Gemini VS Coinbase Pro 2021: Crypto Exchange összehasonlító útmutató

A kriptotér tele van cserékkel. Van, aki nagy, másik kicsi, van, amelyik jól ismert, míg másokat csak néhány tucat ember használ. Vannak, akik legitimek, mások pedig csalások.

Már átnéztük a legnépszerűbb tőzsdéket, és tájékoztattuk, melyikben bízhat. De annyi megbízható csere mellett most el kell kezdenünk összehasonlítani őket egymással.

Ebben a cikkben egy Gemini és Coinbase Pro teljes összehasonlítást fogunk készíteni. Olvassa el, hogy megkapja az összes információt, amely segít eldönteni, melyik a jobb az Ön számára.

Gemini vs Coinbase Pro összehasonlító táblázat

KrakenCoinbase
Ikrek Coinbase Pro
Székhelyű: New York Székhelyű: San Francisco
A kriptók listája: BTC, ETH A kriptók listája: ATOM, ALGO, BTC, BCH, COMP, DAI, DASH, EOS, ETH, ETC, KNC, LTC, LINK, MKR, OMG, OXT, REP, XLM, XRP, XTZ, ZRX
Kezdő barátságos: Igen Kezdő barátságos: Igen
Opciók haladó kereskedők számára: Igen Opciók haladó kereskedők számára: Igen
Mobil alkalmazás: Igen Mobil alkalmazás: Igen
Betétbiztosítás: Igen Betétbiztosítás: Igen
Díjak: Magas; akár 1,99% -ra is felmehet Díjak: 0,04% -0,05% a kereskedési volumen függvényében
Látogasson el az Exchange-re Látogasson el az Exchange-re

Fő különbség:

A Gemini és a Coinbase Pro összehasonlításakor láthatjuk, hogy a Gemini és a Coinbase Pro között a fő különbség az általuk kereskedett kriptovaluta. Míg mindkettő korlátozott token választékkal rendelkezik, az Ikrek csak Bitcoin-nal és Ethereum-mal kereskednek, míg a Coinbase Pro-nál 21 token áll rendelkezésre.

Mi az Ikrek?


gemini vs coinbase pro

Ikrek egy New York-i székhelyű kriptovaluta-tőzsde, amelyet 2015-ben indítottak. Ez egy megbízható vállalat, amelyet a New York-i Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériuma (NYSDFS) szabályoz és jelenleg az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Dél-Koreában, Hong Kongban és Szingapúr.

A Gemini célja, hogy a kriptopénzek vásárlása biztonságossá és egyértelművé váljon, és eszközöket és szolgáltatásokat kínál mind kezdőknek, mind tapasztaltabb kereskedőknek.

Gemini Jellemzők:

 • Kezdő és haladó kereskedési platformok: A felhasználók választhatnak a kezdő kriptokereskedőknek szánt Gemini ™ tőzsde és a tapasztaltabb felhasználók számára a Gemini Active Trader ™ között..
 • Mobilalkalmazás: Android és iOS eszközökön egyaránt elérhető. Lehetővé teszi a felhasználók számára a kriptopénzek tárolását, valamint a tokenek adásvételét útközben. A Samsung okostelefon-használói az Egyesült Államokban és Kanadában összekapcsolhatják a Gemini-t a Samsung Blockchain Wallet-tal.
 • Digitális gyűjtők: A Gemini egy átjárót működtet, ahol a felhasználók digitális gyűjthető tárgyakat vásárolhatnak és adhatnak el („Nifties” néven).
 • Letéti szolgáltatás: A Gemini biztosított gondozási szolgáltatást kínál mintegy 30 kriptovaluta számára. 200 millió USD biztosítási fedezettel rendelkeznek, többet, mint bármely más kriptográfiai szolgáltatás.
 • Referral program: A felhasználók 10 USD értékű Bitcoin-t kaphatnak a Gemini-hez csatlakozó hivatkozásokért.
 • Hardver biztonsági kulcsok: A felhasználók a WebAuthn-on keresztül hardverkulccsal védhetik számlájukat
 • Ikrek dollár (GUSD): Az Ikrek stabilpénz, az amerikai dollárhoz kötve.
 • Gemini Pay: A mobilalkalmazás segítségével a felhasználók több ezer kiskereskedőnél vásárolhatnak kriptovalutákkal az Egyesült Államokban.

Ikrek díjai

A Gemini kereskedési díjai kissé bonyolultabbak, mint más tőzsdéken. Először is különböző díjtáblázataik vannak a webes és mobil kereskedelemben. Ezenkívül a felhasználók két díjat fizetnek, amikor kereskednek: először 0,5% -os „kényelmi díj” jár.

Ez a díj hasonlóan működik, mint más tőzsdék „kereskedési díja”. Figyelembe véve az átlagos kereskedési díjat a legtöbb kriptotőzsdén, 0,2% körüli, az Ikrek drága oldalon áll. És a felhasználók nem csak a kényelmi díjat, hanem a tranzakciós díjat is fizetik.

200 USD-ig a tranzakciós díj 0,99 és 2,99 USD között lesz. 200 USD feletti ügyletek esetén a tranzakciós díj 1,49% lesz.

Más szóval, ha 200 USD feletti Bitcoin értéket szeretne vásárolni (vagy bármely más, a Gemini-ben felsorolt ​​tokent), akkor összesen 1,99% -os díjat kell fizetnie (0,5 Kényelem + 1,49 Tranzakció). Ez kivételesen magas.

Ikrek biztonsága

A Gemini a biztonságot szem előtt tartva épült, azzal a céllal, hogy a kriptopénzek vásárlása egyszerre legyen kényelmes és biztonságos. Megfelelnek az SOC1 Type 1, valamint az SOC2 Type 1 és Type 2 szabványoknak.

A felhasználók dönthetnek úgy is, hogy a WebAuthn-on keresztül hardveres biztonsági kulccsal védik fiókjaikat. Biztonsági szempontból az Ikrek egyenrangú a legfelsõbb kriptográfiákkal.

Ikrek ellenőrzése:

A Gemini teljes azonosítási igazolást igényel a teljes kereskedési hozzáféréshez. Az Egyesült Államokból származó felhasználóknak érvényes személyazonosító okmány, vezetői engedély vagy útlevél segítségével kell igazolniuk személyazonosságukat. A nemzetközi felhasználóknak általában be kell nyújtaniuk személyazonosságuk igazolását és lakóhelyük igazolását (banki kivonat, szolgáltatási vagy közüzemi számla beolvasása a felhasználó otthoni címére).

Számos felhasználói panasz érkezett arra vonatkozóan, hogy az ellenőrzési folyamat túl hosszú ideig tart; bizonyos esetekben több mint egy hónap.

A Gemini Legit?

Az Ikreket a NYSDFS megbízhatósági társaságként szabályozza, így olyan legitimek, amennyire csak lehet.

Ikrek Szemle

A New York-i székhelyű cryptocurrency exchange Gemini azzal az ötlettel jött létre, hogy a cryptocurrency vásárlások egyszerre és biztonságosan is megvalósíthatók legyenek. És ezt bizonyosan teljesítették.

A kezdők könnyen megvásárolhatják első tokenjeiket a Gemini ™ tőzsdén, míg a Gemini Active Trader ™ platform azok számára áll rendelkezésre, akik fejlettebb funkciókra vágynak. Kiváló mobilalkalmazással is rendelkeznek, és 30 kriptovaluta számára biztosítják a biztosított letétkezelést.

Hátránya, hogy a vásárláshoz és kereskedéshez rendelkezésre álló tokenek a Bitcoin-ra korlátozódnak, és az éter és a díjak nagyon magasak lehetnek.

Ikrek profik

 • Könnyen használható felület kezdőknek
 • Speciális platformok állnak rendelkezésre a szakértők számára
 • Gyors és biztonságos
 • Jó mobilalkalmazás
 • A Gemini Pay sokkal egyszerűbbé teszi a rejtjel használatát a való világban
 • Biztosított kriptográfiai szolgáltatás
 • Referral program

Ikrek hátrányai

 • Csak néhány országban érhető el
 • Korlátozott token választás
 • Nincs hitelkártyás finanszírozás; csak banki átutalások és kriptográf betétek
 • A díjak nagyon magasak lehetnek
 • Lassú ellenőrzési folyamat
 • Lassú ügyfélszolgálat

Látogasson el az Exchange-re

Mi a Coinbase Pro?

gemini vs coinbase pro

Hacsak nem ismeri még rendkívül új módon a titkosítási világot, valószínűleg hallott a Coinbase-ről.

Amit talán nem tudsz, az az, hogy a Coinbase-nek két különböző platformja van: maga a Coinbase (kezdő felhasználóknak szól és egyszerű módszert kínál a kriptopénzek vásárlásának megkezdéséhez) és a Coinbase Pro, amelyet szakértő kereskedőknek terveztek, és fejlett funkciókat kínálnak nekik alacsonyabb díjakkal..

Tehát a Coinbase egy könnyen használható platform, amely lehetővé teszi a kriptovaluta vásárlását. De alig vagy alig van kriptográfia a Coinbase-en.

Felismerve, hogy sok kiaknázatlan lehetőség rejlik a kriptovalutákban, a Coinbase 2015-ben elindította a GDAX-ot (Global Digital Asset Exchange), hogy fejlettebb lehetőségeket kínáljon szakértő kereskedőknek.

Később, 2018 májusában, a Coinbase bejelentette, hogy néhány új funkciót felvesznek, és a GDAX-ot márkajelzéssel látják el Coinbase Pro néven.

A Coinbase Pro jellemzői:

 • Coinbase API: Az API tartalmaz egy webaljzatot, amely valós idejű hozzáférést biztosít a piaci adatokhoz, és lehetővé teszi a kereskedési botok programozását a tranzakciók automatizálásához.
 • Mobilalkalmazás: A kényelmes, útközbeni kereskedéshez. Android és iOS eszközökre egyaránt elérhető.
 • Biztosított letétkezelés: Minden egyenleget FDIC biztosítás fedez, ügyfelenként 250 000 USD-ig.
 • Haladó kereskedési opciók: A Coinbase Pro lehetővé teszi mind a stop, mind a limit megbízásokat. A fedezeti ügylet is elérhető, bár nem minden felhasználó számára.

Coinbase Pro díjak:

A Coinbase Pro nem működik egyetlen, fix kereskedési díjjal. A felhasználókat az „Árképzési szintek” kategóriába sorolják az előző 30 nap kereskedési volumenének megfelelően.

Az első szint azoknak a felhasználóknak szól, akiknek 30 napos kereskedési volumene 10 000 USD-ig terjed, és ennek a szintnek a gyártói díja 0,5% (magasabb az átlagnál). A következő szintre (10.000-50.000 USD) a készítő díja 0,35%.

A díjak elérhetik a 0,04% -ot is, de ennek megszerzéséhez 1 milliárd USD feletti kereskedési volumennel kell rendelkezni.

Coinbase Pro Security:

A felhasználók a három módszer egyikét választhatják fiókjuk védelme érdekében. Az első lehetőség az egyszer használatos kulcsok fogadása SMS-ben. A második egy egyszer használatos kulcsokat tartalmaz, amelyeket olyan 2FA (kétfaktoros hitelesítés) szoftver generál, mint az Authy vagy a Google Authenticator.

Végül a felhasználók választhatnak egy hardver biztonsági kulcsot, amennyiben az támogatja az U2F / WebAuthN szabványt. A Coinbase Pro biztonsága megegyezik az összes csúcs kriptográfia cseréjével.

Coinbase Pro ellenőrzés:

A Coinbase Pro-fiókok ellenőrzése a felhasználó országától függően változik, de általában kétszeres folyamatból áll. Egyikük kormány által kiállított személyi igazolványt fog biztosítani, például útlevelet, vezetői engedélyt vagy személyi igazolványt.

A második lehet egy második személyi azonosító, vagy kitöltheti a személyazonosság-ellenőrzési kérdéseket. A folyamat általában gyors, és a Coinbase mobilalkalmazásával érhető el.

A Coinbase Pro Legit?

A Coinbase, a Coinbase Pro anyavállalata, az egyik legmegbízhatóbb kriptovaluta-tőzsde, 2012 óta működik.

A felhasználói számlákat 250 000 USD-ig biztosítják az FDIC biztosításai, és be vannak jegyezve a FinCEN-be (az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának Pénzügyi Bűnözés Elleni Hálózata). Szóval igen. Legitek.

Coinbase Pro Review

Ha még nem ismeri a kriptovaluta világot, és csak bitcoinot vagy étert szeretne vásárolni, hogy pénzt tartson védelme érdekében, vagy abban reménykedik, hogy az ár az egekbe szökik, akkor a Coinbase Pro valószínűleg nem a legjobb megoldás az Ön számára.

Végül is a Coinbase Pro célközönsége szakértő, nagy volumenű kripto kereskedők. Ez a típusú felhasználó élvezheti a speciális opciók előnyeit, de sokak számára az érmék kiválasztása nagyon korlátozott lehet.

Annak ellenére, hogy a Coinbase Pro 21 kriptovaluta sokkal több, mint az Ikrek kettője, vannak olyan tőzsdék, amelyek több száz kriptovalutát sorolnak fel.

Továbbá, ha alacsony volumenű kereskedő vagy, más tőzsdék alacsonyabb díjakat kínálnak, mint a Coinbase Pro. De ha véletlenül a szándékolt felhasználók közé tartozik, akkor a Coinbase Pro-t érdemes megnézni.

Coinbase Pro ‘profik

 • Gyors és biztonságos
 • Haladó lehetőségek szakértő kereskedők számára
 • Robusztus API
 • Jó mobilalkalmazás
 • Biztosított kriptovaluta letétkezelés

Coinbasse Pro ‘Cons

 • Korlátozott számú érme áll rendelkezésre
 • Nincs hitelkártyás finanszírozás; csak banki átutalással
 • A hosszú volumenű kereskedők díja az átlagosnál magasabb

Látogasson el az Exchange-re

Gemini vs Coinbase Pro… Csomagolás

Megnéztünk két kiváló kriptovaluta-cserét: a Gemini és a Coinbase Pro. Mindegyik vállalat azonban két külön platformot kínál: egyet kezdő kereskedőknek (Gemini ™ és Coinbase), egyet pedig fejlett funkciókkal a tapasztalt kereskedőknek (Gemini Active Trader ™ és Coinbase Pro).

Ha kezdő felhasználó vagy, aki megteszi az első lépéseket a titkosításban, akkor valószínűleg értékelni fogja a Gemini számos funkcióját, és a Gemini Pay program kiváló példa arra, hogy egy vállalat a valós világban használhatóvá teszi a kriptopénzeket.

A Coinbase egyszerűbb lehet az első zsetonok megvásárlásához, de az Ikrek segítségével többet tehet velük. A Coinbase-nek magas a befizetési és felvételi díja is, ami hosszú távon sok pénzt jelenthet.

Tehát kezdőknek az Ikrek veszi át az előnyt. Más a helyzet az aktív, tapasztalt kereskedőknél. Ezeket a felhasználókat kicsit kevésbé érdekli a titkosítási tokenek mindennapi, valós felhasználhatósága, és inkább a pénzkeresésük..

Számukra a Coinbase Pro két fő okból lehet jobb megoldás, mint a Gemini Active Trader ™: A Coinbase Pro szélesebb körű tokenekkel és általában alacsonyabb díjakkal rendelkezik, különösen, ha nagy volumenű kereskedők.

Mi van veled? Milyen kriptokereskedő vagy most, vagy valószínűleg a jövőben is? Most, hogy elolvasta ezt a Gemini vs Coinbase Pro összehasonlítást, megvan a szükséges információ ahhoz, hogy kiválassza, melyik csereplatform felel meg a legjobban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector