Electroneum Price Prediction (ETN) 2021-re, 2022-re és 2025-re

Megalakulása óta a kriptotér sok ember figyelmét felkeltette. A kriptográfia egyik fő szempontja az ár, sok befektető arra törekszik, hogy pontosan megjósolja a kriptovaluták árait. Ezt szem előtt tartva ez a cikk áttekinti az Electroneum árjóslását mind hosszú, mind rövid távon.

Mielőtt továbblépnénk az Electroneum árjóslására, derítsünk ki néhány fontos részletet erről a gyorsan növekvő kriptovalutáról. Az Electroneum egy népszerű mobil alapú kriptovaluta, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy elérje a világ kevésbé kiváltságos és bank nélküli nemzeteit.

Electroneum árjóslás

A Bitcoin és más főbb kriptovaluták meglehetősen híresek és könnyen hozzáférhetők a fejlett országokban; ugyanez nem mondható el a világ fejletlen nemzeteiben.

Ezt szem előtt tartva az Electroneum elsősorban azzal foglalkozik, hogy ezt az innovatív technológiát (blokklánc és kriptovaluták) a helyi szintre hozzák. A világ legtöbb fejletlen nemzetének állampolgárai alig vagy egyáltalán nem férnek hozzá a pénzügyi szolgáltatásokhoz.


Az Electroneum megalakulása óta ezen kíván változtatni. A kriptográfia meglehetősen népszerű számos afrikai és ázsiai országban, amely pénzügyi szabadságot és segítséget nyújt a kevésbé kiváltságosak számára.

A kevésbé kiváltságosok elérése mellett az Electroneum azt is tervezi, hogy fokozza a natív token ETN tömeges elfogadását, valamint megkönnyíti az egész kriptopénz és blokklánc tér általános tudatosságát..

Ezt szem előtt tartva a mobil alapú titkosítás biztonságosan leegyszerűsítette a processzort az ETN használatával és megszerzésével. Lehetővé teszi az okostelefon-felhasználók gyors és biztonságos fogadását Electroneum (ETN).

Történelmi árelemzés

2017 szeptemberében indította Richard Ells vezérigazgató, népszerű kriptográfus, több éves tapasztalattal a kripto- és blokklánc-térben. Az Electroneum fejlesztése előtt Richard aktívan részt vett a GPU bányászgépek gyártásában.

Kb. Kétéves tervezés után Richard 2017. szeptemberében elindította az Electroneum Initial Coin Offering (ICO) kezdeményezését. Az ICO a tervezettnél korábban készült el, és rendkívül sikeresnek bizonyult.

Az Electroneum továbbra is rendelkezik a legnagyobb ICO-val, amelyet valaha a kriptotérben végeztek. Több mint 115 000 ember vásárolt 40 millió dollár értékű ETN-t az ICO során.

Az Electroneum nemrégiben egy olyan okostelefont is piacra dobott, amelyet kifejezetten az ETN-hez kapcsolódó tranzakciók lebonyolítására terveztek. Az M1 okostelefon gyorsabb mikrotranzakciókat is támogat, például alkalmazásfizetést, pénzátutalást, műsoridőt, mobilbányászatot stb..

Bár a befektetőknek még nem kell megtérülniük befektetésükből, sok gondolkodási iskola továbbra is hisz abban, hogy az Electroneum egy bikafutást tapasztalhat meg a közeljövőben.

Az Electroneum egy másik módja annak, hogy hullámokat csapjon a WONDER Alapítvánnyal való partnerség révén. Az Alapítvány egy kriptotámogatással működő civil szervezet, amelynek célja a kevésbé kiváltságos nők és lányok jobb lehetőségeinek biztosítása.

Az NGO arra összpontosít, hogy a lányok hozzáférjenek az oktatáshoz, a nők pedig forrásokat kapnak vállalkozásuk megkezdéséhez, ezáltal megélhetési eszközöket biztosítva számukra.

Az Electroneum elindította az Anytask platformot is. Szabadúszó platform, ahol a világ bank nélküli lakói szabadúszó szolgáltatásokat kínálhatnak és fizetést kaphatnak az ETN-ben. Ez nagyon fontos, mivel a legtöbb szabadúszó platform megköveteli, hogy a szabadúszók hozzáférjenek valamilyen hagyományos banki struktúrához. Az Electroneum AnyTask platformján az eladóknak nincs szükségük bankszámlára, és nem kell fizetniük eladót.

ETN aktuális ár, piaci korlát és kínálat

A CoinMarketCap szerint az írás idején az ETN 2,61% -kal csökkent, és 0,004887 dolláron kereskedett. A kriptovaluta piaci korlátja jelenleg 49 787 257 USD és 10 188 082 768 ETN forgalomban van.

elektroneumElectroneum (ETN)

Rang: 160$ 0.011493Ár (BTC) 000.00000000Marketcap$ 205,01 MVolume$ 761,64 K24h változás 5,41% Teljes ellátás21,00 B ETN

Jövőbeli Electroneum árjóslatok

Az árjóslatok készítése a kriptotérben nagyon fontos a megfelelő befektetési lehetőség kiválasztásához. Segíti a befektetőket megalapozott döntések meghozatalában az adott kriptográf vásárlásával, eladásával vagy „átrágásával” kapcsolatban.

Közel pontos árjóslatok csak megfelelő elemzés után készülhetnek el, és az Electroneum árjóslásai sem különböznek egymástól. Az árjóslás elemzése a rejtjeltérben három csoportba sorolható, nevezetesen: Műszaki elemzés, Alapvető elemzés és Sentimentális elemzés.

Electroneum rövid távú árelőrejelzés

AfterPriceChange
1 nap 0,004 USD -3,03%
1 hét 0,005 USD -1,20%
1 hónap 0,005 USD -1,20%
1 év 0,05 USD 4,2%

Electroneum hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 év 0,05 USD 4,2%
2 év 0,1 USD 9,6%
3 év 1,2 USD 119,6%
5 év 2,4 USD 239,6%

* Ez az árjóslat különböző forrásokból gyűjtött adatokon alapul, amelyeket kizárólag oktatási célokra szánnak, és nem szabad befektetési tanácsadásnak tekinteni. A felhasználóknak befektetés előtt meg kell vizsgálniuk.

Electroneum árjóslás 2020-ra.

A kriptográfia volatilitása miatt bármely kriptopénz árának pontos előrejelzése nem könnyű. Ide tartozik az Electroneum, amely jelenleg a világ 100 elérhető kriptója közé tartozik.

Ami a fenti előrejelzési táblázatot illeti, az egyéb elemzések mellett az 1 ETN árának 0,05 dollár körülinek kell lennie 2020 év végén.

Electroneum árjóslás 2022-re

Erős felhasználói bázissal és további felhasználási esetek létrehozásával, különösen a bankok nélkül, a befektetők nagyon remélik, hogy az ETN a csillagokért nyúl.

Bár az 1 dollár elérése 2022-től nem biztos, hogy megvalósítható, az elemzők azt várják, hogy az 1 ETN ára 20 dollártól 0,1 dollár lesz..

Electroneum árjóslás 2025-re

Sok gondolkodó iskola úgy véli, hogy az Electroneum fenntarthatóbb, és így biztos, hogy az idő múlásával folyamatosan növekedni fog. Ez azért van, mert értéket teremt, és arra törekszik, hogy több használati esetet biztosítson a token ETN számára.

Az elemzés szerint az 1 ETN ára várhatóan 2,4 dollár körül alakul 2025-ben.

Az Electroneum elérheti az 1 dolláros árat?

Az Electroneum 2017-ben történt áttörő ICO óta még nem teljesíti ígéreteit a befektetők felé. Ez már felveti a kérdést, hogy az Electroneum jó befektetés-e?

Bár a befektetők még nem profitálnak az ICO-ból, úgy vélik, hogy az érme folyamatosan emelkedik. Bár az 1 dollár messze lekerült, mivel a kriptográfia ára jelenleg 0,004887 dollár.

Számos tényező utal azonban arra, hogy az 1 ETN ára eléri az 1 dollárt.

  • Az Electroneumot jobban érdekli az értékteremtés. Ez hosszú távon előnyös, mivel biztosítja a fenntarthatóságot és az árak lassú, de folyamatos növekedését.
  • Az Electroneum érdekelt abban, hogy elérje a bank nélküli bankokat (globálisan körülbelül 1,7 milliárd). Ez egy biztos módszer az örökbefogadás megkönnyítésére, valamint egy erős és nagy felhasználói bázis létrehozására.

Tehát, ha azt kérdezi, fektessek-e be az ETN-be? Úgy gondolom, hogy meg kell, különösen hosszú távon.

Az Electroneum biztonságos?

A kriptotér biztonságát nem lehet túl hangsúlyozni. A 2017-es sikeres ICO-t követően sok Electroneum pénztárcát feltörtek, az ETN-t pedig ellopták. Ez később az ETN árának csökkenéséhez és a befektetők általános elégedetlenségéhez vezetett.

Az ilyen újbóli előfordulás megakadályozása érdekében a kriptográfia számos biztonsági intézkedést vezetett be. Egy nemrégiben megjelent folyóiratban az Electroneum több fényt vetett egyedi algoritmusára, amelyet PoR (felelősségbiztosítás) néven ismerünk..

Az algoritmus elismerést kapott az iparág legfőbb elemzőitől, főleg a kiemelkedő biztonsága miatt. A PoR algoritmus megvalósítása az Electroneumot az egyik ma elérhető legbiztonságosabb blokklánccá teszi.

Hogyan vásárolhatok Electroneumot?

Electroneum (ETN) meglehetősen könnyű megvásárolni. Bármely tőzsdén megvásárolható, amely felsorolja a titkosítást. Számos kriptográfia jelenleg támogatja az ETN-t. Tartalmazzák; KuCoin, HitBTC, Huobi global, TradeOgre, CoinDCX, Liquid, Finexbox, CoinBene, Coindeal, Artis Turba, Sistemkoin, Bitbns, Digitalexchange.id és Cryptomate.

A KuCoin az egyik legjobb és legegyszerűbb platform az Electroneum megvásárlásához. Először a felhasználónak létre kell hoznia egy KuCoin-fiókot. A következő az alapok befizetése.

Ez úgy történhet, hogy megvásárolja a Bitcoin vagy az Ethereumot olyan tőzsdékről, mint a Coinbase, a LocalBitcoins stb.

A pénzeszközök letétbe helyezése után a felhasználó biztonságosan megvásárolhatja az Electroneumot a KuCoin-on. Az alábbiakban bemutatunk egy képet az ETN vásárlásának folyamatáról a KuCoin-on.

Electroneum árjóslás

A csapat

Richard Ells elkötelezett vezérigazgatóval, akinek jó története van a kripto- és blokklánc-térben, az Electroneum vitathatatlanul a kriptotér egyik legjobb csapatával büszkélkedhet. A csapat további tagjai: Nick Cook, Barry Last, Chris Norris, Nigel Pooley. Számos tanácsadó, köztük David Bull CBE, az Unicef ​​(UK) korábbi vezérigazgatója.

Következtetés

Ez a cikk részletesen ismerteti a népszerű kriptovaluta Electroneum részleteit, beleértve annak árjóslatait is. Számos vezető kriptográfiai elemző, mint a McAfee, úgy véli, hogy a kriptográfia néhány év alatt biztosan hatalmas törést hoz.

Ha ez megtörténik, a kriptográfia egy 2 milliárd felhasználóval rendelkező felhasználói bázis tetején lesz. Érdekli az Electroneum? Ha igen, ajánlatos a platformon jelentős eseményeket és fejlesztési frissítéseket követni.

Az Electroneumba történő befektetéseket tekintve az árjóslatok azt mutatják, hogy hosszú távú befektetésekre kell törekednie az ETN segítségével. Küldje el gondolatait az Electroneum árjóslásáról. Szívesen hallanék tőled.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector