Cardano (ADA) vásárlása 2021-ben [lépésenkénti vásárlói útmutató]

Ha valaha is böngészi a kriptovaluta piacokat, és esetleg azon gondolkodik, hogy valami újba süllyeszti a fogát, akkor hallhatott erről a Cardano nevű apróságról. Valószínűleg azon gondolkodik, hogyan vásárolhatja meg a Cardanót, tekintettel arra, hogy az utóbbi időben mennyit beszéltek róla.

Már a 6. legnagyobb kriptovaluta, a Cardano és natív ADA tokenjei hatalmas figyelmet kaptak. Lehet, hogy ez nem meglepő, tekintve nagy ígéreteit és ambícióit. A Cardano egy nyilvános, decentralizált blokkláncot kínál, amely képes nagy léptékű folyamatok és infrastruktúra futtatására.

Sőt, a Cardano blokkláncát ugyanolyan könnyen adaptálhatják a biztonságot, a decentralizációt, a sebességet és a méretet igénylő technológusok és hobbisták. Tehát olvassa el, hogy többet tudjon meg arról, hogyan vásárolhat Cardano-t gyorsan és egyszerűen.

Hogyan vásárolhat Cardano Logo Blockchain Cryptocurrency ADA-t

GYORS ÚTMUTATÓ: Hogyan vásárolhat Cardanót

1. Hozzon létre egy fiókot a Binance-en.


2. Végezze el a fiók beállítását, ellenőrzését és állítsa be a 2-faktoros hitelesítést (2FA).

3. Helyezzen be fiat valutát vagy más kriptovalutát a Binance pénztárcájába.

4. Ha fiat-val fizet be, kattintson a ‘Crypto vásárlása’ fülre, válassza ki a kívánt fiat pénznemet, és tekintse meg a kriptovaluták vásárlásához rendelkezésre álló befizetési lehetőségeket..

5. Ha kriptovalutákkal fizet be, akkor lépjen a „Kereskedelem” fülre, és válassza a „Konvertálás” lehetőséget.

6. Most konvertáljon a meglévő kriptovalutából (beleértve a fiattal vásároltakat is) Cardanóvá (ADA).

Vagy kattintson a „Kereskedelem”, majd a „Klasszikus” elemre egy átfogóbb kereskedési beállításhoz, ahol megtekintheti az árakat, a kereskedési párokat és beállíthatja saját piaci részleteit.

Menj a Binance oldalra

Hol lehet megvásárolni Cardano ADA-t – az 5 legfontosabb tőzsde

Noha a legnépszerűbb piaci kapitalizációjú kriptovaluta, a Cardano viszonylag új a piacon, és mint ilyen, még nem rendelkezik egyes társainak, például az Ethereumnak. Következésképpen listái hiányoznak néhány vezető tőzsdéről, például a Coinbase-ről, de könnyen elérhetők más jelentős piacokon, mint például a Binance, Kraken, Huobi és másutt.

Itt felsoroltunk 5 legfontosabb kriptovaluta-tőzsdét, amelyek felsorolják az ADA-t, hogy segítsen Önnek, valamint a Cardano vásárlási útmutatónkkal együtt. Mindig használhat olyan webhelyeket, mint CoinMarketCap vagy CoinGecko hogy átfogóbb listát találjon az összes olyan tőzsdéről, amely támogatja a Cardano ADA-ját vagy bármely más kriptovaluta tokent.

NameDeposit MethodBuy
Binance

binance csere

 • Banki átutalás (ACH)
 • banki átutalás
 • Kriptopénz
 • Betéti kártya
 • Vezetékes átvitel
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Kraken

 • Crypto
 • Hitelkártya
 • Banki átutalás
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Huobi

 • Hitelkártya
 • PayPal
 • TransferWise
 • Crypto
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

KuCoin

 • Crypto
 • Hitelkártya
 • Betéti kártya
 • Paypal
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

OKEX

 • Crypto
 • Hitelkártya
 • Banki átutalás
 • Betéti kártya
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Lépésenkénti útmutató a Cardano vásárlásához

Számos módon lehet megvásárolni a Cardanót és annak ADA kriptovalutáit. Ezek a lépésenkénti módszerek teljes mértékben attól függnek, hogy melyik tőzsdét választja, milyen betéti módszereket használ, és így tovább. Egyelőre a Binance-t vesszük példának, és lépésről lépésre végigvezetjük Önt a Cardano ADA vásárlásán..

1. lépés: Hozzon létre egy fiókot a Binance-en

Természetesen ez lesz az első lépés bármely kriptopénz megvásárlására, a Binance-on vagy máshol. Egyszerűen azzal kezdődik, hogy számlát hoz létre a Binance tőzsdén. Győződjön meg róla, hogy a Binance megfelelő URL-jére van bejelentkezve, mivel sok rosszindulatú platform próbál legitim webhelyeket utánozni.

Például, ha az URL-ben helyesírási hiba van, például „binnance.com”, akkor tudja, hogy ez a webhely nem valós. Könnyedén használhatja a fent megadott linkeket. Egyszerűen kattintson a sárga „Regisztráció” gombra a jobb felső sarokban, majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az e-mail vagy a mobilszám segítségével. Ez meglehetősen egyszerű, és mindenképpen használjon erős jelszót.

Regisztrálhat és fiókot nyithat meg a Binance webhelyen itt található weboldalukon, vagy az iOS vagy Android rendszerhez elérhető mobil alkalmazásuk segítségével. Ellentétben egy olyan bankszámla beállításával, amelyhez először egy kis pénzösszeget kell befizetnie, a Binance vagy bármely más kriptovaluta-tőzsde szabadon létrehozhat számlát.

Hogyan vásárolhat Cardano Binance-t? Állítsa be a regisztrációs fiókot

2. lépés: Fejezze be a fiók beállítását a Binance szolgáltatáson

A maximális biztonság érdekében a Binance megköveteli, hogy igazolja személyazonosságát, egyszerűen egy hitelesítési linket küldve az e-mail címére. Ezzel be kell fejeznie a fiók fő beállításait. Javasoljuk, hogy lépjen be a fiókbeállításokba, kapcsolja be a kétfaktoros hitelesítést, és végezze el ezt a beállítást.

Mobilalkalmazásokkal, például a Google Authenticator szolgáltatásával gyorsan beállíthatja a 2-faktoros hitelesítést (2FA). Bár opcionális lépés, ez elengedhetetlen a fiók védelme és zárolása érdekében, hogy a rosszindulatú szereplők számára nehezebb legyen betörni és ellopni az Ön pénzét. Szüksége lesz a 2FA használatára olyan műveletekhez, mint a Binance-fiókba történő bejelentkezés, pénzvásárlás, eladás vagy pénzfelvétel.

Ez biztosítja, hogy csak te hagyhatod jóvá ezeket a műveleteket. Opcionálisan ellenőrizheti fiókját is, ha személyes adatait (például személyi igazolványát vagy vezetői engedélyét) továbbítja a Binance-nek. Ez egy opcionális lépés, és csak akkor szükséges, ha több hozzáférést kíván elérni más szolgáltatásokhoz a Binance tőzsdén belül, vagy ha nagyobb mennyiségeket kíván kereskedni az alapértelmezett határon túl..

3. lépés: Tegyen át pénzt Binance számlájára

Ez ugyanolyan egyszerű, mint megpróbálni pénzt befizetni a szokásos bankszámlájára. A Binance a betéti lehetőségek széles választékát kínálja, banki átutalással, hitel- vagy betéti kártya használatával, PayPal, Western Union használatával vagy egyszerűen más kriptovaluta befizetésével. Az alábbiakban megnézünk néhány példát.

4. lépés: Fiat valuta befizetése a Binance-be

Ennek megírásakor a Binance nem támogatja a Cardano ADA kriptovaluta tokenjeinek közvetlen vásárlását fiat pénznemek használatával. Tehát ez azt jelenti, hogy előbb egy másik kriptovalutát kell vásárolnia a rendelkezésre álló fiat-kompatibilis opciók használatával. Ezután kereskedhet vagy kicserélheti ezeket az újonnan vásárolt kriptovalutákat Cardanóra.

Először, miután már bejelentkezett Binance-fiókjába, vigye az egérmutatót a bal felső sarokban található „Crypto vásárlása” fül fölé. A „Fizetés” feliratú opció alatt váltogathat a különböző fiat pénznemek között, amelyeket támogat a Binance használat. Ez fontos, mivel a választott pénznem típusa határozza meg, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a befizetéshez. Ezt megteheti a Binance „Wallet” oldalán is.

Például, ha amerikai dollár (USD) befizetését választja, akkor opciókat kap, például banki átutalást a SWIFT segítségével. Vagy használhatja VISA vagy Mastercard kompatibilis hitel- vagy betéti kártyáját. Számtalan más lehetőség van. A Binance megkönnyíti a peer-to-peer kriptovaluta kereskedelmet is. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül a Binance hálózat többi személyével fog kereskedni.

A fenti opciók lehetővé teszik, hogy fiat pénznemeket használjon, hogy közvetlenül vásároljon egy adott számú kriptovaluta tokent. Ide tartoznak olyan jól ismert tokenek, mint a Bitcoin, az Ethereum, a Binance Coin, vagy a stabil állományok, mint a Tether. Ha szándéka az összes token azonnali cseréje Cardano ADA-jára, akkor biztonságosabb egy nem felejtő stabilpénz, például a Tether (USDT) használata.

Binance Account Exchange Betét Fiat Cryptocurrencies-t vásárol

5. lépés: A kriptovaluták befizetése a Binance-be

Ahelyett, hogy fiat pénznemeket használna, inkább meg szeretné vásárolni Cardano ADA tokenseit, más kriptovaluták használatával. Mivel a Binance nem teszi lehetővé az ADA közvetlen vásárlását a fiat segítségével, ez egy kevésbé összetett megoldás. Miután bejelentkezett Binance-fiókjába, görgessen a jobb felső sarokban található „Pénztárca” fülre, és kattintson az „Áttekintés” gombra. Ez megmutatja a pénztárca általános megjelenését.

A tetején észrevehet egy sárga lapot, amely azt írja: „Betét”. Kattintson erre, és arra fogja kérni, hogy válassza ki, melyik kriptovalutát szeretné befizetni a pénztárcájába. Fiat-kompatibilis opciókkal itt is befizethet. Néhány dolgot itt érdemes megjegyezni a befizetés során; a kriptovaluta típusa, címe és további címkéi. Tegyük fel, hogy a Bitcoin-t vesszük példának.

Ha be akarja fizetni a Bitcoint a Binance pénztárcájába, akkor a devizák opciói alatt ki kell választania a „Bitcoin” lehetőséget. Kérjük, ellenőrizze még egyszer. Ahhoz, hogy Bitcoin betétet kapjon a Binance számlájára, máshol kell kiszednie a Bitcoint egy másik pénztárcából. Ha például visszavonja az Ethereumot, és leteszi egy Bitcoin címre, akkor az Ethereum elveszhet, és nem lehet visszakeresni.

Ezután meg kell adnia a címet. Könnyedén átmásolhatja és beillesztheti a Binance betétcímét a kifizetési folyamatába másutt. A kriptovaluta címek mindig hosszúak, és betűk, számok és szimbólumok keverékéből állnak. Ellenőrizze még egyszer, miután átmásolta a címet, mert egyetlen hiányzó karakter azt kockáztathatja, hogy elveszíti az átvitelt.

Mondhatná, hogy az időmegtakarítás érdekében válassza az első és az utolsó 5 karakter ellenőrzését. Vagy a dolgok megkönnyítése érdekében használhatja a QR-kódot. Például, ha a Bitcoin mobil pénztárca alkalmazásával próbálja letétbe helyezni a Bitcoin-t, egyszerűen válassza a visszavonást egy QR-kód használatával, és szkennelje be a Binance-en látható kódot. Kiválaszthatja azt is, hogy melyik hálózatot szeretné átvinni, és ez attól függ, hogy mekkora díjakat kell fizetnie, attól függően, hogy milyen torlódások vannak az adott hálózatokon.

Van még néhány információ, amelyre szükséged van ahhoz, hogy helyt állj. A kriptovaluta tokentől függően további címkékre lehet szüksége, például „MEMO” vagy Payment ID. Amikor megpróbálja kivonni az említett kriptovalutát egy másik pénztárcából, az a befizetési folyamaton keresztül a Binance-hez hasonlóan felszólítja Önt. Ugyanez vonatkozik; egyszerűen másolja át a megfelelő információkat, és ellenőrizze újra. Most várjon, amíg a tranzakció megerősítésre kerül.

Binance Exchange kriptovaluták pénztárca áttekintése Binance Exchange kriptovaluták pénztárca áttekintése betét

6. lépés: Cardano vásárlása kriptovaluták használatával

Rendben, szóval most már rendelkezett néhány kriptovalutával a Binance számláján, és tervezi vásárolni néhány ADA-t. A folyamat itt elég egyszerű, és számos lehetőség közül választhat. Miután bejelentkezett, térjen vissza a Binance kezdőlapjára, és vigye az egérmutatót a bal felső sarokban lévő ‘Kereskedelem’ fül fölé. Öt különféle opciót láthat; Konvertálás, klasszikus, haladó, margó és P2P.

A legegyszerűbb az egyik kriptopénzből a másikba konvertálni egy OTC szolgáltatáson keresztül. Ez a legegyszerűbb módja a tokenek konvertálására vagy cseréjére a Binance-en, bár ez csak a kiválasztott kriptovaluta-párok számára érhető el. Nem kell aggódnia a kereskedési díjak vagy a rendelési könyvekkel való megfelelés miatt. Ugyanakkor nincs kontrollja sem, mivel az egész folyamat automatikusan megtörténik.

Alternatív megoldásként a „Klasszikus” egy hagyományosabb piactérre visz, ahol grafikonokat, aktív rendelési könyvet és a választható és beállítható lehetőségek listáját láthatja. Ha az Ön devizapárja nem érhető el a tőzsdén kívüli „Konvertálás” opción keresztül, vagy ha nagyobb irányítást szeretne, például beállítja a preferált vételárat a piachoz képest, akkor a „Classic” kereskedési piactér használata a legjobb tét.

A legjobb pénztárcák Cardano ADA-hoz

Rendben, tehát mostanra rájöttél volna, hogyan vásárolhat Cardanót. Valószínűleg arra törekszik, hogy biztonságosabb módon tárolja őket, ahelyett, hogy a pénztárcáján tartaná őket. A Cardano hivatalosan két ajánlott pénztárcát sorol fel a webhelyén, a Daedalus és a Yoroi pénztárcákat.

A Daedelus egy teljes csomópontú Cardano pénztárca az asztalra. Egyedülálló, mivel a Cardano blokklánc teljes példányát letölti, így minden tranzakciót ellenőrizhet, ami tovább javítja a biztonságot. Vagy használhatja a Yoroi pénztárcát a könnyebb számítástechnika és az egyszerű telepítés érdekében. A Daedalustól eltérően a Yoroi gyorsan telepíthető böngészőbővítményként, vagy letölthető alkalmazásként iOS vagy Android rendszerre.

A pénztárca alkalmazásának használata sokkal biztonságosabb módja a kriptovaluták biztonságának megőrzésének, ahelyett, hogy online tartaná őket a tőzsdén. A Cardano hivatalos Daedalus és Yoroi alkalmazásai azonban nem az egyetlen külső pénztárcák, amelyek támogatják az ADA biztonságos tárolását, mivel olyan jól ismert pénztárca-szolgáltatóktól származó megoldásokat is használhat, mint az Exodus vagy a Ledger.

NameTypeGet
TREZOR One

trezor egyet

 • Hardver
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Ledger Nano S

 • Hardver
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Exodus pénztárca

 • Mobil
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Atomic Wallet

 • Asztali kliens
Értékelés: 4

Szerezd meg a Wallet-ot

Daedalus

 • Asztali kliens
Értékelés: 4

Szerezd meg a Wallet-ot

További információ a Cardanóról

Mi az ADA?

ADA a Cardano blokklánc natív kriptovaluta tokenje. Az ADA értéktárolóként használható fel, bekapcsolódhat a Cardano széles tőkehálózatába, hogy jutalmat szerezzen a hálózat biztonságáért és áramellátásáért, vagy hogy részt vegyen a lánc közösségközpontú „egyesített” irányításában. Az ADA nevét a 19. századi matematikus, Ada Lovelace kapta, akit a világ első számítógépes programozójának is neveztek.

A cikk írásakor (2021. február 4.) az ADA ára 0,429130 dollár. A Cardano növekvő elfogadásának köszönhetően ez a 6. legnagyobb kriptovaluta, piaci kapitalizációja 13 351 291 465 dollár. Ez tovább erősítette az intézményi befektetők étvágyát a Cardano ADA-zsetonjai iránt, ezt bizonyítja A Grayscale hamarosan elindítja az ADA új bizalmát, többek között altcoinok között.

A Cardano ADA-jának teljes kínálata 45 milliárd ADA-ra (45 000 000 000) van korlátozva, jelenleg körülbelül 31 milliárd ADA van forgalomban, a fennmaradó 14 milliárd ADA-t pedig hálózati ösztönzőkre használják. Az Ouroboros konszenzusos protokollnak köszönhetően a hálózat résztvevőit nagy ösztönzés éri a Cardano energiájához való egészséges hozzájárulás érdekében. Úgy programozták, hogy az elosztott ADA-ösztönzők mennyisége a hálózat használatának növekedésével tovább nő.

Cardano ADA logó kék hivatalos Ada Lovelace számítógépes programozó

Mi az a Cardano?

A Cardano egy decentralizált, nyílt forráskódú és nyilvános blokklánc hálózat, amelynek célja, hogy segítsen decentralizált alkalmazások (dApps) fejlesztésében több eszközből álló főkönyve révén és ellenőrizhető intelligens szerződéses funkcionalitással. A 2015-ben alapított Cardanót egy speciális „Ouroboros„Tétbiztosítás (PoS) blokklánc, amely átvett néhány Munkabizonyosság-szerű (PoW) funkciót. Az UTXO (el nem költött tranzakciókimenet) modell módosított változatára épül, amelyet a Bitcoin használ, az „EUTXO” néven.

A Cardano állítólag a világ első szakértői által áttekintett blokklánca is. A papírlap helyett Cardano technológiáját a világ egyetemeinek kiterjedt tudományos és tudományos kutatásai támogatták. Mint ilyen, a Cardano blokkláncát a skálázhatóság, az interoperabilitás, a sebesség, a biztonság és a fenntarthatóság elérése érdekében építették fel. valós valós idejű alkalmazásokat valósíthat meg vállalati és ipari szinten.

A Cardano egy 3. generációs blokklánc, az 1. generációs decentralizált blokkláncok, például a Bitcoin, és a 2. generációs intelligens szerződéssel képes blokkláncok, mint például az Ethereum, frissítése. Lényegében ez azt jelenti, hogy a Cardano blokklánc-technológiája nagyon skálázható, gyors tranzakció- és feldolgozási sebességgel, ugyanakkor energiatakarékosabb és környezeti szempontból fenntarthatóbb.

Cardano ADA Blockchain hálózati statisztikák

A Cardano jó befektetés?

Láthatjuk, hogy a Cardano blokklánca hihetetlenül moduláris és sokoldalú, így alkalmazható a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz. Gyorsasága, skálázhatósága és biztonsága lehetővé teszi a nagyvállalati megoldások egyszerű áramellátását. Erőteljes decentralizált alkalmazásokat (dApps) hozhat létre, miközben (hamarosan a 2021 márciusára tervezett Goguen frissítéssel) számos intelligens szerződéses funkcionalitást képes integrálni kiterjedt ökoszisztémájába.

Már másodpercenként 1000 tranzakciót (TPS) képes kezelni, mindössze 20 másodperces blokkidő alatt. De a jövőbeni frissítésekkel ez sztratoszférikusan növekedhet, hogy támogassa az 1 000 000 TPS feldolgozásának képességét a decentralizáció vagy a hálózati biztonság feláldozása nélkül. Ezenkívül rendkívül energiatakarékos, ami örvendetesebbé teszi a széleskörű elfogadását, segíti a világ fenntarthatóbbá válását, ugyanakkor segít a vállalkozásoknak csökkenteni szén-dioxid-kibocsátásukat.

Bár még mindig viszonylag születő projekt, elmondhatjuk, hogy a Cardano nagyon jó befektetési ajánlat. Összességében a Cardano hihetetlenül képes blokklánc hálózatot alkot mind a rendszeres felhasználók, mind a nagyvállalkozások számára. Remélhetjük, hogy mivel több intézmény kezdi elfogadni a blokklánc és a decentralizáció gondolatát, a Cardano kulcsszereplővé válik ezen a téren.

Cardano ADA Blockchain hálózati célok

Következtetés

Amint következtetünk a Cardano útmutató megvásárlására, reméljük, hogy nem csak megtanulta, hogyan kell megvásárolni a Cardano-t, hanem azt is, hogyan kell biztonságosan tárolni, és jobban megértette a Cardano egész projektjét. Hihetetlenül izgalmas idő életben maradni, miután láttam, hogy a világ végre figyel a blokklánc projektekre, és elfogadja a decentralizáció értékeit, valamint a számtalan méltányos előny mindenki számára.

A Cardano az eddigi egyik leghatásosabb blokklánc, amely elismerő hatást gyakorolt ​​a kriptovaluta tokenjeire is. Soha nem tudjuk központosítani a világot, ha a világ legtöbb irányító és ellenőrző intézménye nem fogadja el teljes mértékben a decentralizáció és a tömegbe juttatás gondolatát. A Cardano-hoz hasonló projektek előretörésével egy óriási előrelépést tettünk folyamatban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector