EOS-előrejelzés 2021-re, 2022-re és 2025-re

Az EOS kétségtelenül az egyik legizgalmasabb projekt a kriptográfia történetében. Miután több mint 4 milliárd dollárt gyűjtöttek (igen, ezt a helyes … „B” betűvel olvasták el egymással) egész éves ICO-jukban, ők a kriptográfia egyik legnagyobb projektjei. Ebben EOS árjóslás, mélyen belemerülünk az EOS ökoszisztémájába, hogy segítsünk eldönteni, hogy érdemes-e az idejére.

EOS Történelmi árelemzés

Az EOS érmeár-előrejelzés létfontosságú része az ártáblázat elemzése. Az EOS árdiagramja úgy néz ki, hogy jobb napokat látott, de ugyanolyan rosszul vagy olyan jól megy, mint a piac többi részén ilyen körülmények között.

Alacsonyabb mélypontokat keresünk, mielőtt megfontolnánk az EOS visszatérését. Úgy érezzük, hogy a vágyak túlhúzódnak, és a piac általában megbünteti a legtöbb embert. Ez azt jelenti, hogy akár éles leesést és újabb helyreállást eredményezhet, akár lassabb, kontrolláltabb bontást láthatunk, és a medve mentalitás érvényesülni fog.

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

eosEOS (EOS)

Rang: 27$ 3.79Ár (BTC) .000.00007500Piac$ 3,61 BVtérfogat$ 2,79 B24h változás 2,33% Teljes ellátás 0,00 EOS


EOS-érme (EOS) jövőbeni előrejelzési előrejelzései

Az alábbi EOS grafikonra figyelve azt tapasztaltuk, hogy 4 és 5 közötti tartományban kereskedünk. Ha a piac korlátozott gyengeséget mutat, akkor minden 5 alatti süllyedést 6-os megállással lehetne vásárolni. Ha az EOS 6 alá csökken, akkor pánik. Ha az ár 7 alá süllyed, halottnak lehet tekinteni, és egy bálnának pálcával kell megböknie, hogy életjeleket láthassunk.

EOS-árjóslási trendek

Most, ha 5 és 6 között vásárolunk ki, és a felfelé menet nem esik pánikba az eladás, azt tervezzük, hogy a pozíciókat némelyikre 3-ra tehetjük. Ha nem sikerül 5 és 6 között vásárolni, akkor akkor vásároljon 4-nél, attól függően, hogy az ár hogyan törik meg és 3-ot tesztel, hozzáadhatjuk a helyzetünket. Tervezzük, hogy a nyereséget 2-nél és 1-nél vesszük.

Mindig megvizsgáljuk a vásárlást a várható támogatás tesztjein, figyelembe véve a vadászat abbahagyását mint vásárlási területet. Nem gondoljuk, hogy nehéz lenne olyan forgatókönyvet látni, ahol az EOS ára meghaladja a mindenkori csúcsot. Hogy ez bekövetkezik-e vagy sem, az egy másik kérdés, amelyre nem tudunk választ adni.

Ha megfelelő kereskedési tervet dolgoz ki több be- és kilépési pozícióval, attól függően, hogy a piac hol és hogyan mozog, úgy gondoljuk, hogy az EOS nagyon nyereséges lehet, mindaddig, amíg ez elkerüli a 6. és 7. pontot..

Rövid távú előrejelzés

EOS rövid távú előrejelzés

Hosszú távú előrejelzés

EOS hosszú távú árjóslás

EOS árjóslás 2020

Arra számítunk, hogy az EOS 2020-ban sokkal jobban teljesít majd 2019-hez képest. Ez nem okozhat sokkot, mivel sok szakértő azt jósolja, hogy a teljes kriptopénzpiac sokkal jobban fog teljesíteni 2020-ban a közelgő bitcoin bányászati ​​jutalmak felező eseményének köszönhetően, amely bekövetkezik. valamikor annak az évnek a májusában.

A legutóbbi makro-társadalmi-gazdasági események, mint például a Covid-19 világjárvány és a a Federal Reserve pénzének korlátlan nyomtatása úgy tűnik, újra felélesztette a nagyközönség érdeklődését a kriptovaluták iránt.

Ez csak jó hír lehet az EOS árával, valamint más vezető kriptovalutákkal kapcsolatban. A korábbi évek adatait extrapolálva azt tapasztaltuk, hogy az EOS kereskedhet között 6-12 USD az év végén.

Előrejelzésünk szerint a kriptovaluták általában bullish érzete az év vége felé folytatódik, emelve számos digitális eszköz, köztük az EOS árát.

Ha véletlenül a bitcoin ármozgásai parabolikussá válnak, az EOS ármozgása valószínűleg ugyanazt az utat fogja követni; ennélfogva 12–24 USD teljesen lehetséges. Mindkét esetben azt látjuk, hogy az EOS ára magasabb, mint a 2019-es becslés.

EOS árjóslás 2022

Úgy gondoljuk, hogy a kriptovaluta-árak általános pályája továbbra is növekvő ütemben fog haladni, időnként némi emelkedéssel és süllyedéssel.

Mint sok más kriptovaluta, az EOS továbbra is követni fogja a bitcoin árfolyammozgásait. Előrejelzésünk szerint az EOS ára ekkorra egy új, minden idők legmagasabb pontját érte volna meg, amely korábban állt 22,71 USD még 2008 áprilisában.

Az új, minden idők legmagasabb értéke a következő tartományban lenne 30-50 USD és később visszahúzódik 20–25 USD hatótávolság. Arra számítunk, hogy az árak 2022-ben oldalt fognak kereskedni, az átlagár kb 22 USD.

2022-es EOS-előrejelzésünk azon a feltételezésen alapul, hogy a 2020-as felező esemény után kezdődött bullish lendület 2021 és 2022 között teljes mértékben érvényesül. Ezenkívül az EOS dApps óriási mértékben növekedett volna, és valószínűleg felfelé haladna, vagy elért volna tömeges örökbefogadás. Az EOS-alapú közösségi média platform Hang vezető szerepet játszik ennek elérésében.

Nagy esély van azonban arra, hogy az Ethereum kiadta volna frissített protokollját, ami viszont csökkentette volna az EOS előnyét a méretezhetőség szempontjából. Ennek negatív hatása lehet az EOS ármozgására és versenyképességére.

EOS árjóslat 2025

2025-re a bitcoin újabb bitcoin bányászaton esett volna át, megfelezve a jutalmakat. A korábbi felező eseményekhez hasonlóan ennek is pozitívabb ármozgásokat kell jeleznie az egész kriptopénzipar számára. Úgy gondoljuk, hogy ez újabb ütemű bullish ármozgásokat hoz az egész kriptográfia területén.

Ha az EOS korábbi összesített csúcsa (ATH) elérte 50 USD, új ATH-t láthatunk a 250-500 USD. Míg a skálázható blokklánc-platformok játékosai addigra elérték volna a telítettségi pontot, az EOS első léptető előnye a skálázható blokkláncokban biztosíthatja folyamatos vezető szerepét a területen.

Az ETH ekkorra egy skálázhatóbb blokkláncot is elért volna. A skálázhatóság javulása azonban kedvezőtlen hatást gyakorolhat a decentralizációra, mivel az a Munka igazolása konszenzusos protokoll Cövek igazolása.

Ezzel megszüntette fő előnyét, és kiegyenlíti az EOS és az ETH közötti játékteret.

Ez lehet az esély arra, hogy az EOS vezető blokklánc-platformsá váljon, ami viszont az eszköz kedvezőbb árhatását eredményezheti.

Az EOS jó befektetés?

Ebben az EOS érmeár-előrejelzésben az EOS vs Ethereumról kell beszélnünk, amely felveti a kérdést: Az EOS a szegény ember Ethereum-e? Vagy az EOS durván alulértékelt? Az EOS és az Ethereum is ugyanazt a feladatot látja el intelligens szerződések végrehajtásával; hogy ezt hogyan csinálják, az egészen más, amint azt korábban kifejtettük.

Mindkét projektet egymás mellett összehasonlítva láthatjuk, hogy az EOS, az EOSBTC százalékos értelemben figyelemre méltóan jobban teljesít, mint az Ethereum (ETHBTC). A Bitcoin-t használták, mivel a dollár értéke egyszerűen a bitcoin érték származéka, és nagyobb súlya és jelentősége van. Míg a dollár diagram más képet mutat, elemzésünk elsősorban a kriptovaluta ökoszisztémára összpontosít.

az EOS jó befektetés?

A százalékos értékek azt mutatják, hogy a piacok hogyan működnek együtt, és melyik kriptovaluta nőtt vagy vesztett a másikkal szemben. Az EOS egész életében jobb befektetés volt.

Az alábbi diagramot nézve az EOS lila színnel és az éterium felett található. Ez azt jelenti, hogy idővel több értéket nyert és kevesebbet veszített. Úgy tűnik, ezek a piacok nem mozognak együtt, és megvan a pályájuk.

Van egy érv, miszerint egy jó, kiegyensúlyozott portfóliónak tartalmaznia kell az EOS-t. A kiosztott százalékot alaposan meg kell kutatni és egyedileg kell ellenőrizni.

Pillantás a dapp.com 2019 éves alkalmazáspiaci jelentés, láthatjuk, hogy az EOS a második vezető Dapp platform. A Dapp piac növekszik, és a Dapp ökoszisztéma fejlődésével tovább kell növekednie. Ugyanakkor nem láthatjuk, hogy az EOS piaci kapitalizációval felülmúlja az Etheriumot, és láthatunk egy olyan forgatókönyvet, amikor egy EOS-befektetés felülmúlhatja az Ethereum befektetését.

Az EOS érmeárának előrejelzése

Hogyan vásárolhatunk EOS-t?

A befektetők sokféleképpen vásárolhatnak EOS-t. Nekünk van Centralizált tőzsdék (CEX), decentralizált tőzsdék (DEX), Azonnali Crypto cserék, és Peer-2-Peer (P2P) cserék.

Közülük sokan lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy fiat használatával kriptovalutákat, például EOS-t vásároljanak bankkártyákon és banki átutalásokon keresztül. A díjak változnak; ezért nagyon ajánljuk a vásárlóknak, hogy vásárlás előtt fedezzék fel a különböző kereskedési helyszíneket. Ezenkívül vegye figyelembe az egyes piacok technikai készségigényeit, egyesek nagyobb technikai jártasságot igényelhetnek a digitális eszközök kezelésében.

Biztonsági okokból azt tanácsoljuk a vásárlóknak, hogy vásároljanak megalapozott és megbízható piacokon. Coinbase és Binance az ipar legnagyobb és legsikeresebb CEX-je, amely támogatja az EOS-t.

Fordítva, Newdex és WhaleEx az egyik legnagyobb DEX az EOS számára, és a vásárlóknak nem okozhat problémát a két vezető decentralizált tőzsde vásárlása. Azonnali kripto cserékhez javasoljuk Alakváltás és Changelly. Végül a Peer-to-Peer cseréjéhez javasoljuk CryptoLocally.

Alternatív módja az EOS-érmék vásárlásának

További információ az EOS-ról

Mi az EOS?

A EOS blokklánc úgy gondolhatunk, mint egy decentralizált operációs rendszerre és szuperszámítógépre. Az EOS intelligens szerződések tulajdonosi modellen futnak, hasonlóan az operációs rendszerhez. Az EOS intelligens szerződés futtatásához Önnek EOS-nak kell lennie, az EOS birtoklásával Ön a hálózat egy része, és nem kell tranzakciós díjat fizetnie a tulajdonában lévő hálózat részének használatáért, így az EOS megszünteti a tranzakciós díjakat.

Az EOS megpróbálja megoldani a méretezési problémát, amellyel az összes blokklánc szembesül. Platformjuk támogatja az ipari méretű decentralizált alkalmazásokat.

Ez a probléma nem csak a blokkláncra jellemző, minden online fizetési rendszer, például a PayPal és minden hitelkártya-társaság, például a Visa, ugyanazokkal a kihívásokkal néz szembe. Az EOS állítása szerint másodpercenként több millió tranzakciót tudnak majd lebonyolítani, miközben nincs tranzakciós díjuk.

Az EOS erre vonatkozó terve körül forog a DPOS részesedésének igazolása, amely kevesebb energiát használ fel, mint a bányászat, sokkal gyorsabb és kevésbé központosított.

A DPOS szavazással jár, ez csodálatos lehet a rossz szereplők eltávolításában, de katasztrofális, mivel a nem technikai felhasználók nagy mértékben meghaladják a technikai felhasználókat, és hosszú távú jövőkép helyett rövid távú elfogultságot eredményezhetnek..

A csapat

A BlockOne, az EOS fejlesztése mögött álló vállalat a Kajmán-szigeteken található. Brendon Blumer a vezérigazgató, Dan Larimer pedig a technológiai vezérigazgató. Brendon 2014 óta foglalkozik a blokklánccal. Korábban MMORPG valutaváltókkal és ingatlanokkal foglalkozott.

Dan viszont a delegált tétbiztosítás megalkotója, a Bitshares és Steem főépítésze.

Míg ők a szervezet két legismertebb arca, a BlockOne szakemberekből áll, akiknek bizonyított tapasztalata van a különböző területeken.

EOS csapat

Az EOS érték javaslata

Az EOS sok jó dolgot hoz le az asztalra, az egyik a méretezhetőség. Ez a kriptopénzipar vezető blokkláncának egyik legfőbb problémája volt.

Bitcoin csak legfeljebb képes feldolgozni 7 tranzakció másodpercenként, míg Eott valamivel jobb, sok forrás azt állítja, hogy képes rá 25 tranzakció másodpercenként (TPS). Ellentétben, Az EOS jelenleg körülbelül 4000 TPS-t képes feldolgozni egyedülálló konszenzusos protokollja miatt, amely elméletileg elérheti a TPS millióit.

Az EOS másik újítása az érzékszervi tranzakciók. Ez mind a Bitcoin, mind az Ethereum számára jelentős fájdalom volt. A két vezető blokklánc tranzakciós díjai exponenciálisan nőnek, különösen akkor, ha a hálózatuk túlterhelt.

A Bitcoin és az Ethereum még nem érte el a tömeges alkalmazást, de már küzdenek a felhasználók befogadásáért a hálózatán, ami a tranzakciós díjak felfutásához vezet, mivel legmagasabb díj első tranzakció ütemezési modell.

Ezt egyedülálló erőforrás-elosztási modellje tette lehetővé, amely elosztja a tranzakciókhoz használt EOS-erőforrásokat.

E két kritikus tulajdonság eredményeként az EOS blokklánc a dApps tér második legnagyobb és preferált intelligens szerződéses platformjává vált.

Az is segítséget nyújt, hogy az EOS dApps bármilyen általános célú programozási nyelv segítségével kifejleszthető, amely a WebAssemble-be (WASM) áll össze, ellentétben az Ethereummal, amelynek saját fejlesztésű programozási nyelvet kell használnia. a legaktívabb blokklánc a teljes kriptotérben a blokklánc-műveletek megfigyelésének helye szerint Letiltás.

EOS árjóslás: Végleges ítélet

Összegzésként határozottan javasoljuk, hogy várjon és lássa a megközelítést. Bár a piacok jelenleg túlfeszítettek a hátrány felé, ez nem azt jelenti, hogy a piacok nem mehetnek lejjebb. Az azonnali tőzsdén való kereskedés az alacsony és a magas értékesítését jelenti.

Ez nem azt jelenti, hogy mindent egy megrendeléssel kockáztatunk, hanem a piac időzítését, az erő keresését és a felfelé irányuló trend kezdetét.

Az egyik legfontosabb tényező a blokklánc és a kriptográfia tényleges használata. Az a tény, hogy erőteljes fejlődési ökoszisztémát próbálnak kiépíteni az EOS körül, meglehetősen biztató.

A legalacsonyabb időzítés valószínűleg súlyos veszteségeket vagy még rosszabbat, a piaci erőfölény hamis érzékelését eredményezi, ami a fiók felszámolásához vagy helyrehozhatatlan károkhoz vezethet..

Ha rövidre képes, keresse meg a fordítottját. A diagram megfordítása csodákat tesz egy új perspektíva szempontjából, hogy lássa, mit tennél egy új feltételrendszer mellett. Például a bullish vagy bearish elfogultságát megfordították? Akkor lebonyolíthatná a kereskedelmet, vagy elmehetne, és élhetne egy másik nap. Reméljük, hogy ez az EOS-előrejelzés hasznos volt, hagyjon megjegyzéseket vagy kérdéseket az alábbiakban!

Mindig használjon hardveres pénztárcát hosszú távú tároláshoz és általános tároláshoz.

Lásd még:

  • Teljesítmény-főkönyv előrejelzés
  • FunFair árjóslás

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector