0x ZRX érmeár-előrejelzés 2021-re, 2022-re és 2025-re

A kriptopénzipart foglalkoztató egyik jelentős probléma a központosított tőzsdék tartós biztonsági megsértése. A 4 nagy könyvvizsgáló cég, a KPMG ezt az egyik okként említette, hogy a kriptovaluták nem jutottak el tömegesen.

Az innovátorok ezt a fenyegetést lehetőséggé változtatták, és számos olyan innovatív megoldást vezettek be, amelyek alternatívát jelentenek annak, amit sokan a tér leggyengébb láncszemének tartanak. Az egyik ilyen kezdeményezés a 0x, egy nyílt forráskódú blokklánc-alapú protokoll, amely intelligens szerződéses infrastruktúrát és likviditást biztosít az Ethereum-alapú tokenek peer-to-peer cseréjének lehetővé tételéhez..

Ez a protokoll-token, a ZRX, bevonható likviditási jutalmak megszerzésére az ETH-ban, és irányítási jelzőként használható a fejlesztési javaslatok szavazására, amelyek felkavarhatják a 0x fejlesztési útvonalát. A ZRX megtartása kiváló lehetőség lehet a passzív jövedelem megszerzésére. Ahogy a token hasznossága növekszik, idővel növekedhet az értéke, és ez egy olyan digitális eszköz lehet, amelyet érdemes megnézni.

Ebben ZRX érmeár-előrejelzés cikkben, alaposabban megvizsgáljuk ezt a projektet, hogy pontos ZRX árjóslatot készítsünk rövid távra (2020), középtávra (2022) és hosszú távra (2025)..

Tesszük ezt úgy, hogy visszatekintünk erre a múltbeli ármozgásra, valamint a jelenlegi fejleményekre, hogy ellenőrizzük, milyen értéket adott. Ez lesz az alapunk annak meghatározásához, hogy mi a legvalószínűbb ennek a digitális eszköznek az árpályája, és meg tudjuk határozni magunknak, hogy érdemes-e befektetni.


0x (ZRX) Történelmi árelemzés 

A 0x ICO 2017. augusztus 14. és 2017. augusztus 15. között zajlott. 24 000 000 USD-t sikerült összegyűjteniük az összegyűjtött összeg felső határának felhasználásával..

Sikerült a jelzőket némileg decentralizálniuk azáltal, hogy korlátozták az egyik fél által megvásárolható tokenek teljes számát. Több mint 13 000 Ethereum címet vontak be.

Minden tokent 0,048 dollárért adtak el az ICO idején, jelenleg a kezdeti ETH-érték 7-szeresével kereskednek, de csak USD-értékük háromszorosát érik el. Történelmi csúcsára a 2017 végi és 2018. januári kriptobulla futás során ért el, ahol megérintette a 2,50 dolláros árkategóriát. Ez azonban nem tartott sokáig, és hamarosan megkezdte fokozatos hanyatlását.

2018 folyamán alkalmanként áremelkedések voltak 2018 májusában, júliusában és októberében, de ezeket alacsonyabb csúcsok jellemzik. Azóta horizontálisan kereskedik 2019-ig és 2020 első negyedévéig

Mint sok Altcoins, a 0x (ZRX) ára is csökken a 2018-as medvepiac kezdete óta. Számos oka lehet annak, hogy a token árcsökken.

Csak Ethereum alapú; a legtöbb piacvezető nem kívánja birtokolni a jelzőt, és a szerződések befejeztével eladja őket. A decentralizált tőzsdék haszonszerzés céljából működnek, és szükség szerint felszámolják az összes ZRX-részesedésüket.

Az altcoinok az egész fórumon nem mennek jól; ennek meggyőző hatása van, mivel a lefelé irányuló spirálba szorult érmék egyre kevésbé néznek ki jó befektetésnek, és arra kényszerítik a tulajdonosokat, hogy eladják, mielőtt veszteséget szenvednének.

Amint ez megtörténik, egyre több veszteséggel járó befektető dobja be a törülközőt, lenyomva az érmék értékét.

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

0x0x (ZRX)

Rang: 73$ 1,38Ár (BTC) .000,00002700Piac$ 1,05 BVérfogat$ 174,63 M24h Változás0,03% Teljes ellátás1 000,00 M ZRX

ZRX Coin Future Price Forecast Prediction

A 0x egy token és protokoll, amely megelőzi az időket. Olyan szolgáltatásokat nyújtottak, amelyek kihasználásához tömeges örökbefogadás szükséges. Az ERC-20 és az ERC-721 jelenlegi piaca korlátozott, mind az éterium költségei, mind a kriptovaluta piac teljes piaci kapitalizációja miatt.

A rejtjeltérben nincs elegendő felhasználó a rendelkezésre álló Dapps használatával, mivel a legtöbb kiskereskedő a technológia helyett a rövid távú tőkenyereségre összpontosít. Nem lehetetlen belátni, hogy ez a technológia a jövőben meg tudja rendezni a tőzsdéket. Az, hogy 0x csinálja-e, teljesen más kérdés.

A kriptovaluta piacon több mint 2 éve a Bitcoin nem hozott új csúcsot. Ez megadóztatta sok befektető és kereskedő idegeit, növelve ezzel a fiat devizákba való kivándorlást szerte a világon. Ráadásul a Bitcoin-nak jelenleg nem sikerült bizonyítania értékraktárát, szinkronban esett az S-vel&P 500 és DJIA Dow Jones ipari átlag.

A bullish eset azonban nem mind végzet és komor. Szerencsére a Bitcoin nagyon hamar le tudott volna süllyedni vagy leereszkedni, elegendő kapitulációt kényszerítve ahhoz, hogy az érmék kezet cseréljenek a medvékről a bikákra.

Amint a bikák visszanyerik az irányítást, a következő években vadabb út lehet, mint a medvepiac.

A jelenlegi 2600 szat áron, ha a Bitcoin 100 ezer forintra áll össze, a token 2,60 dollárt érne. Ha a ZRX-nek sikerül megdöntenie minden idők legmagasabb szintjét, és 26000 statisztika felé mozdul el, az érme 26,00 dollárt érne.

Ennek az előrejelzésnek a kulcsa a hosszú távú időhorizont, széles portfólió használata, kis összegek befektetése az egyes projektekbe 0x-ként, és a ZRX végül kudarcot vallhat.

Rövid távon, ha a Bitcoin ára eléri a 10 ezer forintot, akkor kétszeres árugrást láthatunk 0,34 dollárra. Ennek a ZRX árjóslásnak korrelálnia kell az Ethereum piaccal is, amelynek szintén minden egyes érme értéke 250–300 USD.

A ZRX érme árának előrejelzése

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 nap 0,26 USD 7%
1 hét 0,39 USD 50%
1 hónap 0,52 USD 200%
6 hónap 0,78 USD 300%
1 év 2,99 USD 1150%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 év 2,99 USD 1150%
2 év 2,47 USD 950%
3 év 3,90 USD 1500%
4 év 19,50 USD 7500%
5 év 26,00 USD 10000%

ZRX Coin Price Prediction 2020

Arra számítunk, hogy a ZRX 2020-ban sokkal jobban teljesít, mint az előző év, amelyet a ZRX egész évben oldalra kereskedett.

Ennek elsődleges katalizátora a BTC jutalom felező eseménye lesz, amely történelmileg a kriptopiac egyik fő bikafutásának előfutára volt..

Természetesen nem utasíthatjuk el azt a tényt, hogy a piac ellenkező irányba mehet. Figyelemre méltó azt jelezni, hogy sok kereskedő hosszú pozíciót foglalt el a BTC határidős piacán, ami arra utal, hogy a BTC ára a közeljövőben növekedni fog. 

Mint sok kriptovaluta, a ZRX árjóslása is nagyban támaszkodik a BTC ármozgására; A növekvő bullish érzelmekkel bizonyos magabiztossággal megjósolhatjuk, hogy a ZRX tokenek valószínűleg a bullish utat fogják követni, mint az előző évek.

Ha a BTC ára a korábbi összes csúcsához képest emelkedni fog, akkor nem lenne meglepő, ha olyan nagy potenciális projekteket látnánk, mint a 0x Háromszorosa a jelenlegi értékének, 0,78 dollárra az év végén.

ZRX érme ára Jóslás 2022

Sok korábbi bitcoin felező eseményhez hasonlóan valószínűleg később is elhúzódó bullish árfolyamot tapasztalunk, amelynek lendülete a 2020-as évet is meghaladja. Ennek az eseménynek a legteljesebb hatásait láthatjuk 2021-2022-ben, ahol a ZRX új új csúcsot érhet el, 2,99 USD-nél.

Az Ethereum 2.0 ekkorra már megjelent volna, és egy másik katalizátorként is szolgálhat, amely pozitívabb lendületet ad a ZRX árainak. A protokollfrissítés várhatóan orvosolja az Ethereum blokklánc fő gyengeségét: méretezhetőséget és magas tranzakciós díjat.

Ezzel a protokollfrissítéssel megújult érdeklődést tapasztalhatunk az Ethereum iránt, valamint az Ethereum hálózatán kiadott számos ERC20 tokent, köztük a ZRX-et..

Ez jelentős hatással lehet e tokenek Ethereum árára, amelyek segít fenntartani az előre jelzett 2,47–2,99 USD ártartományt néhány befektető várható profitvételének ellenére.

2022-ben számíthatunk néhány alkalmi árcsökkenésre, de úgy gondoljuk, hogy ez nem lesz olyan súlyos, mint a 2018-as bikapiac. Mostanra a ZRX az egyik vezető technológia, amely lehetővé teszi a decentralizált finanszírozást (Defi).

ZRX Érme árjóslása 2025

Idén újabb bitcoin felező esemény történt volna. Ez újabb bullish árfolyam-ciklust indítana el, amely számos digitális eszköz számára új, minden idők legmagasabb szintjét eredményezheti. A legtöbb kriptovalutához hasonlóan a BTC ármozgása is jelentősen befolyásolja a ZRX árfolyamát.

Ráadásul arra számítunk, hogy ekkorra a kriptopénzipar elérte a szabályozási egyértelműséget, elérve a hagyományos pénzügyi piacok által elismert azonos szintű elismerést. Ez azt jelenti, hogy ez idő alatt a kriptovaluták tömeges bevezetése is folyamatban lehet.

A tömeges elfogadás azt jelenti, hogy jelentősen megnő a digitális eszközök iránti kereslet, és sok befektető rohan be jobb pozíciók megszerzésére.

Sok szakértő úgy véli, hogy a BTC értéke ekkorra a jelenlegi értékének tízszeresét (100 000 USD) felértékelte volna, sok más, ugyanazon az árfolyamon haladó digitális eszközzel. Ennek az előrejelzésnek megfelelően, úgy gondoljuk, hogy a ZRX eléri az 19,50–26,00 dolláros ártartományt

A ZRX Coin jó befektetés?

A 0x azt tervezi, hogy gyorsabb lesz, mint versenytársai. Lehetővé teszik felhasználóik számára, hogy zsetonok vagy eszközök között cseréljenek az Ethereum alapú Dapps zökkenőmentes használatára, anélkül, hogy a tokenek zárolását a blokkláncra tennék, és gázköltségeket generálnának, ellentétben a legtöbb decentralizált cserével.

Célja, hogy a felhasználók hatékonyabban használhassák az Ethereum ökoszisztémát, cserék nélkül. A tőzsdék jelenleg arra kényszerítik a token-tulajdonosokat, hogy kereskedjenek Bitcoin BTC-vel, Ethereum ETH-val vagy USD-stablinokkal..

Ezután a felhasználóknak további kereskedést kell végrehajtaniuk a BTC-től, az ETH-tól vagy az USD-től az új tokenhez, amelyet meg akarnak vásárolni.

A kriptovaluta-cserék ilyen módon történő felhasználása több tranzakciós díjat generál, mindkét irányban kereskedhető eszközöket vagy zsetonokat kapva a tőzsdén és a tőzsdén kívül; a sokszoros kereskedés további kereskedési díjakat is generál.

A 0x ezt egy tranzakcióban atomcserével tervezi megtenni az Ethereum blokkláncban beépített funkciók kihasználásával. A 0x intelligens szerződéseket fog használni az Ethereum blokkláncon, hogy megkönnyítse az egyik token vagy eszköz peer-to-peer megbízhatatlan cseréjét a felhasználók között..

Az intelligens szerződések lehetővé teszik a tokenek vagy eszközök cseréjét egy tranzakcióban, elkerülve a harmadik felek további díjait. Ez csökkenti a tranzakciós költségeket és csökkenti a hálózati forgalmat, valamint feleslegessé teszi a túlzott díjak fizetésének szükségességét a kriptovaluta-tőzsdék számára.

Mindez azt jelenti, hogy a 0x használata olcsóbb lesz, mint versenytársai. A szolgáltatásaik igénybevételéhez rendelkeznie kell ZRX érmékkel, amelyek az ERC-20 tokenek.

Legjobb hely 0x ZRX érme vásárlásához vagy cseréjéhez

NameDeposit MethodBuy
Binance

binance csere

 • Banki átutalás (ACH)
 • banki átutalás
 • Kriptopénz
 • Betéti kártya
 • Vezetékes átvitel
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

ChangeNOW

 • Hitelkártya
 • Kriptopénz
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Érmekapcsoló

 • Hitelkártya
 • Kriptopénz
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Changelly

 • Hitelkártya
 • Betéti kártya
Értékelés: 4

Menj a Vásárlás oldalra

A legjobb pénztárcák 0x ZRX érme tárolására

NameTypeBuy
TREZOR One

trezor egyet

Hardver Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Ledger Nano X

Hardver Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Atomic Wallet

Asztali kliens Értékelés: 4

Szerezd meg a Wallet-ot

A 0x ZRX hír ritkán késett, az utolsó figyelemre méltó bejelentés arról szólt, hogy bemutatják ZRX portál, amely az új otthonuk a tét és a szavazás számára a ZRX token használatával. Az övék blog bejegyzés részletezi az előrelépéseket.

A tétek jutalmat kínálnak azoknak a felhasználóknak, akik zárolják érméiket. Sajnos ezek a jutalmak nem tartják be a valutájuk deflációját, ami nettó veszteséget fog eredményezni.

A letétet csak olyan hosszú távú befektetők végezhetik, akiknek többéves várakozási ideje van. Ez jelentős nyereséget vagy monumentális veszteséget eredményezhet.

Hogyan vásárolhat 0x (ZRX)?

A 0x (ZRX) vásárlásának különféle módjai vannak. Több mint 190+ piacon érhető el, főleg centralizált tőzsdéken. A legnagyobb és jól bevált központosított tőzsdék (CEX) többsége felsorolta a ZRX-et, ami egyértelmű jele a digitális eszköz bizalmának.

Coinbase, Binance, Bitfinex, Bittrex, és Poloniex néhány a kevéssé ismert kriptotőzsdék közül, amelyek felsorolták ezt a digitális eszközt. Sok ilyen csere lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy banki átutalások és bankkártyák használatával vásárolhassanak kriptovalutákat, így az érmék nélküli emberek könnyebben vásárolhatnak ZRX-t..

Ezen központosított tőzsdék többsége azonban nem teszi lehetővé a ZRX közvetlen vásárlását fiat használatával. A vásárlóknak BTC-t vagy ETH-t kell vásárolniuk, és cserélniük kell őket a ZRX-szel. Ennek alternatív közvetlen módja az Instant Crypto Exchange hasonló használata ChangeNow. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül vásárolják a ZRX-t hitel- vagy betéti kártya használatával.

Azok, akik rendelkeznek kriptovalutákkal, az ETH és az USDT, szintén használhatnak decentralizált tőzsdéket (DEX) IDEX vagy azonnali likviditás DEX-ek Kyberswap és Uniswap.

Alternatív módszer a ZRX érmék megvásárlására

További információ a 0x-ről (ZRX)

Mi az 0x (ZRX)?

A 0x vagy Zero Exchange egy nyílt forráskódú és nem bérelhető protokoll, amely lehetővé teszi és lehetővé teszi az Ethereum-ból származó eszközök vagy tokenek egyenrangú cseréjét közvetlenül az Ethereum blokkláncon..

A 0x nyílt nyilvános infrastruktúrának nevezhető. A DEX-ek nem egy Dapp, hanem egy megbízhatatlan csere alapjai.

Ez az alapul szolgáló protokoll ingyenesen használható bárki számára, aki érdeklődik egy létrehozható decentralizált csere létrehozása iránt 1 perc alatt.

Úgy gondoljuk, hogy a 0x és a ZRX token megbízhatatlan, decentralizált OTC (over the counter) kereskedési pult. Közvetítő, aki mindkét fél zsetonjait birtokolja és kicseréli, ha mindkét fél betartja a vonatkozó megállapodásaikat.

Kicsit olyan, mint egy csere, anélkül, hogy fix párokra összpontosítanánk, nem beszélve fix alap devizáról vagy fix jegyzett devizáról.

Ez lehetővé teszi, hogy a bizalmatlan peer-to-peer tranzakciók ellenőrzött és biztonságos környezetben történjenek. A 0x protokollt tervezték, amelyet a DEX-ek decentralizált cseréi felhasználhattak néhány problémájuk javítására.

A csapat 0x mögött (ZRX)

A 0x-t Will Warren és Amir Bandeali alapította 2016 októberében 39 tagú csapat mérnökökből, informatikusokból és fizikusokból áll. További 5 tanácsadójuk van a Paradigm, a Polychain Capital, a Pantera Capital, az Augur, a Scalar Capital és a Craft Ventures részéről..

Tőzsdei listák

A 0x szerepel a legnépszerűbb tőzsdéken, köztük; Bitfinex, Binance, Bittrex, Coinbase, Coinbase Pro és még sok más, nem is olyan nagy cserék. CoinMarketCap 167 elérhető kereskedési pár látható.

0x egyik tanácsadója a Coinbase társalapítója. A csere ingyenes ZRX-t is adott, cserébe a tokenről szóló videók megtekintéséért.

A Coinbase-szel fennálló partnerségük rengeteg jogi kötelezettség előtt nyitotta meg őket, amelyek sérthetik az Ön szuverén jogait, hogy nyomon kövessék és ellenőrizzék őket..

A Coinbase háborús úton járt, és az utóbbi időben olyan vállalatokkal szerzett partneri kapcsolatot, amelyek az arcfelismerés révén javíthatják láncelemzését és a KYC folyamatait.

Brian Brooksot, a Coinbase jogi tisztviselőjét nevezték ki a Pénznem Ellenőrző Hivatal (OCC) következő operatív vezérigazgatójává és első ellenőr-helyettesévé. Ez arra emlékeztet minket, hogy a Goldman Sachs hogyan vette át az amerikai kincstárt. A gyors megértés érdekében nézze meg az Inside Job (2010) filmet.

Véleményünk szerint ez agresszív törekvést jelez a készpénz hamarosan történő eltávolítására. Ez rendkívül kiaknáz bennünket a kriptovaluták alternatívájaként is. A kriptovaluták komolyan jelenthetik a jövőt minden globális pénz számára.

0x ZRX Security

Nem jutunk el odáig, hogy 0x-ot decentralizáltnak hívunk, de nem annyira központosítottak, mint az olyan tőzsdék, mint a Coinbase, a Kraken vagy a Bitstamp.

A DEX-eket illikvidnek, lassúnak és drágának tartják. Tervezés szerint decentralizáltak. A centralizáció e hiánya miatt működésképtelenek egymással, de anonimitás szempontjából nagyobb biztonságot nyújtanak.

A DEX a megrendelési könyveket közvetlenül a főláncon is üzemelteti. Minden megrendelés vagy megrendelés törlése a hálózati díjakat vagy a fizetett benzint terheli, ami szintén növeli a hálózat duzzadását. Végül nem fogjuk használni a DEX-eket biztonsági aggályok miatt, mivel a hackerek sok figyelmet kapnak nekik névtelenségük miatt.

Az összes elvesztett pénzt nem lehet visszafizetni vagy visszatéríteni egy biztosítási alapon keresztül, és a decentralizált jelleg miatt harmadik felek ellen nem indítható per.

A 0x a tranzakcióikat protokolljuk segítségével biztosítja a közvetítőként. Ahelyett, hogy az Ethereum blokkláncon zárolná a tokent vagy az eladásra szánt eszközöket, a kereskedelem egy láncon kívüli relén zajlik, Ethereum-meghajtású intelligens szerződésekkel, amelyek csak akkor teljesülnek, ha az ügylet rendeződik.

A kereskedelem létrejöttéhez mindkét félnek képesnek kell lennie a közvetlen kapcsolatfelvételre. Bárki generálhat és sugározhat megrendelést egy link küldésével bármilyen módszerrel, amely lehetővé teszi a karakter továbbítását; WhatsApp, Twitter, e-mail, normál levél, egy darab papíron, még morze kód is.

Mindaddig, amíg közvetlenül kapcsolatba léphet a kereskedés partnerével, azonnal végrehajthatja. 0x API drasztikusan javítja a DEX infrastruktúrát azáltal, hogy univerzális rendelési könyvet biztosít, amelyet megosztanak a 0x összes decentralizált központja. A közvetítéseket mind az állami, mind a magánrendelési könyvekhez elküldik.

A 0x egyesíti a 0x Mesh, a Kyber, az Uniswap és az Oasis rendelési könyveit. Több DEX összekapcsolása javítja a felszámolást, lehetővé téve a pontos árképzést mindkét fél számára.

A piacképzőket és a közvetítőket a ZRX jutalmazza tranzakcióikért; ezeket a jutalmakat a piac felvevői fizetik.

Következtetés

Megfelelő körülmények között érezzük magunkat, a ZRX nagyon jól tudna teljesíteni. Fejlesztésük, partnereik és rendelkezésre álló finanszírozásuk miatt nem ez a legkockázatosabb érme, amelybe befektetni lehet. A hozam szerény lesz.

A kriptográfiai szabványok szerint nem látjuk hamarosan a 100-szoros áremelkedést. A kriptopiacok rendkívül ingatagak attól függően, hogy milyen gyorsan érik el a 10x-et, a 100x pedig nincs olyan messze.

Sajnos a medvetok érték nélküli érme, a ZRX a mindenkori mélypont körül kereskedik. Bár kissé helyreáll, csak az idő fogja megmondani, hogy ez elég-e, mivel hosszú ideje nem törtek meg egy helyi csúcsot.

Bár ez a projekt nullára mehet, a technológia lenyűgöző. Ha valahogy kibővülhetnek atomcserére a blokkláncok között, akkor gyors idő alatt százszorosan megtehetik.

Noha sikerül ésszerűen piacra dobniuk a tokent, a nagyobb csereprogramok bevezetésére kell összpontosítaniuk. Arra is koncentrálniuk kell, hogy integrálják őket 0x azonnali több webhelyre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector