Hogyan vásároljon megromlott pénzt (DRC) 2021-ben [Lépésenkénti vásárlói útmutató]

A legtöbb titkosítási token egy közösség köré épül, és ez a közösség teszi őket boldogulni vagy kudarcot vallani. Egy olyan érméhez, mint a Bitcoin, globális támogatást nyert, és még mindig széles körben elterjedt. Ebben az útmutatóban megvizsgáljuk, hogyan lehet megvásárolni a Decred-et. A Decred az eredeti bitcoin kód egy villája, és az On-Chain kormányzásra és a konszenzus mechanizmusra összpontosít.

A Decred közösség olyan kormányzási rendszerekre épül, amelyek formális jogokkal ruházzák fel a közösséget konszenzus és projekt szintű döntések meghozatalára és kezelésére. Az O vállalat által 2016-ban indított Decred lenyűgöző növekedést tapasztalt néhány hasonló eredetű tokenhez képest.

A Decred ötvözi a Munka bizonyítása és a Tét igazolása konszenzus algoritmust, hogy egy közösséget hozzon létre igazságosabb döntések meghozatalához. Ebben az útmutatóban megvizsgáljuk, hogyan lehet megvásárolni a Decred-et, a legjobb pénztárcákat a token tárolásához, és a legjobb cseréket, amelyekből DRC-t vásárolhat.

GYORS ÚTMUTATÓ: Decred (DCR) vásárlása

1. Lépjen a Binance webhelyre

2. Regisztráljon, és ellenőrizze fiókját


3. Állítsa be a 2FA-t

4. Kattintson az Exchange fülre

5. Válassza ki azt a párost, amelyet DCR / ETH vagy DCR / BTC-vel szeretne cserélni

6. Kattintson a „Megrendelés” elemre, és adja meg a megrendelést, és várja meg, amíg a megrendelés kitölti a Megrendelés fülön

7. Most Ön büszke tulajdonosa valamilyen DCR-nek

Menj a Binance oldalra

Hol lehet vásárolni Decred DCR – Top 5 tőzsdék

Az egyik legkevésbé feltett kérdés token vásárlásakor: Miért veszi meg a tokent? A legtöbb ember azért vásárol jelzőt, mert hisz a projektben; mások számára szigorúan nyereség / befektetési célokat szolgál, míg egyesek célja az ilyen zsetonok megszerzése.

hogyan lehet megvásárolni a Decred-et

Függetlenül attól, hogy miért szeretne tokent vásárolni, cserén kell átesnie. A kripto tőzsdék megkönnyítik a hozzáférést az általad választott tokenek adásvételéhez. Amikor pénztárcát választ egy token vásárlásához, figyelembe kell vennie bizonyos tényezőket, például a vásárolni kívánt pénznemet és a tőzsdén támogatott kriptopárokat.. 

NameDeposit MethodBuy
Binance

binance csere

 • Banki átutalás (ACH)
 • banki átutalás
 • Kriptopénz
 • Betéti kártya
 • Vezetékes átvitel
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Kraken

 • Elektronikus átutalás
 • Banki átutalás (SEPA)
 • Vezetékes átvitel
 • Ethana őrizet
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Huobi

 • Hitelkártya
 • PayPal
 • TransferWise
 • Crypto
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

YoBit

 • Crypto
 • Hitelkártya
 • Betéti kártya
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

OKEX

 • Crypto
 • Hitelkártya
 • Banki átutalás
 • Betéti kártya
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Részletes útmutató a Decred vásárlásához 

Az egyik dolog, amit a vásárlók megvizsgálnak egy érme megvásárlása előtt, annak történelmi adatai. Mert Decred, ICO-ját 2016. februárjában tartották, és az ár 1 dollár alatti értékről 2,39 dollárra emelkedett. A 2017-es és 2018-as bikafutás során visszaesést szenvedett el, az ár 70–80 centig esett, majd 110–120 dollárig emelkedett. 2020 hónapjaiban az ár 20 dollár alatt maradt, és az év vége felé az ár meghaladta a 20 dolláros jelet a jelenlegi árához. Eddig a kezdeti növekedéstől, az árcsökkenéstől, a bika futásától és a zuhanásától egészen a jelenlegi emelkedésig terjedő árpálya hasonló a legtöbb zseton növekedési mintázatához, amelyet az elmúlt évtized vége felé indítottak. A DCR stabil növekedési mintát mutatott, és itt van egy útmutató a Decred megvásárlásához néhány tőzsdén.

Hogyan vásárolhatok Decredet a Huobiban

1. lépés: Hozzon létre egy fiókot a Huobi Global webhelyen, és igazolja fiókját, és végezze el a KYC-t

2. lépés: A Huobi oldal tetején kattintson az „Egyenleg” elemre, majd görgessen az „Exchange-számla” lehetőséghez az USD befizetéséhez. Konvertálja az USD-jét BTC-re

3. lépés: Keresse meg a DCR-t, és kattintson a DCR / BTC párra. 

4. lépés: Először ellenőrizze egyenlegét, hogy befizette-e USD vagy BTC befizetését, majd adja meg a vásárolni kívánt DCR összegét, majd kattintson a Vásárlás gombra..   

JEGYZET A DCR megvásárlásához használhat piaci megbízást vagy limitált megbízást. Használhatja a stop-loss megbízást is, ha úgy dönt, hogy rövid távon kereskedik a veszteség megelőzése érdekében.    

Így vásárolhatja meg a Deco-t a YoBit-en

1. lépés: Hozzon létre egy fiókot a YoBit-en, ellenőrizze a fiókját, majd lépjen a beállításokba a 2FA beállításához.

2. lépés: Kattintson a Yobit webhely tetején található „Egyenleg” elemre, kattintson a BTC-re, és helyezze el a BTC-t. A befizetési módok listájából választva választhatja a fiat befizetését is. Görgessen az oldal aljára a „Függőben lévő betétek” pontig, hogy ellenőrizze, hogy tranzakciója megtörtént-e. 

3. lépés: Keresse meg a „Kereskedelem” elemet, amely a DCR keresésének bal felső sarkában található, válassza ki a megfelelő párost, és írja be a vásárolni kívánt összeget. A rendszer automatikusan kiszámítja a kereskedési díjakat. Frissítenie kell az oldalt a vásárlás ellenőrzéséhez az egyenleg részben. 

4. lépés: Használhatja a YoBit csevegés részt is, hogy kommunikáljon más kereskedőkkel a kedvezőbb árért. Most átviheti DCR-jét a kívánt pénztárcába. 

A legjobb pénztárcák Decred DCR tárolására

A DCR hónapokba telt, mire 20 dollár alatti pozícióból 100 dollár feletti pozícióba lépett. Rossz ötlet lehet, ha egy pénzérmét hosszú ideig tart egy cserén. Ha hosszú távon gondolkodik, biztonságosabb, ha az érméit egy pénztárcában tartja. Ebben a „Hogyan lehet megsemmisíteni” útmutatóban megnézzük a DCR tárolására szolgáló legjobb pénztárcákat. A Decredet hardveres pénztárcák támogatják, és rendelkezik saját hivatalos pénztárcával, a Decreditonnal, egy GUI pénztárcával Windows, macOS és Linux számára. A legtöbb kriptográfiai felhasználó inkább az Android és iOS rendszerű mobil pénztárcákat részesíti előnyben, mivel ez lehetővé teszi számukra, hogy menet közben is hozzáférjenek hozzájuk. Íme néhány pénztárca, amelyek lehetővé teszik a DCR tárolását. 

NameTypeGet
TREZOR One

trezor egyet

 • Hardver
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Ledger Nano S

 • Hardver
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Exodus pénztárca

 • Mobil
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Bízzon Walletben

 • Mobil
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

További információ a Decredről [GYIK]

Mi a Decred?

A Decredet Jake Yocom-Piatt indította el 2016 februárjában a 0-as vállalat alatt. azonban a blokklánc-irányítással kapcsolatos néhány kérdés megoldására szolgál. A Decred két konszenzusos mechanizmus kombinációjával működik: Tétbiztosítás (PoS) és Munkabiztosítás (PoW). A PoW és a PoS egyedülálló kombinációját a Politeia nevű nyilvános platform kezeli. Mivel a Decred a blokklánc-irányításra összpontosít, demokratikus konszenzust teremt a bitcoinot sújtó központosított bányászat helyett. Mivel a kormányzás közösségi alapú, a javaslatok benyújtását, átvilágítását, ellenőrzését és a Decred ökoszisztéma fejlődésének szavazását a közösség tagjai végzik. Annak érdekében, hogy az ökoszisztéma a decentralizált irányításra összpontosíthasson, a DCR tokent használják a rendszeren végzett tranzakciók végrehajtására. 

A Decred jó befektetés?

A DCR hónapok óta lassú növekedést tapasztalt 2020-ban csillagászati ​​szempontból az elmúlt hónapban drágult, és sikerült ott maradnia. Számos változó befolyásolja, hogy az érme jó befektetés lesz-e, és leggyakrabban a befektetőknek kutatást kell végezniük annak megtalálásához. A Dered azonban tisztességes befektetésnek bizonyult, több fejlesztéssel és több partnerséggel. Decred valószínűleg eléri és meghaladja a kezdeti ATH-t.   

A Decred (DCR) tokenről

A maximális korlát 21 000 000 DCR tokent tartalmaz, és ezeknek a tokeneknek a 60% -a jelenleg forgalomban van. Az írás idején a Decred ára 105,63 dollár, 24 órás kereskedési volumene 54 214 792 dollár. Csak a Binance esetében a DCR / BTC kereskedési volumene 2 493 254 USD. Mivel 21 millió DCR token létezik, a token körülbelül 8% -át bányászták meg a token indítása előtt, 4% -át terjesztették repülőgépként. Ezzel szemben a másik felét a protokoll fejlesztése során a 0 vállalat által megszerzett költségek fedezésére osztották fel.

Decred Team

A Decred egy kihelyezett és közösségközpontú projekt. Ez azt jelenti, hogy nagy támogatást nyújt növekedésének és fenntarthatóságának biztosításához. Azok azonban, akik a Decred ügyeinek küszöbén állnak, magukban foglalják: 

Jake Yocom-Piatt, a Decred projekt vezetőjeként szolgál. A 0 vállalat alapítója és vezérigazgatója, valamint számos kriptovaluta és blokklánc projektben vett részt, többek között a Lightning Network Daemon létrehozásában.

Marco Peereboom a Decred projekten dolgozó több csapat közvetlen felügyelőjeként dolgozik. Emellett a 0 vállalat műszaki vezetője, korábban a Dell vezető építésze volt. 

Végső ítélet 

A Decred a decentralizált kormányzás problémájának megoldására összpontosít a blokkláncon. Ha a projekt sikeresen képes fenntartani irányítási infrastruktúráját és áttérni a mainstreamre, akkor a DCR ára emelkedni fog. Jelenleg a token viszonylag jól megy a piacon, és újabb fejlesztések következtében új ATH-t érhet el. Mivel nyílt forráskódú, ingyenes és könnyen kezelhető hozzájárul és része lehet a Decred növekedési folyamatnak. Ezen útmutató segítségével megtanulhatja a „Hogyan vásároljon Decredet”, és válhat Decred közösség tagjává.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector