Dogecoin árjóslás (DOGE) 2021-re, 2022-re és 2025-re

Január 3-án volt a Bitcoin 12. évfordulója. Mindezzel szemben a Bitcoin minden körülmények között a lehető legjobban sikerült, és továbbra is intrikákat és milliókat inspirál. Ez valóban az ünneplés ideje volt. Ugyanezen a napon a Bitcoin elérte a mindenkori csúcsot, 35 000 dollárt; valóban egy másik ok a pezsgősüveg kihozására.

De míg sokan ezt az új, mindenkori csúcsot ünnepelték, sokan meglepődve találtak egy másik, szinte ismeretlen altcoinot, amely szintén magas árnövekedést ért el. Ez az altcoin a Dogecoin. Ugyanebben az időszakban az ár meghaladta a 100% -ot, és elképesztő 0,0110 dollárt ért el.

A szivattyú előtt még kevesen hallottak a Dogecoinról és azokról, amelyek nem gondolták komolyan. De ez a nagy, váratlan szivattyú után néhányan azon gondolkodni kezdtek, hogy valóban van-e benne potenciál.

Dogecoin árjóslás

Ez a Dogecoin árjóslati cikk megvizsgálja a Dogecoin alapjait, eredetét és a jövőbeni árelőrejelzéseket rövid és hosszú távon is, hogy felvilágosítsa az olvasót, ha a Dogecoin valóban ugat a megfelelő fán.

Dogecoin történeti árelemzés 


A Dogecoin árának története első felében meglehetősen stabil, szinte élettelen pulzusa volt. A CoinMarketCap szerint a Dogecoin 0,000565 dollárról indult, de az első években enyhe, 0,0001 dollár körüli csökkenést tapasztalt. Aztán 2017 márciusa körül az ár kissé növekedni kezdett, ismét leereszkedett, de 2017 novemberéig 2018. január 7-én 0,017777 dollárig emelkedett, ami mindig is magas.

Az előrejelzések szerint, amikor egy digitális érme eléri a csúcsát, a Dogecoin hatalmas hullámzást látott a minden idők csúcsát követő hetekben. Az első évekhez képest azonban a DOGE token ára sokkal aktívabb volt a 2017–2018-as bikapiaci futás utóhatásaiban. Az azt követő években gyakran voltak magas és / vagy alacsony szivattyúk és lerakódások. Ennyi tevékenység következtében soha nem érte el minden idők mélypontját, 0,00008547 dollárt.

Ezután kissé lelassult a 2019-2020 közötti években. A 2020-as évet 0,004657 dollár árral fejezte be. Néhány nappal később azonban az ára rohamosan növekedni kezdett, 2021. január 3-ig hirtelen elérte a 0,011285 dolláros árat, mielőtt újra kissé lehűlni kezdett volna.

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

A cikk írásakor a DOGE token jelenlegi ára 0,001937 USD. A CoinMarketCap szerint a teljes kriptopiacon a 33. helyen áll, hirtelen megugrása miatt! Nem rossz egy mémérmének.

Jelenlegi piaci felső határa 1 170 919 632 dollár, forgalomban lévő 127 997 773 252 DOGE zsetonnal. Nincs maximális ellátása.

Az elmúlt 24 órában az ár + 4,10% -kal emelkedett, de az elmúlt 7 napban -11,45% -os csökkenést tapasztalt.

dogecoinDogecoin (DOGE)

Rang: 14$ 0.050953Ár (BTC) .000.00000100Marketcap$ 6,55 BVtérfogat$ 1,05 B24h változás 0,6% Teljes ellátás 0,00 DOGE

Dogecoin (DOGE) Jövőbeli előrejelzési előrejelzések

Figyelembe véve, hogy a Dogecoin könnyed viccként jött létre, és csupán „zsebváltásként” használható, nem várható, hogy egy ilyen érme sokáig tart a kriptotérben. És mégis, mintha néha így lenne, a kriptopiac általában mindenkit meglep. Éppen ezért senki sem számított ennek a kis kriptográfusnak a hirtelen bekövetkező áremelkedésére és az általa keltett felhajtásra.

Ennek ellenére, annak alapjait figyelembe véve, nem könnyű megvizsgálni, hogy ez a kriptográfia hogyan fog működni az elkövetkező években. Sokak számára az egyetlen ok, amiért az ára drágult, az a közismert figuráktól fakadó felhajtás volt, nevezetesen Elon Musk twittje a Twitteren.

Miután az izgalom megszűnik, sokan feltételezik, hogy az ár elkerülhetetlenül vissza fog omlani a homályba. Vannak azonban más olyan tulajdonságai is, amelyekkel a Dogecoin rendelkezik, amelyek harci esélyt adhatnak neki.

Ugyanakkor azt is meg kell állapítani, hogy nem minden forrás osztja ugyanazt a nézetet. A Wallet Investor például annak ellenére, hogy a Dogecoin rövid távon nagyon bullishnak számít, hosszú távon ugyanolyan optimizmussal nem rendelkezik. Éppen ellenkezőleg. A következő években egyre negatívabb növekedési szinteket prognosztizál.

A Digitalcoin és a Tradingbeast viszont nagyon pozitív kilátásokkal tekint a DOGE token árára a hosszú élettartam mindkét szintjén.

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 hónap 0,0138 USD 51,59%
2 hónap 0,0132 dollár 44,99%
3 hónap 0,0124 dollár 36,62%
6 hónap 0,0132 dollár 45,63%
1 év 0,0175 dollár 92,02%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
2022 0,0175 dollár 92,02%
2023 0,0182 USD 100,54%
2024 0,0251 USD 176,09%
2025 0,0264 USD 179,45%

Dogecoin Árjóslás 2021

2021-ben a Digitalcoin pozitív áremelkedést prognosztizál, októberben állítólag a legnagyobb az áremelkedés százalékban. Az év átlagos ára 0,011238 dollár körül lenne.

Dogecoin árjóslás 2022

2022 egy újabb pozitív növekedési évet is bemutat. Az előrejelzések szerint a növekedés átlagos százaléka 81,37% körüli lehet. Az ár az év folyamán változó lesz, de várhatóan a júniusi legalacsonyabb és a novemberi legmagasabb, 0,0177 USD között 0,01138 dollár lesz..

Dogecoin Árjóslás 2025

Végül az előrejelzések szerint 2025-ben minden Doge Hodler számára kedvező lesz (nem elírás). Idén az ár várhatóan több mint kétszeresére nő, az átlagos százalékos növekedési ráta 193,64%.

Hogyan vásárolhat Dogecoin-t?

A Dogecoin több tőzsdén kereshető és vásárolható meg. Hogy csak néhányat említsünk; MXC.com, Binance, Huobi Global, OKEx, OceanEx és Kraken. Átmehet CoinMarketCap vagy CoinGecko hogy teljes listát kapjon a tőzsdékről, amelyek felsorolják a Dogecoin-t.

Ha gyors és egyszerű módot szeretne váltani készpénzére Dogecoinra, mindig ellenőrizheti Changellyt:

A Dogecoin jó befektetés?

A dolgok kinézete alapján, kizárólag az árjóslatokra támaszkodva, úgy tűnik, hogy a Dogecoin jó előrejelzésekkel rendelkezik az elkövetkező években magas növekedési szintről. A Doge-zsetonok megvásárlásával azonban vannak kockázatok.

Először is, azon kívül, hogy aranyos mémünk van, széles körben elérhető, a körülötte levő felhajtás és a jelenlegi bikapiac, amely sok altcoinra vetíti előre a magas növekedési szintet, úgy tűnik, semmi más nem megy érte. Gyenge alapjai vannak.

Ezért az, hogy ez elég-e ahhoz, hogy a Dogecoin jó befektetésnek minősüljön, a befektető stratégiájától függ. Ez azt jelenti, hogy a befektető, aki Doge-t vásárol, csak annak csekély költsége, aranyos mémje és a körülötte levő haragja miatt, hogy gyorsan megcsinálja, vagy talán más tulajdonságai miatt?

Milyen egyéb jellemzői vannak ennek az altcoinnak? Ezt vesszük szemügyre legközelebb.

További információ a Dogecoinról

Mi a Dogecoin?

A Dogecoin lenyűgöző eredettörténettel rendelkezik. Hogy idézzem annak Teremtő, “A dogecoin az a pótcsere, amelyet hazaérve dobsz az üvegbe.” Más altcoinokkal ellentétben pusztán nyelvpofás digitális érmeként hozták létre. Ez egy nyílt forráskódú, decentralizált, peer-to-peer kriptovaluta a híres 2013 alapján Dózse mém Kabosu, japán Shiba Inu. Jelzője a DOGE token.

A kriptopénz, mint a bűnözők és a pénzmosók „sötét” piaca körüli negatív sztereotípia felszámolására jött létre.

Az első DOGE tokent 2013. december 16-án adták ki, de az első blokkolt aknát december 6-án tették közzé.

A legtöbb peer-to-peer kriptovalutához hasonlóan a Dogecoin is használható csereeszközként. Bár elsődlegesen tippelésre használják (igen, az alkotó szó szerint azt jelentette, hogy a tokent használhatod a felhasználók tippelésére a Reddit-en és a Twitteren, a tokent használhatod a tölt különféle tételekről és szolgáltatásokról.

A Dogecoin a Lluckycoin (ma már halott kripto) és a Litecoin munkabiztonsági algoritmusán alapul. A Dogecoin a Bitcoin-hoz hasonlóan 100 000 blokkonként a felét tapasztalja. Ugyanakkor Scrypt technológiát használ. A Dogecoin igazolása más szempontból is különbözik a Bitcoinétól.

Először is, az altcoin blokkideje 1 perc, körülbelül 1 centbe kerül. Másodszor, bár eredetileg 100 milliárd zsetont kellett volna kínálnia, Palmer helytelen kódolása miatt, ami blokkonként 10 000 DOGE token verését tette lehetővé, miután elérte a 100 milliárdos határt, így az inflációs ráta 5 milliárd DOGE jelzőt vernek minden évben! Ezért nincs maximális kínálata, és a Dogecoin veszteségessé teszi az enyémet.

Azonban a legérdekesebb tulajdonsága, és ami valószínűleg lehetővé tette a jelzőnek, hogy kiállja az idő próbáját, összefügg az egyesítő bányászat koncepciójával.  Merge bányászat lehetővé teszi két különböző kriptovaluta bányászatát a számítási erő feláldozása vagy költségek felmerülése nélkül. Ez lehetővé teszi a megalapozottabb kriptopénzek számára más kisebb blokkláncok, például a Dogecoin biztosítását. És ki volt az a megalapozottabb kriptovaluta? Nem más, mint a kriptopiac digitális ezüstje, a Litecoin!

Charlie Lee, a Litecoin alapítója felkereste a Dogecoin alkotóját, és javasolta a két kriptovaluta bányászatának egyesítését. Figyelembe véve, hogy a Dogecoin bányászata nagyon veszteséges volt, és mivel nagyon kevés bányász volt, az 51% -os támadás komoly kockázatát jelentette. A Litecoin kiválasztása a bányászat egyesítéséhez nem volt okos.

Mindketten a Scrypt bányászati ​​algoritmust használták, így a Dogecoin hálózat sokkal biztonságosabbá és decentralizáltabbá vált. 2014 augusztusában a Dogecoin átállította bányászati ​​algoritmusát egy kiegészítő munkabiztosításra, lehetővé téve, hogy egyesüljön a Litecoin blokkláncával.

Ennek az egyesülésnek köszönhetően a Dogecoin a biztonság és a decentralizáció szempontjából szoros összefüggést mutat a Litecoin-nal. Ha a Litecoin valaha is lemegy vagy támadást tapasztal, akkor a Dogecoin is.

A csapat

A Dogecoin-ot Jackson Palmer ausztrál szoftvermérnök és Billy Markus amerikai készítette. Miután egy vezetékes hírcikket elolvasott a 2013-as év legjobb mémjeiről, Palmer felvetette egy vicces, aranyos, szerethető digitális érme létrehozását, amely ellentmond a kriptovaluták körüli megbélyegzésnek. A webhely domainjeinek aktív vásárlójaként Palmer megvásárolta a dogecoin.com domaint a ma már híres doge logóval és Comic Sans szöveggel.

Billy Markus felkereste Palmert, és meggyőzte, hogy készítsen egy tényleges Dogecoin kriptovalutát. Megtervezte a protokollt, más kriptovalutákra, például a Litecoinra alapozva. 2014 elején hamarosan otthagyta a projektet, és minden irányítást átadott Palmernek.

Jackson Palmer végül 2015-ben elhagyta a Dogecoin-t, miután a gyorsan növekvő dózse-közösséget átverték és manipulált.  Paradox módon manipulációs stratégiájának része a Dogecoins ezreinek a jótékonysági célokra történő felhasználása volt, és különféle közösségi kezdeményezések szponzorálása DOGE-zsetonok adományozásával. Igen, ugyanaz a személy, aki segített felvenni a Dogecoin-ot a térképre, ugyanaz volt, aki egy egész közösséget manipulált.

Következtetés 

Összefoglalva: a Dogecoin az az aranyos kis kriptográfia, amely lehetővé teszi a kriptográfia számára, hogy ne csak az üzleti tevékenységről és a társadalmi forradalmi zavarok felbujtásáról szóljon, hanem hogy szórakozzon. A tokennek meglehetősen nagy támogatói közössége van, olyan neves nevekkel, mint Elon Musk, Jay Hao, az OKEX kriptográfia vezérigazgatója, Linda Xi, a Coinbase korábbi vezetője, sőt az Ethereum alapítója, Vitalik Buterin is. És mégis, attól tartok, hogy csak ez megy.

Azon kívül, hogy aranyos mémje van, a Dogecoin-nak nincs más alapja, hogy versenyezhessen a potenciális kriptográfok óriásaival, mint például Ethereum, Cardano, Polkadot, Vechain, Theta, ShareRing, Algorand és még a NEM is, akik mind megpróbálják megoldani a valódi világproblémák vagy hatalmas új lehetőségeket és piacokat nyitnak meg.

Annyi kriptó versenyez a figyelemért és az intézményes elfogadásért, úgy tűnik, hogy a Dogecoin rendeltetése az, hogy valóban csak egy „billenő kriptó” legyen. És mégis, ezért lehet sikeres bikapiaca 2021-ben.

Annak ellenére, hogy nincs komoly potenciális értéke, ez nem jelenti azt, hogy mégsem lehet nyereséges. Amint ártörténete megmutatta, nagyon jól él, lehetősége van a nyereség megszerzésére, és mindaddig, amíg ismertebb nevek és intézmények továbbra is használják, ki tudja, hova vezet. Ez az író azonban óvatosságra int.

Bár léteznek lehetőségek, a token alapjai alapján ezek leginkább rövid távra összpontosulnak. Miután több lakossági és intézményi befektető érkezett a kriptopiacra, a legtöbb arra a „rejtett drágakőre” koncentrál, amely állítólag óriási nyereséget fog elérni. Ennek ellenére nem tűnik úgy, mintha a Dogecoin hosszú távon bárkinek jelentős előnyökkel járna.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector