Az XRP Ripple megvásárlása 2021-ben [lépésről-lépésre]

Ha követi a kriptovaluta híreket, akkor kétségtelenül hallott a Ripple-ről. Az elmúlt hónapokban rengeteg beszélgetést generáltak, nem mind jó. Ami rossz, a Ripple Labs-t (a Ripple fizetési protokollt fejlesztő vállalat) és két legfelsőbb végrehajtóját az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete perelte be 2020 decemberében XRP-tokenek értékesítése miatt, amelynek eredményeként sok tőzsde eltávolította az XRP-t. Jó oldalról látszik, hogy a per ellenére az XRP iránti érdeklődés folyamatosan növekszik, és az XRP árai általában emelkednek.

Az XRP jelenleg a világ 4. helyén álló kriptovaluta a piaci kapitalizáció szempontjából, és még a múlt hónapban is röviden a második helyen állt. Ha érdekel, de nem tudja, hogyan lehet a kezébe venni néhány zsetont, akkor jó helyre került. Olvassa el az XRP megvásárlásának lépésről lépésre szóló útmutatóját.

GYORS ÚTMUTATÓ: Hogyan vásárolhatunk XRP-t

1. Hozzon létre vagy jelentkezzen be Binance-fiókjába

2. Ellenőrizze a fiókját

3. Kattintson a „Wallet”, majd a „Fiat and Spot”, majd a „Betét” elemre.


4. Válassza ki a befizetési módot (kriptográfia vagy fiat)

5. Helyezze át a kriptóját vagy a fiatját a Binance pénztárcájába

6. Kattintson a „Piacok” elemre a Binance felső szalagjában

7. Kattintson az „MINDEN piac” fülre, és írja be az „XRP” szót a keresőmezőbe

8. Kattintson a használni kívánt kereskedési párra.

9. Írja be a költeni kívánt összeget az „Összesen” mezőbe, és ellenőrizze, mennyi XRP-t fog kapni.

10. Kattintson az „XRP vásárlása” gombra

Menj a Binance oldalra

Hol lehet vásárolni XRP Ripple – Top 5 cserék

NameDeposit MethodBuy
Binance

binance csere

 • Banki átutalás (ACH)
 • banki átutalás
 • Kriptopénz
 • Betéti kártya
 • Vezetékes átvitel
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Kraken

 • Elektronikus átutalás
 • Banki átutalás (SEPA)
 • Vezetékes átvitel
 • Ethana őrizet
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Bithumb

 • KRW (letéti szolgáltatáson keresztül)
 • Crypto
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

VCC Exchange

 • Crypto
 • Vezetékes átvitel
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

BtcTurk Pro

 • Banki átutalás (csak török ​​líra)
 • Crypto
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Részletes útmutató az XRP vásárlásához

Oké. Most, hogy tudja a „hol”, itt az ideje, hogy megtudja, hogyan vásárolhatja meg az XRP-t. Mivel a legtöbben olyan kriptojelekkel vásárolnak, amelyek már a tulajdonában vannak (és személyes pénztárcájában tárolják, ahogy mindig kell), ez a lépésenkénti útmutató, amelyet megmutatunk. Ha fiat pénznemet használ, ne aggódjon. A lépések nagyon hasonlóak, és ennek az útmutatónak az Ön számára is működnie kell. Ebben a példában feltételezzük, hogy 0,1 ETH értékű XRP-t szeretne vásárolni. Kezdjük el.

1. lépés: Hozzon létre egy fiókot a Binance-en

Ha már rendelkezik Binance-fiókkal, hagyja ki ezt a lépést.

Azok közül, akiknek nincs Binance-számlájuk, most át kell menniük a www.binance.com webhelyre, és a felső sávban kattintson a sárga „Regisztráció” gombra.

Töltse ki az e-mail címét, hozzon létre a biztonságos jelszó (ne feledje, hogy a „0000”, „1234” vagy a „jelszó” igen nem biztonságos!), majd kattintson a „Fiók létrehozása” elemre, és kövesse az összes lépést a fiók igazolásához és aktiválásához. Be kell állítania a kétfaktoros hitelesítést (2FA) a további biztonság érdekében. Lehetőség van arra is, hogy fiókját mobilszámával hozza létre az e-mail helyett.

2. lépés: Befizesse az alapjait

Miután létrehozta és biztonságossá tette Binance-fiókját, a következő lépés az éter befizetése, amelyet az XRP vásárlásához használni fog. Ez azt jelenti, hogy az ETH-t át kell vinni a személyes pénztárca címéről a Binance ETH pénztárcájába. Tehát meg kell találnia ezt a címet.

Először jelentkezzen be Binance-fiókjába, és a felső szalagon kattintson a „Pénztárca”, majd a „Fiat és Spot” elemre.

Ez az oldal megmutatja általános egyensúlyát. Más szavakkal, a tokenek összesített értéke az összes pénztárcájában. Kattintson a tetején található „Betét” gombra.

Mivel crypto tokeneket helyezünk el, kattintson a „Crypto” fülre.

Ezen az oldalon válassza ki a letenni kívánt tokent a legördülő menüből. Ebben az esetben letétbe helyezzük az étert. A jobb oldalon megjelenik a Binance ETH pénztárca címe. Itt átmásolhatja a címet a vágólapra, vagy beolvashatja a QR-kódot.

Most menjen Ether személyes pénztárcájába, és utalja át a kívánt összeget a fenti pénztárca címre. Néhány perc múlva, miután az összes hálózati megerősítés befejeződött, az ETH Binance-ben lesz, és készen áll az XRP megvásárlására.

3. lépés: XRP vásárlása

Mivel az étered már a Binance-ben van, itt az ideje megvásárolni az XRP-t. Ehhez át kell térnie a Binance kriptovaluta piacára. Kattintson a „Piacok” elemre a felső szalagon.

Mivel ETH-val vásárolunk, kattintson az „ALTS Markets” fülre, majd írja be az XRP parancsot a jobb oldali keresőmezőbe. Most kattintson az XRP / ETH kereskedési párra. Megjelenik egy felugró ablak, amely felajánlja a választást a fejlett vagy a klasszikus kereskedési interfészek között. A Classic most teljesen rendben lesz.

Amit most lát, az az XRP / ETH kereskedési pár piaci oldala. Tudom, hogy ezek az oldalak elsöprőnek tűnhetnek, ha először látja őket, de ne aggódjon. A felső rész tartalmaz néhány árinformációt és az árdiagramot. A vásárláshoz szükséges rész alul található. Itt történik a cselekvés, ezért görgessen lefelé.

A jobb oldali oszlop az XRP eladására szolgál az ETH számára, ezért meg kell vizsgálnunk a bal oldali oszlopot. Az „Összesen” mezőbe írja be, hogy mennyi ETH-t szeretne költeni.

Ebben a példában 0,1 ETH értékű XRP-t vásárolunk. Miután beírta a 0,5-et az „Összesen” mezőbe, itt láthatjuk, hogy 381 XRP-t kapunk. Miután mindent kitöltött, kattintson a zöld „XRP vásárlása” gombra a folyamat befejezéséhez. Néhány perc múlva XRP tokenjei a Binance pénztárcájában vannak.

Mint látható, nem túl nehéz. Miután elvégezte ezeket az egyszerű lépéseket, Ön most 381 XRP token tulajdonosa.

A legjobb pénztárcák XRP Ripple tárolására

Most, hogy tudod, hogyan kell megvásárolni az XRP-t és birtokolni az első 381 tokent, a kérdés az, hogy hol tárold őket. Mindig emlékezz arra, hogy nem jó ötlet, ha a zsetonokat túl sokáig hagyod a pénztárcában. A személyes pénztárca sokkal biztonságosabb a hosszú távú tároláshoz.

A nyúl a legnépszerűbb XRP pénztárca:

NameTypeBuy
TREZOR One

trezor egyet

Hardver Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Ledger Nano X

Hardver Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Atomic Wallet

Asztali kliens Értékelés: 4

Szerezd meg a Wallet-ot

Mindezek a pénztárcák kiváló lehetőségek az XRP tárolására, annak ellenére, hogy sok felhasználó szerint a Gatehub nagyon hibás lehet. Az Edge és az Atomic pénztárca egyaránt jó biztonsággal és funkcionalitással rendelkezik, és nagyszerűek, ha kriptóban kezdik. Ha azonban fontolóra akarja venni a kriptovalutákba való befektetést vagy hosszú távú tartást tervez, akkor semmi sem veri meg a hardveres pénztárcát.

Mi az XRP?

2012-ben az amerikai Ripple Labs vállalat létrehozta a RippleNet szolgáltatást. A RippleNet célja, hogy globális, decentralizált fizetési platform legyen. Más szavakkal, gyors és biztonságos módja a fizetések küldésének az egész világon, alacsonyabb költségekkel, mint a meglévő platformokon.

A RippleNeten történő befizetéseket az XRP token segítségével hajtják végre, és az XRP főkönyv nevű blokkláncon regisztrálják. Tehát szigorúan véve a Ripple a vállalat és a fizetési platform neve, a blokkláncot XRP Ledgernek hívják, a kriptovaluta pedig egyszerűen XRP. Sok felhasználó azonban csak a „Ripple” nevet használja bármelyikükhöz.

Melyek a fő különbségek az XRP és más kriptovaluták, például a Bitcoin között?

Talán a legnagyobb különbség az XRP és a többi fő kriptovaluta között az, hogy az XRP-t egy profitorientált vállalat hozta létre, amely kezeli és eladja a tokeneket.

A Bitcointól eltérően az XRP tokenek nem bányászhatók. Az indulás pillanatában mind a 100 milliárd XRP a Ripple Labs tulajdonában volt, amely aztán időről időre eladott néhány tokent. Az írás idején az összes XRP token körülbelül 45% -a forgalomban van.

Emellett a bitcoin és a legtöbb más kriptovaluta, mint az Ether, megpróbálja decentralizálni a gazdaságot, elvéve az irányítást a kormányoktól és a bankoktól, és átadva a felhasználóknak. A Ripple főleg a bankok közötti tranzakciókra kívánja felhasználni.

Az XRP jó befektetés?

Jelenleg a SWIFT a globális fizetések fő platformja. De a SWIFT csaknem 50 éve létezik, és megmutatja korát, és már nem olyan hatékony, mint egykor volt. Egyes szakértők szerint a Ripple végül a következő SWIFT lehet. Ez nem fog gyorsan megtörténni, de ha mégis megtörténik, az XRP hosszú távon nagyon értékes lehet.

Rövid és középtávon az XRP mint befektetés értéke nagymértékben függ attól, hogy az XRP mekkora érdeklődést képes kiváltani a felhasználók körében egy olyan világban, ahol az XRP a centralizációt és a szabályozást, más kriptók pedig a szabadságot és a decentralizációt (egyfajta mint a Iron Iron Man és az amerikai csapatkapitány a polgárháborúban).

Ha figyelembe vesszük a kriptovaluták árainak közelmúltbeli viselkedését és különösen az XRP-t, úgy tűnik, hogy az érdeklődés megvan, és az XRP jó rövid távú befektetés is lehet.

Következtetés

Reméljük, hogy ez a cikk jobb képet adott arról, mi az XRP, és miben különbözik a többi kriptovalutától. Igaz, hogy a SEC-per miatt vita alakult ki a Ripple körül, és sok fontos csere miatt kizárták. De az érdeklődés továbbra is fennáll, az XRP-árak felfelé irányuló trendje alapján ítélve.

Most, hogy tudod, hogyan vásárolhatod meg az XRP-t, ha befektetési lehetőségként szereted, átugorhatsz a Binance-re vagy más tőzsdére, és kézbe vehetsz néhány zsetont. De mit gondolsz? Ön Steve vagy Tony csapat a pénzügyi decentralizációval kapcsolatban? Tudassa velünk a megjegyzéseket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector