot egy brókerrel, a felhasználók aktiválhatják a rendszeresített funkciót, és lehetővé tehetik a rendszer számára a tranzakciók végrehajtását. Korlátokat lehet azonban beállítani a rendszeren belüli kereskedelem mennyiségének felmérésére. Azt is figyelembe kell venni, hogy a felhasználónak az aktuális piac és előrejelzések alapján kell kiválasztania a kereskedési beállításokat, mivel a kriptovaluták jellege rendkívül ingatag lehet.

Kereskedelem végrehajtása

Ingyen van; a felhasználók díjmentesen hozhatnak létre fiókot. Az élő ügyletek aktiválásához elengedhetetlen, hogy a számlát előzetesen finanszírozzák.

Főbb jellemzők

Kifizetések:

A Bitcoin Revolution hivatalos honlapja azt állítja, hogy a felhasználók átlagosan napi 1300 euró keresetre számíthatnak. Ha tanuló vagy, nem biztos, hogy azonnal ilyen nagy kifizetéseket kapsz, de a Bitcoin Revolution lehet a megfelelő hely a kezdéshez. Valószínűleg kisebb nyereséget fog elérni, de menet közben több pénzt fektethet be, és növelheti profitpotenciálját.

Ellenőrző rendszer:

Az ellenőrzési rendszer meglehetősen egyszerű és egyenesen lényeges. A regisztrációhoz be kell írnia néhány személyes adatot a regisztrációs űrlapba. Csak e-mail cím, teljes név és telefonszám szükséges tőletek. Ezt követően fel kell kérnie az új számlájára történő befizetést. Ehhez meg kell adnia fizetési adatait. Meg kell adnia, ha hitel- vagy betéti kártya, akkor a kártya száma, a lejárati dátum és a kártya ellenőrző kódja jelentős lesz. Nem kell bankszámlakivonatot, közüzemi számlákat vagy bármi magánjellegű információt megadnia.

Kivonások és betétek:

Kísérletünk során megpróbáltunk felvenni egy kis pénzt. A kérelmet kevesebb mint egy nap alatt feldolgozták. Bármikor felvehet pénzt, és valószínűleg kevesebb, mint 24 órát vesz igénybe, amíg megkapja a bankszámláján. A legtöbb megbízható kereskedési technológiai rendszerhez hasonlóan a Bitcoin Revolution is sokféle fizetési módot biztosít a betétek számára. Ez azt mutatja, hogy a rendszer megpróbálja kielégíteni a felmerülő ügyféligényeket.

Költségek / díjak:

A kereskedési rendszernek nincsenek rejtett díjai. A regisztráció teljesen ingyenes, és nincsenek bróker díjak vagy jutalékok sem.

Felhasználói ajánlások:

A weboldal bizonyos társadalmi bizonyítékokkal szolgál azokról a valódi felhasználókról, akik pénzt kerestek a Bitcoin Revolution révén. Örültek annak, hogy a kereskedési technológiai platform lehetőséget biztosított számukra az „álom megélésére” a platformon állítólag megszerzett nyereség miatt..

Vevőszolgálat:

Élő csevegés vagy e-mail útján a hét minden napján, 24 órában felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Bízzon abban, hogy a személyzet egyik tagja pillanatok alatt válaszol. Nagyon profik és barátságosak, és minden bizonnyal képesek lesznek megoldani minden felmerülő kérdést.

Brókerek:

A Bitcoin Revolution egy kriptográfiai kereskedési rendszer, vagyis a működés érdekében online közvetítőkön keresztül irányítja az alapokat. Tehát, amikor az alkalmazást szisztematizált módban állítja be, a pénze egy brókeren keresztül megy, majd eszközre fekteti. Ez egy automatikus folyamat, amelyet nem szabad óvatosnak tartani. A platform által használt brókerek a piac legjobbjai közé tartoznak és megbízhatóak.

Bitcoin Revolution vs. egyéb kereskedési rendszerek:

Bitcoin forradalom

Egyéb kereskedési rendszerek

✔️ A Bitcoin Revolution jelentett sikeraránya 88% és 95% között mozog. Más Crypto kereskedési rendszerek általában nem rendelkeznek ilyen magas sikerrel.
✔️ A Bitcoin Revolution bemutató számlát kínál, amely lehetővé teszi, hogy megismerje a kereskedési platform felületét.  Egyes kereskedési rendszerek nem kínálnak bemutató kereskedést azzal a céllal, hogy az embereket arra csábítsák, hogy azonnal valódi pénzzel kezdjenek kereskedni.
✔️ A regisztrációs folyamat nagyon egyenesen halad, és csak néhány percet vesz igénybe.  Egyes kereskedési rendszerek sok személyes adatot igényelnek az új felhasználók számára a regisztráció befejezéséhez.
✔️ A nyereség nagyon elérhető és a pénzkivonás 24 órán belül feldolgozható. Az internet tele van csaló kereskedési rendszerekkel, amelyek célja a pénz ellopása.
✔️ A kereskedés megkezdéséhez legalább 250 fontot / 250 eurót kell befizetnie, ami ésszerű összeg.  Számos kereskedési rendszer sokkal magasabb összegeket igényel a felhasználók számára a kereskedés megkezdéséhez, ami az új kereskedőket felesleges tőkevesztési kockázatoknak teszi ki.

Miért kell kereskedni a Bitcoin Revolution-szel?

Hatalmas mennyiségű kereskedési rendszer áll rendelkezésre a piacon, és egyesek azt állítják, hogy rendkívüli konverziós és teljesítményi ráta van. A probléma az, hogy mindig talál olyan funkciót, amely nem teszi olyan jóvá a többi kereskedési rendszert. Más Bitcoin kereskedési rendszerekhez képest itt a Bitcoin Revolution hozza a kereskedőt:

 • Felhasználóbarát. A szoftver egy fejlett algoritmus, de rendkívül egyszerű, felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Nagyon egyszerű beállítani a beállításokat, és mindössze 20 percre van szükséged naponta, hogy a rendszer sikeresen kereskedhessen.
 • Azt állítja, hogy magas a sikeraránya. A Bitcoin Revolution jelentése szerint magas a sikeraránya. 250 font / 250 eurós befizetésből sok egyidejű kereskedést hajthat végre, egyenként 25 euró értékben. Ne feledje, hogy olyan összetett eszközökkel foglalkozik, mint a kriptovaluták, amelyek nagyon ingadozóak.
 • Bemutató fiók és oktatóanyagok. A Bitcoin Revolution rendelkezik egy kereskedési platformmal, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megismerkedjenek a szoftverrel, mielőtt elköteleznék magukat. Egy másik szilárd pont a bróker funkció és az oktatási webes szemináriumok, valamint a weboldalukon található tartalom. Hozzáférhet, amikor betétet helyez el, vagy amikor felfedezi lehetőségeit a platformon belül kínált egyik brókernél.
 • Dedikált ügyfélszolgálat. Bármikor elérheti az ügyfélszolgálati csapatot a Bitcoin Revolution platformján. Erre a legjobb mód az élő csevegés. Csak annyit kell tennie, hogy üzenetet küld az egyik képviselőjüknek, és hamarosan megoldja problémáját.

Pénzt kereshet a Bitcoin Revolution segítségével?

Ez a legfontosabb terület, amelyet vizsgáltunk, mert a kereskedők egyik elsődleges célja a nyereség. Meg kellett erősítenünk, hogy a Bitcoin Revolution nem tartozik az online módon meghirdetett csaló kereskedési rendszerek közé, és tudnunk kellett, hogy tud-e valódi értéket szerezni belőle. Sok ajánlást vettünk észre a weboldalon; vannak elégedett felhasználók, akik profitáltak a rendszerből. Az ajánlások biztatóak voltak, de tovább mentünk a rendszer kivizsgálására.

Ellenőrző csapatunk tényleges tranzakciókat hajtott végre a rendszeren, és mi profitot termeltünk. A kriptopénzpiac általában ingadozó jellegét azonban nem lehet figyelmen kívül hagyni, és alaposan figyelembe kell venni a befektetési döntések meghozatalakor. A Bitcoin Revolution fejlesztői alaposan megtervezték a rendszert, hogy alkalmassá tegye új és tapasztalt kereskedők számára.

Tippek új kereskedőknek:

Kezdje minimális befektetéssel:

Azt tanácsoljuk, hogy az első pénzügyi betétének legalább 250 eurónak kell lennie. Ez a betét felhasználhatja a platform megértését és a nyereség megszerzését, mielőtt nagyobb betéteket tesz.

Újrabefektetés:

Több pénzt kereshet, ha újra befektet. Azt tanácsoljuk, hogy vonja vissza bevételeit, és egy részét fektesse be újra kereskedés céljából. Ez egy jobb megközelítés, így megtakaríthatja a pénz egy részét, és nem veszítheti el egyszerre az egészet.

Tanuljon meg a szakértőktől:

A Bitcoin Revolution-hez kapcsolódó brókerek vezető szerepet töltenek be a kereskedési és a kriptovaluta térben. Szerencsére megosztják ezeket az információkat a weboldalon blogként és oktatóanyagként. Ebből a tartalomból olvashat és tanulhat, hogy többet tudjon meg a piacról.

Gondos befektetés:

Határozottan kiállunk amellett, hogy következetesen meg kell tanulnunk és javítanunk kell a kriptovaluta-kereskedelem ismereteit. Ezek az információk segítenek a jobb befektetési döntések meghozatalában. A kriptovaluták bizonytalan jellege szükségessé tette, hogy csak azt fektesse be, amibe megengedheti magának a szerencsejátékot, ahelyett, hogy az egész életre szóló megtakarítását letétbe helyezné. Megállapításainkból kiderül, hogy a Bitcoin Revolution egyedülálló tulajdonságai nem akadályozták meg egyes felhasználókat abban, hogy gondatlan és nem jól átgondolt döntések miatt elveszítsék pénzüket.

Kövesse ezeket a tippeket, és a Bitcoin Revolution segítségével a legjobb keresők között kell lennie. Bár nyilvánvaló, hogy a magas befektetések növelik jövedelmét, a piaci trendek alapján megalapozott döntések meghozása a helyes út, különösen akkor, ha hallgató vagy.

A Bitcoin Revolution szerepelt a tévében?

Sárkányok Den

Cápatank

Ma reggel

Különböző állítások hangzottak el arról, hogy a Bitcoin Revolution-t olyan tévéshow-kban is támogatták, mint a Dragon’s Den, a Shark Tank és a This Morning. Sok olyan híresség volt, aki támogatást mutatott a bitcoin és a kriptovaluta projektek számára, és a kriptovaluták kiemelt témává váltak a hírfrissítésekben. Úgy döntöttünk, hogy megvizsgáljuk a médiában említett fejlett kriptovaluta-kereskedési platformokat, mint például a Bitcoin Revolution.

Vizsgáljuk meg azokat az okokat, amelyek miatt az emberek azt akarják, hogy a Bitcoin Revolution szerepeljen ezeken a tévéműsorokon:

A Bitcoin Revolution szerepelt a Dragons Den-en?

A Sárkányok Den egy híres brit show, ahol a feltörekvő üzletemberek 3 percet kapnak arra, hogy üzleti ötletüket eljuttassák egy sikeres üzletemberekből álló panelhez, abban a reményben, hogy befektetéseket indítanak és üzleti ötletüket a következő szakaszba viszik. Bármely, a bemutatóhoz kapcsolódó termék egyik napról a másikra sikert arat. Nem találtunk kapcsolatot a Bitcoin Revolution és a Dragons Den között

A Bitcoin Revolution szerepelt a Shark Tank-on?

A Shark Tank a Dragons Denhez hasonló amerikai befektetési show. A vállalkozók kapnak néhány percet arra, hogy ötletüket eljuttassák egy milliomosok testületéhez abban a reményben, hogy ezek a milliomosok pénzt fektetnek az ötletükbe. Ha a Bitcoin Revolution támogatná a Shark Tankot, akkor biztosan kijelenthetjük, hogy az egész hírre kiterjedne, azonban nagyon valószínűtlen, mivel a Bitcoin Revolution nem rendelkezik engedéllyel az államokban.

A Bitcoin Revolution szerepelt ezen a reggelen?

A Ma reggel egy népszerű nappali televíziós műsor az iTV-n, a brit program 1988 óta működik. A műsor hírességekből készült interjúk, show-üzleti hírek, aktuális beszélgetések, versenyek, egészségügy és egyéb általános témák keveréke. Ha ezen a show-n a Bitcoin Revoltion kerülne bemutatásra, az Egyesült Királyságban emberek milliói tennének szert a Bitcoin és a Bitcoin Revolutionra, a közösségi médiát és a híroldalakat is elárasztanák a Bitcoin Revolutionról szóló hírek, kérdések és hashtagek.

A Bitcoin Revolution-t hírességek támogatták??

Állítások szerint a Bitcoin Revolutiont nemzetközi hírességek is támogatták. Úgy döntöttünk, hogy megvizsgáljuk ezeket az állításokat az összes híresség kutatásával, akik azt állították, hogy támogatják a Bitcoin Revolution-t. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a hírességeket, amelyeket kutattunk:

Támogatja-e Gordon Ramsay a Bitcoin forradalmat??

Gordon Ramsay a világ egyik leghíresebb szakácsa. A Multi-Michelin-csillagos brit szakács, vendéglős, író és televíziós személyiség hatalmas márkával rendelkezik, ezért jóváhagyása bármilyen termék hitelességét adná. Körbejártuk a netet és a YouTube-ot, hogy megtudjuk, támogatta-e a Bitcoin Revolution-t, de sajnos nem találtunk semmit. Tehát a pletykák hamisak.

Peter Jones ajánlja a Bitcoin Revolution-t?

Peter Jones brit üzletember és reality-sztár a népszerű Dragons Den és az American Inventor című tévéshow-ban. Becsült nettó értéke megközelíti az 500 millió eurót, ezért ha pénzügyi helyzetében valaki támogat egy befektetési terméket, sokan befektetnének is. Kerestük azokat az eseteket, amelyekben Peter Jones támogatta a Bitcoin Revolutiont, azonban nem találtunk semmit.

Elon Musk használja a Bitcoin Revolution-t?

Elon Musk a különc milliárdos, három nemzetiséggel, dél-afrikai, kanadai és amerikai állampolgársággal. Ő a Tesla és a SpaceX mögött álló ember. Elon Musk tweetjei befolyásolják a tőzsdét, ha támogatná a Bitcoin Revolution-t, az minden hírre kiterjedne, és a Bitcoin Revolution webhely összeomolna. Az interneten kerestünk minden érvényes bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy Elon Musk támogatta a Bitcoin Revolutiont, ismét nem tudtuk ellenőrizni ezeket az állításokat.

Támogatja-e Trevor Noah a Bitcoin forradalmat??

Trevor Noah dél-afrikai humorista, politikai kommentátor, színész és a népszerű amerikai talk show, a The Daily Show műsorvezetője. Pletykák szerint Trevor Noah a Bitcoin Revolutiont használja az interneten keringő hirdetések miatt arról, hogy Trevor meggazdagodott a Bitcoin miatt. Köztudott, hogy Trevor Noah gazdagságának forrása a The Daily show-val kötött szerződése és vígjátékai. Az, hogy Trevor Noah befektet-e a bitcoinba, vagy sem, nem nyilvános. Nem lehet megerősíteni, hogy a Bitcoin Revolution-t használja.

Kate Winslet ajánlja a Bitcoin forradalmat??

Kate Winslet egy híres brit színésznő, aki a Titanic és a korabeli drámák munkájáról ismert. Fokozottan keresnek olyan emberek, akik azon gondolkodnak, hogy Kate Winslet támogat-e bármilyen fejlett kriptovaluta kereskedési platformot. Megvizsgáltuk, és nem találtunk bizonyítékot arra, hogy Kate Winslet támogatna bármilyen kereskedési platformot.

Holly Willoughby támogatja-e a Bitcoin forradalmat??

Holly Marie Willoughby brit író, modell és TV-műsorvezető a Ma reggel és a tánc a jégen című filmekben. A listán szereplő többi hírességhez hasonlóan állítások szerint támogatta a fejlett kriptográfiai kereskedési rendszert, de nincs bizonyíték, amely ezt alátámasztaná.

Támogatja-e Idris Elba a Bitcoin forradalmat?

Idris Elba angol színész, DJ, producer, rapper és dalszerző. Legismertebb szerepe az HBO tévésorozatokban, a BBC ONE tévésorozatban, a Luther-ben és a híres dél-afrikai politikus, Nelson Mandela alakításában a Mandela: Hosszú séta a szabadságig című filmben. Megpróbáltunk bizonyítékot találni arra, hogy Idris támogatja a Bitcoin Revolutiont, sajnos egyelőre ez az állítás nem erősíthető meg.

Támogatja-e Ant McPartlin a Bitcoin forradalmat?

Ant McPartlin televíziós műsorvezető, zenész, színész és televíziós producer Angliából. Úgy hírlik, hogy sok online marketing kampányban befektető a Bitcoin Revolution mögött, de erre nem találtunk bizonyítékot. Az affiliate kampányokban használt kattintási csalival vírusos lehet.

Befektette-e Nicole Kidman a Bitcoin forradalmat?

Nicole Kidman híres, díjnyertes hollywoodi színésznő és producer. Becsült nettó értéke 183 millió euró. Az interneten olyan pletykák keringenek, miszerint a bitcoinba és a Bitcoin Revolutionba fektet be. Nem találtunk bizonyítékot arra, hogy támogatta vagy befektetett volna a Bitcoin Revolutionba. A bitcoinba történő befektetés az egyik módja a jövedelemáramok diverzifikálásának, nagyon jó lehet, hogy bitcoinos befektetésekkel rendelkezik, de befektetései nem nyilvánosak. Amennyire meg tudjuk mondani, vagyonának forrása a filmipar, ahol 2006-ban, 2018-ban és 2019-ben az egyik legjobban fizetett színésznő volt.

Andrew Forrest és a Bitcoin Revolution?

Andrew Forrest ausztrál üzletember becsült értéke 9 milliárd euró, vagyonának forrása a bányaipar (nem a bitcoin bányászat) és a szarvasmarha állomások. Pletykák keringtek Andrew Forrest és a Bitcoin Revolution társításáról, de ezek az állítások hamisnak tűnnek, a férfi a hagyományos üzletben kereste a pénzét. Rejtély marad, hogy van-e valamilyen bitcoinba fektetett pénz, vagy sem.

Nem találtunk bizonyítékot arra, hogy ezek az állítások igazak lennének, és egyelőre ezeket a hírességek jóváhagyásának állításait spekulációként ki kell zárni. Fontos azonban megjegyezni, hogy a The Bitcoin Revolution platform egy jogszerű fejlett kriptográfiai kereskedési rendszer, és nem kapcsolható össze a marketingesek azon állításával, hogy több hirdetési kattintást kapjanak.

Mit mondanak híres emberek a bitcoinról

 1. „Nagyon érdekel a Bitcoin. Minden jele megvan. Paradigmaváltás, a hackerek imádják, mégis játékként csúfolják. Akárcsak a mikrokomputerek. – Paul Graham (Yahoo Store)
 2. “A Bitcoin megteszi a bankokkal, amit az e-mail a postai ágazattal.” – Rick Falkvinge (a svéd kalózpárt alapítója)
 3. “A Bitcoin jelenleg úgy érzi magát, mint az internet a böngésző előtt.” – Wences Casares (a Banco Lemon alapítója)
 4. “A [virtuális pénznemek] hosszú távú ígéretekkel járhatnak, különösen, ha az újítások gyorsabb, biztonságosabb és hatékonyabb fizetési rendszert támogatnak.” – Ben Bernanke (a Federal Reserve elnöke)
 5. “Úgy gondolom, hogy a Bitcoin az első [titkosított pénz], amely képes valami olyasmit tenni, mint a világ megváltoztatása.” – Peter Thiel (a Paypal társalapítója)
 6. “A pénznemnek három korszaka van: árupiaci, politikai alapú és most matematikai alapú.” – Chris Dixon (a Hunch társalapítója, amelynek most Ebay a tulajdonosa, a SiteAdvisor társalapítója most McAfee tulajdonában van)
 7. “A hibák egész osztálya hiányzik.” – Dan Kaminsky (a Cisco és az Avaya biztonsági behatolási szakértője)
 8. “Ez a pénz 2.0, egy hatalmas hatalmas üzlet.” – Chamath Palihapitiya (az AOL azonnali üzenetküldő korábbi vezetője) 
 9. „Nem állíthat le olyan dolgokat, mint a Bitcoin. Mindenhol ott lesz, és a világnak újra kell igazodnia. A világ kormányainak újra kell igazodniuk. ” – John McAfee
 10. „A Bitcoin itt marad. Hackerfelhajtás támad mindenkit, aki megpróbálta hitelt vállalni a kriptovaluta szabadalmáért. És nem szeretnék a hackerek dühében lenni. ” – Adam Draper

Mely hírességek érdeklődnek a kriptopénzek iránt?

Roseanne Barr – A Bitcoin egyik legkorábbi támogatója. 2013-ban tweetelt:

első apokaliptikus törvény: a rabszolgaság minden formája törvénytelen, ideértve az adósság rabszolgaságát is. #BITCOIN.

Mel B – 2013-ban Mel B bejelentette, hogy elfogadja a Bitcoin fizetéseket új kislemezéért.

Azt mondta:

Szeretem, hogy az új technológia megkönnyíti az életünket, és számomra ez izgalmas. A Bitcoin egyetlen pénznemben egyesíti rajongóimat szerte a világon. Csak bitcoinokkal fizethetnek.

Drew Carey – Miután tweetelt:

 Csak megpróbáltam reggelit és bitcoinokat vásárolni. Megtagadva. # amikor a világ elkapja a rendellenességet

Floyd Mayweather Jr. – 2017-ben tweetelt magáról egy fényképet, amelynek felirata a következő volt: „Bitcoins ethereum és egyéb kriptovaluta költése Beverly Hillben.”

Richard BransonEgy cikket megjelent, amely arról számolt be, hogy Richard Branson 30 millió dollárt fektetett a BitPay kriptovaluta fizetési platformba.

GYIK:

A Bitcoin Revolution átverés?

Nem, ez egy megalapított brókerek csoportja által 2017-ben létrehozott technológiai kereskedési program, amely egyetlen gombnyomással kereskedéseket hajt végre felhasználóik számára. Ez az egyik legrégebbi Bitcoin rendszer a piacon, és messze az egyik legismertebb. 

Van-e Bitcoin Revolution alkalmazás?

Sajnos a Bitcoin Revolution nem rendelkezik mobilalkalmazással. A platform mobilbarát és akkor működik, ha a telefon böngészőjén keresztül fér hozzá.

Átverés a Bitcoin Revolution vagy sem? Az ítélet

Azt állították, hogy a Bitcoin Revolution átverés, és a YouTube-on nagyon sok videó a kereskedési rendszerekről szól. Az a tény azonban, hogy nagy volatilitás van egy olyan összetett eszközzel kereskedve, mint a Bitcoin és a kriptovaluták.

Felfedeztük, hogy állítólag 92% -os esély van a sikerre az ezen a platformon áttekintett műveletekben, ami rendkívül érdekes szám.

Az állított 92% -os sikerarány mellett van egy másik részlet is, amelyet szintén figyelembe kell venni, és hogy ennek ellenére jelentős kockázatok vannak a kereskedés során, de a megfelelő vizsgálat elvégzése esetén csökkenthetők.

A technológiai kereskedelmi rendszerek rossz hírneve különböző tényezők miatt terjedt el az interneten. Az egyik tényező lehet például az elégedetlen felhasználók, akik nem kapták meg azt, amire számítottak, és tapasztalataik alapján hamis információkat kezdtek terjeszteni, ami nagyon gyakori. Ez most arra készteti az embereket, hogy figyelmen kívül hagyják ezen eszközök némelyikének hitelességét. A nagy ingadozás miatt a Bitcoinba és a kriptovalutákba történő befektetés sok kockázattal jár, és nem mindig garancia. Ez csak egy újabb alátámasztó megállapítás arról, hogy miért kell mindenkinek mindig olyan eszközt használnia, mint a Bitcoin Revolution az automatikus kereskedés lebonyolításához.

Az új befektetőknek mindig minimális befektetéssel kell indulniuk, hogy teszteljék a kereskedési rendszert. Számos webhely kezdetként 250 € / font kezdeti befektetést javasol. Válasszon 20 perces időkeretet, és ne kockáztasson 25 eurónál többet kereskedésenként.

Fogalomjegyzék

Term Meghatározás
Fiat A Fiatot hagyományosan papírpénznek nevezik, amelynek nincs belső értéke, de amelynek értékét lényegében az alkotó állapítja meg, a legtöbb esetben ez lenne a kormány.
Bitcoin A jelentések szerint a Bitcoin a világ legnépszerűbb kriptovaluta. A Bitcoin egy Bitcoin blokkláncon fut, és decentralizált pénznem, amely a központi bankoktól és a hatóságtól függetlenül működik
Ethereum Az Ethereum, akárcsak a Bitcoin, decentralizált kriptovaluta. Itt a befektetők átvihetik és átválthatják az értéküket.
Litecoin A Litecoin kriptovaluta és a Bitcoin-t tükröző blokklánc is.
Csere A kriptográfia alapvetően egy online platform, ahol a kriptográfiai befektetők különböző kriptopénzeket cserélhetnek más kriptopénzekre.
Bitcoin bányászat A Bitcoin bányászat akkor következik be, amikor a Bitcoin tranzakciókat igazolják és megerősítik, mielőtt hozzáadják őket a Bitcoin blokklánchoz.
Kripto pénztárca A kriptotárca egy olyan program, amely a befektetők privát és nyilvános kulcsait tárolja. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára az egyenlegük átutalását, fogadását, kiadását, tárolását és ellenőrzését is.
Cirkuláló ellátás Ez egy adott kriptovaluta vagy tokenek összegére vonatkozik, amelyek nyilvánosan elérhetőek és forgalomban vannak a vevők és az eladók között.
Piaci sapka A piaci korlát a piacon elérhető összes kriptovaluta piaci értékére vonatkozik naponta.
Altcoins A Bitcoin volt az első és legsikeresebb az összes kriptovaluta között. Az összes többi érme altcoin kategóriába tartozik.
Letiltja az Intézőt Online eszköz a kriptovaluta blokkláncának feltárására és elemzésére.
Blokk magasság A blokkmagasság a blokkláncba kapcsolt blokkok számát jelenti.
Jutalom letiltása Ösztönzés egy bitcoin bányász számára, aki sikeresen kiszámította a hash-t (ellenőrzést) egy blokkban.
Lánc összekapcsolása Az egyik kriptovaluta átvitele a másikba. Ehhez a tranzakciót két külön blokkláncban kell benyújtani.
Konzorcium Blockchain Magántulajdonban lévő és üzemeltetett blokklánc.
Titkosítás Az információk titkosításának és visszafejtésének folyamata.
Decentralizált Autonóm Szervezet Olyan szervezetekre vonatkozik, amelyeket nem emberi erőforrás, hanem számítógépes programok vagy szoftverek működtetnek. Ebben a tekintetben nincs központi hatóság.
Jelképes A tokenek szorosan kapcsolódnak az ICO-khoz, és gyakran már meglévő szabványokra épülnek olyan bevált „intelligens szerződéses” blokkláncokból, mint az Ethereum.
ICO Ez az Initial Coin Offering (Kezdeti érme-felajánlás) kifejezésre utal, és egy új, zavaró új módszerre utal a projektek finanszírozásának megszerzésére.
Villa A kriptovaluta szempontjából a villa olyan esemény, ahol egy létező kriptovaluta a kód két változatára oszlik.
Pénztárca A kriptovaluta pénztárca az elsődleges módja annak, hogy a kriptovaluták tulajdonosai hozzáférjenek érméikhez.
Meleg és hideg tárolás Ez arra utal, hogy hol található egy adott pénztárca. A forró tárolás egy internetkapcsolatból elérhető pénztárcára utal, ahol a hideg tárolás a pénztárca offline tárolására utal, külön hardveren..
Letéti letét Letét olyan pénzügyi megállapodás, amelyben egy harmadik fél rendelkezik és szabályozza az adott tranzakcióban részt vevő két fél számára szükséges pénzeszközök kifizetését.
Okos szerződés Az Ethereum blokklánc lehetővé teszi a kód telepítését rajta intelligens szerződés formájában. Ez a szerződés lényegében matematikai szabályok összessége, amelyek meghatározzák a tranzakciók működését
Munka bizonyítása (PoW) A tranzakciók megerősítéséhez és hozzáadásához a Blockchain főkönyvéhez különféle megközelítéseket dolgoztak ki a folyamat befejezésére.
Tétbiztosítás (PoS) PoS-alapú kriptovalutákban a következő blokk készítőjét a véletlenszerű kiválasztás és a gazdagság vagy az életkor különböző kombinációi választják meg.
Fontosság igazolása (POI) Ezt a bizonyítási stílust vezette be a NEM érme a PoW és a PoS harmadik alternatívájaként.
TA Gyorsírás technikai elemzéshez, vagy az érmeértékek elemzéséhez a történelmi ármozgások és kifinomult mutatók alapján.
Csomópont egy számítógép, amely egy adott kriptovaluta hálózatához csatlakozik.
Bányászati A bányászat az új tranzakciók hitelesítésének folyamata egy kriptovaluta elosztott főkönyvön.
Moonshot Ez egy drámai módon felfelé lövő kriptovalutára utal.
Medve- és Bikapiac A bikapiac az árak emelkedésére és a vásárlásra ösztönző optimista hangulatra utal. A medvepiacokat a bikapiacok ellentéteinek tekintik, lefelé mutató trendekkel és pesszimista hangulattal, amely ösztönzi az eladást
Bálna Valakire utal, aki nagy mennyiségű kriptovalutával rendelkezik
HODL Utal arra a passzív befektetési stratégiára, amely figyelmen kívül hagyja a piaci turbulenciát és vár a hosszú távú megtérülésre.
Kemény Villa Olyan villa típusra vonatkozik, amely állandó változást hoz létre a digitális pénznem szabványos protokolljában
Hosszú / Hosszú pozíció Arra a fogadásra utal, hogy egy adott eszköz értéke végül növekedni fog.
Privát kulcs Olyan információ, amelyet betűk és számok sorozataként jelenítenek meg, és amelyet a befektető használhat digitális pénzneméhez való hozzáféréshez
Nyilvános kulcs Cím, ahová a befektető betűk és számok kombinációjával megkaphatja digitális pénznemét.
Rekt Akkor fordul elő, amikor egy befektető nagy összegeket veszít a kriptovaluta piacon
Rövid / rövid Akkor fordul elő, amikor a befektető rövid pozíciót vesz fel, és fogadást tesz arra, hogy egy eszköz vagy valuta értéke csökken
Bányászati ​​ösztönzés A bányászok jutalmat kapnak a tranzakciók megerősítéséért és blokkokba bányászásáért
Zöldfülű Új befektetőkre utal a kriptovaluta piacon.
DApp Decentralizált alkalmazásra vonatkozik.

Egyéb kripto kereskedési rendszerek

Crypto Trader Bitcoin Trader Bitcoin hurok Bitcoin életmód
Bitcoin Rush Bitcoin Evolution Bitcoin Profit Bitcoin kód

Jogi nyilatkozat: Az oldal tartalma nem tekinthető pénzügyi tanácsnak. Csak tájékoztatási célokat szolgál. Soha ne fektessen be olyat, amit nem engedhet meg magának elveszíteni. Mindig kutasson a lehető legtöbbet, mielőtt bármilyen pénzügyi döntést hozna, és forduljon tanúsított pénzügyi tanácsadóhoz.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector