2021, 2023 és 2025 alap Figyelem Token árjóslás (BAT)

Ha valaha is fontolgatja a webböngésző cseréjét, legyen az túl lassú vagy túl sok akkumulátort fogyaszt, akkor hallhatott egy-két dolgot a Brave-ről. Bármennyire is lenyűgöző, a Brave nem csupán kiváló webböngésző, de egyedülálló és úttörő hirdetési modellt kínál, amely a natív Basic Attention Token (BAT) kriptovalutával jutalmazza Önt a kurátora hirdetéseinek biztonságos és privát megtekintéséért..

A Brave még ennél is inkább egy teljes online ökoszisztémát épített ki, amely a felhasználók, kiadók és alkotók millióit, valamint a hirdetőket köti össze BAT-jeleivel. Mint ilyen, BAT-ár előrejelzésünk alapvetően kedvező és reményteli jövőt jósol, még akkor is, ha a technikai tényezők nem vetítik el a csodálatos kilátásokat az elkövetkező években.

A Brave képes volt belemerülni egy széles mainstream piaci szegmensbe, ahol a felhasználók nagyobb ellenőrzést követelnek az online megosztott tartalmak felett, és óvják őket attól, hogy értékes adatokat adjanak felhasználásra. Nyílt forráskódú, decentralizált technológiája a digitális reklám 330 milliárd dolláros piacára lép, és mindenki számára előnyös-nyerő forgatókönyvet ígér..

BAT árjóslás

Alapvető figyelmeztető jelzőtörténeti árelemzés

Bátor Basic Attention Token (BAT) történelmileg meglehetősen ingatag volt, ezért érdemes különös óvatossággal járni, ha piacra tervez vásárolni. A Brave 2017 májusában ICO-t tartott, hogy finanszírozza hirdetési platformjuk és az azt működtető Basic Attention Token fejlesztését. A valaha nyilvántartott leggyorsabb és legforróbb ICO-eladásokká vált, és mindössze 30 perc alatt eladta a teljes egymilliárd BAT-token kiosztását, ami 35 millió dollár összeget emelt.


Megalakulása óta a BAT kialakulóban lévő piacának köszönhetően változó módon kereskedett. Nem sokkal az indulása után minden idők legalacsonyabb szintjére esett, és 2017. július 16-án elérte a 0,06621 dollárt.

Hónapokon belül azonban sztratoszférikus emelkedést mutatott, új, minden idők legmagasabb szintjére, 0,98070 dollárra 2018. január 9-én. A rally fenntarthatatlannak bizonyult, és azóta lefelé mutat a mai árhoz képest. Mindazonáltal a BAT innovációi és egyedi megoldásai a blokklánc téren az ipar többi részének felfutó hangulatát eredményezték.

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

A BAT tokenek 0,23588 dollár körül mozognak ennek megírásakor, 2021. január 13-án. Ha BAT tokent vásárolt volna az ICO értékesítése során, akkor ez lenyűgöző, 487,28% -os hozamot eredményezett volna. Összehasonlításképpen: mivel a nyilvános tőzsdén kezdte a kereskedést, a BAT 75,95% -kal csökkent a mindenkori csúcsról, és 256,26% -kal magasabb a mindenkori mélypontról, ha a mai árat mérjük.

Kezdetben a Brave azt tervezte, hogy a Bitcoint használja reklámpiacán, lehetővé téve a felhasználóknak és a kiadóknak, hogy tokenekre tegyenek szert a böngészőjükön megjelenített speciális hirdetések megtekintésével.

A Bitcoin méretezhetőségével kapcsolatos aggodalmak azonban arra ösztönözték a Brave fejlesztőit, hogy hozzanak létre saját, saját igényeiknek jobban megfelelő valutát. A BAT összesen 1 500 000 000 BAT teljes kínálattal rendelkezik, és jelenleg 1 479 780 869 BAT keringő ellátása van. Ez 349 045 386 dolláros piaci kapitalizációs értéket adna neki, ezzel a 66. legnagyobb kriptovaluta lenne..

alap-figyelem-jelzőBasic Attention Token (BAT)

Rang: 74.$ Ár (BTC) .000,00001400Piac$ 1,03 BVérfogat$ 371,52 M24h Változás4,17% Teljes ellátás1,50 B BAT

Alapvető figyelmeztető jelző (BAT) jövőbeni előrejelzései

A BAT előtt nagy lehetőségek rejlenek, ha továbbra is ugyanolyan lenyűgözően bővíti felhasználói bázisát, mint már tette. A Brave böngésző erőteljes és életképes alternatívát jelent a többi nagy böngészővel szemben, például a Google Chrome-nál, tekintettel a hozzáadott sebességre és hatékonyságra, valamint a biztonság és a felhasználók magánéletének nagy figyelembevételére. A BAT árpredikciós modelljeink azonban a jövőre nézve szélesebb körű kereskedelemben mutatják be.

Természetesen érdemes megjegyezni, hogy algoritmikus modelljeink csak technikai tényezőket tudnak mérni.

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 nap 0,234 USD -0,67%
1 hét 0,232 USD -1,52%
1 hónap 0,183 USD -22,32%
6 hónap 0,197 USD -16,38%
1 év 0,237 USD 0,60%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
2022 0,237 USD 0,60%
2023 0,221 USD -6,19%
2024 0,210 USD -10,86%
2025 0,175 USD -16,38%

BAT árjóslás 2021

Mától kezdve úgy tűnik, hogy modelljeink csak kissé hétköznapi jövőt tudnak megjósolni az Basic Attention Token árának. Ugyanakkor, mint minden befektetésnél, mindig erősen ajánlott figyelembe venni más tényezőket is, például az eszköz alapjait..

Tekintettel arra, hogy több magánélet- és biztonságtudatos felhasználó keresi a jobb alternatívákat, mint a háztartások kedvenc Google Chrome böngészője, láthattuk, hogy a Brave fokozatosan növekszik.

BAT árjóslás 2023

A Brave már további szolgáltatásokat indít a böngészőjébe, hogy tovább növelje a felhasználók megtartását az ökoszisztémájában, mindezt ugyanaz a struktúra hajtja, amely a decentralizált hirdetési modellt működteti. Tűzfal + VPN prémium előfizetéssel rendelkeznek, amely jobban védi és biztosítja a felhasználó internetes böngészési élményét. Ezenkívül a Brave Today magánkézben kurált hírcsatornájának és a Brave Offers e-kereskedelem által kurált vásárlási élményének bevezetése további felhasználókat csábíthat.

BAT árjóslás 2025

Nem könnyű előre látni, hogy a Brave és alapvető figyelmeztető tokenjei miként járhatnak 2025-ig. A legnagyobb kockázatot jelent platformjukra nézve, ha nagyobb, jól finanszírozott és jól bejáratott reklámcégek hasonló funkciókat építenek be amúgy is kiterjedt hálózatukba, számtalan millióval webhelyek és felhasználók. A Brave-nek folytatnia kell az innovációt ezen a téren és a hirdetési rendszerén túl is, felhasználva azt egy szélesebb körű digitális gazdaság megteremtésére, amelyet BAT működtet.

Az alap figyelmeztető jel jó befektetés?

Technikai szempontból úgy tűnik, hogy a BAT-ár előrejelzési modelljeink nem tudták összegyűjteni a Brave’s BAT optimistább kilátásait. Azonban olyan alapvető tényezők alapján, mint például a BAT elfogadóinak amúgy is gyors növekedése és a saját digitális gazdaságának csak az elmúlt években történő bővülése, nagyon ígéretes jövőt láthattunk.

Hosszú távú befektetésként, amelyet az arany vagy a bitcoin mellett be kell vonni a portfólióba, mindenképpen érdemes megfontolni. Úgy érezzük azonban, hogy a BAT legjobb értékét akkor érik el, ha az ökoszisztémán belül folyékony pénznemként használják a felhasználók, a kiadók, az alkotók és a hirdetők között..

Mivel időnk nagyobb részét online töltjük, a BAT felhasználási esete folyamatosan növekszik, látva, milyen messzire jutott. Már az egyik legsikeresebb blokklánc-újításként számlázták, az ágazaton belüli egyedülálló javaslataival, amelyek az iparágban összességében meglehetősen bullish érzelmeket eredményeztek.

A digitális reklámozás 330 milliárd dolláros iparágába való belépés soha nem volt egyszerű. Mégis, a Brave BAT-alapú online hirdetési platformján eddig havi 22,2 millió aktív felhasználó, 7,4 millió napi aktív felhasználó, 1 millió ellenőrzött alkotó fogadta el a BAT-hozzájárulásokat, több mint 2,5 ezer hirdetési kampány nagy márkákkal, több mint 400 hirdető azóta bevezetése, és 190 országban használják.

Minden eddiginél jobban online felhasználókat bombáznak olyan invazív hirdetések, amelyek invazív módon céloznak meg téged, számtalan bizonytalan, harmadik féltől származó nyomkövetővel vannak tele és potenciálisan káros kártékony programokat fecskendezhetnek be. Brave úttörő ígérete e kérdés megoldására hatalmas előrelépés. A felhasználók számára az eszközön található lokalizált gépi tanulási algoritmusok biztonságosan és privát módon követik nyomon az internetes böngészési szokásokat és előzményeket, ezáltal minden hirdetést jobban szabnak, mint a hagyományos megoldások.

Nincs adatnyomtatvány, amely lehetővé teszi mások számára, hogy betekintsenek a böngészési részletekbe, mivel az összes információt elosztott főkönyvben tárolja. Cserébe, a felhasználók jutalomként a BAT tokenekben részesedés 70% -át is megkapják figyelmüket ezekre az új hirdetésekre.

A partnerekkel rendelkező megjelenítők és az alkotók számára, akik ezeket a hirdetéseket tárolják, nemcsak csökkentik a BAT-jutalmakat, hanem egyszeri vagy automatikus havi hozzájárulást és tippeket is kaphatnak a támogató felhasználóktól. Az olyan népszerű webhelyek, mint a Twitter, a YouTube és a Twitch, a Brave-szel vannak együttműködve, tovább növelve a felhasználók és kedvenc alkotóik közötti interakciót.

A hirdetők profitálnak a hirdetési modelljükből is, mivel csökkentett reklámcsalást és nagyobb felhasználói elkötelezettséget ígér, hogy hatékonyabban és pontosabban reklámozhassák az érdeklődést, anélkül, hogy akadályoznák a magánéletet vagy a hirdetésblokkoló szolgáltatásokat igénybe vevő felhasználók visszahatását..

Hogyan vásároljunk alap figyelmeztető tokent (BAT)?

Noha az Basic Attention Token egy kisebb piaci cap kriptovaluta, integrációja szélesebb körben használta a mainstream közönség körében. Mint ilyen, a BAT tokenek könnyen megtalálhatók és megvásárolhatók a legtöbb csereplatformon, például a Coinbase, a Binance, a Kraken, az OKEx, az Upbit, a Huobi, a Gemini, a Bittrex, a Crypto.com, a Bitfinex stb. Használhatnád CoinMarketCap vagy CoinGecko hogy megtalálja a BAT-t kínáló piacok átfogó listáját.

További információ az alapvető figyelem tokenről

Az Basic Attention Token (BAT) a Brave, az Ethereum-alapú, nyílt forráskódú, decentralizált blokklánc natív pénzneme, amely egy olyan reklámcsere-platformot működtet, amely összekapcsolja a hirdetőket, a kiadókat és a felhasználókat egy átlátható rendszeren keresztül, amely az online hirdetésekre való odafigyelést jutalmazza..

A BAT megszerzésének és használatának elsődleges felülete a Google Chromiumjára épített speciális Brave böngészőn keresztül. A BAT az ERC-20 token szabványon alapszik, és a Munkabizonyítás konszenzus algoritmusa biztosítja.

A BAT elsődleges tranzakciós pénzneme a Brave ökoszisztéma. Például a hirdetők a BAT-ot használják a Brave hirdetési felületének megvásárlásához, míg a kiadók és a felhasználók BAT-ban jutalmat kapnak azért, mert figyelmesek a hirdetésekre. Természetesen a Brave böngésző blokkolja az összes hirdetést és nyomkövetőt a webhelyeken, de lehetőséget ad a végfelhasználónak.

Ez lehetővé teszi a Brave számára, hogy kiegészítse a partnerek webhelyeinek hirdetési helyeit. Jelenleg ez a technológia csak a Brave saját böngészőjével működik. Ennek ellenére dolgoznak egy olyan SDK készleten, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy integrálják saját platformjaikra és alkalmazásaikba, tovább növelve az Basic Attention Token elérhetőségét.

Új kiegészítéseket is bevezetnek a Brave hálózathoz. Bátor tűzfal + VPN egy prémium előfizetési szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságos és privát böngészést folytassanak az interneten. Közvetlenül a böngészőbe van beépítve kiegészítőként, és már elérhető az iOS mobilalkalmazásukon.

A megoldás egyedülálló, mivel olyan tűzfalat használ, amely létrehoz egy biztonsági réteget, amely megvédi a felhasználót és eszközeit az online kártevőktől, és VPN-t tartalmaz a forgalom titkosításához..

Bátor ma egy kurált hírolvasó platform, amely ugyanazt a technológiát használja, mint a hirdetése, hogy biztonságosan és hatékonyan felmérje a felhasználók érdeklődését böngészési előzményeik és szokásaik alapján. A Brave böngészőben natív módon működik, és több mint 300 különböző megbízható médium és kiadó cikkét választja ki.

Hasonlóképpen, a Bátor Ajánlatok kurált e-kereskedelmi vásárlási élményt nyújt, figyelembe véve az Ön érdekeit partnerei termékeinek és szolgáltatásainak népszerűsítése érdekében. Azt állítja, hogy hatékonyabban dolgozik az eladások megtalálásában, és olyan ajánlatokat kínál, amelyeket az egyes felhasználók valóban érdekesnek találnának, akárcsak hirdetési rendszere.

Következtetés

Végül, bár a BAT-előrejelzésünk bizonytalan jövőt ad az árának, minden bizonnyal rengeteg lehetőség rejlik benne. A bátor egy dilemmát tör fel bennünket, hogyan lehetne megtalálni az egyensúlyt, amely a digitális világ minden résztvevőjének előnyös?

Hogyan tudnák a hirdetők jobban megismerni hirdetéseik hatékonyságát, a kiadók és az alkotók képesek lennének megélni a hirdetések tárolásából, miközben a felhasználók megóvhatják magánéletüket és biztonságukat tömegesen az összes adatgyűjtés ellen?

Bár egy új és még nem tesztelt terület, ez nagyon ígéretes kezdet, mivel a Brave tovább bővíti felhasználói bázisát és partnerségi körét. Innovatív ötletük azt jelenti, hogy mindannyian növekedhetnénk és profitálhatnánk a gyorsan növekvő online gazdaságból, ahol a figyelem ugyanolyan értékes, mint az arany.

A Brave folyamatos elkötelezettsége reklámtechnológiájának a hírcsatornák és az online vásárlás szélesebb körébe történő bevezetése mellett szintén optimista elkötelezettség a növekedés iránt. Kezdjük látni egy új digitális ökoszisztéma létrejöttét, amely reményt ad számunkra az egészet működtető Basic Attention Token számára.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector