Solana árjóslás (SOL) 2021-re, 2023-ra és 2025-re

A pénz felhasználásának és elosztásának jövője egyre világosabbá válik, ahogy kezdjük látni a decentralizált finanszírozás, vagy a DeFi, mint közismert módon, folyamatos növekedését és elfogadását. Azonban a nagyobb blokkláncok, például az Ethereum körüli korlátozások többségét is kezdjük kibontani, amelyek a DeFi-szolgáltatásokat kínáló számos alkalmazást és platformot olyan kérdéseken keresztül működtetik, mint a rossz méretezhetőség, a hosszú visszaigazolási idők és a magas tranzakciós díjak..

Ez aztán itt Solana nem csak ezeket az akadályokat oldja meg, hanem többet is kínál cserébe azzal a képességgel, hogy nagyobb potenciált tudjon kihasználni a decentralizáció. A Solana egy nagy áteresztőképességű, egyrétegű blokklánc, áttörő újításokkal, amely a nagymértékben méretezhető blokklánc-infrastruktúrák kiépítésére összpontosít, anélkül, hogy feláldozná a hálózati biztonságot vagy a decentralizáció alapelveit..

Cserébe ez segít a növekedés-központúbb és nagyfrekvenciás alkalmazások támogatásában, amelyek általában megbénítanák a többi blokkláncot, miközben megtartják mind a megbízás nélküli, mind az engedély nélküli elosztott protokollt.

A jelző, amely ezt az erős hálózatot táplálja, a SOL, és ha tovább olvassa, akkor azt tapasztalja, hogy a Solana árjóslásunk nagyon fényes jövőt jósol, amelyet a folyamatos erőteljes elfogadás támaszt alá, és így méltó versenyzővé teszi, hogy kiegészítse portfólióját.

Solana árjóslás

Solana történeti árelemzés


Megalakulása óta a Solana öt különböző finanszírozási kört futott SOL jelzői számára, négy magáneladással. Első magfinanszírozási körét 2018. április 5-én tartották, amely 3,17 millió dollárt gyűjtött. Ez később két különálló A sorozatú, 2018. július 9-én meghirdetett finanszírozási fordulóval tetőzött, amelyek közel 20 millió dollárt gyűjtöttek össze a főbb befektetési alapoktól és kockázatitőke-társaságoktól. 2020 februárjában és márciusában további két értékesítést tartottak, amelyek összesen további 4 millió dollárt gyűjtöttek.

A Solana SOL tokenjei a közelmúltban elindított legújabb kriptovaluta projektek közé tartoznak, a CoinMarketCap szerint a legkorábbi kereskedési adatok 2020. április 10-től kezdődnek. Mint ilyen, mindig különös óvatossággal kell eljárnia, amikor egy újonnan betört piacra költözik. Nem sokkal azután, hogy nyilvánosan elkezdte kereskedni, a SOL 2020. május 11-én minden idők legalacsonyabb szintjére, 0,5052 dollárra csökkent..

A SOL-nak azonban nem kellett sokáig, hogy 2020 közepe táján parabolikusan emelkedjen, majd 2020. szeptember 1-jén a mindenkori csúcsot, a 4,9400 dollárt csúcsra tette..

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei.

Amióta elért minden idők legmagasabb szintjét, azóta a SOL visszafelé korrigált, majd 2020 decemberének végén ismét gyorsan emelkedett. Az írás idején (2021. január 15-én) a SOL ára 3 3600 dollár volt, ami 24 órás 0,86% -os csökkenés.

Messari adatai szerint, ha megvásárolta volna a SOL-ot a 2020-as nyilvános értékesítés során, jelképenként 0,2200 dollárért – bár a 2018-as első vetőforduló SOL-ára csupán 0,0400 dollár volt – megdöbbentő 1427,27% -os megtérülést ért volna el.

Kereskedelmi értékéhez képest a SOL mai ára csupán 32,08% -kal lenne alacsonyabb a mindenkori csúcson, és lenyűgöző 564,81% -os nyereséget mutatna a mindenkori mélyponthoz képest. A SOL-t deflációs eszközként tervezték, és összesen 500 000 000 SOL-ellátással rendelkezik. A Solana azonban beírta az égési algoritmusba is a teljes készlet csökkentését, ezáltal a teljes forgalmát 488 630 611 SOL-ra csökkentette írás közben..

A jelenlegi forgalomban lévő készlet 261 900 137 SOL, ami a Solana piaci felső határt 879 539 929 dollárra értékelné, ezzel a 44. legértékesebb kriptovaluta lenne..

solanaSolana (SOL)

Rang: 24$ 13.66Ár (BTC) .0000.00027100Piac$ 3,61 BVtérfogat$ 189,54 M24h változás 6,4% Teljes ellátás488,63 M SOL

Solana (SOL) jövőbeni előrejelzési előrejelzései

Annak ellenére, hogy egy nagyon születő projekt, 2020 robbanásszerű év volt a Solana számára, amelyet már a választott blokkláncnak választottak a növekvő számú decentralizált platform számára, különösen a DeFi szektorban. Az előrejelzések szerint a Solana 2021-ben és azt követően is nyomon követi látványos növekedését, mivel más méretezhető megoldások, például az Ethereum várható ETH 2.0 frissítése még nem nyerték el teljes funkcionalitásukat. Mint ilyen, a Solana árjóslásunk nagyon bullish jövőt jósol.

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 nap 3 776 USD 12,38%
1 hét 4,407 USD 31,16%
1 hónap 3,620 USD 7,92%
6 hónap 4,726 USD 40,65%
1 év 6,156 USD 83,21%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
2022 6,156 USD 83,21%
2023 8 970 USD 166,96%
2024 11,806 USD 251,37%
2025 14,351 USD 333,27%

Solana árjóslás 2021

A Solana SOL-jeleit körülvevő technikai tényezők alapján a rendelkezésre álló algoritmikus modellekből nagyon bullish hangulatot tudtunk összesíteni. Látva, hogy mekkora figyelmet fordítottak a decentralizált pénzügyi platformokra, amelyekre éppen most dagadtam rá 22 milliárd dollár zárolt érték 2021 januárjától a Solana szilárd alternatívát jelent az Ethereum számára az olyan alkalmazások és platformok számára, amelyek a nagy növekedés felé törekszenek. Következésképpen láthattuk, hogy a SOL 2021 közepe táján túllép minden idők csúcsán.

Solana árjóslás 2023

Mostanra a Solana elleni legnagyobb kihívás az, hogy olyan jól bejáratott blokkláncok, mint az Ethereum vagy az EOS, a hálózathoz szükséges szükséges frissítéseket valósítanák meg a kínzó méretezhetőségi problémák megoldása érdekében, beleértve a lassú feldolgozási időket és a magas díjakat. A Solana számos újítása azonban még mindig erős alapokra helyezheti társaival szemben, ideértve a várva várt frissítéseket is, hogy jobb láncok közötti kompatibilitást biztosítsanak a Solana és más, SOL tokenjeivel működő blokkláncok között..

Solana árjóslás 2025

Nehéz megjósolni, mennyit változik a pénzügyi világ négy hosszú év alatt, de erősen fogadnánk, hogy a decentralizáció értéke nagyobb előrelépést jelent mindennapjaink nagy részében a decentralizált finanszírozás (DeFi) általános elfogadásával és a nagyobb mértékű kiépítéssel. decentralizált alkalmazások (dAPP). A Solana nagy méretezhetősége robusztus, jövőbiztos választást jelent a platformok számára. Ennek a sokoldalú és nagy teljesítményű blokkláncnak a natív valutája miatt a SOL nagyon csábító befektetési lehetőségsé válik.

A Solana jó befektetés?

Amint azt a Solana árjóslati előrejelzésünk is megmutatta, a Solana SOL-jának nagyon erős technikai alapja van, köszönhetően a nagy hasznosságnak mint segédeszköznek és hosszú távú deflációs gazdasági modelljének, hogy a szűkösség révén nagyobb értéket érjen el. A SOL nagyszerű ajánlat, ha azt tervezi, hogy hozzáadja a kosarához, de óvatosnak kell lennie a SOL fiatal és még éretlen piacára való beköltözéssel kapcsolatban is. Még egy alapvetőbb nézőpont felé visszatekintve, a Solana projektje úttörő megoldásokat vezetett be a felfelé skálázás fő kihívásainak megoldására.

Először van egy decentralizált blokklánc-hálózatunk, amely elméletileg támogatni tudja a mai nagy mainstream platformokat, ha a váltást és a vállalati szintű szolgáltatásokat nyújtják, miközben továbbra is fenntartják a robusztus biztonságot, a gyors feldolgozást és az alacsony költségeket. A Solana egyrétegű blokklánca delegált tétbiztosítási (dPoS) konszenzus algoritmust futtat, de egy forradalmi skálázási megoldással kombinálva egy decentralizált „órán” keresztül, az úgynevezett Proof-of-History (PoH) néven..

Ez lehetővé teszi a Solana blokkláncának, hogy másodpercenként több mint 50 000 tranzakciót dolgozzon fel, nagyon alacsony, 400 ms-os blokkidővel, és ugyanolyan alacsony, mindössze 0,00001 dolláros költséggel minden tranzakcióért.

A Solana hálózatát világszerte 488 csomópont-hitelesítő biztosítja, és 2020 márciusa óta több mint 5,5 milliárd egyedi tranzakciót dolgozott fel. A Solana blokklánca nagyon sokoldalú, mivel sokféle szolgáltatást képes támogatni, amelyek könnyen létrehozhatók a népszerű kódoló nyelvek segítségével . Legfőbb felhasználási esete jelenleg a DeFi szektorban található, amely képes pénztárcákat, piactéreket, tőzsdéket, fizetési platformokat, előrejelző piacokat, hitelezési vagy hitelfelvételi szolgáltatásokat, decentralizált felhőszolgáltatókat, adattárolókat és még sok mást működtetni..

A Solana növekvő érdeklődést tapasztal abban is, hogy számos Web3 platform alapjaként használják. Jelenleg 68 projekt fut a Solana blokkláncán, vagy partnerségben vannak a Solanával az új technológiák megosztása és közös fejlesztése érdekében. Legtöbbjük kiemelkedő név a blokklánc térben. Az olyan nagy kupakú állókeretek, mint a Tether és a Circle USDC, a Solanát használják az egyik blokkláncként, amely biztosítja kiterjedt hálózatukat. A Chainlink a Solanával is együttműködve fejlesztett ki egy biztonságos, nagy sebességű orákulumot a bináris opciós kereskedelem meghajtására.

A Solana legnagyobb közelgő hálózati frissítése, a Wormhole szintén bővíti a Solana SOL-alapú blokkláncának használhatóságát. Ez egy decentralizált „híd”, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az eszközök egyszerű átadását a Solana és más láncok, például az Ethereum között. Ez azt jelenti, hogy a DeFi platformok kihasználhatják a Solana nagysebességű, olcsó és méretezhető blokkláncának előnyeit, miközben továbbra is másutt végeznek elszámolásokat. Ez a láncokon átívelő interoperabilitás a SOL nagyobb elfogadását és az azt követő értéknövekedést eredményezné.

Hogyan vásárolhat Solanát?

A csomópont-hitelesítők SOL-jelzőket keresnek, mivel segítik a Solana blokkláncának működését és biztonságát. Natív pénznemként az intelligens szerződések végrehajtását és a tranzakciós díjakat SOL-ban fizetik. A Solana deflációs gazdasági modelljének köszönhetően a token-tulajdonosokat arra ösztönzik, hogy tegyék el a SOL-tokent, hogy részesüljenek a megnövekedett szűkösségből, miközben biztosítják a hálózatot.

A kialakulóban lévő SOL-tokenek nehezebben megtalálhatók kívülállók számára, és csak néhány cserében támogatottak, leginkább a Binance, az OKEx, az FTX, az MXC és a Bithumb. Megtalálhatja a támogatott piactérek átfogó listáját, például CoinMarketCap, vagy CoinGecko.

További információ a Solanáról

A technológiai szektor úttörő veteránjai, például az Intel, a Qualcomm, a Dropbox és még sok más által alapított Solana blokklánc hálózatot kínál, amely nagy áteresztőképességgel, skálázhatósággal és alacsony díjakkal büszkélkedhet, miközben csak egy réteget használ a projektek közötti nagyobb összetettség érdekében ökoszisztémája. Solana legismertebb és legzavaróbb újítása a blokklánc térben a Proof-of-History (PoH) létrehozása és széles körű megvalósítása. A decentralizált vagy elosztott hálózatokban a fő kihívás az, hogy megállapodást találjanak a tranzakciók konkrét időpontjáról és helyéről.

A Solana PoH-ja Verifyable Delay Functions (VDF) segítségével minden csomópont helyileg generált időbélyegeket adhat ki az SHA256-on keresztül, így szinkronizált és elfogadható „órát” állít elő az egész hálózaton. Az eredmény az egyenletes időbélyegek terjesztése, amely lehetővé teszi az adatok sokkal hatékonyabb feldolgozását. Ez azt eredményezi, hogy Solana sokkal nagyobb méretezhetőséget ígér, mint más versengő blokkláncok, miközben az ASIC-ok számára is megnehezíti a blokklánc “támadását”.

A Solana hét további fő újítást sorol fel átfogó megoldásának részeként, amelyek a hagyományos blokklánc-hálózatokat széleskörűen telepítve sújtják:

• Torony-bizánci hibatűrés (BFT) konszenzusos mechanizmus – a Solana implementálta a bizánci hibatűrés (BFT) PoH-ra optimalizált változatát. A konszenzusos szavazás előtt felhasználja a Solana blokklánc szinkronizált „óráját”, hogy csökkentse a kommunikáció általános költségeit és késését, valamint az egész hálózatra kiterjedő koordinációt. Amint az érvényesítők megállapodnak a tranzakciók sorrendjében való szavazásról, az kanonikussá válik, és nem állítható vissza.

• Turbina – A Solana a „Turbine” nevű egyedi blokkterjesztési protokollt használja, amely a hálózatán működő nagy számú csomópontot képes támogatni anélkül, hogy befolyásolná a teljesítményt. Ahelyett, hogy egy csomópont teljes egészében továbbítaná az adatokat az összes többi csomópontra, az adatokat kis csomagokra bontanák. Ezeket a csomagokat továbbítja az egyes validátoroknak, amelyek ezt követően egyidejűleg továbbítják egy másik csomópont csoportjának. Lehetővé teszi az adatblokkok rekonstruálását akár részleges csomaggal is.

• Gulf Stream – A Solana a „Gulf Stream” -et használja Mempool nélküli tranzakció-továbbítási protokollként, amely lehetővé teszi a csomópont-validátorok számára a tranzakciók gyorsabb végrehajtását, a megerősítési idők csökkentését és a validátorok memória-sávszélességének csökkentését..

• Sealevel – Solana a Sealevel elfogadásával a világ első párhuzamos intelligens szerződéseinek futási idejévé válik. Támogatja a tranzakciók párhuzamos végrehajtásának képességét a Solana egyrétegű architektúráján belül. A Sealevel megtalálja az összes nem átfedő tranzakciót egy blokkon belül, és párhuzamosan végrehajtja azokat a Solana blokklánc teljesítményének további optimalizálása érdekében.

• Csővezeték – A csővezeték a Solana tranzakciófeldolgozó egysége az adatok ellenőrzéséhez. Optimalizálási mechanizmust fogad el a „processzelés” néven ismert processzortervezésben, ahol az adatokat lépéssorozat alapján kell ellenőrizni, az egyes hardverek kezeléséhez különböző hardverekkel. Ez lehetővé teszi az adatok érvényesítésének hatékonyabb elvégzését, és jobban kihasználja a rendelkezésre álló hardvereket.

• Felhőszakadás – A Solana a Felhőszakadással megoldja az elosztott hálózaton vezetett számlák nyomon követésének kérdését, a memória méretének hiánya vagy a korlátozott hozzáférési sebesség miatt a hálózati teljesítmény csökkenése nélkül. A Cloudbreak egyidejű olvasásokat és írásokat használ fel a RAID 0 konfigurációban a szilárdtestalapú meghajtókon (SSD)..

Archivátorok – A Solana blokklánc adattárolóját az ellenőrzők az „Archiválók” nevű csomópontok hálózatába töltik ki. A feldolgozott adatokat elosztják és szétszórják a csomópontok között, biztosítva ezzel a nagyobb biztonságot a hálózaton belül, és hogy az adatokat decentralizált főkönyvben tárolják.

Következtetés

DeFi alig néhány évvel ezelőtt robbant be a helyszínre. A nagy bankok és intézmények hosszú és folyamatos ellenőrzése után végre láthattuk a demokratizálódás kezdetét a pénzügyi iparban. A DeFi készen áll arra, hogy jövője legyen annak, hogy az emberiség miként fog kölcsönhatásba lépni a pénzügyi szolgáltatásokkal, mindenki számára hozzáférhető, olcsó, átlátható és tisztességes hozzáférést biztosítva. De mint az életben bármi, a jövő felé tett lépések azt jelentik, hogy az ember végül találkozik néhány botlással.

A Blockchain eddigi rövid fennállása alatt több mint néhány csuklás volt, és a jövőben kétségtelenül többet fogunk szembesülni. De itt és most még mindig nagy kihívások vannak, amelyek megakadályozzák a nagyszabású elfogadást és integrációt. A Solana találmány szerinti blockchain célja, hogy mindezt megoldja azáltal, hogy olyan hálózatot kínál, amely sebességet, méretezhetőséget és költséghatékonyságot kínál, anélkül, hogy elveszítené azokat az alapvető értékeket, amelyek a decentralizált blokkláncokat olyanokká teszik, amilyenek. Amint az már a Solana árjóslatunkban is nyilvánvaló, nagyon reményteli jövő vár ránk ennek a fiatal projektnek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector