PancakeSwap árjóslás (CAKE) 2021-re, 2023-ra és 2025-re

A decentralizált finanszírozás, vagy ismertebb nevén a „DeFi” továbbra is nagyobb előrelépést jelent mindenki számára a tisztességes, hozzáférhető, méltányos és átlátható pénzhez való hozzáférés biztosításában, és kétségtelen, hogy a PancakeSwap az egyik legérdekesebb projekt, amely ebből a térből származik.

A tavalyi év végén mutatták be, Palacsinta csere a Binance Smart Chain blokkláncra épülő, kialakulóban lévő decentralizált kriptovaluta-csere (DEX), amely gyorsan a BSC egyik legnépszerűbb decentralizált alkalmazásává (dAPP-ként) vált. Mindazonáltal, még mindig új állapota azt jelentette, hogy a CAKE árjóslatunk meglehetősen érdekes előrejelzésekkel állt elő.

Egyedülálló gazdasága segít a PancakeSwap saját faragványának kialakításában a DeFi szektorban azáltal, hogy a felhasználóknak okos automatizált piackészítő (AMM) algoritmussal, valamint egy kiterjedt digitális és decentralizált ökoszisztémával lehet kereskedni, hogy jobban megteremtsék és kibontják az értéket egy változatos kriptovaluták köre.

Összességében a PancakeSwap ígéretet mutat. Ez a fiatal platform azonban nagyon zsúfolt piacra lép, tele más, ismertebb blokkláncokkal. Tehát, kérjük, olvassa tovább, hogy többet megtudjon a CAKE-ár előrejelzésünkről és arról, hogy miért kell óvatosan optimista lenni.

PancakeSwap árjóslás

PancakeSwap történeti árelemzés


Elég új jelzőként a PancakeSwap még nem tartott ICO-t a natív valutájához, a CAKE-hoz. Érdemes azonban megjegyezni, hogy más tokenek jöttek létre a PancakeSwap decentralizált cseréjén való használatra, mint pl. FLIP és SZIRUP. Egyelőre ragaszkodunk a CAKE-hoz, de az alábbiakban többet megtudhat a különbségekről. Jelenleg az éretlen piac azt is jelentette, hogy az árára vonatkozó történelmi adatok minimálisak.

A CAKME a CoinMarketCap által összegyűjtött legkorábbi kereskedési adatok 2020. szeptember 29-én voltak. Nem sokkal a kereskedés megkezdése után a CAKE 2020. október 12-én minden idők legmagasabb szintjére, 1.170000 dollárra tetőzött. Ezt követően a CAKE minden idők mélypontjára zuhant. $ 0,198000 dollár 2020. november 3-án – kevesebb mint egy hónappal azután, hogy minden idők legmagasabb pontjait közzétette.

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

A CAKE az írás idején (2021. január 20.) 0,728056 dollárért kereskedik, ami 2,86% -os veszteséget jelent a 24 órás kereskedésben. Összehasonlításképpen: ez az ár 38,00% -os veszteséget okozna minden idők legmagasabb szintjéhez képest, és tekintélyes 267,70% -os nyereséget hozott a mindenkori mélypontról.

A PancakeSwap történelmileg meglehetősen ingatag módon kereskedett – ami egy újonnan bevezetett kriptovalutától várható -, ezért érdemes különös óvatossággal járni ezen a piacon történő vásárláskor..

A CAKE teljes ellátási sapkáját 150 908 916 CAKE kapta, 97 042 544 CAKE jelzőt forgalmazva. Árát figyelembe véve ez a CAKE piaci kapitalizációját 70 652 427 dollárra értékelné, ezzel a 266. legértékesebb kriptovaluta lenne..

palacsintacsere-tokenPancakeSwap (CAKE)

Rang: 52$ 11.53Ár (BTC) .0000.00022800$ 1,52 BVérfogat$ 201,68 M24h változás4,81% Teljes ellátás 0,00 TORTA

PancakeSwap (CAKE) jövőbeni előrejelzési előrejelzések

Bár egyre több a decentralizált kriptovaluta-csere, még több úton van, a PancakeSwap egyedülálló, mivel a Binance intelligens láncra épül.

A Binance kiterjedt hálózatához való csatlakozás nagy előny, mivel a PancakeSwap kihasználhatja a nagysebességű tranzakciók sokoldalúságát, a skálázhatóságot és az alacsony tranzakciós díjakat. Mint azonban már említettük, a PancakeSwap még mindig nagyon fiatal projekt, éppen a méhen kívül. Mint ilyen, a CAKE ár-előrejelzésünk azt mutatja, hogy nagyon óvatosnak kell lennie a megközelítésével kapcsolatban.

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 nap 0,734 USD 0,82%
1 hét 0,787 USD 8,10%
1 hónap 0,680 USD -6,60%
6 hónap 0,607 USD -16,56%
1 év 0,468 dollár -35,72%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
2022 0,468 dollár -35,72%
2023 0,279 USD -61,68%
2024 0,094 USD -87,06%
2025 0,068 USD -90,56%

PancakeSwap árjóslás 2021

Bár csak nagyon rövid pillantásra van szükségünk a diagramjainkon, hogy lássuk, a CAKE előrejelzése szerint bearish jövő lesz-e, nem szabad megfeledkezni arról, hogy a CAKE árjóslatunk csak algoritmikus modelleket képes összesíteni technikai tényezők alapján. Ráadásul nincs sok olyan műszaki adat, amelyre eleve erős alapot lehetne találni.

A szerves növekedés kulcsfontosságú tényezője a jó alapok, és minden bizonnyal rengeteg ígéret van arra nézve, hogy a PancakeSwap platformja többet kínál a leendő DeFi résztvevőknek, ezért ne csak névértékben vegye ezeket a számokat.

PancakeSwap árjóslás 2023

A PancakeSwap, bár már most is kiterjedt decentralizált pénzügyi platformmal rendelkezik, magasra törekszik egy ambiciózus tervvel, hogy még több szolgáltatást valósítson meg annak érdekében, hogy jobban kihasználhassa CAKE kriptovalutáját, és potenciálisan még tovább bővíthesse értékét.

A legközvetlenebb figyelem néhány vita a PancakeSwap ellenőrzési folyamatáról, látszólag feltárja okos szerződéseinek potenciálisan káros hibáit. Ilyen aggályokkal kell foglalkozni, hogy a PancakeSwap egy reményteljesebb jövő elérése érdekében magabiztosabb és lelkesebb felhasználói bázis növekedésével járjon.

PancakeSwap árjóslás 2025.

Kétségtelen, hogy nehéz ilyen messzire látni a jövőben, de mára már megtapasztalhattuk a break-it-make-it forgatókönyvet a PancakeSwap esetében. Nem kétséges, hogy a decentralizált finanszírozás (DeFi) a tömegek jövője lesz a pénzügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférés terén.

Kérdés, hogy előbb-utóbb mikor jöhet ez a jövő, és hogy a PancakeSwap-hoz hasonló platformoknak lehet-e helyük. Céljaik nagyon ambiciózusak, de a PancakeSwap-tól sok erőfeszítésre lesz szükség ahhoz, hogy erős alapot képezzenek az amúgy is erősen versenyző térben.

A PancakeSwap jó befektetés?

A CAKE árjóslatunk a rendelkezésre álló technikai adatok alapján nagyon bearish hangulatot mutatott natív CAKE kriptovalutájáról. Az alapvető szempont tanulmányozása azonban rózsásabb kilátást javasol a következő hónapokban és években.

A vegyes fogadtatás lehetővé tette számunkra, hogy megállapítsuk, hogy a PancakeSwap CAKE-je érdekes jelzés, amelybe belegondolhat, ha kedveli, hogy a hihetetlenül sokféle DeFi ökoszisztéma korai alkalmazója legyen, hogy segítsen új projektek támogatásában, tekintettel ígéreteire és lehetőségeire.

Ne feledje, hogy a főbb kriptovaluták, mint például a Bitcoin és az Ethereum, egy ponton hasonló helyzetben voltak, mint a CAKE ma. De még a tapasztalt befektetők számára is jó, ha rendkívül körültekintő vagy, tudván, hogy a PancakeSwap még mindig lejáró állapota azt jelenti, hogy a jövő és a hosszú távú fenntarthatóság még nem teljesen tartható.

Az is aggodalomra ad okot, hogy a decentralizált piactéren belül más nagyobb platformok, amelyek nagyobb kitettséggel és tapasztalattal rendelkeznek, mint pl Uniswap és ugyanolyan sokoldalú ökoszisztémája súlyos versenyt hozhat az olyan új belépők ellen, mint a PancakeSwap.

Ez azt jelenti, hogy a PancakeSwap emberei már elfoglalják céljaikat. Jelenleg ez a legnagyobb USP az egyedülálló automatizált piackészítő (AMM) modell, amely sokféle Binance-alapú, BEP-20 szabványos tokent képes kicserélni a PancakeSwap speciális áralgoritmusának felhasználásával.

A felhasználók könnyen kereshetnek jutalmat azzal is, hogy likviditásszolgáltatóvá válnak, és a CAKE tokenek használatát az egész platformon keresztül kiterjesztik tét, hozamgazdálkodás, lottószolgáltatás, beépített NFT piactér és még egy egyedülállóan létrehozott Initial Farm Offering token indító platform más BEP-20 kriptovaluták áramellátására.

Ez a szinergia a PancakeSwap CAKE és a Binance intelligens lánc többi része között a PancakeSwap ütemtervének megfelelően tovább bővül. A tervek szerint az IFO (Initial Farm Offering) újabb indításai a CAKE által hajtott új projektek finanszírozását vonják maguk után.

Ezen túlmenően szándékában áll hitelezési és hitelfelvételi szolgáltatás létrehozása, árrés-kereskedelem más BSC-alapú tokenekkel, NFT-piacuk bővítése a digitális eszközök CAKE-val történő jelképezésére a valós érték elérése, a határozott idejű tét és még a bináris opciók elérése érdekében.

Hogyan vásároljunk palacsintát (CAKE)?

Nagyon új kriptovalutaként a CAKE tokenek vásárlásának piaci lehetőségei egyelőre nagyon korlátozottak. A BSC blokkláncra építve a PancakeSwap CAKE jelzői természetesen szerepelnek a Binance Exchange-en, kereskedési párral mind a BNB, mind a BUSD számára. A PancakeSwap CAKE-t kínál több BEP-20 szabvány kereskedési párral.

A harmadik féltől származó cserék közé tartozik a Hotbit, a BKEX és a Bithumb. Mindig használhat olyan webhelyet, mint pl CoinMarketCap, vagy CoinGecko átfogóbb listát találni, amikor új tőzsdékké bővül.

További információ a PancakeSwap-ról.

Palacsinta csere egy decentralizált tőzsde (DEX), amely a Binance intelligens láncra épül. A platform fő szolgáltatása egy automatizált piackészítő (AMM), amely intelligens szerződésekkel hozza létre a kriptovaluta-kereskedési párokat – lényegében piacot – anélkül, hogy másik partnerre lenne szüksége a kereskedelemhez, mint egy tipikus megbízási könyv tőzsdén..

Az AMM segítségével az árképzési algoritmusok képesek létrehozni a szükséges kereskedési párokat ahhoz, hogy bizalmatlan módon cserélhessenek, a likviditási poolokban elkülönített tokenek felhasználásával. Lényegében ahelyett, hogy egy másik személlyel kereskedne, a likviditási készlet ellen kereskedik.

Kereskedőként ez azt jelenti, hogy valós áron tudsz kereskedni anélkül, hogy meg kellene egyezned az árral, amelyet egy másik kereskedő kegyelmében a megrendelési könyv határoz meg. Ez óriási gondot jelent a kis volumenű párok kereskedése szempontjából, mivel a spekulánsok képesek kihasználni annak volatilitását.

Befektetőként könnyen piackészítővé vagy likviditásszolgáltatóvá válhat a PancakeSwap-on. Azáltal, hogy kiválasztott zsetonokat helyez a likviditási készletbe a tőzsdén, jutalmakkal jutalmazza.

Háromféle token létezik, amelyeket a PancakeSwap épített fel, és amelyeket a tőzsdén különböző funkciókhoz használnak. A FLIP tokeneket a likviditásszolgáltatók (LP) keresik meg, ha kiválasztott tokeneket helyeznek el a szükséges tőzsde likviditási pooljaiban, vagy kereskedéseket hajtanak végre..

A CAKE tokenek – amelyek ennek a CAKE ár-előrejelzésnek a középpontjában állnak – jutalomként kerülnek megszerzésre a FLIP tokenek megszerzéséért, és a tőzsde egyéb szolgáltatásainak fő tranzakciós pénzneme is. A SYRUP tokenek a CAKE beillesztésével kerülnek megszerzésre a SYRUP Poolba, ahol a tulajdonosok minden CAKE blokk jutalom 25% -át megszerezhetik, és hozzáférést nyújthatnak a BSC-n elindított új tokenekhez.

Következtetés

A kockázat-szembeni jutalom régi doktrínája továbbra is igaz a CAKE árjóslatunkkal – csak azt szabad befektetnie a PancakeSwap-ba, amit hajlandó elveszíteni, de ugyanolyan egészséges optimizmus mellett.

Noha erősen versenyző piacra lép, a PancakeSwap valami örömteli és érdekes dolgot hoz a DeFi szektorba, a Binance intelligens láncának nagy sebességű, nagyszabású és alacsony díjas struktúrájának ígéretére épülő decentralizált cserével, ellentétben versenytársaival, amelyek más blockchain hálózatokra épültek, mint például az Ethereum.

Következésképpen a PancakeSwap sikere sokat támaszkodik a Binance-re, és a köztük lévő nagyobb szinergia reményeire támaszkodik, és összekapcsolódik a szélesebb decentralizált ökoszisztémával a láncok közötti kompatibilitás révén. Mindennek van kezdete, és története során hasonló szkepticizmus hangzott el a blockchain tér nagy részében, különösen a DeFi megjelenése során. A PancakeSwap nem különbözik a DeFi-től nem is olyan régen, és a heves rivalizálás ellenére ez egy érdekes projekt, amelyet érdemes megnéznie egy figyelmesen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector