Bitcoin Rush Review: Átverés vagy legit?

Mi a Bitcoin Rush?

A Bitcoin Rush egy fejlett kereskedési szoftver, amely megkönnyíti a felhasználók számára, hogy pénzt keressenek a Bitcoin kereskedésével. A Bitcoin Rush úgy működik, hogy kifinomult számítógépes algoritmusokból származó kereskedelmi jeleket alkalmaz a kereskedési döntések meghozatalához. Az algoritmus elemzi a kriptovaluta piacokat és kivonja a kereskedhető betekintést. Ezek a kereskedési algoritmusok állítólag pontosabbak, mint az emberek. Egyedülálló képességük, hogy számos tényezőt figyelembe vegyenek, mielőtt a felhasználó számára a legjövedelmezőbb kereskedelmet biztosítanák. 

Vegye figyelembe, hogy a Bitcoin Rush technológia képes két kategóriába sorolni az adatokat: alapvető elemzés és technikai elemzés. Ami alapvetően kvalitatív és kvantitatív adat. A Bitcoin Rush technológiai program azt is állította, hogy képes olvasni az aktuális híreket, amint azok világszerte megjelennek. Ezeket a híreket ezután beépítik a technológiába, és azokat figyelembe veszik a kereskedések során. 

A Bitcoin Rush átverés vagy Legit?

A Bitcoin Rush egy valódi kereskedési szoftver, amely szabályozott brókerekkel működik együtt. A Bitcoin Rush-ba vagy más hasonló programokba történő befektetés azonban olyan szintű kockázattal jár, amely meghaladja a programot vagy rendszert. A kriptovaluta piac ingatag és időérzékeny. A felhasználók potenciális nyeresége vagy vesztesége attól függ, hogy az alapul szolgáló eszköz mennyiben tér el az eredeti értékétől. Ez az oka annak, hogy olyan programokat fejlesztettek ki, mint a Bitcoin Rush, hogy előnyhöz juttassák az embereket.

Egyéb okok, amelyek a platform hitelességére utalnak:


 • A Bitcoin Rush demo számlát kínál a kereskedés gyakorlásához.
 • A Bitcoin Rush technológia kapcsolatban áll a szabályozott brókerekkel.
 • Csak minimális 250 eurós letétet kell befizetnie, ezek nem díjak, hanem pénz, amelyet a kereskedés megkezdéséhez fog felhasználni, ha úgy dönt, hogy az élő számlán kezdi meg a kereskedést..

Bitcoin Rush számla létrehozása

1. lépés: Regisztráció

Az első lépés az hozzon létre egy ingyenes fiókot az alábbi űrlapon keresztül. A sikeres regisztráció után egy személyes brókert kapunk, aki végigvezeti Önt a beállítási folyamaton:

A Bitcoin Rush minden szükséges intézkedést megtesz a felhasználói adatok biztonságának biztosítására, beleértve a webhely titkosítását, az adatvédelmet és a GDPR betartását.

2. lépés: Betétek készítése

Szerencsére a Bitcoin Rush gyors és egyszerű tranzakciós folyamattal rendelkezik, és számos fizetési lehetőség létezik. Az új befektetőknek 250 font / 250 euró kezdő alapletétre lesz szükségük. A befizetés kevesebb, mint öt percet vesz igénybe. 

3. lépés: Bemutató kereskedés 

Az első befizetés után aktiválhatja a demo kereskedési funkciót. A demo kereskedési funkció lehetővé teszi, hogy kísérletezzen a technológiával, mielőtt élő kereskedéseket folytatna a programon. Ez lehetővé teszi a befektetők számára, hogy valódi pénz kereskedése nélkül képezzék magukat a kriptovaluta piacon. 

4. lépés: Kereskedési folyamat

Miután az új befektetők jól érzik magukat a programban, aktiválni tudják az élő kereskedési funkciót. A Bitcoin Rush ezt követően a többit a befektető nevében végzi. Természetesen az új befektetőknek napi körülbelül 10-20 percet kell eltölteniük a programon, hogy nyomon kövessék ügyleteiket és annak előrehaladását.   

Fontos jellemzői a Bitcoin Rush

Kifizetések 

A Bitcoin Rush nyereség megszerzése után nem számít fel jutalékot. Ez azt jelenti, hogy a program nem termel pénzt, ha a befektetők nem keresnek semmit. Egyes befektetők azt állították, hogy 800 eurót keresnek az első 250 eurós betétjükön. 

Igazolás 

Az ellenőrzési folyamat biztosítja a befektetők által szolgáltatott információk helyességét. Biztonsági intézkedésre van szükség, és fontos, hogy a befektetők megadják a megfelelő elérhetőségeket és e-mail címeket, hogy a számla ellenőrizhető legyen. Az ellenőrzési folyamat azt is biztosítja, hogy a megszerzett nyereséget ne tegyék rossz számlára. 

Kivonási folyamat

A visszavonás gyors és egyszerű. Azt állítják, hogy a visszavonás kezdeményezése után 24 óráig tart a feldolgozása. 

Költség vagy díjak

Nincsenek rejtett díjak vagy rendszerdíjak. A Bitcoin Rush azonban megköveteli, hogy a befizetés után jutalékot fizessenek a rendszerbe. 

Ügyfélszolgálat 

A Bitcoin Rush technológia 24 órás ügyfélszolgálati támogatást kínál azoknak a befektetőknek, akiknek problémái vannak a programban. Ez egy nagyszerű szolgáltatás, különösen globális befektetők számára. 

Brókerek

A Bitcoin Rush-hoz rendelt brókerek azért vannak, hogy biztosítsák a befektetők nyereségét és e nyereség pontos voltát. A programban szereplő összes bróker nagyon ajánlott. 

Felhasználói ajánlások 

A Bitcoin Rush weboldalon sok új és tapasztalt befektető ajánlása állítja, hogy heti 250 font / 250 eurós befizetésükből óriási hasznot hoztak. 

A Bitcoin Rush előnyei

 • Átláthatóság – a Bitcoin Rush technológián végrehajtott összes tranzakció átlátható, és nincsenek rejtett díjak. 
 • Nagyfokú pontosság – a Bitcoin Rush programot futtató intuitív technológia mellett az egyes befektetőkhöz rendelt brókerek ott vannak, hogy biztosítsák a nyereség megszerzését. 
 • Pozitív ajánlások – sok új és tapasztalt befektető azt állította, hogy az első kezdeti 250 font / 250 eurós befektetéséből akár 800 eurót is elérhet. 
 • Gyors kivonások – nincsenek késedelmek a visszavonásokkal kapcsolatban. Ön kezdeményezheti a visszavonást, és 24 órán belül jóváírja. 
 • Ügyfélszolgálat – a befektetők 24 órás ügyfélszolgálatot vehetnek igénybe. 

Bitcoin Rush és más programok

Bitcoin Rush  Egyéb programok 
✔️  A regisztráció kevesebb, mint 20 percet vesz igénybe.  Hosszú nehézkes információkra van szükség az ellenőrzés előtt.
✔️  82% -os vagy annál magasabb sikerarányról számolt be.  Automatikusan végez és rossz eredményeket ér el.
✔️  A kereskedés megkezdéséhez szükséges kezdeti összeg 250 font / 250 euró.  Magasabb kezdeti letétre lehet szükség. 
✔️  A tranzakciókat meglehetősen gyorsan lehet lebonyolítani, és számos fizetési lehetőség áll rendelkezésre. Másoknak akár hetekig is el kell szállítania a pénzét.

Tippek az induláshoz

 • énfektesse be a minimumot- javasoljuk, hogy kezdje el a rendelkezésre álló jövedelem 250 € kezdeti befektetésével. Az első profit megszerzése után mindig újra befektethet. Ez minimalizálja a nagy összegek elvesztésének kockázatát. 
 • Oktassa magát a kriptovaluta piacon– a kriptopénzpiac nagyon ingatag, és fontos, hogy az új befektetők befektetés előtt oktassák ki magukat a kriptopénz és a Bitcoin Rush technológia területén. 
 • Visszavonja nyereségét– Győződjön meg róla, hogy rendszeresen vonja le nyereségét. Így számot tarthat a passzív jövedelem növekedésével kapcsolatban. 
 • Tartsa be a szokásos kereskedési órákat- győződjön meg róla, hogy tudja, mikor nyílnak és zárnak a piacok. Pénzt veszíthet, ha a program egész nap és éjjel kereskedni enged. 

A Bitcoin Rush szerepelt-e a médiában?

Állítások szerint a Bitcoin Rush szerepelt a mainstream médiában, és nemzetközi hírességek is támogatták. Ebben a szakaszban ezeket az állításokat pletykaként zárhatjuk ki. Nincs jogos bizonyíték arra, hogy a Bitcoin Rush-t a televízió közvetítette. Íme néhány televíziós műsor, amelyek közül sokan azt állítják, hogy a Bitcoin Rush szerepelt:

A Bitcoin Rush szerepelt a Dragons Den webhelyen?

A Sárkányok Den egy híres brit show, ahol a feltörekvő üzletemberek 3 percet kapnak arra, hogy üzleti ötletüket eljuttassák egy sikeres üzletemberekből álló panelhez, abban a reményben, hogy befektetéseket indítanak és üzleti ötletüket a következő szakaszba viszik. Bármely, a bemutatóhoz kapcsolódó termék egyik napról a másikra sikert arat. Nem találtunk kapcsolatot a Bitcoin Rush és a Dragons Den között.

A Bitcoin Rush szerepelt a Shark Tank-on?

A Shark Tank a Dragons Denhez hasonló amerikai befektetési show. A vállalkozók adottak néhány percet arra, hogy ötletüket eljuttassák egy milliomosok testületéhez abban a reményben, hogy ezek a milliomosok pénzt fektetnek az ötletükbe. Ha a Bitcoin Rush támogatná a Shark Tankot, akkor biztosan kijelenthetjük, hogy az egész hírre kiterjedne, azonban nagyon valószínűtlen, mivel a Bitcoin Rush nem rendelkezik engedéllyel az államokban.

A Bitcoin Rushot hírességek támogatták??

Állítások szerint a Bitcoin Rush-ot nemzetközi hírességek támogatták. Nem találtunk azonban bizonyítékot arra, hogy ezek az állítások igazak lennének, és ezt egyelőre spekulációként ki kell zárni. 

Gordon Ramsay támogatta a Bitcoin Rush-t?

Gordon Ramsay a világ egyik leghíresebb szakácsa. A Multi-Michelin-csillagos brit szakács, vendéglős, író és televíziós személyiség hatalmas márkával rendelkezik, ezért jóváhagyása bármilyen termék hitelességét adná. Körbejártuk a netet és a YouTube-ot, hogy megtudjuk, támogatta-e a Bitcoin Rush-ot, sajnos nem találtunk semmit. Tehát a pletykák hamisak.

Támogatta Peter Jones a Bitcoin Rush-t? 

Peter Jones brit üzletember és reality tv-sztár a népszerű Dragons Den és az American Inventor című amerikai tévéműsorban. Becsült nettó értéke megközelíti az 500 millió eurót, ezért ha pénzügyi helyzetében valaki támogat egy befektetési terméket, sokan befektetnének is. Kerestük azokat az eseteket, amelyekben Peter Jones támogatta a Bitcoin Rush-t, azonban nem találtunk semmit.

Elon Musk támogatta a Bitcoin Rush-t?

Elon Musk a különc milliárdos, három nemzetiséggel, dél-afrikai, kanadai és amerikai állampolgársággal. Ő a Tesla és a SpaceX mögött álló ember. Elon Musk tweetjei befolyásolják a tőzsdét, ha támogatná a Bitcoin Rush-t, az minden hírre kiterjedne, és a Bitcoin Rush webhely összeomolna. Az interneten kerestünk minden érvényes bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy Elon Musk támogatta a Bitcoin Rush-ot, ismét nem tudtuk ellenőrizni ezeket az állításokat. Elon Musk tulajdonosa 0,25 bitcoin, erről egy friss cikkben osztottunk meg információkat.

Eddig az összes állítás, amely a különböző hírességekkel kapcsolatban támogatta a Bitcoin Rush-t, hamisnak bizonyult. Felhívjuk figyelmét, hogy a marketingesek ezt állítják, és nem maga a Bitcoin Rush platform. Csak a Bitcoin Rush weboldalon közzétett információkat szabad igaznak tekinteni.

Hírességek, akik érdeklődnek a kriptopénzek iránt:

Gwyneth Paltrow – 2017-ben Gwyneth Paltrow tanácsadóként csatlakozott az Abra Bitcoin pénztárca indításához tanácsadóként az Apple sorozat, a Planet of the Apps egyik epizódja során..

Mike Tyson – 2016-ban Mike Tyson egy Bitcoin pénztárcát indított el a Bitcoin Direct céggel partnerségben.

Snoop Dogg -2013-ban Snoop tweetelt: 

“A következő bitcoinban elérhető lemezem drónban érkezett.” 2017-ben Snoop Dogg-nak 1500 SparkleCOIN-t ajándékoztak a társaságtól, hozzávetőlegesen 55 500 dollár értékben, adományként ifjúsági futballprogramjához.

Ashton Kutcher  – Befektetett egy sportfogadási blokkláncba, az Unikrn-be, Mark Cuban milliárdossal együtt.

Jamie Foxx – 2017-ben Jamie Foxx a twitteren jóváhagyta a Cobinhood kriptovaluta-cserét:

 „Várakozással tekintek az új @cobinhood Token részvételére! ZERO díj kereskedés! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”

Roseanne Barr – A Bitcoin egyik legkorábbi támogatója. 2013-ban tweetelt:

első apokaliptikus törvény: a rabszolgaság minden formája törvénytelen, ideértve az adósság rabszolgaságát is. #BITCOIN.

Mel B – 2013-ban Mel B bejelentette, hogy elfogadja a Bitcoin fizetéseket új kislemezéért.

Azt mondta:

Szeretem, hogy az új technológia megkönnyíti az életünket, és számomra ez izgalmas. A Bitcoin egyetlen pénznemben egyesíti szerte a világon rajongóimat. Csak bitcoinokkal fizethetnek.

Drew Carey – Miután tweetelt:

 Csak megpróbáltam reggelit és bitcoinokat vásárolni. Megtagadva. # amikor a világ elkapja a rendellenességet

Floyd Mayweather Jr. – 2017-ben tweetelt magáról egy fényképet, amelynek felirata a következő volt: „Bitcoins ethereum és egyéb kriptovaluta költése Beverly Hillben.”

Richard BransonEgy cikket megjelent, amely arról számolt be, hogy Richard Branson 30 millió eurót fektetett be a BitPay kriptovaluta fizetési platformba.

Híres bitcoin idézetek:

 1. A Bitcoin techno tour de force. ” – Bill Gates
 2. “A Bitcoin figyelemre méltó kriptográfiai eredmény, és óriási értéke van annak a képességnek, hogy olyan dolgokat hozzon létre, amelyek nem másolhatók a digitális világban.” – Eric Schmidt (a Google vezérigazgatója) 
 3. „A Bitcoin nagyon izgalmas fejlemény, vezethet a világ valutájához. Úgy gondolom, hogy az elkövetkező évtizedben ez a dolgok fizetésének és az eszközök átadásának egyik legfontosabb módjává válik. ” – Kim Dotcom (a MegaUpload vezérigazgatója)
 4. “Úgy döntöttünk, hogy pénzünket és hitünket egy matematikai keretbe helyezzük, amely mentes a politikától és az emberi tévedéstől.” – Tyler Winklevoss (a Facebook társfeltalálója)
 5. “A Bitcoin valójában megfelelő egyensúlyt és ösztönzőket tartalmaz, és ezért kezd levenni.” – Julian Assange (a Wikileaks alapítója)
 6. “Tehát a bitcoin kiber-sznob pénznem…” – William Shatner (a Star Trek TOS színésze)
 7. „A Virgin Galactic merész vállalkozói technológia. Forradalmat hajt, és a Bitcoin ugyanezt teszi, amikor új valutát kell kitalálni. ” – Sir Richard Branson (a Virgin vállalatcsoport alapítója)
 8. „Nagyon szeretem a Bitcoin-ot. Saját Bitcoins. Ez értékraktár, elosztott főkönyv. Remek hely az eszközök elhelyezésére, különösen olyan helyeken, mint Argentína 40 százalékos inflációval, ahol ma 1 euró évente 60 centet ér, és a kormány pénzneme nem bír értékkel. Akkor is jó befektetési eszköz, ha van kedve a kockázathoz. De nem lesz valuta, amíg a volatilitás nem lassul. ” – David Marcus (a Paypal vezérigazgatója)
 9. „Úgy gondolom, hogy az a tény, hogy a bitcoin univerzumban egy algoritmus váltja fel a [kormány] funkcióit … valójában nagyon klassz. Nagy rajongója vagyok a Bitcoin-nak. ” – Al Gore (az Egyesült Államok 45. alelnöke)
 10. “A Bitcoin lehet a pénz TCP / IP-je.” – Paul Buchheit (a Gmail készítője)

Bitcoin Rush Review: Az ítélet!

A Bitcoin Rush kriptokereskedelmi rendszer ezen felülvizsgálatának eredménye arra késztet bennünket, hogy támogassuk azokat az állításokat, amelyek szerint a Bitcoin Rush 100% -ban legitim, és segíthet az új és tapasztalt kereskedőknek a passzív jövedelemszerzésben és vagyonuk gyarapításában. Még a szükséges pénzügyi szabadság megszerzése is. Becslések szerint egy új felhasználó hetente 200 és 1000 font között kereshet. Ez attól függ, hogy a felhasználó mennyi pénzt fektet be és folytat újrabefektetést. Jelentős pénzkereset ezen a kereskedési platformon lehetőség.

GYIK

 • A Bitcoin Rush legit?

A Bitcoin Rush azt állítja, hogy legitim, és a tényleges webhelyen számos ajánlás erősíti meg ezeket az állításokat. 

 • Mennyi hasznot lehet keresni a Bitcoin Rush segítségével?

A piaci normákat követve minél magasabb a befizetése, annál nagyobb a nyeresége. Jelenleg a platformon vannak olyan befektetők, akik azt állítják, hogy napi 1500 eurót keresnek.

 • Mi az ideális betét a Bitcoin Rush kezdetéhez?

Javasoljuk, hogy kezdje a minimális 250 eurós befizetéssel, és kereset után újra befektetheti a tőkét.

 • Milyen az elállási folyamat?

A befektetők bármikor felvehetnek forrásokat a Bitcoin Rush számlájukról. Az elállási folyamat 24 órán belül befejeződik. A nyereséget ezután a kriptovaluta értékéből átszámítják és a helyi pénznemben helyezik el.

Fogalomjegyzék

Term Meghatározás
Fiat A Fiatot hagyományosan papírpénznek nevezik, amelynek nincs belső értéke, de amelynek értékét lényegében az alkotó állapítja meg, a legtöbb esetben ez lenne a kormány.
Bitcoin A jelentések szerint a Bitcoin a világ legnépszerűbb kriptovaluta. A Bitcoin egy Bitcoin blokkláncon fut, és decentralizált pénznem, amely a központi bankoktól és a hatóságtól függetlenül működik
Ethereum Az Ethereum, akárcsak a Bitcoin, decentralizált kriptovaluta. Itt a befektetők átvihetik és kicserélhetik az értéküket.
Litecoin A Litecoin kriptovaluta és a Bitcoin-t tükröző blokklánc is.
Csere A kriptográfia alapvetően egy online platform, ahol a kriptográfiai befektetők különböző kriptopénzeket cserélhetnek más kriptopénzekre.
Bitcoin bányászat A Bitcoin bányászat akkor következik be, amikor a Bitcoin tranzakciókat igazolják és megerősítik, mielőtt hozzáadják őket a Bitcoin blokklánchoz.
Kripto pénztárca A kriptotárca egy olyan program, amely a befektetők privát és nyilvános kulcsait tárolja. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára az egyenlegük átutalását, fogadását, kiadását, tárolását és ellenőrzését is.
Cirkuláló ellátás Ez egy adott kriptovaluta vagy tokenek összegére vonatkozik, amelyek nyilvánosan elérhetőek és forgalomban vannak a vevők és az eladók között.
Piaci sapka A piaci korlát a piacon elérhető összes kriptovaluta piaci értékére vonatkozik naponta.
Altcoins A Bitcoin volt az első és legsikeresebb az összes kriptovaluta között. Az összes többi érme altcoin kategóriába tartozik.
Letiltja az Intézőt Online eszköz egy kriptovaluta blokkláncának feltárásához és elemzéséhez.
Blokk magasság A blokkmagasság a blokkláncba kapcsolt blokkok számát jelenti.
Jutalom letiltása Ösztönzés egy bitcoin bányász számára, aki egy blokkban sikeresen kiszámította a kivonatot (ellenőrzést).
Lánc összekapcsolása Az egyik kriptovaluta átvitele a másikba. Ehhez a tranzakciót két külön blokkláncban kell benyújtani.
Konzorcium Blockchain Magántulajdonban lévő és üzemeltetett blokklánc.
Titkosítás Az információk titkosításának és visszafejtésének folyamata.
Decentralizált Autonóm Szervezet Olyan szervezetekre vonatkozik, amelyeket nem emberi erőforrás, hanem számítógépes programok vagy szoftverek működtetnek. Ebben a tekintetben nincs központi hatóság.
Jelképes A tokenek szorosan kapcsolódnak az ICO-khoz, és gyakran már meglévő szabványokra épülnek olyan bevált „intelligens szerződéses” blokkláncokból, mint az Ethereum.
ICO Ez az Initial Coin Offering (Kezdeti érme-felajánlás) kifejezésre utal, és egy új, zavaró új módszerre utal a projektek számára a finanszírozás megszerzésére.
Villa A kriptovaluta szempontjából a villa olyan esemény, ahol egy létező kriptovaluta a kód két változatára oszlik.
Pénztárca A kriptovaluta pénztárca az elsődleges módja annak, hogy a kriptopénzek tulajdonosai hozzáférhessenek érmeikhez.
Meleg és hideg tárolás Ez arra utal, hogy hol található egy adott pénztárca. A forró tárolás egy internetkapcsolatból elérhető pénztárcára utal, ahol a hideg tárolás a pénztárca offline tárolására utal, külön hardveren..
Letéti letét Letét olyan pénzügyi megállapodás, amelyben egy harmadik fél rendelkezik és szabályozza az adott tranzakcióban részt vevő két fél számára szükséges pénzeszközök kifizetését.
Okos szerződés Az Ethereum blokklánc lehetővé teszi a kód telepítését rajta intelligens szerződés formájában. Ez a szerződés lényegében matematikai szabályok összessége, amelyek meghatározzák a tranzakciók működését
Munka bizonyítása (PoW) A tranzakciók megerősítéséhez és hozzáadásához a Blockchain főkönyvéhez különféle megközelítéseket dolgoztak ki a folyamat befejezésére.
Tétbiztosítás (PoS) PoS-alapú kriptovalutákban a következő blokk készítőjét a véletlenszerű kiválasztás és a gazdagság vagy az életkor különböző kombinációi választják meg.
Fontosság igazolása (POI) Ezt a bizonyítási stílust vezette be a NEM érme a PoW és a PoS harmadik alternatívájaként.
TA Gyorsírás technikai elemzéshez, vagy az érmeértékek elemzéséhez a történelmi ármozgások és kifinomult mutatók alapján.
Csomópont egy számítógép, amely egy adott kriptovaluta hálózatához csatlakozik.
Bányászati A bányászat az új tranzakciók hitelesítésének folyamata egy kriptovaluta elosztott főkönyvön.
Moonshot Ez egy drámai módon felfelé lövő kriptovalutára utal.
Medve- és Bikapiac A bikapiac az emelkedő árakra és a vásárlásra ösztönző optimista hangulatra utal. A medvepiacokat a bikapiacok ellentéteinek tekintik, lefelé mutató trendekkel és pesszimista hangulattal, amely ösztönzi az eladást
Bálna Valakire utal, aki nagy mennyiségű kriptovalutával rendelkezik
HODL Utal arra a passzív befektetési stratégiára, amely figyelmen kívül hagyja a piaci turbulenciát és vár a hosszú távú megtérülésre.
Kemény Villa Olyan villa típusra vonatkozik, amely állandó változást hoz létre a digitális pénznem szabványos protokolljában
Hosszú / Hosszú pozíció Arra a fogadásra utal, hogy egy adott eszköz értéke végül növekedni fog.
Privát kulcs Olyan információ, amelyet betűk és számok sorozataként jelenítenek meg, és amelyet a befektető használhat digitális pénzneméhez való hozzáféréshez
Nyilvános kulcs Cím, ahová a befektető betűk és számok kombinációjával megkaphatja digitális pénznemét.
Rekt Akkor fordul elő, amikor egy befektető nagy összegeket veszít a kriptovaluta piacon
Rövid / rövid Akkor fordul elő, amikor a befektető rövid pozíciót vesz fel, és fogadást tesz arra, hogy egy eszköz vagy valuta értéke csökken
Bányászati ​​ösztönzés A bányászok jutalmat kapnak a tranzakciók megerősítéséért és blokkokba bányászásáért
Zöldfülű Új befektetőkre utal a kriptovaluta piacon.
DApp Decentralizált alkalmazásra vonatkozik.

Egyéb kripto kereskedési rendszerek

Crypto Trader Bitcoin Trader Bitcoin hurok Bitcoin életmód
Bitcoin Evolution Bitcoin forradalom Bitcoin Profit Bitcoin kód

Jogi nyilatkozat: Az oldal tartalma nem tekinthető pénzügyi tanácsnak. Csak tájékoztatási célokat szolgál. Soha ne fektessen be olyat, amit nem engedhet meg magának elveszíteni. Mindig kutasson a lehető legtöbbet, mielőtt bármilyen pénzügyi döntést hozna, és forduljon tanúsított pénzügyi tanácsadóhoz.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector