Holochain árjóslás (HOT) 2021, 2022, 2025

Holochain-t kell vásárolni? Tartsa hosszú távon? Ha kíváncsi a Holochain eredetére, működési módjára, valamint hosszú és rövid távú jövőjére, akkor jó helyre került. A kereskedők már régóta használják a technikai és algoritmikus elemzéseket a jövőbeli ár előrejelzésére bizonyos fokú pontossággal. Ebben a Holochain árjóslási cikkben a Holochain-t a történelmi áttekintés és a technikai árelemzés kombinációjával értékeljük.

holochain árjóslás

Holochain nem szigorúan standard blokklánc a Bitcoin vagy az Ethereum formában; inkább az elosztott főkönyvi technológia holisztikus formáját használja. A standard blockchain technológia globális: itt a hálózat minden csomópontja ugyanazokat az adatokat tárolja, és a rendszer bizonyos konszenzusos algoritmusokra támaszkodik (munkabiztonság bitcoinban, másokban tétbiztosítás) az adatok validálásához..

Holochain kerüli a globalista álláspontot, és egyik algoritmust sem használja a konszenzus elérésére. Valójában azt állítja, hogy az abszolút globális konszenzus nem lehetséges és nem is szükséges. Inkább „ügynökcentrikus:” minden csomópontnak egy egyedi villát ad, amelyet aztán helyi vagy regionális szinten (azaz a kapcsolt felek körében) érvényesíteni lehet..

Ezzel a radikális átfogalmazással a Holochain megoldhatta a legsúlyosabb problémát, amely megjelenése óta a blokkláncot sújtja. Ez a méretarány problémája. A szokásos blokkláncban az adatokat a rendszer megszámlálhatatlan csomópontja között osztják el, távol egy központi központtól vagy akár egyetlen tulajdonostól.

Az adatok így biztonságban vannak az egyes csomópontok rosszindulatától vagy hibáitól. Mivel azonban a blokklánc elképesztő számú tranzakciót számol és rögzít, mivel az adatmennyiség exponenciálisan növekszik, a lánc ebből eredő torlódása jelentősen csökkentheti a feldolgozási sebességet.


holochain árjóslás

Ez hosszú várakozási időt és több tranzakciós díjat eredményez az érvényesítők számára. Számos ötletes javaslat érkezett az áteresztőképesség növelésére (tranzakciók száma másodpercenként) és ezáltal a pazarlás csökkentésére. Az egyik ígéretes cég (Loopring) létrehoz egy másodlagos blokklánc-réteget a fő lánc tetején, így a számítási feladatok nagy részét láncolaton kívülre mozgatja, és a fő láncot csak felvételi célokra használja (amely kevesebb adatot igényel).

Egy másik cég (OMG Network) egy kissé más megoldást kínál: a másodlagos réteget használja az adatok tranzakció kötegekben történő feldolgozására (nem pedig külön-külön), és az összegyűjtött adatokat közli a fő lánccal. Az Ethereum minden esetben felnövekszik – kapacitása ezerszeresére nőtt -, mivel a fő lánc és a gyermek lánc közötti kapcsolat a lehető legritkábbá és minimálisabbá válik.

Holochain úgy véli, hogy a globális áteresztőképesség növelésére irányuló törekvés téves. A lényeg az, hogy teljesen elhagyjuk a globális keretrendszert, és nem azt bővítjük vagy bővítjük. Ha meg akarja magyarázni, miért kell ennek lennie, fontolja meg a blokklánc és az angol nyelv közötti provokatív analógiát. Holochain kérdezi, hol van az angol nyelv??

Nincs olyan univerzális szótár, amely tárolja az angol nyelv teljes egészét, ahogy az pillanatról pillanatra változik. Egyetlen egyén sem hordozza magában az egész nyelvet. Inkább a nyelv számtalan közösségben formálódik az egész világon, és mindegyik a saját oka miatt használja, és mindegyik más szempontot támogat. Nincs ok arra, hogy globális konszenzust érjünk el egy adott nyelv állapotáról egy adott időpontban.

Az biztos, hogy nagyszámú csomópont között tárolható egy nyilvános főkönyv (ahogy van olyan is, hogy angolul „mindenki” beszél); ugyanakkor lehetnek olyan helyi vagy regionális elágazások is, amelyeknek saját konszenzusos mechanizmusaik vannak (ugyanúgy, mint a regionális nyelvjárás vagy a szakzsargon, amelynek speciális szabályai csak kevesen érthetők); de a nyilvános láncnak egyértelműnek kell lennie, nem abszolút főkönyv, amely minden helyi részletet rögzít.

Az ilyen módon megértett Holochain végtelenül skálázható és sokoldalú, ugyanúgy, mint bizonyos értelemben az angol nyelv. Ha valaki képes elképzelni a blokklánc ezen pluralista fogalmát, rájön, hogy egyáltalán nem kell másodpercenként több tranzakcióval bajlódni, annál inkább, hogy érdeklődni kell az interneten keresztül másodpercenként elküldött e-mailek számáról.

A Holochain tehát figyelemre méltó új kiindulópont a blockchain technológiában. Ez egy forradalmi újrafogalmazás arról, hogy mi is lehet és lehet a blokklánc. Ha a Holochain sikeresen teljesíti küldetését, és képes nyújtani az ígért végtelenül skálázható technológiát, akkor élni fogunk azzal, hogy a közös alkalmazásokat (gondoljunk a közösségi médiára) decentralizált hálózaton építik.

Már nemcsak a pénzváltásról van szó. Az internet tulajdonjogát végül kiszorítják az azt most ellenőrző megakorporációk (pl. Facebook, Twitter). Az emberek adatait visszaállítják jogos tulajdonosainak, az embereknek. Ahogy a blokklánc az elkövetkező években mélyebben behatol a társadalomba, egyre több cég fogja elfogadni Holochain holisztikus, pluralista, sőt demokratikus jövőképét.

Holochain (HOT) Történelmi árelemzés 

A Holochain történetét ingadozó áringadozások jellemezték. A Holochain 2018 áprilisában sikeres ICO-val rendelkezett, tokenenként 0,0001 dollárral. Az ár zsetononként majdnem 0,10 dollárra emelkedett 2018 májusában, majd az év végére 0,002 dollárra zuhant. Azóta megtartotta a 0,005 és 0,003 dollár közötti tartományt.

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

Az írás idején a Holochain 3,03% -kal, 0,007 USD-ra csökkent. 124 milliós piaci korlátja van, 177,62 milliárd HOT token létezik.

holotokenHolo (HOT)

Rang: 100$ 0.003053Ár (BTC) Ƀ0.00000000Piaci tőke$ 542,24 MVolum$ 112,68 M24h Változás3,09% Teljes ellátás177,62 B HOT

Holochain (HOT) jövőbeni előrejelzési előrejelzések

Az árjóslás, amint azt már intimálták, bizonytalan feladat és sok bölcsességet igényel. A történelmi adatok körültekintő megfigyelésére és a jelenlegi trendek technikailag kifinomult vetítésére támaszkodik a jövőre. A következő előrejelzés éppen ilyen kombinációval készült.

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 nap 0,000731 USD 4,13%
1 hét 0,000759 USD 8,11%
1 hónap 0,00151 USD 115%
1 év 0,00529 USD 653%

H3: Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 év 0,00529 USD 653%
2 év 0,00788 USD 1038%
3 év 0,00685 USD 875%
5 év 0,0105 USD 1395%

* Ez az árjóslat a különféle forrásokból gyűjtött adatokon alapul, amelyeket kizárólag oktatási célokra szántak, és amelyeket nem befektetési tanácsként vettek figyelembe. A felhasználóknak saját kutatásukat kell elvégezniük befektetés előtt.

Holochain árjóslás 2021

A Holochain növekvő fájdalmakon ment keresztül, és fejlődése a vártnál lassabban haladt. Ennek ellenére várhatóan egész évben stabil marad.

Az előrejelzés és az algoritmikus elemzés szerint az 1 Holochain token (HOT) ára 2021-ben 0,000731 USD körüli lehet..

Holochain árjóslás 2022

A jelenlegi fejlesztési akadályok várhatóan erre az időpontra megtisztulnak. Mivel egyre több fejlesztő alkalmazza a Holochain jövőképét, tartós emelkedést fog tapasztalni.

Az előrejelzésnek és az algoritmikus elemzésnek megfelelően az 1 Holochain Token (HOT) ára potenciálisan 0,00529 USD körül lehet 2022-ben.

Holochain árjóslás 2025

Ez valószínűleg a Holochain inflexiós pontja lesz, amikor a globális örökbefogadásra támaszkodik. Amint a blockchain átveszi a világot, az innovatív és nagymértékben méretezhető platform számos felhasználót és fejlesztőt vonz. Várhatóan Holochain tartós bikafutást fog tapasztalni.

Az előrejelzésnek és az algoritmikus elemzésnek megfelelően az 1 Holochain Token (HOT) ára potenciálisan 0,00855 USD lehet 2025-ben.

Holochain egy jó befektetés?

A Holochain megváltoztathatja az internet arcát, ahogy ismerjük.

Példaként említhetem: jelenleg, amikor internetet használunk, személyes adatainkat (a fotóinktól az érdeklődésünkig, a könyv-, folyóirat- és vásárlási szokások választásában tükrözve) olyan társaságokon keresztül továbbítjuk, mint a Facebook, amelyek vidáman kihasználják ilyen adatokat nyereség elérése érdekében a költségünkön.

A Holochain lehetővé teszi olyan közösségi média oldalak létrehozását (más alkalmazások mellett), amelyekben az ilyen közvetítők már nem ellenőrzik személyes adatainkat, amelyeket titkosított formában terjesztenek egy decentralizált hálózattal együtt. Ez mondanom sem kell, hogy nagy népszerűségnek bizonyul a vállalati helytelen magatartás miatt feldúlt emberek körében.

De vajon sikerül-e? Képes Holochain megvalósítani ezt az ambiciózus jövőképet? A fejlesztési késések okot adtak arra, hogy szünetet tartsunk. Ennyi hónappal az ICO után nincs alfa tesztnet a láthatáron. Ami a jó oldalát illeti, a Holochain tehetséges csapattal (lásd alább) és a fejlesztők szenvedélyes közösségével büszkélkedhet. Ha van miért reménykedni, akkor ez az.

Holochain vásárlása

A Holochain token elérhető Binance, Bitrue, Bilaxy és más cserékben. Meg kell nyitnia egy számlát ezekben a tőzsdékben, kétfaktoros hitelesítéssel biztosítania kell a számlát, és pénzt kell befizetnie ahhoz, hogy egyenértékű tokent vásároljon. Ezeknek az alapoknak egyelőre más kriptovalutákban kell lenniük, nem pedig olyan fiat pénznemben, mint az USD. Ha fiat pénznemet szeretne titkosításra cserélni, fel kell lépnie a Coinbase-be, amely ezt a szolgáltatást nyújtja.

További információ a Holochainról

A csapat

A Holochain főépítésze David Brock, aki 1986 óta dolgozik mesterséges intelligencia-fejlesztőként ügyfelek széles körében. Széles körű tapasztalattal rendelkezik a p2p alkalmazások terén, akárcsak Eric Harris Braun, ügyvezető mérnök. Körülbelül egy tucat fejlesztő kapcsolódik a projekthez.

Következtetés

A Holochain azt ígéri, hogy túllépi a blokklánc-technológia korlátait és sokoldalúbbá teszi. Az olyan blokkláncok, mint az Ethereum, viszonylag lassú és nem hatékony adatfeldolgozási időkkel küzdenek. A teljesítmény növelésére tett erőfeszítéseket akadályozta, hogy globális főkönyvet kell tartani számtalan olyan csomóponton, amelyek rögzítik és validálják a blokklánc minden egyes tranzakcióját..

A Holochain innovatív lépésként felszámolja a globális konszenzus követelményeit, és lehetővé teszi az érvényesítést regionális és helyi környezetben. Bár ez a lánc skálázhatóbbá válik, lehetővé teszi számos alkalmazás (nemcsak a pénzváltás, hanem a közösségi média) létrehozását is, amelyek mára már vállalati monopólium alatt álltak. Ez óriási fejlődés, és egy teljesen újfajta internet létrehozásának lehetőségét rejti magában. A kérdés azonban az, hogy sikerül-e ebben a vállalkozásban. A fejlődés lassú volt, de egyelőre nincs ok a remény elvetésére.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector