Hullámár-előrejelzés (XRP) 2021-re, 2022-re és 2025-re

Eddig kihívásokkal teli év volt a Ripple számára. Az elmúlt hónapokban a Ripple (XRP) értékének csökkenése és a befektetői érdeklődés legjobb esetben is apadt vagy elkeseredett volt, látva, hogy kereskedési volumene zuhan. 

A világ egyik legnagyobb kriptotőzsdéje az XRP-t azonosította a piaci kapitalizáció alapján a legkevésbé teljesítő digitális eszközként a top 3 kriptovaluta között. A kriptográfia drasztikus árváltozása azonban nem újdonság. 

A Ripple XRP mélyreható árcsökkenése tökéletes lehetőség lehet a befektetők számára, hogy pozíciókat foglaljanak el az XRP-n. Vizsgáljuk meg közelebbről ezt a digitális eszközt, amikor megosztjuk veletek a Ripple 2021, 2022 és 2025 előrejelzését.

A Ripple leggyorsabb módja (XRP) – Azonnali csere

hullámár-előrejelzés


Ripple XRP történeti árelemzés 

Az iparban sok altcoinhoz hasonlóan az XRP ára is erősen korrelál a BTC ármozgásával. Ez azt jelenti, hogy általában a legtöbb altcoin esetében pozitív ármozgást tapasztalunk, amikor a BTC ára emelkedik, és ugyanez igaz, ha fordítva történik.

A fenti grafikon egyértelműen mutatja ezt az összefüggést. A Ripple minden idők legmagasabb értéke (ATH) 3,40 dollár körül volt, ugyanabban az időben, amikor sok altcoin érte a korábbi ATH-ját. Azóta a többéves csökkenő tendencia csökken >ATH-értékének 91% -a. 

Mindazonáltal az XRP jelenlegi értéke még mindig 100-szor magasabb, mint a mindenkori legalacsonyabb, 0,292333 dolláros mélypont, amely korán, csecsemőkori szakaszában, 2014. május 22-én történt. Az utóbbi időben úgy tűnik, hogy az XRP végül megtörte bearish trendjét és a legjobban teljesítő altcoin ebben a hónapban.

Ez a tendencia megfordulását jelzi a Ripple esetében, amely 2020 nagy részében alulteljesít a többi legnépszerűbb digitális eszközhöz képest, mint például a Bitcoin és az Ethereum.

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

xrpXRP (XRP)

Rang: 7$ 0.462488 Ár (BTC) M0.00000900Marketcap$ 21.13 BV kötet$ 2,47 B24h változás 0,22% Teljes ellátás 100,00 B XRP

Ripple (XRP) jövőbeni előrejelzési előrejelzések

A 2020 első félévében bekövetkezett nagyon kiábrándító teljesítmény után végre kiváló ármozgásunk van az XRP-től.

Korábban elmaradt az iparág legjelentősebb kriptovalutái, különösen a bitcoin és az ethereum mögött, amelyek kétszámjegyű nyereséget tapasztaltak a 2020 márciusi gyors kriptopiaci összeomlás óta..

Olyan rosszul teljesített, hogy néhány hétig elvesztette a harmadik legnagyobb kriptovaluta helyét a piaci tőke szerint a Tether (USDT) számára.

Szerencsére a Ripple XRP visszapattant erre a pár napra, és a közelmúltban az egyik legnagyobb nyertes lett, amely lehetővé tette számára a 3. hely visszaszerzését. 

Hónapokig alulteljesítés után a Ripple XRP végül csatlakozott a két vezető kriptovaluta által vezetett bullish trendhez.

Először az Ethereum, amelynek árát a DeFi szektor megjelenése lendítette fel, amely virágzó rést hozott létre a kriptopiacon.

Aztán a Bitcoin érdeklődésének újbóli fellendülése, mivel a befektetők most aktívan fedezni akarják a világgazdaság egyre komorabb kilátásait, amelyet a folyamatban lévő COVID-19 járvány sújt.

Az amerikai dollár (USD) gyengülésének nagy lehetősége a halk pénznyomtatás eredményeként tovább erősíti a befektetők aggodalmait. 

A Ripple XRP pozitív lendületét az is megkönnyítette, hogy számos hagyományos pénzügyi nehézsúlyú vállalat egyre kedvezőbb álláspontja volt a kriptográfia számára.

A PayPal, a VISA és a Mastercard kifejezte érdeklődését az iránt, hogy kriptográfiai szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek.

Jelentős fejlődés következett be a szabályozás egyértelműségében is, mivel a bankok mostantól képesek biztosítani a kriptovaluták letéti szolgáltatásait.

Ez azt jelenti, hogy a hagyományos bankoknak nem kell aggódniuk annak a kockázata miatt, hogy a nem egyértelmű politikák miatt szembesülnek a szabályozókkal, különösen.

Az egész ágazat általános hangulata pozitív, nagy a valószínűsége annak, hogy sok új befektető lép be a FOMO-ba, amint az árak parabolikusakká válnak, és ezzel az egész iparág számára új kriptográfiai nyár kezdődik.. 

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 nap 0,18 USD -2%
1 hét 0,21 USD 6%
1 hónap 0,33 USD 12%
6 hónap 0,45 USD 154%
1 év 0,95 USD 325%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 év 0,95 USD 325%
2 év 2,50 USD 854%
3 év 2,19 USD 750%
4 év 3,02 USD 1034%
5 év 4,60 USD 1575%

Ripple Price Prediction 2020

Hisszük, hogy a Ripple XRP ára innentől kezdve növekedni fog. A következő hónapokban a Ripple kétszámjegyű nyereséget fog elérni az egész kriptopénzipar jelenlegi bullish piaci helyzetével összhangban.

Ha az emelkedő lendület az év vége felé folytatódik, láthatjuk, hogy a Ripple értéke 0,45 dollárra növekszik, ami óriási 154% -os növekedést jelent a jelenlegi értékhez képest.

Noha ez az ár mások számára lenyűgöző lehet, ez még mindig messze van a korábbi, 2018. január minden idők legmagasabb pontjától.

Előrejelzésünk szerint ez a bullish trend 2021 felé is folytatódik, ahol az XRP árának várhatóan eléri a 0,95 dollárt, ami a jelenlegi értékének körülbelül 325% -a.

Emlékeztetnünk kell azonban a befektetőket arra, hogy ez nincs kőbe vésve, és fennáll annak a lehetősége, hogy az XRP ára ellentétes irányba halad.

Mindazonáltal előrejelzésünk szerint a Ripple követni fogja az általános kriptopénzpiac ármozgásait, amelyek várhatóan a következő hónapokban és években növekvő üteműek lesznek, alkalmi árdömpingekkel és szivattyúkkal.

Ripple Price Prediction 2022

Az XRP 2020 utáni része óta növekvő lendületes lendülete 2021 és 2022 években is folytatódik. Arra számítunk, hogy az XRP ára elérheti a 2,50 dollárt, ami 854% -kal magasabb a jelenlegi áránál. 

Ez a lendület a kriptovaluták növekvő elfogadásának tudható be, ismételten a szabályozási egyértelműség és a hagyományos pénzügyi óriások belépésétől számított számos pozitív fejlemény eredményeként, amint azt korábban említettük. 

2022-re várható, hogy ezek a fejlemények a legteljesebb hatással lesznek az egész kriptovaluta-iparra.

Ezen események miatt hógolyó lett volna a tudatosság és az érdeklődés ebben a kialakuló eszközosztályban. 

Ripple Price Prediction 2025

2025 újabb izgalmas év a Ripple számára. Arra számítunk, hogy az egész ipar 2025-ben a jelenlegi állapotához képest jobb helyzetben lesz. 

Jobb szabályozás lesz, és a megfelelés széles körben elterjedt lenne, sok hagyományos pénzügyi intézmény elfogadja a kriptovalutákat.

Ez egy évvel a Bitcoin negyedik felezési eseménye után is, amely általában egy újabb bikaciklus kezdetét jelenti újból.

A 2022-es jelentős áremelkedést követően azt várjuk, hogy az XRP ára 2023-ban 2,19 dollár körüli szintre csökken, a kriptók természetes ármozgásának részeként.. 

Arra számítunk, hogy a Ripple árfolyama 2023-2024-ig oldalt kereskedik, és időben elkezd emelkedni a következő bitcoin felező eseményre.

Ez megint egy újabb bikaciklust indít el, amelynek eredményeként az XRP minden idők legmagasabb szintjét éri el, és akár 1575% -kal növeli jelenlegi értékét, vagy 4,60 dollárt..

A legjobb hely a Ripple vásárlására vagy cseréjére (XRP)

NameDeposit MethodBuy
Binance

binance csere

 • Banki átutalás (ACH)
 • banki átutalás
 • Kriptopénz
 • Betéti kártya
 • Vezetékes átvitel
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

ChangeNOW

 • Hitelkártya
 • Kriptopénz
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Érmekapcsoló

 • Hitelkártya
 • Kriptopénz
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Changelly

 • Hitelkártya
 • Betéti kártya
Értékelés: 4

Menj a Vásárlás oldalra

Kraken

 • Elektronikus átutalás
 • Banki átutalás (SEPA)
 • Vezetékes átvitel
 • Ethana őrizet
Értékelés: 4

Menj a Vásárlás oldalra

A legjobb pénztárcák a Ripple tárolásához (XRP)

NameTypeBuy
TREZOR One

trezor egyet

Hardver Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Ledger Nano X

Hardver Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Atomic Wallet

Asztali kliens Értékelés: 4

Szerezd meg a Wallet-ot

A Ripple (XRP) jó befektetés?

Az XRP a piaci kapitalizáció szerint a harmadik legnagyobb kriptovaluta. Ez azt mutatja, hogy sok ember mennyire bízik ebben a projektben, és jó okkal.

A Ripple nagyrészt teljesítette azt az ígéretét, hogy infrastruktúrát biztosít egy gyorsabb, olcsóbb és zöldebb értékátviteli hálózat számára.

Ráadásul a Ripple számos hagyományos pénzügyi intézménybe behatolhat, az utóbbi irányába való gyakorlati megközelítésük miatt.

Jelentős elmozdulás a kriptopénzek megszakításáról vagy egzisztenciális fenyegetés narratívájáról a hagyományos pénzügyek felé. 

Ennek a stratégiának köszönhetően sok banki partnerségre tehettek szert szerte a világon, és a hagyományos pénzügyek szemében az egyik legelismertebb kripto-alapú vállalatként erősítették meg magukat..

Olyannyira, hogy a hatósági felügyeletek a közelmúltban kiváló példaként említették, hogy a kriptográfia hogyan tudja megoldani a jelenlegi pénzügyi rendszerek néhány uralkodó problémáját.

Hisszük, hogy az XRP kiváló kiegészítője bárki portfóliójának. A bankszektorral fennálló több száz partnerség révén a Ripple egyedülálló helyzetben van, hogy hídként szolgáljon a hagyományos pénzügyek és a jelenlegi pénzügyi forradalom között. 

XRP Ripple vásárlása

Az XRP-t világszerte több mint 500 másodlagos piacon lehet vásárolni és eladni.

Ezek közé tartozik a világ egyik legelismertebb és legelismertebb központosított cseréje, mint pl Binance, Upbit, Bithumb, OKEx, Coinbase, Kraken és mások. 

Mások egy egyszerűbb módszert szeretnének használni, például az azonnali cserék használatával ChangeNOW, CoinSwitch, és Changelly. Nézzen meg más alternatívákat itt.

Ezek lehetővé teszik a kereskedők számára a Ripple megvásárlását anélkül, hogy megrendelési könyvekkel kellene foglalkozniuk. Sőt, többségük lehetővé teszi ügyfeleinek, hogy a fiat használatával XRP-t vásárolhassanak hitelkártyákon keresztül.

További információ a Ripple-ről (XRP)

Mi a Ripple (XRP)?

A Ripple a piaci kapitalizáció szerint a harmadik legnagyobb kripto a kriptopénziparban. Sok kriptovalutától eltérően a Ripple nem a blokkláncot használja, hanem egy saját fejlesztésű technológiát használ, amelyet Ripple Protocol Consensus Algorithm (RPCA) néven fejlesztettek ki.. 

Ennek során sokkal gyorsabb tranzakciókat hajthat végre a hálózat működtetéséhez szükséges energia töredékével a Bitcoin-hoz és az Ethereumhoz képest.

Ezt azonban elosztott főkönyvi technológiájának decentralizációs aspektusának feláldozásával teszi. 

A hagyományos pénzintézetekkel szembeni megközelítésben is különbözik. Ahelyett, hogy egzisztenciális kockázatot jelentenének, gyakorlatiasabb megközelítést alkalmaznak elosztott főkönyvi technológiai szolgáltatóként, amely lehetővé teszi számukra a blokklánc-szerű technológia kiaknázását.. 

A csapat

Ripple Labs inc. A Ripple fejlesztése mögött álló vállalat; Chris Larsen és Jed McCaleb alapította. Ennek az amerikai vállalatnak jelenleg Brad Garlinghouse a vezérigazgatója, és székhelye a kaliforniai San Franciscóban található..

Jelenleg több mint 350 alkalmazott dolgozik a névjegyzékében 9 globális irodában. Vezetői több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a technológia, a pénzügyi szolgáltatások és a megfelelés terén. Ha meg akarja nézni a Ripple labor kitöltött vezetői csapatát, érdemes erre elmennie oldal.

Partnerségek

Ami valóban kiemeli a Ripple-t a többi blockchain-alapú digitális pénznem között, az az évek során létrehozott partnerségek rengeteg száma.

Azt állítják, hogy ma ők az egyetlen vállalati blokklánc-társaságok, amelyek valódi kereskedelmi felhasználású termékekkel rendelkeznek.

Partnerei között több mint 300 pénzintézet működik 40 országban, ami számottevő erőt jelent számukra a kriptoiparban.

A Ripple sikere nem marad észrevétlen, mivel a globális pénzügyi vezetők egy csoportja, a G30 a Ripple-t idézte a hagyományos pénzátutalási módszerek hatékonyságának „ugrása” érdekében. 

Ez nem meglepő, tekintve a Ripple által létrehozott partnerségek számát és minőségét.

Csak nézze meg ezeket a pénzügyi nehézsúlyúakat: Bank of America, American Express, Santander, SBI részesedések, MoneyGram, Fujairah Nemzeti Bank PJSF (NBF), MoneyMatch, Standard Chartered Bank (SCB), Westpac Institution Bank és Bank of Australia, Royal Bank of Kanada, Abu-Dzabi Nemzeti Bank, UBS Group AG, Kanadai Birodalmi Kereskedelmi Bank és még sok más.

Fejlesztések

A Ripple fő célja egy olyan hálózat létrehozása, amely hatékonyan összeköti a bankokat, a fizetési szolgáltatókat és a digitális eszközcseréket, hogy megoldást nyújtson valós idejű és költséghatékony globális pénzátutalásokra.

Ezt számos pénzügyi eszköz, például az xRapid on-demand likviditási megoldások fejlesztésével tehetik meg.

Ezt olyan pénzügyi intézetek számára tervezték, amelyek az XRP eszközöket hídvalutaként használják a fiat pénznemek között a határokon átnyúló elszámolások során..

Az XRP és az xRapid egyaránt használja a Ripple Lab saját technológiáját, az úgynevezett ripple protokoll konszenzus algoritmust vagy RPCA-t.

Míg a Ripple hálózat nem a blokkláncot használja alaptechnikaként, a blokklánchoz hasonló elosztott főkönyvi technológiát használ, ahol független validációs csomópontok hálózata kezeli, amelyek mindig összehasonlítják a tranzakciós rekordokat. 

A közelmúltban közzétettek néhány részletet egy közelgő alkalmazásról, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy XRP-t tartsanak és költsenek annak érdekében, hogy az emberek a bankjuk legyenek. Céljuk dollárt, eurót és XRP-t költeni anélkül, hogy közvetítőn kellene keresztülmenni Xumm

A Ripple másik terméke az xCurrent, amely alapértelmezés szerint nem használja az XRP kriptovalutát.

Ez a Ripple vállalati megoldása, amely megkönnyíti a határokon átnyúló fizetések azonnali elszámolását és végpontok közötti nyomon követését a Ripple Net tagjai között. 

Ez lehetővé teszi a Ripple Net egyes tagjainak, hogy használhassák az interpegger protokollt (ILP), amelyet a Ripple különféle főkönyvek vagy fizetési hálózatok összekapcsolására tervezett.. 

Végső ítélet 

A Ripple bebizonyította, hogy értékes kiegészítője a kriptopénziparnak.

Míg sok kriptovaluta-szószóló megkérdőjelezi annak decentralizációs aspektusát, amely szerintük az elosztott főkönyvek fő értékjavaslata, senki sem állíthatja, hogy milyen hozzájárulást tett a kriptovalutákkal kapcsolatos tudatosság terjesztéséhez a hagyományos pénzügyekben.

Tetszik vagy sem, a Ripple alapvető szerepet játszik a kriptopénzek tömeges elfogadásában.

Segíteni fogja az egész kriptopénzipart abban, hogy a pénzügyi világ legrelevánsabb és legbefolyásosabb szereplőivel partnerségben létrejöjjön a legitimitás az űrben, nem beszélve a jogszabályok betartása érdekében tett folyamatos erőfeszítésekről.

Nem sokáig megérkezik a tömeges elfogadás a kriptovalutában, és az XRP lesz az egyik kriptopénz, amely vezeti ezt a forradalmat.

Ennek ellenére azoknak a befektetőknek, akik komolyan fontolgatják a kriptovalutákban való pozíciók felvételét, fontolóra kell venniük az XRP vizsgálatát. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector