FunFair árjóslás (FUN) 2021-re, 2022-re és 2025-re

A FunFair egy decentralizált szerencsejáték-platform, amely kaszinókat helyez az Ethereum blokkláncára. A platform biztonságos és átlátható online játéklehetőség. A Funfair egy központosított vállalat, amely 2017-ben Szingapúrban indult.

Jelenleg irodáik vannak Máltán, Londonban, Gibraltáron, Dublinban és Guernsey-ben. Ebben a Funfair árpredikciós cikkben mindent elemezni fogunk a projektről, hogy segítsünk megállapítani, hogy ez jó befektetés-e Önnek..

A FunFair megszerzésének leggyorsabb módja – azonnali csere

vidámparki ármegjóslás

FunFair történeti árelemzés 

FunFair FUN tokeneket használ; A FUN egy ERC20 token, amely az Ethereum blokkláncra támaszkodik az összes háttér-infrastruktúra számára. A FunFair ICO 2017 júniusában került megrendezésre, és ők sikerült 26 millió dollárt összegyűjteni 4 óra alatt.


Körülbelül FUN jelzőket adtak ki Tokenenként 0,07 USD. Abban az időben a bitcoin lenyűgöző árhatásai miatt az egész kriptovaluta-ipar 2017 végére és 2018 elejére példátlan értéknövekedést tapasztalt, sok altcoin-ár az egekbe szökve.

Ugyanakkor a FunFair látta, hogy a token értéke eléri az mindenkori csúcs, 0,19106 USD tovább 2018. január 8.

Ez a minden idők legmagasabb pontja a FunFair Token gyors leértékelődésének kezdetét is jelenti, amikor az egész kriptovaluta piac belépett a sokak szerint történetének leghosszabb medveciklusává.

Közvetlenül a FunFair parabolikus növekedése után a jelképes értéke szabadon esett, ami meglátta az árát jóval az ICO árai alá esnek. Ez az ártrend 2018 legnagyobb részében folytatódott, 2019-be lépve. 2019-ben a FUN árfolyama változatlan maradt, vízszintesen kereskedve, jelentős áraktivitás nélkül.

2020. március 13-án a Funfair árfolyama megcsúszott 0,00105 USD, valaha volt legalacsonyabb.

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

vidámparkFunFair (FUN)

Rang: 172.$ 0.032136Ár (BTC) .000.00000100Marketcap$ 193,38 MVolume$ 7,72 M24h változás 2,64% összes ellátás11,00 B FUN

FunFair jövőbeli árelőrejelzés

A 2020-as év fontos év a kriptopénzek számára általában. Azt az évet jelöli, amikor a bitcoin megtapasztalja harmadik felezési eseményét (csökkenti a bitcoin termelési sebességét), amely általában egy új bikaciklus kezdetét jelzi a kriptovaluták számára általában.

Az utolsó bitcoin felező esemény 4 évvel ezelőtt történt, egy évvel a 2017-2018 közötti bika piac futása előtt. Úgy tűnik, hogy a kriptopiacok már a legalacsonyabbra értek, úgy tűnik, itt az ideje annak, hogy a FunFair-hoz hasonló altcoinok fejleszthessék árfolyamaikat. 

Jelentős emelkedési potenciál rejlik a FunFair esetében, amely nemrégiben mindössze két hónappal ezelőtt érte el a mélypontját.

Az általában javuló piaci hangulat, az iparon kívüli megújult kriptovaluta-kamat, a sok jogrendszerben növekvő szabályozási egyértelműség és a közelgő Ethereum protokoll frissítésének kombinációja a skálázhatóság javítása érdekében katalizátorként szolgálhat a FunFair vagyonának megfordítására..

Történelmileg a rejtjelpiac mindig is megemlítette a bitcoin árfolyamait, és úgy gondoljuk, hogy ez igaz és a belátható jövőben is megmarad. Ez az oka annak, hogy rövid és hosszú távú előrejelzésünk általában bullish.

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 nap 0,00289 USD 8%
1 hét 0,00335 USD 25%
1 hónap 0,00456 USD 70%
6 hónap 0,01394 dollár 520%
1 év 0,08978 USD 3350%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 év 0,08978 USD 3,350%
2 év 0,0000 USD 7,500%
3 év 0,15584 USD 5,815%
4 év 0,17286 USD 6,450%
5 év 0,322830 USD 12,250%

** Ez az árjóslat a különféle forrásokból gyűjtött adatokon alapul, amelyeket kizárólag oktatási célokra szántak, és amelyeket nem szabad befektetési tanácsadásnak tekinteni. A felhasználóknak saját kutatásokat kell elvégezniük befektetés előtt **

FunFair árjóslás 2020

A 2020-as év jelentős év az egész kriptovaluta-ipar számára. Ez a harmadik bitcoin felezés éve, amely általában egy új bikapiaci ciklus kezdetét jelzi.

A Bitcoin várhatóan jelentős emelkedő ármozgásokat fog elérni az esemény után, és várhatóan az altcoinok, mint a FunFair is, ezt követik majd.

A bitcoin ármozgások korrelációja az altcoinokkal széles körben ismert jelenség, arra számítunk, hogy ezeknek az ármozgásoknak és hatásainak lendülete 1-2 évig folytatódik.

A FunFair ára az év elején minden idők alacsony szintjét találta, de úgy gondoljuk, hogy innentől kezdve magasabb csúcsokat fogunk látni 2021-ben.

A Funfair 2020 végére elérheti a 0,01394 USD értéket és folytatja a pozitív lendületet egy évvel a bitcoin felező eseménye után. 

FunFair árjóslás 2022

Az egész kriptovaluta-ipar várható pozitív energiája a következő hónapokban elősegíti a lakosság érdeklődésének megújulását. Ez bevezetheti a kriptográfusok új generációját, akik elősegítik a kriptobika futását, amelyet eredetileg a 2020-as bitcoin felező esemény váltott ki.

Ez a kriptovaluták növekvő elfogadásának tetején van, és a nagyobb szabályozási egyértelműség tovább növeli ennek a feltörekvő eszközosztálynak az értékét. Arra számítunk, hogy az Ethereum 2.0 akkor lett volna kiadva, ha ekkor megoldotta a skálázhatóság problémáját, amely sújtotta az Ethereum ökoszisztémát, amelynek a FunFair része.

Az alapok és a makrogazdasági változások javítása az ágazatban, amelyet megpróbál megzavarni, segíthet a FunFair számára, hogy elérje a 0,20 USD 2022-ig.

Ez az új, mindenkori csúcs várhatóan rövid életű lesz, mivel némi profitra számítunk. Ennek ellenére már nem számítunk arra, hogy a Funfair ára az ICO árai alá csökken.

FunFair árjóslás 2025

Öt évvel arra számítunk, hogy az iparág eléri azt az érettségi szintet, amely nagyobb esélyeket biztosít számára a tömeges átvételre. Elérték volna a szabályozás egyértelműségét, és a skálázhatósági problémák közül sok megoldódott volna.

A kriptovaluták és a blockchain technológián alapuló szolgáltatások és termékek elterjedtsége és a tömegek e technológiának való ismerete lebontotta volna a belépés akadályát. 

Ráadásul 2025 egy évvel egy újabb bitcoin felező esemény után következik be, amely a kriptopiacot időszakos bikapiaci ciklusába állítja.

A kriptográfia árainak további parabolikus növekedése lehetséges az olyan kiváló minőségű projekteknél, mint a FunFair, jelentősen növekszik. Hiszünk ebben a bikaciklusban, és a FunFair elérheti az összegét Tokenenként 0,32283 USD.

A legjobb hely a FunFair vásárlásához vagy cseréjéhez

NameDeposit MethodBuy
Binance

binance csere

 • Banki átutalás (ACH)
 • banki átutalás
 • Kriptopénz
 • Betéti kártya
 • Vezetékes átvitel
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

ChangeNOW

 • Hitelkártya
 • Kriptopénz
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Érmekapcsoló

 • Hitelkártya
 • Kriptopénz
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Changelly

 • Hitelkártya
 • Betéti kártya
Értékelés: 4

Menj a Vásárlás oldalra

A legjobb pénztárcák a Funfair tárolásához

NameTypeBuy
TREZOR One

trezor egyet

Hardver Értékelés: 5.

Szerezd meg Wallet

Ledger Nano X

Hardver Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Ledger Nano S

Hardver Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Atomic Wallet

Asztali kliens Értékelés: 4

Szerezd meg a Wallet-ot

A FunFair jó befektetés?

A jelenlegi árszinteken a FunFair kiváló befektetésnek bizonyulhat azoknak a befektetőknek, akik alábecsült, nagy potenciállal rendelkező projekteket keresnek

A FunFair jelenlegi ára természetesen nem tükrözi a projekt minőségét, valamint a jövőbeni potenciális értékét. A jelenlegi COVID-19 járvány fényében a játékipar nagyobb valószínűséggel tér át az online játékokra, és a könnyen elérhető infrastruktúra, mint a FunFair, értékesnek bizonyulhat ebben az áttérésben.

A kriptopénzek ebben a váltásban létfontosságú szerepet játszanak a készpénzes tranzakciók helyettesítéseként.  

Úgy gondoljuk, hogy a FunFair mélypontra jutott és jelenleg rendkívül alulértékelt. Ez egyike azon kevés blockchain projekteknek az iparban, amelyek valóban profitálhatnak a jelenlegi világjárványból, amely megállította a világ globális gazdaságait szerte a világon.

Amint egyre több tégla és habarcs kaszinó kezeli az „új normát”, biztosan új módszereket keresnek, hogyan folytathatják üzleti tevékenységüket.

Az online kaszinók a természetes evolúciós lépésük. A kriptovaluták és a blockchain technológia használata biztosítja a a készpénzhez hasonló „virtuális” nyilvános infrastruktúra rendelkezésre állása, magán és biztonságos.

Hogyan vásárolhatunk FunFair-et?

A FunFair (FUN) jelenleg az iparág egyik vezető és bevált tőzsdéjével kereskedik. Ezek tartalmazzák Binance, OKEx, Bitfinex, Gate.io, és HitBTC.

Azok, akik érdeklődnek e digitális eszköz birtoklása iránt, választhatnak ezek közül a cserék közül. A felhasználók többsége azonban nem vásárolhatja meg a FunFair tokeneket közvetlenül a fiat segítségével.

Először a BTC-t vagy az Ethereum-ot kell vásárolniuk fiat onrampok használatával ezekben a cserékben SIMPLEX akkor kereskedjen vele a tőzsdén, hogy FUN-t kapjon. 

Közvetlenebb módja annak, hogy a Fiat-nal megvásárolják a FUN-t, az azonnali kriptovaluta-tőzsdék használata ChangeNOW, CoinSwitch, és Changelly.  A vásárlók a fiat használatával megvásárolhatják a FunFair-et a bankkártyájukon keresztül. 

Ezek a tőzsdék más kriptovalutákat is támogatnak fizetési lehetőségként, számos népszerű digitális eszközt elfogadva. A FUN vásárlásának különböző lehetőségei közül általában az azonnali kriptovaluta-cseréket tartják a legkönnyebben elvégezhetőnek.

A FUN decentralizált cserékkel (DEX) is beszerezhető, mint pl Uniswap és ForkDelta. Ne feledje, hogy a DEX-ek nem őrizetben lévő pénztárcák működését igénylik, ami túl bonyolult lehet az új felhasználók számára.

Ez a két DEX Ethereum-alapú DEX, ami azt jelenti, hogy csak az Ethereum-alapú tokenek az egyetlen támogatott kriptovaluta tranzakciókhoz. A Fiat fizetések nem támogatottak. 

Alternatív módja a FunFair érmék vásárlásának

További információ a FunFairről

Mi a FunFair?

A FunFair projekt kaszinó üzemeltetőknek, játékfejlesztőknek, játékosoknak és leányvállalatoknak szól. A FunFair platformot a kaszinó üzemeltetői és a játékfejlesztők felhasználhatják egy teljesen testreszabható játékosélmény létrehozására a blokkláncon olyan szerencsejátékok számára, mint a blackjack, nyerőgépek, baccarat, rulett és még sok más.

Az üzemeltetők gyorsan megszerezhetik a FunFair licencet, és viszonylag kis előlegköltséggel fehér címkés kaszinót kaphatnak. Hagyományosan az online kaszinóknak infrastrukturális fegyverkezési versenyben kellett részt venniük csúcsidőben és csúcsidőn kívül, valamint a játékosok fedélzetén.

Ez az infrastruktúra csúcsidőn kívül is tétlenkedett, és nem termelt bevételt. A FunFair úgy oldja meg ezt a problémát, hogy az Ethereum blokkláncot használja hálózati és kiszolgáló infrastruktúraként.

Az Ethereums decentralizált infrastruktúra-beállítása, a szerver sávszélessége és kevesebb visszaterhelés teszi ezt a modern online kaszinó tökéletes szerkezetévé.

Míg a visszaterhelések bizonyos helyzetekben védik a fogyasztót, a FunFair kaszinó platform esetében a játékosok pénzeszközei a pénztárcájukban maradnak, és csak tétenként fizetnek.

A nyeremény azonnal visszakerül a pénztárcába, amint megjósolták az eredményt. Ezekkel a módszerekkel számos kockázat csökken a játékos és a kaszinó számára.

A csapat

A FunFair társalapítója Jez San 1982 óta foglalkozik online szerencsejátékokkal. Számos online játékoldalt és startupot alapított. Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a szerencsejáték-iparban. További társalapítók között van Jeremy Longley és Oliver Hopton.

A FunFair csapatának 32 tagja és 7 különböző háttérrel rendelkező tanácsadója van, köztük szoftverfejlesztők, játéktervezők, blokklánc-szakértők és marketingesek.

A csapat jól felkészült, és megfelelő tapasztalattal rendelkezik a játék- és szerencsejáték-iparban. Ezenkívül a FunFair rendelkezik adatokkal, adatvédelemmel és kiberbiztonsággal foglalkozó ügyvéddel. Ez bizalmat kelt, mivel bizonyos fogyasztóvédelmet tartanak szem előtt.

Az övék 2020 első negyedéve A frissítés kiemeli elképzeléseiket és haladásukat.

Fejlődés

A FunFair a sorscsatornák segítségével csökkenti a kaszinók és a játékosok közötti bizalmatlanságot. A sorscsatornák blokklánc-alapú, véletlenszám-generátorok, amelyeket a játékos ellenőrizhet és ellenőrizhet.

A sorscsatornák használata bizonyosságot és magabiztosságot jelent a szerencsejátékok által generált és használt számokban.

Fejlesztésük középpontjában a HTML5 frontend, a WebGL technológia és a 3D-s kaszinójátékok egyedülálló 3D-s játékának a blokkláncon keresztüli használata áll..

A FunFair kaszinók mind mobil eszközökön, mind asztali számítógépeken működnek. A játékmenet sebessége mindig is problémát jelentett a kaszinó és a játékos online szerencsejátékában.

Az övék ütemtervet lenyűgöző, és a kiadások listázása hónapról hónapra. Az egyik aggály a következőkre vonatkozik: lejátszó hitelesítése. Trulioo és Yoti a KYC-hez használják, amely a legtöbb esetben meg fogja égetni az Ethereum névtelen személyazonosságát, és az összes tranzakciót és az összes ERC20 token előzményét is megmutatja, ha egy személynek vagy csoportnak sikerült megszereznie ezeket az adatokat.

A FunFair használata megsemmisíti a blokkláncok által kínált névtelenséget, de nem több, mint regisztrálni egy szabályozott csereközpontba, amely KYC-adatokat kér, és finanszírozza a cserét az elsődleges pénztárcádból..

Blockchain Tech

A FunFair úgy döntött, hogy az Ethereumra építi platformját. Az Ethereum intelligens szerződései decentralizáltak és biztonságosak. Bármelyik fél ellenőrizheti őket, további betekintést nyújtva a játékosnak a lejátszott játékok átláthatóságába és tisztességébe.

A FunFair a FUN tokeneket használja a fogadásoktól kezdve a fizető fejlesztőkig a FunFair játékokhoz. A FunFair platform minden bejövő és kimenő tranzakcióját FUN-ban, a leányvállalatoknak pedig FUN-ban fizetik.

Méretezhetőség

A FunFair kifejlesztette platformját az Ethereum blokkláncon, amely hihetetlenül elosztott decentralizált háttér-infrastruktúrát biztosít. Ez a választás lehetővé tette a FunFair csapatának, hogy kizárólag a platform fejlesztésére összpontosítson.

Sajnos az Ethereum hálózat megoldatlan skálázhatósági problémákkal küzd. Az Ethereum csapata keményen dolgozik ennek a problémának a megoldásában, és a javasolt megoldások közül sok működhet.

A fő probléma az, hogy az idő nem biztos, hogy mellettük van, a kriptográf piacok miatt a nagy és gyors árfelugrás.

A DeFi térnyerése szintén súlyosbíthatja ezt a problémát. Az emberek hajlandóak előtérbe helyezni a pénzügyi tranzakciókat minden mással szemben egy blokklánc-hálózaton.

Az Ethereum hálózat leállhat a rendeltetésszerű működéssel, arra kényszerítve a felhasználókat, hogy fizessék a torlódásokkal járó díjakat. A Bitcoins hálózata tökéletes példája a kiemelt blokklánc-finanszírozásnak.

Pénztárcák

A FunFair egy ERC20 token, amelyet az Ethereum eszközeit támogató pénztárcákba lehet befizetni, MyEtherWallet jó választás lehet, ha a befizetett összeg kevesebb, mint egy hardvertárca költsége.

A pénztárcák előnyben részesített választása az egyik Nagykönyv vagy Trezor. A hardvertárcák sokkal nagyobb biztonságot nyújtanak, mint a hagyományos pénzváltótárcák.

Partnerek

A vidámparki partnerek között van Spike Games, akik húsz éves tapasztalattal rendelkező online játékok szolgáltatói és fejlesztői játék üzlet.

Big Wave Gaming fejlesztette és kiadta a Cho Han-t, amely különösen érdekes lesz Japánban, ahol ez a kockajáték évszázadok óta klasszikus.

A Rake the Rake csatlakozott az affiliate programhoz, és több százezer potenciális játékoshoz férhet hozzá. CasinoFair és Crypto Casino mindkettő a FunFair platformot használja, és élőben van.

Rendeletek és szabályozók

A FunFair egy első szintű licencelt B2B blockchain kaszinó platform. Az első szint egyszerűen azt jelenti, hogy a játékok igazságosnak bizonyultak. Más iparágaktól eltérően a kriptográf szerencsejátékokra nem kell törvényeket elfogadni, mivel a jelenlegi keretrendszer működik.

A legtöbb szerencsejáték-oldal és szabályozó már devizával foglalkozik, a kriptopénzek ugyanazt a funkciót töltik be, és a szerencsejáték esetében devizaügyletként működnek. 

A szerencsejáték-szabályozók elsődleges érdeke a kiskorú szerencsejáték, a szerencsejáték-függőség, a tisztességes játékmenet és a fizetős kaszinók. A FunFair bejelöli ezeket a négyzeteket.

Versenyzők

Valós versenytársak

A FunFair számos Canino, online kaszinó, dapp és játékplatform ellen áll szemben a blockchain térben. Blockchain piacvezetők, jelenleg megbízható és használható termékkel rendelkeznek. A globális szerencsejáték-ipar értéke 500 milliárd dollár.

Kriptopiaci versenytársak

A FUN token nagyon depressziós, a legalacsonyabb szinteken értékesíti, jóval a kezdeti ár alatt. Ezt vételi lehetőségnek lehetne tekinteni, de a piaci árnak meg kell fordulnia.

Következtetés 

A FunFair küldetése, hogy szórakoztató, korrekt és átlátható szerencsejáték-platformot hozzon létre, jó úton halad. A projektben partnereket regisztrálnak és tovább fejlesztik játékplatformjukat, figyelembe véve a játékosok hozzájárulását.

Ezzel a projekttel komolyan megfontolandó az összegyűlt 25 millió dollár, 10 millió dollár volt az Ethereumban, és 16 millió dollár volt a Bitcoinban, amelyet magánszemélyektől és intézményektől kaptak.

A FunFair 2017. júniusi ICO óta az Ethereum elvesztette értékének 46% -át, a Bitcoin 186% -ot, a Funfair pedig 95% -ot..

Ez megdöbbentő százalék, de a kriptográfia világában ez nem szokatlan. Sok kriptovaluta elvesztette értékének 95% -át, és még mindig visszaállt minden idők legmagasabb értékére.

Ezután több száz, egyes esetekben több ezer százalékot nyertek minden idők legmagasabb értékein

A FunFair jelentős befektetői közé tartozik a Pantera Capital, a KR1, az Asymmetry Asset Management, a BlockTower Capital, a HyperChain Capital, a Myriad Capital Management, a kölcsönös éremtőke, a The Hive Index és az Astronaut Capital.

Konzervatív FunFair árjóslatunk, ha kriptovaluta szerencsejáték, akkor a globális szerencsejáték-piacok 1% -át el tudja érni 500 milliárd dollárral. 5 milliárd dollár lenne megragadható egy erősen versenyképes kripto-szerencsejáték-alágazatban.

A FunFair könnyen elveheti a piac 20 – 40% -át, ha még fejlesztés alatt állnak. 1-2 milliárd dolláros teljes piaci sapkával láthattuk, hogy az egyes érmék visszatérnek 0,06 – 0,12 dollárra. Ha a kriptovaluták jelentős bikafutást tapasztalnak, az ár sokkal magasabb lehet.

Olvassa el még: Siacoin (SC) árjóslás

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector