Kyber Network Price Prediction (KNC) 2021-re, 2022-re és 2025-re

Kriptoval foglalkozol? Ha igen, akkor valószínűleg már hallott a Kyber Network Crystal tokenről és a Kyber Network protokollról.

Ebben a Kyber Network árjóslási cikkben elemezzük a Kyber Network Crystal (KNC) ártörténetét, és többet megtudhatunk a token technikai szempontjairól és felhasználási eseteiről. Megvizsgáljuk a projekt egyéb alapvető elemeit is, például az ütemtervet, a csapatot és a felhasználási eseteket, amelyek segítenek nekünk a Kyber Network árjóslásában. Érdekesen hangzik? Ezután olvassa tovább, hogy megtudja, a Kyber Network megérdemel-e helyet a portfólióban!

kyber hálózati árjóslás

Kyber Network történeti árelemzés 

Kyber hálózat A tokenek 2017-ben jelentek meg. A kiadás több lépésben készült. Először is, a jelképes készlet valamivel több mint 33% -át (72 352 094,23 KNC) felszabadították úgynevezett magánértékesítésre 2017 augusztusában, 0,375 USD áron. Egy hónappal később több token vált elérhetővé a szélesebb nyilvánosság számára nyilvános értékesítés útján, ahol a Binance-nek köszönhetően 57 568 314 KNC-zsetonnal bővült a kereskedelem. A jelképes ár kissé magasabb lett, és körülbelül 0,44 dollár volt.

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei


Az írás pillanatában a KNC ára 1,36 USD, kereskedési volumene 103 703 601,67 USD. Jelenleg a KNC token a 85. a legmagasabb kapitalizációjú kriptovaluták rangsorában. A Kyber Networks Crystal token kapitalizációja ebben a pillanatban 274 500 016,10 dollár, ami ugye meglehetősen lenyűgözőnek tűnik?

A KNC-token 2018-ban a legmagasabb szintet, 6,00 dollárt érte el. A mindenkori mélypontot 2019-ben érték el, és körülbelül 0,1135 dollár volt..  

kyber-hálózatKyber Network (KNC)

Rang: 115$ 2.01Ár (BTC) .000.00004000Marketcap$ 411,88 MVolum$ 78,53 M24h Változás2,32% Teljes ellátás210,26 M KNC

A Kyber Network (KNC) jövőbeni előrejelzései

Annak ellenére, hogy meglehetősen bonyolult lehet egy Kyber Network árjóslatot készíteni, mert általában nehéz megjósolni a kriptovaluták árait, ez tulajdonképpen összefügg a piaci nagy volatilitással és a kereskedők nagy hatással az eszközök árára. Árelőrejelzéseket azonban továbbra is lehet tenni.

Ehhez a szakemberek különféle matematikai képleteket és algoritmusokat használhatnak, kombinálva a műszaki fejlesztésekkel kapcsolatos információkkal, vagy csak technikai hírekkel / új kampányokkal kapcsolatos információkkal..

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 nap 1,336 USD -1,76%
1 hét 1,495 USD -1,76%
1 hónap 1.732 USD 9,93%
6 hónap 1,737 USD 27,38%
1 év 1,699 USD 27,79%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 év 1,699 USD 24,95%
2 év 2,89 USD 112,50%
3 év 3,78 USD 177,94%
5 év 4,74 USD 248,53%

* Ez az árjóslat a különféle forrásokból gyűjtött adatokon alapul, amelyeket kizárólag oktatási célokra szántak, és nem tekintettek befektetési tanácsadásnak. A felhasználóknak saját kutatásokat kell elvégezniük befektetés előtt.

A Kyber Network 2021-es előrejelzése

Az árelemzés és a számítások szerint az 1 KNC (Kyber Network Crystal) ára 2021 végére elérheti a majdnem 1,7 dollárt. 

A Kyber Network 2022-es előrejelzése

2022 végére a KNC ára körülbelül 112% -kal emelkedhet és elérheti a 3 dollárt.

A Kyber Network 2025-ös előrejelzése

4 év múlva a KNC ára majdnem 5 dollár lesz az árjóslatok és a KNC ártrendjei szerint.

A Kyber Network jó befektetés?

A befektetések során mindig vegye figyelembe, hogy vannak kockázatok. A kriptovaluták árai meglehetősen ingadozóak, ami jó, ha gyorsan pénzt akarsz keresni. Azonban mindig jobb, ha olyan eszközöket vásárol vagy ad el, amelyeket jól ismer, és meg tudja jósolni az árát. A Kyber Network Crystal egy segédprogram-token, amelyet protokollon használnak speciális szükségletekhez, és nem ez a legnépszerűbb érme a nyereség megszerzéséhez.

Mindazonáltal néhány korábbi, 2018-ban bekövetkezett áringadozás szerint, amikor az eszköz ára körülbelül egy hónap alatt (2018. december – 2018. január) 1,07 dollárról 5,34 dollárra emelkedett, majdnem 400% -os növekedést mutatott, A KNC token ára valóban gyorsan növekedhet.

A Kyber Network (KNC) vásárlása?

A Kyber Network Crystal meglehetősen népszerű token, így megtalálhatja olyan népszerű cserékben, mint például Binance, Coinbase, OKEx, Kraken, Uniswap és mások. Könnyedén megtekintheti a KNC-t támogató cserék listáját coingecko.

Ebben a cikkben többet megtudhat arról, hogyan lehet különféle kriptovalutákat vásárolni.

Ennek használatával megvásárolhatja a KNC-t is Changelly csere widget! Rendkívül egyszerűvé és gond nélkül teszi a KNC vásárlását

További információ a KNC-ről

Mi az a Kyber Network?

A Kyber Network olyan protokoll, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy decentralizált módon végezzenek titkosítási csereügyleteket. A protokoll az Ethereumra épül, és nagyszerű módja az ETH és az ERC20 tokenek azonnali és gondtalan cseréjének. A Kyber Network-t eredetileg az Ethereum számára építették, de bármely intelligens szerződéses blokklánc felhasználhatja.

Mi a nagyszerű a decentralizált cserében? Nos, először is, a felhasználók ellenőrzik a titkosítást. Emellett nincs olyan részlegesen kitöltött megbízás, amely meglehetősen gyakori a centralizált cseréknél.

A Kyber Protokoll rendelkezik saját likviditási pooldal, amely különféle, különböző forrásokból felhalmozott kriptovalutákat tartalmaz a likviditás biztosítása érdekében. A Kyber likviditási protokoll bármilyen alkalmazásba integrálható, hogy közvetítők nélkül is lehetővé váljon a token-csere.

Jelenleg ez az egyik legnépszerűbb és leggyakrabban használt decentralizált likviditási protokoll a világon. A Kyber likviditási rendszere teljes egészében a blokkláncon él, lehetővé téve a különböző blokklánc-alkalmazások számára, hogy könnyen integrálják a protokollt a token-csere, a fizetések, az eszközkezelés stb. Részeként..

A Kyber protokoll arról is gondoskodik, hogy több mint 40 likviditási forrásból gyűjtsön likviditást a legjobb kamatlábakra. Minden művelet láncolatú, ami azt jelenti, hogy teljesen átlátható és ellenőrizhető a blokkláncon.

Most, amikor kicsit többet tud a Kyber Protokollról, itt az ideje, hogy képet kapjon arról, hogy mi is az a KNC (Kyber Network Crystal). Kyber natív jelzője, a Kyber Network Crystals (KNC) a Csillagok háborúja fénykardok áramellátására használt kristályairól kapta a nevét. A Kyber Network Crystal az Ethereumra épülő segédprogram-token. A KNC token elengedhetetlen része a Kyber Network ökoszisztémának, mivel kapcsolatként lehetne felfogni a hálózat különböző érdekelt felei között.

A biztonsági mentés kezelői KNC tokenek segítségével kezelik a tartalékot a hálózaton. Minden ügyletnél a hálózat kis jutalékot számít fel a KNC-ben. A jutalékokat részben a tranzakciós költségek fedezésére használják fel, és díjazzák azokat a harmadik feleket, akik a hálózatot kereskedelmi mennyiséggel látják el. Miután a KNC arányos részét erre a két cikkre költötték, a fennmaradó tokenek elégetésre kerülnek.

A KNC birtokosai szavazással is részt vehetnek az ökoszisztémában, ami számottevő jutalmat jelent számukra az Ethereumban. Ezenkívül a tokenek felhasználhatók a Monolith és a Crypto.com alkalmazások fizetésére, a Kyber Swag Store fizetésére, különböző DeFi platformokon történő kereskedésre és még sok másra..

A Kyber Network Crystal (KNC) egy ERC20 token, amely sok pénztárcában tárolható, például Ledger, Metamask, Trezor, Trust Wallet, Argent és sok más, ERC20 tokent támogató pénztárca.

A Kyber Network fejlesztői elindítottak egy keretrendszert, amelynek célja a professzionális likviditási szolgáltatókkal egy on-chain piac létrehozásának egyszerűsítése, amelyet KyberPRO-nak hívnak..

Nyilatkozatuk szerint a KyberPRO likviditási rendszert, eszközöket, dokumentációt és technikai támogatást nyújt a DeFi-be való belépés megkönnyítése érdekében a professzionális piaci döntéshozók számára. A csapat szerint ez értéket és nagyobb likviditást is hozhat az ipar számára.

Ehhez egy speciális struktúrának kell lennie, mert a CEX (központosított tőzsdék) által a blokkláncon hagyományosan használt megbízási könyv hatástalan, és az automatizált piaci döntéshozók (AMM) nem alkalmasak, a fejlesztők biztosak benne.

Azt mondják, hogy a KyberPRO „átfogó platform a szakemberek számára, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakozzon a hálózathoz és nyereséges piaci tevékenységeket folytasson az intelligens szerződések minimális ismeretében.”

Júniusban a Kyber Network fejlesztői frissítették a Katalyst-t, így most a KNC token felhasználóinak lehetőségük nyílik.

A csapat

A Kyber Network 2017-ben kezdte meg fejlesztését, és az Ethereum blokklánc tetejére épül. 

A Kyber Network csapata meglehetősen lenyűgöző: ide tartozik Loy Luu, Yaron Welner és Victor Tran. Loy Luu létrehozta az Oyente-t, az első nyílt forráskódú Ethereum-alapú szerződéses biztonsági elemzőt, és társalapította a SmartPool-ot, a decentralizált bányászati ​​medencét. Yaron Welner aktívan részt vett az Ethereum hibakereső programjában, és a Tran a SmartPool vezető fejlesztője is. 

A projekt hivatalos honlapja szerint a vállalatnak jelenleg több mint 50 alkalmazottja van. Legtöbbjük Vietnamban vagy Szingapúrban van, a Kyber Network egyik tanácsadója Vitalik Buterin.

Következtetés

Figyelembe véve az összes fent említett információt, a Kyber Network Crystal és a Kyber Network protokollt mindenképpen érdemes megnézni, különösen, ha biztonságos és gyors módot keres a kriptográfia cseréjére, akkor a Dapps-be vagy, ha Ethereum támogató . A Kyber Network fejlesztői szintén mindig keresik a protokoll javításának, a használhatóság szempontjából jobbá és szélesebb közönség számára elérhetővé tételének módjait.

Véleményem szerint a hálózat elképzelése kulcsfontosságú dolog az ökoszisztéma jóváhagyása és elfogadása terén. A protokoll egyszerűbbé tétele, a díjak csökkentése stb. Sokat segít, és sok támogatója van a Kyber Network-nek és a KNC tokennek.

Így, ha tudsz néhány dolgot a cserékről és azok működéséről, akkor az előnyei miatt mindenképpen méltónak találod a Kyber Network protokollt. Ha azonban nem használja a protokollt, vagy például nem akarja használni a KNC tokent szavazáshoz, csereügylethez vagy vásárláshoz, akkor lehet, hogy nem érdekli ez. Ha csak gyors profitra vágyik, érdemes inkább spekulatív és ingatagabb eszközöket keresnie a kereskedelemhez.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector