2021 10 legértéktelenebb kriptovaluta

Az elterjedt bearish piaci környezet egyedülálló lehetőséget kínál a kriptovalutákba történő befektetésre. A kockázat minimalizálása és a hozam maximalizálása érdekében azonban a leginkább alulértékelt kriptovalutákat kell keresnünk. Sajnos ez nem könnyű feladat. Nem kell aggódni. Ebben a cikkben állítottuk össze a leginkább alulértékelt kriptovalutákat, és nagyon részletesen elmagyaráztuk, miért vannak ilyenek.

Minden további nélkül induljunk!

A legtöbb alulértékelt kriptovaluta keresése

Contents

Bevezetés

A kriptovaluták alapjául szolgáló technológiát gyakran nehéz megérteni. Valójában olyan nehéz, hogy a pénzügy, az üzleti élet és a gazdaság legnagyobb elméi is nehezen tekerik a fejüket erre az ismeretlen és szokatlan eszköztípusra. Emellett úgy tűnik, hogy nem értik, honnan származik a kriptók értéke. Gyorsan elutasítják őket, mivel hamarosan kudarcot vallanak az ezredéves monetáris kísérletek, buborékok, Ponzis-sémák, sőt egyenesen átverések.

Sajnos sok kriptovaluta projekt esetében ez az értékelés fájdalmasan igaznak bizonyult. A túlnyomórészt csökkenő piaci viszonyok, valamint a gyengén teljesítő, alacsony minőségű és alacsony potenciállal rendelkező kriptovaluta-kezdeményezések elterjedtsége miatt. 


A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy napjainkban már körülbelül 3000 különböző digitális eszköz van forgalomban, és napról napra növekszik. Ez a leendő befektetők számára egyre nehezebbé teszi a kiválasztási folyamatot. Sőt, a hagyományos pénzügyi piacokról a legtöbb meglévő mutató és elemző eszköz egyszerűen nem érvényes. Ennek eredményeként a hagyományos pénzügyi és közgazdasági szakemberek nehezen tudják megállapítani annak alapértékét.

Bár ez komor kilátást jelenthet ebben a kezdő iparágban, ezt lehetőségként tekinthetjük. Lehetőség további innovációra új eszközök és mutatók feltalálásával és felfedezésével, amelyek lehetővé teszik a befektetők számára, hogy meghatározzák a kialakulóban lévő eszközosztály mögöttes értékét.

Kétségtelen, hogy a jelenlegi bearish piaci helyzet egyedülálló helyzetbe hoz minket számos alulértékelt kriptovaluta kiaknázásában, abban a reményben, hogy ezek az eszközök felrobbannak 2019-ben, 2020-ig. Itt azonban a legfőbb kihívás az, hogy hogyan határozhatjuk meg, hogy ezek az érmék közül melyek az a legjobb kriptovaluta, amibe most lehet befektetni. NE aggódj, a nehéz feladatok nagy részét elvégeztük, és összeállítottuk a 2019-ben leginkább alulértékelt kriptovaluták listáját.

Módszertan

Mielőtt rátérnénk a leginkább alulértékelt kriptovaluták részletes listájára, fontos elmagyarázni, hogyan jött létre a lista, annak bemutatása érdekében, hogy az alulértékelt kriptovaluták listáját nem önkényesen hozták létre vagy másolták egy forrásból. Ezenkívül ez lehetőséget nyújt az olvasóknak arra, hogy megtanulják, hogyan fedezhetik fel a kriptovaluták mögöttes értékét a cikkben használt mérőszámok és eljárások felhasználásával. Ne feledje, hogy ezek a módszerek nem célja befektetési tanácsadás vagy a szakmai konzultáció helyettesítése. Csak oktatási anyagként vagy befektetési véleményként kell figyelembe venni. Ne feledje, hogy a kriptovaluták jellege miatt nagy kockázatú befektetéseknek számítanak, és az összes tőke elvesztését eredményezhetik.

Kezdeti lista a Top 200 kriptovalutától a Market Cap szerint

alulértékelt kriptopénzek érmepiaci tőkéje

A leginkább alulértékelt kriptovaluták listája azzal kezdődött, hogy megnézzük a top 200 kriptovaluta kriptopiaci kapitalizációval, tudomásul veszi az ismertebb kriptovaluta projekteket, amelyek a múltban viszonylagos sikert és tapadást mutattak. Mivel a piac általában nem éri el minden idők legmagasabb szintjét, érvelni lehet azzal, hogy e digitális eszközök többségét alulértékelik, és előbb-utóbb helyre kell állítani e két jelentős tény miatt – először is, a legtöbb kriptográfiai befektető, amely szolgált mivel a 2017 végi és a 2018 eleji rejtjelbika futtatásának katalizátora még mindig háborít a veszteségek miatt, és még mindig habozik visszatérni a piacra.

Másodszor, a kriptográfiai tömeges elfogadás még nincs itt, már nem az a kérdés, hogy megtörténik-e, hanem az, hogy mikor fog bekövetkezni. Egyre több jel utal arra, hogy a marketing a következő bikafutási fázisához, az intézményibb befektetési minőségű termékek és szolgáltatások bevezetéséhez közeledik. Továbbá a A BTC blokkolja a jutalom felező eseményét a pozitívabb ármozgás katalizátora lesz, és így ösztönözheti a 2017–2018-as befektetőket a visszatérésre. Ez felülmúlja a várható új befektetőket (mind lakossági, mind intézményi szinten). 

A legnépszerűbb alulértékelt kriptovaluták kiválasztása

Miután megjegyezte néhány érdekesebb projektet a piaci korlátozás alapján, több mint 20 közelmúltban készített, aktuális cikkből készült egy lista, olyan témákkal, mint „a legtöbbet alulértékelt kriptopénzek”, „mi fog felrobbanni az altcoin”, „Top 10 kriptóérme 2019 ”És„ a legjobb kriptográfia, amelybe most befektetni lehet. Ez azért történt, hogy a nyilvánosság szerint alulértékelt kriptovaluták listáját megszerezze. Ezenkívül különös gondot fordítottak arra, hogy ezek az online források őszinte vélemények legyenek, és ne rendeljenek írásokat. Végül felvettük saját kurátorainkat, a saját átvilágításunk és a projekt csapatával, közösségével és technológiájával való kapcsolattartás tapasztalata alapján. A végeredmény egy több mint 73 digitális eszköz listája volt, amelyeket tesztelni fogunk.

A 10T kiválasztási folyamata

Ennek a listának a további csökkentése érdekében létrehoztunk egy ellenőrzési folyamatot, amely segít azonosítani a 2019-ben a 2020-ig tartó alulértékeltebb kriptovalutákat. Ezt az ellenőrzési folyamatot 10T-k (Tíz T), ami azt jelenti, hogy csapat, technológia, tokenomika, trilemma, fenyegetések, taktika, triggerek, vontatás, technikák és gondolatok. 

Csapat & Technológia

A legelső dolog, amit megvizsgálunk, az a Csapat a projekt mögött. Úgy gondoljuk, hogy ha a csapatnak korábban már bizonyított sikerei vannak, akkor nagy valószínűséggel sikerrel járnak a jövőben is. Ezután megvizsgáljuk a Technológia kínálják és meghatározzák, mi teszi egyedivé, hasznosá és innovatívvá. 

Tokenomika

Ezt követően utánanézünk annak Tokenomika szerepének, jellemzőinek és céljának felmérésére. Szem előtt tartva, hogy a projekt nagy része kudarcot vall, mert a csapat nem kapcsolja össze a token hasznosságát az üzleti modelljével, mint tőkefinanszírozási eszközként és mögöttes érték nélküli spekulatív eszközként. 

Trilemma

Trilemma utal a „blockchain trilemma” -ra, amely leírja azokat a nehézségeket, amelyekkel az elosztott főkönyvi technológia (DLT) erejét kihasználni kívánó fejlesztők találkoznak – biztonság, decentralizáció és méretezhetőség. Először is ez a fő értékajánlat DLT, és fontos látni, hogy a projekt hogyan lesz képes elérni a három. 

Fenyegetések & Taktika

Ezt követően azt is megvizsgáltuk Fenyegetések a projektek szembesülhetnek például szabályozási bizonytalanságokkal, megfelelési nehézségekkel, versennyel, műszaki kihívásokkal és más kockázatokkal. Annak érdekében, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy a csapat eléri-e azt, amit kitűzött, meg is vizsgáltuk Taktika és stratégiák, amelyeket a projektük legfontosabb mérföldköveinek elérése érdekében hajtottak végre. Annak megjegyzése, hogy a célokat és az eredményeket hatékonyan és időben teljesítik-e.  

Kiváltók

Kiváltók vagy a katalizátorok fontos fejlemények vagy események a nagyobb kriptovaluta környezetben. Ez lehet egy hirtelen szabályozási változás, ha a projekt jelenleg működik, vagy egy makro-társadalmi-gazdasági esemény, amely befolyásolhatja a projekt digitális eszköz iránti keresletet. Ez lehet a kriptopiac jelentős ármozgása, jelentős frissítés vagy termékkiadás a csapattól, vagy jelentős partnerség egy rendkívül befolyásos iparági vezetővel.

Vontatás & Műszaki adatok

A kiváltók mellett a szintjét is ellenőriztük Vontatás a csapat létrehozta a projektet. Ellenőrizzük a közösségi médiában való jelenlétét, a közösség méretét, az üzleti partnerségeket, a felhasználók számát, valamint a termékek és szolgáltatások iránti keresletet. Hogy jobb képet kapjunk a projekt kriptovalutájának ármozgásáról, készítettünk is néhányat Műszaki elemzés a megjelenő jelek és minták felkutatására, és annak megállapítására, hogy eljött-e a megfelelő idő pozíciók elfoglalására az említett eszközben.

Gondolatok

Végül megvizsgáljuk a kriptográfiai közösség általános érzelmét a projekt iránt, megkérve a közösség tagjait Gondolatok a projektről, valamint a blogok, cikkek és a projekt közösségi médiafiókok nyilvános kommentárjaiba való bepillantás.

A 10T mérőszámaink felhasználásával szisztematikusan csökkenteni tudtuk a számot 10-re, amelyek véleményünk szerint a leginkább alulértékelt kriptovaluták, és lehetővé teszik olvasóink számára, hogy saját preferenciáiktól és célkitűzéseiktől függően azonosítsák maguk számára a legjobb kriptovalutát, amelybe most befektetni lehet. Most minden további nélkül térjünk át a listára, amikor felfedtük, milyen altkoinok fognak felrobbanni, és a 2020-as év legjobb kriptói. Az érméket nem külön sorrendben rendezték el, és nem szabad rangsorolóként figyelembe venni.. 

A 10 legértéktelenebb kriptovaluta 2019-2020

1. Fúzió (FSN)

Véleményünk szerint a Fusion (FSN) az egyik leginkább alulértékelt kriptovaluta. Még csak a token jelenlegi árát is megnézve annak minden idők legmagasabb értékéhez képest, láthatja, hogy ennek a projektnek az értéke 20x vagy annál is nagyobbra nőhet.

Ennek ellenére rengeteg olyan zseton létezik, amelyek drasztikusan megváltoztak az árban, így mi tesz minket ennyire optimistává a Fusion kapcsán?

Nos, kezdőknek egyike azon kevés projektnek, amelyek valóban megvalósítják az ütemtervüket. Nemcsak sikeresen elindították a fő hálózatot, de hihetetlenül megkönnyítették a felhasználók számára, hogy az Amazon Web Servers vagy a Google Compute Engine révén részt vegyenek jegyértékesített tét ökoszisztémájukban. A felhasználó beállíthat egy szervert, 5000 FSN tétet szerezhet, és azonnal elkezdhet tétjutalmat keresni.

De ami még érdekesebbé teszi a Fusiont, az a küldetésük. Láncok közötti ökoszisztéma létrehozására törekszenek a pénzügyi tranzakciók támogatására.

Általános információ

Név (Ticker): Fúzió (FSN)

Teljes ellátás: 62 742 525 FSN

Ár: 0,559721 USD

Keringő ellátás: 45 172 769 FSN

Minden idők magas: 9,39 USD

Market Cap: 25 284 145 USD

Mindig alacsony: 0,090 USD

Konszenzusos Jegyzőkönyv: Jegyvásárolt tét igazolása (TPoS)

2. Bitcoin (BTC)

A Bitcoin az egyik legértéktelenebb kriptovaluta

Ha kriptovalutákba fog befektetni, akkor miért ne fektethetne be a legismertebb, legalaposabb, leginkább likvid digitális eszközbe, amely mindig megfelelt az idő próbájának. Ez a kriptovaluta nem igényel további bevezetést, ez az első kriptovaluta, amely magával ragadta azoknak az embereknek a szívét és elméjét, akik életképes alternatívát keresnek a jelenlegi törékeny és fenntarthatatlan pénzügyi bankrendszerrel szemben, amelynek 2008-ban majdnem teljes összeomlása volt tapasztalható.. 

A technológiai csoda eredeti építészének kilétét még soha nem fedték fel, de öröksége tovább halad előre, az egyre támogatóbb bitcoin közösség hajtja, és folyamatosan a tér legtehetségesebb és legtapasztaltabb blokklánc-fejlesztői fejlesztik. 

Széles körben tekintik a kriptovaluták aranystandardjának az értékraktár szempontjából. A skálázhatóság továbbra is kihívást jelent ennek a projektnek, amely a tömeges elfogadás egyik fő akadályává válik, de e gyengeség ellenére továbbra is a világ legelterjedtebb kriptovalutája, amelyet a világ legbiztonságosabb elosztott főkönyvi hálózataként ismernek el. 

Konszenzusos mechanizmusát, a Munka bizonyítását továbbra is a legbiztonságosabb konszenzusos protokollnak tekintik, de olyan energiapazarló tevékenységnek tekintik, amely már most meghaladja néhány kis ország fogyasztását. A kriptográfiai bányászati ​​berendezések folyamatos technológiai fejlesztése, valamint a fenntartható energiaforrások többletének a bányászati ​​műveletekhez történő növekvő felhasználása csökkentette a Munkabiztosítás (PoW) energiahordozásának kockázatát.

Általános információ

Név (Ticker): Bitcoin (BTC), (XBT)

Teljes ellátás: 21 000 000 BTC

Ár: 8 382,03 USD

Keringő ellátás: 17 987 900 BTC

Minden idők magas: 19 870,62 USD

Market Cap: 150 775 185 969 USD

Mindig alacsony:       0,010 USD

Konszenzusos Jegyzőkönyv: Munka bizonyítása (PoW)

Előnyök

 • Tartalékpénzként funkcionál a kriptovaluta térben, mivel a leglikvidább kriptográfia és a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkezik.
 • Lehetséges, hogy arany legyen 2.0
 • Jól bevált és legismertebb digitális valuta.
 • A szűkös, csak 21 milliméteres kínálat valaha is létezni fog.
 • Kiváló hálózati biztonság, amely soha nem sérült 
 • Folyamatosan fejlesztik 
 • Első mozgató előny

Hátrányok

 • A méretezhetőség továbbra is kérdés és fő akadálya a tömeges elfogadásnak
 • Konszenzusos mechanizmusának energiafogyasztása fenyegetésnek tekinthető a környezetre és a megújuló energiaforrásokra.
 • A tranzakciós díjak általában drágák.
 • A tranzakciók késése felesleges kockázatoknak teheti ki a felhasználókat.
 • Tisztességtelenül tiltott tevékenységek engedélyezőjeként való megjelölés.
 • Túl ingatag ármozgás

Miért ez az egyik leginkább alulértékelt kriptovaluta:

 • A világ első számú kriptovalutája, amely számos bika és medve ciklust látott, érettnek tűnik a következő bika futásra.
 • Az infrastruktúra növelése a tömeges elfogadás támogatása érdekében mind a lakossági, mind az intézményi befektetők számára letétkezelési megoldások, hagyományos jellegű befektetési eszközök
 • A szabályozás egyértelműsége sok országban lassan megvalósul 
 • Ez a legtöbb likvid páros kriptovaluta a világon
 • Egyre inkább a „Safe Haven eszköz” -jé válik, és lehetősége van arra, hogy az aranyat bitorolja, hogy fedezze a makrogazdasági bizonytalanságok kockázatát..
 • Ez az a kriptovaluta, amelyet a legtöbb intézmény, a magas vagyonú magánszemélyek és a családi irodák ismernek és érdekelnek. 
 • A második réteg skálázhatósági megoldása A villámhálózat tapadást kap
 • A blokk a kevesebb mint 7 hónap alatt bekövetkező felező eseményre jut, amely a korábbi adatok alapján katalizátorként szolgál

3. Ethereum (ETH) 

Az Ethereum az egyik legértéktelenebb kriptovaluta

Ha a Bitcoin az első decentralizált alkalmazás, amely népszerűsítette a blokklánc alkalmazását, az Ethereum az első olyan decentralizált platform, amely intelligens szerződés funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy hálózata tetejére építsenek. Ha a Bitcoin az első „programozható pénz”, akkor az Ethereum az első „programozható blokklánc”. Az Ethereumot Vitalik Buterin eredetileg 2013-ban adta ki, miután a decentralizált alkalmazások (dApps) lehetővé tétele érdekében javasolt szkriptnyelv nem tudta megszerezni a szélesebb körű Bitcoin-közösség támogatását. 

Az univerzális világszámítógépnek titulálva széles körben tekintik az Initial Coin Offering (ICO) néven emlegetett új crowdfunding mechanizmus elterjedésének kulcsfontosságú elősegítőjeként, valamint a decentralizált alkalmazások (dApps) fejlesztésének felgyorsulásának fő okaként. . A Blockchain technológia vagy a Blockchain 2.0 következő evolúciójaként emlegették, amely nagymértékben kibővítette a blockchain technológia hasznosságát a pénzügyi szektoron túl. 

Általános információ

Név (Ticker): Éter (ETH)

Teljes ellátás: ∞

Ár: 184,53 USD

Keringő ellátás: 108 114 062 ETH

Minden idők magas: 1 448,18 USD

Market Cap: 19 949 805 779 USD

Mindig alacsony:     0,15 USD

Konszenzusos Jegyzőkönyv: Munka bizonyítása (PoW)

Előnyök

 • A 2. legmagasabb piaci kapitalizáció 
 • Az intelligens szerződéseket kiadó platformok első mozgatója
 • Decentralizált fejlesztés és szervezés az EIP-k révén
 • Az egyik biztonságosabb és decentralizáltabb blokklánc a PoW konszenzusos protokollja miatt.

Hátrányok

 • A skálázhatóság továbbra is a fő kérdés
 • Szilárdan A programozási nyelv nehezen használható és nem népszerű.
 • A hálózati torlódások során a tranzakciós díjak exponenciálisan nőnek
 • A nyilvánosan látható intelligens szerződés kockázatot jelenthet az intelligens szerződések kibocsátói számára.

Miért ez az egyik leginkább alulértékelt kriptovaluta:

 • Első lépés az intelligens szerződéses platformon
 • Egyre több pénzügyi eszköz az ETH támogatására
 • Intelligens szerződés platform sok hasznos blockchain kezdeményezéshez
 • A skálázhatóság gyengesége ellenére továbbra is a választott domináns platform az intelligens szerződések kiadása a dApps és a közösségi finanszírozási kezdeményezések számára.
 • A dApps telepítéséhez a legtöbb iparágon átívelő partnerség a világon elismert, iparágvezető vállalatokkal rendelkezik.
 • Az USA SEC képviselője nyilvánosan nem értékpapírnak minősítette, amelyet a Crypto Rating Council megerősített. 
 • Az Ethereum fejlesztői aktívan megtalálják a skálázhatósági megoldásokat, például a tétmechanizmus igazolására való áttérést és az oldallánc-megoldásokat.
 • Hamarosan megjelenik az Ethereum 2.0 fő katalizátora a magasabb árpotenciál érdekében.

4. Cardano (ADA)  

alulértékelt kriptovaluták - Cardano

Az Ethereumhoz hasonlóan a Cardano mögött álló csapat is intelligens szerződés platformként pozícionálja projektjét, amely fejlettebb funkciókkal különbözteti meg magát. Fejlesztői csapata, amely többnyire megalapozott mérnökökből, kutatókból, üzletemberekből és szakemberekből áll, azt állítja, hogy ez az egyik első elosztott főkönyvi technológia, amely a tudományos és kutatásvezérelt fejlesztést alkalmazta. Széles körben tekintik harmadik generációs blokkláncnak (blockchain 3.0), mivel magában foglalja az előző generációs blokkláncok összes legjobb tulajdonságát, és új innovációkat ad hozzá, hogy biztonságosabbá, decentralizáltabbá, skálázhatóbbá, fenntarthatóbbá és hasznosabbá váljon..

A csapatot Charles Hoskinson vezeti, az egyik legbefolyásosabb és legelismertebb blokklánc-szakember és az Ethereum blokklánc egyik társalapítója. A Cardano platformját és kriptovalutáját a Haskell, az egyik legbiztonságosabb szoftvernyelv felhasználásával fejlesztették ki, amely további biztonsági réteget ad hozzá. Az Ethereumtól eltérően a Cardano már használja a tétbiztosítás konszenzusos mechanizmusát, amely lehetővé teszi a csapat számára a biztonságos szavazás, a skálázhatóság és a rugalmas rugalmas ösztönző rendszerek bevezetését.. 

Általános információ

Név (Ticker): Cardano (ADA)

Teljes ellátás: 45 000 000 000 ADA

Ár: 0,0403 USD

Keringő ellátás: 25,927,070,538 ADA

Minden idők magas: 1,18 USD

Market Cap: 1 056 868 964 USD

Mindig alacsony:       0,00 USD

Konszenzusos Jegyzőkönyv: Tétbiztosítás (PoS)

Előnyök

 • A rendkívül kompetens és elismert fejlesztői csapat
 • A projekt folyamatos és következetes fejlesztése
 • Az energiahatékonyabb PoS konszenzusos protokoll
 • Megalapozott kapcsolatok a szabályozó hatóságokkal
 • A skálázhatóság, az interoperabilitás és a fenntarthatóság prioritást élvez

Hátrányok

 • A projekt mélysége és terjedelme olyan hatalmas, hogy a csapat nem biztos, hogy teljes mértékben képes lesz teljesíteni őket.
 • A folyamatos fejlesztésnek és tesztelésnek köszönhető szándékos fejlesztési ütem lassítja a projekt előrehaladását.
 • A platform tetejére épített valós alkalmazások viszonylag lassú bevezetése.

Miért ez az egyik leginkább alulértékelt kriptovaluta:

 • A legtöbb Cardano-tulajdonos Japánból származik, abból az országból, amely a legvalószínűbb a kriptovaluta tömeges elfogadására, amely hajtja a véges ADA iránti keresletet.
 • Ugyanaz az Ethereum értékajánlata más értéknövelő szolgáltatásokkal, mint például az intelligens szerződések jobb megvalósítása és egy skálázhatóbb konszenzusos protokoll.   
 • Az interoperabilitás a blokklánc egyik legkeresettebb szolgáltatásává válik, a Cardano az elsők között fejlesztette ezt a funkciót. 
 • A csapat folyamatosan hozzáadja a legjobb funkciókat és keretrendszert platformjához.
 • Öt hosszú éven át tartó tesztelés és fejlesztés után néhány kiemelkedő partnerség végül valósággá válik, a legtöbb jellemzővel a fejlesztés utolsó szakaszában.

5.. EOS (EOS)

alulértékelt kriptovaluták - EOS

A projekt rendkívül skálázható és költséghatékony intelligens szerződéses platform. Fejlesztését Dan Larimer vezette, akinek nevéhez fűződik az EOS konszenzusos protokolljának (Delo delated-Proof of Stake, DPoS) létrehozása. Decentralizált operációs rendszerként írták le, amely képes vállalati és ipari szintű decentralizált alkalmazások futtatására. Az EOS irányítási struktúrája decentralizált autonóm vállalati modellt követ. 

Magas skálázhatóságot eredményez blokkláncának szerkezeti kialakítása, amely lehetővé teszi a függőleges és vízszintes skálázást, lehetővé téve a platform számára, hogy másodpercenként több tranzakciót érjen el (elméletileg), és megszüntesse a tranzakciós díjakat. Az EOS-t az EOS platform fő segédeszköz-jelzőjeként használják számítási erőforrások vásárlására, valamint a DEX és a dApps fő pénznemére..

Általános információ

Név (Ticker): EOS (EOS)

Teljes ellátás: 1 032 253 895 EOS

Ár: 3,09 USD

Keringő ellátás: 935 553 883 EOS

Minden idők magas: 19,35 USD

Market Cap: 2 986 208 298 USD USD

Mindig alacsony:   1,55 USD

Konszenzusos Jegyzőkönyv: BFT-DPoS

Előnyök

 • Lehetséges, hogy az Ethereumot mint vezető intelligens szerződéses platformot bitorolja.
 • Skálázható, rugalmas és hatékony intelligens szerződéses platform
 • Feeless tranzakciók
 • Viszonylag likvid piac egészséges napi kereskedési volumennel.
 • Nagyon tehetséges fejlesztő csapat
 • Sok magas rangú partnerség
 • Ember által olvasható cím

Hátrányok

 • A fizetett erőforrás-követelmények ellentmondanak az érzés nélküli tranzakciós követeléseknek. Pl. RAM.
 • A decentralizáció kihívásai vannak a szervezeten belül az irányítás és az alkotás blokkolása szempontjából.
 • Számla / pénztárca létrehozása fizetési követelmény.
 • Az ICO-t a Crypto Rating Council minősítette értékpapírnak

Miért ez az egyik leginkább alulértékelt kriptovaluta:

 • Az egész éven át tartó EOS ICO több mint 4,1 milliárd USD-t gyűjtött össze, lehetővé téve a fejlesztői csapat számára, hogy valóban lenyűgöző blokkláncot és a tetejére épített kiváló minőségű dApps-eket hozzon létre.
 • Egészségesen sokféle dApps épült a platform tetején, beleértve az Everpedia blokklánc alapú Wikipédiát és az EOS.IO hamarosan megjelenő Voice közösségi média hálózatát, amely jelentősen növeli az EOS hasznosságát.
 • Az EOS.IO nemrégiben egyeztetett az amerikai SEC-vel egy be nem jegyzett ICO után, miután 24 millió dolláros polgári monetáris büntetést fizetett, és ezzel ténylegesen lezárta a kérdést.
 • Számos fejlesztés a kormányzás és az erőforrás-gazdálkodás terén az operatív hatékonyság és a költséghatékonyság javítása érdekében.
 • Az USDT-vel való integráció, a legnagyobb stablecoin, növelheti az EOS iránti keresletet

6.. TRON (TRX)

alulértékelt kriptovaluták - Tron

Ez egy másik Smart Contract platform, amely elsősorban az internet decentralizálására összpontosít, a blockchain technológia erejének kihasználásával. Saját Tron virtuális gépet kínál, amely állítólag 100% -ban kompatibilis az Ethereum virtuális gépével, lehetővé téve az Ethereum dApps számára, hogy a TVM-en dolgozzon minimális módosítással. Az Ethereum-kompatibilis virtuális gépen kívül a Delegált Tétbiztosítás konszenzusos protokollt használja, amely lehetővé teszi a nagy sávszélesség elérését a tranzakció sebességével, amely másodpercenként meghaladja a 2000 tranzakciót (TPS). Ilyen funkcióival sok meglévő Ethereum fejlesztőt és projektet képes magához vonzani. 

Azáltal, hogy fejlesztőinek integrált fejlesztői eszközöket kínál, nagyon jövedelmező ösztönzési tervet és fáradhatatlan marketing kezdeményezéseit, a Tron a dApps szektor egyik legnagyobb és legaktívabb blokklánc-platformjává vált. A partnerségek, az együttműködések és a stratégiai felvásárlások iránti könyörtelen erőfeszítések egyedülálló helyzetbe hozzák őket, hogy vezető intelligens szerződés-kibocsátási platformokká váljanak 

Általános információ

Név (Ticker): TRON (TRX) Teljes ellátás: 99 281 283 754 TRX

Ár: 0,0159 USD Keringő ellátás: 66 682 072 191 TRX

Minden idők magas: 0,39 USD Market Cap: 1 060 581 544 USD   

Mindig alacsony: 0,0016 USD Konszenzusos Jegyzőkönyv: DPoS

Előnyök

 • Skálázható és költséghatékony intelligens szerződéses platform.
 • Az Ethereum alapú intelligens szerződések egyszerű importálása.
 • A teljes programozási eszközkészlet a gyors és egyszerű dApp fejlesztéshez.
 • Nagyon erős marketing kezdeményezések
 • A leggyorsabban növekvő dApps platform
 • Sok partnerség és együttműködés

Hátrányok

 • A Tron Whitepaper egyes részei állítólag más blockchain projektekből lettek lemásolva.
 • A dApps változatosság hiánya
 • Úgy tűnik, hogy a legtöbb technológiai jellemző más technológiákat utánoz, különösen az Ethereumot és az EOS-t.

Miért ez az egyik leginkább alulértékelt kriptovaluta:

 • A TRX 93,2% -kal esett vissza a minden idők legmagasabb szintjétől annak ellenére, hogy olyan alapok javultak, mint a Sun Network 2. rétegű méretezési megoldás, a BTFS kiadás és a BLive (BitTorrent-alapú technológiák).
 • Nagyon erős marketing csapat és a közösségi média jelenléte 
 • Erős, szenvedélyes és támogató Tron közösség.
 • Hamarosan piacra dobják a BitTorrent-alapú (Tron megszerzés) TRX termékeit és szolgáltatásait.
 • TRC20-alapú Tethers (USDT), amelyek gyorsabban és olcsóbban mozgathatók.
 • A Holdings TRX lehetővé teszi a felhasználók számára a havi BTT légcseppek révén a passzív jövedelem elérését.
 • Korlátozott ideig a TRC20 USDT birtokosai THM-et 16% -kal keresnek meg

7. 0x (ZRX)

0x protokoll

A projekt célja, hogy a felhasználók számára nyílt szabványú és engedély nélküli hálózati protokollt nyújtson, amely közös infrastruktúrát biztosít az Ethereum-alapú tokenek szinte súrlódás nélküli peer-to-peer cseréjének megkönnyítésére. Az interoperabilitás közös építőelemeként szolgál a decentralizált tőzsdék között láncterületen kívüli tranzakciók továbbítóinak és Ethereum intelligens szerződéseknek a használatával, amelyek nyílt forráskódúak és bármelyik cserefunkcióval rendelkező dApp-hoz csatlakoztathatók. A 0x protokollt használó DApps hozzáférhet a nyilvános likviditási poolokhoz, vagy szükség esetén létrehozhatja saját likviditási készletét, és tranzakciós díjakat számíthat fel. A 0x decentralizált irányítással is rendelkezik, amely lehetővé teszi a frissítések biztonságos és folyamatos integrálását a szolgáltatás megszakadása és a végfelhasználók tudta nélkül.. 

A ZRX token olyan irányítási tokenekként funkcionál, amelyek decentralizált frissítési mechanizmust működtethetnek, amely lehetővé teszi a rendszer számára, hogy a szolgáltatások megszakítása nélkül integrálja a frissítéseket a protokollba, és megvédje az érintetteket. Felhasználói kifizetésekként szolgál azoknak a közvetítőknek is, akiknek szükségük lehet a működési költségek fedezésére és a megvalósított protokoll jövőbiztosítására.

Általános információ

Név (Ticker): 0x (ZRX)

Teljes ellátás: 1 000 000 000 ZRX

Ár: 0,259 USD

Keringő ellátás: 601 198 566 ZRX

Minden idők magas: 2,57 USD

Market Cap: 155 856 624 USD   

Mindig alacsony: 0,067 USD

Konszenzusos Jegyzőkönyv: PoW

Előnyök

 • Könnyen elérhető nyílt intelligens szerződések, amelyeket bármely dApp használhat.
 • Gyors elszámolások és alacsony tranzakciós díjak a piacképesek számára.
 • Lehetővé teszi a közvetítők számára, hogy saját likviditási készleteket hozzanak létre, és díjakat számítsanak fel a felhasználóktól.
 • Interoperabilitást biztosít megosztott protokoll réteg használatával
 • A hálózat hatással van a likviditás körüli létrehozásra
 • Moduláris kialakítás, amely az új funkciókat dugaszolhatóvá teszi

Hátrányok

 • A Side sebezhetőséget okoz, ahol a közvetítők nem kapnak díjat a pont-pont megrendelések visszaélésével.
 • A készítő gyászos biztonsági rése akkor fordul elő, amikor a pénzeszközök idő előtti mozgatása megtörténik, mielőtt a tranzakció befejeződött volna..
 • Az Ethereum skálázási korlátozása 0x-re terjed át

Miért ez az egyik leginkább alulértékelt kriptovaluta:

 • A decentralizált tőzsdék egy valóban decentralizált piac jövőjét látják.
 • A 0x egyedülálló helyzetben van az interoperabilitás bevezetésében az ERC20 decentralizált központjai között.
 • Az Ethereum intelligens szerződéses platformjára építve a közeljövőben bevezetésre kerülő Ethereum méretezési megoldásokból is részesülni fog.
 • A tétalapú likviditási ösztönzőkre vonatkozó javaslat jóváhagyásának esélye

8.. ChainLink (LINK)

Láncszem

Úgy működik, mint a decentralizált hálózatok, például a blokklánc közötti adathidak a külső (nem lánc) erőforrások között. Adathordozóként szolgál az intelligens szerződések számára a különféle külső erőforrásokkal történő autonóm kommunikációhoz. A ChainLink-et általában decentralizált oracle-szolgáltatásként írják le, amely külső adatokat szolgáltat az intelligens szerződéses példány végrehajtásához, ha előre meghatározott feltételek teljesülnek. Ez az egyszerű, de nagyon fontos funkció lehetővé teszi, hogy a blokklánc-alapú alkalmazások hozzáférjenek a láncolaton kívüli adatokhoz, ha szerződést kérnek a ChainLink hálózatához. 

Ez a folyamat egyszerű, amint egy blokklánc-alapú alkalmazás felhasználó egy külső erőforrástól kér adatokat a saját elhallgatott hálózatától, a ChainLink decentralizált módon illeszti a kérelmet a legmegfelelőbb orákulumokkal. A hagyományos Oracle rendszerint központosított, és bizonyos fokú bizalmat igényel egy harmadik féltől a kritikus információk nyújtásához. A ChainLink célja egy decentralizált alternatív módszer biztosítása, ösztönözve a résztvevőket arra, hogy intelligens szerződéseket nyújtsanak a külső adatcsatornákhoz való hozzáféréshez a Link Blockchain decentralizált orákulusainak hálózatán keresztül a kritikus információk ellenőrzéséhez és továbbításához..

Általános információ

Név (Ticker): ChainLink (LINK)

Teljes ellátás: 1 000 000 000 LINK

Ár: 2,57 USD

Keringő ellátás: 350 000 000 LINK

Minden idők magas: 4,75 USD

Market Cap: 900 261 381 USD   

Mindig alacsony: 0 USD

Konszenzusos Jegyzőkönyv: PoW

Előnyök

 • A ChainLink egyszerű, de kritikus szolgáltatást kínál a dApps tér számára.
 • Társult világszerte számos neves és iparági vezetővel.
 • A blockchain fejlesztőknek megbízható és decentralizált módon biztosítja a láncolaton kívüli adatokat.
 • A ChainLink anyavállalatnak nagy múltja van a biztonságos és méretezhető vállalati szoftverek fejlesztésében és szállításában.
 • Általános adatátjárhatóságot kínál 

Hátrányok

 • Több marketingre van szükség az elsődleges piac – intézmények és iparági vezetők – vonzásához.
 • A magas szintű partnerség a ChainLink tokeneknek hatalmas emelkedési potenciált ad, a hátrányos potenciál ugyanolyan, ha nem sikerül.
 • Az ERC20 skálázási gondjai közvetlenül befolyásolhatják a projekt teljesítményét.

Miért ez az egyik leginkább alulértékelt kriptovaluta:

 • A ChainLink élvezi az első mozgató előnyét, és megszerezte a releváns partnerségek túlnyomó részét a blokklánc-iparon belül és kívül.
 • A „csorda mentalitás” teljes mértékben érvényesül, mivel több elismert és iparági vezető van a fedélzeten.
 • A decentralizált orákulumok jelentősége még nem terjedt el
 • Pozitív lendület van a blockchain technológia növekedésében, a szolgáltatások, mint például a ChainLink, elengedhetetlenek

9.. Basic Attention Token (BAT)

DENEVÉR

Ezt elsősorban a digitális reklámozás problémáinak kezelésére fejlesztették ki, amelyeket nem értéknövelő közvetítők és csalások okoznak, amelyek nemcsak a hirdetőket, hanem a kiadókat és a felhasználókat is bántják. Célja, hogy egy nyílt forráskódú, decentralizált és hatékony digitális hirdetési platform segédprogram-jelzőjeként használja, amely kihasználja a blokklánc-technológia erejét. A BAT fejlesztését Brendan Eich, a JavaScript megalkotója és a Mozilla társalapítója vezette & Firefox.

A BAT első felhasználási esete az integráció egy új, a Brave nevű adatvédelmi központú webböngészővel, amely beépített hirdetésblokkoló funkcióval, valamint opt-in adatvédelmi funkcióval és bevétel-megosztó programmal rendelkezik. A Brave emellett lehetővé teszi a tartalomalkotók számára a tartalmuk bevételszerzésének innovatív módját azáltal, hogy Brave ellenőrzött kiadókká válik, amely lehetővé teszi számukra, hogy közvetlenül a weboldalukról és a támogatott közösségi média platformokról kapják meg a BAT-t. A Brave-t az amerikai Brave software Inc. szoftvercég fejlesztette ki, amelyet szintén Brendan Eich, a Brave Software Inc vezérigazgatója alapít..

Általános információ

Név (Ticker): Basic Attention Token (BAT)

Teljes ellátás: 1 500 000 000 BAT

Ár: 0, 2012 USD

Keringő ellátás: 1 350 250 672 BAT

Minden idők magas: 0,97 USD

Market Cap: 271 760 779 USD   

Mindig alacsony: 0,069 USD

Konszenzusos Jegyzőkönyv: PoW

Előnyök

 • Kiváló fejlesztő csapat
 • Kiváló partnerségek 
 • Lehetővé teszi a tartalomkészítők számára a tartalmuk bevételszerzésének új módját.
 • Megszünteti azokat a közvetítőket, amelyek növelik a hirdetési költségeket.
 • A felhasználók úgy részesednek a tortából, hogy odafigyelnek a figyelmükre.
 • A Brave kiváló és releváns funkciókat kínál a blokkláncot javító szolgáltatásain felül.

Hátrányok

 • Bízzon a Brave böngésző sikerében, amely a különböző jól bevált játékosok közötti erős verseny előtt áll.
 • Megköveteli, hogy a fogyasztók ugyanolyan viselkedési változások legyenek hatékonyak
 • Az Ethereum skálázhatósági kérdése befolyásolhatja a projekt tömeges elfogadásra irányuló kezdeményezését.

Miért ez az egyik leginkább alulértékelt kriptovaluta:

 • A Brave nagy vonóerőre tesz szert, ami lenyűgöző, tekintve, hogy a BAT ökoszisztémájának csak egy része van még fejlesztés alatt.
 • A BAT azt tervezi, hogy integrálódik más dApps alkalmazással, beleértve más böngészőket is, ami növeli a tokenek iránti hasznosságot és igényt.
 • Mivel ez egy ERC20 token, az Ethereum hálózat számos várható protokoll-fejlesztése tovább növelheti a BAT felfelé irányuló potenciálját.
 • A fejlesztőcsapat keményen dolgozik, hogy hozzáadott értéket biztosító funkciókat juttasson el a BAT ökoszisztémájába, például decentralizált VPN-t, IPFS-támogatást és skSense-t, egy új, adatvédelmi mechanizmust az okostelefonok botfelismeréséhez.

10.. Enjin Coin (ENJ)

ENJIN

Ez az Enjin, a világ egyik legnagyobb játékközösségi platformjának kriptográfiai érme, amelynek több mint 20 millió regisztrált felhasználója és óriási 250,00 játékközössége van. Azáltal, hogy olyan termék- és szolgáltatáscsomagot kínált, amely mind a játékosok, mind a játékfejlesztők számára elérhető, a blokklánc-játékok egyik vezető ökoszisztéma-fejlesztőjévé vált. Enjin blockchain platformját egy blockchain PaaS-ként (Platform as a Service) írták le, amely lehetővé teszi a játékfejlesztők számára, hogy kihasználják a blockchain technológiát és integrálják a blockchain által továbbfejlesztett eszközöket anélkül, hogy ki kellene építenie vagy fenntartania a blockchain infrastruktúrát, és minimalizálnia kellene a blockchain-hoz kapcsolódó kód írásának szükségességét. Ez a Trusted Cloud, a Platform API, a Wallet Daemon és a Blockchain SDK-kból áll.

Az Enjin a digitális eszközök valódi tulajdonjogát is lehetővé teszi a játékosok számára ügyfélorientált eszközökkel, amelyek segítenek nekik kezelni, küldeni, fogadni, kereskedni, tárolni és felfedezni ezeket az eszközöket. Ezen eszközök közé tartozik az Enjin Network, az EnjinX blockchain explorer, az Enjin Wallet és az Efinity, egy játék-csatorna hálózat a rendkívül skálázható játéktranzakciók végrehajtásához.

Általános információ

Név (Ticker): Enjin Coin (ENJ)

Teljes ellátás: 1 000 000 000 ENJ

Ár: 0,0644 USD

Keringő ellátás: 776 656 142 ENJ

Minden idők magas: 0,53 USD

Market Cap: 50 018 553 USD   

Mindig alacsony: 0,0080 USD

Konszenzusos Jegyzőkönyv: PoW

Előnyök

 • Engedélyezze a játékon belüli digitális eszközök valódi tulajdonjogát 
 • Virtuális játékeszközök közös kereskedelmi és csereinfrastruktúrája.
 • Könnyű és költséghatékony módot kínál a fejlesztőknek a blockchain technológia kiaknázására
 • Az Enjin Coin SDK decentralizált fizetési átjárót tartalmaz

Hátrányok

 • Az Ethereum skálázhatósági gyengesége akadályozhatja az ENJ képességét a tömeges átvételre.
 • További bonyolultság a fejlesztők számára a szabadpiaci modellek játékon belüli integrálásában.
 • Előfordulhat, hogy a játékosok nem állnak készen a blockchain által továbbfejlesztett funkciók használatával kapcsolatos további felelősségekre

Miért ez az egyik leginkább alulértékelt kriptovaluta:

 • A projektek a tovább növekvő 152 milliárd dolláros játékipart meg akarják zavarni, és bevételt generáló szövetséges iparágakat hoznak létre. 
 • Ez biztosítja az egyre növekvő játékközösség számára a virtuális tárgyak és karakterek valódi tulajdonjogának megteremtését, amelyeknek pénzt és időt költöttek a felhalmozásra.
 • Lehetővé teszi a játékosok számára, hogy keresnek és profitáljanak játékeszközeikből, vagy újból felhasználják más játékokban
 • Az Enjin platform egy „bizalmi” réteget vezet be a játék és a játékfejlesztés terébe, érdekes, egyedi és értéknövelő dinamikát adva a játékban. 
 • A blokklánccal továbbfejlesztett játékok egyre nagyobb vonzerőt kapnak, és valószínűleg a fordulópontján vannak.

11.. Steem (STEEM)

Steem

Ez egy nyílt forráskódú és méretezhető blokklánc protokoll, amelyet megváltoztathatatlan tartalmak tárolására és elérésére használnak. A STEEM, egy gyors és érezhetetlen digitális token a Steem-alapú alkalmazások felhasználóinak jutalmazására szolgál, ha részt vesznek az Agy-bizonyíték (PoB) nevű tevékenységben. Ez egy olyan folyamat, amellyel részt vehetnek a jutalmakészletben, értékes tartalommal járulnak hozzá és mások hozzájárulásainak értékét kezelik. A Steem blokklánc a létező egyik leggyorsabb és leghatékonyabb blokklánc, amely 3 másodpercenként képes új blokkokat létrehozni, és másodpercenként több mint 10 000 vagy több tranzakciót (TPS) támogat. Ez a Steem eredeti technológiai vezérigazgatója és társalapítója, Daniel Larimer által kitalált delegált tét igazolásával volt lehetséges..

A Steem egy nagyon erőteljes platformká fejlődött a több felhasználó felé néző alkalmazás számára, amely képes felhasználói tartalmak, közösségi információk, fiókadatok, JSON-metaadatok és még sok más tárolására. A Smart Media Tokens protokoll (SMT) közelgő kiadása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját STEEM-szerű tokenjeiket létrehozhassák a STEEM blokklánc tetején, hatékonyan intelligens szerződéses platformgá téve azt, és tovább növelve a STEEM hasznosságát.

Általános információ

Név (Ticker): Steem (STEEM)

Teljes ellátás: 364 746 655 TÖMEG

Ár: 0,1392 USD

Keringő ellátás: 347 772 561 TÖMEG

Minden idők magas: 8,57 USD

Market Cap: 48 441 570 USD   

Mindig alacsony: 0,0691 USD

Konszenzusos Jegyzőkönyv: DPoS

Előnyök

 • Nagy teljesítményű blokklánc, amely eléri a 10 000 TPS-t.
 • Feeless tranzakciók
 • Ember által olvasható címek
 • Az első mozgató előnye a blockchain által működtetett közösségi média fülkében.
 • Az egyik legaktívabban használt blokklánc a világon
 • Rendkívül aktív közösségi tagok

Hátrányok

 • Az észlelt centralizációs problémák továbbra is fennállnak a DPoS használatakor
 • A legfontosabb jellemzők késedelmes átadása
 • A Steemit Inc., a Steem fő dApp-jának fejlesztője, nehezen képes a felszínen tartani az uralkodó piaci viszonyok miatt.
 • A jelenlegi ár nem tükrözi a projekt hasznosságát és lehetőségeit.

Miért ez az egyik leginkább alulértékelt kriptovaluta:

 • A protokoll-fejlesztések feléleszthetik a kripto befektető közösség érdeklődését
 • Hamarosan megjelenik a Smart Media Tokens, amely tartalmi webhelyek, alkalmazások, online közösségek és céhek token protokollja, finanszírozást, bevételszerzést és felhasználói növekedést keres.
 • Továbbfejlesztett integrációs kezdeményezések a steem alapú dApp felhasználók számának növelése érdekében
 • A STEEM az egyik legértéktelenebb kriptó a piacon, amely a közeljövőben hatalmas potenciállal bír a felfelé irányuló ármozgásokra. 

Végső gondolatok és következtetés

Az egyre növekvő kriptovaluták száma és sebessége, amellyel ez a kialakuló ipar változik, még inkább megnehezítette ezt a törekvést. Emiatt újrakalibráltuk kiválasztási folyamatunkat, hogy azokra a kriptoprojektekre koncentráljunk, amelyek véleményünk szerint a jövedelmezőbbek lesznek 2019 hátralévő részében, 2020-ig.. 

Belenézve a mások alulértékelt kriptográfiai listájába, és megvizsgálva a különböző kriptográfiai ügynökök projektjeinek különböző minősítéseit, rájöttünk, hogy a rangsor és a minősítés között mekkora az eltérés. Ennek ellenére azonban észrevettünk olyan gyakori kriptovalutákat, amelyek folyamatosan megjelentek listájukon, vagy a magas rangúak. Sőt, a legtöbb ilyen kriptó a saját 10T mérőszámaink alkalmazásával is megjelent a listánkon, amelyeket korábban leírtunk. Ez volt az első 5 kriptopénz, amit fent megosztottunk – Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA), EOS (EOS) és TRON (TRX).

A kurátoraink listáján szereplő első 5 kriptóból 4 intelligens szerződéses platform. Megerősítve azt a kezdeti gyanút, hogy általában az intelligens szerződéses funkcionalitást kínáló blockchain projektek adnak jobb értéket. Úgy gondoljuk, hogy ennek hátterében az áll, hogy ezek a platformok abban rejlenek, hogy azok legyenek az alapláncok, ahol a következő gyilkos-alkalmazás kerül megrendezésre. Ennek bizonyítására csak vessen egy pillantást a listánk következő 5 kriptójára – 0x (ZRX), ChainLink (LINK), Basic Attention Token (BAT), Enjin Coin (ENJ) és Steem (STEEM)

Nyilvánvaló, hogy mindegyik ERC20 token az Ethereum Network alatt, kivéve a STEEM-et. Érdekes, hogy a STEEM hamarosan átmegy egy protokollfrissítésen, amely lehetővé teszi a Smart Media Tokens Protokoll felajánlását, amely lehetővé teszi a STEEM számára, hogy intelligens szerződési funkciókat kínáljon, tovább erősítve a pontunkat.

A millió dolláros kérdés …

Végül, ha választanunk kellene, mi lesz?

Meglepő módon erre a kérdésre nem olyan nehéz válaszolni.

Bitcoin (BTC) mindig a legtöbb kriptovaluta befektető legfelső választása lesz.

Ez a piac leglikvidább, legelismertebb, leginkább támogatott és legfontosabb digitális pénzneme. Olyan fontos, hogy a tér gondolkodási vezetői felismerték azt az elképzelést, hogy az egész kriptovaluta tér túlélése és sikere a Bitcoin túlélésétől és sikerétől függ. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector