Bitcoin Up Review: Átverés vagy legit?

Mi a Bitcoin Up

A Bitcoin Up egy mesterséges intelligencia által működtetett automatizált technológia az adatok kinyerésére és elemzésére a kriptovaluta piacról. Ez a technológia a Természetes Nyelv Feldolgozását is használja a bitcoinhoz kapcsolódó hírek olvasására és értékes információk megszerzésére ezekből. A Bitcoin Up 0,01 másodperccel megelőzi a piacokat, aminek versenyelőnyt kell biztosítania a befektetők számára. A Bitcoin Up meglehetősen új a piacokon, de egyes jelentések szerint ez az egyik leghatékonyabb technológia a piacon manapság.

Mivel a COVID-19 világméretű járvány világszerte érinti a gazdaságokat, nincs jobb idő kereskedni ma. Arról számoltak be, hogy a Bitcoin ára 2020 végén 100 ezer dollárt fog elérni, mivel az USD továbbra is elveszíti vonzerejét, mint a digitális devizacsoport globális menedékeszköze. Ez lehet az az ablak, ahol minden befektető várt.

A Bitcoin Up Legit?

Vannak pozitív jelek arra vonatkozóan, hogy a Bitcoin Up megbízható platform. Először is, a platform kapcsolatban áll a világ vezető szabályozott brókereivel, másodszor, mielőtt valódi pénzzel kereskedne, a platform lehetővé teszi, hogy demo módban kereskedjen valós piaci körülmények és hamis pénz felhasználásával, így megszokja a platformot és a piacokat, mielőtt kereskedni kezdene valódi pénz, és végül csak 250 dollárt kell befizetnie. Ezt a 250 dollárt fogja felhasználni, ha készen áll a valódi kereskedelemre, miután gyakorol a bemutató számlán.

Felhívjuk figyelmét, hogy minden befektetés kockázatot hordoz, akár a tőzsdén, akár bármely más piacon. A Bitcoin Up olyan eszköz, amely megkönnyíti mindenki számára a könnyű kereskedelmet, ugyanakkor minimalizálja a kockázatot, azonban a kriptovaluta piac ingatag, és a befektetők felelőssége, hogy minél több kutatást végezzenek, hogy minél több megértést szerezzenek.  


Számla létrehozása a Bitcoin Up szolgáltatással

Számla megnyitása a Bitcoin Up szolgáltatással meglehetősen egyszerű, egyszerűen kövesse az alábbi lépéseket.

Bejegyzés

A regisztrációhoz először hozzon létre egy ingyenes fiókot az alábbi űrlap segítségével. A sikeres regisztráció után személyes brókert kapunk, aki végigvezeti Önt a számlaellenőrzésen & beállítási folyamat:

Előlegez 

A Bitcoin Up minimum 250 dolláros letétet igényel az élő kereskedések aktiválásához. A betétek biztonságosak és egyértelműek. Egy új befektetőnek csak annyit kell tennie, hogy rákattint a betét gombra, és kiválasztja a kívánt módszert. Betét betéti bankkártyával, banki átutalással, e-pénztárcával vagy bitcoin segítségével történhet. A betéteket azonnal feldolgozzuk, és nem kell betétdíjat fizetni. A technológia a betétek kezelésére a szabályozott brókereken alapul. Ezek a brókerek felelősek azért, hogy minden betét biztonságban legyen. 

Demo Trading

Miután egy új befektető megtette a kezdeti befizetést, hozzáférhetnek a demo kereskedési funkcióhoz vagy a kereskedési útmutatóhoz. Ez az útmutató a befektető számára gyakorlati futtatást biztosít a platformon, külön költség nélkül. Javasoljuk, hogy minden új befektető éljen a demo kereskedési funkcióval az élő kereskedés megkezdése előtt. Segíteni fogja a befektetőt a szükséges tapasztalatok és ismeretek megszerzésében a kereskedés előtt.

Élő kereskedelem

Miután az új befektető jól érzi magát a demo kereskedési tapasztalatokban, mostantól áttérhetnek a Live kereskedésre. A befektetőnek csak annyit kell tennie, hogy az utasításoknak megfelelően módosítja a kockázati beállításokat, és kattintson az élő gombra. A technológia automatikusan végzi a kereskedéseket. Ez azt jelenti, hogy a használatához nincs szükség szakértelemre. Javasoljuk azonban, hogy az új és tapasztalt befektetők legalább 30 percet töltsenek minden nap a számlájukon. 

Hogyan működik a Bitcoin Up?

Bitcoin fel funkció kép

 • A Bitcoin Up felhasználói mesterséges intelligenciát használnak a technológia fejlesztésére. A technológia a mesterséges intelligencia gépi tanulásként ismert részhalmazát használja fel, hogy kivonja és elemezze a piacról származó információkat és a kapcsolódó híreket, majd bemutatja a befektetőnek a legjövedelmezőbb kereskedéseket.. 
 • A Bitcoin Up csak szabályozott brókerekkel működik. Brókereinek többségét az Egyesült Királyság FCA és az ausztrál ASIC ellenőrzi. 
 • A technológia mindenki számára nyitott, beleértve azokat az új befektetőket is, akiknek alig vagy egyáltalán nincs tapasztalata kereskedelemben. A legtöbb felhasználó megjegyezte, hogy nem rendelkezik előzetes háttérrel a Bitcoin-ban vagy bármely más kapcsolódó kriptovaluta-cserében. A platform használata egyszerű, a kereskedési folyamat pedig egyszerű. 
 • A Bitcoin Up a blockchain technológiát is alkalmazza annak biztosítására, hogy a kereskedési környezet átlátható legyen. 
 • Úgy tűnik, hogy a Bitcoin Up technológia megtérülési befektetése elérte a 300% -ot. Ha ezek az információk pontosak, akkor kevesebb, mint egy hét kereskedés során a befektetett eredeti tőke akár háromszorosát is elérhetjük. 

Bitcoin Up kereskedési tippek

A Bitcoin Up technológiát a Mesterséges Intelligencia és a gépi tanulás működtetheti, de néhány hasznos tippet kipróbáltunk, amelyek segítenek a kereskedési út során.. 

Kezdje kicsiben 

Javasoljuk, hogy használja az első betétet az első kereskedés lebonyolításához. Az új felhasználók mindig több tőkét helyezhetnek el, miután megkapják első befektetési megtérülésüket. 

Kereskedjen napi legalább nyolc órán keresztül 

Győződjön meg arról, hogy számlája napi legalább nyolc órán keresztül aktív kereskedést folytat. A technológia a munka nagy részét önmagában végzi el, így a kereskedés nem zavarja a befektetők napi felelősségét. 

Kereskedelem az Egyesült Államokban 

A kriptovaluta-piacon való kereskedés legjobb ideje, amikor nappal New Yorkban van. Ennek oka, hogy a bitcoin ilyenkor általában nagyon ingatag.

Fektesse be újra a profit 80% -át

A nyereség újrabefektetése lehetővé teszi, hogy kihasználja az összetétel varázsát.

A Bitcoin Up kereskedés előnyei

A Bitcoin Up kereskedésével számos előnnyel jár. Ez magában foglalja a magas jövedelmezőséget és a könnyen használható platformot, amely a befektetők számára egyszerű. A technológiát áttekintő befektetők többségének nem volt előzetes kereskedelmi tapasztalata. A hagyományos kriptovaluta-kereskedelem összetett és időigényes lehet, különösen a tapasztalatlan kereskedők számára. A Bitcoin Up biztosítja az új befektetők számára a Bitcoin kereskedésének kényelmes és állítólagosan jövedelmező módját. A visszavonás egyszerű és gyors. Miután a kifizetést feldolgozták, legfeljebb 48 órát vesz igénybe, amíg a pénz visszaverődik a számlán. A technológia a befektetők biztonságát is kiemelt fontosságúnak tekinti. Ha a befektető bármilyen problémával találkozik, felveheti a kapcsolatot a nap 24 órájában rendelkezésre álló ügyfélszolgálattal. 

A Bitcoin Up szerepelt a médiában? 

Számos jelentés állította, hogy a Bitcoin Up olyan népszerű tévéműsorokban szerepelt, mint a The Simpsons, a Silicon Valley és a Good Wife. Úgy döntöttünk, hogy megvizsgáljuk ezeket az állításokat, hogy kiderítsük, igazak vagy hamisak-e. 

A Simpson jóváhagyta a Bitcoin-t egy epizódban? 

A Simpsonok egy amerikai animációs sitcom, amelyet Matt Groening készített a Fox Broadcasting Company számára. A Simpsons egy munkáscsalád szatirikus kalandja Springfield rosszul illő városában. Jelentések szerint Simpsonék az egyik epizódjukon támogatták a Bitcoin Up-ot, azonban ezek az állítások hamisak. 

A Szilícium-völgy megemlítette a Bitcoin-t egy epizódban? 

A Szilícium-völgy egy amerikai vígjátéksorozat, amelyet Mike Judge, John Altschuler és Dave Krinsky készítettek. Bemutatója az HBO-n 2014. április 6-án volt, összesen 53 epizód hat évadán keresztül. A sorozat fináléja 2019. december 8-án került adásba. A Szilícium-völgy egyik epizódjában sem tett említést a Bitcoin Up-ról.. 

A Bitcoin-t kiemelte a jó feleség? 

A Jó feleség egy sorosított műsor, amely több sztoriívet tartalmaz, amelyek több epizódon keresztül játszódnak le, valamint önálló sztorijokat tartalmaz, amelyek az egyes epizódok végére zárulnak. Beszámoltak arról, hogy A jó feleség egy epizódban bemutatta a Bitcoin Up-ot. Megerősíthetjük azonban, hogy ezek az állítások hamisak. 

A Bitcoin Up-ot hírességek támogatták??

Állítások szerint a Bitcoin Up-ot nemzetközi hírességek támogatták. Úgy döntöttünk, hogy kivizsgálunk minden olyan esetet, amikor egy híresség összekapcsolódott a Bitcoin Up vagy bármely más kriptográfiai alkalmazással.

Támogatja-e Gordon Ramsay a Bitcoin Up szolgáltatást?

Gordon Ramsay a világ egyik leghíresebb szakácsa. A Multi-Michelin-csillagos brit szakács, vendéglős, író és televíziós személyiség hatalmas márkával rendelkezik, ezért jóváhagyása bármilyen termék hitelességét adná. Körbejártuk a netet és a YouTube-ot, hogy megtudjuk, támogatta-e a Bitcoin Up-ot. Sajnos nem találtunk semmit. Tehát a pletykák hamisak.

Támogatja-e Peter Jones a Bitcoin Up-ot?

Peter Jones brit üzletember és reality-sztár a népszerű Dragons Den és az American Inventor című tévéshow-ban. Becsült nettó értéke megközelíti az 500 millió dollárt, ezért ha pénzügyi helyzetében valaki támogat egy befektetési terméket, sokan befektetnének is. Azt kerestük, hogy Peter Jones támogatta-e a Bitcoin Up-ot, azonban nem találtunk semmit.

Elon Musk támogatja a Bitcoin Up-ot?

Elon Musk a különc milliárdos, három nemzetiséggel, dél-afrikai, kanadai és amerikai állampolgársággal. Ő a Tesla és a SpaceX mögött álló ember. Elon Musk tweetjei befolyásolják a tőzsdét, ha támogatná a Bitcoin Up-ot, az minden hírről szólna, és a Bitcoin Up webhely összeomolna. Az interneten kerestünk minden olyan érvényes bizonyítékot, amely szerint Elon Musk támogatta a Bitcoin Up-ot, ismét nem tudtuk ellenőrizni ezeket az állításokat.

Trevor Noah javasolja a Bitcoin Up-ot?

Trevor Noah dél-afrikai humorista, politikai kommentátor, színész és a népszerű amerikai talk show, a The Daily Show műsorvezetője. Pletykák szerint Trevor Noah a Bitcoin Up-ot használja az interneten keringő hirdetések miatt arról, hogy Trevor meggazdagodik a Bitcoin miatt. Köztudott, hogy Trevor Noah gazdagságának forrása a The Daily show-val kötött szerződése és vígjátékai. Az, hogy Trevor Noah befektet-e a bitcoinba, vagy sem, nem nyilvános. Nem lehet megerősíteni, hogy a Bitcoin Up-ot használja.

Kate Winslet használja a Bitcoin Up-ot?

Kate Winslet egy híres brit színésznő, aki a Titanic és a korabeli drámák munkájáról ismert. Fokozottan keresnek olyan emberek, akik azon gondolkodnak, hogy Kate Winslet támogat-e bármilyen fejlett kriptovaluta kereskedési platformot. Megvizsgáltuk, és nem találtunk bizonyítékot arra, hogy Kate Winslet támogatna bármilyen kereskedési platformot.

Holly Willoughby és a Bitcoin Up?

Holly Marie Willoughby brit író, modell és TV-műsorvezető a Ma reggel és a tánc a jégen című filmekben. A listán szereplő többi hírességhez hasonlóan állítások szerint támogatta a fejlett kriptokereskedelmi alkalmazást, de nincs bizonyíték, amely ezt alátámasztaná.

Patrice Motsepe használja a Bitcoin Up-ot?

Patrice Motsepe az egyik leggazdagabb dél-afrikai, nettó értéke meghaladja az 1,6 milliárd dollárt. Vagyonát bányászati ​​érdekeiből szerezte. Alapítója és ügyvezető elnöke az African Rainbow Minerals-nak, amelynek érdekeltségei vannak az arannyal, a vasfémekkel, az alapfémekkel és a platinával kapcsolatban. Pénzt hagyományos üzletből kereste, nem találtunk bizonyítékot a Bitcoin vagy a Bitcoin Up részvételére.

Aliko Dangote használja a Bitcoin Up-ot?

Aliko Dangote nigériai milliárdos és Afrika leggazdagabb embere, értéke meghaladja a 8,5 milliárd dollárt. A Dangote Group ipari konglomerátum alapítója és elnöke. Mivel Afrika leggazdagabb embere híressé teszi, ez arra készteti az embereket, hogy termékeket társítsanak hozzá, különösen, ha a termékeknek köze van a pénzszerzéshez. Ha Afrika leggazdagabb embere a bitcoinba fektet be, akkor más afrikaiak befektetni akarnak a bitcoinba is annak reményében, hogy nettó vagyonának töredékét felhalmozzák. Sajnos nincs bizonyíték arra, hogy Aliko Dangote a Bitcoin Up-ot használja, vagy hogy befektet-e a bitcoinba.

Annak ellenére, hogy a hírességek egyik jóváhagyása sem jelentkezett be, fontos megjegyezni, hogy egyik állítást sem a Bitcoin Up alkotói állították. A kapcsolt marketingszakemberek használják a hírességek nevét kattintási csaliként. A Bitcoin Up rendszer teljesíti, amit mond.

A hírességek valójában mit mondanak a bitcoinról

A Bitcoin az elmúlt évtized legjobban teljesítő eszközosztálya, ilyen eredményekkel hírességek és üzletemberek formájában vonzotta a milliomosok figyelmét. A szó szoros értelmében megváltoztatja a pénz szemléletét és felhasználását. Íme a híres mondanivaló a bitcoinról és a kriptovalutákról:

1. “A pénznemnek három korszaka van: árupiaci, politikai és most matematikai alapú.” – Chris Dixon (a Hunch társalapítója, amelynek most Ebay a tulajdonosa, a SiteAdvisor társalapítója most McAfee tulajdonában van)

2. “A hibák teljes osztálya hiányzik.” – Dan Kaminsky (a Cisco és az Avaya biztonsági behatolási szakértője)

3. “Ez a pénz 2.0, hatalmas hatalmas üzlet.” – Chamath Palihapitiya (az AOL azonnali üzenetküldő korábbi vezetője)

4. „Nem állíthat le olyan dolgokat, mint a Bitcoin. Mindenhol ott lesz, és a világnak újra kell igazodnia. A világ kormányainak újra kell igazodniuk. ” – John McAfee

5. „A Bitcoin itt marad. Hackerfelhajtás támad mindenkit, aki megpróbálta hitelt vállalni a kriptovaluta szabadalmáért. És nem szeretnék a hackerek dühében lenni. ” – Adam Draper

6. “Ha van egy pozitív visszavonás az Mt. Gox összeomlásától, akkor a Bitcoin-vállalatok új generációjának készsége együttműködni a Bitcoin jövőjének és az ügyfélalapok biztonságának biztosítása érdekében.” – Brian Armstrong (a Coinbase vezérigazgatója)

7. „A Bitcoin nagyon ígéretes ötletnek tűnik. Tetszik az az ötlet, hogy a biztonságot arra a feltételezésre alapozzam, hogy az őszinte résztvevők CPU-ereje felülmúlja a támadóét. Ez egy nagyon modern elképzelés, amely kihasználja a hosszú farok erejét. ” – Hal Finney

8. „A Bitcoin lehetővé tesz bizonyos, nagyon egyedi felhasználásokat. Azt hiszem, olyan lehetőségeket kínál, amelyeket más pénznem nem enged meg. Például egy érme kiadási képessége csak akkor fordul elő, ha két különálló fél megállapodik az érme kiadásában; egy harmadik féllel, amely nem szaladhatott el az érmével. ” – Pieter Wuille

9. „Hé, nyilvánvalóan ez egy nagyon érdekes időszak a Bitcoin-ban való részvételre, de ha srácok vitatkozni akarnak azon, hogy ez valóság-e vagy sem, akkor egy Bitcoin 40 Pensacolában élő hajléktalan embert táplál most. Ha srácok szeretnétek bizonyítani, hogy a Bitcoin valódi, küldjétek el nekem, én készpénzzel kifizetem és megetetem a hajléktalanokat. ” – Jason King

10. „A blokklánc a tech. A Bitcoin pusztán az elsődleges potenciális megnyilvánulása. ” – Marc Kenigsberg

11. „A Bitcoin egy rendkívül politikai szándék, egy szabad és cenzúrázatlan hálózat szolgálatában jött létre, ahol mindenki egyenlő hozzáféréssel vehet részt.” – Amir Taaki

12. „Amint az érték emelkedik, a fejek lendülni kezdenek, a szkeptikusok pedig lágyulni kezdenek. Új pénznem indítása egyszerű, bárki megteheti. A trükk arra készteti az embereket, hogy fogadják el, mert a használatuk adja a „pénz” értékét. ” – Adam B. Levine

13. „Alapjában véve a bitcoin intelligens valuta, amelyet nagyon előremutató mérnökök terveztek. Megszünteti a bankok iránti igényt, megszabadul a hitelkártya díjaktól, a valutaváltási díjaktól, a pénzátutalási díjaktól, és csökkenti az ügyvédek iránti igényt az átmenet során … minden jó dolog. ” – Peter Diamandis

14. „A Bitcoin és a mögöttes ötletek megzavarják a valuta hagyományos fogalmait. Végül a valuta jobb lesz számára. ” – Edmund C. Moy

15. “Annyi potenciál van, … csak arra várom, hogy ez egy milliárd dolláros ipar legyen.” „Hú, a Selyemút valóban működik” – Charlie Shrem

Következtetésünk

Az általunk végzett kutatásból úgy tűnik, hogy a Bitcoin Up hitelesnek tűnik. Számos pozitív felhasználói vélemény található az interneten, amelyek megerősítik ezeket az állításokat. Azt is beszámolták, hogy ezt a technológiát a szakmai áttekintő oldalak is kiválóan értékelték. A Bitcoin Up technológiát ellenőrizték, és nyilvánosságra hozta az összes információt, amelyre a befektetőknek tájékozott döntésekhez szükségesek. A Bitcoin Up blokklánc-technológiával is működik, amely biztosítja az átlátható kereskedési környezetet. 

GYIK

 • Megbízható a Bitcoin Up?

Kutatásunk szerint a Bitcoin Up legitim platformnak tűnik. 

 • Pénzt kereshetem a Bitcoin Up segítségével?

A Bitcoin Up használatának esélye nagy. Az új befektetőknek azonban az élő kereskedés előtt meg kell győződniük arról, hogy alaposan megvizsgálják a technológiát. 

 • Mennyit kell befektetnem a Bitcoin Up-ba?

Javasoljuk, hogy csak a szükséges minimális befektetést, azaz 250 dollárt helyezze letétbe. A befektetők az első hozam megszerzése után mindig több tőkét helyezhetnek el. 

 • Visszavonhatom a Bitcoin Up platformot? 

Igen! A Bitcoin Up zökkenőmentes és gyors kivételt tesz lehetővé. A bot nem számít fel tranzakciós díjat.

 • A Bitcoin Up ingyenes?

Igen! A Bitcoin Up egy szabad kereskedési robot. Nem biztos, hogy sokáig marad. Most ki kell használnia az ingyenes licenc és a regisztráció előnyeit. Fontos megjegyezni azt is, hogy az élő kereskedés megkezdése előtt betétre van szükség. Nincsenek betéti díjak. 

 • A Bitcoin Up szerepelt-e a médiában?

Kutatásunk szerint a Bitcoin Up nem szerepelt a médiában. 

A kriptovaluta kifejezések szószedete

Bitcoin A jelentések szerint a Bitcoin a világ legnépszerűbb kriptovaluta. A Bitcoin egy Bitcoin blokkláncon fut, és decentralizált pénznem, amely a központi bankoktól és a hatóságtól függetlenül működik
Ethereum Az Ethereum, akárcsak a Bitcoin, decentralizált kriptovaluta. Itt a befektetők átvihetik és kicserélhetik az értéküket.
Litecoin A Litecoin kriptovaluta és a Bitcoin-t tükröző blokklánc is.
Csere A kriptográfia alapvetően egy online platform, ahol a kriptográfiai befektetők különböző kriptopénzeket cserélhetnek más kriptopénzekre.
Bitcoin bányászat A Bitcoin bányászat akkor következik be, amikor a Bitcoin tranzakciókat igazolják és megerősítik, mielőtt hozzáadják őket a Bitcoin blokklánchoz.
Kripto pénztárca A kriptotárca egy olyan program, amely a befektetők privát és nyilvános kulcsait tárolja. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára az egyenlegük átutalását, fogadását, kiadását, tárolását és ellenőrzését is.
Cirkuláló ellátás Ez egy adott kriptovaluta vagy tokenek összegére vonatkozik, amelyek nyilvánosan elérhetőek és forgalomban vannak a vevők és az eladók között.
Piaci sapka A piaci korlát a piacon elérhető összes kriptovaluta piaci értékére vonatkozik naponta.
Altcoins A Bitcoin volt az első és legsikeresebb az összes kriptovaluta között. Az összes többi érme altcoin kategóriába tartozik.
Letiltja az Intézőt Online eszköz egy kriptovaluta blokkláncának feltárásához és elemzéséhez.
Blokk magasság A blokkmagasság a blokkláncba kapcsolt blokkok számát jelenti.
Jutalom letiltása Ösztönzés egy bitcoin bányász számára, aki egy blokkban sikeresen kiszámította a kivonatot (ellenőrzést).
Lánc összekapcsolása Az egyik kriptovaluta átvitele a másikba. Ehhez a tranzakciót két külön blokkláncban kell benyújtani.
Konzorcium Blockchain Magántulajdonban lévő és üzemeltetett blokklánc.
Titkosítás Az információk titkosításának és visszafejtésének folyamata.
Decentralizált Autonóm Szervezet Olyan szervezetekre vonatkozik, amelyeket nem emberi erőforrás, hanem számítógépes programok vagy szoftverek működtetnek. Ebben a tekintetben nincs központi hatóság.
Jelképes A tokenek szorosan kapcsolódnak az ICO-khoz, és gyakran a már létező szabványra épülnek olyan bevált „intelligens szerződéses” blokkláncokból, mint az Ethereum.
ICO Ez az Initial Coin Offering (Kezdeti érme-felajánlás) kifejezésre utal, és egy új, zavaró új módszerre utal a projektek számára a finanszírozás megszerzésére.
Villa A kriptovaluta szempontjából a villa olyan esemény, ahol egy létező kriptovaluta a kód két változatára oszlik.
Pénztárca A kriptovaluta pénztárca az elsődleges módja annak, hogy a kriptopénzek tulajdonosai hozzáférhessenek érmeikhez.
Meleg és hideg tárolás Ez arra utal, hogy hol található egy adott pénztárca. A forró tárolás egy internetkapcsolatból elérhető pénztárcára utal, ahol a hideg tárolás a pénztárca offline tárolására utal, külön hardveren..
Letéti letét Letét olyan pénzügyi megállapodás, amelyben egy harmadik fél rendelkezik és szabályozza az adott tranzakcióban részt vevő két fél számára szükséges pénzeszközök kifizetését.
Okos szerződés Az Ethereum blokklánc lehetővé teszi a kód telepítését rajta intelligens szerződés formájában. Ez a szerződés lényegében matematikai szabályok összessége, amelyek meghatározzák a tranzakciók működését
Munka bizonyítása (PoW) A tranzakciók megerősítéséhez és hozzáadásához a Blockchain főkönyvéhez különféle megközelítéseket dolgoztak ki a folyamat befejezésére.
Tétbiztosítás (PoS) PoS-alapú kriptovalutákban a következő blokk készítőjét a véletlenszerű kiválasztás és a gazdagság vagy az életkor különböző kombinációi választják meg.
Fontosság igazolása (POI) Ezt a bizonyítási stílust vezette be a NEM érme a PoW és a PoS harmadik alternatívájaként.
TA Gyorsírás technikai elemzéshez, vagy az érmeértékek elemzéséhez a történelmi ármozgások és kifinomult mutatók alapján.
Csomópont egy számítógép, amely egy adott kriptovaluta hálózatához csatlakozik.
Bányászati A bányászat az új tranzakciók hitelesítésének folyamata egy kriptovaluta elosztott főkönyvön.
Moonshot Ez egy drámai módon felfelé lövő kriptovalutára utal.
Medve- és Bikapiac A bikapiac az emelkedő árakra és a vásárlásra ösztönző optimista hangulatra utal. A medvepiacokat a bikapiacok ellentéteinek tekintik, lefelé mutató trendekkel és pesszimista hangulattal, amely ösztönzi az eladást
Bálna Valakire utal, aki nagy mennyiségű kriptovalutával rendelkezik
HODL Utal arra a passzív befektetési stratégiára, amely figyelmen kívül hagyja a piaci turbulenciát és vár a hosszú távú megtérülésre.

Jogi nyilatkozat: Az oldal tartalma nem tekinthető pénzügyi tanácsnak. Csak tájékoztatási célokat szolgál. Soha ne fektessen be olyat, amit nem engedhet meg magának elveszíteni. Mindig kutasson a lehető legtöbbet, mielőtt bármilyen pénzügyi döntést hozna, és forduljon tanúsított pénzügyi tanácsadóhoz.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector