OmiseGO árjóslás (OMG) 2021-re, 2022-re és 2025-re

Ha követi a kriptovaluta világot, hallhatott az OmiseGO-ról. Valójában egy ideje megtanítottam, hogyan vásárolja meg az OmiseGO-t.

Azok számára, akik most ugranak be, az OmiseGo egy blockchain alapú fizetési platform, amelynek célja a bank nélküli emberek online fizetése. Más szavakkal, az OmiseGO olyan akar lenni, mint a PayPal, de kriptovalutával.

Néhány hónap telt el azóta, hogy utoljára beszéltünk az OmiseGO (OMG) tokenről, és valószínűleg sokan gondolkodnak azon, hogy “jó befektetés-e az OmiseGO?” Olvassa el az OmiseGO részletes előrejelzését 2020-ra, 2022-re és 2025-re.

omisego árjóslás

OmiseGO történeti árelemzés


Az OmiseGO blokklánc 2017. július 6-án indult. Az OMG token ICO-ja 2017. június 23-án futott, ára 0,24 USD / OMG volt. Mint minden kriptovaluta esetében, az OMG árfolyama is jelentősen ingadozott. Az alábbi grafikon az OMG teljes történetét mutatja:

Az OMG árfolyama induláskor 0,39 USD volt, és 2018. január 13-án érte el csúcspontját, amikor 25,62 USD-t ért..

A mélypont alig több mint öt hónappal ezelőtt, 2020. március 13-án volt; ez egy nagyon rossz nap volt általában a kriptovaluták számára, és „napnak számít, amikor a kriptopiac felbomlott”. Aznap egy OMG értéke 0,35 USD volt

Jelenlegi ára, piaci cap & Ellátás részletei

Az OmiseGO ára jelenleg 1,60 USD, 223 millió USD feletti piaci korlát mellett, majdnem 51 millió USD 24 órás kereskedési volumen mellett.

Az OMG egyik figyelemre méltó aspektusa, hogy 140 245 398 tokenjének 100% -a már forgalomban van. Ez azt jelenti, hogy már nincs több kitermelhető jelző.

Ha az OmiseGO projekt elindul, az Ön tulajdonában lévő tokenek értéke drámaian megnő.

omisegoOMG hálózat (OMG)

Rang: 88$ 4.98Ár (BTC) .000.00009900Piac$ 698,29 MVolum$ 566,29 M24h Változás2,55% Teljes ellátás140,25 M OMG

OmiseGO árjóslás (jövő)

Természetesen senki sem ismerheti teljes biztonsággal a jövőt. De a kriptopénz-kereskedők olyan egyedi algoritmusokat fejlesztettek ki, amelyek elemzik a múltbeli árakat, trendeket és egyéb információkat a kriptopénzek rövid és hosszú távú árának megjóslásához..

Ezen algoritmusokhoz fordulva segíthetünk eldönteni, hogy egy adott token jó befektetésnek tűnik-e vagy sem.

Lássuk, hogyan néz ki az OmiseGO árjóslata:

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 nap 1,62 USD 1,25%
1 hét 1,83 USD 14,38%
1 hónap 1,79 USD 11,88%
6 hónap 2,83 USD 76,88%
1 év 3,60 USD 125%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 év 3,60 USD 125%
2 év 5,64 USD 252,5%
3 év 8,94 USD 458,75%
4 év 16,60 USD 937,5%
5 év 28,90 USD 1706%

OmiseGO árjóslás 2020

Az árjóslási algoritmusok szerint az OMG árának 2020 végére vagy 2021 elejére 2,8 USD körül kell lennie. Ez 75% -os értéknövekedést jelentene.

OmiseGO árjóslás 2022

2022 közepére az OMG értéke várhatóan körülbelül 3,6 USD lesz, ami jelenlegi árának 125% -os növekedését jelenti.

OmiseGO árjóslás 2025

Az OMG várhatóan 2025-re felszáll. Az ár várhatóan körülbelül 28,90 USD lesz. Még a jelenlegi legmagasabbnál is magasabb, és a jelenlegi árához képest 1700% -ot meghaladó növekedést jelent.

Az OmiseGO jó befektetés?

Mint minden blockchain projektnél, a tömeges elfogadás is a token sikerének és értékének kulcsa. Szilárdnak tűnik az az ötlet, hogy pénzügyi szolgáltatásokat kínálnak a bank nélküli embereknek.

Ha ez valós alkalmazásokká alakulhat át, például peer-to-peer fizetésekre, nemzetközi pénztári átutalásokra, betéti kártyákra vagy szolgáltatás-feltöltésekre, valamint a meglévő fizetési módokba történő integrációval, ez növelheti az OmiseGO-t.

És láthatjuk, hogy ebben az irányban lépéseket tesznek. Az OmiseGO platform potenciális használhatósága, valamint az algoritmus árjóslásai révén az OMG hosszú távon jó befektetésnek tűnik.

Hogyan lehet megvásárolni az OmiseGO-t?

Ha úgy döntött, hogy kezébe vesz néhány OMG tokent, rájön, hogy azok megvásárlása nem különbözik más kriptovaluták vásárlásától. Csak a megfelelő csere megtalálása, a fiók finanszírozása és a vásárlás kérdése.

Itt megnézhet egy teljes cikket az OMG vásárlásának részletes lépéseivel.

További információ az OmiseGO-ról

Mi az OmiseGO?

Az OmiseGO mind a blokklánc-alapú platform neve, mind pedig az adott platformot működtető titkosító token neve. Az OmiseGO blokklánc célja, hogy fizetési platformot hozzon létre (ami hasonló a PayPal-hoz) azoknak a millióknak a világ minden tájáról, akiknek nincs bankszámlájuk.

A csapat

Az OmiseGO-t Thaiföldön alapították, és jelenleg Thaiföldön, Japánban, Indonéziában, Szingapúrban és Malajziában működik. Csapatuk a következőkből áll:

  • Ezra Don Harinsut: vezérigazgató / társalapító
  • Jun Hasegawa: a csoport vezérigazgatója / társalapítója
  • Anuchit Chitpirom: operatív vezérigazgató
  • Frederico Araujo: Információs vezérigazgató
  • Robin Clart: technológiai vezérigazgató
  • June Seah: üzletfejlesztési vezérigazgató
  • Kazuhiro Koiso: pénzügyi vezérigazgató

Hol kereshetek OmiseGO híreket?

Annak megértése, hogy az OmiseGO sikere nagymértékben függ attól, hogy miként tudnak beépülni a meglévő szolgáltatásokba és más partnerségekbe, a csapat létrehozhatja azt, hogy Ön naprakész akar lenni a legfrissebb hírekkel.

Az egyik információforrás a hivatalos Twitter-hírcsatornájuk, @Omise.

Elolvashatja az OMG Network News Feed kattintását is itt.

A Cointelegraph munkatársainak van egy oldala az OmiseGO hírekhez, amelyet elolvashat itt.

Következtetés

Az OmiseGO egy izgalmas projekt. Emberek milliói szerte a világon, különösen Ázsiában, Afrikában vagy Latin-Amerikában, nincsenek bankban. Ha nincs bankszámlája, akkor nem férhet hozzá hitel- vagy betéti kártyához, és nem végezhet elektronikus átutalást.

Az OmiseGO fizetési szolgáltatásokat kíván nyújtani ezeknek az embereknek anélkül, hogy bankszámlát kellene nyitnia. De azoknak is kiemelkedő szolgáltatásokat szeretnének nyújtani, akiknek van számlájuk a banki bankkivonásra, ahogy mondják.

Egy olyan világban, ahol a decentralizált finanszírozás egyre népszerűbb, ez valóban vonzó javaslat. Az OMG hosszú távú előrejelzései jól mutatnak.

Jelenleg az OMG egy olcsó titkosító token, amellyel megszerezhetjük. Ha van néhány plusz dollár, akkor az OMG-t kétségtelenül érdemes megnézni.

És ha véletlenül kisvállalkozása van, érdemes megfontolnia a fizetések elfogadását az OMG-ben. Ne feledje, hogy az érme teljes kínálata már forgalomban van, ami azt jelenti, hogy ha a projekt elkapja, akkor az Ön tulajdonában lévő tokenek elég sokat érnek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector