Legjobb Ethereum tőzsdék 2021 – A legjobb hely az Ethereum vásárlására

1. Coinbase 2. Coinmama 3. BitPanda
érme alap érmama bitpanda
FOGJ NEKI! FOGJ NEKI! FOGJ NEKI!

Az egész még a 2009-es év januárjában kezdődött, amikor a Bitcoins-t először bemutatták a világnak. Néhány viszonylag szunnyadó év után a Bitcoins egy hatalmas visszatérést hozott, amikor szó szerint minden korábbi rekordot áttéptek, hogy olyan hatalmas, minden idők legmagasabb szintjét érjék el, hogy a befektetők a világ minden tájáról elkezdtek erről tudomást venni. Elég hamar a kriptovaluta mindenütt kiterjesztette gyökereit. A mainstream média az internet csodálatos elérhetőségével párosulva gondoskodott arról, hogy a Bitcoins hamarosan háztartási név legyen. De van-e több a kriptovalutákban, mint a Bitcoins? Valójában van.

A Blockchain megértése

De ahhoz, hogy jobban belemélyedjünk a kriptovaluták összetett világába, először meg kell értenünk, mi is az a blokklánc. Leegyszerűsítve: a blockchain technológia egy digitális adatbázis vagy főkönyv, amely rögzíti vagy nyomon követi a világ összes tranzakcióját, amelyek kriptovalutákat érintenek. Ily módon kiküszöböli annak szükségességét, hogy központi vagy más kormányzati szervezet működjön, amely aktívan nyomon követheti és szabályozhatja az összes kriptovaluta tranzakciót. A blokklánc az, ami a Bitcoins-nak a decentralizáció egyik nagyon szerves jellemzőjét adja, ami nem egy adott ügynökség, kormány vagy szervezet kezében van. A Bitcoin valószínűleg a blokklánc egyik legfontosabb alkalmazása, de ez nem jelenti azt, hogy ez az egyetlen.

Ethereum: Bevezetés

Az Ethereum a blockchain technológia egy másik fantasztikus és közelgő alkalmazása, amely az utóbbi időben nagy vonzerőt kap. Lényegében az Ethereum ugyanúgy működik, mint bármely más kriptovaluta, az Ether nevű tokenekkel, amelyeket a Bitcoinshoz hasonlóan lehet megvásárolni vagy eladni. Minden olyan tranzakció, amely ezen Ether tokenek pénznemként történő felhasználásával történik, azonnal feltöltésre és rögzítésre kerül a blokkláncon, így nincs szükség olyan banki szervezetre, amely érvényesítené az ilyen tranzakciókat. Felszíni szinten, miközben a Bitcoins és az Ethereum között kirívó hasonlóságok vannak, bizonyára vannak sok hangsúlyos különbségek is. Míg a Bitcoin szinte kizárólag digitális valutaként működik, az Ethereum elsősorban egy digitális platform az alkalmazások futtatásához Ether tokenek használatával, ami azt jelenti, hogy több a zsetonjaid száma, annál nagyobb lesz az alkalmazások köre, amelyeket kihasználhatsz belőle . De hogyan folytatja ezeknek a zsetonoknak a beszerzését? Vannak olyan cserediákok, amelyek kifejezetten velük foglalkoznak? Ez a cikk minden ilyen kérdésre és egyebekre kíván választ adni.

Ether bányászata?


Amikor új kriptóérmék megszerzéséről beszélünk, sokan a bányászat felé tartanak. Az avatatlanok számára a bányászat az új érmék digitális feltárásának folyamata komplex számítási algoritmusok és matematikai feladatok megoldásával. Ez egy bonyolult géppel van összekapcsolva a számítógépeivel, és azoknak, akiknek szerencséjük van először a megoldáshoz jutni, megkapják az áhított, néhány érmés díjat. Most, hogy ez a módszer kiválóan működik a Bitcoins esetében, nem igazán érvényes az Ether tokenekre, egyszerűen azért, mert az Ethereum bányászata nem eléggé kivitelezhető a hozzá kapcsolódó túl magas költségek miatt.

De a kérdés továbbra is fennáll; ha nem a bányászat révén, akkor hogyan és hol sikerül az Ethereum vásárlása? Az alábbiakban felsoroljuk az Ether vásárlásának legeredményesebb, legbiztonságosabb és leghatékonyabb módszereit, és hogyan is kell fizetni érte.

Vásároljon Ethereumot hitelkártyákkal vagy betéti kártyákkal

A hitel- vagy betéti kártyák nagyban hozzájárulhatnak mindennapi tranzakcióink megkönnyítéséhez és sokkal kényelmesebbé tételéhez. Megszüntetik a tényleges készpénz hordozásának szükségességét, ezáltal csökkentve a poggyászfelesleget, amelyet készpénzünk biztonsága érdekében magunkkal kell vinnünk. Ezenkívül sokkal biztonságosabb hordozni őket, mint a készpénzt, mert még ha véletlenül is elveszíti a kártyáját, elég kicsi az esély arra, hogy valaki képes lesz elrabolni a pénzét, hacsak nem ismeri a biztonsági PIN-kódját, vagy megsértheti a biztonsági protokollokat . Az Ether hitelkártyával vagy bankkártyával történő vásárlása minimális, körülbelül 3,5% -os díjjal az egyik legéletképesebb és legbiztonságosabb lehetőség. A sok alternatíva közül felsoroljuk a három legjobb Ethereum tőzsdét, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy a hitelkártyás fizetési mód kiválasztásával vásárolhasson.

1. Coinbase

Coinbase-áttekintésA Coinbase egy biztonságos online platform, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kriptovalutákban végezzen tranzakciókat, azaz digitális érméket vásároljon vagy adjon el, sőt biztonságos digitális tárolókban tárolja azokat. Az olyan országokban, mint az Egyesült Államok, Kanada, Európa, Szingapúr és az Egyesült Királyság, aktívan működik, a Coinbase lehetővé teszi az Ethereum érmék azonnali vásárlását és 3,75% -os nominális díjat számít fel. Egy dolgot azonban meg kell jegyezni, hogy a Coinbase csak az éterrel foglalkozik, az Ethereum Classic-tal nem. Ahhoz, hogy hozzáférjen az Ethereum Classis-hoz, csak annyit kell tennie, hogy megvásárolja a Bitcoins-t a Coinbase-en, amelyet aztán a Binance-en az Ethereum Classic-ra lehet cserélni..

KEZDJE A COINBASE-T

2. CoinMama

érmamaA CoinMama az Ethereum adásvételének egyik legnagyobb problémamentes módja, főleg azért, mert kiküszöböli az ellenőrzés szükségességét, ha tranzakciója a 125 dolláros felső határ alatt van. Mindössze annyit kell tennie, hogy hozzon létre egy fiókot, és jelentkezzen be, ami aligha veszi el sok idejét. Miután bejelentkezett, vásárolnia kell, amely kevesebb mint húsz perc alatt megjelenik az Ethereum pénztárcájában. Ha egy dolog mégis hibás a szolgáltatással, az az, hogy túl magas díjat számítanak fel. A Coinbase 3,75% -ához képest a CoinMama minden tranzakciónál óriási 7% -os díjat számít fel. Ami azt illeti, a CoinMama minden ország bankkártyáját támogatja, és a világ bármely pontjáról elfogad fizetést. Ismét a Coinbase-hez hasonlóan a CoinMama is csak az Etherrel foglalkozik, az Ethereum Classic-tal nem. Az Ethereum Classic beszerzésének folyamata valójában ugyanaz marad, amely a CoinMama-on vásárolt bitcoinokat az Ethereum Classic-ra cseréli a Binance-en..

Kezdje el az érmemamával

3. BitPanda

bitpandaA BitPanda olyan szolgáltatásként indult, amely kizárólag a Bitcoins-nal és azok vásárlásaival foglalkozott. De az üzlet növekedésével a fejlesztők új módszereket kerestek az ügyfelek vonzására. Az egyik ilyen módszer az éteres vásárlások bevezetése volt. Ez a digitális valutákra vonatkozó közvetítő szolgáltatás Ausztriától származik, és hitelkártya-tranzakciókat tesz lehetővé Ether számára. A díj alacsony, ahogy lennie kell, és a tranzakciók azonnal, késedelem nélkül történnek. A Coinbase-hez és a CoinMamához hasonlóan a BitPanda sem értékesíti az Ethereum Classic-ot, és a BitPandán vásárolt bitcoinokért cserébe meg kell kapnia a Binance-től..

KEZDJE A BITPANDÁT

Vásároljon Ethereumot bankszámlák vagy átutalások segítségével

A második módszer, amelyet meg kell ismernie, az a közvetlen átutalások és a számlakifizetések. Biztonságos és kényelmes, a számlaátutalások nagyszerűek, ha úgy dönt, hogy nem visel magánál készpénzt vagy kártyát. Minimális tranzakciós díjuk van, és szinte egyetemes elérhetőséggel büszkélkedhetnek. A világ szinte minden nagyvállalata vagy online pénzváltási szolgáltatása támogatja a banki átutalásokat, ezáltal kiváló alternatívát jelentenek a kártyás fizetésekkel szemben.

1. Coinbase

Coinbase-áttekintésA Coinbase csatornaként használható Ethereum vásárlásokhoz. Egészséges vásárlási tapasztalattal és 1,49% -os tranzakciós díjjal ez egy másik nagyszerű lehetőség Ethereum tartalékainak feltöltésére. Az egyetlen korlátozás, amellyel szembe kell néznie, hogy jelenleg ez a funkció csak korlátozott számú országban érhető el. Csak akkor élhet teljes mértékben ennek a cserének az előnyeivel, ha Ön USA, Kanada, Egyesült Királyság, Szingapúr és Európa lakója. Ettől eltekintve az amerikai felhasználóknak esetleg valamivel több gondot kell átvészelniük az ACH bankrendszer késleltetett rendszerválasza miatt. Ezért egy tranzakció feldolgozása akár 7 napot is igénybe vehet. A kanadaiak viszont elég gyors tranzakciókat élvezhetnek, amelyek teljesítése 1-2 napig tart. Az Egyesült Királyság és Európa lakói is ugyanezeket az előnyöket vehetik igénybe, ha úgy döntenek, hogy a SEPA-t használják számlabetétekhez.

KEZDJE A COINBASE-T

2. Kraken

kraken logóA Kraken egy Európából származó kriptovaluta szolgáltatás, amely az Ethereum és az Ether egyik vezető kereskedelmi piacaként működik. Ha Ön Európában lakik, és hajlandó vásárolni Ether zsetonokat, akkor Kraken a legjobb megoldás a nagyszerű szolgáltatás és bizalom szempontjából. Ezenkívül sok más portállal ellentétben a Kraken rugalmasságot biztosít az Ethereum Classic közvetlen vásárlásához is.

Kezdje el Krakkennel

3. Ikrek

Ikrek logóAz Ikrek abban az értelemben hasonlít Krakenhez, hogy szinguláris régióban is lokalizálódik. Ha Ön az Egyesült Államok, különösen New York lakója, akkor jogosult élni ennek a titkosítási szolgáltatásnak az előnyeivel. Használja az ACH betétet a vásárlások végrehajtásához. Ezenkívül a Gemini most már olyan régiókat is szolgál, mint Kanada, Japán, Hong Kong, Korea és néhány európai ország.

KEZDJE A GEMINIKET

4. CEX.IO

cex io áttekintésAz Egyesült Királyságon kívüli székhelyű CEX.io egy teljes mértékben digitális pénznemekre és kriptovalutákra összpontosító csere szolgáltatás. Előfordul, hogy az egyik legtapasztaltabb és legrégebbi online kriptovaluta-szolgáltatás, és lehetővé teszi ügyfeleinek, hogy az ACH-n keresztül vásárolhassanak Ether tokent, ha Ön Amerikában van, vagy ha a SEPA-n keresztül, ha Európában tartózkodik.

Kezdje el a CEX.IO-val

Ethereum pénztárcák használata

Ideális esetben soha nem biztonságos tárolni Ethereum vagy Ether zsetonjait egy online tőzsdén. Veszélyesen hajlamosak a kibertámadásokra, és mindig nagy a valószínűsége annak, hogy hackerek ellopják érméit. Ezért javasoljuk, hogy adjon esélyt az e-pénztárcáknak. Ezek a kizárólag Ethereum számára készült digitális pénztárcák gyorsak, biztonságosak és biztonságosak. Minden szükséges tűzfal és biztonsági protokoll megvan, amelyek megvédhetik érméit a biztonság esetleges megsértésétől.

Vásároljon Ethereumot Bitcoins-szal

Elég sokat mondtak már a Bitcoins hatalmas népszerűségéről és globális elérhetőségéről. Folyamatosan meghaladó piaci értékük és az általános lakosság körében elterjedt őrület miatt szinte az összes kriptovaluta-tőzsde vagy tranzakciós portál lehetővé teszi a Bitcoins vásárlását. A legnagyobb oka ennek az, hogy a ma használt digitális pénzváltások többsége az ETH / BTC párost használja, ami azt jelenti, hogy az ügyfelek megvásárolhatják a Bitcoins-t a tőzsdéről, majd tovább kereskedhetnek a megvásárolt Bitcoins-szal az Ethereum Classic számára. Az olyan portálok, mint a Binance és a Changelly, kifejezetten lehetővé teszik az ügyfelek számára az Ethereum vagy az Ethereum Classic vásárlását Bitcoins-szal, vagy akár más kriptovalutákkal.

1. Binance

binance logóA világ legnépszerűbb és legnagyobb Bitcoin tőzsdéjének számító Binance ügyfelek millióit szolgálja ki napi rendszerességgel. A Binance szempontjából a legnagyobb tényező a Bitcoins letétbe helyezésének egyszerűsége, majd az érmék további felhasználása Ethereum vagy Ethereum Classic vásárlásához.

KEZDJE A BINANCE-T

2. GDAX

gdax-platformA GDAX rendkívül népszerű az Egyesült Államokban, és az összes online kriptovaluta-szolgáltatás közül az egyik legnagyobb fogyasztói bázissal büszkélkedhet. A Bitcoins könnyű átalakítása Ethereum vagy Ethereum Classic formátumúvá, a GDAX varázslatként működik. Azoknak a felhasználóknak, akik Bitcoine-jukat a Coinbase-ből vagy magából a GDAX-ből vásárolták, a folyamat még egyszerűbb, mivel nem is kell új fiókot létrehozniuk vagy regisztrálniuk magukat, hanem egyszerűen megkezdhetik a Bitcoins kereskedést.

Kezdje el a GDAX-szal

Vásároljon Ethereumot a Paypal segítségével

A Paypal minden bizonnyal lehetőséget nyújt a felhasználóknak a világ minden tájáról az Ethereum vagy az Ethereum Classic megvásárlására. Sajnos a módszer nem túl egyszerű. Először meg kell vásároljon Bitcoins-t a VirWoX-tól a Paypal-on keresztül. Ha ez megtörtént, bármelyik fent említett csere szolgáltatást igénybe veheti, mint például a Binance vagy a Changelly a BTC cseréjére Ethereumra vagy Etherre.

Vásároljon Ethereumot készpénzzel

Számos alkalmazás létezik a Bitcoins számára, ezért ma vitathatatlanul ez a legnépszerűbb kriptovaluta, amely elérhető a digitális piacon. A számos alkalmazás egyike az, hogy pénzt küldjön nemzetközileg anélkül, hogy az átutalási díj vagy külön díjak nagy részét fel kellene vonnia. Az Ethereum vásárlóiról viszont ismert, hogy általában csak spekulációs céllal vásárolnak. A fent leírt módszerekhez hasonlóan először is készpénzzel kell Bitcoin-vásárlást végrehajtania. A vásárlás befejezése után vegyen igénybe egy hasonló szolgáltatást Binance vagy Changelly a BTC cseréjére Ethereumra.

Ethereum GYIK vásárlása

Mindent elmondva, hogy az Ethereum tranzakciók most rendkívül kényelmessé és problémamentessé váltak. Széles körű elérhetőségük számos platformon, a fent leírtak szerint, változatos, de egyedi márkájú alkalmazásukkal párosulva potenciális jelölté válnak a következő nagy dologra, amelyre figyelni kell a kriptovaluta arénában található Bitcoins után. Ez a cikk arra tett kísérletet, hogy eligazítsa Önt az Ethereum vásárlásának leghatékonyabb és legjobb helyeiről, valamint arról, hogy milyen fizetési módokat használjon. Záró feljegyzésként megpróbálunk eloszlatni néhány népszerű tévhitet, néhány keresett választ adni és hasznos információkat nyújtani az Ethereum és Ether tokenek általános használatáról, beszerzéséről és tárolásáról..

A vásárlás megfelelő ideje

Hasonlóan a többi piachoz, az Ethereum piaca is nagyrészt kiszámíthatatlan. Szinte lehetetlen megjósolni a vásárlás optimális idejét, ezért minden Ethereum vagy Ether tokennel végrehajtott tranzakció önmagában kockázatot jelent. Előfordulhat, hogy jelentős mennyiségű pénzt keres egy áremelkedésből közvetlenül a vásárlás után, vagy akár még nagyobb összeget is elveszíthet, ha az árak hirtelen összeomlanak. Vannak azonban bizonyos stratégiák, amelyekkel minimalizálhatja a kockázatát. Az egyik rendkívül népszerű és hatékony módszer a dollárköltség-átlagolás, amely magában foglalja a teljes vásárlás felosztását bizonyos időtartamra és több tranzakcióra, így még akkor is, ha az ár bizonyos mértékben ingadozik, az elszenvedett veszteségek minimalizálódnak.

Kockázatok Társult

Mivel az Ethereum a kriptopénz viszonylag új formája, különösen, ha összehasonlítja a Bitcoins-szal, sokkal ingatagabb és kiszámíthatatlanabb is. Azok számára, akik érdeklődnek az Ethereum vásárlása iránt, nagyon ajánlatos elvégezni egy kis háttérellenőrzést a valután, áttekinteni a legújabb trendeket és a lehető legnagyobb mértékben kutatni a valuta életképességét. Ha mindezen átfogó kutatás után mégis hajlandóságot érez a vásárlás felé, csak akkor érdemes folytatnia és vásárolnia magának néhány Ether tokent.

Túlzott vásárlási idők

Mivel az Ethereum tőzsdék, szinte mindegyikük még fejlesztés alatt áll, és még nem érte el teljes potenciálját, továbbra is a hagyományos bankrendszerektől függenek tranzakcióik feldolgozásában. Ez a függőség gyakran vezet problémákhoz, mivel a banki rendszerek jellemzően meglehetősen lassúak, és az egyszerű tranzakciók feldolgozásához hosszabb időre van szükség. A közvetlenül bankszámlákról vagy hitelkártyákkal történő fizetések gyakran akár egy teljes hetet is igénybe vesznek. Mivel a tőzsde nem válhat el az étertől, hacsak és amíg az összes fizetést nem tisztázzák és elszámolják, Ethereum tranzakciók esetén gyakran van visszatartás.

Bányászat vagy vásárlás?

Amint a cikk elején elmondtuk, az Ethereum bányászat meglehetősen bonyolult és erőforrásigényes folyamat. Az Ethereum vagy az Ether tokenek megszerzéséhez jobb, ha egyszerűen megvásárolja őket, mivel ez sokkal egyszerűbb és kényelmes az átlagfogyasztó számára. Ezenkívül az Ether bányászatban felhasznált erőforrások mennyisége messze meghaladja azt a tényleges teljesítményt, amelyet Ön megszerez.

Legjobb fizetési mód

Az Ethereum vásárlásakor nincs egyetlen és egyetemes legjobb fizetési mód. Valójában nagymértékben függ az Ön preferenciáitól és a célok fajtájától. Például, ha alacsony költségű tranzakciókat keres, akkor a bankszámla-fizetések választása jót fog tenni. Hasonlóképpen, ha a magánélet véletlenül az Ön legfőbb gondja, akkor talán a Bitcoins-t kell használnia a vásárláshoz. Végül azok számára, akik kissé sietnek és nagy sebességű tranzakciókat keresnek, a hitelkártyás fizetés az út.

Vásárlás utáni műveletek

Ez megint olyan döntés, amelyet a felhasználó hozhat meg a legjobban, figyelembe véve, hogy mit tervez tenni az érmeivel. Ha azt tervezi, hogy tárolja őket, akkor a legjobb megoldás az, ha azonnal áthelyezi az érméket egy biztonságos hardveres pénztárcába úgy, hogy biztonságban maradjanak és bezárva legyenek egy páncélszekrénybe, ahol viszonylag nehezebb ellopni vagy hozzáférni hozzájuk harmadik felek. Kis számú érme esetében azonban az online pénztárca elegendő biztonságot nyújt, és remekül fog működni.

Ethereum vagy Ethereum Classic?

Anélkül, hogy sokat foglalkoznék az egész részleteivel, elegendő azt mondani, hogy az Ethereum blokklánc nemrégiben néhány változáson ment keresztül, és két külön ágra szakadt. Míg az Ethereum történetesen a kettő közül a nagyobb, az Ethereum Classic a kisebb, a felső határ körülbelül 200 millió dollár.

Bitcoin ATM támogatás

A befektetők és a vásárlók fejében is gyakran felmerülő gyakori kérdés az, hogy a Bitcoin ATM-ek támogatják-e az Ethereum kivonásait és tranzakcióit. A válasz nem. A Bitcoin ATM-ek ebben a pillanatban nem támogatják az Ethereum tranzakciókat. Ennek lehetséges oka az a tény, hogy az Ether jelzőket általában nem használják olyan széleskörűen, mint a Bitcoins, és a nemzetközi fizetésekben nincs tényleges kereslet az Ether iránt. Az étert még online vásárláshoz sem lehet felhasználni, vagy e-kereskedelmi webhelyeken lehet költeni, ezért egyértelműen nincs szükség az Ethereum támogatásának beállítására a Bitcoin ATM-ekben.

Készpénzes vásárlások és azok előnyei

Az Ethereummal történő készpénzes tranzakciók elsődleges előnye a magánélet. Amikor készpénzzel fizet egy kriptopénzért, mint például az Ether vagy a Bitcoins, akkor ezzel jár az az előnye, hogy névtelen marad a vásárláshoz. Ellenkező esetben, ha az adatvédelem nem jelent olyan nagy gondot az Ön számára, akkor valójában tanácsos hitelkártyás fizetéseket vagy bankszámla átutalásokat választani. Ez lehetővé teszi a gyorsabb fizetéshez való hozzáférést, nagyobb összegű vásárlást és még kisebb tranzakciós díjat is felszámolva ahhoz képest, amikor a Bitcoins-ra cserélted őket, miután ATM-ben vásároltad őket..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector