10 legjobb bizonyíték a tétes érmékre (PoS) a kriptopénzek megszerzéséhez

A passzív kereset és a titkosítási munka lehetősége mind az új, mind a tapasztalt kriptográfiai befektetők elméjét meggyőzte. Szó szerint ezrek közül lehet választani a tétes érmék legjobb bizonyítékának keresése miatt, ez ijesztő feladat lehet. Ne izguljon, mivel ma feltárjuk a tétes érmék legjobb bizonyítékát a piacon.

A tétes érmék legjobb bizonyítéka

Úgy tűnik, hogy a tétbiztosító (PoS) érmék manapság nagy figyelmet kapnak a kriptográfiai befektetők részéről, mivel a főbb kriptovaluta-tőzsdék, kriptopénztárca és még letétkezelő megoldások szolgáltatói is elkezdték integrálni a tétellel kapcsolatos szolgáltatásokat platformjaikba. Még a meglévő kriptográf projektek is megpróbálják beépíteni ezt a funkciót. A piacon a világranglista második helyén álló kriptovaluta, az Ethereum e konszenzusos algoritmusra való áttérést tervezi az Ethereum Network által jelenleg alkalmazott munkabiztosítással (PoS) szemben rejlő előnyei miatt..

Ezenkívül a PoS-tokenek a kriptovaluta-befektetők számára egyszerű módszert kínálnak token-állományaik növelésére, lehetővé téve számukra, hogy passzív jövedelmet szerezzenek a már meglévő PoS digitális eszközökkel. Továbbá bebizonyosodott, hogy hatékony és jövedelmezőbb módszer a kriptovaluták keresésére, nem csak azok „hódítása” és a tokenek piaci értékének növekedésére várva. Mint ilyen, sok PoS típusú token indult el, és még sok más fejlesztés alatt áll, beleértve a meglévő projekteket, amelyek be akarják építeni ezt a tétellel kapcsolatos funkciót, ami a PoS token opciók áradatát eredményezi, amelyek elboríthatják a befektetőket.

Mindazonáltal, hasonlóan minden más befektetéshez, a befektetőknek is meg kell tenniük a kellő gondosságot annak eldöntésében, hogy melyik számukra a legjobb bizonyíték a tét tokenekre. A tét érmék legjobb bizonyítéka a bíráló személyes preferenciáitól függően változhat. A lakossági és intézményi befektetők számára akár el is halaszthatja a rendelkezésükre álló különböző prioritásokat és pénzügyi forrásokat. Ennek ellenére ez a cikk segít a leendő PoS „tétes” résztvevőknek abban, hogy maguk határozzák meg, melyik a legjobb tétérmék bizonyítéka számukra, azáltal, hogy bemutatják a PoS érmék kurátorait, amelyeket esetleg figyelembe akarnak venni. Mielőtt bármi mást végeznénk, hasonlítsunk össze gyorsan a PoS és a PoW között. 

Contents

Mi a tét igazolása?


A Proof-of-Stake (PoS) egy elosztott főkönyvi konszenzusos mechanizmus, amelyről megállapítást nyert, hogy életképes alternatívája a Munka Proof-of-Work (PoW) protokollnak. A tranzakciók elosztott hálózaton keresztüli biztosításának költséghatékonyabb és hatékonyabb módszereként írták le. A PoW-vel ellentétben a PoS protokoll nem igényel drága, gyorsan elavult és nehezen felállítható kriptobányászati ​​berendezéseket, amelyek a bányászoknak nevezett leendő PoW-résztvevők belépésének fő akadályát képezik.. 

Bányászok és hitelesítők

A bányászok olyan kriptovaluta bányászati ​​berendezések üzemeltetői, amelyek megoldják a gép által előállított kriptográfiai problémákat, hogy esélyt kapjanak a következő blokk felírására egy blokkláncra, és megszerezzék a blokkjutalmakat a folyamat során, valamint az említett blokklánc felhasználói által fizetett tranzakciós díjak egy részét. Ez elősegíti a PoW-alapú hálózatok biztonságát azáltal, hogy biztosítja az „igazság” egyetlen változatát, és ezáltal konszenzust ér el az elosztott hálózaton. Ezt a konszenzusos mechanizmust általában drága és pazarló energiaforrásoknak tekintik, de eddig elterjedt a legbiztonságosabb és leginkább decentralizált konszenzusos protokollként.

Ezzel szemben a PoS „validátorai” átveszik a „bányászok” szerepét, de a kriptobányász gépek működtetése helyett csak bizonyos mennyiségű PoS digitális tokent vagy érmét kell tartaniuk és „megrakniuk”, hogy részt vegyenek az érvényesítési folyamatban. Ez elveszíti a bányászati ​​tevékenységek infrastruktúrájának kiépítésével járó költségeket, beleértve a bányaműveletekkel járó kockázatot – az ingadozó energiaköltségeket, a szabályozási politikák változását és a bányászati ​​berendezések kopását. Ez azt jelenti, hogy bárki, akinek érdeke van a téten való részvételben, azonnal megteheti, feltéve, hogy teljesíti a minimálisan szükséges tokeneket, és „bepótolja” ezeket a tokeneket. 

Staking folyamat

A tét egy bizonyos mennyiségű digitális eszköz „lezárásának”, „befagyasztásának” vagy „félretételének” folyamata, hogy jogosult legyen a jutalom megszerzésére. A minimális token követelmény azonban projektenként eltér. Ez egy dollár értékű zsetontól több ezerig terjedhet. Mindazonáltal a PoS tokenekben általános szabály, hogy minél többet „tétel”, annál nagyobb az esély arra, hogy validátor legyél és validációs jutalmakat kapj. PoS-értelemben a magasabb „tétdel rendelkező” befektetők hasonlítanak a „bányászokhoz”, akik erősebb bányászati ​​felszereléssel rendelkeznek, és több esélyük van a következő blokk megírására és a blokk jutalmakra.

Delegált tét igazolás (DPoS)

A tételés folyamata nem csak a PoS konszenzusos protokollra jellemző, mivel egy viszonylag újabb konszenzusos mechanizmusban is használják, amelyet Delegated Stoke-of-Stake (DPoS) néven emlegetnek. A tét delegált igazolásában a befektetők (azok a személyek, akik a tokenjeiket kifogják) közvetlenül nem vesznek részt egy elosztott főkönyv hálózat blokk létrehozásának vagy validálásának folyamatában. Amint a tétes érmék vagy zsetonok delegált igazolását „összekapcsolják”, „befagyasztják” vagy „lezárják”, akkor a „súlyt”, „hatalmat” vagy „részvényeket” átruházhatják „küldöttekre”, tanúkra, „blokkgyártókra”. ”Vagy„ képviselők ”, akik részt vesznek a nevükben a blokkok tényleges létrehozásában és érvényesítésében.

Ezen túlmenően, a PoS érmékhez hasonlóan, minden DPos érmeprojektnek meg lesz a jutalomszerkezete, a blokkidő, a minimális tétkövetelmények és a „tétidő zárolása” vagy „visszavonási késleltetése”, amely a „visszavonáshoz” szükséges. Mivel mind a PoS, mind a DPos konszenzusos protokollok esetében „letétbe helyezésre” van szükség, az egyszerűség kedvéért ebben a cikkben együttesen fogjuk hívni a PoS és a DPos tokeneket „Proof-of-Stake Token” -nek.. 

Módszertan

A tétes érmék legjobb igazolásának kiválasztásának módszertana

Kritériumok

Mint korábban említettük, a piacon tétbiztosító tokenek áradata volt, ami megnehezítette a befektetők számára, hogy kiválasszák, mely tokenekbe fektessenek be. Annak érdekében, hogy olvasóink könnyebben azonosíthassák, melyiket érdemes megfontolniuk, megosztunk-e egy a tétes érmék legjobb bizonyítékának kurátora, az alábbi kritériumok kombinációja alapján: tét hozama, a hálózatba bevont teljes összeg, kockázatok, egyszerű belépés és zsetonok hasznossága; hogy megtalálja a tét legjobb bizonyítékát.

A tét hozama a tétes résztvevőknek jutalmazott évesített százalékarányra vonatkozik. Bár ez időről időre változik, a projekt kereseti potenciáljának hatékony becslése. A teljes, társított tokenek egyszerűen a PoS blokklánc összes érintett digitális eszközének összegét jelentik. Ez megmutatja a piaci szereplők bizalmát egy adott projekt iránt.

A kockázat viszont az, hogy a befektetők milyen mértékben vannak kitéve az áringadozásoknak, a szabályozással kapcsolatos aggályoknak és a likviditásnak. Azok a projektek, amelyekre kevésbé valószínű, hogy ezek a kockázatok hatással vannak, magasabb rangúak. A könnyű belépés leírja a zsetontulajdonosok részvételének pénzügyi és technikai követelményeit. A részvételhez kevesebb szükséges tokennel rendelkező PoS-tokenek, valamint azok, amelyek kevesebb technikai know-how-t igényelnek.

Végül a PoS token hasznossága. Azok a tokenek, amelyek más használati esetekkel rendelkeznek, mivel magasabbak.

Kiválasztás

A kurált legjobb bizonyíték a tét tokenekről azt követően jött létre, hogy alaposan kiválasztotta a PoS / DPoS piac 32 legjövedelmezőbb, legmegalapozottabb és legizgalmasabb projektjét. A kezdeti lista a következőkből állt:

Algorand, Ark, Cardano**, Kozmosz, Dash, Decred, Energi, EOS, Ethereum*, IOST, IoTex, Harmónia**, Komodo**, Lisk, Livepeer, Loom, NavCoin, NEM, NEO, NULS, Ontológia, PIVX, QTUM, Steem**, Stratis, Synthetix, Tezos, TomoChain, TRON, V rendszer, Vechain** és a Waves.

* A tétmechanizmus még nincs teljesen végrehajtva

** Hiányzó adatok szükségesek a fent említett kritériumokhoz

A listán szereplő hat projektet két fő ok miatt sújtották: a projekt igazságos és megalapozott értékeléséhez szükséges adatok hiánya, és a hiányosan megvalósított tétmechanizmus.

Említésre méltóak

A listáról törölt hat projekt között két legfontosabb 10 kriptovaluta volt a piaci kapitalizáció szempontjából, az Ethereum és a Cardano. Az Ethereum (ETH) az összes projekt közül a legmagasabb rangú lett volna, bizonyított eredményeinek, értékpotenciáljának és nagyszerű hasznosságának a decentralizált alkalmazások DApps-ezreinek köszönhetően. Törölték a listáról, mivel PoS-mechanizmusa még nincs teljesen megvalósítva.

Cardano (ADA) büszke arra, hogy a PoS ökoszisztéma egyik legkifinomultabb projektje, amelyet olyan fejlesztők támogatnak, amelyek nemcsak magas szintű kompetenciával rendelkeznek az elosztott főkönyvi technológiában, de a kutatás és fejlesztés erős háttere miatt innovatívak a térben . A projekt tisztességes értékeléséhez szükséges adatok hiánya miatt törölték a listáról, ugyanez vonatkozik a Harmony, a Komodo, a Steem és a VeChain.

Az említett projektek törlése a listáról nem az e projektekkel szembeni meddő hozzáállást tükrözi, hanem azt, hogy nehéz a megfelelő szempontokat értékelni a figyelembe vett kritériumok alapján. Ha jól megnézzük, ezek a projektek a leginnovatívabbak és legígéretesebbek a PoS / DPoS térben.

Végleges lista

A fennmaradó 24 PoS / DPoS projektet ezután a korábban megadott mérőszámok alapján ellenőrizték, a listát 10-re vágva, ezzel a jelenleg 10 legjobb tétérmét bizonyító legjobbat kapva:

Algorand, Cosmos, EOS, IOST, Ontológia, Tezos, TRON, Synthetix, V rendszer és hullámok. 

Annak érdekében, hogy jobban megértsük, miért tekintették ezeket a projekteket a Tokenek Legjobb Bizonyítékának, megvitatjuk az egyes projektek érdemeit, rövid, de részletes bevezetést adva, ismertetve egyedi értékajánlatát, valamint megosztva az előnyöket és hátrányokat. Most minden további nélkül térjünk át a tétjelzők legjobb igazolásának listájára.

A tétes érmék TOP 10 bizonyítéka

11. helyezés best A tétes érmék igazolása: Synthetix hálózati token (SNX)

a tétes érmék legjobb bizonyítéka - Synthetix

A listán az első a Synthetix Network. Ez egy decentralizált digitális eszközkibocsátási platform, amely lehetővé teszi a Synthetix csapat számára, hogy olyan szintetikus eszközöket hozzon létre, amelyeket a Synthetix Network Token (SNX) biztosít. Ezenkívül ezeket a szintetikus eszközöket, amelyeket együttesen Synths-nek neveznek, SNX tokenek támogatják, hogy biztosítsák a csapat állításait, a végtelen likviditást és a nulla csúszási ügyleteket. A szintetikusra konvertálható eszközök típusai a következők: fiat pénznemek, áruk, kriptovaluták és inverz valuták. 

Ezenkívül az SNX tokenek bekapcsolhatók a „Minter” használatával, amely a Synthetix fejlesztői által létrehozott tétmechanizmus az új SNX tokenek verési folyamatának végrehajtására, amelyet a résztvevők relatív token-állománya vált ki és számszerűsít. A megosztandó SNX összértékét a hálózat a 0,3% -os kereskedési díjak alapján határozza meg, amelyeket a Synths tőzsdék a Synthetics Exchange-től hoztak létre. Itt származtatják az SNX token értékét. 

Általános információ

Token neve: Synthetix hálózati tokenek (SNX)

Teljes ellátás: 143 269 231 SNX

Tétes tokenek: 51 millió USD értékű tokenek (11. helyezett)

Min. Tét: 1 SNX (11. helyezett)

Est. éves hozam: 79,02% (2. helyezett)

Jelenlegi ára: 0,44501 USD (USD)

Piacok száma: 15 (22. helyezett)

Konszenzus típusa: a tét igazolása (PoS)

Főbb jellemzők

 • Szintetikus eszközkibocsátási platform, amely lehetővé teszi a kitettséget részesedés nélkül
 • Összevont fedezetbiztosítási modell a likviditás és a zéró csúszás szempontjából a kereskedelemben
 • Olyan inverz digitális pénznemek létrehozása, amelyek inverz értékkel rendelkeznek az alapul szolgáló eszközben
 • Engedély nélküli lánckereskedelem
 • Passzív jövedelem a Staking SNX révén 

Előnyök

 • Végtelen likviditás.
 • Nulla csúszó kereskedelem.
 • Könnyű szintetikus eszköz létrehozása.
 • Fordított értékű tokenek.
 • Működő dApps:
 • Szintetikus tőzsde több mint 462 piaccal, beleértve a fiat, az árucikkeket és a kriptókat.
 • Mintr, karó eszköz.

Hátrányok

 • A Synthetix Network még mindig kísérleti szakaszában van, valószínűleg hibák és biztonsági rések vannak.
 • Az árfolyamot egy zárt forrású orákulum szolgáltatja, amely hajlamos a csapat manipulációjára vagy egyetlen kudarcra.
 • Az SNX tokenek likviditása kérdés, mivel csak 15 piacon kereskednek vele.

10. helyezés best A tétes érmék igazolása: Algorand (ALGO)

a tétes érmék legjobb bizonyítéka - Algorand

Az Algorand egyike a listán szereplő újabb blokklánc-projekteknek, és amely a kriptopénzek közösségétől az utóbbi év közepe óta a legnagyobb nettó bevezetése óta nagy figyelmet kap. A projekt fő célja egy határok nélküli gazdaság létrehozása, amely befogadó és átlátható a jólét kiépítéséhez, bárhonnan is. Ettől eltekintve a Turing-díjas (számítástechnikai Nobel-díjjal egyenértékű), az MIT professzora és a nulla tudást biztosító Silvio Micali dolgozta ki..

A projekt célja a blokklánc-trilemma, a biztonság, a decentralizáció és a skálázhatóság közötti kompromisszum kezelése. Az Algorand protokoll egyedi kialakítása lehetővé teszi, hogy kevesebb mint 5 másodperc alatt új blokkokat állítson elő azonnali véglegességgel. Ezenkívül a protokoll lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy új, helyettesíthető tokeneket állítsanak elő, és intelligens szerződések használata nélkül hajtsák végre az atomsorompó-transzfereket (AMPT), elkerülve ezzel a virtuális gépek használatával felesleges számítási és tranzakciós költségeket. 

Általános információ

Token neve: Algorand (ALGO)

Teljes ellátás: 10 000 000 000 ALGO

Tétes tokenek: 443 millió USD értékű tokenek (3. helyezett)

Min. Tét: 1 ALGO (5. helyezett)

Est. éves hozam: 7,35% (14. helyezett)

Jelenlegi ára: 0,21646 USD (USD)

Piacok száma: 66 (14. helyezett)

Konszenzustípus: A tét tiszta igazolása

Főbb jellemzők

 • Konszenzusos algoritmus a biztonság, a skálázhatóság és a decentralizáció feláldozása nélkül.
 • Az alapvető funkciók megvalósítása az 1. rétegben. 
 • Intelligens, szerződés nélküli, helyettesíthető tokenek generálása.
 • Intelligens, szerződés nélküli végrehajtás atomi többoldalú átutalásokhoz.
 • A tét tiszta igazolása.

Előnyök

 • A projektet a világ egyik legnagyobb elme vezeti a számítástechnika terén.
 • A generált helyettesíthető tokenek öröklik Algorand tulajdonságait az 1. réteg megvalósítása miatt.
 • Rendkívül gyors tranzakciók azonnali véglegességgel
 • Valódi egyidejűség atomi többpártranszfer funkcióval. 
 • Kevésbé valószínű, hogy értékpapír.

Hátrányok

 • Sok olyan élvonalbeli technológiát tartalmaz, amely nagyrészt még nem tesztelt és még nem bizonyított. 
 • A blokklánc tetején épülő korlátozott számú dApps.
 • Az ALGO Token árai a mainnet indítása óta csökkenő tendenciát mutatnak.
 • Az ALGO Token cseréje viszonylag kevesebb a listán szereplő többi projekthez képest.

9. hely: Internet of Services Token (IOST)

a tétes érmék legjobb bizonyítéka - IOST

A Szolgáltatások Internetje egy olyan blokklánc projekt, amelynek célja a biztonságos és méretezhető vállalati szintű blockchain infrastruktúra biztosítása a multinacionális vállalatok számára. Az IOST csapata tervezi kihasználni egyedi szilárdító architektúráját és konszenzusos mechanizmusát ennek megvalósítása érdekében. A csapat 50 blokklánc többszörösen díjazott szakemberekből áll a világ rangos egyetemein, valamint az ipari óriásokból.

Az IOST fejlesztői azt állítják, hogy blokkláncuk másodpercenként 100 000 tranzakciót képes kezelni, amelyek olyan új számítási folyamatok révén valósulnak meg, mint az Efficient Distributed Sharding (EDS) séma, a TransEpoch hozzárendelési eljárás, az Atomix-elkötelezettség-protokoll, a Hihetet bizonyító (PoB) konszenzus algoritmus, mikro- és állapotblokk (MSB) erőforrás-feldolgozás. 

Általános információ

Token neve: Internet of Services Token (IOST)

Teljes ellátás: 21 000 000 000 IOST

Staked tokenek: 20 millió USD értékű zseton (18. helyezett)

Min. Tét: 1000 IOST (16. helyezett)

Est. éves hozam: 11,84% (6. helyezett)

Jelenlegi ára: 0,21646 USD

Piacok száma: 108 (8. helyezett)

Konszenzustípus: A hihetetlenség igazolása 

Főbb jellemzők

 • Vállalkozásra kész blokklánc-infrastruktúra, amely tömeges elfogadásra képes a biztonság feláldozása nélkül.
 • Újszerű aprító rendszerek, amelyek elősegítik a magas tranzakciós teljesítmény elérését.
 • Megvalósítja a Hitelesség bizonyítéka konszenzus mechanizmust, amely szerint a csapat decentralizáltabbnak vallja magát, mint más protokollok.
 • A Javascript-et használja fő intelligens szerződéses programozási nyelvként.
 • Helyettesíthető tokenek és nem helyettesíthető tokenek létrehozása.

Előnyök

 • Rendkívül gyors blokklánc a decentralizáció és a biztonság feláldozása nélkül.
 • Általános programozási nyelvet, Javascript-t használ az intelligens szerződésekhez.
 • Alacsony tranzakciós díjak.
 • Mérsékelten magas tétjövedelem.
 • Több mint 100 piaca van.
 • A sz. a DApps-ről.

Hátrányok

 • Sok partnerség, de kevés kiváló minőségű DApps.
 • A harmadik féltől származó DApps-nek nehézségekbe ütközik a felhasználók felvétele.
 • Az új DApps felhasználók vonzására irányuló marketing kezdeményezés hiánya.
 • A jelenlegi piaci árcsökkenés nem volt ideális.

8. helyezett a tétes érmék legjobb igazolása: Ontológia (ONT)

Az Ontology blockchain projekt egy újfajta konszenzusos protokollt vezet be, amely lehetővé teszi a jobb méretezést a biztonság és a decentralizáció feláldozása nélkül. VBFT néven egy újfajta konszenzusos mechanizmusról van szó, amely egyesíti a tét bizonyítását (PoS), a bizánci hibatűrést (BFT) és a változó véletlenszerű funkciókat (VRF), több mint 3000 TPS tranzakciós sebességgel. Az ONT egy teljes elosztott főkönyvi infrastruktúra, amely moduláris, bedugható és testreszabható a különféle elosztott alkalmazások számára. 

Három infrastrukturális részből áll. Az ONT Blockchain, az alapinfrastruktúra, az ONT Blockchain keretrendszer, a moduláris és testreszabható keretrendszer a különböző alkalmazásokhoz, valamint az ONT interakciós protokollok, hogy a platform különböző blokkláncok és eszközök között működjön. Decentralizált identitáskerettel, valamint decentralizált adatcsere- és együttműködési kerettel rendelkezik. Ez az új blokklánc egy két-token rendszert is tartalmaz, amely visszatartja az áringadozást.

Általános információ

Token neve: Ontológia (ONT)

Teljes ellátás: 1 000 000 000 ONT

Tétes tokenek: 47 millió USD értékű tokenek (12. helyezett)

Min. Tét: 1 ONT (8. helyezett)

Est. éves hozam: 2,95% (22. helyezett)

Jelenlegi ára: 0,21646 USD

Piacok száma: 119 (7. helyezett)

Konszenzustípus: VBFT 

Főbb jellemzők

 • Nagy teljesítményű nyilvános blokklánc, amely moduláris és testreszabható a különböző alkalmazásokhoz.
 • Kettős jogkivonatú rendszert valósít meg, és az ONT-t irányítási tokennek, az ONG-t pedig segédprogram-tokennek fogadja el.
 • Intelligens szerződések 
 • Elosztott ellenőrzési kezelés
 • Decentralizált adatcsere

Előnyök

 • Biztonságos, decentralizált és méretezhető.
 • Moduláris, adaptálható és testreszabható.
 • Alkalmazható a fogyasztói és ipari termékek és szolgáltatások széles körére. 
 • A kettős token modell leválasztja az ONT-t és az ONG-t, hogy megakadályozza az áringadozás hatását.
 • Robusztus marketing és partnerségi kezdeményezések.

Hátrányok

 • Becsült éves hozam a lista legalacsonyabbjai között.
 • Kína kriptovalutákhoz és tokenekhez való hozzáállása miatti szabályozási aggályok.
 • A NEO-hoz hasonlóan feleslegesnek bizonyulhat.

7. helyezett a tétes érmék legjobb igazolása: V rendszer (VSYS)

Vsystems

A V System egy általános célú blokklánc-infrastruktúra-szolgáltató, amelynek élén Sunny King, a Célbiztosítás (PoS) konszenzusprotokoll és két kriptoprojekt, a Peercoin és a Primecoin alkotója áll. A projekt blokklánccal továbbfejlesztett általános célú objektumorientált adatbázis- és felhőszolgáltatóként kívánja elhelyezni magát. Az alkalmazások és iparágak széles skálájának kielégítésére a V rendszert modulárisnak, dugaszolhatónak és testreszabhatónak tervezték, amely kompatibilis a különféle típusú blokkláncokkal.

Ezt a Supernode Proof of Stake (SPoS) konszenzusos protokoll kihasználása teszi lehetővé, amelyet a csapat a PoS következő evolúciójaként ír le, amely lehetővé teszi a nagy teljesítményű blokklánc-rendszereket. Az SPoS nemcsak lángolóan gyors (1 másodperces blokkidő), de kiszámíthatóbb és stabilabb. A platform fő pénzneme a V System Coins (VYS), amelyet jutalomként használnak blokkok és platform pénznemek előállítására a funkciók használatához, például az erőforrás-felhasználáshoz a V System-re épített projektekből és a decentralizált adatbázis-felhőszolgáltatásokhoz.. 

Általános információ

Token neve: V rendszer (VSYS)

Teljes ellátás: 5 381 254 128 VSYS

Tétes tokenek: 121 millió USD (7. helyezett)

Min. Tét: 1 VSYS (4. helyezett)

Est. éves hozam: 15,22% (4. helyezett)

Jelenlegi ára: 0,0767 USD

Piacok száma: 43 (15. helyezett)

Konszenzus típusa: A tét szupernóda-igazolása

Főbb jellemzők

 • Gyors, stabil, kiszámítható és költséghatékony (energia- és pénzköltség) konszenzusos protokoll.
 • Úgy tervezték, hogy általános célú blockchain alapú adatbázis és felhő platform legyen.
 • Dugaszolható blockchain támogatás.
 • Intelligens szerződés, oldallánc és keresztlánc funkcionalitás.
 • Tét likviditása a tét résztvevői számára, akik azonnal mozgathatják „megkötött” vagy „lízingelt” érmeiket

Előnyök

 • Az alapoktól kezdve épült, hogy alkalmazási területek és iparágak széles skáláját befogadja.
 • Innovatív konszenzusos mechanizmus, amely stabilabb és kiszámíthatóbb a decentralizációs szempont feláldozása nélkül.
 • 1 mp blokkidő.
 • A tét likviditási jellemzői.
 • 15,22% hozam az érintett VSYS érméknél. 

Hátrányok

 • Túl korai megállapítani, hogy a V rendszer csapata képes lesz-e szállítani a platform fontos elemeit.
 • A Tech még nem tesztelt az ígért teljesítmény elérése érdekében.
 • Nagyon kevés DApps projekt fejlődik a V Systems platformján.

6. helyezett a tétes érmék legjobb igazolása: Hullámok (WAVES)

Hullámok

A Waves platformok egy nyílt forráskódú elosztott hálózat, amelynek célja a Web 3.0 alkalmazások bevezetése azáltal, hogy testreszabható decentralizált megoldásokat kínál, amelyek felhatalmazzák a felhasználókat a digitális eszközök, a személyes adatok és a magánélet teljes ellenőrzésére. Olyan vállalkozások számára is tervezték, amelyek tervezik a blokklánc-technológia kihasználását a biztonság, az operatív hatékonyság, az átláthatóság és az ellenőrizhetőség érdekében. A csapat ezt úgy teheti meg, hogy teljes körű megoldást kínál a Web 3.0 szolgáltatások háttérrendszerének támogatására, amely magában foglalja a protokollréteget, az infrastruktúra réteget és az alkalmazás rétegét.

A protokollréteg egy bérelt tétbiztosítás (LPoS) nevű konszenzusos protokollból, egy Waves-NG nevű optimalizálási protokollból, egy funkcióaktiválási protokollból, valamint egy sor kriptográfiai és érvényesítési szabályból és tranzakciós modellből áll. az infrastrukturális réteg továbbá egy integrált fejlesztői környezetből, a Waves Smart contract programozási nyelvből (RIDE), valamint különböző API könyvtárakból és eszközökből áll. Végül az alkalmazásréteg a hálózaton futó összes DApps-ből áll, mint a decentralizált központ, a mobilalkalmazások és mások.

Általános információ

Token neve: Waves (WAVES)

Teljes ellátás: 100 000 000 hullám

Tétes tokenek: 35 millió USD (13. helyezett)

Min. Tét :: 1 WAVES (10. helyezett)

Est. éves hozam: 7,53% (13. helyezett)

Jelenlegi ára: 0,92 USD 

Piacok száma: 681 (1. helyezett)

Konszenzustípus: A tét bérelt igazolása

Főbb jellemzők

 • Tokenek létrehozási platform, amely lehetővé teszi a nem technikai felhasználók számára, hogy „intelligens eszközöknek” nevezett digitális eszközöket hozzanak létre
 • Decentralizált belső csere, könnyen használható, kliens felé fordítható felülettel
 • Két (korábban október 1. előtt három) token, amely a Waves platformhoz kapcsolódik: A Waves token, az elsődleges jogkivonat, amely hozzáférési és blokkolási jogokkal rendelkezik, valamint a Waves közösségi token (WCT) a szavazás és a közösségi tevékenységek irányítási tokenje.. 
 • Decentralizált tokenek minősítési rendszere 
 • Decentralizált kormányzás 

Előnyök

 • Könnyű és költséghatékony tokenizációs platform.
 • Felhasználóbarát pénztárca / belső decentralizált csere // Staking eszköz.
 • 681 piacon kapható.
 • Teljes körű fejlesztőeszközök.
 • A közösség által vezérelt monetáris politika.

Hátrányok

 • Túl sok alacsony minőségű / haszontalan intelligens eszköz van a hullámok platformján.
 • A Waves DApps nem vonz annyi felhasználót, mint más hasonló projektek.
 • A Main Waves DEX nem rendelkezik 2FA funkcióval a további biztonsági réteg érdekében.

5. helyezett a tétes érmék legjobb igazolása: EOS (EOS)

EOS

Az EOS.IO a harmadik blokklánc alkotója Daniel Larimernek, a Delegated Proof Of Stake (DPoS) konszenzusprotokoll készítőjének, valamint a Steem és a BitShares társalapítójának. Az EOS.IO célja, hogy az ipari szintű decentralizált alkalmazások első számú intelligens szerződéses platformjává és decentralizált operációs rendszerévé váljon. Az EOS blokklánc egy hatalmas számítógépes operációs rendszert emulál, amely szűkös erőforrásokat oszt ki olyan decentralizált alkalmazásokhoz, mint a CPU, a hálózat és a RAM. A processzor és a hálózat az EOS megszerzésével érhető el, a platform fő kriptovalutája, a RAM viszont megvásárolható az EOS-szal.

Az EOS tranzakciók szupergyorsak, a tranzakciók megerősítéséhez mindössze fél másodperc, a véglegesség eléréséhez pedig körülbelül két perc. A szűkös számítási erőforrások fő pénzneme az EOS-token egyben irányítási jogkivonatként is funkcionál, ha a felhasználók használhatják a blokkgyártók szavazására. Az EOS platform rendkívül sikeresnek bizonyult, mivel ma a kriptotérben az egyik legnagyobb intelligens szerződéses platform lett, amelyet csak az Ethereum lépett túl..  

Általános információ

Token neve: EOS (EOS)

Teljes ellátás: 1 012 836 253 EOS

Tétes tokenek: 1.290 millió USD értékű tokenek (1. helyezett)

Min. Tét: 1 EOS (15. helyezett)

Est. éves hozam: 1,84% (24. helyezett)

Jelenlegi ára: 2,95 USD 

Piacok száma: 634 (2. helyezett)

Konszenzustípus: Bizánci hibatűrés A tét BFT-DPoS delegált igazolása

Főbb jellemzők

 • Nagyon nagy teljesítményű Smart Contract platform, amelyet az EOS csapata állítólag másodpercenként több millió tranzakcióra képes felmérni.
 • A tranzakciós díjak teljes eltávolítása.
 • Adaptív elosztott főkönyv technológia, amely személyre szabható különféle alkalmazásokhoz engedély nélküli vagy engedélyezett blokkláncokhoz. 
 • Biztonságos párhuzamos és szekvenciális teljesítmény.
 • Testreszabható engedély séma.

Előnyök

 • Rendkívül gyors intelligens szerződéses platform
 • Feeless tranzakciók.
 • A kiváló minőségű és méretezhető DApps növekvő listája a különböző iparágakban.
 • A rendkívül tehetséges fejlesztőcsapat
 • Nagyon stabil és likvid piac.
 • A legnagyobb tőkésítés a listában szereplő összes PoS projekt között.

Hátrányok

 • A számlák létrehozásának költségei jelentős akadályt jelentenek a leendő felhasználók számára.
 • Úgy tűnik, hogy a RAM költségei ellentmondanak az érzékenységi tranzakciós igényeknek.
 • A biztonságra vonatkozó szabályozási következmények.
 • Észlelt decentralizációs kihívások.

4. helyezett a tétes érmék legjobb igazolása: Tezos (XTZ)

Tezos

A Tezos egy svájci székhelyű, általános célú blokklánc, amelyet 2014 óta fejlesztenek, és Arthur és Kathleen Breitman volt Morgan Stanley elemző fejlesztette és társalapította. Ez egy többcélú intelligens szerződési platform decentralizált alkalmazásokhoz, amely on-chain irányítási modelljén keresztül önmódosító protokollt tartalmaz. Sőt, ez az önkorrekciós funkció ideális decentralizált konszenzusos platformká teszi, amely metakonszenzus-képességgel rendelkezik, lehetővé téve a fogyasztói és ipari alkalmazások széles körének támogatását, amelyek célja az elosztott főkönyvi technológia kihasználása..

On-chain irányítási modellje lehetővé teszi az érdekeltek számára, hogy jóváhagyják a protokollok módosításait, lehetővé téve számukra az autonóm fejlődést, módosítva kódjukat. Ez lehetővé teszi a Tezos számára, hogy frissítse magát anélkül, hogy két különálló blokkláncra kellene osztania. Ezen túlmenően a Tezos PoS típusú konszenzusos mechanizmust használ, amelynek neve Liquid Proof of Stake, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy tokenjeiket kormányzási tokenekként, a módosítások szavazati jogaként, valamint elsődleges tokenekként használják tranzakciókhoz és jogok igényléséhez a sütésnek nevezett blokk létrehozási folyamathoz. Mindenki részt vehet még a kisgazdák sütésében is, ha az XTZ-t átruházza a péknek nevezett alkotók blokkolására, egy összevont Tezos-fiókra, amelynek 10 000 vagy több XTZ-je van (1 tekercs).

Általános információ

Token neve: Tezos (XTZ)

Teljes ellátás: 813 114 290 XTZ

Tétes tokenek: 522 millió USD értékű tokenek (2. helyezett)

Min. Tét :: 1 XTZ (9. helyezett)

Est. éves hozam: 6,94% (16. helyezett)

Jelenlegi ára: 0,913 USD 

Piacok száma: 74 (11. helyezett)

Konszenzustípus: A tét folyékony igazolása

Főbb jellemzők

 • On-chain kormányzás.
 • Önmódosító protokoll.
 • Intelligens szerződések és hivatalos ellenőrzés.
 • Könnyen részt vehet a blokkok létrehozásának tevékenységeiben (sütés) a küldöttségeken keresztül.
 • A jóváhagyott javasolt protokoll-fejlesztések ösztönzése.

Előnyök

 • Magas mozgékonyságú fejlesztés az önmódosító funkció révén.
 • Decentralizált on-line irányítás.
 • Elősegíti a decentralizált innovációt.
 • Az intelligens szerződések pontos, biztonságos és biztonságos telepítése a Michelson programozási nyelv használatával.
 • A listán szereplő 2. legnagyobb értékű zseton.

Hátrányok

 • Folyamatban lévő értékpapír-perek.
 • A Crypto Rating Council szerint a Tezos valószínűleg értékpapír.
 • Michelson programozási nyelve nem ismert.

3. helyezett a tétes érmék legjobb igazolása: Kozmosz (ATOM)

Világegyetem

A Cosmos fejlesztői a Blockchains internetének nevezték el, amely skálázható, független és párhuzamos blokkláncokból áll, amelyek elosztott hálózaton keresztül képesek együttműködni egymással. Nem csak megoldást kínál a blokklánc-trilemma – méretezhetőség, biztonság és decentralizáció) megoldására, hanem interoperabilitást kínál, ami egy hozzáadott értéket nyújtó szolgáltatás, amely a blokklánc-alapú alkalmazások hasznosságának jelentős növeléséhez szükséges..

Ezen felül a csapat kihasználta a Tindermint BFT-t, egy konszenzusos protokollt, amely egy blokklánc hálózati és konszenzusos rétegeit egyetlen általános konszenzusmotorba csomagolja. Ennek a konszenzusos mechanizmusnak 1 másodperces blokkideje van, amely másodpercenként 10 000 tranzakciót képes feldolgozni azonnali véglegességgel. Alkalmazható engedélyezett és engedély nélküli blokkláncokhoz is, és rendkívül biztonságos a villát igazoló elszámoltathatósági funkciókkal. Ezután az alkalmazásréteget az alkalmazásblokk-interfészen (ABCI) keresztül a könnyen elérhető Cosmos szoftverfejlesztő készletek (SDK) segítségével összekapcsolják ezzel az általános konszenzusmotorral.. 

Általános információ

Token neve: Cosmos (ATOM)

Teljes ellátás: 237 928 231 ATOM

Tétes tokenek: 448 millió USD értékű tokenek (4. helyezett)

Min. Tét: 1 ATOM (13. helyezett)

Est. éves hozam: 9,88% (9. helyezett)

Jelenlegi ára: 2,64 USD 

Piacok száma: 104 (9. helyezett)

Konszenzus típusa: Tindermint BFT

Főbb jellemzők

 • Rendkívül gyors Tindermint BFT konszenzusos protokoll.
 • Réteges blokklánc architektúra tervezés (Alkalmazási réteg, hálózat és konszenzus).
 • Programozási nyelv agnosztikus alkalmazásblokk-interfész (ABCI).
 • Hozzáférhető Cosmos SDK és alkalmazási réteg keretrendszer.
 • Inter-Blockchain Communication Protocol (IBC) és proxy-lánc funkcionalitás.
 • Hubok és beszélt topológia (hubok és zónák).
 • Fork elszámoltathatóság funkció.

Előnyök

 • A DApps függőlegesen és vízszintesen is méretezhető.
 • Különböző blokkláncok kommunikálhatnak egymással az interoperabilitás elérése érdekében.
 • Nagyon testreszabható a különböző DApps-ekhez.
 • Bármely programozási nyelvet támogat.
 • Néhány kiváló minőségű projekt bevonása ökoszisztémájába.

Hátrányok

 • Sok újszerű technológiát tartalmaz, amelyek még nem teljesítették az idő próbáját.
 • Az interoperabilitás blokkközi kommunikációs protokolljának (IBC) legfontosabb jellemzője még nincs megvalósítva.

2. helyezett a tétes érmék legjobb igazolása: TRON (TRX)

Tron

A TRON egy viszonylag új blokklánc projekt, amelynek célja, hogy a felhasználók számára decentralizált globális terjesztési hálózatot biztosítson egy valóban decentralizált internet létrehozásához. Intelligens szerződések telepítését kínálja Tron Virtual Machine (TVM) útján, amely az Ethereum virtuális gépétől (EVM) származik, így minden EVM intelligens szerződés kompatibilis a TVM-mel. Ezenkívül a Tron Network kihasználja a Delegated Proof of Stake konszenzus mechanizmust, hogy magas áteresztőképességet, nagy skálázhatóságot és magas rendelkezésre állású blokklánc ökoszisztémát hozzon létre, elérve a nagy sávszélességet, átlagosan másodpercenként 2000 tranzakciót. A regeneratív „sávszélesség” és az „energia” koncepció ötvözésével az alap architektúra rétegébe szinte díjmentes tranzakciókat és számlák létrehozását kínálja.

Emellett a többi vezető projektben rendelkezésre álló nyílt forráskódú technológia felhasználásával és fejlesztésével, valamint annak technológiájának beépítésével az egész kriptotérben az egyik legnagyobb blokklánc-platform lett. A sikerhez szervesen hozzátartozik az agresszív marketingstílus, amely a fejlesztőket a platformjára csábítja, valamint magas szintű kapcsolattartást folytat a kriptovaluta közösséggel számos ösztönzött figyelemfelkeltő tevékenység révén. Ez számos sikeres partnerség, együttműködés és üzleti akvizíció tetején áll. A legkiemelkedőbb az elosztott hálózat egyik legsikeresebb megvalósításának, a Bittorent felvásárlása. Számos projekt már folyamatban van a Bittorrent kihasználására. 

Általános információ

Token neve: Tronix (TRX)

Teljes ellátás: 99 281 283 754 TRX

Tétes tokenek: 118 millió USD értékű tokenek (8. helyezett)

Min. Tét: 1 TRX (2. helyezett)

Est. éves hozam: 4,13% (21. helyezett)

Jelenlegi ára: 0,0163 USD

Piacok száma: 108 (8. helyezett)

Konszenzustípus: A tét delegált igazolása (DPoS)

Főbb jellemzők

 • Nagy teljesítményű blokklánc, amely méretezhető és biztonságos.
 • Fejlesztési eszközök készlete a decentralizált alkalmazások gyors és egyszerű telepítéséhez
 • Feeless-szerű tranzakciós modell olyan regeneratív erőforrások révén, mint a „Bandwith” és az „Energy”, amelyek helyettesítik a „Gas” díjakat
 • Könnyű és szinte ingyenes fiók / pénztárca létrehozása
 • Ethereum-kompatibilis virtuális gép: Tron virtuális gép

Előnyök

 • Gyors, biztonságos és olcsó tranzakciók.
 • Alacsony akadály a belépés előtt az új felhasználók számára.
 • Könnyen elérhető fejlesztőeszközök.
 • A leggyorsabban növekvő DApps ökoszisztéma.
 • Lenyűgöző marketing kezdeményezések.
 • Sok partnerség és együttműködés. 

Hátrányok

 • Az alapítót azzal vádolták, hogy túlhipírozta a projektet.
 • A kriptográfiai közösség egy része a projektet a platformok másolatának tekinti.
 • A DApps változatosság hiánya.

1. helyezett a tétes érmék legjobb igazolása: Fúzió (FSN)

A fúzió a 2020-as év talán legérdekesebb bizonyíték-projektje, különféle okokból. Nemcsak a token mögött található használati eset az egyik kedvencünk, hanem az alapítójuk egy olyan inkubátor vezérigazgatója is, amely számos más kriptográfiai sikert produkált, például; VeChain és QTUM.

A titkosítási projektek többségével ellentétben a Fusion valóban végrehajtja ütemtervét, hogy skálázható, interoperábilis és valóban decentralizált blokklánc-ökoszisztémát hozzon létre a pénzügyi szolgáltatási alkalmazások számára. Bár olyan technikai fejlesztések, mint a Crypto Financial Smart Contract, célja, hogy lehetővé tegyék a felhasználók számára, hogy a Fusion blokklánc segítségével különböző devizákban végezzenek tranzakciókat..

Ha elolvasta bármelyik másik cikkünket, akkor tudni fogja, hogy nagyon lenyűgözőek vagyunk azokban a projektekben, amelyek célja a „kapcsolat” biztosítása a jelenleg nagyon széttagolt kriptográfiai környezetben. És a Fusion éppen ezt csinálja.

Általános információ

Token neve: Fusion (FSN)

Teljes ellátás: 62 762 743 FSN

Tétes tokenek: 5 millió USD értékű tokenek (8. helyezett)

Min. Tét: 1 FSN (1. helyezett)

Est. éves hozam: 18% (3. helyezett)

Jelenlegi ára: 0,53800 USD

Piacok száma: 27 (8. helyezett)

Konszenzus típusa: Hierarchikus hibrid konszenzus mechanizmus (HHCM)

Főbb jellemzők

 • Nagy teljesítményű blokklánc, amely a tétbiztosítás és a munkavégzés legjobb részét használja fel.
 • Biztonsági réteg, amely megvédi a Fusion blokklánchoz bezárt eszközöket, hogy egyetlen személy sem férjen hozzá
 • Rendkívül egyszerű, hogy a felhasználók csomópontként vegyenek részt és tétjutalmat szerezhetnek
 • Fejlett funkciók a pénzügyi felhasználási esetek összetett igényeinek kielégítésére

Előnyök

 • Gyors, biztonságos és olcsó tranzakciók.
 • Alacsony akadály a belépés előtt az új felhasználók számára.
 • Könnyen elérhető fejlesztőeszközök.
 • Haladó szintű biztonság.
 • Teljesített csapat.
 • A kevés sikeres ICO egyike. 

Hátrányok

 • A token ára meghaladja a 20x-ot

  a mindenkori csúcs (talán alkalom).

 • Nagy a verseny a pénzügyi területen

  alkalmazások infrastrukturális helye.

 • A fennmaradó ütemtervük végrehajtása

  kritikus lesz a token árának megfelelő emelkedése szempontjából.

Végső gondolatok

A listát jó hírű források széles skálájából elérhető adatok felhasználásával hoztuk létre. Ezenkívül az olvasóknak figyelembe kell venniük, hogy a lista eredménye bármikor könnyen megváltozhat. Ennek oka a kialakulóban lévő ipar erősen ingadozó jellege és annak sebessége, amellyel változik. Ezenkívül az egyes projektek észlelt értéke prioritásaitól, követelményeitől és elfogultságától függ. A rangsor eredménye idegesíthette néhány olvasót, különösen azokat, akik nagyon rajonganak a támogatott projektjükért. Mindazonáltal ez annak a fáradságos erőfeszítésnek az eredménye, hogy létrehozzanak egy, a kriptográfiai ökoszisztémában jelenleg elérhető tétek legjobb bizonyítékát tartalmazó őszinte és objektív listát. Használja az alkalmat, hogy kifejtse a listával kapcsolatos gondolatait az alábbi megjegyzések szakaszokban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector