Enjin Coin Price Prediction (ENJ) 2021-re, 2023-ra és 2025-re

A videojátékok hosszú utat tettek meg a Pong napja óta, nemcsak vizuálisan és mechanikusan, hanem abban is, hogy miként tudtunk olyan virtuális világokat létrehozni, amelyek beléptetik a játékosokat abba, hogy elfogadják azt a saját valóságuk részeként. Az Enjin hálózat vezeti az új kor úttörőit, akik ezen a téren változtatni kívánnak, létrehozva egy decentralizált játékplatformot, amely megalapozza az igazán kiterjedt ökoszisztémák létrehozását..

A játékosok egész életen át tölthetnek egy játékot, de soha nem láthatják vagy fedezhetik fel az egész valódi mélységét. Nemcsak maga a játék, hanem Enjin legfontosabb egyedisége társaival szemben az, hogy hatékony eszközei vannak egy új digitális gazdaság létrehozására, amely egyik játékról a másikra épül. A digitális termékek és szolgáltatások megvásárlásával, eladásával, gyűjtésével és cseréjével rendelkező felhasználók összekapcsolhatósága már most is erőteljes és jövedelmező szempont a játékiparban.

Bár ezek az eszközök általában értéktelenek lennének a játékon kívül, az Enjin az Enjin érmét (ENJ) használja a blokkláncára épülő eszközök tokenizálására, ezáltal tovább nyitva azt az új lehetőséget, hogy a digitális cikkek értékesek legyenek a fizikai világban. Tekintve az ígéreteit, hogy forradalmasítani fogja az amúgy is kiterjedő játékipart, mind a játékok fejlesztése, mind pedig a játék terén, az Enjin Coin árelőrejelzésünk nagyon fényes jövőt jósol ennek a kialakulóban lévő projektnek.

Enjin Coin történeti árelemzés

Az eredetileg 2009-ben alapított Enjin később a blokklánc-technológia bevezetése felé mozdult el. Enjin Coin először az Ethereum ERC-20 szabványa alapján hozták létre, de ezután a saját sokoldalúbb ERC-1155 szabványává fejlődött, hogy jobban megkönnyítse a tranzakciókat játék-, platform- és webalkalmazás-hálózatán. 2017-ben megtartották az első érmeajánlatot (ICO), amely 18,9 millió dollárt gyűjtött a jövőbeni fejlesztések finanszírozásához.


A CoinMarketCap adatai szerint az Ön potenciális megtérülése, ha az ICO indítási árfolyama alatt vásárolt volna ENJ tokent, nagyon lenyűgöző 642,44% -os nyereséget jelentene. Mivel nyilvánosan kezdte meg a kereskedést, nem sokkal az indulása után minden idők legalacsonyabb szintjére süllyedt, 2017. november 2-án 0,01562 dolláron kereskedett. Alig két hónap alatt gyorsan felemelkedett minden idők legmagasabb pontjára, január 7-én 0,49340 dollárra. , 2018. Az ENJ kereskedése azóta hűlt.

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

A Messari.io által összeállított adatok alapján az ENJ tokenek meglehetősen erős volatilitást tartottak fenn a többi kriptovalutával összehasonlítva, bár ez várható egy kisebb piaci tőkeértékű eszköznél, például az Enjin Coinnál. Az írás idején (2021. január 14-én) az Enjin Coin 0.18056 dolláros árfolyamon kereskedett, ami 24 óra alatt 6,97% -os növekedést jelent. Összehasonlításképpen, ez 63,4% -os veszteség minden idők csúcsához képest, és hatalmas 1055,96% -os nyereség minden idők mélypontjából.

Az Enjin fenntartja az 1.000.000.000 ENJ-token teljes ellátási felső határát, hogy olyan inflációellenes modellt hozzon létre, amely arra ösztönzi a felhasználókat, hogy kódjaikat digitális blokklánc-eszközökbe verjék. Az Enjin Coin az Enjin által „verés” útján épített és működtetett eszközbe kerül, amely a digitális elemeket a tokenizálás révén belső értéket adja, függetlenül attól, hogy helyettesíthető-e vagy nem helyettesíthető-e..

A folyamat visszafordítható az „olvadás” révén is, amely lényegében egy blokklánc-eszközt tönkretesz, és visszafordítja azt ENJ-vé, ezáltal növelve bizonyos elemek szűkösségét. Az Enjin Coin jelenlegi forgalma 823 130 411 ENJ, piaci kapitalizációját 148 620 541 dollárra becsülve ezzel a 104. legnagyobb kriptovaluta lett..

enjincoinEnjin Coin (ENJ)

Rang: 62$ 1,37Ár (BTC) .000,00002700Piac$ 1,27 BVtérfogat$ 866,98 M24h Változás21,29% Teljes ellátás1 000,00 M ENJ

Enjin Coin (ENJ) jövőbeni előrejelzési előrejelzései

Az Enjin már 2017-ben a blokklánc-modell felé fordulás óta nagyon egészséges és erőteljes növekedést élvez. Jelenleg több mint 20 millió felhasználó van, 1 millió pénztárca tárolja az Enjin Coin szolgáltatást, 2,1 milliárd egyedi eszköz, amelyet az Enjin hálózat hozott létre és hajtott , plusz egy nagyon aktív piactér mennyisége 8,9 millió ENJ értékben.

A videojátékok növekvő népszerűségével kombinálva, amit a játékosok számának éves növekedése mutat, az Enjin technológiája arra törekszik, hogy még több embert ragadjon meg ökoszisztémájában. Ezt követően az Enjin Coin árelőrejelzésünk nagyon bullish hangulatot összesített az előrejelzett jövő szempontjából.

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 nap 0,197 USD 9,11%
1 hét 0,189 USD 4,67%
1 hónap 0,144 USD -20,25%
6 hónap 0,178 USD -1,42%
1 év 0,260 USD 44%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
2022 0,260 USD 44%
2023 0,343 USD 89,96%
2024 0,425 USD 136,38%
2025 0,503 USD 178,74%

Enjin Coin árjóslás 2021

Érdemes megfontolni, hogy az Enjin Coin egy ingatagabb piacon kereskedik a többi Top-200 piaci kapitalizációs kriptovalutához képest, ezért óvakodó a körültekintő vásárláskor. Ez azt jelenti, hogy az ENJ még mindig arra törekszik, hogy 2021-ben egészséges nyereséget teremtsen algoritmikus modellek, amelyeket találtunk. A játékpiac további növekedése érdekében az emberek több beltéri szórakozást keresnek, míg a Covid-19 lezárásakor 2021 lenne az az év, amikor Enjin izmait meghajlítaná.

Enjin Coin árjóslás 2023

Az Enjin két nagy ütemterv-frissítést tervezett, amelyek lehetővé teszik a játékfejlesztők számára, hogy digitális ökoszisztémájukat még tovább bővítsék. Enjin Multiverse egy okos interoperabilitási mechanikus, amely lehetővé teszi az elemek, statisztikák és egyéb adatok megosztását az Enjin blokkláncát futtató különböző játékokban, még akkor is, ha azokat különböző stúdiók fejlesztették ki.

Ellentétben a szokásos játékokkal, ahol az elemeket csak magukban tartják, az Enjin Multiverse rendszere tovább fokozná az amúgy is hatalmas élményt, ha lehetővé tenné a játékosok számára, hogy egyik játékról a másikra hozzák kedvenc eszközeiket – például fegyvereket, páncélokat, kártyákat vagy felszereléseket. Az Enjin piactér és pénztárca szolgáltatásaihoz való csatlakozással növeli az ENJ használhatóságát.

Enjin Coin árjóslás 2025

A blockchain alkalmazások egyik legnagyobb kihívása a méretezés. Tekintettel arra, hogy az Enjin az Ethereumra épül, nagyrészt ugyanazok a szűk keresztmetszetekkel küzdenek, amelyek megakadályozzák nagy mennyiségű adat feldolgozását. Lehet, hogy jóval korábban, mint 2025, de Enjin már megpróbálja megoldani ezt a problémát az Efinity-vel, a házon belüli méretezési megoldásukkal.

Célja, hogy a játékfejlesztők csaknem végtelen számú tranzakciót hajtsanak végre egy játékon belül, alacsony költségek mellett. A játékon belüli gazdaság egyszerűbb használatának és kényelmének javítása jótékony hatással lenne a natív ENJ tokenekre, mivel a mögöttes játékos-alapú játékosok továbbra is a saját játékon belüli gazdaságuk fejlesztésére és bővítésére törekszenek..

Enjin Coin árjóslás

Az Enjin Coin jó befektetés?

Még eltekintve a Covid-19 járvány és a lezárások következményeitől is, amelyek a fogyasztók nagy beáramlását eredményezték a beltéri szórakoztató szolgáltatások és platformok számára, a játékipar elengedhetetlen..

Az olyan főbb platformok, mint a Steam vagy az Epic, minden nap egyre több játékot sorolnak fel, a fejlesztők pedig egyre nagyobb magával ragadó technológiákat alkalmaznak, ahol könnyedén elveszítheti önmagát virtuális környezetében. A fejlesztők erőteljes erőfeszítéseivel a játékok ismételt bevételszerzése felé vezetve egyedülállóan kedvező helyzetbe hozza Enjint.

Amint az az Enjin Coin árprognozési előrejelzéseinkből kiderül, minden bizonnyal érdemes egy erős ajánlásra, ha befektetni tervez. Az Enjin Network decentralizált platformja mind a felhasználókat, mind a fejlesztőket nagyban csábítja a digitális eszközök cseréjére egy olyan sokoldalú piacon, amely nemcsak egy videojátékban élvezhető, hanem valós értékkel bír.

A fejlesztők könnyedén felépíthetik a blockchain eszközöket és az egész játékokat, miközben könnyen integrálhatják azokat a népszerű játékmotorokkal, például a Unity-vel, anélkül, hogy erőteljes és biztonságos API-n keresztül komplex programozásra lenne szükség..

Itt bárki létrehozhat különféle helyettesíthető vagy nem helyettesíthető eszközöket; például egyedi karakterek, játékon belüli juttatások, használható tárgyak, például fegyverek vagy páncélok, játékon belüli pénznemek, digitális műalkotások vagy más gyűjthető termékek, virtuális ingatlanok, például ingatlanok és lakóterek, online versenyek díjai, márkás termékek, egyszeri vagy egymást követő személyes eredmények, és bármi más, ami értékes lehet.

Az Enjin segítségével vagy inflációs jellegűek lehetnek, amelyek értéke nő a felhasználói bázissal együtt, vagy deflációs eszközök, amelyek egyre ritkábbak lesznek a növekvő játékoshálózattal.

A pay-to-pay mechanika ösztönzése nemcsak új felhasználókat vonz és megtartja a játékosok jobb megtartását, hanem a már meglévőket is több cserére ösztönzi, például játékon belüli tárgyak vagy egyedi gyűjtők vásárlására és eladására nyílt piacon. Az előnyök mindkét irányba eljutnak a fejlesztők felé is, akik könnyen bevételre tehetnek szert játékukkal, potenciálisan nagyobb hatékonysággal, mint a hagyományosan aránytalan és népszerűtlen megoldások, például a mikrotranzakciók..

Díjat kereshetnek, ha a játékosok az Enjinre épített játékon belüli piactereiket használják, ahol már több mint 38 000 kereskedő van, és több mint 500 000 egyedi eszközt értékesítettek 5,9 millió ENJ mennyiségben..

Az Enjin más szolgáltatásokat is épített a játék készítője és közönsége közötti interakció fokozása érdekében. Enjin Beam egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy speciális árukat vagy szolgáltatásokat építsenek a játékosok számára, majd megosszák azokat a közösségi médián keresztül vagy a játékon belül.

Létrehozhatnak egyedi, visszaváltható blockchain által épített eszközöket, például játékon belüli termékeket, kedvezményeket, korai hozzáférési kódokat, szezonbérleteket, műalkotásokat és még sok minden mást. Játékosként izgalmas kihívást jelent számodra, ha megpróbálod megtalálni őket. Eddig Enjin már több mint 186 300 eszközt osztott szét 1300 kampányon keresztül, több mint 59 700 résztvevővel.

Hogyan vásároljon Enjin érmét (ENJ)?

Az Enjin Coin (ENJ) az Enjin blokkláncán futó játékok, szolgáltatások és alkalmazások elsődleges tranzakciós pénzneme. Használhat olyan webhelyeket, mint pl CoinMarketCap vagy CoinGecko hogy megtalálja az Enjin Coin megvásárlását lehetővé tevő tőzsdék átfogó listáját. Kisebb piaci tőkeértékű kriptovaluta lévén, az ENJ-t nem támogatja annyi tőzsde, de könnyen megtalálhatja őket olyan népszerű piacokon, mint a Binance, Upbit, BKEX, Bithumb, HitBTC, Bittrex, Crypto.com, KuCoin vagy Kyber.

További információ az Enjin Coin-ról

Az Enjin egy decentralizált blokkláncos játékplatform, amely a fejlesztőknek kínál eszközöket és szolgáltatásokat játékaik felépítéséhez és bevételszerzéséhez, miközben virtuális gazdaságot teremt a játékosok számára a játékon belüli tételek tranzakciójához. A natív pénznem az Enjin Coin (ENJ), ahol a játékosok egyszerűen tranzakciót folytathatnak és kicserélhetnek tételeket a játékban egy Enjin által működtetett piactéren..

A legkülönlegesebb jellemző az, hogy míg a videojátékok normál elemei nem bírnak értékkel a fizikai világban, az Enjin által épített játékokat az ENJ használatával tokenizálják. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy pénzt keressenek a videojátékok játékából.

Az Enjin platformja lehetőséget ad a fejlesztőknek arra is, hogy saját speciális jeleiket hozzanak létre, amelyek párosíthatók az ENJ-vel, kifejezetten az egyedi játékokhoz vagy alkalmazásokhoz igazítva, az alapvető közönségnek megfelelően..

Mivel már megbeszéltük, hogyan működnek és hogyan telepítik őket a fejlesztő és a játékos között, az Enjin egy pénztárca és egy piactéri felületet épített be egy köztes eszközként, hogy tovább nyerje egy digitálisan létrehozott eszköz értékét.

Először, Enjin Wallet egy biztonságos mobilalkalmazás az iOS és az Android számára, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy végtelen számú pénztárcát tartson és nyomon követhessen. Annak köszönhetően, hogy Enjin képes eszközöket biztosítani a fejlesztőknek saját tokenek létrehozásához, a pénztárca alkalmazás lehetővé teszi az ENJ-vel párosított különböző támogatott tokenek százai közötti váltást.

Funkcióként tárolja a játékon belüli készletben felhalmozott gyűjthető eszközöket is, például ritka kártyákat vagy tárgyakat. Amit keresett egy játékkal, azt könnyen meg lehet vásárolni, eladni vagy tárolni.

A pénztárca alkalmazás natív módon csatlakozik a Enjin Marketplace, amely speciális EnjinX felfedezőjükön fut, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy felfedezzék, megvásárolják és eladják a platformon létrehozott egyedi eszközöket. A mai napig 747 500 különféle eszköz került eladásra a piacon, ami élénk ökoszisztémát hozott létre, ahol a játékosok csak egy videojátékban töltött idővel tudnak megélni.

Az egyéni alkotók az Enjin használatával saját játékon belüli kirakatokat is létrehozhatnak, beleértve egy még sokoldalúbb eszközt más blokkláncok vagy nagyobb platformok számára, hogy az Enjint használhassák saját márkás üzletük létrehozására..

Következtetés

Figyelembe véve az Enjin összes potenciális és hatékony megoldását egy forrón fejlődő iparágban, az Enjin Coin árelőrejelzésünk meglehetősen reményteli jövőt jósol. A videojátékok növekvő népszerűségével és őrületével a megnövekedett nyilvánosság felhívta a figyelmet a játékipar és a játékos közösség néhány alapvető kérdésére.

A problémáról a legtöbbet a mikrotranzakciók és egyéb kapzsi pénzszerzési taktikák, például a zsákmánydobozok vagy a nyereményért fizetési gyakorlatok állnak..

Most egy új dilemmához jutottunk; hogyan lehetne létrehozni egy remek és magával ragadó virtuális játékkörnyezetet, amely lehetővé tenné a fejlesztők számára, hogy hatékonyabban bevételszerezhessenek, és ne büntessék túlzottan a játékos bankszámláját? Enjin arra törekedett, hogy megoldja a kérdést, és azon túl is.

Okos megoldása megalapozza egy igazán decentralizált struktúra kiépítését, tisztességes bevételszerzéssel a játékközösség számára. Ráadásul a fejlesztő és a játékos is törekedhet a virtuális világban a nehezen megkeresett eszközökre, amelyek értéke a valós világban van. Még akkor is, ha nem vagy játékos, nehéz nem izgulni Enjin miatt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector