Loopring árjóslás (LRC) 2021-re, 2022-re és 2025-re

A Loopring egy decentralizált tőzsdei (DEX) protokoll, amelyben a kereskedők különböző blokkláncokon keresztül tehetnek kriptoeszközökkel tranzakciót anélkül, hogy privát kulcsaikat át kellene adniuk a centralizált tőzsdék letéteményeseinek (CEX). Más szavakkal, a hurok egy nem őrizetben lévő kriptográfiai protokoll, amely intelligens szerződéses algoritmusokat használ a kriptográfiai eszközök emberi részvétel nélküli tranzakciójához..

Így megpróbálja teljesíteni a blokkláncos forradalom legforradalmibb ígéretét: Az esze, a decentralizált pénzügyek (DeFi). A DeFi, amely a központi intézményekből a személytelen hálózatokba mozgatja a tranzakciókat, lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy megvédjék magukat a rosszindulatú szereplőktől (hackerek, tolvajok stb.) És a hibára hajlamos emberektől..

Az akadály az, hogy a blockchain technológia lassú. A hagyományos bankok kétszázszor olyan gyorsan dolgozzák fel a tranzakciókat, mint az Ethereum, amelyre a Loopring épül. Ebben a tekintetben a hiper-gyors DEX protokoll látása, de teljesen megtisztítva az emberi elemtől, utópikus illúziónak tűnhet..

Ennek ellenére Loopring messze utazott, hogy pontosan megvalósítsa ezt a jövőképet. Ebben a Loopring árjóslási cikkben megvizsgáljuk ennek a félelmetes projektnek a történetét és felmérjük a jövőbeli kilátásokat.

looping árjóslás

Hogyan működik a hurok?


A tranzakciók százszorosára növelése, miközben megőrzi a platform biztonságos, nem őrizetbe vett jellegét, Hurok az úgynevezett zkRollup protokollt használja. A plazma protokollhoz hasonlóan a zkRollup másodlagos blokkláncként is megjeleníthető a Ethereum fő lánc tetején rétegezve.

A másodlagos vagy „gyermek” lánc ezután felhasználható a számítás elvégzésére, a feldolgozási feladatok megkövetelésére, míg a fő lánc csupán az így kapott adatok tárolására használható. Más szóval, ahelyett, hogy a fő láncban lévő egyes tranzakciókat külön-külön dolgozná fel, a zkRollup feldolgozza a tranzakció kötegeit, láncolaton kívül, és az eredményt közli a fő lánccal. Az Ethereum szintű biztonság fenntartása mellett a Loopring több száz tranzakciót egyesíthet több blokkláncon keresztül.

A hurok lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy teljes ellenőrzést tartsanak fenn pénzeszközeik felett. Engedélyezhetik a pénzeszközök felvételét anélkül, hogy csalási bizonyítékokkal kellene szembenézniük. Soha nem kell sem a kriptográfiai eszközök letétkezelését átadniuk, sem a hálózatüzemeltetők vagy harmadik felek jóindulatában megbízni..

A hurkolás másodpercenként akár 2025 kereskedést (átvitelt) képes feldolgozni az On-Chain Data Available (OCDA) vagy akár 16400 kereskedést (nélkül). A hurokkötés olcsó is, kereskedésenként csak egy centi töredékét kell felszámítania (összehasonlítva a hagyományos platformokon elért több dollárral), ami végül szabványos járművé változtathatja a nagyfrekvenciás kereskedési algoritmusok telepítéséhez.

A hurkolásnak tulajdonítható, hogy hosszú utat tett meg a decentralizált finanszírozás legnagyobb kihívást jelentő problémájának megoldásában: a teljesítmény növelése a biztonság veszélyeztetése nélkül. Abban az időben, amikor számos kriptográfia cseréje külső hackelés áldozata lett, míg másokat rosszindulatú bennfentesek zsákmányoltak, a világnak biztonságos, átlátható és hatékony alternatívára van szüksége. Ha a hurok elérni tudja céljait, akkor az új korszakot indíthat el a pénzügyekben.

Hurok (LRC) Történelmi árelemzés

A 2017. szeptemberi kezdeti érmeajánlat (ICO) után a Loopring token 2018 januárjában megsértette a 2 dollárt, majdnem azonnal 50 centig zuhant. Miután ismét megemelkedett 1 dollárra, a token 2019-re és 2020 nagy részére 5-10 centi tartományban hanyatlott, mielőtt a 40-50 centes szintre emelkedett volna..

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

Az írás idején a Loopring token 39 centes áron van, ami 0,83 százalékkal emelkedett az elmúlt 24 órában. Az érmének van egy piaci korlát 484,25 millió, 1,37 milliárd LRC teljes ellátással.

hurkosHurok (LRC)

Rang: 87$ Ár (BTC) .000,00001100Piaci sapka$ 709,15 MVolum$ 55,85 M24h változás 1,99% Teljes ellátás1,37 B LRC

Hurok (LRC) Jövőbeli előrejelzési előrejelzések

A jövőbeli ár megjósolása eleve bizonytalan feladat, bár megfelelő elemzési eszközök és történelmi következtetések alapján ésszerű találgatás merülhet fel. Figyelembe kell venni egy adott kriptográfia volatilitását, valamint a teljes kriptográfiai ökoszisztéma környezeti összefüggéseit.

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 nap 0,380 USD -2,06%
1 hét 0,465 USD 19,8%
1 hónap 0,565 USD 45,6%
1 év 0,664 USD 71,1%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 év 0,664 USD 71,1%
2 év 0.681 USD 75,5%
3 év 0,945 USD 143%
5 év 1,17 USD 201%

* Ez az árjóslat a különféle forrásokból gyűjtött adatokon alapul, amelyeket kizárólag oktatási célokra szántak, és amelyeket nem befektetési tanácsként vettek figyelembe. A felhasználóknak saját kutatásukat kell elvégezniük befektetés előtt.

Loopring árjóslás 2021

Egy tapasztalt és kitűnő csapat irányításával az élén a Loopring stabilan fog tartani egész évben, még akkor is, ha a kriptovaluta egyre több befektetőt érdekel. Az előrejelzésnek és az algoritmikus elemzésnek megfelelően az 1 Loopring Token (LPR) ára 2021-ben potenciálisan 0,581 USD körül lehet.

Loopring árjóslás 2022

Egyre több egyéni és intézményi kereskedő valószínűleg elfogadja a blokkláncot algoritmikus és nagyfrekvenciás ügyletek lebonyolításához. Az elemzők előrejelzése szerint a Loopring, mint az e célra szükséges eszközöket kínáló kevés platform egyike, a közeljövőben széles körben elterjedt lesz. Az előrejelzésnek és az algoritmikus elemzésnek megfelelően az 1 Loopring Token ára 2022-ben 0,664 USD körüli lehet..

Hurok Árjóslás 2025

Néhány év múlva a blockchain technológia ugyanúgy behatolt a társadalom nagy részébe, mint az internet a kilencvenes években, vagy az okostelefon a 2000-es évek végén. A decentralizált pénzügyek viharral fogják el a világot; sok hétköznapi ember használ altcoin vagy stablecoin szokásos vásárlásokhoz. Alig marad olyan bank vagy befektetési vállalkozás, amelynek az eszköztárában nem lesz DEX protokoll.

Középtávon a Loopring jövője fényes. Valószínűleg átveszi versenytársait, hogy olcsó áron kínálja a kereskedőknek és a hétköznapi fogyasztóknak a szükséges funkciókat. Az elemzők előrejelzik, hogy ha fenntartja a jelenlegi lendületet, akkor 2025-ig és azon túl is hosszú évekig tartó bikafutáson megy keresztül.

As az előrejelzés és az algoritmikus elemzés szerint 1 Loopring token ára 2025-ben potenciálisan 1,10 USD körüli lehet.

A Loopring jó befektetés?

A Loopring megalapozott koncepcionális alapokkal, csúcstechnológiával és nagy teljesítményű csapattal rendelkezik (lásd alább). Mivel a blockchain forradalom arra készül, hogy a közeljövőben átvegye a pénzügyi világot, a Loopring valószínűleg elfoglalja jogos helyét a DeFi avantgárdban.

Más platformoktól eltérően a Loopring lehetővé teszi a „gyűrűs egyeztetést”, amelyben több kereskedő több megrendelése egyesül virtuális gyűrűk formájában. Ez lehetővé teszi a megbízások szétválasztását, így ha egy megbízás nem teljesíthető egyetlen tranzakcióval, akkor azt egy következő csengetéssel lehet feldolgozni, amíg a megrendelést végül ki nem töltik.

A verseny azonban kiélezett, a riválisokat nem szabad kézből elbocsátani. Versenyezni fog-e a Loopring más Ethereum alapú DEX protokollokkal, mint például a Kyber, a Bancor vagy a 0x protokoll?

Ezek a platformok mind azonnali tokencserét ígérnek csekély költséggel, bár a Loopring kivételével egyik sem büszkélkedhet a „gyűrűillesztés” innovatív technológiájával. A befektetők bölcsen követik e platformok összehasonlító pályáját az elkövetkező hónapokban és években.

Hogyan vásároljunk hurokot?

A hurok elérhető olyan cserékben, mint a Bithumb, a DragonEX és a Binance. Először meg kell nyitnia egy fiókot ezekben a cserékben, és kéttényezős hitelesítéssel kell biztosítania őket. A hurok ezekben a cserékben csak más kriptovalutákra, például bitcoinra cserélhető. Ezért, ha még nem rendelkezik titkosítással, először át kell mennie a Coinbase-be, hogy megvásárolja az első kriptotételét olyan fiat valutával, mint USD.

További információ a hurokról

A 2017. júniusi kezdete óta a Loopring a platform négy fő verzióját jelentette meg, az úgynevezett 1.0, 1.5, 2.0 és 3.0 verziót, amelyek mindegyike innovatívabb, mint a legutóbbi.

Az első verzió a fentiekben tárgyalt „gyűrűillesztés” funkciót kínálta; a második verzió (1.5) egy olyan kiegészítő funkcióval állt elő, amely kiküszöböli az elől futást a kereskedések során; a harmadik változat lehetővé tette a kereskedők számára, hogy az ERC20 tokeneket használják, nem csak az LRC-t, a közvetítők díjaként (bár az LRC használata továbbra is a legolcsóbb lehetőség); és a legújabb verzió tartalmazza a fent említett zkRollup protokollt, amely a biztonság feláldozása nélkül növeli a sebességet.

A csapat

A Loopring alapítója és vezérigazgatója Daniel Wang, kínai szoftvermérnök. Vezetői posztokat töltött be a Boston Scientificban és a Google-ban, mielőtt megalapította a Coinport központosított kriptovaluta-tőzsdét. Megpróbálta „soha nem látott átláthatóságot” kínálni ebben a cserében, mielőtt áttérne a Loopring DEX-re, a végső átlátható hálózatra.

Jay Zhou az Ernst and Youngban és a Paypal-ban dolgozott, mielőtt a kriptopénzre váltott volna. Ő írta a Loopring eredeti fehér könyvét. Most a Stanford mentora, ahol kriptovalutával és decentralizált alkalmazásokkal kapcsolatos tanácsokat ad a hallgatóknak.

Következtetés

A hurok egy ambiciózus érkezés a DeFi színtérre és az egyik legjobb gyakorlata. Gyors átbocsátási képességével és biztonságos architektúrájával olcsó, súrlódásmentes ügyleteket kíván lebonyolítani több blokkláncon keresztül rosszindulatú vagy másképp esendő emberi beavatkozás nélkül.

Versenytársaihoz képest három egyedülálló tulajdonságot kínál: „ring-matching” (amelyben a blockchain hálózatokon keresztüli megrendelések gyűrűként vannak csoportosítva, így minden megrendelés, amelyet egy tranzakcióban nem lehet teljesíteni, szétválik és külön-külön hajtja végre); „Kettős készítés (amely megakadályozza, hogy az éllovasok előre futjanak a megrendelés előtt, és ellopják a kereskedelmet, mielőtt az rendeződik;.

Ez lehetővé teszi a zökkenőmentes működést a blokkláncok között, mivel az adott platformon kereskedők használhatják saját preferált tokenjüket. Megalapozott alapjaival, robusztus felépítésével és egyedi alapjaival a Loopring készen áll arra, hogy az elkövetkező években viharral vegye el a pénzügyi világot..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector