FTX token árjóslás (FTT) 2021, 2022 és 2025

Amikor egy újonnan belép a kriptopiacra, meglepődik az a rengeteg tőzsde, amely felajánlja a felhasználónak, hogy kriptovalutákat vásároljon, adjon el és kereskedjen, mindegyiknek megvan a maga egyedi jellemzői és előnyei. Mellettük a határidős tőzsdék is felbukkannak, hogy megfeleljenek az egyre növekvő igényeknek, hogy a kriptotérbe belépő kereskedők növekvő számának biztosítsák a szükséges felhasználóbarát platformokat, eszközöket és információkat.

Közülük az egyik, az FTX, 2019 közepén lépett be a frey-be, és azóta elég jól csinálja magát. Van egy natív tokenje, az úgynevezett FTT, amelyet a kereskedők vásárolhatnak és kedvezményeket kaphatnak kereskedéseik során.

Ez az FTX token árelőrejelző cikk elmélyül és megvizsgálja az FTX-et, annak tokent, és milyen tulajdonságai vannak, amelyek vonzóvá teszik a kereskedők számára. Lényegében annak alapvető. Ez a cikk elemzi és előrejelzi az FTT token árjóslását, és bemutatja, hogy hol tart rövid és hosszú távon is..

ftx token ár előrejelzés

FTX token Történelmi árelemzés 

A 2019. július 31-i bevezetése óta az FTX egyike azon kevés kriptovalutáknak, amelyek még nem tapasztaltak jelentős árcsökkenést. Éppen ellenkezőleg. Megalakulása óta folyamatos növekedést tapasztal. A CoinMarketCap szerint 2019 közepén 1,73 dolláros árral indult. Körülbelül egy hónappal később az ár kissé csökkent, de hatása csak centekben volt, nem dollárban. Nem sokkal később újra emelkedni kezdett, végül 2019. december közepéig meghaladta az eredeti 1,73 dolláros árat..


2020 jó év volt minden FTT-hodler számára. Még akkor is, amikor a COVID-19 járvány bekövetkezett, és szinte az egész piac leereszkedett (március közepére a Bitcoin árfolyama még valamivel több mint 5000 dollárra esett vissza!), Az FTX lassú, de a ár, mintha nem lett volna rossz üzlet. Gondolom, a lassú és egyenletes valóban megnyeri a versenyt.

2021 januárjára az ár gyakorlatilag felrobbant, a cikk megírásáig majdnem megduplázódott.

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

A cikk írásakor az FTT token 10,17 dollárba kerül. Ára + 3,46% -kal nőtt az elmúlt 24 órában, de az elmúlt 7 napban -6,96% -kal csökkent.

Jelenleg a piac felső határa 958 823 154 dollár, ami a 44. helyet foglalja el az egész kriptopiacon. Forgalmi ellátása 94 346 958, teljes mennyisége 345 219 294. Ennek azonban nincs maximális piaci felső határa.

ftx-tokenFTX token (FTT)

Rang: 35$ 30.08 Ár (BTC) .0000.00059600$ 2,68 BVtérfogat$ 27,07 M24h változás 2,8% Teljes ellátás339,63 M FTT

FTX Token (FTT) jövőbeni előrejelzési előrejelzések

Bár mindig nehéz pontos előrejelzést adni arról, hogy egy adott érme ára merre fog tartani, miután megvizsgálta annak alapjait, beleértve a határidős tőzsdék használatának egyre növekvő népszerűségét, nagyon jó ötletünk lehet.

Ennek ellenére több forrás áttekintése és a határidős tőzsde nyújtotta lehetőségek megvizsgálása után az FFT token ára rövid és hosszú távon is nagyon pozitívnak tűnik. A Wallet Investor az FTT-t nagyon bullish-nak minősítette. Még egy éven belül + 82,52% -os áremelkedést is jósolt. Ez 18,56 dollár az aktuális 10,17 dolláros ártól! Öt éven belül akár 50,06 dollár is lehet az ár!

A Digitalcoin szintén nagyon pozitív árelőrejelzést adott. Egy éven belül az ár 15,05 és 36,60 dollár, egy és öt év közötti előrejelzést jelent. Bár kissé konzervatív, mint a Wallet Investor, ez még mindig + 32% -os, illetve 359% -os növekedést jelent a befektetéséhez képest.

A Tradingbeast árelemzése még konzervatívabb. Valójában az árcsökkenést jósolja a 2021-es évre. Ez azonban csak rövid életű, mivel ezután arra számít, hogy az ár a következő években emelkedni fog. 2024 végére 16,80 dolláros árátlagot számított.

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 hónap 14.65 45,18%
2 hónap 16.56 64,04%
3 hónap 14.15 40,17%
6 hónap 15.74 55,92%
1 év 15.14 49,98%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 év 19.96 97,78%
2 év 18.2 80,35%
3 év 29.82 195,44%
5 év 25.75 155,06%

FTX Token árjóslás 2021

A fenti ábra alapján számíthatunk arra, hogy az ár robbanásszerűen növekszik. Várhatóan átlagos százalékos növekedési üteme + 45,01% lesz, az ár 14 és 15,50 dollár között egyensúlyoz.

FTX Token árjóslás 2025

Az előrejelzések szerint 2022 további pozitív év lesz az összes FTT-hodler számára. Körülbelül ekkorra becsülték, hogy az FTT ára majdnem megduplázódik. A befektetők arra számíthatnak, hogy az ár alacsony, 15 dollár és 19,50 dollár között mozog.

FTX Token árjóslás 2025

2025 lehet az az év, amikor bármely FTT befektetőnek az amerikai dollár jele ($) tör ki a szemükből. Ebben az évben az FTT token ára 25,75 USD és 34,36 USD között lesz. Ez majdnem + 200% -os átlagos növekedés!

Az FTX Token jó befektetés?

Több grafikon elemzése és annak figyelembevétele után, hogy most léptünk be egy bikapiacra, komoly kétség merül fel arra vonatkozóan, hogy az FTX-be történő befektetés nem jó befektetés. Valójában csak az FTT-zsetonjainak megtartása anélkül, hogy felhasználná azok előnyeit a kereskedéshez, szinte profitot garantál. Azok számára, akik határidős és tőkeáttételes kereskedelmet folytatnak, a létrehozható vagyon óriási lehet, bár ez nem jár komoly kockázatokkal.

Hogyan vásárolhatunk FTX tokent?

Az FTX egyik lehetséges hátránya, hogy csak korlátozott számban vannak olyan cserék, amelyek korlátozott mennyiségű FTT tokent tartalmaznak. Az első, ami eszembe jut, maga az FTX határidős tőzsde. További ismertek a Binance, a BitMax, a Bitfinex, a CoinEx és a Huobi Global. A cserék teljes listáját lásd: CoinMarkCap vagy CoinGecko.

További információ az FTX Tokenről

Mi az FTX?

FTX egy határidős kereskedési platform, amelyet 2019 májusában alapítottak. Az Antigua és Barbudán bejegyzett, de Hong Kong-i irodákkal rendelkező FTX Trading LTD tulajdonosa. Anyanyelvük az FTT.

A csapat & Partnerek

Az FTX alapítója és vezérigazgatója nem más, mint Sam Bankman-Fried aka SBF. Azok számára, akik nem ismerik, az SBF ugyanaz a személy, aki átvette és segített megmenteni a Sushiswap decentralizált platformot, miután alapítója, Nomi séf egy kivonási átverést húzott elő, amely azzal fenyegetett, hogy lebuktatja a projektet. Az SBF sokéves tapasztalattal rendelkezik kereskedőként és más cégek indításakor is, nevezetesen az Alameda Research-ben, ugyanazon vállalatként, amely az FTX-et inkubálta. Az MIT-n végzett, és fizikai diplomát szerzett.

Az FTX vezérigazgatója és társalapítója Gary Wang, a Google szoftvermérnöke, aki az Alameda Research-et is megalapította. Egy másik diplomája az MIT-n, Gary matematikából szerzett diplomát informatikából.

A csapat többi tagja különböző területek jól bevált szakembereiből áll.

Az FTX-et számos jól ismert külső intézmény partnerei is jól támogatják. Az olyan vállalkozások, mint a Binance, a Circle, a Bitfinex, a Paxos Pax stb., Az FTX számára akár 8 millió dollár forrást biztosítottak.

Biztonság

Annak érdekében, hogy bármely FTX kereskedő nyugodt legyen, az FTX több réteget biztosít biztonsági jellemzők.  Ezek közé tartozik a jelszószámla és a 2-faktoros hitelesítés mind a fiókba történő belépéshez, mind a pénzfelvételhez. Az FTX az alszámla biztonságát is biztosítja. Itt a felhasználók beállíthatják saját egyéni bejelentkezésüket, ha megengedik, hogy mások konfigurálható engedélyekkel használhassák a fiókjukat..

Ezenkívül a felhasználók beállíthatják, hogy engedélyezzék az IP-címeiket és a pénztárca-címeiket. Azok számára, akik nem ismerik, az engedélyezőlista kiberbiztonsági stratégia, amelyben a felhasználó csak olyan műveleteket hajthat végre a számítógépén, amelyeket az adminisztrátor előzetesen kifejezetten engedélyezett.

Webhelyük szerint további biztonsági intézkedések bevezetése mellett az FTX a közelmúltban a Chainalysis-szel folytatta a gyanús tranzakciós tevékenységek nyomon követését.

A biztonság utolsó mércéjeként az FTX biztosítási alapot biztosít. Tekintettel arra, hogy az FTX egy tőkeáttételes kereskedési platform, a kereskedők legfőbb kockázataival a piaci kockázatok állnak. Azok számára, akik felszámolás alatt állnak, anélkül, hogy elegendő figyelmeztetést kapnának, ezt a biztosítási pénztárt azért hozták létre, hogy segítsen néhány, ha nem az összes vagyonának helyreállításában. A cikk írásakor az FTX körülbelül 21,5 millió dollárral rendelkezik az Egyesült Államokban.

Díjak

Eltérően a többi határidős tőzsdétől, amelyek szabványos díjakat alkalmaznak, az FTX-ek kicsit specializáltabbak. Normál Maker és Taker díjak vannak, kivéve díjaikat a mennyiség alapján. A nagyobb mennyiségűek alacsonyabb díjakat kapnak.

A díjak csökkentésének másik módja az FTT tokenek megtartása. Megnézheti az alábbi táblázatot, hogy megnézze, mekkora kedvezményt kaphat az FTT-tulajdonos.

Az FTX 0,02% -os díjakat számít fel az 50-szeres tőkeáttétellel rendelkező ügyletekért az összes piacon, kivéve a BTC-PERP és az ETH-PERP párokat.

A kereskedési platform sikerének egyik fő oka a különböző kereskedési termékek és eszközök.

Termékek

Az FTX a termékek széles választékát kínálja. Futures (mind örökös, mind normál határidős), Spot, részvények, tőkeáttételes tokenek, volatilitásértékelés, OTC (over counter) szolgáltatásokat, előrejelző eszközöket és Fiat kereskedelmet nyújt. A kereskedelem megkönnyítése érdekében az FTX széles párosítási lehetőséget biztosít a kriptovaluták és a stabil érmék között.

FTT token

És végül ez vezet el bennem az őshonos jelzőjükhöz, FTT, a platform ökoszisztémájának gerince. Mint már említettük, az FTT-zsetonokkal rendelkező kereskedők díjkedvezményben részesülhetnek. Ugyanakkor más juttatásokban is részesülhetnek. Ez magában foglalja az FTT-zsetonok megszerzését, beleértve a magasabb hivatkozási arányokat, a gyártói díj-visszatérítéseket, a bónuszszavazatokat és a megnövekedett airdrop-jutalmakat.

Ezen felül van egy vételi és írási szolgáltatásuk, ahol az FTX az alábbiaknak megfelelő tokenek visszavásárlását és kiégetését jelenti:

  • Az FTX piacokon keletkező díjak 33% -a
  • A biztosítási alap nettó hozzáadásának 10% -a („szocializált nyereség”)
  • Az FTX platform egyéb felhasználásából szerzett díjak 5% -a

Következtetés

Az FTX által kínált számos előnyös szolgáltatás áttekintése során nem csoda, hogy a natív token miért emelkedett az indulás óta, még a 2020-as medvepiac alatt is. Mivel egyre több lakossági befektető, kereskedő és intézmény folytatja a kriptográfia piacát, várható, hogy az FTT ára továbbra is a meteorikus emelkedésével folytatódik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector