A legjobb kriptovaluta egy fillér alatt – 8 olcsó altcoin, amelyet érdemes megvenni

Valamikor a Bitcoin gyakorlatilag értéktelen volt. 2010-ben valaki 10 000 bitcoinot fizetett két pizzáért, 25 amerikai dollár értékben. Kicsit több mint hét évvel később ezt a 10 000 bitcint majdnem megértékelték 200 millió dollár. Most sok olcsó kriptovaluta van, és sok ember kíváncsi arra, hogy melyik a legjobb kriptovaluta egy fillér alatt.

Végül is nem minden jelző képes nagy hasznot hozni.

Van-e valóban 1 dollár alatti kriptovaluta??

Biztosan. Több száz zseton létezik, amelyeket kevesebb, mint 1 dollárért adnak el. Ezeket az olcsó kriptovalutákat általában a filléres kriptovaluták. Megtalálhat olyanokat, amelyek ára kevesebb, mint 0,01 USD.

Melyik a legjobb filléres kriptovaluta?

2007-ben senki sem tudta megjósolni, hogy egy bitcoin végül 20 000 USD-t ér. Hasonlóképpen senki sem tudja biztosan, hogy az olcsó kriptovaluták közül melyiknek az ára az egekbe szökik a következő hónapokban vagy években. A kriptográfia, hasonlóan a tőzsdei kereskedéshez vagy akár a szerencsejátékhoz, a kockázatvállalásról szól.


De a kockázatvállalás nem azt jelenti, hogy vakon meg kellene ugrania a hitet bármelyik jelzővel kapcsolatban. Egyes kriptovalutáknál valószínűbb, hogy emelkednek az árak, mint mások. De van egy mutató, amely segíthet eldönteni, hogy mely tokenekbe fektessen be. Ez a mutató egy tokenek Piac tőkésítés vagy „piaci sapka”.

Most adok egy listát néhány olcsó, alacsony piaci tőkével rendelkező kriptovalutáról, amelyet érdemes megnézni, hogy eldöntse, melyik a legjobb kriptovaluta egy fillér alatt. Ezek többsége nemcsak kriptovaluták, hanem olyan projektek is, amelyek megváltoztatni kívánják az internet működését.

1. TRON (TRX)

tron érme

A TRON egy blokkláncon alapuló operációs rendszer, amely független, decentralizált, demokratikus és nagy teljesítményű web létrehozására törekszik, amely alkalmas nagy sebességű alkalmazásokhoz, például játékokhoz. Ekkor a TRX ára 0,018 USD, piaci korlátja pedig 1 166 114 042 USD.

2. Electroneum (ETN)

elektroneum érme

Az Electroneum új ökoszisztémát kíván létrehozni a gyors digitális fizetéshez, még a bankszámlával nem rendelkező emberek is használhatják. Ez az ökoszisztéma a mobiltelefonok és alkalmazások használatára összpontosul. A jelenlegi ár 0,0038 USD, a piaci korlát pedig 37 459 353 USD. Az Electroneum megvásárlása nem egyszerű.

3. Opacitás (OPQ)

Az Opacity célja egy olcsó, decentralizált és névtelen felhőtároló szolgáltatás létrehozása a fájlok megosztására. A szolgáltatás igénybevételéhez a felhasználóknak nem kell személyes adatokat megadniuk. A tárhely kifizetése az átlátszatlansági jelzőn keresztül történik.

4. Csillagfény (XLM)

csillag lumen XLM

A Stellar létrehozott egy protokollt, amely gyors, olcsó, nemzetközi transzfereket tesz lehetővé a kriptográfok és a fiat pénznemek között. Célja, hogy a felhasználók könnyedén küldhessenek pénzt határokon át. A jelenlegi ár 0,067 USD, a piaci korlát pedig 1 310 680 883.

Olvassa el még: A legjobb csillag lumenes pénztárca

5.. Ravencoin (RVN)

ravencoint vásárolni

A Ravencoin az egyik érme, amelyet sok elemző nagy potenciállal bír. A bitcoinból elágazó blokkláncra építve igyekszik hatékonyan létrehozni és átadni zsetonokat a felek között. A jelenlegi ár 0,034 USD, a piaci felső határ pedig 143 054 768 USD.

6.. Cardano (ADA)

olcsó kriptovaluta

A Cardano nyílt forráskódú platformot kíván létrehozni, fejlettebb funkciókkal, mint bármely más platform. A fejlesztés tudományosan orientált, szakértők által áttekintett, kutatásvezérelt munkafilozófián alapszik. Jelenlegi piaci ára 0,049 USD, piaci korlátja pedig 1 530 101,948 USD.

7. Basic Attention Token (BAT)

legjobb filléres kriptovaluta

Az Basic Attention Token mögött álló emberek olyan rendszert hoznak létre, amely megszünteti a felhasználók, a hirdetők és a kiadók közötti szakadékot, lehetővé téve a pénzközvetítés közvetítők nélkül, alacsonyabb költséggel és nagyobb hatékonysággal. A BAT tokenek vásárlása mellett a felhasználók az általuk létrehozott tartalmakkal is kereshetnek, például személyes blogok, twitter fiókok, youtube csatornák stb. Ezt a Brave webböngészőn keresztül valósítják meg. Van egy hivatkozási rendszer is, amely segíthet a BAT megszerzésében. Ha van kedve megnézni a böngészőt, kattintson a gombra itt letölteni.

A BAT jelenlegi ára 0,20 USD, piaci felső határa 252 797 375 USD

8.. KARMA érme (KARMA)

karma érme

Ez egy másik token egy javaslattal, amely lehetővé teszi érmék keresését. A KARMA nemcsak a kriptovaluta neve, hanem az EOS blokkláncra épített dAPP és közösségi hálózat is. Kicsit olyan, mint az Instagram, de a bejegyzések inkább a jó cselekvések előmozdítására és a társadalmi változásokra törekszenek. Ezenkívül a bejegyzések készítői KARMA jelzőket kereshetnek a kapott lájkokkal. A KARMA 0,00016 USD árral és 15 603 817 USD piaci sapkával tökéletes példája az alacsony költségű, alacsony piaci kapitalizációjú, sok potenciállal rendelkező kriptovalutának. Tekintettel az alacsony tokenenkénti költségre, rengeteget gyűjthet belőlük, ami egy másik oka annak, hogy ez egy fillér alá teszi a legjobb kriptovaluta listámat.

Mi az a piaci korlát, és hogyan tudom kiszámítani?

Egyszerűbben fogalmazva: a piaci sapka az érme értéke a piacon bármikor. Ennek kiszámításához meg kell szorozni a forgalomban lévő érmék számát és az egyes érmék árát.

Tegyük fel, hogy Önnek van almaültetvénye, és betakarított 100 almát, amelyeket darabonként egy dollárért lehet eladni. Mivel a fákon még mindig nem keringenek az almák, nem vesszük figyelembe őket. Az alma piaci felső határa 100 dollár lenne.

Tegyünk most egy valós példát. Irány tovább Coinmarketcap és nézzük meg az EOS-t:

A legjobb kriptovaluta egy fillér alatt (3)

Itt láthatja, hogy jelenleg egy EOS-token 3,66 USD-ért árul, és hogy összesen 1 018 578 881 EOS-token van forgalomban. Ha ezeket a számokat megsokszorozza, akkor azt kapja, hogy az EOS piaci felső határa jelenleg alig haladja meg a 3,7 milliárd USD-t. A Coinmarketcap egy másik érdekes statisztikát is szolgáltat: a globális piaci sapkát. Ez azt jelenti, hogy a teljes értéke összes forgalomban lévő kriptográfok. Az írás idején a globális piaci korlát 268 656 490 134 USD. Ez azt jelenti, hogy az EOS a globális piaci korlát 1,39% -át teszi ki. Ez az úgynevezett EOS dominancia.

Miért fontos a piaci korlát??

Az érme piaci felső határának ismerete ötletet adhat arról, mennyire valószínű, hogy az érme ára az egekbe szökik. Tegyük fel, hogy a fenti példában szeretne vásárolni néhány EOS-t, és várja meg, amíg az ára százszoros nyereséget hoz Önnek. Más szóval, hogy a token ára elérje a 366 USD-t. Ha ez megtörténne, és elvégezné a matematikát, az azt jelentené, hogy az EOS piaci korlátja valamivel több mint 370 milliárd dollár lenne. De várj! Ez az adat sokkal magasabb, mint a jelenlegi globális piaci korlát. Tehát az EOS ára, bár emelkedhet, jelenleg sem közelíti meg a százszoros profitot.

Lehet, hogy az EOS nem a 100x-os tokenje. De ott vannak néhány érme odakinn. A legfontosabb, hogy ne csak alacsony árú, hanem alacsony forgalmú jelzőt is találjon. Más szavakkal, alacsony piaci kapitalizációjú kriptovalutát szeretne találni.

Következtetésképpen…

Nagyon sok filléres kriptó áll rendelkezésre kereskedésre, és az elemzők egyetértenek abban, hogy némelyikük nagy profit-potenciállal rendelkezik. De nem mindegyikük ért egyet melyik az egek egek küszöbén állnak. Hiszen senki sem tudja megjósolni a jövőt. Az a kérdés, hogy kitaláljuk, melyik a legjobb kriptovaluta egy fillér alatt, az a kérdés is, hogy melyik a leginkább alulértékelt kriptovaluta. Az itt megadott lista kezdet. De most már tudja, hogyan kell használni a piaci korlátokat annak kiválasztásához, hogy mely kriptókba fektessen be. Végezze el a kutatását, válasszon néhány érmét, és kezdje el kereskedni. Nagyon jól lehetsz a következő kriptomilliomos.

Vásárolt már korábban ezek közül az érmék közül? Tudassa velünk a megjegyzéseket!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector