Hogyan vásárolhat Polkadot (DOT) 2021-ben [Lépésenkénti vásárlói útmutató]

A Blockchain technológiát megbízhatatlan, biztonságos és decentralizált tranzakciók biztosítására tervezték. Azonban az áttörés ellenére, amelyet a blockchain számos iparág számára hozott, továbbra is nagyrészt széttagolt. Például nehéz átvinni az eszközöket az Ethereum blokklánc és a Bitcoin blokklánc között. Amint a blokklánc tér növekszik, létre kell hozni egy kommunikációs rendszert és az eszközök interakcióját a blokkláncok között.

A blokkláncok közötti kommunikációs híd kiépítéséhez létrehozták a Polkadot platformot. A Polkadot egy többláncú hálózat, amely más hálózatokat egyesít és keretrendszerként működik más blokkláncok feliratkozásához. Trakciók végrehajtására a Polkadot blokkláncban a DOT-ot, a natív tokent használják. Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan lehet megvásárolni a Polkadot-t, mi a legjobb pénztárca a DOT-hoz, és a legjobb cseréket, ha könnyedén vásárolhat. 

GYORS ÚTMUTATÓ: Hogyan vásárolhatunk DOT-ot

1. Lépjen a Binance webhelyre

2. Regisztráljon, és ellenőrizze fiókját

3. Állítsa be a 2FA-t


4. Kattintson az „Exchange fülre”

5. Válassza ki a cserélni kívánt párost: „DOT / ETH” vagy „DOT / BTC”.

6. Kattintson a „Megrendelés” gombra, és adja le megrendelését, majd várja meg, amíg megrendelése kitöltődik a Megrendelés fülön

7. Most büszke tulajdonosa vagy valamilyen DOT-nak

Menj a Binance oldalra

Hol vásárolhat Polkadot – Top 5 tőzsde

A DOT ára 2021 februárjáig 25,53 dolláros ATH-ra emelkedett, miután minden idők legalacsonyabb értéke 2,70 dollár volt, 2020. augusztus 20-án. A tokenek vásárlásakor az egyik legkevésbé feltett kérdés – Miért vásárolja meg a tokent? A legtöbb ember azért vesz jelzőt, mert hisz a projektben; mások számára szigorúan nyereség / befektetési célokat szolgál, míg egyesek célja az ilyen zsetonok megszerzése. Függetlenül attól, hogy miért szeretne tokent vásárolni, cserén kell átesnie. A kripto tőzsdék megkönnyítik a hozzáférést az általad választott tokenek adásvételéhez. Amikor pénztárcát választ egy token vásárlásához, figyelembe kell vennie bizonyos tényezőket, például a vásárolni kívánt pénznemet és a tőzsdén támogatott kriptopárokat..

NameDeposit MethodBuy
Binance

binance csere

 • Banki átutalás (ACH)
 • banki átutalás
 • Kriptopénz
 • Betéti kártya
 • Vezetékes átvitel
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

HBTC

 • Crypto
 • Hitelkártya
 • Banki átutalás
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Huobi

 • Hitelkártya
 • PayPal
 • TransferWise
 • Crypto
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

OKEX

 • Crypto
 • Hitelkártya
 • Banki átutalás
 • Betéti kártya
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Részletes útmutató a Polkadot vásárlásához 

Az elmúlt hónapok izgalmasak voltak a DOT számára, mivel nőtt az ár és a közösség is. 2020 augusztusában lefelé haladva 2021 februárjában a legmagasabb, 30 dolláros csúcsot érte el. Bár az írás idején a piac leállást tapasztalt, a fő pénznem a piros.

A DOT azonban idővel megmutatta, hogy van növekedési potenciálja. Például az ára 2020. augusztus 20-án 2,94 dollár volt, majd 2021. január 3-án az ár 9,22 dollárra emelkedett. A DOT ára újabb jelentős növekedést tapasztalt 2021. január 17-én, az ár megduplázta pozícióját 18,28 dollárra, majd 2021. február 13-ig új ATH született 30,04 dolláron. A DOT által tapasztalt csillagászati ​​növekedéssel ez az útmutató megmutatja, hogyan vásárolhatja meg a Polkadot-t.

Hogyan vásárolhat Polkadot-t a Huobiban

1. lépés: Hozzon létre egy fiókot a Huobi Global webhelyen, és igazolja fiókját, és végezze el a KYC-t

2. lépés: A Huobi oldal tetején kattintson az „Egyenleg” elemre, majd görgessen az „Exchange-számla” lehetőséghez az USD befizetéséhez. Konvertálja az USD-jét BTC-re

hogyan vásároljon polkadot

3. lépés: Keresse meg a DOT elemet, és kattintson a DOT / BTC párra. 

4. lépés: Először ellenőrizze az egyenlegét, hogy befizette-e USD vagy BTC befizetését, majd adja meg a megvásárolni kívánt DOT összegét, majd kattintson a Vásárlás gombra..   

JEGYZET A DOT megvásárlásához használhat piaci megbízást vagy korlátozhatja a megbízást. Használhatja a stop-loss megbízást is, ha úgy dönt, hogy rövid távon kereskedik a veszteség megelőzése érdekében.    

Hogyan vásárolhat Polkadot-t az OKEx-en

1. lépés: A DOT-ot 2020. július 17-én vették fel az OKEx listájára. A DOT vásárlásához először hozzon létre egy fiókot az OKEx webhelyén, és fejezze be a regisztrációt.

2. lépés: Ezután válassza ki a vételi vagy eladási módot; három módszer közül választhatunk: Gyors kereskedelem, P2P kereskedelem és Blokk kereskedelem. Az USD használatával történő vásárláshoz válassza a Quick Trade módszert, mivel ez a leggyorsabb módszer. 

3. lépés: Keresse meg a „Spot Trading” elemet, amely a DOT / BTC keresésének oldal tetején található, válassza ki a megfelelő párost, és írja be a vásárolni kívánt összeget. Győződjön meg róla, hogy BTC-jét sikeresen megvásárolta, mielőtt folytatja. 

4. lépés: A DOT-ot közvetlenül is befizetheti az OKEx-be, vagy átviheti a DOT-ot az OKEx-ből a választott pénztárcába. 

A legjobb pénztárcák a Polkadot megtartására

Az egyik tényező, amely befolyásolta a DOT árának növekedését, a jelképes újraváltás, amely 2020 augusztusában következett be. A Polkadot-nak az eredeti értékesítéséből eredő átnevezésen kellett átesnie. A Polkadot újra elosztotta azokat a tokeneket, amelyeket korábban elküldtek befektetőiknek, és az új terjesztett DOT biztosította, hogy a befektetők több DOT-ot kapjanak. Ez azt jelenti, hogy a DOT-egyenleg 100-szor magasabb lesz, és a DOT-ára 100-szor alacsonyabb lesz (10 000 000 DOT 1 000 000 000 lesz).

A hosszú távú tulajdonosok számára biztonságosabb, ha a zsetonokat egy pénztárcában tárolják. A tulajdonában lévő DOT százalékos aránya a teljes készlethez viszonyítva változatlan marad. Mivel a legtöbb mobil- és asztali pénztárca ingyenes, és Windows, MacOS, Linux, Android és iOS rendszereken érhető el, a legtöbb kriptográfiai felhasználó ezeket preferálja. Azonban ebben a „Hogyan vásárolhatom meg a Polkadot-t” útmutatóban megnézzük a DOT tárolására szolgáló legjobb kemény pénztárcákat.

NameTypeGet
Trezor T modell

 • Hardver
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Bízzon Walletben

 • Mobil
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Safepal pénztárca

 • Hardver
Értékelés: 4

Szerezd meg a Wallet-ot

További információ a Polkadot-ról [GYIK]

Mi az a Polkadot?

Polkadot egy blokklánc protokoll, amely az interoperabilitás egyszerűsítésére és a több blokklánc közötti láncokon átívelő kommunikáció egyszerűsítésére összpontosít, összekapcsolva őket egy hálózattal. A Polkadot hálózat lényeges részekből áll, amelyek lehetővé teszik az interoperabilitást. Ide tartoznak a Relay Chain, az Ejtőernyők, a Parathreads és a Bridges. A Polkadot hálózat egyes hálózatait Parachainoknak hívják, és azok a Relay lánctól függenek, amely a hálózat gerince.

Ez az ejtőernyők közötti kommunikációs központ. Másrészt a Parathreads lehetővé teszi a hálózatok számára, hogy drága Parachain slot vásárlása előtt megvásárolhassák az aukción elérhető résidőket. A Bridge azonban már meglévő blokkláncokat, például a BTC-t vagy az ETH-t összekapcsolja a Polkadot hálózattal, lehetővé téve az eszközök átadását a Polkadot hálózat és más blokkláncok között. 

A Polkadot jó befektetés?

A 2020-as év meglehetősen lassú év volt a DOT számára, amely hosszú ideig leállást szenvedett. A DOT azonban soha nem látott növekedést tapasztalt, sőt új csúcsokat is elért. Amikor meg kell határozni, hogy az érme jó befektetés-e, sok tényező játszik szerepet, mivel a piac meglehetősen ingatag lehet. A Polkadotnak azonban remek csapata van, amely linket mutat a Web3-ra és az Ethereumra, és ütemterve és partnerségei nagy ígéretet mutatnak. Az érmevásárlás előtt azonban a befektetőknek saját kutatásokat kell végezniük.   

A Polkadot (DOT) tokenről

Az írás idején a ára Polkadot 29,53 dollár, 24 órás kereskedési volumene 5 134 540 893 dollár. Csak a Binance-nél a DOT / BTC kereskedési volumene 791 128 313 dollár. Jelenleg az 5. helyen áll az érmepiaci sapkán, 26 874 224 732 dolláros piaci sapkával és 908 579 386 DOT-érme forgalmazásával. Ez azonban max. Ellátás nem áll rendelkezésre.

Polkadot Team

A Polkadot egy nyílt forráskódú projekt, amelyet Gavin Wood, Robert Habermeier és Peter Czaban alapított, és amelyet a Web3 Alapítvány támogat. A Web3 Alapítvány egy svájci alapítvány, amelyet egy teljesen működőképes decentralizált web elősegítésére alapítottak. A Polkadot teljes funkcionalitásának biztosítása érdekében a Web3 Foundation öt csapatot és több mint 100 fejlesztőt bízott meg a Polkadot elkészítésével. Három alapítója azonban az 

Gavin Wood emellett a Web3 Alapítvány elnöke, az Ethereum társalapítója, a Parity Technologies alapítója és az intelligens szerződéses kódolási nyelv, a Solidity megalkotója. A kripto- és blokklánc-iparral kapcsolatos ismeretei hozzájárultak a Polkadot felépítéséhez.

Robert Habermeier nagy teljesítményű kripto- és blokklánc-fejlesztő és -kutató, valamint Thiel-ösztöndíjas.

Peter Czaban a Web3 Alapítvány technológiai igazgatója, és jelenleg a PlantingSpace segítségével segíti az elosztott technológia új generációjának fejlesztését..

Végső ítélet 

A Polkadot egy nagyon vonzó projekt, nagy csapattal a háta mögött. A blokkláncokkal való interoperabilitási problémák megoldására összpontosított, hogy sokan megkedvelték az űrben. Azonban továbbra is javítja hálózatát. Ez még egy viszonylag fiatal projekt, de az ára nőtt, és úgy tűnik, hogy nagyobb a növekedési potenciál. Ez egy nyílt forráskódú projekt, és létrehozta a csatlakozási platformot a jövőbeli és a korábbi blockchain projektek számára.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector