Kozmosz árjóslás (ATOM) 2021-re, 2022-re és 2025-re

A Cosmos nem csak egy másik kriptovaluta, hanem egy kriptovaluták hálózata. A magát a „blokkláncok internetének” nevező Cosmos lehetővé teszi a tranzakciókat, a kommunikációt és a konszenzust a különféle blokklánc-alkalmazások között. Ebben a Cosmos árjóslási cikkben megvizsgáljuk azokat a valós technológiai korlátokat, amelyek szükségessé tették ennek a kriptopénznek a fejlesztését.

Még akkor is, amikor a bitcoin vihar alatt veszi a világot, és ahogy ezer utánzó virágzik a nyomában, a kriptovalutákat rengeteg probléma szorongatja, amelyek akadályozzák széles körű használatukat a mainstream társadalomban. Ahogyan a Cosmos alapítói megfogalmazták, a skálázhatóság, az interoperabilitás és a használhatóság a probléma.

Pontosabban fogalmazva: a kriptovaluták nem hatékonyak a tranzakció egyéb eszközeihez, például a hitelkártyákhoz képest; nem tudnak kommunikálni vagy működni egymással, mert mindegyik kriptográfia el van némítva a saját virtuális területén; és nem alakíthatók ki a különféle igények kielégítésére, mert a blokklánc kódbázis általában monolitikus, nehezen elemezhető az alkotó moduljaiba.

kozmosz árjóslás

E problémák megoldására tett ajánlatként, Világegyetem az eredeti kódbázist először három különálló modulra választotta szét: alkalmazás, amely feldolgozza a tranzakciókat; hálózat, amely információt továbbít a rendszer összes felhasználójának (vagy „csomópontjának”); és konszenzusos mechanizmus, amely biztosítja, hogy a felhasználók egyetértenek az információ állapotában és jellegében.

A Cosmos párhuzamos alkalmazások csoportjaként képzelhető el („a zóna”), amelyek mindegyike kapcsolódik a közvetítő központhoz, amely felügyeli az egyes zónák számára az alapul szolgáló hálózati rendszert és a konszenzusos mechanizmust. A Cosmos Hub saját tétbiztosító kriptovalutával, az ATOM-mal rendelkezik, amely megkönnyíti a kommunikációt és a tranzakciókat a különböző zónák között.


A Cosmos jóvoltából a fejlesztők most vadonatúj kriptovalutákat bocsáthatnak ki anélkül, hogy mindent létrehoznának a semmiből, csökkentve a fejlesztési időt évektől csupán hetekig (megoldva; így a „használhatósági probléma”). A pénznemek képesek adatokat továbbítani és üzleti ügyleteket lebonyolítani platformokon keresztül, így interoperábilisak. Ennél is fontosabb, hogy a kriptovaluták mostantól nagyobbra bővíthetők, hogy minden eddiginél több tranzakciót dolgozzanak fel.

A hagyományos hitel- / betéti kártyák jelenleg óriási előnyt élveznek a kriptovalutákkal szemben: a Visa és a Mastercard másodpercenként több ezer tranzakciót képes feldolgozni, zökkenőmentesen továbbít adatokat több száz bankkal, míg a kriptovaluták, például a Bitcoin és az Ethereum másodpercnél kevesebb, mint húsz.

Ennek oka, hogy mind a Bitcoin, mind az Ethereum egy „munkabiztos” konszenzusos mechanizmusra támaszkodik, amelyben az egyes tranzakciókat a bányászat pazarló és nehézkes folyamatán keresztül érvényesítik. Ehelyett a Cosmos a hatékonyabb „tétbiztosítási” mechanizmusra támaszkodik, amelyben az érvényesítők saját pénznemet tesznek a rendszer integritására..

A Cosmos így reagál a kriptográfia valós igényeire: a kriptopénzek kevésbé elhallgattatása, kevésbé monolitikusabbá és testreszabhatóbbá tétele a fejlesztők számára. Ha a bitcoin a blokklánc korszakának hajnalát jelentette be, és az Ethereum, a második generációs kripto, széles körű alkalmazás számára elérhetővé tette a technológiát, a Cosmos képviseli az evolúció harmadik generációját: meghaladja a Bitcoin és az Ethereum korlátjait, és így felavatja a skálázható és interoperábilis kriptopénzek korát.

Világegyetem Történelmi árelemzés

A cikk írásakor az ATOM 10,02% -kal emelkedett, és 6,60 dolláros árfolyamon kereskedett. Az érmének van egy piaci korlát 1,59 milliárd dollár.

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

Az adott érme történelmi ára a legalacsonyabb 1,68 dollár és a csúcson 8 dollár felett ingadozott. Történelme során átlagára 2 és 6 dollár között mozgott.

világegyetemKozmosz (ATOM)

Rang: 19$ 18.92Ár (BTC) .0000.00037500Piac$ 4.51 BVérfogat$ 728,82 M24h változás0,4% Teljes ellátás0,00 ATOM

Világegyetem Jövőbeli előrejelzés előrejelzései

Az árjóslás a történelmi tendenciák alapos vizsgálatára és e tendenciák eleve bizonytalan jövőbeni előrejelzésére támaszkodik. A rendelkezésre álló adatok határozott megértése és körültekintő elemzés mellett, figyelemmel a folyamatosan változó körülményekre, bizonyos pontossággal előrejelezhető.

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 nap 6,08 USD -0,65%
1 hét 6,30 USD 2,94%
1 hónap 15,35 USD 150,81%
1 év 12,85 USD 109,9%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 év 12,85 USD 109%
2 év 17,9 USD 192%
3 év 25,1 USD 310%
5 év 29,1 USD 375%

* Ez az árjóslat a különféle forrásokból gyűjtött adatokon alapul, amelyeket kizárólag oktatási célokra szántak, és amelyeket nem befektetési tanácsként vettek figyelembe. A felhasználóknak saját kutatásokat kell elvégezniük befektetés előtt.

Kozmosz árjóslás 2021

A Cosmos akkor is stabilan áll, ha több felhasználót ér el és kibővíti alkalmazásait. Az előrejelzésnek és az algoritmikus elemzésnek megfelelően a Cosmos (ATOM) t0 beállítása 2021-ben 6,15 dollár körüli lehet..

Kozmosz árjóslás 2022

A Cosmos új magasságokba kezd, mivel a blokklánc-technológia mélyebben behatol a társadalom mindennapi szövetébe, és szolgáltatásai a sokféle ügyfélkör számára szükségesek. Előrejelzésenként és algoritmikus elemzésenként az ATOM potenciálisan 12,8 USD körül lehet 2022-ben.

Kozmosz árjóslás 2025

A kozmosz tovább fog növekedni, miközben szolgáltatásai diverzifikálódnak és elágaznak az egész kriptotérben. Az előrejelzés és az algoritmikus elemzés szerint az ATOM ára 29,9 USD körül lehet 2025-ben.

A Cosmos (ATOM) jó befektetés?

A kérdés megválaszolásához meg kell különböztetni a Kozmoszt, a blokklánc „ökoszisztémáját”, és az ATOM-valutát, amely az adott ökoszisztéma egy bizonyos területét működteti. Míg a Cosmos maga az „ökoszisztéma” ígéretes vállalkozás, ez nem azt jelenti, hogy az ATOM hosszú távon profitálni fog a portfóliójában az.

Az ATOM az úgynevezett tétjelző. Vásárolhat és eladhat, vagy átválthat más pénznemekre, de nem erre tervezték. Emlékeztetni fogunk arra, hogy a kozmosz a „tét igazolásának” konszenzus algoritmusától függ. Ez a mechanizmus megköveteli az érvényesítőktől, hogy „betegyék” pénznemüket a rendszerbe, mielőtt ellenőrizhetnék a tranzakciókat és beszedhetnék a díjat.

Hogy a validátorokat arra ösztönözzék, hogy tegyék meg pénzüket, a Cosmos alapítói úgy tervezték az ATOM-ot, hogy bármi is legyen, fix árfolyamon felfújja (vagyis értékét veszítse). Ez nem jelenti azt, hogy az ára nem fog emelkedni, de a valuta tartása azt jelentheti, hogy nem biztos, hogy annyi értéket fog elérni, mint amire számíthat.

Hogyan vásároljunk kozmoszt?

A Cosmos olyan tőzsdékben vásárolható meg, mint a Kucoin, a Binance, a Kraken, a Bitmax, a Coinbase és mások. Ezek a cserék általában megkövetelik a felhasználóiktól, hogy hozzanak létre fiókot és állítsanak be kétfaktoros hitelesítést. Míg egyes webhelyek (például a Coinbase) lehetővé teszik a kriptovaluták fiat pénznemben történő vásárlását, mások megkövetelik, hogy már kereskedjen bitcoinral vagy ethereummal..

További információ a Cosmosról

Világegyetem nem csak egy újabb kriptovaluta, hanem inkább egy új indulás a blokklánc evolúciójában. A jövőben a blockchain számos területen megtalálható lesz, például a játékokban. Platformjával, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára az alkalmazások széles körének kiépítését, a Cosmos jól felkészült arra, hogy a jövőben ezeket az ügyfeleket kiszolgálja.

A Cosmos kitölti a piacon annyira szükséges hiányosságokat, jövője pedig a folyamatos növekedés és a gyors elterjedés. A Cosmos egy napon akár az Ethereummal is versenyezhet, mint a fejlesztők kedvelt platformja. A fejlesztők előnyben részesíthetik a Cosmos architektúrát, moduláris felépítésével és fürge tétbiztos konszenzus algoritmusával, a Bitcoin és az Ethereum felett, terjedelmes, monolit kódbázisukkal..

A csapat

A Cosmos Tendermint néven indult, egy blokklánc-veremként, amely felváltotta a munkabiztonsági konszenzusos mechanizmust a tétbiztosítás mechanizmusával. A Tendermint Jae Kwon ötletgazdája, egy programozó, aki vezette azt a csapatot, amely kifejlesztette a Yelp alkalmazást az iPhone készülékekhez. A Cosmos ökoszisztémában számos fejlesztő által létrehozott alkalmazások sora található.

Következtetés 

Összefoglalva: a Cosmos a blokkláncok ökoszisztémája vagy „internet” -je. Két részből áll: a lényege a Tendermint, a tétet igazoló konszenzus motor; és a felszínen, a motorra támaszkodva, vannak olyan blokklánc-alkalmazások, amelyek mintha a központi agyból csapnának ki.

Ez a kettős, moduláris felépítés lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy blokklánc-alkalmazásokat hozzanak létre anélkül, hogy a nulláról kellene létrehozniuk a konszenzusmotort, amely jelentősen lerövidíti a fejlesztési időt, hónapoktól és évektől csupán hetekig. Ez azt is lehetővé teszi, hogy a különböző alkalmazások egymással kommunikáljanak, sőt üzletet is köthessenek egymással.

Ily módon a Kozmosz célja a kriptovalutákat eddig sújtó három probléma – a használat, a méretarány és a kommunikáció – megoldása. A kriptovalutákat nehéz volt fejleszteni, és nehezebben alkalmazkodtak az adott felhasználásokhoz; A Cosmos állítása szerint a kódot harapásméretű, testreszabható darabokra egyszerűsítette.

Mivel a kriptovaluták ennyi energiát fogyasztanak a nem hatékony bányászat során, nehéz volt őket méretarányosabbá tenni, hogy versenyezzenek a hagyományosabb tranzakciós eszközökkel (például készpénzzel vagy hitelkártyákkal); A Cosmos azt állítja, hogy hatékonyabbá tette őket azáltal, hogy a munkabiztonsági algoritmusokat (amelyek bányászatot igényelnek) a tét algoritmusok igazolásával helyettesítik, amelyek nem.

Végül a kriptovalutákat elhallgattatták egymástól, mindegyik a saját földjébe szorult; ennek eredményeként például a bitcoin tokenjében rögzített tranzakciók nem rögzíthetők más kriptovalutában. A Cosmos ezt a problémát azzal a céllal oldja meg, hogy különféle pénznemeket (vagy zónákat) kapcsol el egy hubon keresztül. Ezeket a tranzakciókat saját natív kriptovalutája, az ATOM hajtja, amely még inkább a Cosmos felépítésénél is aggodalomra ad okot.

Még akkor is, ha a Cosmos ugyanolyan innovatív és ígéretes technológia, mint azt alapítói állítják, bizonyítja-e, hogy az ATOM nyereséges befektetés. Itt a dolgok trükkössé válnak. Az ATOM egy érme, amely lehetővé teszi a Cosmos felhasználói számára, hogy részt vegyenek a rendszer irányításában. A felhasználók ösztönzésére arra, hogy az ATOM-ot a rendszeren belül költsék el (ahelyett, hogy felhalmoznák, ahogy a befektetők szokták), az alapítók szándékosan úgy tervezték az érmét, hogy inflációs.

Nem csereeszköznek vagy értéktárolónak tervezték, bár ha akarjuk, elvégezheti ezeket a feladatokat is. Ha validátorként szeretne részt venni a Cosmos rendszerben, előnyös lehet, ha ebben a pénznemben fektet be.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector