Ethereum árjóslás 2025 – milyen magas lehet az ETH?

A kriptokereskedelem az új hír. Miután látta, hogy a Bitcoin mit sem ér semmiből több mint 27 000 dollárba, sokan keresik a következő kriptóérmét, amelyet anélkül akarnak profitálni, hogy sokat tenne. Azt mondják, csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megfelelő tokent, megvásárol egy kis kriptovalutát, néhány évig kitart rajta és milliókat készpénzben fizet.

Sokan az Ethereumot tekintik a következő nagy dolognak, és arra gondolnak, hogy „mit ér majd az Ethereum 2025-ben?” Vagy „mit érhet az Ethereum 10 év múlva?”. Nézzük tehát a Ethereum árjóslás 2025.

természetesen, senki pontos Ethereum árelőrejelzést készíthet. Végül is 2009-ben senki sem tudta megjósolni, hogy a Bitcoin 10 évvel később körülbelül 10 000 dollárt ér. Tehát hacsak nem a nagyon speciálisan testre szabott DeLorean, időfordító vagy teljes uralkodó a tér-idő kontinuum felett, nem lehet biztosan tudni, hogy az Ethereum milyen magasra kerül. Néhány közgazdász abszolút nem hajlandó árjóslatot adni, mert attól tart, hogy ezek az előrejelzések vissza fognak kísérni őket. De néhány szakértő vannak beszélgethetünk, és megnézhetjük, mit mondanak.

Mi olyan jó az Ethereumban?

Ethereum árjóslás 2025

Ethereum több, mint egy egyszerű altcoin. Teljes, decentralizált virtuális gépet biztosít, amely operációs rendszert futtat. Az Ethereum platform 2015-ös indulása óta intelligens szerződéseket vezetett be a kriptográfia világában. Ezek az intelligens szerződések lehetővé teszik a tranzakciók lebonyolítását és ellenőrzését harmadik felek bevonása nélkül. Intelligens szerződések segítségével a vállalatok és az egyes felhasználók biztonságos és hatékony fizetést programozhatnak és ütemezhetnek.


Sok új vállalat támaszkodik az intelligens szerződésekre, és ez a fő oka annak, hogy az éter jelenleg a világ második számú kriptovaluta, és értéke várhatóan a közeljövőben nem szenved jelentős csökkenést.

Milyen magasra megy az Ethereum?

Mint fentebb említettük, erre a kérdésre senkinek nincs igazán válasza. A múltban nagyon nagy árváltozások voltak. Az éter értéke körülbelül 8 USD volt 2017 januárjában, és csak egy évvel később elérte az összes csúcsot, mintegy 1450 USD-t. 2018 januárja után több emelkedés és csökkenés történt. 2019-ben a legmagasabb ár 2019 júniusában volt (kb. 310 USD), és az ETH megírásakor alig 200 USD értéket értek el.

Milyen magasra megy az Ethereum

Tehát Ether ára vadul változott, és a szakértői vélemények is ugyanolyan vadul változnak. Például Bill Gates kijelentette, hogy a Bitcoin végül semmit sem fog érni, és mások is ugyanezt mondták az összes kriptovaluta esetében. Másrészt Brian Schuster, az Ark Capital LLC szerint azt mondja, hogy az éter ára eléri a 100 000 USD-t, és még az aranyat is helyettesíti.

Ha figyelmen kívül hagyjuk a legszélsőségesebb előrejelzéseket – mind az alacsony, mind a legmagasabb szintet -, a legtöbb szakértő úgy véli, hogy az éter végül 3000–5000 dollár körüli értéket fog elérni, ami értéke körülbelül 2500% -os növekedést jelent a jelenlegi árához képest.

Természetesen ezen adatok egyike sem kifejezetten az Ethereum árjóslata 2025-re. Egyesek szerint Ether ára 2025 előtt fog tetőzni, mások pedig valamivel később helyezik el ezt a csúcsot.

Az Ethereum jó hosszú távú befektetés?

A nagyon eltérő árjóslatokon kívül a legtöbb szakértő egyetért abban, hogy az Ether árának fokozatos emelkedése lesz tapasztalható. Az érték növekedését az Ethereum vélt legnagyobb erejének: okos szerződéses platformjának köszönheti.

Az Ethereum ERC-20 szabványa lehetővé tette intelligens szerződések és sok más token létrehozását blokkláncán. A cikk írásakor több mint 200 000 token van az Ethereum blokkláncon. És vannak még néhány nagyszerű dApps (decentralizált alkalmazások). 

az ethereum jó hosszú távú befektetés

Jelenleg több mint 3000 dApps van az Ethereum blokkláncon. Az aranyos cicajátékoktól kezdve az online kaszinókon keresztül egészen a pénzügyi előrejelzésekig. A fejlesztők folyamatosan új alkalmazásokat hoznak létre az Ethereum intelligens szerződései alapján, és ezt a fejlesztést a szakértők a blokklánc legnagyobb eszközének tekintik, és ami garantálja az Ethereum értékének további növekedését.

Tehát a platform erőssége és a dApp fejlesztők körében tapasztalt népszerűsége alapján eléggé biztos, hogy azt mondhatjuk, hogy az Ethereum hosszú távon minden bizonnyal jó befektetés.

Tehát mi az Ethereum árjóslata 2025-ben?

Ahogy korábban elhangzott, senki sem lehet biztos benne. A kriptográfia árai még jobban ingadoznak, mint bármely más eszköz ára, és napok alatt minden idők legmagasabb értékéből minden idők legalacsonyabb értékévé válhatnak. Mivel azonban egyre többen szállnak fel a kriptovaluta csónakok árai általában stabilabbak, és a jelképes árak általában emelkednek. Néhány derűlátóbb előrejelzés szerint az éter 2025-ös ára 1400-1500 USD körül mozog. Még akkor is, ha a szerényebb jóslatok helyesnek bizonyulnak, ésszerűen számíthatunk arra, hogy 2025 végére 800-900 USD árat látunk.

Következtetésképpen…

Az Ethereum jelenleg a világ második számú kriptovaluta, amelynek piaci felső határa meghaladja a 21 milliárd amerikai dollárt, és csak a Bitcoin után áll. Ether jelenlegi ára 180 USD körül mozog, és a legtöbb konzervatív előrejelzés szerint 2025-ig legalább 800, sőt 1500 dollár is lehet. Ether nagyon jól néz ki egy hosszú távú befektetéshez.

Jelenleg rendelkezik valamilyen Ethereummal? Mi a véleménye az Ethereum jövőjéről? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben!

További információ: A legjobb kriptovaluta egy fillér alatt

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector