A VeChain (VET) vásárlása 2021-ben: [Lépésenkénti vásárlói útmutató]

Azok számára, akik újak a kriptopiacon, kissé elsöprő tud lenni, amikor megpróbálják megvásárolni az első kriptovalutát; nem csak a csere teljes felülete teljesen új, de hacsak nincs még tapasztalata a tőzsdén, még zavarba ejtőbb lehet, ha a megvásárolni kívánt token valamilyen okból párosul egy másik kriptovaluta, például a Bitcoin árával , vagy egy stabil érméhez, mint a Tether. Ez azt jelenti, hogy először meg kell vásárolnia azt a titkosítást, amellyel párosítva van? Frusztrálóan, igen.

Szerencsére ez a cikk segít enyhíteni e stresszt, ha lépésről lépésre ismerteti az első kriptovaluta megvásárlásának módját. Ez a cikk kifejezetten azoknak szól, akik meg akarják vásárolni a VeChain VET tokent. De az útmutató könnyen átruházható más kriptovaluták vásárlásához.

GYORS ÚTMUTATÓ: A VeChain megvásárlása

1. Lépjen a Binance webhelyre

2. Regisztráljon, és ellenőrizze fiókját

3. Állítsa be a 2FA-t


4. Kattintson az Exchange fülre

5. Válassza ki azt a párost, amelyet cserélni szeretne a szakképzéssel

6. Kattintson a „Megrendelés” elemre, és adja meg a megrendelést, és várja meg, amíg a megrendelés kitölti a Megrendelés fülön

7. Most Ön büszke tulajdonosa néhány szakképzésnek

Menj a Binance oldalra

Hol lehet megvásárolni a VeChain-t – az 5 legfontosabb tőzsde

NameDeposit MethodBuy
Binance

binance csere

 • Banki átutalás (ACH)
 • banki átutalás
 • Kriptopénz
 • Betéti kártya
 • Vezetékes átvitel
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Crypto.com

 • Hitelkártya
 • PayPal
 • TransferWise
 • Crypto
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Changelly

 • Crypto
 • Hitelkártya
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

KuCoin

 • Crypto
 • Hitelkártya
 • Betéti kártya
 • Paypal
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Atomic Wallet

 • Crypto
 • Hitelkártya
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

1. Binance

A máltai székhelyű Binance a napi kereskedési volumen legnagyobb kriptovaluta-tőzsdéje. Már csak azért sem, mert a kereskedők akár 540 típusú kriptovalutát is megtalálhatnak, köztük a VeChain-t is.

Noha eredetileg pusztán kriptográfia-kriptotőzsde volt, ma már korlátozott számú fiat valutabetétet és -felvételt is megkönnyíthet banki átutalással vagy vízumkártyával.

A Binance különösen vonzóvá teszi az alacsony kereskedési díjakat (0,01%). Ha megvásárolja és birtokolja a natív tokent, a BNB-t, kevesebb díjat kell fizetnie. Ezenkívül nincs szükség KYC-re (Know-your-customer), mindaddig, amíg kriptot helyez el számlájára. Ön csak megnyit egy számlát, beállítja a kétfaktoros hitelesítést, pénzeszközét finanszírozza érmék befizetésével vagy érmék vásárlásával a vízumkártyájával vagy banki átutalással, ha a csereplatform támogatja az Ön helyi pénznemét.

Az Egyesült Államok útlevelével rendelkező felhasználók számára a platform bejelentett korlátozná az ilyen kereskedőket. Ennek fő oka az, hogy a Binance az USA állampolgárai számára külön szabályozást indított, amely megfelel az összes szabályozási követelménynek Binance.US.

2. Changelly

A máltai székhellyel rendelkező Changelly egy névtelen tőzsde, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutákat vásároljanak és kereskedjenek anélkül, hogy KYC-n mennének keresztül. A tőzsdéhez hozzáférhet a weboldalukon, mobilalkalmazásukon keresztül (csak Android esetén), vagy különféle külső pénztárcákon keresztül, például Trezor, Ledger, Exodus, Jaxx, Coinomi és Edge.

A VeChain-t bármely más kriptovalutával, vagy hitel- vagy betéti kártyájával vásárolhatja meg. Fontos azonban megjegyezni, hogy a hitel- vagy betéti kártyákkal kapcsolatos díjak lényegesen magasabbak. Ez azért van, mert amikor a rendszer elfogadja a kártyáját, akkor át kell alakítania a fiat pénznemét BTC-re és BTC-ről VET-re..

A kereskedési díjak 0,5%

A kriptográfia kriptográfiai vásárlásakor nincsenek vásárlási korlátok. Ha azonban kriptot vásárol fiat-tal, azok korlátai, attól a régiótól függően, amelyben laksz.

3. Atomtáska

Az Atomic pénztárca ismert arról, hogy nagyon könnyen használható. Asztali és mobil funkciókban egyaránt megtalálható. Érdekes módon ez a pénztárca több száz különböző típusú kriptovalutát tárolhat, még a különböző blokklánc-ökoszisztémákból származóakat is. Ezenkívül saját cserecserével is jár. Ez azt jelenti, hogy az egyik kriptográfiát kicserélheti egy másikra anélkül, hogy bármikor át kellene tennie valamelyik csereprogramra.

Mi több, hitelkártyájával kriptot vásárolhat, megint mindezt a pénztárca keretein belül. Önnek azonban díjat kell fizetnie.

A VeChain tekintetében a pénztárca támogatja azt, hogy a Vtho-t csak úgy tartva meg tudja keresni.

4. Crypto.com

A Crypto.com egy kriptovaluta platform. Számos kapcsolódó termék és szolgáltatás alkotja, lényegében saját ökoszisztémával rendelkezik. Megvan a saját alkalmazása, cseréje, Defi csere és pénztárca, tét, hitelezés és még sok más. Ami a legfontosabb, hogy VET tokeneket árul.

Saját két natív tokenje is van, az MCO és a CRO, amelyek kedvezményeket és ajánlatokat biztosítanak a felhasználó számára.

Aki sokat szeretne részt venni, átmegy egy KYC-n. A kereskedési díjak 0,04-0,20% a döntéshozók és a 0,10-0,20% -os fogyasztók esetében. Ha bankkártyával vagy hitelkártyával vásárolnak kriptot, 3,5% + 10 dollár díjat kell fizetni. A betétek és a kifizetések ingyenesek.

Csak le kell töltenie az alkalmazást a crypto.com weboldal. Nyissa meg az alkalmazásbolt linkjét, vagy olvassa be a QR-kódot a kezdőlapon. Ezután töltse le az alkalmazást a telefonjáról.

Miután letöltötte, indítsa el az alkalmazást, és kövesse a folyamatot, hogy igazolja személyazonosságát.

5. KuCoin

A KuCoin egy hongkongi székhelyű kriptovaluta-tőzsde, amely a kriptovaluták sokféleségéről híres. A felhasználók a natív tokent, a KCS-t tarthatják, hogy kedvezményeket és egyéb ajánlatokat kapjanak. Díjai azonban még kedvezmények nélkül is meglehetősen versenyképesek.

Más cseréktől eltérően nem szükséges KYC vagy más azonosító igazolás. Ezenkívül kétfaktoros hitelesítést kell használnia.

A felhasználók kriptot, Interac E-átutalást, betéti vagy hitelkártyát, Paypal-t vagy banki átutalást használhatnak számlájuk finanszírozására.

Lépésenkénti útmutató a VeChain Binance-on történő megvásárlásához

Az egyszerűség kedvéért a Binance tőzsdén szemléltetjük, hogyan vásárolhat szakképzést vagy bármilyen más kriptovalutát.

1. lépés: Hozzon létre egy fiókot a Binance-en

Ugorjon át a csere platform honlapjára. Miután odaért, töltse ki a szükséges információkat. Ha csak a kereskedelemhez kíván titkosítást letétbe helyezni, akkor csak meg kell adnia az e-mail címét.

2. lépés: Állítsa be a kéttényezős hitelesítést

Ebben a lépésben a Binance kéri, hogy állítson be kétfaktoros hitelesítést vagy 2FA-t. Ennek célja, hogy biztonságosabbá tegye fiókját. Töltse le a Google Hitelesítőt a telefonjára. Ennek eredményeként, amikor bejelentkezik, vagy végrehajt egy visszavonási funkciót vagy bármilyen más kulcsfontosságú funkciót, egy egyedi kód jelenik meg a telefonjáról, amelyet ellenőrizésként kell megadnia.

3. lépés: Az érmék befizetése

Ez a szakasz csak azoknak szól, akik kriptovalutát helyeznek el a kereskedés megkezdéséhez vagy egy másik token vásárlásához.

Miután beállította fiókját, menjen fel a képernyő tetejére, és kattintson a „Market” gombra. Odaérve megnézheti, hogy a VeChain melyik érmével vagy tokennel van párosítva. Jelenleg a szakképzés többnyire párosul többek között a BTC-vel, az USDT-vel, az ETH-val és a BNB-vel.

Miután kiválasztotta, hogy melyik párosított tokent fogja használni, ugorjon át a pénztárca szakaszra az alábbi ábra szerint. Görgessen lefelé a Binance által támogatott érmék között, amíg meg nem találja a befizetni kívánt érme típusát. Ezt a címet arra is felhasználhatja, hogy átutalja pénzét más tőzsdei platformokra.

Másolja ki az adott érme egyedi címét, hogy átutalhassa a pénzt saját pénztárcájából.

4. lépés: Kereskedjen érméjével a VeChain ellen

Miután az érmét biztonságosan letétbe helyezte a számláján, lépjen a képernyő tetejére, és kattintson az „Exchange” gombra. Ha odaért, megvan a teteje, hogy használhassa az „Basic” vagy az „Advanced” kereskedési platformot. Ha új vagy, akkor ajánlott az előbbivel kezdeni.

Miután megtalálta a párosított tokent a szakképzéssel és megvásárolta, látni fogja, hogy új érme megjelenik a Binance-fiókjában.

Bár a Binance-hez hasonló cserék megkísérlik a platform biztonságossá tételét az érme számára, NAGYON ajánlott, hogy kivéve, ha újonnan megszerzett alapját további kereskedéshez kívánja felhasználni, helyezze át magánpénztárcába, nehogy fennálljon a kockázata, hogy elveszíti őket. A Binance valaha támadást szenved, vagy bármilyen okból is, a tőzsdék korlátozzák a felhasználókat az Ön pénzének visszavonásában. A régi mondás szerint: “nem a kulcsaid, nem a kriptód.”

5. lépés: A VeChain tokenek visszavonása

Ugorjon vissza a pénztárcájába, és kattintson a „Visszavonás” gombra. Az alábbi ábrán látható módon írja be a VeChain rövidítését vagy teljes nevét.

Másolja a nyilvános címet a saját pénztárcájából, és illessze be a címzett VeChain címébe. Felhívjuk figyelmét, hogy minimum 200 szakképzési tokent kell visszavonnia. A felvételi díj 100 szakképzési token.

Ezt követően adja meg a kifizetési összeget. A rendszer automatikusan kiszámítja a kezelési díjat, és megadja a tényleges érkezési összeget: tényleges érkezési összeg = kifizetési összeg-visszavonási díj. Ezután csak nyomja meg a „küldés” gombot.

A legjobb pénztárcák a VeChain VET számára

NameTypeGet
Ledger Nano X

 • Hardver
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Ledger Nano S

 • Hardver
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Exodus pénztárca

 • Mobil
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Atomic Wallet

 • Asztali kliens
 • Mobil
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Bízzon Walletben

 • Mobil
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

1. VeChainThor mobil pénztárca

A VeChainThor mobil pénztárca a hivatalos VeChainThor nem őrizetben lévő pénztárca – kompatibilis a VET, Vtho vagy bármely más segédeszköz (VIP-180) és NFT (VIP-181) tárolásával, amelyek a VeChain blokkláncon futnak. Ez azt jelenti, hogy nem tárolhat más tokent, amely nem szabványos token – azaz Ethereum, Algorand stb..

Robusztus biztonsági védelmi rendszerrel rendelkezik, miközben nagyon könnyen használható. Arról nem is beszélve, hogy esztétikai tulajdonságai miatt professzionális és ügyes megjelenésű. Kompatibilis az IOS és az Android mobiltelefonokkal. Hangsúlyozni kell, hogy mégis forró pénztárca. Ez azt jelenti, hogy internetre van szükséged a kriptográfia kezeléséhez, hacsak nem a Figyelj pénztárca funkciót használja.

Jelenleg csak mobil funkcióként érhető el, de az asztali funkció fejlesztés alatt áll. Mint a legtöbb pénztárca, ez is privát, vagyis nincs szükség az Ön ismerőjének (KYC) megismerésére. És igen, a szakképzéshez való ragaszkodás Vtho tokent generál közvetlenül a pénztárcájába. A csomópont programunk versenyeiből a pénztárcából is igényelhet Vtho jutalmakat.

Ez egyedülálló, mivel rendelkezik egy csere szolgáltatással, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármelyik régi VEN-t (ERC20) VET (VIP-180) tokenekre cseréljék. Ezenkívül rendelkezik egy Node programmal, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy összekötjenek egy Node-ot, feltételezve, hogy rendelkeznek a szükséges mennyiségű VET-kel. Ezenkívül a tokenek átadása előtt mindig megjelenik egy figyelmeztető figyelmeztetés, amely arról tájékoztatja a felhasználókat, hogy soha ne adjanak át VIP-180 szabványos tokent más blokkláncra, kivéve a sajátját. Elveszíti őket! Van egy „Figyelje a pénztárca” funkciót is, amely lehetővé teszi, hogy megtekintse a másik pénztárcában tárolt szakképzési alapjait!

További jó dolog, hogy lehetővé teszi több pénztárca-fiók létrehozását, mindegyik saját privát kulccsal. Rendelkezik dapps böngészővel is, amely lehetővé teszi az összes VeChain dapp beírását a pénztárcából.

A felhasználó vevő címét tárolhatja, hasonlóan a névjegyzékhez.

2. Atomtáska

Az Atomic pénztárca nem őrizetben lévő, több pénznemet használó pénztárca, amely lehetővé teszi érmék és zsetonok százainak támogatását. Híres volt arról, hogy ilyen könnyen használható. Ezenkívül jó biztonsági funkciókkal rendelkezik, például ujjlenyomat-biztonsággal. Ez azonban forró tárhelyű pénztárca, ami azt jelenti, hogy szüksége lesz az internetre, hogy lehetővé tegye a kriptók kezelését. De ez magánjellegű, így nincs szükség az Ügyfelek ismerésére (KYC).

Több pénznemű pénztárca lehetõvé teszi, hogy sokféle zsetont tároljon, mind az ERC20, mind a nem ERC20 tokeneket más ökoszisztémákból, például a Bitcoin, a Litecoin, az Ethereum, a VeChain, az Algorand stb. tokenek (nem helyettesíthető tokenek).

Ami jó ebben a pénztárcában, az az, hogy megvan a maga swap cseréje, amely rugalmas atomcserét tesz lehetővé a tokenek között. Integrálva van a Changelly árcsatornáival, így érzékeny az esetleges árcsúszásokra..

A VeChainThor mobil pénztárcához hasonlóan Ön is előállíthatja a Vtho-t a pénztárcájában, ha VET tokenek vannak ott tárolva. De ellentétben a VeChain hivatalos pénztárcájával, az Atomic pénztárca rendelkezik mobil és asztali pénztárca lehetőséggel, és mind az IOS, mind az Android telefonokhoz elérhető. Az asztali pénztárca funkció kompatibilis a Windows, a MacOS, az Ubuntu, a Debian és a Fedora szolgáltatásokkal.

További jó dolog, hogy az Atomic pénztárcának saját natív tokenje van, az AWC token, amely lehetővé teszi, hogy tétet szerezzen és több AWC tokent szerezzen, valamint egyéb jutalmakat / kedvezményeket kapjon. 24/7 ügyfélszolgálattal rendelkezik, ami nagy megkönnyebbülés, mivel most már biztos abban, hogy szinte azonnali segítséget kaphat. Vagy beszélgethet egy képviselővel online, vagy e-mailt küldhet.

A kevés hátrány egyike, hogy nem rendelkezik több pénztárca funkcióval.

3. Bízzon Walletben

A Trust pénztárca nem őrizetbe vett, több pénznemet használó pénztárca. Akár 15 fő kriptovalutát és 20 000 támogatott tokent támogat. Ide tartoznak a nem helyettesíthető tokenek (NFT-k). A többi fent említett pénztárcához hasonlóan könnyen használható. És csakúgy, mint a többi, ez is egy forró tárhely, így szüksége lesz az internetre a kriptók kezeléséhez.

Saját beépített decentralizált csere-cserével rendelkezik, de korlátozott azon zsetonok számában, amelyeket fel lehet cserélni egy másikra. Legalább privát, így nincs szükség az Ön ismerőjének (KYC) megismerésére. Jó biztonsági tulajdonságokkal is rendelkezik.

Az Atomic pénztárcához hasonlóan a Trust pénztárca lehetővé teszi több kriptovaluta tárolását több blokklánc-ökoszisztéma, például Bitcoin, Litecoin, Tezos, Ethereum és VeChain között. Ha rendelkezik VET tokennel, akkor az automatikusan létrehozza az Ön számára a Vtho-t közvetlenül a pénztárcájában.

Saját Dapp böngészővel is rendelkezik, így a Trust pénztárcán keresztül érheti el a dappokat anélkül, hogy valaha is elhagyná. Támogatja a több pénztárcát is, lehetővé téve, hogy pénztárcáját több pénztárcában tárolja egyetlen alkalmazáson belül! Ez egy jó pénztárca-összekapcsolási funkció, amely lehetővé teszi, hogy sokkal több dapphoz csatlakozzon, mint más pénztárcák.

Kódja nyílt forráskódú, így bárki ellenőrizheti a hibákat és ösztönözheti a folyamatos fejlesztést. Hiányzik azonban az élő ügyfélszolgálati támogatás. Táviratot vagy viszályt kell használnia ahhoz, hogy beszéljen valakivel, ha problémái vannak.

4. Exodus pénztárca

Egy másik jó pénztárca az Exodus, egy másik, nem őrizet alatt álló, több pénznemet használó pénztárca. Több mint 125 kriptovaluta eszközt képes támogatni. Ez magában foglalja a szakképzést, amelyet közvetlenül a pénztárcájában szerezhet Vtho tokeneknek. Asztali számítógépen és mobilon egyaránt elérhető. A mobil funkcióval akár IOS-on, akár Androidon támogatható.

Szerencsére 24/7 ügyfélszolgálati támogatással rendelkezik, miközben beépített kriptográfia is van. De használatakor 2% – 5% díjat kell fizetnie.

További előny, hogy könnyen használható. De ez egy forró tároló pénztárca, ezért a kriptók kezeléséhez internetre lesz szükség.

Az Exodus pénztárcának csak egyedi tranzakciós díjai vannak a Bitcoinért. Az Ethereum és mások számára automatikusan megad egy árat, ami drága lehet, ha egy adott hálózat túlterhelt. De ez magánjellegű, így nincs szükség az Ön ismerőse (KYC) -re.

A fokozott biztonság érdekében az Exodus integrálva van a hideg hardveres Trezor pénztárcával. Rendelkezik egy alkalmazásböngészővel is, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen dapphez menjen anélkül, hogy elhagyná a pénztárcáját.

5. Ledger Nano S és X

A Ledger Nano S és X hűtőtároló, nem őrizetbe vett, több pénznemet használó pénztárca. A tokenek biztonságosan vannak tárolva, és offline módon is kezelhetők. Eltérően a mobil vagy asztali pénztárcától, a Ledger biztonsági szempontból kiválóbb. Ez egy technológiailag fejlett eszköz az érmék biztonsága érdekében, amely több mint 1100 érmét képes támogatni. A Ledger Nano S ára 59 dollár, míg a Ledger Nano X 119 dollár, mindkettő dollárban.

Ami klassz, hogy maga a Ledger Life szoftveren cserélhet tokent. Ezenkívül mind a Ledger Nano S, mind az X lehetővé teszi VET és Vtho tokenek tárolását. Azonban nem tárolhatja közvetlenül a VET tokeneket a főkönyvben. Töltse le a Sync Desktop Browser alkalmazást, csatlakoztassa a Ledger Nano-hoz, majd tárolja a VET tokeneket magában a Sync Desktop alkalmazásban.

A Ledger integrálva van más Web3 pénztárcákkal, például a metamaskkal, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan összekapcsolja a főkönyvet bizonyos defi protokollokkal.

Annak ellenére, hogy több mint 1000 érmét képes támogatni, a Ledger Nano S csak néhány zseton tárolását teszi lehetővé. Ez az egyes érmék memóriaterületétől függ. Például az alkalmazás letöltéséhez szükséges memória az Ethereum és az összes ERC-20 és 721 token tárolására.

De ha figyelembe vesszük, hogy sok token ERC-20, akkor annyi ERC-20 tokent tárolhat, amennyit csak akar. Csak annyit, hogy csak néhány blokklánc-ökoszisztémát képes támogatni. Másrészt a Ledger Nano X lehetővé teszi, hogy még sok érmét és zsetont tároljon. Beépített Bluetooth funkcióval is rendelkezik. Az S azonban olcsóbb, mint az X.

Remek hírnevük ellenére mindkét eszköz zavaros és időigényes a telepítéséhez. Ezenkívül, mivel hideg pénztárca, korlátozza az utazást. Nem tudna bárhonnan hozzáférni az alapjaihoz, hacsak nem viszi el a főkönyvet, bárhová is megy, ami kockázatossá teszi az elvesztését.

Ezenkívül gyakoriak a cég saját logójával ellátott átverési e-mailek, amelyek meggyőzik a felhasználókat a szoftver letöltéséről vagy frissítéséről, ami csak rosszindulatú program. Minden igazi frissítés megtalálható a Ledger Live szoftveren, amely értesíti a felhasználókat, amikor bejelentkeznek. A felhasználók soha nem tölthetnek le semmit semmilyen e-mailből. A felhasználókat arra ösztönzik, hogy mielőtt továbblépnének, vegyék fel a kapcsolatot a vállalattal, csak annak ellenőrzése érdekében, hogy az e-mail jogosan származik-e tőlük.

További információ a VeChainról

Mi a VeChain?

VeChain egy blockchain, mint szolgáltató vállalat, amely ellátási lánc menedzsment megoldásokat kínál a vállalkozások számára. A tárgyak internete (IoT) és a blockchain technológiát használja a kereskedelemben lévő áruk és termékek hitelesítésének nyomon követésére és hitelesítésének igazolására szolgáló eszközök kifejlesztésére. A hamisítás miatt évente elvesztett dollármilliárdok megszüntetésére törekszik.

Dióhéjban a VeChain fő célja, hogy minden árut és terméket megcímkézzen saját egyedi kódjával annak érdekében, hogy nyomon lehessen követni a blokkláncon. A VeChainThor blokklánc a termék első gyártásának pillanatától a fogyasztók kezébe kerülésekor képes lesz nyomon követni a termék teljes élettartamát, minden egyes részletével, hogy hol, hogyan és mikor készült, hogyan készült. szállították, ki vagy milyen vállalkozás volt a felelős, mikor érkezett meg a rendeltetési helyére, stb. Lényegében mindent teljesen átlátható módon. A VeChain azonban nem csupán az ellátási lánc ésszerűsítésében segít.

A VeChainThor blokklánc számos más okból is felhasználható. Hasonlóan az Ethereumhoz, a VeChainThor blokkláncot is kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy a fejlesztők és a felhasználók felépíthessék saját dappjukat és ökoszisztémájukat..

Lásd még: VeChain Review

A VeChain jó befektetés?

Igen, ez az. A VeChain hatalmas potenciállal rendelkezik minden szempontból sikeresen. A 2018-as márkanév óta számos ismert vállalkozással kötött partnert, mint például a Walmart China, a Shanghai Gas, a BMV Group, a ciprusi mediterrán kórház, H&M, csak néhányat említve.

Ezenkívül más szervezetek, például a Vulcanverse, a római-görög korszakban játszott virtuális online játék, a Vimworld, egy blokklánc-meghajtású intelligens gyűjtők (Non-helyettesíthető tokenek vagy NFT-k) platform, valamint az ökoszisztéma és a Jur, egy jogi decentralizált platform, amely a vállalkozások könnyen hozzáférhetőek és átlátható jogi vitarendezéssel az otthonukká tették az eVeChainThor ökoszisztémát.

Meg kell azonban jegyezni, hogy a megszerzett sok partnerség ellenére ökoszisztémájának teljes kihasználása még nem teljesen érett. Bár ezeknek a vállalkozásoknak, például a Walmart China-nak bizonyos termékeit már nyomon követik a blokkláncon, még sok munkát kell elvégezni, mielőtt teljes mértékben integrálhatók és nyomon követhetők lennének..

Például, bár 2018 óta partner, a BMW Group még nem integrálta autóalkatrészeit és széndioxid-kibocsátási szolgáltatásait a blokkláncba. Kísérleti programja még mindig folyamatban van. Emiatt a VeChainba történő befektetést hosszú távú befektetésnek kell tekinteni.

Lásd még: VeChain árjóslás

Major frissítések

Ami a fejlesztést illeti, a VeChain nem tétlenkedett. Körülbelül az elmúlt évben a VeChain keményen dolgozott ökoszisztémájának két jelentős és jelentős fejlesztésén. Az első frissítés konszenzusos algoritmusán van, PoA 2.0 címmel. A második frissítés a Fee-Delegation as a Service (DaaS) szolgáltatás.

A PoA 2.0-Surface esetében röviden a Hitelesítés (Secure Use-case-adaptive Relative Fork-Free Approach of Chain Extension) rövidítése. Ez egy új és továbbfejlesztett konszenzusos algoritmus, amely várhatóan gyorsabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszi az egész tranzakciós folyamatot. Várhatóan valamikor 2021 elején indul. Bővebb magyarázatért kattintson ide PoA 2.0.

A PoA 2.0 egyik fő oka egy következő nagy partnerrel kell lennie, amely várhatóan hamarosan felhasználja a blokkláncát. Tovább egy tweetben Twitter, a VeChain vezérigazgatója, Sunny Lu egy új vállalkozásról beszélt, amely készen áll a fedélzetre. Várhatóan csak ez a vállalkozás állít elő több millió tranzakciót naponta!

A cikk írásakor naponta csak néhány százezer tranzakció keletkezik. A tweetelt videó szerint a VeChain jelenlegi méretezhetősége nem elegendő ennek a vállalkozásnak az igényeinek kielégítésére. Valószínűleg ez az oka annak, hogy a VeChain PoA konszenzus algoritmusát PoA 2.0-ra fejlesztik.

A második frissítés a VeChain közelgő Fee-Delegation as a Service (DaaS) szolgáltatása, amelyet szintén várhatóan 2021-ben fognak kiadni. cikk Az új frissítés vezetője, Dr. Peter Zhou vezérigazgató által közzétett, decentralizált alkalmazást vagy dapp-et használó felhasználóknak nem kell többé megvásárolniuk a Vtho tokent okos szerződés vagy tranzakció létrehozásához..

Ehelyett a DaaS szolgáltató kezeli az összes gázfelhasználást, amelyet később a gázköltségek ellenében a dappnak számláz ki. A dapp-et használó ügyfél mostantól teljes mértékben élvezheti bármely platform használatát anélkül, hogy aggódna a tranzakciós díjak miatt!

A COVID-19 elleni küzdelem

Kihasználva az ellátási lánc szektorban való fokozott részvételét, a VeChain kezdeményezte a COVID-19 elleni küzdelem megkezdését. 2020 májusában a VeChain és az I-Dante együttesen létrehozta az E-HCart blokklánc alapú egészségügyi nyilvántartó alkalmazást, amely az összes orvosi nyilvántartás és teszt rögzítésére szolgál, beleértve a betegek COVID-19 tesztelését és oltását. blokklánc.

Először a ciprusi mediterrán kórház tesztelte, a betegek minden kórtörténeti adatot közvetlenül a telefonjukon tárolták. Ez nemcsak nagyban megkönnyíti az orvosi információk átadását egyik kórházból a másikba, hanem csak a páciensnek engedi meg, hogy közvetlen irányítást gyakoroljon felettük. Az orvosok csak a beteg engedélyével tekinthetik meg őket.

2021 januárjában kibővítették az E-HCart alkalmazást, hogy a ciprusi Aretaeio Kórház használhassa.

Következtetés

Tehát igen, a VeChain nagyon elfoglalt volt az elmúlt néhány évben, és nem mutatja a megállás jeleit. Míg a világjárvány megállította sok vállalkozás üzleti tevékenységét és fejlődését, a VeChain tovább lendült, sőt, a válságot (jó értelemben) levette azzal, hogy megmutatta, mire képes. És az üzlet valóban észrevette.

A blokklánc iránti egyre nagyobb igény iránti érdeklődés miatt a VeChain nagyon jó helyzetbe hozta magát, hogy végül megállítsa a hamisítást, és még az orvosi ipar számára is segítséget nyújtson az orvosi nyilvántartásokhoz való könnyű hozzáférés terén, anélkül, hogy veszélyeztetné a beteg magánéletét..

Míg a projekt még gyerekcipőben jár, és a fejlesztők alig használják a blokkláncát más blokklánc-ökoszisztémákhoz, például az Ethereumhoz képest, a jövő nagyon fényesnek tűnik ennek a projektnek, hogy óriási hatást fejtsen ki világszerte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector