PolkaDot árjóslás (DOT) 2021-re, 2022-re és 2025-re

Az érme technikai elemzésének alapjai a piaci árakció. A legtöbb rövid távú kereskedő az árműveletek segítségével határozza meg, mikor kell be- és kilépni a kereskedelemből a támogatás és az ellenállás segítségével. Ahelyett, hogy a piac ármozgását befolyásoló alapvető tényezőkre összpontosítana, az árművelet a piac ártörténetére összpontosít.

Ezt a módszert alkalmazza a legtöbb kereskedő jelcsoportokban az érme árának megjóslásához. Ebben a Polkadot árjóslási útmutatóban azonban meglátjuk, hogyan használhatnánk az árműveletet a DOT hosszú távú értékének meghatározására. 

Polkadot árjóslás

Mielőtt belevetnénk magunkat a Polkadot árjóslásába, tegyünk baba lépéseket, és először vizsgáljuk meg a projektet. Az egyik első dolog, amellyel érdemes foglalkoznia érme hosszú távú birtokosaként, a projekt integritása, mivel ez befolyásolná az árat a következő években. 

A Polkadot egy egyedülálló blokklánc protokoll, amely egyetlen hálózatban több lánc támogatására épül. A protokoll kifejezetten a blokklánc trilemma megoldására épül, biztosítva a tranzakciók decentralizált és biztonságos működését, miközben továbbra is skálázható és interoperábilis. A Polkadot-ot a Web3 Alapítvány támogatja, és a Parity Technologies fejlesztette ki.

A Polkadot-ot Gavin Wood és Jutta Steiner alapítja, akik mindketten az Ethereum korábbi vezetői. A skálázhatóság javítása érdekében a Polkadot kétféle blokkláncot működtet, a relé láncot, amely a fő, és az ejtőernyőt, amelyből a felhasználók betáplálják a fő hálózatot. Ez a kialakítás biztosítja a hálózat biztonságát és a tranzakciók méretezhetőségét. Ebben a Polkadot árjóslási útmutatóban meglátjuk, hogy a piaci árakció hogyan segíthet a DOT árának a legközelebbi jövőben történő meghatározásában. 


PolkaDot történeti árelemzés 

A Polkadot Alapítvány 2017 októberében indította el az első ICO fordulóját, és mintegy 140 millió dollárt gyűjtött. A részvények felének 10 000 000 DOT eladása után azonban a cég veszteséges volt, és további két értékesítési fordulót kellett végrehajtania 2019-ben és 2020-ban. Indulásakor a Dot 6 dollárnál kezdte az árutazást, majd 2,81 dollárig zuhant. Bár 2020 szeptemberében egy DOT ára elérte a 6,11 dollárt, 2020 decemberéig 4,95 dollárra süllyed.

2021. január 16-ig azonban Dot új, minden idők legmagasabb pontját érte el, elérve a 19,05 dollárt. Ez az új ATH azonban a DOT tokenek újradinominálásának eredménye volt. Az ICO során azoknak a felhasználóknak, akik 30 dolláros érmét vásároltak, 100 dollár új érmét ajánlottak fel 6 dollárért, így az egyetlen érme átlagos ára 600 dollár volt. A DOT piaci sapkája egy napon belül nulláról több mint 5 milliárd dollárra emelkedett, és elérte a top 10 rejtjelezési rangsort is. 

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

Az írás idején a DOT ára 17,51 USD, 24 órás kereskedési volumene 3 387 502 065 USD. A DOT jelenleg az érmepiaci felső korlát 4. helyén áll, és az elmúlt 24 órában 3,95% -os csökkenő tendenciát tapasztalt. A DOT piaci felső határa 14 499 126 403 USD, forgalmazott kínálata pedig 902 337 018 DOT.

Ennek ellenére a maximális ellátottsága nem ismert. Az XLM aktív kereskedelméhez olyan tőzsdékben találja meg, mint a Binance, a BiKi, a Huobi Global, az OKEx és a BitZ. A DOT legutóbbi csúcspontja 2021. január 16-án volt, 19,05 dolláron, és jelenleg -15,6% -kal csökken, míg minden idők legalacsonyabb értéke augusztus 20-án volt, 2,70 496 dolláron.. 

polkadotPolkadot (DOT)

Rang: 6$ 34,00 Ár (BTC) .0000,00067400$ 33.10 BVérfogat$ 1,11 B24h Változás1,67% Teljes ellátás1,05 B DOT

PolkaDot (DOT) jövőbeni előrejelzési előrejelzések

Az egyik tényező, amely befolyásolja az érme bikafuttatását, eltekintve az érme iránti nagy kereslettől, a csapat tevékenysége lehet. A Polkadot csapata az érmék újraelosztását hajtotta végre korábbi befektetői számára, és ez lendületet váltott ki a piacon. Ugyanakkor mit vár ennek a tokennek a jövője? Egyes szakértők előrejelzéseiket különböző tényezőkre alapozták, a technikai elemzéstől a mesterséges intelligencián alapuló előrejelzésekig.

A Coinpedia úgy véli, hogy 2021 év felére a DOT 25% -kal tovább emelkedik, majd 10 dollárral zárja az évet. 2025-ben azonban a Coinpedia azt jósolja, hogy a DOT eléri a 42 dollárt, ami 200% -kal több, mint az aktuális ár, az írás idején. Másrészt a Digitalcoinprice elemzői 2021 elején 20 dollár feletti növekedésre számítanak, és 2022-re a DOT ára eléri a 26 dollárt.

A Walletinvestor teljesen más előrejelzésekkel rendelkezik, és a DOT árának 90% -ot meghaladó csökkenését látja a következő években. A CoinArbitrageBot pozitív az előrejelzésében, mivel úgy látja, hogy a DOT 2024-ben 40 dollárt ér el. 

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 nap 18,57 USD 5,7%
1 hét 16,98 USD -9,36%
1 hónap 17,05 USD 0,41%
6 hónap 10,17 USD 67,64%
1 év 19,76 USD 48,53%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
2022 19,76 USD 48,53%
2023 23,25 USD 15%
2024 27,87 USD 16,57%
2025 35,77 USD 22%

* Ez az árjóslat a különféle forrásokból gyűjtött adatokon alapul, amelyeket kizárólag oktatási célokra szántak, és amelyeket nem befektetési tanácsként vettek figyelembe. A felhasználóknak saját kutatásukat kell elvégezniük befektetés előtt.

PolkaDot árjóslás 2021

Az előrejelzés, az algoritmikus elemzés és az árműveletek segítségével 2021 év végére azt jósoljuk, hogy egy Polkadot (DOT) eléri a 19,76 dollárt, ami lenyűgöző 48,53% -os növekedést jelent az év során. 

PolkaDot árjóslás 2022

Előrejelzésünk szerint a DOT ára 15% -kal emelkedik 2022 végére, és egy Polkadot (DOT) körülbelül 23,25 dollárt érhet. Ez 15 %% -os áremelkedést jelent, és nagyobb lesz a növekedési várakozás. 

PolkaDot árjóslás 2025

A Polkadot célja egy olyan hálózat létrehozása, ahol több blokklánc is kölcsönhatásba léphet, és továbbra is skálázható és biztonságos marad, és 2025 év végére azt jósoljuk, hogy a DOT ára 45,62 dollárt érhet el. Lehet, hogy lassú év lesz, de azzal zárulna, hogy a DOT 21,59% -os növekedéssel pihen.

A PolkaDot jó befektetés?

Számos tényező határozza meg az érme sikerét, és ezek a tényezők a csapattól, a felhasználási esettől a piac jelenlegi állapotáig terjednek. Nincs azonban biztos módszer annak meghatározására, hogy melyik érme lesz jó befektetés. Ennek ellenére a Polkadot korrekt befektetésnek tűnik. Indítása óta stabil növekedést sikerült elérnie, és a skálázhatóság terén sok lehetőség rejlik.

Ugyanakkor a hosszú lejáratú tulajdonosoknak azt is figyelembe kell venniük, hogy az érme értékét a FUD és a FOMO is befolyásolhatja, ezért ezt figyelembe kell vennie, ha hosszú távú befektetési célból érmét vesz fel.. 

Hogyan vásárolhat PolkaDot-t?

Mielőtt megfontolná az érme megvásárlását, a befektetőnek válogatnia kell azt a pénztárcát, amelyen az érmét tárolják. Bár a rövid lejáratú tulajdonosok vagy kereskedők általában tőzsdén tartják az érmét, hogy megkönnyítsék az átutalást, amikor eljön az értékesítés ideje. A DOT-ot azonban tárolhatja olyan pénztárcákban, mint Cobo pénztárca, Guarda pénztárca, TokenPocket, Swipe pénztárca, Trust pénztárca, Lunie pénztárca, PolkaWallet és Parity Signer.

Ne felejtse el leírni a magánkulcsokat, és biztonságban tartani a jelszavát. A következő lépés egy tőzsde megszerzése a DOT vásárlásához. A DOT-t a Binance, a BiKi, a Huobi Global, az OKEx és a BitZ webhelyeken szerezheti be.

1. LÉPÉS: Hozzon létre egy Binance-fiókot, és fejezze be a telepítési folyamatot, beleértve a 2FA ellenőrzési folyamatot is a biztonság érdekében.

2. LÉPÉS: Alapozza meg pénztárcáját úgy, hogy banki átutalással vagy hitelkártyájával dollárt fizet be pénztárcájába.

3. LÉPÉS: Konvertálja USD-jét BTC-re vagy ETH-ra, majd vásárolja meg vele a DOT-ot. 

Mostantól tarthatja vagy cserélheti a DOT-ját. Hosszú távú tulajdonosok számára bármelyik pénztárcába átviheti DOT-ját. A rövid távú tulajdonosok az DOT tőzsdén kereskedhetnek az ármozgás segítségével az ár mozgásának meghatározásához. 

További információ a Polkadot-ról

Mi az a PolkaDot?

A Polkadot egy többláncú blokklánc protokoll, amely lehetővé teszi az oldalláncok számára a nyilvános blokkláncokkal való összeköttetést a kommunikáció és az interoperabilitás egyszerűsítésével. A Polkadot lehetővé teszi több Parachain nevű melléklánc csatlakozását a Relay lánc nevű főhálózathoz, ezáltal biztosítva a tranzakciók méretezhetőségét és biztonságát.

A Polkadot-ot 2016-ban alapította Gavin Wood (az Ethereum társalapítója), Peter Czaban és Robert Habermeier. A Polkadot-t a Parity Technologies fejlesztette ki, amelyet Gavin Wood és Jutta Steiner alapított 2015-ben. A Polkadot első kódját 2017-ben tették közzé a GitHub-on, 2018-ban pedig két koncepciót igazoltak, míg a Polkadot első ejtőernyőjét 2018 júliusában vetették be. A DOT aktív kereskedelme azonban 2020 augusztusában kezdődött.

A méretezhetőség biztosítása érdekében a tranzakciókat a Relé láncban véglegesítik, amely a Polkadot fő blokklánca. A 2020-as tesztelés szerint a Polkadot másodpercenként több mint 1000 tranzakciót képes feldolgozni a reléje segítségével, hogy elkülönítse az új tranzakciók hozzáadását a tényleges tranzakciók érvényesítésétől..

Másrészt az ejtőernyők a Relay lánc számítási erőforrásait használják a tranzakciók pontosságának megerősítésére. Más blokkláncokhoz való kapcsolódáshoz a Bridges lehetővé teszi a Polkadot számára, hogy kommunikáljon és tokeneket cseréljen más blokkláncokkal, például Ethereum, EOS, Cosmos és Bitcoin. Ebből a Polkadot árjóslásból azt láttuk, hogy a 

A csapat

A Polkadot csapatának tapasztalt társalapítói vannak, és a svájci Web3 Alapítvány kiemelt projektje a decentralizált és funkcionális web elősegítésére összpontosít. A Polkadot-nak vannak kutatói az Inria Paris és az ETH Zürichtől, a Polychain Capital partnerei, valamint a Parity Technologies fejlesztői, akik a Web3 Alapítvány jóvoltából dolgoznak..

A Polkadot-nak három társalapítója van, Thiel munkatársa és a Rust közösség egyik régóta tagja, Robert Habermeier, Dr. Gavin Wood, aki az Ethereum társalapítója és CTO-je, valamint Peter Czaban, a Web3 Alapítvány technológiai igazgatója. Ebből a Polkadot árjóslatból láthatjuk, hogyan befolyásolhatja a csapat tevékenysége egy token árát.

Végső ítélet 

A Polkadot jól kezdte az érmét, amely 2020 vége felé kezdett kereskedni. Nagy lehetőségeket rejt magában, és bár ez nem ERC-20 token, a piaci sapka rangsorában lenyűgözően a 4. helyre emelkedett. A Polkadot jelenleg azon dolgozik, hogy az ütemtervben szereplő terveket teljesítse.

Remélhetőleg az ütemterv elkészülte befolyásolhatja az árát a felfelé irányuló rally felé. A PolkaDot már most is remek kritikákat kap, és a „Különféle elosztott főkönyvi technológiák európai ökoszisztémájának társadalmi és közjó céljára történő átkutatása” című 10 különböző projekt egyikeként szerepelt. Azonban a következő években ez a Polkadot árjóslási útmutató az ár növekedését jósolja a DOT-ból, amely valószínűleg minden idők legmagasabb szintjét, közel 45 dollárt érné el. Remélhetőleg a Polkadot javítja a méretezhetőségi ígéret teljesítését, mivel ez alacsony tranzakciós díjakat és gyorsabb tranzakciókat eredményez a blokkláncok között. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector