Bitcoin Trader Review: Átverés vagy Legit?

Contents

Mi a Bitcoin Trader?

A Bitcoin Trader egy kriptovaluta kereskedési szoftver, amelynek célja, hogy a befektetők, akik még soha nem kereskedtek, nyereséget teremtsenek a kriptovaluta piacon. A kereskedési szoftver intelligens technológiával működik, amelyet mesterséges intelligencia támogat, hogy a piaci adatokat és trendeket nyereséges kereskedelemhez használja fel.

A Bitcoin Trader Legit?

Sok kérdés és mítosz van a Bitcoin Traderrel és annak legitimitásával kapcsolatban, különös tekintettel a kereskedés iránt érdeklődő befektetők kereseti lehetőségeire.

Vizsgálatunk során rájöttünk, hogy a Bitcoin Trader valóban legitim kereskedési platform, amely a szabályozott vállalatokhoz kapcsolódik.

A regisztráció során egy fiókkezelő felhívja Önt, hogy végigvezesse Önt a teljes folyamaton.


A kriptovaluták ingadozóak, ezért kockázatok vannak ezen eszközök kereskedésével kapcsolatban, ezért a Bitcoin Trader demo számlákat kínál, és arra ösztönzi az embereket, hogy kezdjék meg a kereskedést kis összegekkel, hogy megismerkedjenek mind a platformmal, mind a piacokkal.

Íme egy összefoglaló eredményeinkből, amelyek alátámasztják azt az állítást, hogy a Bitcoin Trader 100% -ban legitim:

 • A felhasználók akár 88% -os nyerési arányt is élvezhetnek a platformon lévő kereskedési jelek felhasználásával.
 • A kereskedési platform könnyen kezelhető és felhasználóbarát.
 • Az új felhasználóknak minimum 250 euró befizetésre volt szükségük a kereskedés megkezdéséhez, de a platformnak van egy demo verziója, amelyet gyakorolni lehet valódi pénzzel való kereskedés előtt.

Bitcoin Trader számla létrehozása

1. Regisztráció

Regisztrálni hozzon létre egy ingyenes fiókot az alábbi űrlapon keresztül. A sikeres regisztráció után egy személyes brókert kapunk, aki végigvezeti Önt a beállítási folyamaton:

2. Befizetés

Javasoljuk, hogy tegyen legalább 250 font / 250 euró befizetést. Ezt a befizetést meg kell tenni, mielőtt a felhasználó aktiválhatja az élő kereskedési funkciót. A kicsi kezdet azoknak a felhasználóknak a legjobb, akik még soha nem kereskedtek. Több fizetési lehetőség áll a felhasználó rendelkezésére. Ez további kényelmet jelent, és biztosítja, hogy a tranzakciós folyamat gyors és egyszerű legyen. 

A betétek MasterCard, Visa vagy Maestro használatával történhetnek. A felhasználóknak azonban meg kell erősíteniük a kártya hitelességét. Az új felhasználók számára, akik aggódnak a kártyaadataik biztonsága miatt, beszámoltak arról, hogy a Bitcoin Trader felhasználók és az SSL tanúsítványok védik az összes tranzakciót. Ez azt jelenti, hogy az összes bizalmas információ titkosított és biztonságos a webhelyen. 

3. Demo kereskedés 

Javasoljuk a demo kereskedési funkció használatát, különösen új és tapasztalatlan felhasználók számára. A bemutató funkció alapvetően az élő kereskedési platform mása, valódi pénz felhasználása nélkül, és célja, hogy segítse a felhasználókat abban, hogy megtapasztalják a platformot, megismerjék az élő kereskedéseket és teszteljék annak funkcionalitását.. 

4. Kereskedési folyamat

Az élő kereskedés megkezdése előtt javasoljuk, hogy minden új felhasználó tegyen kereskedési korlátokat. Ez megóv minden befektetést, vagy legalábbis minimalizálja a hatalmas veszteségek kockázatát. Miután a felhasználó konfigurálta a kezdeti limitbeállításokat, azok a kereskedés minden napján érvényesek lesznek, kivéve, ha a felhasználó a kereskedés előtt módosítja a beállításokat. Ismét tanácsos a demo kereskedelem funkció használata az élő kereskedelem előtt. Más beszámolók és a Bitcoin Trader-t kipróbáló emberek közölték, hogy hatalmas nyereség származott egy kezdeti betétből. 

A Bitcoin Traderrel folytatott kereskedés előnyei

Íme a Bitcoin Trader néhány további előnye az ezen a platformon kereskedés iránt érdeklődő új felhasználók számára: 

 • Felhasználóbarát funkciók – egy új felhasználó könnyedén navigál ezen a platformon. A funkciók alapvetőek és könnyen érthetőek. 
 • Ellenőrzési folyamat – a felhasználó személyes adatainak ellenőrzése rendkívül fontos. Szerencsére az ellenőrzési folyamat gyors és egyszerű, és az új felhasználók ezt megtehetik a megadott e-mail fiókkal.
 • Online ügyfélszolgálat – a nap 24 órájában rendelkezésre áll egy ügyfélszolgálati csapat.
 • Demo kereskedési funkció – a felhasználók megismerhetik a pénzkeresést ezen a platformon, mielőtt tényleges pénzt keresnének. Megvédi az új felhasználókat attól is, hogy nagy összegeket fektessenek be olyan piacra, amelyet még nem értenek. 
 • Gyors tranzakciók – a tranzakciókat az első kereskedéstől számított 24 órán belül meg lehet valósítani. A Bitcoin Trader technológiája gyors és pontos. 
 • Brókerek – a rendszer kapcsolatban áll egy online részvényközvetítővel. A felhasználó kereskedelméhez rendelt bróker támogatni fogja a különböző beruházásokat.
 • Visszajelzési rendszerek – Vannak olyan vélemények a weboldalon, amelyeket új és tapasztalt kereskedők hagynak. Néhányan 100 000 euró nyereségről számoltak be, miután alig több mint két hónapig használták a Bitcoin Tradert. 

bitcoin kereskedői áttekintés

Hogyan működik a Bitcoin Trader

Az új felhasználóknak kötelező fiókot kell nyitniuk és be kell fejezniük a regisztrációt. Ezt követően a számla aktiválásához kezdeti betétre lesz szükség. Ezután a felhasználók aktiválják az automatikus kereskedési funkciót, és a kereskedési alkalmazás elindítja a folyamatot a felhasználó nevében. A folyamat meglehetősen egyszerű.

Íme néhány hasznos információ, amelyet az új felhasználóknak tudniuk kell: 

 • A Bitcoin Trader a jelentések szerint be van jegyezve, és 150 országban érvényes engedélyével rendelkezik.
 • Más vélemények szerint a Bitcoin Trader tranzakcióinak sikere 96%.
 • A számla aktiválásához szükséges minimális befizetés 250 font / 250 euró, ami ésszerű a többi kereskedési platformhoz képest.
 • Úgy tűnik, hogy a Bitcoin Trader biztonságos és mentes harmadik féltől származó alkalmazásoktól. 

Bitcoin Trader vs. egyéb kereskedési platformok

Néhány jelentős különbség van a Bitcoin Trader és más kereskedési platformok között. Ebbe beletartozik: 

Bitcoin Trader Egyéb kriptográfiai alkalmazások
✔️ problémamentes regisztráció ❌ Más bitcoin kereskedési platformok hosszú regisztrációs folyamatot igényelnek. 
✔️ Több fizetési mód ❌ Más bitcoin kereskedési platformok az új felhasználókat kezdetben egy fizetési módra korlátozhatják
✔️ Több lehetőség a kereskedési beállítások konfigurálásához ❌ A felhasználók azt tapasztalhatják, hogy más platformokon túl sok olyan korlátozás van, amely akadályozza a pénzkeresés lehetőségét a kriptovaluta piacon.
✔️ Igazi pozitív ajánlások ❌ Sok más kereskedési platform számtalan rossz véleményt kapott.
✔️ Gyors visszavonási folyamat ❌ Más kereskedési platformok lassú tranzakciós rendszerrel rendelkeznek, ami elriasztja az egyidejű kereskedést.

Mennyi pénzt lehet keresni a Bitcoin Trader segítségével?

Úgy tűnik, hogy naponta több ezer ember keres pénzt a Bitcoin Trader-en. Természetesen vannak kockázatok, amikor egy kriptovalutával foglalkoznak. A piac ingatag és időérzékeny, és ezért fontos, hogy az új felhasználók a lehető legtöbbet megtudják a platformról, mielőtt nagy összegeket fektetnének be.. 

Íme néhány tipp, amelyeket azért hoztunk létre, hogy segítsük az új felhasználókat abban, hogy megvédjék magukat a hatalmas veszteségektől:

 1. Bölcsen fektessen be – kezdje el kezdetben minimum 250 font / 250 euró befizetéssel. Jelentések szerint magas nyereség érhető el, még akkor is, ha a minimumot fektetik be. 
 2. Nyereség visszavonása – javasoljuk, hogy vonja vissza bevételeit, és hagyja a kezdeti befektetési összeget a rendszeren a nagyobb kereskedelem érdekében. Így felhasználhatja bevételeit, miközben a befektetett kezdeti tőke folyamatosan profitot termel. 
 3. Tegye meg a kutatását – további információkat talál a Bitcoin Traderről befektetés előtt. Van egy GYIK rész a felülvizsgálatunk végén. Ez röviden megválaszolhatja néhány sürgető kérdését. 
 4. Ne fektesse be megtakarításait – javasoljuk, hogy az új felhasználók használják fel a rendelkezésre álló jövedelmet ahelyett, hogy összes megtakarításukat felhasználnák első kereskedésük finanszírozásához. Ne feledje, hogy a kriptovaluta piac ingatag és a dolgok gyorsan változnak naponta. 

Használhatják az amerikai ügyfelek a Bitcoin Trader szolgáltatást?

Nem, az amerikaiak nem használhatják a Bitcoin Trader szolgáltatást, azonban az Egyesült Államokban rengeteg alternatív kereskedési platform van regisztrálva a kriptopénzek kereskedelme iránt érdeklődők számára.

Van-e Bitcoin Trader alkalmazás?

Voltak pletykák arról, hogy létezik egy Bitcoin Trader alkalmazás. Sajnos ezeket az állításokat egyelőre nem tudjuk érvényesíteni. Kutatásunk szerint a kereskedelem csak számítógépen vagy más mobil eszközön, a weboldalon keresztül történhet. Természetesen minden felhasználónak létre kell hoznia egy fiókot, és a biztonságos weboldalon kell befizetnie.

A Bitcoin Trader szerepelt-e a médiában?

Különböző pletykák hangzottak el arról, hogy a Bitcoin Tradert olyan tévéshow-kban támogatták, mint a Dragon’s Den, a Shark Tank és a This Morning. Nincs bizonyíték arra, hogy ezek a pletykák pontosak lennének. Szintén hírességek nem támogatták a Bitcoin kereskedelmet, annak ellenére, hogy sokan kifejezték érdeklődésüket a kriptovaluta piac megértése iránt.. 

Vizsgáljuk meg azokat az okokat, amelyek miatt az emberek azt akarják, hogy a Bitcoin Trader szerepeljen ezeken a tévéműsorokon:

Sárkányok Den

Cápatank

Ma reggel

Van-e egy Dragons Den Bitcoin Trader epizód?

A Sárkányok Den egy híres brit show, ahol a feltörekvő üzletemberek 3 percet kapnak arra, hogy üzleti ötletüket eljuttassák egy sikeres üzletemberekből álló panelhez, abban a reményben, hogy befektetéseket indítanak és üzleti ötletüket a következő szakaszba viszik. Bármely, a bemutatóhoz kapcsolódó termék egyik napról a másikra sikert arat. Nem találtunk kapcsolatot a Bitcoin Trader és a Dragons Den között.

Van-e Shark Tank Bitcoin Trader epizód?

A Shark Tank a Dragons Denhez hasonló amerikai befektetési show. A vállalkozók adottak néhány percet arra, hogy ötletüket eljuttassák egy milliomosok testületéhez abban a reményben, hogy ezek a milliomosok pénzt fektetnek az ötletükbe. Ha a Bitcoin Trader támogatná a Shark Tankot, akkor biztosan kijelenthetjük, hogy az egész hírre kiterjedne, azonban nagyon valószínűtlen, mivel a Bitcoin Trader nem rendelkezik engedéllyel az államokban.

A Bitcoin Trader szerepelt ezen a reggelen?

A Ma reggel egy népszerű nappali televíziós műsor az iTV-n, a brit program 1988 óta működik. A műsor hírességekből készült interjúk, show-üzleti hírek, aktuális beszélgetések, versenyek, egészségügy és egyéb általános témák keveréke. Ha a Bitcoin Tradert bemutatnák ezen a show-n, az Egyesült Királyságban emberek milliói tennének szert a Bitcoin és a Bitcoin Traderre, a közösségi médiát és a híroldalakat is elárasztanák a Bitcoin Traderről szóló hírek, kérdések és hashtagek.

A Bitcoin Trader-t hírességek támogatták??

Állítások szerint a Bitcoin Trader-t nemzetközi hírességek támogatták. Úgy döntöttünk, hogy megvizsgáljuk ezeket az állításokat az összes híresség kutatásával, akik azt állítják, hogy támogatják a Bitcoin Tradert. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a hírességeket, amelyeket kutattunk:

Gordon Ramsay támogatja a Bitcoin kereskedőt?

Gordon Ramsay a világ egyik leghíresebb szakácsa. A Multi-Michelin-csillagos brit szakács, vendéglős, író és televíziós személyiség hatalmas márkával rendelkezik, ezért jóváhagyása bármilyen termék hitelességét adná. Körbejártuk a netet és a YouTube-ot, hogy megtudjuk, támogatta-e a Bitcoin Tradert, sajnos nem találtunk semmit. Tehát a pletykák hamisak.

Támogatja-e Peter Jones a Bitcoin Tradert?

Peter Jones brit üzletember és reality-sztár a népszerű Dragons Den és az American Inventor című tévéshow-ban. Becsült nettó értéke megközelíti az 500 millió dollárt, ezért ha pénzügyi helyzetében valaki támogat egy befektetési terméket, sokan befektetnének is. Azt kerestük, hogy Peter Jones támogatta-e a Bitcoin Tradert, azonban nem találtunk semmit.

Elon Musk támogatja a Bitcoin kereskedőt?

Elon Musk a különc milliárdos, három nemzetiséggel, dél-afrikai, kanadai és amerikai állampolgársággal. Ő a Tesla és a SpaceX mögött álló ember. Elon Musk tweetjei befolyásolják a tőzsdét, ha támogatná a Bitcoin Trader-t, az minden hírre kiterjedne, és a Bitcoin Trader webhely összeomolna. Az interneten kerestünk minden érvényes bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy Elon Musk támogatta a Bitcoin Tradert, ismét nem tudtuk ellenőrizni ezeket az állításokat.

Támogatja-e Trevor Noah a Bitcoin kereskedőt?

Trevor Noah dél-afrikai humorista, politikai kommentátor, színész és a népszerű amerikai talk show, a The Daily Show műsorvezetője. Pletykák szerint Trevor Noah a Bitcoin Tradert használja az interneten keringő hirdetések miatt arról, hogy Trevor meggazdagszik a Bitcoin miatt. Köztudott, hogy Trevor Noah gazdagságának forrása a The Daily show-val kötött szerződése és vígjátékai. Az, hogy Trevor Noah befektet-e a bitcoinba, vagy sem, nem nyilvános. Nem lehet megerősíteni, hogy a Bitcoin Tradert használja.

Kate Winslet támogatja-e a Bitcoin kereskedőt?

Kate Winslet egy híres brit színésznő, aki a Titanic és a korabeli drámák munkájáról ismert. Fokozottan keresnek olyan emberek, akik azon gondolkodnak, hogy Kate Winslet támogat-e bármilyen fejlett kriptovaluta kereskedési platformot. Megvizsgáltuk, és nem találtunk bizonyítékot arra, hogy Kate Winslet támogatna bármilyen kereskedési platformot.

Holly Willoughby támogatja-e a Bitcoin kereskedőt?

Holly Marie Willoughby brit író, modell és TV-műsorvezető a Ma reggel és a tánc a jégen című filmekben. A listán szereplő többi hírességhez hasonlóan állítások szerint támogatta a fejlett kriptokereskedelmi alkalmazást, de nincs bizonyíték, amely ezt alátámasztaná.

Támogatja-e Idris Elba a Bitcoin kereskedőt?

Idris Elba angol színész, DJ, producer, rapper és dalszerző. Legismertebb szerepe az HBO tévésorozatokban, a BBC ONE tévésorozatban, a Luther-ben és a híres dél-afrikai politikus, Nelson Mandela alakításában a Mandela: Hosszú séta a szabadságig című filmben. Megpróbáltunk bizonyítékot találni arra, hogy Idris támogatja a Bitcoin Tradert, sajnos egyelőre ezt az állítást nem lehet megerősíteni.

Támogatja-e Ant McPartlin a Bitcoin kereskedőt?

Ant McPartlin televíziós műsorvezető, zenész, színész és televíziós producer Angliából. Úgy hírlik, hogy számos online marketing kampányban befektető a Bitcoin Trader mögött, de erre nem találtunk bizonyítékot. Az affiliate kampányokban használt kattintási csalival vírusos lehet.

Befektetett-e Nicole Kidman Bitcoin kereskedőt?

Nicole Kidman híres, díjnyertes hollywoodi színésznő és producer. Becsült nettó értéke 183 millió dollár. Az interneten olyan pletykák keringenek, hogy befektetett a bitcoinba és a Bitcoin Trader-be. Nem találtunk bizonyítékot arra, hogy támogatta vagy befektetett volna a Bitcoin Trader-be. A bitcoinba történő befektetés a jövedelemáramok diverzifikálásának egyik módja, lehet, hogy nagyon is befektet bitcoinba, de befektetései nem nyilvánosak. Amennyire meg tudjuk mondani, vagyonának forrása a filmipar, ahol 2006-ban, 2018-ban és 2019-ben az egyik legjobban fizetett színésznő volt.

Andrew Forrest és a Bitcoin Trader?

Andrew Forrest ausztrál üzletember becsült értéke 9 milliárd dollár, vagyonának forrása a bányaipar (nem a bitcoin bányászat) és a szarvasmarha állomások. Pletykák keringtek arról, hogy Andrew Forrest és a Bitcoin Trader társult, de ezek a pletykák hamisnak tűnnek, a férfi a hagyományos üzletben kereste a pénzét. Rejtély marad, hogy van-e valamilyen bitcoinba fektetett pénz, vagy sem.

Nem találtunk bizonyítékot arra, hogy ezek az állítások igazak lennének, és egyelőre ezeket a hírességek jóváhagyásának állításait spekulációként ki kell zárni. Fontos azonban megjegyezni, hogy a The Bitcoin Trader platform egy jogszerű fejlett kriptográfiai kereskedési rendszer, és nem kapcsolható össze a marketingszakemberek azon követeléseivel, hogy több hirdetési kattintást kapjanak.

Amit a hírességek és üzletemberek tulajdonképpen mondanak a bitcoinról

A Bitcoin mindenki figyelmét felkelti a mindennapi emberektől a milliomos üzletemberekig és hírességekig. Annak ellenére, hogy egyes hírességek nem támogatják nyíltan a kriptovalutákat, felkerekítettük a híres emberek listáját, akik nyilatkozatokat tettek a bitcoin és a kriptovaluták tekintetében..

1. „A Bitcoin techno tour de force.” – Bill Gates

2. “A Bitcoin figyelemre méltó kriptográfiai eredmény, és óriási értéke van annak a képességnek, hogy olyan dolgokat hozzon létre, amelyek nem másolhatók a digitális világban.” – Eric Schmidt (a Google vezérigazgatója)

3. „A Bitcoin nagyon izgalmas fejlemény, világpénzhez vezethet. Úgy gondolom, hogy az elkövetkező évtizedben ez a dolgok fizetésének és az eszközök átadásának egyik legfontosabb módjává válik. ” – Kim Dotcom (a MegaUpload vezérigazgatója)

4. “Úgy döntöttünk, hogy pénzünket és hitünket matematikai keretbe helyezzük, amely mentes a politikától és az emberi tévedéstől.” – Tyler Winklevoss (a Facebook társfeltalálója)

5. “A Bitcoin valójában megfelelő egyensúlyt és ösztönzőket tartalmaz, és ezért kezd levenni.” – Julian Assange (a Wikileaks alapítója)

6. “Tehát a bitcoin kiber-sznob pénznem…” – William Shatner (a Star Trek TOS színésze)

7. „A Virgin Galactic egy merész vállalkozói technológia. Forradalmat hajt, és a Bitcoin ugyanezt teszi, amikor új valutát kell kitalálni. ” – Sir Richard Branson (a Virgin vállalatcsoport alapítója)

8. „Nagyon szeretem a Bitcoin-ot. Saját Bitcoins. Ez értékraktár, elosztott főkönyv. Remek hely az eszközök elhelyezésére, különösen olyan helyeken, mint Argentína 40 százalékos inflációval, ahol ma 1 dollár értéke 60 cent egy év alatt, és a kormány pénzneme nem bír értékkel. Akkor is jó befektetési eszköz, ha van kedve a kockázathoz. De nem lesz valuta, amíg a volatilitás nem lassul. ” – David Marcus (a Paypal vezérigazgatója)

9. „Azt hiszem, hogy az a tény, hogy a bitcoin univerzumban egy algoritmus váltja fel a [kormány] funkcióit, valójában nagyon klassz. Nagy rajongója vagyok a Bitcoin-nak. ” – Al Gore (az Egyesült Államok 45. alelnöke)

10. „A Bitcoin lehet a pénz TCP / IP-je.” – Paul Buchheit (a Gmail készítője)

11. „Nagyon érdekel a Bitcoin. Minden jele megvan. Paradigmaváltás, a hackerek imádják, mégis játékként csúfolják. Akárcsak a mikrokomputerek. – Paul Graham (Yahoo Store)

12. “A Bitcoin megteszi a bankokkal, amit az e-mail a postai ágazattal.” – Rick Falkvinge (a svéd kalózpárt alapítója)

13. “A Bitcoin jelenleg úgy érzi magát, mint az internet a böngésző előtt.” – Wences Casares (a Banco Lemon alapítója)

14. „A [virtuális pénznemek] hosszú távú ígéretekkel járhatnak, különösen, ha az újítások gyorsabb, biztonságosabb és hatékonyabb fizetési rendszert támogatnak.” – Ben Bernanke (a Federal Reserve elnöke)

15. “Úgy gondolom, hogy a Bitcoin az első [titkosított pénz], amely képes valami olyasmit tenni, mint a világ megváltoztatása.” – Peter Thiel (a Paypal társalapítója)

16. “A pénznemnek három korszaka van: árupiaci, politikai alapú és most matematikai alapú.” – Chris Dixon (a Hunch társalapítója, amelynek most Ebay a tulajdonosa, a SiteAdvisor társalapítója most McAfee tulajdonában van)

17. “A hibák teljes osztálya hiányzik.” – Dan Kaminsky (a Cisco és az Avaya biztonsági behatolási szakértője)

18. “Ez a pénz 2.0, hatalmas hatalmas üzlet.” – Chamath Palihapitiya (az AOL azonnali üzenetküldő korábbi vezetője)

19. „Nem állíthat le olyan dolgokat, mint a Bitcoin. Mindenhol ott lesz, és a világnak újra kell igazodnia. A világ kormányainak újra kell igazodniuk. ” – John McAfee

20. „A Bitcoin itt marad. Hackerfelhajtás támad mindenkit, aki megpróbálta hitelt vállalni a kriptovaluta szabadalmáért. És nem szeretnék a hackerek dühében lenni. ” – Adam Draper

21. “Ha van egy pozitív visszavonás az Mt. Gox összeomlásától, akkor a Bitcoin-vállalatok új generációjának készsége együttműködni a Bitcoin jövőjének és az ügyfélalapok biztonságának biztosítása érdekében.” – Brian Armstrong (a Coinbase vezérigazgatója)

22. „A Bitcoin nagyon ígéretes ötletnek tűnik. Tetszik az az ötlet, hogy a biztonságot arra a feltételezésre alapozzam, hogy az őszinte résztvevők CPU-ereje felülmúlja a támadóét. Ez egy nagyon modern elképzelés, amely kihasználja a hosszú farok erejét. ” – Hal Finney

23. „A Bitcoin lehetővé tesz bizonyos, nagyon egyedi felhasználásokat. Azt hiszem, olyan lehetőségeket kínál, amelyeket más pénznem nem enged meg. Például egy érme kiadási képessége csak akkor fordul elő, ha két különálló fél megállapodik az érme kiadásában; egy harmadik féllel, amely nem szaladhatott el az érmével. ” – Pieter Wuille

24. „Hé, nyilvánvalóan ez egy nagyon érdekes időszak a Bitcoin-ban való részvételre, de ha srácok vitatkozni akarnak azon, hogy ez a valóság vagy sem, akkor egy Bitcoin 40 Pensacolában élő hajléktalan embert táplál most. Ha srácok szeretnétek bizonyítani, hogy a Bitcoin valódi, küldjétek el nekem, én készpénzzel kifizetem és megetetem a hajléktalanokat. ” – Jason King

25. „A blokklánc a tech. A Bitcoin pusztán az elsődleges potenciális megnyilvánulása. ” – Marc Kenigsberg

26. „A Bitcoin-t egy rendkívül politikai szándék, egy szabad és cenzúrázatlan hálózat szolgálatában hozták létre, ahol mindenki egyenlő hozzáféréssel vehet részt.” – Amir Taaki

27. „Amint az érték emelkedik, a fejek lendülni kezdenek, a szkeptikusok pedig lágyulni kezdenek. Új pénznem indítása egyszerű, bárki megteheti. A trükk arra készteti az embereket, hogy fogadják el, mert a használatuk adja a „pénz” értékét. ” – Adam B. Levine

28. „Alapjában véve a bitcoin intelligens valuta, amelyet nagyon előremutató mérnökök terveztek. Megszünteti a bankok iránti igényt, megszabadul a hitelkártya díjaktól, a valutaváltási díjaktól, a pénzátutalási díjaktól, és csökkenti az ügyvédek iránti igényt az átmenetekben… minden jó dolog. ” – Peter Diamandis

29. „A Bitcoin és a mögötte álló ötletek megzavarják a valuta hagyományos fogalmait. Végül a valuta jobb lesz számára. ” – Edmund C. Moy

30. “Annyi potenciál van, … csak arra várom, hogy ez egy milliárd dolláros ipar legyen.” „Hú, a Selyemút valóban működik” – Charlie Shrem

Hírességek, akik érdeklődnek a kriptopénzek iránt:

Gwyneth Paltrow – 2017-ben Gwyneth Paltrow tanácsadóként csatlakozott a Bitcoin pénztárca induló Abrához az Apple sorozat, a Planet of Apps egyik epizódja során..

Mike Tyson – 2016-ban Mike Tyson egy Bitcoin pénztárcát indított útjára a Bitcoin Direct céggel partnerségben.

Snoop Dogg -2013-ban Snoop tweetelt: „A következő bitcoinban elérhető lemezem drónban érkezett.” 2017-ben Snoop Dogg-nak 1500 SparkleCOIN-t ajándékoztak a társaságtól, hozzávetőlegesen 55 500 dollár értékben, adományként ifjúsági futballprogramjára.

Ashton Kutcher  – Befektetett egy sportfogadás blokkláncba, az Unikrn-be, Mark Cuban milliárdossal együtt.

Jamie Foxx – 2017-ben Jamie Foxx jóváhagyta a Cobinhood kriptovaluta-cserét a twitteren:

 „Várakozással tekintek az új @cobinhood Token részvételére! ZERO díj kereskedés! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”

Roseanne Barr – A Bitcoin egyik legkorábbi támogatója. 2013-ban tweetelt:

első apokaliptikus törvény: a rabszolgaság minden formája törvénytelen, ideértve az adósság rabszolgaságát is. #BITCOIN.

Mel B – 2013-ban Mel B bejelentette, hogy elfogadja a Bitcoin fizetéseket új kislemezéért.

Azt mondta:

Szeretem, hogy az új technológia megkönnyíti az életünket, és számomra ez izgalmas. A Bitcoin egyetlen pénznemben egyesíti rajongóimat szerte a világon. Csak bitcoinokkal fizethetnek.

Drew Carey – Miután tweetelt:

 Csak megpróbáltam reggelit és bitcoinokat vásárolni. Megtagadva. # amikor a világ elkapja a rendellenességet

Floyd Mayweather Jr. – 2017-ben tweetelt magáról egy fényképet, amelynek felirata a következő volt: „Bitcoins ethereum és egyéb kriptovaluta költése Beverly Hillben.”

Richard BransonEgy cikket megjelent, amely arról számolt be, hogy Richard Branson 30 millió dollárt fektetett a BitPay kriptovaluta fizetési platformba.

Következtetésünk

A Bitcoin Trader platformon végzett elemzésünk eredménye arra ösztönöz minket, hogy alátámasszuk azokat az állításokat, amelyek szerint a Bitcoin Trader 100% -ban legitim, és segíteni tudja az új és tapasztalt kereskedőket a passzív jövedelemszerzésben és vagyonuk gyarapításában. Becslések szerint egy új felhasználó hetente 200 és 1000 euró között kereshet. Ez attól függ, hogy a felhasználó mennyi pénzt fektet be és folytat újrabefektetést. Jelentős pénzkereset ezen a kereskedési platformon lehetőség. 

Elég véleményt és egyéb kutatást találtunk arra utalva, hogy a Bitcoin Trader megbízható és felhasználóbarát. A Bitcoin Trader platform több mint 150 országban érhető el a felhasználók számára.

GYIK

 • Mi a Bitcoin Trader?

A Bitcoin Trader egy automatizált kereskedési szoftver, amely a kereskedés megkezdésében érdekelt felhasználók számára felismeri a kriptovaluta piaci lehetőségeit. 

 • Nyereséges-e befektetni a Bitcoin Trader-be? 

Vannak befektetők, akik azt állítják, hogy napi 5000 euró felett keresnek. A felhasználóknak azonban nagy összegeket kell befektetniük az ilyen hozamok megszerzéséhez. Azt tanácsoljuk az új felhasználóknak, hogy kezdjék el a minimális 250 eurós befizetéssel, és onnan növeljék profitjukat.

 • Hogyan működnek a kriptokereskedelmi alkalmazások? 

A kereskedési alkalmazások intelligens algoritmus segítségével működnek. Hatalmas mennyiségű adatot szkennelnek és elemeznek, hogy kriptopénzeket találjanak nagyon alacsony árakon. Ezeket a kriptopénzeket később magasabb áron vásárolják és adják el. 

 • Biztonságosak-e az információim a Bitcoin Trader-en? 

Úgy tűnik, hogy a Bitcoin Trader SSL tanúsítványt használ, amely egy online biztonsági protokoll, amely titkosítja a webhelyen található bizalmas információkat.

 • Mennyibe kerül az új számla nyitása?

Új Bitcoin Trader számla nyitásáért nem számítunk fel díjat. Teljesen ingyenes. 

 • Kivonható-e a Bitcoins a kereskedési rendszerből, miután profitot szerzett?

Sajnos ez nem lehetséges. A kereskedési szoftver az Ön bevételeit helyi pénznemre konvertálja, és bevételeit a Bitcoin Trader számlájához kapcsolódó bankszámlán helyezik el.. 

 • Vannak alternatív kripto kereskedési platformok? 

Igen. Vannak hasonló kereskedési platformok, mint a Bitcoin Code, a Bitcoin Revolution és a Bitcoin Era, többek között a megbízható kriptovaluta kereskedési platformok között. 

 • Van-e maximális nyereséghatár, amit el tudok érni?

Nem. Nincsenek korlátai annak, hogy mekkora kereseti lehetősége van a Bitcoin-on.

 • A Bitcoin Trader egy piramis séma?

Nem. Úgy tűnik, hogy a Bitcoin Trader egy díjnyertes szoftver, amely lehetővé teszi, hogy nyereséges kriptovaluta-kereskedéseket hajtson végre.

 • Mennyi időt kell majd erre szánnom?

Becslések szerint az átlagos felhasználó naponta legalább 20 percet tölt ezen a kereskedési platformon.

 • Mely országokban érhető el a Bitcoin kereskedő?

A Crypto Trader több mint 100 országban érhető el, és az Ön kényelme érdekében többféle fizetési lehetőség áll rendelkezésre. Könnyedén megtérülhet a befektetéséből a világ bármely pontjáról, amennyiben törvényes a Bitcoin Trader használata az Ön országában

 • Célszerű befektetni minden pénzét a Bitcoin Trader-be??

Nem, soha ne fektessen be olyan pénzt, amelyre szüksége van, vagy nem engedheti meg magának, hogy elveszítse, csak a rendelkezésre álló jövedelmet kell felhasználnia. A kriptopénzpiac ingatag és időérzékeny, ezért magas kockázatú és magas hozamú. Javasoljuk, hogy kicsiben kezdje. Mint minden befektetésnél, vannak kockázatok, de a stop-loss funkció megvédi a potenciális befektetőket a hatalmas veszteségektől.

A kriptovaluta kifejezések szószedete

Term Meghatározás
Fiat A Fiatot hagyományosan papírpénznek nevezik, amelynek nincs belső értéke, de amelynek értékét lényegében az alkotó állapítja meg, a legtöbb esetben ez lenne a kormány.
Bitcoin A jelentések szerint a Bitcoin a világ legnépszerűbb kriptovaluta. A Bitcoin egy Bitcoin blokkláncon fut, és decentralizált pénznem, amely a központi bankoktól és a hatóságtól függetlenül működik
Ethereum Az Ethereum, akárcsak a Bitcoin, decentralizált kriptovaluta. Itt a befektetők átvihetik és átválthatják az értéküket.
Litecoin A Litecoin kriptovaluta és a Bitcoin-t tükröző blokklánc is.
Csere A kriptográfia alapvetően egy online platform, ahol a kriptográfiai befektetők különböző kriptopénzeket cserélhetnek más kriptopénzekre.
Bitcoin bányászat A Bitcoin bányászat akkor következik be, amikor a Bitcoin tranzakciókat igazolják és megerősítik, mielőtt hozzáadják őket a Bitcoin blokklánchoz.
Kripto pénztárca A kriptotárca egy olyan program, amely a befektetők privát és nyilvános kulcsait tárolja. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára az egyenlegük átutalását, fogadását, kiadását, tárolását és ellenőrzését is.
Cirkuláló ellátás Ez egy adott kriptovaluta vagy tokenek összegére vonatkozik, amelyek nyilvánosan elérhetőek és forgalomban vannak a vevők és az eladók között.
Piaci sapka A piaci korlát a piacon elérhető összes kriptovaluta piaci értékére vonatkozik naponta.
Altcoins A Bitcoin volt az első és legsikeresebb az összes kriptovaluta között. Az összes többi érme altcoin kategóriába tartozik.
Letiltja az Intézőt Online eszköz a kriptovaluta blokkláncának feltárására és elemzésére.
Blokk magasság A blokkmagasság a blokkláncba kapcsolt blokkok számát jelenti.
Jutalom letiltása Ösztönzés egy bitcoin bányász számára, aki sikeresen kiszámította a hash-t (ellenőrzést) egy blokkban.
Lánc összekapcsolása Az egyik kriptovaluta átvitele a másikba. Ehhez a tranzakciót két külön blokkláncban kell benyújtani.
Konzorcium Blockchain Magántulajdonban lévő és üzemeltetett blokklánc.
Titkosítás Az információk titkosításának és visszafejtésének folyamata.
Decentralizált Autonóm Szervezet Olyan szervezetekre vonatkozik, amelyeket nem emberi erőforrás, hanem számítógépes programok vagy szoftverek működtetnek. Ebben a tekintetben nincs központi hatóság.
Jelképes A tokenek szorosan kapcsolódnak az ICO-khoz, és gyakran már meglévő szabványokra épülnek olyan bevált „intelligens szerződéses” blokkláncokból, mint az Ethereum.
ICO Ez az Initial Coin Offering (Kezdeti érme-felajánlás) kifejezésre utal, és egy új, zavaró új módszerre utal a projektek finanszírozásának megszerzésére.
Villa A kriptovaluta szempontjából a villa olyan esemény, ahol egy létező kriptovaluta a kód két változatára oszlik.
Pénztárca A kriptovaluta pénztárca az elsődleges módja annak, hogy a kriptovaluták tulajdonosai hozzáférjenek érméikhez.
Meleg és hideg tárolás Ez arra utal, hogy hol található egy adott pénztárca. A forró tárolás egy internetkapcsolatból elérhető pénztárcára utal, ahol a hideg tárolás a pénztárca offline tárolására utal, külön hardveren..
Letéti letét Letét olyan pénzügyi megállapodás, amelyben egy harmadik fél rendelkezik és szabályozza az adott tranzakcióban részt vevő két fél számára szükséges pénzeszközök kifizetését.
Okos szerződés Az Ethereum blokklánc lehetővé teszi a kód telepítését rajta intelligens szerződés formájában. Ez a szerződés lényegében matematikai szabályok összessége, amelyek meghatározzák a tranzakciók működését
Munka bizonyítása (PoW) A tranzakciók megerősítéséhez és hozzáadásához a Blockchain főkönyvéhez különféle megközelítéseket dolgoztak ki a folyamat befejezésére.
Tétbiztosítás (PoS) PoS-alapú kriptovalutákban a következő blokk készítőjét a véletlenszerű kiválasztás és a gazdagság vagy az életkor különböző kombinációi választják meg.
Fontosság igazolása (POI) Ezt a bizonyítási stílust vezette be a NEM érme a PoW és a PoS harmadik alternatívájaként.
TA Gyorsírás technikai elemzéshez, vagy az érmeértékek elemzéséhez a történelmi ármozgások és kifinomult mutatók alapján.
Csomópont egy számítógép, amely egy adott kriptovaluta hálózatához csatlakozik.
Bányászati A bányászat az új tranzakciók hitelesítésének folyamata egy kriptovaluta elosztott főkönyvön.
Moonshot Ez egy drámai módon felfelé lövő kriptovalutára utal.
Medve- és Bikapiac A bikapiac az árak emelkedésére és a vásárlásra ösztönző optimista hangulatra utal. A medvepiacokat a bikapiacok ellentéteinek tekintik, lefelé mutató trendekkel és pesszimista hangulattal, amely ösztönzi az eladást
Bálna Valakire utal, aki nagy mennyiségű kriptovalutával rendelkezik
HODL Utal arra a passzív befektetési stratégiára, amely figyelmen kívül hagyja a piaci turbulenciát és vár a hosszú távú megtérülésre.
Kemény Villa Olyan villa típusra vonatkozik, amely állandó változást hoz létre a digitális pénznem szabványos protokolljában
Hosszú / Hosszú pozíció Arra a fogadásra utal, hogy egy adott eszköz értéke végül növekedni fog.
Privát kulcs Olyan információ, amelyet betűk és számok sorozataként jelenítenek meg, és amelyet a befektető használhat digitális pénzneméhez való hozzáféréshez
Nyilvános kulcs Cím, ahová a befektető betűk és számok kombinációjával megkaphatja digitális pénznemét.
Rekt Akkor fordul elő, amikor egy befektető nagy összegeket veszít a kriptovaluta piacon
Rövid / rövid Akkor fordul elő, amikor a befektető rövid pozíciót vesz fel, és fogadást tesz arra, hogy egy eszköz vagy valuta értéke csökken
Bányászati ​​ösztönzés A bányászok jutalmat kapnak a tranzakciók megerősítéséért és blokkokba bányászásáért
Zöldfülű Új befektetőkre utal a kriptovaluta piacon.
DApp Decentralizált alkalmazásra vonatkozik.

Egyéb kripto kereskedési rendszerek

Crypto Trader Bitcoin hurok Bitcoin életmód Bitcoin Rush
Bitcoin Evolution Bitcoin forradalom Bitcoin Profit Bitcoin kód

Jogi nyilatkozat: Az oldal tartalma nem tekinthető pénzügyi tanácsnak. Csak tájékoztatási célokat szolgál. Soha ne fektessen be olyat, amit nem engedhet meg magának elveszíteni. Mindig kutasson a lehető legtöbbet, mielőtt bármilyen pénzügyi döntést hozna, és forduljon tanúsított pénzügyi tanácsadóhoz.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector