Mi a legjobb befektetési kriptovaluta? [2021 FRISSÍTVE]

A kriptovaluták a pénz jövője, és sokan kezdik felvenni a trendet. Amint az utóbbi időben valószínűleg látta a piacon, a Crypto értéke ismét felrobbant. De mi a legjobb kriptovaluta, amibe befektetni lehet? A válasz attól függően változhat, hogy mit akar elérni.

A legtöbben azt gondolják, hogy a Bitcoin az legjobb befektetési kriptovaluta, de rengeteg más altcoin található a piacon, amelyekbe érdemes befektetni, hogy kiegészíthesse portfólióját. Olvassa tovább ezt a cikket, hogy megismerje a különböző lehetőségeket, hogy ne hagyja ki ezt a nagy feltörekvő piacot!

A legjobb kriptovaluta-összehasonlító táblázat

BitcoinLitecoinEthereumBinance érme
Értékelésünk: 5. Értékelésünk: 4 Értékelésünk: 4 Értékelésünk: 5.
Genezis dátuma: 2009. január 03 Genezis dátuma: 2011. október 08 Genezis dátuma: 2015. július 30 Genezis dátuma:  2017. július 08
Teljes ellátás: 21 000 000 Teljes ellátás: 84 000 000 Teljes ellátás: Végtelen Teljes ellátás: 179,883,948
Mindig magas: 19 665,39 USD Mindig magas: 360 USD Mindig magas: 1 448,18 USD Mindig magas: 39,68 USD
Legmagasabb likviditás Alacsonyabb tranzakciós díjak Powers dApp ökoszisztéma Tranzakciók nagy sebessége
A legstabilabb kriptovaluta Gyorsabb megerősítési idők Az intelligens szerződések királya Alacsony tranzakciós díj
Vásároljon Bitcoin-t Vásároljon Litecoin-t Vásároljon Ethereumot Vásároljon BNB-t

Mi a legjobb kriptovaluta, amibe befektetni lehet?

Jelenleg több mint 5000 kriptovalutát lehet befektetni 2020-ban. De mi megkapjuk a 4 legjobb kriptovalutát, amelyeket 2020-ban be lehet fektetni, és ezen túl biztosan profitot ad. A kriptovalutába történő befektetés kockázatos, de csak az egyikbe való befektetés így kockázatosabb. Tehát ne felejtse el diverzifikálni a kriptográfiai portfólióját, és csak azt fektesse be, amit elveszíthet.

# 1: Bitcoin (BTC)

A legjobb befektetési kriptovaluta


Amikor megbeszéljük, hogy hol kell befektetni a kriptográfiába, minden beszélgetés általában a Bitcoin-hoz vezet. Miért lenne ez? Mindent figyelembe véve ez azért van, mert a Bitcoin az eddigi legjobban használt kriptográfiai pénz. Ezenkívül robusztus és erős blokklánc-hálózattal rendelkezik, amely még soha nem állt le vagy sérült.

A Bitcoin digitális készpénz, amelyet 2009-ben egy homályos személy álnéven használt Satoshi Nakamoto. A tranzakciókat központi hatóság igénye nélkül hajtották végre – vagyis bankok nem voltak!

A Bitcoin felhasználható az Expedia vendégfogadóinak lefoglalására, az Overstock bútorainak keresésére és Xbox-játékok vásárlására. A promóció jelentős része mégis a meggazdagodáshoz kötődik. A bitcoin költsége nagy számban emelkedik 2017-ben, és az elmúlt hetekben előreláthatóan meghaladja minden idők legmagasabb szintjét a kriptovaluta piacon tapasztalható számos bullish fejlemény nyomán..

A Bitcoin piaci részesedése miatt jó befektetés. A Bitcoin a teljes digitális valuta piaci felső korlátjának több mint 60% -át képviseli. Ez határozottan azt jelenti, hogy gigantikus ereje van, ami a legjobb kriptográfiai pénzt jelenti az erőforrások 2020-ig történő felhasználására abban az esetben, ha fiatal vagy, vagy ha lényegében nem cserél sokat.

Bitcoin profik

 • Legmagasabb likviditás
 • A leghíresebb kriptovaluta
 • A Bitcoin rendkívül biztonságos PoW (Proof-of-Work) rendszeren fut

Bitcoin Cons

 • Nagyon ingatag ár
 • A Bitcoin nem méretezhető
 • Magas tranzakciós díjak

Vásároljon Bitcoin-t

# 2: Litecoin (LTC)

fektessen be a litecoinba

A Litecoin egy decentralizált, megosztott digitális valuta, amelyet 2011. október 7-én indítottak el, és 2011. október 13-án lépett életbe. Olyan, mint a Bitcoin, mégis több érme használható, gyorsabb megerősítési idő és jellegzetes hash algoritmus.

Mitől jó befektetés? A Litecoin a Bitcoin aranyának ezüstje. Ez az egyik első altcoin, és óriási piaci sapkával rendelkezik, szemben a másikkal altcoinok. Hasznos, gyorsabb és olcsóbb, mint a Bitcoin.

Ez az iparág egyik legmegalapozottabb altcoinja, amely az egyik legfontosabb kriptóként 2020-ban vásárolható meg. A meredek versenytől függetlenül a Litecoin napjainkban az egyik legmegbízhatóbb és leghasznosabb digitális pénznem..

Litecoin profik

 • A Litecoin nagyon folyékony.

 • A Litecoin megbízhatóbb a nagyobb veszélyességű érmékkel szemben, szerényebb piaci borítókkal és hálózatokkal.
 • A tranzakciók sokkal gyorsabban megerősítik, mint a Bitcoin.
 • Alacsonyabb díjak, mint a többi kriptovaluta.
 • Hosszú hírneve van a kriptopiac első tíz helyezettjében.
 • Robbanásszerű visszatérés lehetséges az emelkedő trendek alatt.

Litecoin Cons

 • Az alapító eszközértékesítése elrontotta a korai befektetők hírnevét.
 • A közelmúlt kissé meddővé vált.
 • Az eszköz felezésének nincs ugyanaz a hatása, mint a Bitcoin-nak.

Vásároljon Litecoin-t

# 3: Ethereum (ETH)

fektessen be az ethereumba

Az Ethereum a piaci kapitalizáció szerint a második legnagyobb kriptovaluta. Kiterjeszti a Bitcoin fejlődését. Ha a bitcoin programozható pénz volt, akkor ez az intelligens szerződések bevezetésével a világ első programozható blokklánca. Ez jelentősen kibővíti a blokklánc-technológia alkalmazását a pénzügyi területen túl.

Az Ethereum jelenleg az intelligens szerződéses platform vezetője. Az Ethereumra építhető alkalmazások puszta száma és az Ethereum tetején épülő blockchain fejlesztők száma az egyik legfontosabb választás 2020-ban.

Meg kell jegyezni, hogy jelenlegi méretében a skálázhatóság és a tranzakciós költségek továbbra is kihívást jelentenek. A láthatáron túli protokollfrissítés azonban kifejezetten megpróbálja megoldani ezeket a problémákat.

Ethereum Pro

 • Az Ethereum emellett rendkívül likvid, általában a 2. vagy 3. helyen áll a Bitcoin alatt.
 • Az Ethereum hű hálózattal és csoporttal rendelkezik.
 • Az Ethereum a dApp ökoszisztémát működteti.

Ethereum Cons

 • Az Ethereum a méretezéssel küzd
 • Az Ethereum bonyolult programozási nyelvet használ
 • Az éter inkább olyan, mint a gáz
 • Az Ethereumba történő befektetés kockázatos lehet

Vásároljon Ethereumot

# 4: BNB (Binance Coin)

binance érme

A Binance Coin a Binance használati érme. a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb cseréje. A „Binance” név a bináris és a pénzügy szóból származik, az előbbi a szópárra utal, míg utóbbi az iparágat írja le.

A Binance Coin jó befektetés? A legtöbb segédjogosítvány helyett a Binance rengeteg felhasználási esetet fedezett fel a BNB tokenek számára (és rendszeresen folytatják az új felhasználási esetek hozzáadását), amelyeknek fel kell váltaniuk a tokenek iránti érdeklődést – és ilyen módon annak költségét.

A Binance a világ egyik leggyorsabban fejlődő blokklánca. Mivel a Binance Coin-t fizetik a kereskedelem cseréjéért és számos különféle célért, a BNB az egyik leggyorsabban fejlődő digitális valuta 2020-ban, a csere mennyiségét tekintve.

Abban az esetben, ha azt szeretné, hogy megkülönböztesse digitális valuta portfólióját, hozzáadva egy hasznos jelzőt, amelyet egy erős üzleti előzménnyel és nagy csoporttal rendelkező szervezet adott, gondoljon a Binance érmére. A Binance a világ egyik leggyorsabban fejlődő kereskedése.

Mivel a Binance Coin-t fizetik a kereskedelem cseréjéért és számos különféle célért, a BNB az egyik leggyorsabban fejlődő digitális valuta 2020-ban, a csere mennyiségét tekintve.

Abban az esetben, ha azt szeretné remélni, hogy megkülönböztesse digitális devizaportfólióját egy erős üzleti előzménnyel és nagy csoporttal rendelkező szervezet által adott segédprogram-token hozzáadásával, gondoljon a Binance érmére.

Binance Coin Pro

 • A Binance Coin jelenleg az egyik leglikvidebb kriptovaluta
 • A költségek figyelemre méltó biztonságot mutattak (ellentétben a különböző digitális pénznemekkel), a folyamatos fejlődés mellett.
 • A költségeket 2019 közepén, a medvepiac idején kétségtelenül x3-mal növelték.
 • A BNB a Binance Exchange hírnevéből származik
 • Tranzakciók nagy sebessége

Binance Coin Cons

 • Binance Exchange-re korlátozódik
 • Alacsony tranzakciós díjak
 • A kínai szabályozási politikák hatása
 • A Binance felhasználók kedvezményeket kapnak a BNB érmékkel

Vásároljon BNB-t

Következtetés

Remélhetőleg most már alapismeretekkel rendelkezik arról, hogy mely kriptovalutákba lehet a legjobban befektetni. A kriptovaluta-befektetések spekulatívak. A költségek nagyon kiszámíthatatlanok, és a veszélyek nem összetéveszthetetlenek attól, ha az erőforrásokat szokásos erőforrásokba helyezik. Például a készpénzt általában egy számítógépes pénztárcában helyezik el – és ez azt jelenti, hogy az ügyes programozók elvehetik.

Ami a legfontosabb, hogy a 2020-as évre szóló legjobb kriptográfiai pénzben kiemelt érmék az általunk preferált számítógépes monetáris normák. A digitális valuta piacot egyelőre elárasztja a magas kiszámíthatatlanság, ezért számítani kell néhány ide-oda ingadozásra a portfólióban.

Mielőtt kriptográfiai pénzformákat vásárolna, győződjön meg arról, hogy kutatja a digitális valutát, tanulmányozva a fehér könyvet, és ellenőrizve annak rugalmas és költséges áramlását.

Az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb digitális pénznemeinket, amelyeket most és a jövőben is vásárolhatunk (külön kérés nélkül):

Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) és Binance Coin (BNB)

A kriptopénzek továbbra is spekulatív befektetéseknek tekinthetők, de a hatalmas hozam lehetőségét is bemutatják. Az iparban már végrehajtott beruházások nagysága azt jelenti, hogy az innovációk szinte biztosak, és valószínűleg új típusú gazdaság alakul ki.

Legalább ez egy olyan eszközosztály, amelyet érdemes megismerni, bár a befektetőknek óvatosnak kell lenniük és kerülniük kell a túlzott kockázat vállalását.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector