Bitcoin Cash VS Litecoin: Melyik kriptovaluta jobb 2021-ben?

A Bitcoin Cash vs Litecoin ezen összehasonlításában elmélyülünk azokban a különféle elemekben, amelyek egy kriptoprojektet érdemes befektetéssé tesznek. Megvizsgáljuk az olyan elemeket, mint; technológia, csapat, hasznosság, vontatás és fenyegetések.

Ezzel mondva ugorjunk bele egyenesen …

Bevezetés

Több mint egy évtizeddel ezelőtt Satoshi Nakamoto egy új típusú digitális eszközt képzelt el, amely forradalmasítani fogja az értékcserét. Bitcoinnak nevezte, egy olyan digitális pénznemnek, amelyet egyetlen entitás sem ellenőriz, sem nem befolyásol. A blockchain technológia valósággá tette Satoshi elképzeléseit. Decentralizált, biztonságos és átlátható bizalmi hálózat volt, amely a bitcoin hálózatot működtette. A hálózat exponenciális növekedésével azonban a skálázhatóság fő gondot jelentett.

A méretezhetőségi megoldás megtalálása kihívást jelent a decentralizált környezetben. Ez úgy alakult át, amit ma Blockchain Trilemmának nevezünk, ami a decentralizáció, a biztonság és a skálázhatóság kihívása. Az a nehézség, hogy hatékony megoldást valósítsunk meg e tulajdonságok egyikére anélkül, hogy negatívan befolyásolnánk a másikat. Még ennél is nagyobb kihívást jelent a konszenzus elérése a probléma kezelésére szolgáló egyetlen megoldásról.

A Bitcoin közösség néhány tagjának előrelátása volt a korai lépések megtételére. Ez alternatív kriptovaluták létrehozásához vezetett, amelyek együttesen Altcoins néven ismertek. 2011-ben a Google és a Coinbase informatikusa, Charlie Lee néven hozta létre a Litecoin-t. A bitcoin kódján alapuló Altcoin több módosítással. Ezek a változások lehetővé tették számára, hogy olcsóbb tranzakciós díjakat és gyorsabb tranzakciós időket érjen el, miközben a bitcoin azonos szintű biztonságát kínálta.


Hat évvel később, 2017-ben, egy vitatott kemény villa létrehozta a Bitcoin Cash-t (BCH). A bitcoin közösségen belüli nézeteltérés eredménye volt a Bitcoin skálázhatóságával kapcsolatos kérdések kezelése. Az említett villa hívei a Bitcoin készpénz nevére hivatkoztak, és nem tudták megszerezni a közösség többségi támogatását. Lényegében a Bitcoin Cash Bitcoin, nagyobb blokkméretekkel és egyéb protokoll-fejlesztésekkel. Ezek a változtatások lehetővé teszik a nagyobb tranzakciós sávszélesség és az alacsonyabb tranzakciós díjak elérését.

Bitcoin Cash vs Litecoin: Melyik a jobb?

A kriptopénzek tömeges átvétele érdekében a kriptográfusok fejlesztőinek képesnek kell lenniük digitális valutáik hasznosságának az egyszerű emberek napi tevékenységeihez való kötésére. Ezt próbálja elérni a Bitcoin (BTC), hogy az emberek ugyanúgy használhassák a kriptot, mint a készpénzt. A Bitcoin sikere azonban Achilles-sarka volt, mivel hálózata nem képes megbirkózni a használatával. A 2017 végi és a 2018 eleji BTC bikafutás szemléletes példa erre a gyengeségre. A hálózati forgalom miatt a tranzakciók és a tranzakciós díjak feldolgozásához szükséges idő ugrásszerűen megnőtt, sok elégedetlen Bitcoin-felhasználó maradt.

Ugyanakkor ez egy áttörési pillanat volt az alternatív érmék számára, amelyek méretarányosabbak, mint a Bitcoin. E hálózati torlódások növekvő előfordulása fokozta a BTC alternatívájának keresésének szükségességét. A Bitcoin Cash és a Litecoin kiemelkedő alternatívaként jelent meg, mint a kriptográfiai elektronikus készpénz. Vizsgáljuk meg közelebbről ezeket a BTC alternatívákat, és határozzuk meg magunknak, melyik a jobb.

Módszertan

Figyelembe véve a Bitcoin Cash vs Litecoin közötti vitát, hogy meghatározzuk, melyik a Bitcoin alternatívája, összehasonlítjuk az egyes projektek különböző aspektusait. Konkrétan a csapata, a technológia & frissítések, telemetria & hasznosság, tapadás & taktikák és fenyegetések & kiváltja. Ezeknek az összehasonlításoknak az eredményeként értékelést kell választani, hogy melyik nyerje meg a szakaszt. Ezután összeszámoljuk az egyes szakaszok eredményeit, és meghatározzuk, hogy a to között melyik a jobb.

I. Csapat

Hisszük, hogy bármely projekt sikere nagymértékben függ a mögötte álló csapattól. Így mindig megkezdjük a blockchain projektek összehasonlítását a csapatával. Ebben a részben összehasonlítjuk az egyes projektek mögött álló embereket, valamint a fő szervezetet, amely támogatja őket. Ezen felül ellenőrizni fogjuk, hogy világos és alapos terveik vannak-e céljaik elérésére.

Team Bitcoin Cash (BCH)

Először megvizsgáljuk a Bitcoin Cash csapatát. Az inkumbens Bitcoin Cash (BCH) valójában a Bitcoin Cash ABC (BCH ABC), amely a BCH eredeti verziójától számított. Úgy gondoljuk, hogy a megosztottság jót tett a BCH közösségnek. Lehetőséget adott arra, hogy elhatárolódjon Craig Wrighttól, aki ismertségre tett szert, mert szilárd bizonyíték nélkül állította, hogy ő Satoshi Nakamoto. Ennél is fontosabb, hogy a frissítés lehetővé tette a BCH számára a nem készpénzes tranzakciók, például az intelligens szerződések és az oracle előrejelző szolgáltatások feldolgozását.

Úgy gondoljuk, hogy a megosztottság nem csökkentette a BCH csapat fejlesztési képességét. Valójában ez egy teljesen új lehetőségvilágot nyitott meg a BCH számára. Roger Ver és Jihan Wu támogatása szinte garantálja a további sikereket. A legtöbb BCH fejlesztő és közreműködő a Bitcoin-ból származott. Ennek jó mutatónak kell lennie a BCH csapat teljesítőképességére. A útiterv BCH esetében nyilvánvaló, hogy világos és meghatározott útjuk van a tervük végrehajtásához.

Team Litecoin (LTC)

Másrészt a Litecoin csapat jóval kevesebb drámával rendelkezik az oldalán. 8 éves fennállása óta soha nem kellett vitás villával foglalkoznia. A közösségében sem látott sok harcot. Ez elhitette velünk, hogy a Litecoin Team szorosan összekapcsolódó közösség. Megfigyeltük továbbá, hogy a legtöbb Litecoin fejlesztési kezdeményezés Charlie Lee-től veszi sorba. Ez azon a véleményen van, hogy a Litecoin úgy tűnik, hogy tesztláncként működik a Bitcoin technológia jövőbeni megvalósításához. Ezt a hírnevet a Bitcoin fejlesztését célzó technológiák gyorsabb átvétele révén nyerte el.

Sajnos nem sikerült egyértelmű és meghatározott ütemtervet találnunk a Litecoin számára. Ennek legközelebbi helyettesítője a blog bejegyzés Andrew Yangtól, tavaly a Litecoin Alapítvány honlapján osztotta meg. Négy dolgot fogalmazott meg, amelyeket 2019-ben várni kell a Litecoin számára. Ezt követte a tweetstorm Charlie Lee-től részletezve a Litecoin helyettesíthetőségének növelésére irányuló jelenlegi erőfeszítéseket a bizalmas tranzakciók jellemzőinek bevonásával.

Csapatgyőztes: Bitcoin Cash

A Bitcoin Cash-t választottuk, mert úgy érezzük, hogy ez az aktívabb és ellenállóbb csapat a kettő között. A nézeteltérések és az alkalmi drámák a szenvedélyes részvétel bizonyítékai. Ez a csapat és a közösség intenzív elkötelezettségét is mutatja. Ez nem azt jelenti, hogy a Litecoin csapatának nincs elkötelezettsége és elkötelezettsége. Csak azt mondjuk, hogy a Bitcoin Cash intenzitása szempontjából legyőzi őket.

Mindkét csapat rendkívül kompetens szakember, sikeres törekvésekkel rendelkezik. A Bitcoin sikere a Bitcoin Cash fejlesztők számára és a Litecoin népszerűsége egyértelműen bizonyítja ezt. Nagyon befolyásos emberek is támogatják őket, akik elősegítették a kriptovaluta-táj alakítását. Roger Ver a Bitcoin készpénzért és Charlie Lee a Litecoinért. Ezenfelül olyan alapítványok támogatják őket, amelyek fejlesztési felügyeletet gyakorolnak az egyes projektekről.

Tehát figyelembe véve a Bitcoin Cash vs Litecoin mögött álló csapatokat, ez a kör a Bitcoin Cash-re megy.

II. Technológia & frissítéseket

Bitcoin Cash v Litecoin Általános specifikációk

Minden projekt következő fontos szempontja a technológiája. Mindkét projekt mögöttes technológiája nagyon hasonlít a Bitcoin-ra (BTC). Fejlesztőik azonban változtatásokat vezettek be a BTC kódalapjába, hogy skálázhatóbbá és működőképesebbé tegyék őket. E két BTC alternatíva létezése és relevanciája végül is a Bitcoin méretarányos képtelenségéből fakad.

Bitcoin Cash Technology

A Bitcoin Cash (BCH) technológiája lényegében megegyezik a Bitcoinéval. Valójában a kriptotérben néhány ember úgy véli, hogy ez a Batos jobb verziója, amelyet Satoshi Nakamoto képzelt el. A Bitcoin Cash úgy döntött, hogy maximális blokkméretét 8 MB-ra növeli, majd később 32 MB-ra növeli. 32x nagyobb, mint a Bitcoin és a Litecoin, amelyek mindegyike 1 MB. Másrészt a Bitcoin fejlesztői úgy döntöttek, hogy támogatják a SegWit2x-et mint skálázhatósági megoldást, és úgy tűnik, hogy reményeiket olyan 2. rétegbeli méretezési megoldásokhoz fűzik, mint a Lightning Network.

Ennek eredményeként a Bitcoin Cash több tranzakciót képes kezelni, mint a Bitcoin, ugyanannyi idő alatt. Ha az összes tranzakciós paraméter megegyezik, akkor a BCH-nak képesnek kell lennie 32x több tranzakció végrehajtására. A függőben lévő tranzakciók kisebb csoportja miatt a BCH-felhasználóknak nem kell annyit fizetniük, hogy tranzakcióikat megerősítsék. Ettől eltekintve a BCH most intelligens szerződéseket és oracle szolgáltatásokat tud teljesíteni az utolsó villája óta.

Litecoin Cash Technology

Azt állíthatjuk, hogy a Litecoin (LTC) a Bitcoin (BTC) elágazása is, mivel ugyanaz a kódalapja van. Ez a kriptopénz azonban nem a fejlesztők közötti nézeteltérés eredménye. A Litecoin arra törekszik, hogy a Bitcoin könnyebb és gyorsabb verziója legyen. Három lényeges különbség van a BTC és az LTC között. Először is, az LTC maximális ellátása 84 millió, szemben a BTC 21 milliójával. Másodszor, az LTC a Scrypt-et használja kivonatoló algoritmusaként, míg a BTC az SHA-256-ot. végül az LTC blokkideje 2,5 perc, míg a BTC 10 perc. A BTC és a BCH specifikációi a blokkméret kivételével teljesen megegyeznek.

A Litecoin mindig is a BTC tesztláncának szerepét töltötte be. Valójában az LTC aktiválta a segwitet a BTC előtt. Ezenkívül a villámhálózatot (LN) is használja második rétegű skálázhatósági megoldásként. Ezenkívül az LN fejlesztései lehetővé teszik az atomcserét a BTC és az LTC hálózat között. Az LTC fejlesztői azt is tervezték, hogy növeljék a helyettesíthetőséget a Confidential Transaction technológia beépítésével. Végül, hogy a Bitcoin Cash ne hagyja felül, a Rootstock magában foglalja a Litecoin támogatást, hogy hozzáadja az Ethereum-szerű intelligens szerződéses funkcionalitást a Litecoinhoz.

Technológiai győztes: Nyakkendő

A Bitcoin Cash és a Litecoin különböző skálázási megoldásokkal rendelkezik. E különböző megközelítések ellenére mindkettő bebizonyította, hogy képes jobban méretezni a Bitcoin-hoz képest. Ami a jelenlegi és a tervezett technológia szempontjából jobb választást illeti, továbbra is vitatható. A jövőbeli fejleményeket tekintve mindegyik megfelelhet a másik ajánlatának. Úgy gondoljuk, hogy mindkét projekt skálázási megoldásai életképesek.

A Bitcoin Cash és a Litecoin által megvalósított technológiák gyorsabb tranzakcióidőt tesznek lehetővé a Bitcoin töredékével. Lehetővé teszi számukra, hogy többet működjenek egy valutában a Bitcoin-hoz képest, amely gyorsan egyre inkább értékraktár. Mindkettő alkalmasabb a napi tranzakciókra és ezáltal a döntetlen eredményre.

III. Bitcoin Cash vs Litecoin: Telemetria & Hasznosság

Bitcoin Cash vs Litecoin Az elmúlt három hónap telemetriai teljesítménye

A Bitcoin Cash és a Litecoin azon alapul, hogy mennyire hatékonyak csereeszközként. Egyszerűen fogalmazva, a napi tranzakciók hatékony fizetési módjának kell lenniük. Jelentőségük azon a tényen alapul, hogy a Bitcoin nem képes ilyenként működni. Ennek oka a tranzakció késése és költsége, amely meghaladja az átlagos fogyasztó tolerancia küszöbét. Ki szeretne 10 percet várni egy tranzakció végrehajtására? Senki sem szeretne 3-10 USD tranzakciós díjat fizetni egy USD USD tranzakciós jogért?

Bitcoin Cash Telemetria & Hasznosság

Ami a fizetési közeget illeti, a Bitcoin Cash (BCH) jobb megoldás, mint a Bitcoin (BTC). A tranzakciók gyorsabban, sokkal kevesebb díjjal kerülnek feldolgozásra. Ez annak azonnali eredménye, hogy blokkonként több adatot tudunk feldolgozni. Ezenkívül a BCH a BTC azonos szintű biztonságát kínálja, mivel ugyanazon konszenzusos mechanizmussal és hash algoritmussal rendelkezik. Még ugyanannyi blokkidő 600 másodperc vagy 10 perc. A BCH-t a BTC azonos ikeréhez hasonlíthatja, kissé eltérő hajlammal.

Litecoin Telemetria & Hasznosság

Ha a Bitcoin Cash a Bitcoin azonos ikre, akkor a Litecoin-t (LTC) hasonlíthatja a közeli unokatestvéréhez. Mindannyian ugyanazt a DNS-t használják, de a Litecoin nem hasonlít annyira a BTC-re. Először is növelte teljes kínálatát, hogy csökkentse a tizedes számokkal küzdő felhasználók terheit. Másodszor megváltoztatta hash algoritmusát Scrypt-re, hogy jobban ellenálljon a speciális bányászati ​​berendezéseknek. Ez visszatartó erőként szolgál a bányászati ​​tevékenységek központosítása szempontjából. Végül a BCH-hoz és az LTC-hez képest gyorsabb blokkolási ideje 150 másodperc vagy 2,5 perc.

Telemetria & Segédprogram nyertese: Bitcoin Cash

Ennek a fordulónak a nyertese a Bitcoin Cash, mivel jobban teljesített digitális készpénzként, mint a Litecoin. Az alábbi táblázatot megnézve láthatjuk, hogy a Bitcoin készpénz több tranzakciót képes volt lényegesen alacsonyabb költséggel feldolgozni. Augusztustól októberig a Bitcoin készpénz átlagosan 0,432 TPS volt, míg az LTC fele annyit, 0,204 TPS-t dolgozott fel. Annak ellenére, hogy kétszer annyi tranzakciót dolgozott fel, mint az LTC, a BCH átlagos tranzakciós költsége körülbelül 0,0029 USD USD ugyanabban az időszakban. Másrészt az LTC átlagosan 0,0237 USD volt, ami körülbelül nyolcszor drágább, mint a BCH. Végül a BCH mozgások átlagos értéke nagyobb, mint az LTC, 8529 USD és 7 673 USD.

A BCH egyetlen gyengesége ebben a körben az a tény, hogy lényegesen nagyobb blokkláncmérettel rendelkezik, mint az LTC. Ez a BCH nagyobb számítási terhelésként értelmezhető. Ennek ellenére egyre nagyobb nehézséget tapasztalunk a BCH számára az LTC csökkenő bányászati ​​nehézségéhez képest. Ez azt jelenti, hogy több bányász érdekli a BCH bányászatát, nem pedig az LTC-t. Ezzel eljutottunk az utolsó pontig, miért választottuk a Bitcoin Cash-t – jelenleg ez egy biztonságosabb hálózat. Gyorsabb, olcsóbb és biztonságosabb, ami eladott minket a Bitcoin Cash-nek ebben a körben.

IV. Bitcoin Cash vs Litecoin: Vontatás & Taktika

Bitcoin Cash vs Litecoin teljes tranzakciószám

A kriptovaluta projektek tehetséggel és technológiával rendelkezhetnek a világon, de mindez kárba veszik, ha senki sem használja fel őket. Ezért fontos ellenőrizni a Bitcoin Cash és a Litecoin elfogadását. A tömeges elfogadás talán minden kriptovaluta projekt legfontosabb célja a sikere szempontjából. Ez igaz a Bitcoin Cashre (BCH) és a Litecoinra (LTC) is. Ezért meg kell vizsgálni e két projekt vonzerejét. Sőt, meg kell határoznunk, hogy milyen taktikákat alkalmaznak, tovább növelik tapadásukat.

Bitcoin Cash Traction& Taktika

A BTC azonos ikerének az előnyei vannak. A BCH annyira hasonlít a Bitcoin-hoz, hogy a skálázhatóbb BTC verzióként tekinthető rá. Valójában sok, a BTC-t támogató kriptográfiai oldal és szolgáltatás szinte mindig támogatja a BCH-t. Ezenkívül a lényegesen kevesebb tranzakciós díj és a gyorsabb tranzakciós idő vonzóbbá teszi a fogyasztók számára a felhasználást. A BCH további elfogadásának egyetlen fő kihívása talán az a kriptográfiai közösség tagjai hajlandósága, akik igazodnak az inkumbens lánchoz.

Litecoin Traction & Taktika

A BCH-vel ellentétben a Litecoin általában jó kegyekben volt a szélesebb bitcoin közösséggel. Pragmatikusabb megközelítést alkalmazott alternatív lánc vagy tesztlánc a bitcoin hálózat számára. Ez hozzájárult a BTC és az LTC barátságos együttélési környezetének megteremtéséhez. Ez a versenyképesség hiánya azonban negatívan befolyásolhatja az LTC innovációs és saját márkaépítési képességét.

Vontatási és taktikai győztes: Bitcoin Cash

A Bitcoin Cash a következő okok miatt veszi ezt a kört. Először is szorosan kapcsolódik a Bitcoin márkához. Önmagában a név nagyon sok különbséget jelent, mivel a Bitcoin a legismertebb márka a világon. Ez még a kriptotéren túl is érvényes. Ezenkívül aktívan forgalmazza magát az inkumbens BTC-nél kiváló digitális készpénzként. Ezt tényleges teljesítmény támasztja alá. Ennek eredményeként egyre több ember használja a BCH-t digitális készpénzként, mint a BTC. Több, mint az LTC.

Az LTC-vel közvetlen összehasonlításban láthatjuk, hogy a BCH nagyobb tapadást mutat. Láthatjuk, hogy a BCH következetesen több tranzakciót dolgoz fel, mint az LTC, gyorsabban és olcsóbban. Ez a BCH teljes tranzakciószámának teteje, amely gyorsabban növekszik, mint az LTC. Ami csak azt jelenti, hogy többen használják a BCH-t az LTC-hez képest. Megfigyeltük azt is, hogy mivel a blokk jutalmazza az LTC használatát, a kisebb bányászok hajlandók bányászni az LTC-t. Ha a tendencia folytatódik, az súlyosan befolyásolhatja az LTC hálózatának biztonságát. Ez ellentétes a folyamatosan növekvő BCH-val.

V. fenyegetések & Kiváltók

Az utolsó szempontok, amelyeket megvizsgálunk, e két kriptoprojekt fenyegetései és kiváltói. Ezek olyan jelentős események, frissítések és frissítések, üzleti partnerségek vagy változó szabályozási környezet, amelyek befolyásolhatják az ármozgást vagy egy adott projekt fejlődését. Katalizátorként szolgálnak egy jelentős bikafutáshoz vagy egy akadályhoz, amelyet a projektnek le kell küzdenie. A fenyegetések és a kiváltók fontos tényezők a kriptopiacok ingatag jellege miatt, ahol egyetlen esemény megváltoztathatja a kriptográfiai projektek pályáját.

Bitcoin Cash fenyegetések & Kiváltók

Az előző szakaszok azt mutatják, hogy a Bitcoin készpénznek sok jó dolog történik számukra. Az LTC-vel szemben mérve a BCH jobban teljesített. Sőt, az egyre növekvő bányászati ​​nehézség a bányászok folyamatos bizalmát mutatja a BCH iránt. Bár a BTC és a BHC jövő évi felező eseménye miatt növekvő eufória itt játszhat. Rövid távon a BCH-tulajdonosok „Binance-hatást” tapasztalhatnak, mivel a Binance Chain kiadott egy BCH-kötésű Binance tokent, hogy támogassa azt a platformján.

Más hírek szerint Roger Ver felvásárolta az O3 japán céget. Ez érdekes dinamikát mutat be a BCH-alapú alkalmazások fejlesztésében a Bitcoin.com weboldalon keresztül. Végül úgy gondoljuk, hogy a BCH tokenizációs protokollja alapvető szerepet játszik a BCH ökoszisztéma növekedésében. Az Simple Ledger Protocol (SLP), valamint maga a BCH protokoll folyamatos fejlesztése értékesebb és hasznosabb BCH alapú tokenek létrehozását eredményezi.

Litecoin fenyegetések & Kiváltók

Az LTC felező eseményéhez vezető hetek a legutóbbi emlékek egyik legizgalmasabb időszakát jelentették az LTC számára. A felező esemény után azonban úgy tűnik, hogy a kripto befektetők lelkesedése az LTC iránt elapadt. Bizonyítékként a bányászok az elmúlt három hónapban csökkenő érdeklődést mutattak az LTC bányászata iránt. Sőt, a Litecoin árai folytatódtak. Mintha ez nem lenne elég rossz, a Litecoin Alapítvány pénzügyi problémákkal küzdött, és a felszínen maradásához Charlie Lee-nek kellett támogatnia..

A bejövő Litecoin-csúcstalálkozó érdekes fejlesztést hozhat létre a Litecoin térben. Ez egy éves esemény, ahol az iparág vezetői, a Litecoin fejlesztői és támogatói összegyűltek, hogy megvitassák a Litecoin jövőjét. Lehet, hogy ez az esemény kell, hogy megfordítsa a vagyonát. Ettől eltekintve úgy tűnik, hogy a Litecoin Alapítvány által tavaly év végén megosztott terv halad előre. A bizalmas tranzakciókat a Litecoin protokollba integrálják a Litecoin MimbleWimble kiterjesztés blokkjavaslatával.

Fenyegetések & Triggerek győztese: Bitcoin Cash

Nem volt nehéz belátni, hogy a Litecoinhoz képest sokkal több pozitív dolog folyik a Bitcoin Cash számára. A legfontosabb az a tény, hogy megfigyeléseinket megerősítette a Bitcoin Cash mérhető teljesítménye. Moreso a jelenlegi fejlesztési tervének előrehaladásával. Igazán izgalmas idők a Bitcoin Cash számára. Mindazonáltal nem utasíthatjuk el az LTC-t együtt. Számos protokoll-fejlesztés van a láthatáron. Csak az idő fogja megmondani, hogy ezek az erőfeszítések meghozzák-e a gyümölcsét, ne feledje, hogy egy jelentős esemény, fejlesztés vagy változás megfordíthat bármely kriptoprojektet.

Végső gondolatok

Bitcoin Cash vs Litecoin összefoglaló eredmény

A Bitcoin Cash vs Litecoin érdekes összehasonlítás volt, azonban úgy tűnik, hogy a Bitcoin Cash minden kategóriában legyőzi a Litecoin-t. Biztos lehet benne, hogy objektíven értékeltük őket. Ha van valami vigasztalás, úgy gondoljuk, hogy a Litecoin közösség fejlődhet és visszapattanhat ebből a jelenlegi visszaesésből, sőt, nagy terveik vannak előttük. Nagyon ellenálló közösség, amely túllépte az idő próbáját. Végül is a világ 6. legnagyobb titkosítása a piaci kapitalizáció szerint.

A Bitcoin Cash azonban minden szempontból jobban teljesít, mint az LTC. A lendület jelenleg a Bitcoin Cashnél van, és a piac kedvezően reagál. Ezenkívül a partnerségek, az üzleti befektetések és a protokollfrissítések terén mutatkozó pozitív fejlemények azt mutatják, hogy ez a lendület a következő évig is eltart, elérve a forráspontot a Bitcoin és a Bitcoin Cash felező eseményén.

Reméljük, hogy élvezte ezt a Bitcoin Cash vs Litecoin összehasonlítást, és hasznosnak találta!

Olvassa el még: A legjobb Bitcoin Cash Wallet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector