Monero árjóslás (XMR) 2021-re, 2022-re és 2025-re

Ön a Monero támogatóinak egyike, vagy szeretne többet megtudni róla? Gondolkodik a Monero érmébe történő befektetésről? Ezután olvassa tovább ezt a cikket, hogy többet tudjon meg a Monero árjóslásáról!

Mi a helyzet Moneróval? Először is privát. A Monero biztonságos, privát és követhetetlen digitális pénznem. Nyílt forráskódú, decentralizált és mindenki számára szabadon hozzáférhető. Ez az érme a CoinMarketCap első 20 helyezettje közé tartozik, így ez az egyik legnépszerűbb érme a piacon.

monero árjóslás

Monero történelmi árelemzése 

Monero 2014-ben Bytecoin villaként indult. A Monero kezdeti ára körülbelül 2,47 USD volt, amikor tőzsdén elérhetővé vált. Az XMR minden idők legmagasabb szintjét, 495,84 dollárt érte el körülbelül 3 évvel ezelőtt, 2018 januárjában. A Monero ára 2015 januárjában elérte a legalacsonyabbat, a 0,2130 dollárt..

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei


A cikk írásakor az XMR ára 148 USD. A Monero kereskedési volumene 1 263 533 987,95 USD. Jelenleg a piac tőkésítés az XMR értéke 2 632 886 108 dollár, amivel az érme a 16. helyet foglalja el a kriptopénzek rangsorában. Még egy fontos mutató, amely hasznos a befektetési döntéshozatalban, a befektetés megtérülése (ROI).

Monero megtérülése körülbelül 5887%. Ez azt jelenti, hogy ha ma vásárolta volna az XMR-t az eredeti áron, akkor 5887% -kal többet kapott volna dollár USD-ben. Ebben a pillanatban 17 806 932 XMR van a piacon. 

Másrészt a Monero egy teljesen privát blokklánc, amely nem mindig olyan fantasztikus. Néhány nappal ezelőtt egy híres tőzsde, a Bittrex bejelentette a döntést törölje Monero-t, néhány más magánvalutával együtt, mint például a Zcash és a Dash. Egy ilyen döntés okát még nem közölték, de ezt a kriptográfiai szabályozások és az FATF nyomása okozhatja..

E bejelentés után az XMR ára 169 dollárról 95 dollárra csökkent. Amit most láthatunk, az XMR ára már erősödik. 

moneroMonero (XMR)

Rang: 22$ 205,87 Ár (BTC) 0,00407900$ 3,67 BVtérfogat$ 635,01 M24h változás1,33% Teljes ellátás 0,00 XMR

Monero (XMR) jövőbeli előrejelzési előrejelzései

Mi lesz az XMR árával egy hét múlva? Egy hónap múlva? 10 év múlva? Nos, nem vagyunk bűvészek (egyelőre), de van néhány jóslat, amelyet megtehetünk, figyelembe véve a jelenlegi piaci helyzetet, a Monero ártrendjeit, a közelgő fejlesztési frissítéseket és másokat.

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 nap 151,513 USD 2,50%
1 hét 151.090 USD 2,22%
1 hónap 120,768 USD -18.30%
6 hónap 130,147 USD -11,90%
1 év 141.050 USD -4,60%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
2022 141,05 USD -4,60%
2023 173,8 USD 17,60%
2024 208,6 USD 41,10%
2025 400 USD 170,60%

* Ez az árjóslat a különféle forrásokból gyűjtött adatokon alapul, amelyeket kizárólag oktatási célokra szántak, és amelyeket nem befektetési tanácsként vettek figyelembe. A felhasználóknak saját kutatásokat kell elvégezniük befektetés előtt.

Monero árjóslás 2021

Néhány matematikai képletnek és technikai elemzésnek köszönhetően Monero árjóslatot lehet készíteni. A rövid távú jóslatok nem túl bullishek – éppen ellenkezőleg. A Gov Capital becslései szerint az XMR árfolyama 4,6% -kal csökken, és ez év végéig körülbelül 141 $ lesz..

Monero árjóslás 2022

Ezt követően egy évvel az ár 17% -ra emelkedik, és megközelíti a 174 dollárt.

Monero árjóslás 2025

A becslések szerint az XMR érme négy év múlva eléri majdnem a 400 dollárt. Ez azt jelenti, hogy az ár több mint 170% -kal nő.

Láthatja, hogy a hosszú távú előrejelzések sokkal pozitívabbak. Ez összefüggésben lehet a rövid piaci ingadozások hiányával is. Bár ezeket az előrejelzéseket csak technikai elemzések alapján adják meg, érdemes megfontolni azokat a műszaki újításokat és fejlesztési frissítéseket is, amelyek a Monero hálózaton fognak megvalósulni.

Mivel a piaci erőfölény aránya körülbelül 25%, az XMR ár függ / kódfüggő a kriptopiac mozgásaitól. Mégis azt is mondhatjuk, hogy az XMR érmeárfolyam jelentős mértékben meghatározza a piac mozgását.

A Monero által használt CryptoNote protokollnak köszönhetően az érme ára nem állítólag szuperérzékeny a bányászatra. Csakúgy, mint a Bitcoin esetében, a bányászok is jutalomban részesülnek, amikor új tranzakciós blokkokat adnak a blokklánchoz. De a CryptoNote lépésenkénti emissziós görbéjét, amely a Bitcoin-ra jellemző, egy sima váltotta fel: a jutalom minden blokknál csökken. Ez azért történik, hogy az érmék kibocsátási arányának hirtelen változása ne érjen sokkoló hatást az érmék piaci értékére.

Ennek még egy érdekes aspektusa, hogy az XMR fejlesztői hangsúlyozzák, hogy a Monero ára nem olyan fontos. A legtöbb figyelmet magára a technológiára kell fordítani, de nem az áringadozásokra. Az XMR áráról a Reddit-en nem szabad beszélgetni.

A Monero jó befektetés?

Abban az esetben, ha garantált profitot szeretne szerezni a kriptóiból, fontolja meg a kriptográfia vagy a DeFi szolgáltatásait, amelyek 100% -os garantált profitot hoznak Önnek. Az egyetlen dolog, hogy a profit potenciálisan jóval alacsonyabb lenne, mint az a nyereség, amelyet nagy áringadozásokkal rendelkező kriptovalutákba fektethet. 

Mindenesetre mindig szem előtt kell tartani, hogy a befektetések mindig kockázatosak. Az egyetlen dolog az, hogy a kockázati fok különböző a különböző eszközök esetében.

A cikkben említett árak feltételezései szerint a Monero valóban jó hosszú távú befektetés lehet. Például, ha ma 1000 dollárt fektet be az XMR-be, akkor 5 év múlva körülbelül 3618 dollárt kap. Jól néz ki, nem? A befektetési döntések meghozatalakor azonban mindig figyelembe kell venni az inflációt. Az inflációhoz igazítva a nyereség alacsonyabb lesz.

Hogyan vásárolhat Monero-t?

Az XMR az egyik legnépszerűbb érme a piacon, így meglehetősen egyszerű megvásárolni. Ha már rendelkezik számlával a tőzsdéken, akkor könnyen megvásárolhatja az XMR-t az egyik legnépszerűbb tőzsdén, például OKEx, Binance, Kraken, Bitfinex, Changelly és mások.

A Monero vásárlásának bemutatóját itt is megtekintheti

További információ a Moneróról

Mi az a Monero?

A Monero vagy XMR a CryptoNote protokollra épülő kriptovaluta, egy alkalmazási réteg protokoll. Ez a protokoll egyszeri gyűrűs aláírásokat vezet be az anonimitás biztosítása érdekében. Többnyire ez a protokoll a tranzakciók adatvédelmi növelésére irányul.

Mi olyan különleges az XMR-ben? Nos, a Monero egy blokklánc, amely a magánéletre és a cenzúrának ellenálló tranzakciókra összpontosít. Többnyire a kriptovaluták átlátszó blokkláncokat használnak, így a tranzakciókkal kapcsolatos minden információ nyitott és mindenki számára elérhető az interneten. A Monero blokklánc másképp működik.

Monero esetében a tranzakció összegei és az összes cím rejtve marad. Az összes tranzakció mindig privát, ami azt jelenti, hogy mások nem tudják megmondani, honnan kaptad a Monerót, hová küldted, vagy az érintett összeget.

Ez azért is nagyszerű, mert nem kell gondolkodnia azon, hogy Monero-ját hol használták, mielőtt birtokába került; nem kell gondolkodnia, hogy ez valamilyen tiltott forráshoz kapcsolódott-e vagy sem. Monero kimenetei úgy vannak létrehozva, hogy csak a tervezett címzett fogja felismerni őket. 

Ha felkeresi az XMR blokkfelfedezőjét, akkor észreveheti, hogy az egyetlen dolog, amit láthat, az a tranzakció kivonata vagy a művelet. Nem láthat semmilyen címet vagy tranzakciós összeget. Az alábbiakban láthatja a blokkfelfedezőn keresztül elérhető adatok példáját:

Monero története

A Bitmonero Bytecoin villaként jelent meg 2014. április 18-án. A bejelentés megtörtént Bitcointalk valakinek, akit mai köszönettel hívtak. Bejelentették, hogy az érme Bytecoin (BCN) / CryptoNote kódalapot használt, és a genezis blokkból indult. Egy idő után 7 ember fejlesztette ki a Bitmonero – Monero villát.

Egy ideig Bitmonero és Monero párhuzamosan dolgozott ugyanazon lánc megvalósításaként. De egy idő után a thankful_for_today eltűnt, és abbahagyta a kód frissítését, amely után a Monero lett a fő megvalósítás. Jelenleg az XMR hatalmas közösséggel és sok támogatóval rendelkezik a világ minden tájáról.

Tervek

Néhány ember aggodalmát fejezi ki a Monero tranzakciók méretével kapcsolatban – ez sokkal nagyobb, mint a legtöbb blokkláncé, a gyűrűs aláírások miatt. A csapat szerint ezt ki kell dolgozni. A csapat azon gondolkodik, hogyan lehetne optimalizálni.

Valószínűleg ezzel foglalkozik a Layer 2 megoldások bevezetése, de ez eldől. A Monero-nak azonban van egy úgynevezett dinamikus blokkmérete, így jelenleg a legtöbb blokk még a minimális blokkméretet sem éri el.

A csapat

A Monero egy nyílt forráskódú projekt, amelyet nem egyes központosított szervezetek működtetnek. Bármely fejlesztő, aki hajlandó segíteni, ezt könnyen megteheti. Több mint 500 fejlesztő járult hozzá a Monero-hoz, köztük az alap fejlesztőknek, amelyek kb. 30-at. Csak 7 fejlesztőt ismerünk a Monero-t létrehozók közül 7-ből – David Latapie és Riccardo Spagni.

Következtetés 

Az XMR lenyűgöző érme a technológia, a küldetés és az alkotók meggyőződése szempontjából. A csapat folyamatosan dolgozik a fejlesztésen. Nagyszerű dolog a fejlesztésben, hogy bárki részt vehet és segíthet, új lánc tevékenységeket vagy változásokat javasolhat.

Az érme azonban nehézségekbe ütközhet az örökbefogadással. Ennek oka lehet az XMR integrációjának bonyolultsága például a pénztárca támogatása kapcsán, ami kissé megnehezíti az alkalmazást. Ez is szabályozással történhet. De biztos vagyok benne, hogy a Monero-nak továbbra is megvannak a támogatói, mert szeretik az XMR-t a technológia és a küldetés szempontjából.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector