Bitcoin Superstar Review: Átverés vagy legit?

Mi a Bitcoin Superstar?

A Bitcoin Superstar egy automatizált kereskedési technológia, amely lehetővé teszi a hétköznapi emberek számára, hogy befektessenek a kriptovaluta piacra. A technológia kiküszöböli az unalmas és gyakran kockázatos Bitcoin vásárlási folyamatot azáltal, hogy minden nehéz munkát elvégez az Ön számára. Alaposan teszteltük a Bitcoin Superstar-t, és valóban érdekes eredményeket találtunk. Megértjük, hogy szkeptikus lehet a sok online Bitcoin-csalás miatt, ezért döntöttünk úgy, hogy áttekintjük a Bitcoin Superstar-t, hogy megtudjuk, hiteles-e ez a technológia vagy sem.. 

A Bitcoin Superstar átverés vagy megbízható?

Alaposan teszteltük a Bitcoin Superstar technológiát, és megerősíthetjük, hogy biztonságos és megbízható. Ha további kérdése van a technológia megbízhatóságával kapcsolatban, íme néhány további megállapításunk:

 • A Bitcoin Superstar magas szintű átláthatósággal rendelkezik. Tájékoztatást adott partnereivel működő brókereiről, és átlátható árazási mechanizmussal rendelkezik, rejtett költségek nélkül.
 • A kereskedési technológia egyike azon keveseknek, amelyek minden felhasználó számára demó számla funkciót kínálnak felár nélkül.
 • A Bitcoin Superstar azt javasolja, hogy minden felhasználó kezdetben mérsékelt befektetéseket hajtson végre, és többet fektessen be egy későbbi szakaszban, vagy ha profit keletkezett.
 • Pozitív felhasználói ajánlásokat találtunk az interneten, amelyek azt jelzik, hogy az új felhasználók nagy jövedelmezőséget tapasztaltak kereskedési útjuk elején. 
 • A Bitcoin Superstar használata biztonságos, és minden információját titkosítás védi.

Hogyan működik: Útmutató a Bitcoin Superstar regisztrációjához

Ahhoz, hogy a kriptopénzpiacon olyan fejlett kereskedési technológiák, mint a Bitcoin Superstar segítségével kereskedhessenek, számlát kell nyitnia. A számla regisztrációja teljes hozzáférést biztosít a kereskedési technológiához és annak minden szolgáltatásához. Végigvezetjük az alábbi lépéseken:


Bejegyzés

A regisztráció a fiók létrehozásának legfontosabb része. Nem kell aggódnia egy kiterjedt regisztrációs folyamat befejezése miatt. Regisztrálni az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges. A Bitcoin Superstar nem számít fel regisztrációs díjat.

Letét

Az élő kereskedés megkezdéséhez 250 Є kauciót kell fizetnie. Ez a betét egyben az első tőkebefektetésed is, és az első kereskedéseidre a Bitcoin Superstar technológiával kerül felhasználásra. Javasoljuk, hogy kezdetben fektesse be a minimumot, később bármikor többet fektethet be. 

Demo-kereskedési számla 

A Bitcoin Superstar minden felhasználójának biztosít egy demo-kereskedési számla funkciót. Úgy jött létre, hogy segítse az új felhasználókat tapasztalatszerzésben és a kereskedési technológia működésének megismerésében. A történeti adatok alapján demo kereskedéseket folytathat. 

Élő kereskedés 

A regisztráció után élhet kereskedéssel. Ha jól érzi magát a kereskedésben, kihagyhatja a demo-kereskedési számlát, és jobbra léphet az élő kereskedéshez. A fiókkezelő segít a beállítások konfigurálásában. Ez egy nagyon fontos rész, és minimalizálhatja veszteségeit, és megvédheti Önt a felesleges kockázatok vállalásától. 

Első benyomásaink a Bitcoin Superstar Technology áttekintése után

Tesztjeink és kísérleteink után nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Bitcoin Superstar növeli a felhasználók jövedelmezőségét a kriptovaluta piacon. Mint minden befektetés, fennállnak a kockázatok, ha nem megfelelően kezeli a technológiát, helytelen beállítások révén, vagy megosztja adatait másokkal. Fontos, hogy a fiókkezelője végigvezesse Önt ezen a folyamaton. A Bitcoin Superstar nem kényszeríti a felhasználókat hatalmas összegek befektetésére, valójában csak mérsékelt Є250 befektetést igényel. Lenyűgözött minket a demo számla funkció, amely alapvetően lehetővé teszi, hogy kereskedjen, mielőtt élőben indulna. Gondoljon arra, mint gyakorló körre. A bemutató fiók használata opcionális, de el kell ismernünk, hogy ez egy ragyogó szolgáltatás. A Bitcoin Superstar nagyon átlátszó, és bármilyen kérdésére válaszolhat az ügyfélszolgálat. 

Mi különbözteti meg a Bitcoin Superstar-t az egyéb technológiáktól? 

Olyan vonzó tulajdonságokat találtunk, amelyeket más kereskedési technológiákban nem találtunk. Úgy döntöttünk, hogy megosztjuk ezt veled, mivel értékes betekintést nyújt, amelyek segítenek megérteni a Bitcoin Superstar-t. 

 • Gyors és könnyű

A Bitcoin Superstar használatának elsajátítása gyors és egyszerű. A technológia számos olyan erőforrást tartalmaz, amelyek segítséget nyújtanak az út során. Van egy demo-kereskedési számla is, amely segít megismerkedni a platformmal. Ezenkívül könnyedén befizethet és kifizethet.

 • Nagy biztonság kis erőfeszítéssel

A Bitcoin Superstar megbízhatóságot és biztonságot kínál. A webhelyet SSL tanúsítvánnyal védik, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy személyes adatait titkosítják. A Bitcoin Superstar nem osztja meg adatait senkivel. 

 • Alacsony jutalékok

A Bitcoin Superstar esetében nincsenek rejtett díjak, és a technológia nem számít fel extra jutalékokat, csak azokat, amelyek már létrejöttek. A regisztráció ingyenes, és hozzáférést biztosít a technológia összes funkciójához

 • Szabályozott brókereket alkalmaznak

A Bitcoin Superstar együttműködik olyan szabályozott brókerekkel, amelyek alapvetően minden munkát elvégeznek az Ön számára az automatizálás segítségével. A fiókkezelővel mindössze annyit kell tennie, hogy konfigurálja a beállításokat, és a technológia elvégzi az Ön munkáját.

Hasonlítsuk össze a Bitcoin Superstar-t más kereskedési technológiákkal 

Bitcoin Superstar Egyéb kereskedési technológiák
 • A regisztráció gyors és egyszerű. A fiók regisztrálása és az indulás nem tart 30 percnél tovább. Ha végzett, egy fiókkezelő felveszi Önnel a kapcsolatot. 
 • Egyesek nagyon lassú és nehézkes folyamatokat tartalmaznak, hosszú haszontalan formákkal.
 • A jelentett sikerarány 88% vagy annál magasabb, ami az egyik legjobb kereskedési technológiát jelenti jelenleg.
 • Kevés technológia adja ezt az előnyt, mindent automatikusan megtesz, anélkül, hogy éppen az Ön ízlése lenne.
 • Az élő kereskedés megkezdéséhez 250 Є kauciót kell fizetnie. Ez a betét egyben az első tőkebefektetésed is, és az első kereskedéseidre a Bitcoin Superstar technológiával kerül felhasználásra.
 • Egyes technológiák nem annyira megbízhatóak a betétek készítésekor, vagy óriási betéti összegeket igényelnek az élő kereskedés megkezdése előtt.

Van-e egy Bitcoin Superstar alkalmazás?

Sajnos nincs Bitcoin Superstar alkalmazás. Ezt azonban nem zárjuk ki. A Bitcoin Superstar növekvő népszerűsége alapján a fejlesztők csak egy alkalmazás létrehozásáról dönthetnek a felhasználók számára. Bár App még nem létezik, a Bitcoin Superstar elérhető az IOS-on és az Androidon keresztül. A technológiához webböngészőn keresztül is hozzáférhet. Alapvetően csak egy aktív internet-kapcsolatra van szüksége. 

A Bitcoin Supreme legit? Utolsó szavak!

A Bitcoin Superstar véleményünk szerint legitim. Ez egy teljesen átlátszó és megbízható technológia, amely képes új és tapasztalt felhasználók számára nyereséges kereskedési lehetőségeket biztosítani. Ez egyike azon kevés kereskedési technológiáknak, amelyek lehetőséget kínálnak a demo kereskedelemre. Mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrálja a fiókját, és figyelemmel kíséri az Ön számára működő technológiát.

A kriptográfiai projektekben részt vevő hírességek

Híres ember Kripto projektek
Richard Branson Richard Branson állítólag 30 millió dollárt fektetett be a BitPay-be.
Mel B bejelentette, hogy elfogadja a Bitcoin fizetéseket új kislemezéért.
Ashton Kutcher Ashton Kutcher a Bitcoin szószólója volt, és befektetett egy sportfogadás blokkláncba, az Unikrn-be
William Shatner Részt vesz a Solar Alliance-ben, egy vancouveri székhelyű vállalatban, amely napenergiával működő bitcoin bányafarmot működtet
Mike Tyson Tyson 2015-ben indította el saját bitcoin bankautomatáinak sorát Las Vegasban.
50 Cent Eladott egy albumot a kriptokirrencia számára: megtartva és megfeledkezve róla
Gwyneth Paltrow Csatlakozott a Bitcoin pénztárca induló Abrához tanácsadóként az Apple sorozat, a Planet of the Apps egyik epizódja során.
Snoop Dogg 2017-ben Snoop Dogg-nak 1500 SparkleCOIN-t ajándékoztak a társaságtól, hozzávetőlegesen 55 500 dollár értékben, adományként ifjúsági futballprogramjához.
Dennis Coles Dennis Coles bejelentette a kriptovaluta világba történő befektetését, mint a Cream Capital társalapítója, amely egy blokklánc ATM-hálózat kiépítését tűzte ki célul, hogy megkönnyítse az érmék, például az Ethereum és a bitcoin használatát.
Jamie Foxx Jamie Foxx felpattant a cryptocurrency bandwagonra, amikor elkezdte népszerűsíteni a Cobinhood, egy ingyenes cryptocurrency kereskedési tőzsde token értékesítését.
Richard Sherman Richard Sherman a Facebookon jelentette be, hogy hivatalos online áruháza megkezdi a bitcoinos fizetések elfogadását, „a jövő pénznemének” nevezve.
Johnny Depp 2018 őszén a színész a TaTaTu blockchain startup partnerévé vált, amely filmkészítéssel foglalkozik.
Luis Suarez Luis Suarez most is pénzt akar keresni azzal, hogy megjósolja, ki nyer meccset. Az uruguayi futballsztár 25 millió követőjét hívta meg az Instagramra, hogy csatlakozzon hozzá az Ethereum-alapú előrejelzési piaci platformra, a Stox-hoz és jóslataik elkészítéséhez a US Open számára
Lothar Matthaus Lothar Matthaus csatlakozott futball nagykövetként, mert mint kijelentette, a tehetségkutató decentralizálásával a TokenStars nagy lehetőségekkel rendelkezik annak biztosítására, hogy a közeljövőben láthassuk az új maradonákat és ronaldókat.
Gianluca Zambrotta TokenStars futball nagyköveteként a kínai futballklub és a kriptográfiai világ edzésére koncentrál.
Redfoo Ő egy Ethereum projekten dolgozó kódoló! Nagyon benne van a blokkláncban, és több személyes tárgyat is felajánlott a TokenStars Crypto Christmas jótékonysági aukción.
Roger Ver Jelenleg számos projektben vesz részt, mint például a Bitcoin Cash, a bitcoin.com, a Ripple, a Bitpay, a Kraken, a Coinsetter. Roger adományozta a pólóját a TokenStars Crypto Jótékonysági Aukcióján.
Tommy Haas A TokenStars tenisz nagykövete.

Bitcoin Superstar Review: Következtetés

A Bitcoin Superstar technológia vonzó mind az új, mind a tapasztalt befektetők számára, néhány új befektető azt állítja, hogy a számla nyitásától számított néhány nap alatt hatalmas profitra tesz szert.

Úgy tűnik, hogy a Bitcoin Superstar csak négy kriptovaluta kereskedését teszi lehetővé a befektetők számára. A technológia emellett nem rendelkezik demo számla funkcióval az új befektetők számára. Más hasonló technológiák, például a Bitcoin Trader és a Bitcoin Revolution kínálják ezeket a funkciókat.

Javasoljuk, hogy minden új befektető ne lépjen be a kriptovaluta piacra anélkül, hogy kutatást végezne az általuk használt technológiával kapcsolatban. A Bitcoin Superstar egyszerűen egy eszköz, amely segít a kereskedelemben.

GYIK

Használhatom a Bitcoin Superstar-t mobilon és asztali számítógépen?

Igen. A Bitcoin Superstar bármilyen asztali számítógépen vagy mobileszközön elérhető. Nincs mobilalkalmazása, de a böngészőn keresztül elérheti a platformot. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a szoftvert sokkal könnyebb használni az asztalon.

Kereskedhetek eszközökkel tőkeáttétellel?

Igen. Úgy tűnik, hogy a Bitcoin Superstar olyan alkuszokkal lépett kapcsolatba, amelyek lehetővé teszik a tőkeáttételes kriptovaluták kereskedését. 1: 1000-ig terjedő tőkeáttétellel kereskedhet. 

Nyithatok hosszú és rövid pozíciókat?

Igen, mind a hosszú, mind a rövid pozíciókat megnyithatja a Bitcoin Superstar-on keresztül, a platform brókerhálózata miatt.

Melyek a fizetési módok és a kifizetési / befizetési limitek?

A Bitcoin Superstar minimális befizetési összege 250 €. A rendelkezésre álló fizetési módok változatosak, és tartalmazzák a Visa, Mastercard, banki átutalás, Skrill és Neteller szolgáltatásokat. 

Vannak-e ezzel kapcsolatos költségek és díjak?

Nem, amint azt honlapja állítja, a Bitcoin Superstar nem számít fel díjat vagy jutalékot.

Hogyan vehetem fel a pénzemet?

Úgy tűnik, hogy a kifizetési folyamat megköveteli, hogy töltsön ki egy kérelmet, felkérik, hogy adja meg banki adatait, és nyereségét átutalja az adott számlára. Nincsenek korlátozások, és naponta kérheti kifizetéseit.

Mi a regisztráció és az ellenőrzés folyamata?

A regisztráció egyszerű és néhány percig tart. Meg kell adnia az alapvető részleteket, például a nevét, a kapcsolattartó számát, az e-mail címét és be kell állítania egy alfanumerikus jelszót. Miután minden részletét elküldte, fiókját néhány percen belül ellenőrizzük.  

Milyen az ügyfélszolgálatuk?

A weboldallal csak kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül lehet kapcsolatba lépni. Miután regisztrált felhasználója vagy a Bitcoin Superstar-nak, e-mailben és élő csevegés útján 24/7 hozzáférhet ügyfélszolgálatukhoz.

A kriptovaluta kifejezések szószedete

Term Meghatározás
Fiat A Fiatot hagyományosan papírpénznek nevezik, amelynek nincs belső értéke, de amelynek értékét lényegében az alkotó állapítja meg, a legtöbb esetben ez lenne a kormány.
Bitcoin A jelentések szerint a Bitcoin a világ legnépszerűbb kriptovaluta. A Bitcoin egy Bitcoin blokkláncon fut, és decentralizált pénznem, amely a központi bankoktól és a hatóságtól függetlenül működik
Ethereum Az Ethereum, akárcsak a Bitcoin, decentralizált kriptovaluta. Itt a befektetők átvihetik és átválthatják az értéküket.
Litecoin A Litecoin kriptovaluta és a Bitcoin-t tükröző blokklánc is.
Csere A kriptográfia alapvetően egy online platform, ahol a kriptográfiai befektetők különböző kriptopénzeket cserélhetnek más kriptopénzekre.
Bitcoin bányászat A Bitcoin bányászat akkor következik be, amikor a Bitcoin tranzakciókat igazolják és megerősítik, mielőtt hozzáadják őket a Bitcoin blokklánchoz.
Kripto pénztárca A kriptotárca egy olyan program, amely a befektetők privát és nyilvános kulcsait tárolja. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára az egyenlegük átutalását, fogadását, kiadását, tárolását és ellenőrzését is.
Cirkuláló ellátás Ez egy adott kriptovaluta vagy tokenek összegére vonatkozik, amelyek nyilvánosan elérhetőek és forgalomban vannak a vevők és az eladók között.
Piaci sapka A piaci korlát a piacon elérhető összes kriptovaluta piaci értékére vonatkozik naponta.
Altcoins A Bitcoin volt az első és legsikeresebb az összes kriptovaluta között. Az összes többi érme altcoin kategóriába tartozik.
Letiltja az Intézőt Online eszköz egy kriptovaluta blokkláncának feltárásához és elemzéséhez.
Blokk magasság A blokkmagasság a blokkláncba kapcsolt blokkok számát jelenti.
Jutalom letiltása Ösztönzés egy bitcoin bányász számára, aki egy blokkban sikeresen kiszámította a kivonatot (ellenőrzést).
Lánc összekapcsolása Az egyik kriptovaluta átvitele a másikba. Ehhez a tranzakciót két külön blokkláncban kell benyújtani.
Konzorcium Blockchain Magántulajdonban lévő és üzemeltetett blokklánc.
Titkosítás Az információk titkosításának és visszafejtésének folyamata.
Decentralizált Autonóm Szervezet Olyan szervezetekre vonatkozik, amelyeket nem emberi erőforrás, hanem számítógépes programok vagy szoftverek működtetnek. Ebben a tekintetben nincs központi hatóság.
Jelképes A tokenek szorosan kapcsolódnak az ICO-khoz, és gyakran már meglévő szabványokra épülnek olyan bevált „intelligens szerződéses” blokkláncokból, mint az Ethereum.
ICO Ez az Initial Coin Offering (Kezdeti érme-felajánlás) kifejezésre utal, és egy új, zavaró új módszerre utal a projektek finanszírozásának megszerzésére.
Villa A kriptovaluta szempontjából a villa olyan esemény, ahol egy létező kriptovaluta a kód két változatára oszlik.
Pénztárca A kriptovaluta pénztárca az elsődleges módja annak, hogy a kriptopénzek tulajdonosai hozzáférhessenek érmeikhez.
Meleg és hideg tárolás Ez arra utal, hogy hol található egy adott pénztárca. A forró tárolás egy internetkapcsolatból elérhető pénztárcára utal, ahol a hideg tárolás a pénztárca offline tárolására utal, külön hardveren..
Letéti letét Letét olyan pénzügyi megállapodás, amelyben egy harmadik fél rendelkezik és szabályozza az adott tranzakcióban részt vevő két fél számára szükséges pénzeszközök kifizetését.
Okos szerződés Az Ethereum blokklánc lehetővé teszi a kód telepítését rajta intelligens szerződés formájában. Ez a szerződés lényegében matematikai szabályok összessége, amelyek meghatározzák a tranzakciók működését
Munka bizonyítása (PoW) A tranzakciók megerősítéséhez és hozzáadásához a Blockchain főkönyvéhez különféle megközelítéseket dolgoztak ki a folyamat befejezésére.
Tétbiztosítás (PoS) PoS-alapú kriptovalutákban a következő blokk készítőjét a véletlenszerű kiválasztás és a gazdagság vagy az életkor különböző kombinációi választják meg.
Fontosság igazolása (POI) Ezt a bizonyítási stílust vezette be a NEM érme a PoW és a PoS harmadik alternatívájaként.
TA Gyorsírás technikai elemzéshez, vagy az érmeértékek elemzéséhez a történelmi ármozgások és kifinomult mutatók alapján.
Csomópont egy számítógép, amely egy adott kriptovaluta hálózatához csatlakozik.
Bányászati A bányászat az új tranzakciók hitelesítésének folyamata egy kriptovaluta elosztott főkönyvön.
Moonshot Ez egy drámai módon felfelé lövő kriptovalutára utal.
Medve- és Bikapiac A bikapiac az emelkedő árakra és a vásárlásra ösztönző optimista hangulatra utal. A medvepiacokat a bikapiacok ellentéteinek tekintik, lefelé mutató trendekkel és pesszimista hangulattal, amely ösztönzi az eladást
Bálna Valakire utal, aki nagy mennyiségű kriptovalutával rendelkezik
HODL Utal arra a passzív befektetési stratégiára, amely figyelmen kívül hagyja a piaci turbulenciát és vár a hosszú távú megtérülésre.
Kemény Villa Olyan villa típusra vonatkozik, amely állandó változást hoz létre a digitális pénznem szabványos protokolljában
Hosszú / Hosszú pozíció Arra a fogadásra utal, hogy egy adott eszköz értéke végül növekedni fog.
Privát kulcs Olyan információ, amelyet betűk és számok sorozataként jelenítenek meg, és amelyet a befektető használhat digitális pénzneméhez való hozzáféréshez
Nyilvános kulcs Cím, ahová a befektető betűk és számok kombinációjával megkaphatja digitális pénznemét.
Rekt Akkor fordul elő, amikor egy befektető nagy összegeket veszít a kriptovaluta piacon
Rövid / rövid Akkor fordul elő, amikor a befektető rövid pozíciót vesz fel, és fogadást tesz arra, hogy egy eszköz vagy valuta értéke csökken
Bányászati ​​ösztönzés A bányászok jutalmat kapnak a tranzakciók megerősítéséért és blokkokba bányászásáért
Zöldfülű Új befektetőkre utal a kriptovaluta piacon.
DApp Decentralizált alkalmazásra vonatkozik.

Egyéb kripto kereskedési rendszerek

Crypto Trader Bitcoin hurok Bitcoin Era Bitcoin Rush
Bitcoin Evolution Bitcoin áramkör Bitcoin Profit Bitcoin kód

Jogi nyilatkozat: Az oldal tartalma nem tekinthető pénzügyi tanácsnak. Csak tájékoztatási célokat szolgál. Soha ne fektessen be olyat, amit nem engedhet meg magának elveszíteni. Mindig kutasson a lehető legtöbbet, mielőtt bármilyen pénzügyi döntést hozna, és forduljon tanúsított pénzügyi tanácsadóhoz.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector