OMG hálózati árjóslat 2021., 2022., 2025. évre

Az OMG Network, korábbi nevén OmiseGo, célja, hogy nyilvános decentralizált pénzügyi hálózattá váljon, amely gyorsan pénzt és eszközöket tud átutalni világszerte. Az OMG az Omise fizetési szolgáltató társaság (a PayPal-hoz hasonlítható) utódja, amelyet Jun Hasegawa alapított 2013-ban. Az Omise Thaiföldön, Szingapúrban és más ázsiai országokban működik..

Amint a kriptográfiai forradalom kezdett eluralkodni a világon, Omise megbízta Vansa Chatikavanij-t, szakmája szerint egy vízkészlet-szakembert, hogy hozzon létre egy Ethereum kódtáblán, és működjön együtt az Ethereum alapítójával, Vitalik Buterinnel egy intelligens szerződéssel képes platform, amely gyors, olcsó, biztonságos tranzakciók több blokkláncon keresztül.

OMG Network árjóslás

A hagyományos pénzügyi tranzakciós eszközökhöz (gondoljunk Visa, Mastercard stb.) Képest a blockchain technológia lassú és nem hatékony fenevad. Míg a Visa és a Mastercard másodpercenként több ezer tranzakciót képes feldolgozni, az Ethereum húsznál kevesebbet.

Bármely kriptopénz-hálózatnak, amely reménykedik abban, hogy felveszi a versenyt ezekkel a létrehozott intézményekkel, százszorosára kell növelnie működését anélkül, hogy a biztonságot rontaná, vagy nem kívánatos centralizációt szerezne. Az OMG Network a saját maga növelésére szolgáló különféle javasolt eszközök közül a „Plazma protokollt” választotta: a tétet igazoló konszenzusos mechanizmus a kötegelt tranzakciók, nem pedig egyenként történő validálása érdekében.

OMG hálózat számos partnerséget kötött a délkelet-ázsiai régióban, köztük a thaiföldi McDonald’s-t is. A hongkongi székhelyű Genesis Block nemrégiben OMG-hálózatot szerzett azzal a céllal, hogy decentralizált pénzügyi (DeFi) platformká fejlődjön..


OMG Network Historical Price Analysis

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

Az OMG ártörténete változékony volt. Nem sokkal a 2017. júliusi bevezetés után az ár 2018 nyarán 12-25 dollár között mozgott és ingadozott. Miután 2019 nagy részében stabilan 2 dollár alatt tartott, 2020 elején lezuhant, az 1 dolláros küszöb alatt. 2020 decembere óta kismértékben nőtt, és valamivel meghaladta a 3 dollárt.

A cikk írásakor az OMG 4,25% -kal emelkedett, és 3,25 dolláros árfolyamon kereskedett. Van egy piaci korlát 456,02 millió dollár, 140,25 millió OMG forgalomban van.

omisegoOMG hálózat (OMG)

Rang: 88$ 4.98Ár (BTC) .000.00009900Piac$ 698,29 MVolum$ 566,29 M24h Változás2,55% Teljes ellátás140,25 M OMG

Istenem Jövőbeli előrejelzés előrejelzései

Az elemző a múltbeli trendeket útmutatóként felhasználva, a jelenlegi történelmi kontextust szem előtt tartva és a várható események figyelembevételével pontosan tudja előre vetíteni a jövőt. Az adatok és a megfelelő elemzési eszközök teljes körűvé tétele érdekében az elemző itt egy olyan nyugodt gondolkodásmódban részesül, amely megfelelő egyensúlyt teremthet egyrészt az „irracionális túláradás”, másrészt az indokolatlan pesszimizmus között..

Az ismeretlen ismeretlenek, a nem várt események és a nem kívánt következmények valós világa azonban mindig a színpadon kívül esik, és arra vár, hogy elménk vetületeire leselkedjen; van esély arra, hogy a jövő bizonytalansága végül legyőzi az elemzőt. És mindezen megfontolások mellett ésszerű előrejelzés indokolt.

 Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 nap 2,93 USD -9,00%
1 hét 2,99 USD -7.14
1 hónap 3,05 USD -5.27
1 év 8,47 USD 163%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 év 8,47 USD 163%
2 év 12,35 USD 283%
3 év 15,55 USD 382%
5 év 24,03 USD 646%

* Ez az árjóslat a különféle forrásokból gyűjtött adatokon alapul, amelyeket kizárólag oktatási célokra szántak, és amelyeket nem befektetési tanácsként vettek figyelembe. A felhasználóknak saját kutatásokat kell elvégezniük befektetés előtt.

OMG hálózati árjóslás 2021

Az OMG hálózat népszerűnek bizonyulhat Délkelet-Ázsia bank nélküli polgárai körében, akik örömmel szabadulnak meg a túlzott tranzakciós illetékektől. Az elmondhatatlan milliók számára az OMG lehet a szükséges megoldás. Az előrejelzésnek és az algoritmikus elemzésnek megfelelően az OMG token ára 2021-ben potenciálisan 3,00 USD lehet.

OMG hálózati árjóslás 2022

Az OMG Network némileg ígéretes jövővel rendelkezik, ha sikeresen bővíti a vállalatok közötti partnerségeket, és egyre több bankot nem ér el, még akkor is, ha bővíti DeFi képességeit. Az előrejelzés és az algoritmikus elemzés szerint az OMG ára 2022-ben potenciálisan 8,47 dollár körül lehet.

OMG hálózati árjóslás 2025

2025-re várható, hogy a blokklánc-technológia gyors fejlődése miatt a kriptovaluta tartós bikafutást fog tapasztalni, amelyhez hasonlóak talán csak a 90-es évek végének dot-com fellendüléséhez hasonlíthatók. A becslések szerint addigra az Ethereum és a válogatott alkalmazásai billió dolláros eszközök lesznek. Az Ethereum másodlagos láncaként előrelátható, hogy a plazma az OMG-vel együtt a tartós növekedésben részesül. Az előrejelzésnek és az algoritmikus elemzésnek megfelelően az 1 OMG token ár 2025-ben potenciálisan 21,85 USD lehet..

Az OMG jó befektetés?

A DeFi (decentralizált finanszírozás) kora a láthatáron van, mivel a blockchain technológia gyorsan fejlődik. Már nem csak a bitcoin bányászatáról van szó; az első vagy generációs blokklánc kódbázis (Bitcoin és Ethereum) alapján több száz új és innovatív alternatívát fejlesztenek ki, azzal fenyegetve, hogy a hagyományos pénzintézetek (bankok, hitelkártyák, Paypal stb.) futnak a pénzükért..

Ebben az izgalmas környezetben hol fér el az OMG Network? Itt a valóság nehéz és egyszerű: a verseny kiélezett, mások pedig jóval előrébb járnak a DeFi funkcióiban. A plazma protokoll alternatíváit, mint például a zkRollup (a plazmával ellentétben, a forró pénztárca kulcsfontosságú kihasználásokkal és a kriptográfiai támadásokkal szemben immun), széles körben használják az iparban.

A magát a „blokkláncok internetét” számlázó Cosmos jó úton halad egy skálázott és interoperábilis ökoszisztéma kínálatában, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az üzletet a blokkláncok között lebonyolítsák. A REN a Republic Protocol használatával lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy lopakodó megrendeléseket tegyenek a kriptográfiai sötét medencékbe. Ahhoz, hogy jó befektetésnek bizonyuljon, az OMG Network-nek gyorsan kell haladnia, hogy utolérje az ilyen versenytársait.

Hogyan lehet megvásárolni az OMG-t?

Az OMG a legtöbb mainstream tőzsdén megvásárolható, mint például a Coinbase, a Binance, a Kraken és mások. Sok ilyen központban először fiókot kell nyitnia, és kétfaktoros hitelesítéssel biztosítania kell. Mielőtt bármilyen kereskedést lebonyolíthatna, meg kell vásárolnia bitcoinot vagy ethereumot, amelyet az OMG-re cserélhet, a folyamatban lévő piaci árfolyamnak megfelelően..

További információ az OMG hálózatról

A csapat

Jun Hasegawa, az Omise alapítója megbízta a Vansa Chatikavanij-t az OmiseGo létrehozásával, amelyet később OMG Network-nek neveztek el. A duó Vitalik Buterint, az Ethereum alapítóját toborozta a projekt együttműködésére. A csapat és Joseph Poon, az Ethereum fejlesztője a fehér papír A csapat 2017 júniusában folytatta a program elkészítését az adaptált plazma protokollon. Az OMG-t nemrégiben a Genesis Block vásárolta meg, Buterin és Poon pedig más projektekbe sodródott.

Következtetés

A decentralizált pénzügyek ránk várnak, és sok blokklánc-vállalkozás versenyez egymással, hogy platformot biztosítsanak az üzleti tranzakciók valós és virtuális határokon átívelő lebonyolításához. A hagyományos pénzügyi intézményekhez képest azonban az olyan blokklánc, mint az Ethereum, lassú és nem hatékony. Az OMG Network megkísérli bővíteni az Ethereumot, hogy több tranzakciót lehessen lebonyolítani és rögzíteni a platformon a biztonság vagy a decentralizáció feláldozása nélkül..

Az OMG itt ötletes megoldást kínál. A plazmát használja a tranzakciók áthelyezésére a másodlagos láncra, ahol a fő lánc eltömődése nélkül kötegekben rögzíthetők és validálhatók. Az biztos, hogy az Ethereum ilyen módon történő növelése érdekében fel kell áldoznia a biztonságot vagy a decentralizációt; a fejlesztők dönthetnek úgy, hogy az ő preferenciájuk szerint hangsúlyozzák egymást.

Az OMG Network tehát ígéretes technológia. Annak eldöntéséhez azonban, hogy valóban a blockchain jövője-e, meg kell vizsgálnunk versenytársait, akik szintén tranzakciókat kívánnak lebonyolítani a blockchainokon keresztül. Az opciók bővelkednek a Chainlink, Synthetix, Cosmos, Ren és még sok másban. Vajon az OMG képes lesz lépést tartani a versennyel?

Mit kínál az, amit mások nem? Van ugyanolyan növekedési tere, mint mások? Ezekkel a kérdésekkel kell megküzdenie a befektetőknek, ha ki akarják értékelni a decentralizált finanszírozás izgalmas új tájának sajátos rését. Egyelőre nyitott kérdés, hogy ezek közül melyik nyitja meg a legszélesebb kaput a jövő felé, különben mindannyian ugyanolyan mértékben, különböző módon tesznek. Ez a kérdés egyre élesebbé válik, mivel a kriptovaluták mélyebben behatolnak a társadalomba.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector