A legjobb 13 legjobb pénztárca a Ripple (XRP) 2021-hez

1. Ledger Nano S 2. Trezor 3. Tartókulcs
FOGJ NEKI! FOGJ NEKI! FOGJ NEKI!

A Ripple (XRP) értékének megugrása 0,01 dollárról 1 dollárra egy év alatt és felvétele az első tíz kriptovaluta listába sok vitát váltott ki e pénznem körül arról, hogyan lehet biztonságosan megvásárolni és tárolni őket. Az XRP-t a legjobb hullámzó pénztárcában tárolhatjuk, de először is merüljünk el a miért kérdésében?

Miért van szükségem a legjobb XRP pénztárcára?

Csakúgy, mint fizikai pénztárcákra van szüksége a fizikai fiat pénzének megőrzéséhez, a kriptovalutákhoz ugyanolyan pénztárcára lenne szüksége. Az érmék egy helyen történő tárolására, átadására, fogadására és kezelésére szolgál.

A kriptovaluták tárolása nem azt jelenti, hogy az érméket valóban ott tárolják. Ehelyett létrehoz egy magánkulcsot (hexadecimális kód), amelyet a nyilvános kulccsal (egy másik hexadecimális kód) együtt használnak, és amely végül egy bizonyos pénznemhez kapcsolódik. Tehát egy xrp pénztárcát használnak a tranzakciók személyes főkönyveként.

Különféle platformokon többféle kriptovaluta pénztárca létezik, például asztali, online, mobil és hardver. Ebben a cikkben megnézzük a legjobb XRP pénztárcákat és azok különféle funkcióit, attól függően, hogy melyik kategóriába tartoznak.

Szóval, kezdjük.


A legjobb 13 legjobb Ripple pénztárca 2021-ben

1. Ledger Nano S

A Ledger Nano S áttekintése

A Ledger Nano S egy hardveres XRP pénztárca, amely kompakt formában van, mint egy USB-meghajtó, csatolt OLED-képernyővel. Apró méretének és a magánkulcsok tárolásának képessége miatt a legbiztonságosabb pénztárcának számít, ami korlátozza a hacker azon képességét, hogy ellopja a valutát.

Míg más xrp pénztárcák korlátozzák a tárolandó érmék számát, ez lehetővé teszi korlátlan XRP érmék tárolását. Sőt, más kriptovaluták is tárolhatók.

A Ledger Nano hardveres pénztárca a fodrozódáshoz megkönnyíti, biztonságos és problémamentes a pénzhasználatot. Szüksége van egy eszközre, amely kompatibilis ezzel az eszközzel, például egy számítógépre vagy egy mobilra, és akkor elkezdheti XRP-k küldését és fogadását.

Az összes magánkulcs offline környezetben van tárolva, azaz a számítógépén, ezért a hackerek számára meglehetősen nehéz vagy akár lehetetlen lesz feltörni a Wallet-t és lopni. Csatlakoztathatja ezt az eszközt egy Windows, Mac, Linux és Chrome OS rendszert futtató számítógéphez. OTG kábellel is csatlakoztathatja Android telefonjához.

A Ledger Nano S biztonsága

Ehhez az eszközhöz különálló képernyő tartozik, amely megmutatja a tranzakció részleteit, például a tranzakció után létrehozott kezdő kulcsot, amely fontos részleteket tartalmaz, így ellenállóvá válik olyan fenyegetésekkel szemben, mint a hívatlan képernyőképek vagy az eszköz képernyőjén történő feltörés, ami lehetséges fenyegetést jelent a szoftverben Pénztárcák.

Miután összekapcsolta a Ledger Nano S számítógépét, telepítenie kell egy alkalmazást az XRP-egyenleg és az összes tranzakció ellenőrzéséhez. Ha XRP-t küld valakinek, fizikailag kell használnia az eszközt a tranzakció megerősítéséhez, ami biztonságosabbá teszi, mivel a hackerek nem férhetnek hozzá fizikailag az eszközhöz.

A magánkulcsokat külön tárolják a készülékben, mivel az támogatja a kettős chip architektúrában feltöltött kriptográfiai tanúsítást, firmware-t. Sőt, amikor a számítógéphez csatlakoztatja, akkor négyjegyű PIN-kódot kér.

Használandó lépések

 • Az XRP Wallet létrehozása és elindítása érdekében telepítse a Ledger Wallet Ripple alkalmazást a számítógépére a hivatalos webhelyén található linken keresztül, és telepítse a Ripple Application alkalmazást egy eszközre a Ledger Manager segítségével..
 • A beállításokat megváltoztathatja maga az eszköz, a görgetés egy gombbal történik, és az egyik lehetőségre kattintva mindkét gombbal. Hasonlóképpen zárja be a „Böngészőtámogatást”.
 • Indítsa el a Ledger Wallet Ripple alkalmazást a számítógépén. Automatikusan szinkronizálódik, majd használhatja.

Jellemzők

 • Adatai bizalmasak és PIN kóddal vannak biztonságban, és mivel el vannak különítve, senki sem lophatja el őket.
 • Beépített kijelzővel és kemény gombokkal rendelkezik, amelyek intuitív élményt nyújtanak a felhasználó számára, hogy biztonságos és könnyű hozzáférést biztosítson a fiókokhoz.
 • Támogatja a különböző kriptovalutákat egyszerre ugyanabban a hardveres pénztárcában.
 • A Ledger Nano S rosszindulatú programokkal szemben ellenálló, vagyis az xrp ripple pénztárca összes inicializálása és helyreállítása külön történik ebben az eszközben, így a külvilág nem tudja feltörni a kriptográfiai kulcsokat.
 • Ennélfogva az Ön adatainak védelme rendkívül magas, mivel még a Főkönyv sem ismeri a magánkulcsokat és az eszközhöz való hozzáférést.

A Ledger Nano S hátrányai

 • Mivel ez egy hardveres pénztárca a hullámzáshoz, biztonságban tartása a saját felelőssége. A sérülékenység az, hogy valaki ellopja tőled.
 • Soha ne használjon már inicializált Ledger eszközt. Ezenkívül mindig tartsa meg a PIN-kódot, és írja le valahova.

Kezdje el a LED-es pénztárcát

2. Trezor 

Trezor áttekintése

A Trezor köztudottan az eredeti hardver pénztárca a kriptovaluták tárolására és átadására. Ahogy a hardvertárcák mennek, a biztonság szempontjából ez egy nagyon biztonságos lehetőség. Minden magánkulcsot a való világ fizikai helyein tárolnak, és nem egyes számítógépes szervereken, amelyek hajlamosak a feltörésre.

Mivel már több mint egymillió eszköz van tárolva, ez az egyik legfontosabb megoldás a kriptovaluta kereskedők számára. Ez sajnos azt jelenti, hogy a pénztárcát kísérő árcédula nem éri meg a kis kriptográfiai beruházásokat.

Biztonság

Csakúgy, mint a legtöbb offline pénztárca esetében, a 12–24 egyedi szóból álló magánmagot offline állapotban tárolják, és érméit ezen a kulcson keresztül öt percen belül offline biztonsági másolatból lehet letölteni. Minden tranzakcióhoz, legyen az kicsi vagy nagy, PIN-kód szükséges. A korlátozott USB-kapcsolat biztosítja, hogy a pénztárca védve legyen a vírusoktól és a rosszindulatú programoktól, ha fertőzött számítógépet csatlakoztatnak hozzá.

Használat lépései

 1. Régebbi modellek esetén csatlakoztassa az eszközt egy számítógéphez. Újabb modellek esetén kapcsolja be közvetlenül a pénztárcáját, és kattintson a képernyőn látható linkre a Trezor webhelyének felkereséséhez.
 2. Olvasd el az utasitasokat. A régi modell felhasználóinak telepíteniük kell a pénztárcát az eszközükre.
 3. Ellenőrizze az ujjlenyomatokat, állítsa le a rendszert, és szüntesse meg a kapcsolatát az eszközével. Csatlakoztassa újra és kapcsolja be.
 4. Most meg kell neveznie a pénztárcáját, majd a legfontosabb lépés a PIN beállítása.
 5. A PIN-kód megadásához kattintson az eszköz üres négyzeteire – a tényleges számok helyzete a pénztárca képernyőjén található.
 6. Tárolja a most létrehozandó biztonsági mondatot. Többé nem fog hozzáférni ehhez a kifejezéshez. Ha elfelejtette PIN-kódját, vagy biztonsági másolatot szeretne kapni, ez a szám kulcsfontosságú.

Fénypontok

 • Több mint 1400 érmét támogat, és még mindig bővül.
 • Folyamatosan frissítik firmware-jüket, és minden új frissítés új funkciókat ad hozzá, miközben a meglévőket tovább fejleszti.
 • A legújabb modellek MicroSD-kártyás támogatással rendelkeznek, vagyis nem kell minden esetben tranzakcióhoz csatlakoztatni a pénztárcát mobilhoz vagy számítógéphez..
 • A költség, az egyszerű használat, a felhasználóbarát tervezés és a biztonság teszi a haladó felhasználók számára a legjobb pénztárcát.

Hátrányok

 • Ez az egyik legdrágább lehetőség, amely odakinn elérhető.
 • Negatív nyilvánosságot kapott, amikor 2017-ben engedély nélküli hozzáférésről számolt be.

Kezdje el a TREZOR-szal

3. Tartókulcs

A KeepKey áttekintése

KEEPKEY Ripple pénztárca

A ShapeShift platformon biztosított KeepKey a vállalat webes felületét nulla jutalékkal egészíti ki a kereskedésért. A KeepKey támogatja a piac összes főbb kriptovalutáját, valamint 46 ERC-tokent és folyamatosan bővül. A véletlenszám-generátort használja az egyes privát kulcsok előállításához, és a macOS-ra van optimalizálva. A KeepKey egyszerű, felhasználóbarát kialakításáról ismert, és nagyon népszerű választás a kezdők körében.

Biztonság

Mint a legtöbb hardvertárca esetében, a privát kulcsokat offline állapotban tárolják, és a biztonsági mentés és a visszakeresés csak egyedi helyreállítási magon keresztül történhet. Másrészt a bármilyen értékű és mennyiségű kriptovalutákkal történő kereskedéshez PIN-kódra lesz szükség. A pénztárca jól védett a vírusokkal és a rosszindulatú programokkal szemben, és biztonságosnak tekinthető, mivel nincs saját operációs rendszere, amelyre célozni lehet.

A KeepKey beállítása

 1. A vásárlás és a kézbesítés kézhezvétele után feltétlenül töltse le a KeepKey kliens alkalmazást
 2. Kattintson az alkalmazáson a KeepKey inicializálása elemre, és írja be az eszköz nevét
 3. Válasszon ki egy erős PIN-kódot, és erősítse meg, győződjön meg arról, hogy megfelel a szükséges 9 jegyű hosszúságnak. Mielőtt megerősítené, alaposan nézze meg a képernyőt, mert a számjegyek sorrendje most megváltozott.
 4. Megjelenik a 12 szóból álló helyreállítási kifejezés, amelyet le kell írnia. Ön elveszíti az összes eszközét és érméjét, ha nem írja le, majd elfelejti a PIN-kódot.
 5. Minden készen áll. Most átirányít a fiók irányítópultjára, ahonnan tranzakciókat hajthat végre.

Jellemzők

 • Az egyik legvonzóbb ár odakinn – mindössze 49 dollárnál kezdődik.
 • Karcsú, vonzó megjelenés és nagyon intuitív kialakítás
 • Egy további gomb, amelyet a felhasználóknak tartaniuk kell a tranzakciók megerősítéséhez, hogy hozzáadhassák a biztonsági funkciókhoz.
 • Automatikus PIN-kódváltás időről időre annak biztosítása érdekében, hogy a PINS-ek ne sérüljenek könnyen.
 • A fejlett pénztárcák ára alacsonyabb, mint a piaci átlag

Hátrányok

 • Korlátozott számú érmét támogat, így a mainstream érmék kevésbé támogatottak.
 • Terjedelmes lehet, hogy cipeljen.

Kezdje el a kulcsokkal

4. Edge Wallet

Edge WalletAz Edge Wallet egy nyílt forráskódú, nem őrizetbe vett kriptovaluta pénztárca, amely iOS és Android rendszereken érhető el. Az Edge (korábban Airbitz néven) 2014 óta működtet mobil pénztárcát, és licencet ad SDK-jának olyan vállalatoknak és projekteknek, amelyeknek ki kell használniuk biztonsági eszközeit és a csatában tesztelt pénztárca-infrastruktúrát..

Az Edge Wallet teljesen privát, csak a végfelhasználó irányíthatja a pénztárca által támogatott számos eszközt. Az Edge Wallet lehetővé teszi a fiat számára a kriptográfia cseréjét, a kriptográfia a kriptográfia cseréjét, és közvetlen hozzáférést a Ripple hálózathoz mind mobil eszközről. Ez egy ideális pénztárca az xrp számára, mivel minden szükséges tulajdonsággal rendelkezik.

Biztonság

Az Edge egy felhasználónevet és jelszót használ, amellyel helyileg létrehozza és titkosítja a fiókokat a végfelhasználó eszközén, mielőtt bármilyen információ eljutna a telefon lemezére. Az Edge soha nem látja és nem ismeri a fiók felhasználónevét és jelszavát. Az Edge automatikusan biztonsági másolatot készít titkosított fiókjáról, hibamentesen, sérült, elveszett vagy ellopott eszközök esetén. Az Edge minden felhasználó számára egyedüli hozzáférést biztosít a saját privát magjához vagy a magán privát kulcsához minden egyes pénztárcához, amelyet a felhasználó létrehoz a fiókjában.

Az Edge lehetőséget ad a felhasználóknak arra is, hogy fokozzák a fiókjuk biztonságát. Két kiemelkedő a Jelszó-helyreállítás és az egygombos kétfaktoros hitelesítés. Az elfelejtett fiók-hitelesítő adatokkal való enyhítés érdekében a felhasználó a Jelszó-helyreállítás beállításával még tovább biztosíthatja magát. A 2FA beállításuk meghiúsítja a támadókat, mivel csak bizonyos eszközökről engedélyezik a bejelentkezést, amelyekhez a felhasználó hozzáférést biztosít. Nincs szükség további hitelesítési alkalmazásra, és az Edge 2FA-hoz sem használnak telefonszámot, mindezt egyetlen gombnyomással végezzük.

Az Edge decentralizált szerver-infrastruktúrával rendelkezik, és közvetlenül összeköti a felhasználókat az általuk használt kriptohálózatokkal. Még akkor is, ha az Edge szerverek leállnak, a felhasználó pénztárcája továbbra is működik.

Használat lépései

 • Töltse le ezt a hullámzó pénztárcát online a mobil eszköz megfelelő alkalmazásboltjából. Az iOS és az Android támogatott.
 • Felhasználónév és jelszó beállítása a fiók létrehozásához és titkosításához, PIN-kód vagy ujjlenyomat-bejelentkezés beállításával a könnyű hozzáférés érdekében.
 • Adjon hozzá egy XRP pénztárcát az Edge-fiókjához.

Jellemzők

 • Több eszköz támogatása
 • Alkalmazáson belüli fiat to crypto exchange képességek
 • Alkalmazáson belüli kriptográfia a titkosítási csere képességeihez
 • Jelszó visszaállítás
 • Az XRP célcímkéjének támogatása az XRP különféle kereskedőknek és cseréknek történő elküldésével való kompatibilitás érdekében
 • A Felhasználó mindig és kizárólag hozzáférhet saját magánkulcsához
 • Aktív ügyfélszolgálat több csatornán és közösségi média platformokon

Hátrányok

Csak mobil

 • Ha a Jelszó-helyreállítás nincs beállítva, és a felhasználó elfelejti a felhasználónevét és jelszavát, akkor az Edge nem fogja tudni bejutni a fiókjába. Tervezése szerint az Edge nem ismeri egyetlen fiók felhasználónevét és jelszavát sem.

Kezdje el az EDGE WALLET-tel

5. Rippex

A Rippex áttekintése

rippexA Rippex egy asztali pénztárca, és az egyik legjobb hullámos pénztárca az interneten, amely nagyobb ellenőrzést biztosít a pénztárca felett, mivel ez egy olyan alkalmazás, amelyet letölthet a számítógépére, valamint a mobilra, és a privát kulcsokat a számítógépén vagy Mobil.

A tranzakciós díj alacsonyabb, ezért hasznos a kereskedéshez.

Ez a hullámzó online pénztárca azt állítja, hogy több ellenőrző rendszert hajt végre, és az összes tranzakciót a Ripple hálózat validálja. A tranzakcióval kapcsolatos összes információ nyilvánosságra kerül, az átláthatóság elérése érdekében, a magánélet különleges figyelemmel kísérésével. A kulcsok biztonságosabbá tétele érdekében kétlépcsős hitelesítést (2FA) tartanak fenn.

Használat lépései

 • Ripple-fiók létrehozásához a Rippex-en töltse le a webhelyén megadott hullámos online pénztárca-alkalmazást.
 • Telepítse az alkalmazást operációs rendszere szerint, legyen az Mac, Linux vagy Windows.
 • Aktiválja fiókját néhány XRP fogadásával.
 • A fizetéshez ismernie kell a címzett hullámcímét, majd meg kell adnia az elküldeni kívánt XRP-k mennyiségét. Kattintson a „Megerősítés” gombra.

Jellemzők

 • Ez a hullámzó online pénztárca nagyobb ellenőrzést nyújt a felhasználó számára.
 • Szigorú kétirányú ellenőrzési folyamat és alacsony tranzakciós díj.
 • Támogatja a fiat pénznemeket, valamint eurót, jent, amerikai dollárt stb.
 • Agilitás a tranzakciókban, és azt állítja, hogy átlátható szolgáltató.
 • A Rippex mobilalkalmazása nagyszerű felülettel rendelkezik, és akkor használható, amikor gyors tranzakciókra és kereskedési döntésekre van szükség.

A Rippex hátrányai

 • Bár biztonságosabb, mint az online Ripple Wallets, azonban nem teljesen biztonságos a számítógépen található rosszindulatú programok ellen.
 • Azt tanácsolta, hogy tartsa mentes a számítógép vírusait, és folyamatosan végezzen víruskeresést.
 • Mindig használjon megbízható számítógépet.
 • Ne próbálja meg megosztott számítógépekről vagy hálózatokról elérni a Ripple-fiókját.

Kezdje el a RIPPEX-et

6. Gatehub

A Gatehub áttekintése

gatehubAz egyik leghíresebb pénztárca a Gatehub. Bármikor tárolhatja és visszakeresheti XRP pénznemét, ami felhasználóbarátabbá teszi. Exchange rendszer típusú szolgáltatásokat nyújt, és átfogó képet nyújt az eszközök összes rátájáról. Konszolidált képet kaphat az összes eszköz növekedéséről és gyarapodásáról egy helyen, ami óriási időmegtakarítást jelent.

Egyéb kriptovalutákat is kínál, mint például a Bitcoin, az Ethereum, az Ethereum Classic és az Augur.

Használat lépései

 • A Ripple pénztárca működéséhez legalább 20 XRP szükséges, ellenkező esetben a pénztárca le van tiltva.
 • Új pénztárca létrehozásához először hozzon létre egy fiókot a webhelyén az e-mail azonosítója segítségével.
 • Ugrás a pénztárca oldalra. Kattintson a „” gombra új pénztárca hozzáadásához.
 • Írja be a pénztárca nevét, válassza ki a pénztárca típusát, majd kattintson a Létrehozás gombra.
 • A fizetés küldésének folyamata egyszerű, csak válassza ki a Wallet elemet, és kattintson a „Fizetés küldése” gombra..
 • Használhatja a címzett adatait, például az e-mail címet, a Ripple címet, a Ripple nevét, a Gatehub nevét, a Wallet nevét és a Partner nevét..
 • Adja meg az elküldendő összeget, és kattintson a „Megerősítés” gombra a tranzakció megkezdéséhez.

Jellemzők

 • Információt ad minden kereskedési célra használt eszköz értékéről.
 • Valós időben biztosítja a pénztárca statisztikáit és a nettó összeget, hogy saját maga mentse el az unalmas módszert az XRP-k számlálására.
 • Azonnali fizetések csak név vagy cím használatával, ellentétben a bankokban alkalmazott módszerekkel, például ellenőrizhető csapok és számlaszámok stb.
 • Kereskedhet XRP-jével és más devizákat is vásárolhat egy platformon belül.

Github hátrányai

 • A Ripple vállalat hivatalosan nem támogatja vagy képviseli a Gatehubot, de hivatkozásként szerepel a webhelyükön.
 • Bár az összes jelszót és magánkulcsot ipari szabványos technikákkal titkosítják, még mindig kiszolgáltatottak a kibertámadásoknak, az érmék ellopásának és más rosszindulatú programoknak.

KEZDJE A GATE HUB-T

7. Atomtáska

atomic_ripple_xrp_walletAz Atomic egy nagyon egyszerű, átfogó és könnyű pénztárca, amelyet telepíthet eszközére, és egyszerűen tárolhatja, elküldheti, fogadhatja, kicserélheti és megvásárolhatja a Ripple-t. Az XRP közösség számos felhasználója elfogadta a sima felhasználói felület és a benne található számos funkció miatt. 

Még a nem techorientált felhasználók számára is az Atomic Wallet meglehetősen hiteles alternatívává válik, ellentétben a bonyolult kriptovaluta pénztárcákkal, mivel all-in-one megoldást nyújt nem őrzésre az XRP hodlers számára. 

A pénztárca egyértelmű és egyszerű kezelőfelülete miatt egyre nagyobb népszerűségre tesz szert a kriptográfus felhasználók körében. A pénztárca megőrzi az egyenlegére vonatkozó összes információt a blokkláncból, és úgy működik, hogy privát kulccsal aláírja a tranzakciókat.

A privát kulcsokat egy emlékeztető mag generálja. Az Atomic egy teljesen decentralizált megoldás, amely biztonságban tartja az alapjait, és teljes ellenőrzést biztosít felettük.

Használat lépései

 • Töltse le és telepítse az Atomic Wallet terméket
 • Nyissa meg az alkalmazást, és kattintson a „Wallet létrehozása” gombra.
 • Jelszó beállítása
 • Írjon fel egy memo magot, 12 szavas jelszót, és tartsa biztonságos helyen
 • Ez az! Élvezze a Ripple használatát az Atomic alkalmazásban!

Jellemzők

Kivételes biztonság

A magánkulcsait a készüléke kódolja, és soha nem hagyja el. Csak Ön férhet hozzá pénzeszközeihez. Az Atomic a közös nyílt forráskódú könyvtárak tetejére épül.

Azonnali csere

Különböző érméket és zsetonokat cserélhet másokra egyetlen kattintással. Nincs szükség külső szolgáltatásokra. Szolgáltató: Changelly & ShapeShift platformok.

Decentralizáció és névtelenség

Az Atomic egy teljesen decentralizált pénztárca. Nem kell átadnia a KYC-t vagy bármilyen más igazolást. Soha nem férünk hozzá és nem ellenőrizhetjük pénzeszközeit. Élvezze a titkosítás teljesen névtelen kezelését!

Tagsági program

Az Atomic az első kriptovaluta pénztárca fejlett tagsági programmal, a natív Atomic Wallet Token alapján. Az AWC-BEP2 tulajdonosok havonta visszatérítik a beépített csere szolgáltatás használatáért.

Élő támogatás 24/7

Támogató csapatunk mindig online és szívesen segít bármilyen kérdés esetén. Csak vegye fel velünk a kapcsolatot [e-mail védett] vagy élő távirati csevegés @AtomicWalletChat

Sima és praktikus felhasználói felület

A kivételes felhasználói élményre összpontosítunk. App teljesen optimalizált eszközén.

Pontok, amelyekre figyelni kell

Önnek kell felelnie azért, hogy a mnemóma kifejezést biztonságos helyen tartsa.

Kezdje el az ATOM-pénztárcával

8. Pirítós

A Toast áttekintése

pirítós pénztárca logóEz egyfajta forró pénztárca, vagyis online pénztárca. Az összes titkosított kulcs a Toast használatával jön létre a telefonon, és soha nem hagyja el, így biztonságosabbá és kevésbé hajlamosak a cyber támadásokra.

Forráskódja és a szoftver bináris fájljai nyitva vannak, ezért azt állítják, hogy biztonságos pénztárca a tranzakciókhoz és tároláshoz.

A StarStone Limited fejlesztette, letölthető iOS, Android, Windows, Mac és Linux rendszerre. Ez egy teljesen ingyenes Wallet, és nem terhel semmit az oldalukról. Nem küldenek semmilyen információt vagy titkos jelszót az Ön Telefonjától a szervereikre, és így azt állítják, hogy azok biztonságosak. Mindezek a tulajdonságok miatt ideális pénztárca a hullámosság tárolásához.

Használat lépései

 • Töltse le a Toast alkalmazást a készülék specifikációinak megfelelően.
 • Kattintson az „Új pénztárca létrehozása” elemre.
 • Ezután írja be a 6 számjegyű PIN-kódot, és utána be kell állítania a „Jelszót”. Jelszavát a pénztárca titkosítására használják, ezért titokban kell tartani.
 • A helyreállítási kifejezés szintén megosztva van a fiók helyreállításához, ha elfelejtette a jelszavát. Jegyezze fel valahová ezt a 6 szót későbbi felhasználás céljából.
 • Most kattintson a „Fiók hozzáadása” gombra, és hozzon létre új Ripple címet.
 • A cím létrehozása után aktiválnia kell a pénztárcát úgy, hogy legalább 21 XRP-t tesz bele.
 • A fizetéseket a címzett Ripple címének és az elküldendő összegnek a felhasználásával küldheti el.

Jellemzők

 • Egyszerű és gyors XRP-k küldése és fogadása, mivel az alkalmazás fut a mobileszközön.
 • Ezzel a pénztárcával tekintheti meg fiókegyenlegét és tranzakcióit.
 • A Ripple-cím létrehozása után biztonsági másolatot is létrehozhat az alkalmazás beállítási menüjéből, és akkor is hasznos, ha elvesztette mobilját.
 • Az erősen titkosított kulcsokat csak biztonsági okokból tárolja a készülék.

Pontok, amelyekre figyelni kell

 • Ha elfelejti a PIN-kódot és a jelszót, és nem jegyzi fel a helyreállítási fázist, elveszítheti a fiókot és az ahhoz kapcsolódó összes pénznemet.
 • Mivel ez egy internetes pénztárca, a rosszindulatú programok bizonyos kockázata még mindig fenyegeti az adatokat.
 • Az alkalmazás törlése előtt biztonsági másolatokat kell készítenie, különben a pénznemek és az adatok örökre elvesznek.

Kezdje el a pirítós pénztárcával

9. Pénztárak

A befizetések áttekintése

Coinpayments pénztárca logóA Coinpayments rendszer csak nem pénztárca, hanem csereplatformként és online termékpiacként is működik, a Ripple a fő pénzneme. Ez egy olyan webhely, amely egészen hasonlóan működik, mint egy bank, ahol számlát nyithat és valutát tárolhat.

Körülbelül 105 altcoint fogad el, vagy csak tárolhat egyet alacsony, 0,50% -os tranzakciós díjjal. Ez egy webes pénztárca, amelynek biztonságát a BitGo használatával valósították meg.

Állítólag az összes pénznem 100% -át a BitGo biztosítja, többjelű technológiával, amely nagyobb kontrollerőt biztosít a felhasználó számára. A Blockchain rendkívül biztonságos hálózataihoz a többjelű technológiát használják, még egy kulcs hozzáadásával a tranzakció engedélyezéséhez.

Korlátlan számú XRP-t kicserélhet, sőt tárolhat is. Lehetővé teszi online vásárlást is, mivel több kereskedővel is együttműködött, és pénznemét fizetési módként használhatja alacsony tranzakciós díjjal.

Használat lépései

 • Hozzon létre egy fiókot azáltal, hogy regisztrál a hivatalos webhelyén az e-mail azonosítója segítségével. Számla létrehozása és pénzfelvétel teljesen ingyenes.
 • Erősítse meg e-mail azonosítóját.
 • Jelentkezzen be felhasználónevével és jelszavával.
 • 2 faktoros hitelesítési módszert használ, ezért a további bejelentkezéshez kódot küldünk az e-mail azonosítóján..
 • Ezután hozzon létre betéti címet, lépjen a Saját számlák oldalra, majd a „Érme pénztárcák” elemre.
 • Válassza a Ripple elemet, majd kattintson a „Betét” gombra a Cím létrehozásához.
 • Ezzel a létrehozott címmel küldhet és fizethet valutát.

Jellemzők

 • Tárolhatja az XRP-t, valamint számos más kriptovalutát.
 • A Multisig technológia használata gyorsabbá teszi a tranzakciókat, és több ellenőrzést is biztosít, kisebb a hackelés esélye.
 • Az érméket ott is átválthat fiat pénznemekre, például amerikai dollárra és euróra.
 • Webhelyük könnyen kezelhető és intuitív, így felhasználóbarát.
 • Integrálódott a Magento 2 Store-hoz, és az érmék tárolásához a Magento 2 kriptovaluta pénztárcákat használja.
 • Ezenkívül rendelkezik mobilalkalmazással Android és IOS felhasználók számára, így bárhova letöltheti és használhatja.

A Coinpayments hátrányai

 • Mivel ez egy Online pénztárca, mindig benne van a hackerek kockázata.
 • Emellett integrálva van a Paypal-hoz, amely szivárog az információs kockázattal a bankszámláival kapcsolatban, ha hozzáfér az Ön bármely adatához.

Kezdje el az érmefizetésekkel

10. Cryptonator

A Cryptonator áttekintése

Cryptonator Wallet logóEz egy másik online pénztárca, amely XRP-ket tárol, valamint gyors és biztonságos módon hajt végre tranzakciókat. Körülbelül 15 kriptovalutában tárolhat és cserélhet, és lehetővé teszi a közvetlen tranzakciókat és a valuták közötti azonnali cserét egy zökkenőmentes folyamat érdekében, egyetlen számla alatt. Nagyon alacsony tranzakciós díjat számít fel, és a számla nyitása költségmentes.

A biztonság a Wallet egyik fontos eleme, mivel gondoskodott a kétlépcsős azonosítási folyamat, a HTTPS-en keresztül titkosított SSL-kapcsolat és a megbízható internetes protokollok beépítéséről a fiók védelme és biztonságának fokozása érdekében. Azt is mondják, hogy a Bank Grade biztonságot nyújt, és így soha nem forog kockán személyazonossága és névtelensége.

A Cryptonatorhoz Chrome-kiterjesztésként is hozzáférhet, mivel integrálták őket a Chrome böngészővel, így nagyobb hitelesítést és könnyebb hozzáférést biztosítanak az ügyfeleknek.

Hogyan kell használni

 • Kétféle számla létezik a Cryptonatorral, a személyes és a kereskedői fiók.
 • Hozzon létre egy fiókot az E-mail azonosító és a Jelszó megadásával.
 • Erősítse meg e-mail azonosítóját. A mobilalkalmazás használata során 2 faktoros hitelesítési kódot kell kapnia az OTP segítségével a mobiljára.
 • Jelentkezzen be fiókjába, és hozza létre betéti címeit.
 • Kattintson a Fiók neve melletti legördülő menü „Új cím létrehozása” elemére. Minden kriptovaluta legfeljebb 10 címet támogat.
 • Ezeket a címeket most érmék küldésére és fogadására, valamint tranzakciós célokra használhatja.
 • A fizetési információk megerősítésekor újra megkérjük Önt az OTP-re annak biztonságosabbá tétele érdekében.

Jellemzők

 • Kiváló minőségű biztonság kétfaktoros hitelesítéssel és az összes felhasználói adat kivonatolása az SHA-256 kriptográfiai algoritmussal.
 • Letöltheti az Android alkalmazás verzióját mobileszközéről, valamint a Chrome kiterjesztést is.
 • A tranzakciók gyorsak, egyszerűek és közvetlenek, csak egy számla támogat 15 különböző kriptovalutát.
 • Alacsony jutalékokkal valós időben is átválthat valutát fiat pénznemre.

A Cryptonator hátrányai

 • Online pénztárca lévén, sebezhető az adatok feltörése és kiszivárogtatása ellen.
 • Mobil lopás esetén felveheti a kapcsolatot velük, és azonnal megszerezheti számláját.

KEZDJE EL A CRYPTONATOR-t

11. Tartsa fenn

Az Uphold nem csak a Ripple tárolására szolgál. Ez egy több kriptográfiai tőzsde, amelyen átválthatja fiat pénznemét kriptovalutává.

A többi kriptovaluta-tőzsdétől eltérően az Uphold bankkártyája segítségével azonnal vásárolhat kriptovalutát. Küldhet, fogadhat, kereskedhet és átválthat a platform által támogatott különféle kriptovalutákat.

Az Uphold lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy amint regisztrálnak és megerősítik e-mail azonosítójukat, azonnal megkezdhetik a kriptovaluta vásárlását. Az 1000 USD-nél nagyobb megrendelések leadásához azonban el kell végeznie az Uphold által meghatározott KYC eljárást..

Hogyan kell használni

 • Hozzon létre egy fiókot az Uphold oldalon az e-mail azonosítója segítségével.
 • Az Ön számára elküldött linkre kattintva ellenőrizze e-mail azonosítóját.
 • Mostantól képes lesz kis vételi és eladási megrendelések leadására. Nagyobb megrendelések leadásához néhány dokumentum benyújtásával el kell végeznie a KYC eljárást.
 • Miután a KYC eljárás befejeződött, nagyobb megrendeléseket tehet a számlájáról.
 • Fiókja további biztonsága érdekében engedélyezze a 2FA hitelesítést.

Jellemzők

 • Támogatja a kriptovaluták és országok széles skáláját.
 • Lehetővé teszi a felhasználók számára a kriptovaluták azonnali vásárlását betéti / hitelkártyájuk használatával.
 • A szolgáltatás több biztonsági intézkedést alkalmaz fiókja biztonsága érdekében.

Hátrányok

 • A Uphold egy forró pénztárca. Ez azt jelenti, hogy kiszolgáltatott a feltöréseknek és a lopásoknak.
 • Nincs teljes ellenőrzése a pénzeszköze felett, mivel a magánkulcsai mindig rejtve vannak előtted.
 • Annak ellenére, hogy lehetővé teszik a kriptovaluta azonnali vásárlását, borsos díjat számítanak fel minden vételi megbízás után.

12. Exarpy

Az Exarpy biztosítja a legjobb pénztárca-szolgáltatást a Ripple kriptovaluta számára, amely meleg pénztárcának is tekinthető. Ellentétben a forró pénztárcákkal, amelyek mindig kapcsolódnak az internethez, az Exarpy csak akkor csatlakozik az internethez, ha a benne tárolt pénzeszközöket fel akarja használni. Az Exarpy sem igényel speciális szoftvert a pénztárca eléréséhez.

A pénztárca offline generálódik, és sem a magánkulcsokat, sem a nyilvános címet nem tárolja egyetlen szerver sem. Valójában az Exarpy nem rendelkezik szerverekkel, amelyek a Ripple-címek tárolására szolgálnának.

A pénztárca nagyon könnyen használható felületet nyújt, amely rendkívül érzékeny. Így élvezhető élménnyé téve.

Elkezdeni

 • Miután meglátogatta az Exarpy webhelyét, el kell fogadnia az összes feltételt és a „Folytatás” gombra kell kattintania.
 • Ezután felkérik, hogy váljon le az internetről. Miután leválasztotta a kapcsolatot, megjelenik a „Tárca létrehozása” lehetőség.
 • A pénztárca létrehozásához 16 véletlenszerűen generált számot kell választania, és kattintson a „Folytatás” gombra..
 • Mostantól láthatja a véletlenszerűen kiválasztott PIN-kódokat, a jelszóval és a magánkulccsal együtt. Jegyezze fel őket egy darab papírra, és tárolja biztonságos helyen.
 • Ezután meg kell adnia a PIN-kódot és a jelszót. Miután belépett, kattintson a “Bejelentkezés” gombra.
 • Ezután a rendszer kéri, hogy csatlakozzon újra az internethez. Miután ezt megtette, hozzáférhet az alapjaihoz.

Jellemzők

 • Kiemelkedő biztonságot kínál a nem hardveres pénztárca számára.
 • Ez a pénztárca integrálva van a Changelly nevű pénzváltási szolgáltatással is, amely lehetővé teszi több Ripple vásárlását.
 • Minden átutalásért rendkívül alacsony, 0,025 Ripple díjat számítunk fel.

Hátrányok

 • A fiókjába való bejelentkezéshez meg kell adnia a PIN-kódot és a jelszót. Így a pénztárca kevésbé hordozhatóvá válik.
 • A pénztárca a Ripple-en kívül nem támogat más kriptovalutát.

13. Guarda

A Guarda az egyik legmegbízhatóbb mobiltárca, amely felhasználható a blockchain alapú digitális eszközök tárolására. Ez a forró pénztárca szolgáltatás egy olyan alkalmazást is kínál, amely lehetővé teszi a tranzakciók végrehajtását a számítógép segítségével.

A legtöbb meleg pénztárca-szolgáltatótól eltérően a Guarda hozzáférést biztosít a fiók privát kulcsaihoz. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben ellenőrzése alatt áll a pénztárcájában lévő pénzeszközök felett.

Könnyedén létrehozhat új pénztárcát az e-mail azonosító és a jelszó megadásával. Ez a pénztárca szolgáltatás integrálva van a Changelly-vel is. Ez azt jelenti, hogy ezen a platformon kriptovalutát is vásárolhat és adhat el.

Elkezdeni

A guarda android alkalmazást letöltheti a Google Play áruházból. Alternatív megoldásként meglátogathatja a hivatalos honlapot.

 • Kattintson a „Tárca létrehozása” elemre.
 • Most meg kell adnia e-mail azonosítóját és jelszavát. Kattintson a „Folytatás” gombra.
 • A pénztárca létrehozása után meg kell adnia a jelszavát a bejelentkezéshez..
 • Miután bejelentkezett, használhatja az általuk nyújtott különféle szolgáltatásokat.

Jellemzők

 • Támogatja a több platformot, ami azt jelenti, hogy könnyen hozzáférhető a pénztárca bárhonnan.
 • Beépített cserével könnyen megvásárolhatja és kicserélheti kriptovalutáját.
 • Teljes mértékben ellenőrzése alatt áll a pénzeszközök felett, mivel hozzáférhet a privát kulcsokhoz ezen a platformon.
 • Több mint 30 kriptovaluta támogatásával ez az egyetlen pénztárca, amelyre szüksége lehet.

Hátrányok

 • A biztonság nagy gondot jelent a guarda pénztárcával kapcsolatban. A beállított jelszó kivételével nincsenek további biztonsági intézkedések.
 • Mint más forró pénztárcák, még a Guarda is kiszolgáltatott a lopásoknak.

A legjobb Ripple pénztárca: Mi a választásod?

Megbeszéltük a legjobb pénztárcákat a hullámzás biztonságos tárolásához. Győződjön meg arról, hogy kutat a kiválasztott pénztárca biztonságáról és egyéb jellemzőiről. Reméljük, hogy a cikk segített kiválasztani a legjobb xrp pénztárcát a hullámzás biztonságos tárolásához.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector