SushiSwap árjóslás (SUSHI) 2021-re, 2022-re és 2025-re

Annak ellenére, hogy a Bitcoin 2009 óta működik, a kriptovaluta piac új. Olyan új valójában, hogy rengeteg új terminológiát és nevet kellett kitalálni és hasznosítani. Az olyan kifejezések, mint a hodling, a tokenomics, a FOMO, ma már egyre inkább mainstream-vé válnak.

Számos kriptó, például Ethereum, Polkadot, Litecoin, VeChain, Uniswap stb. Ennek ellenére néha az új projektek és protokollok fejlesztői vagy feltalálói meglehetősen fülbemászó vagy akár aranyos nevekkel állnak elő.

Ez a SUSHI árjóslati cikk megvizsgálja a Sushiswap jellemzőit, és mitől olyan egyedi és ellentmondásos. Ezenkívül rövid és hosszú távon is megnézi a tokénje, a SUSHI árelõrejelzését (megint semmi köze az ételhez), hogy kiderüljön, ez a token valóban friss-e és jó-e a portfólió egészségéhez.

SUSHI árjóslás

Más projektnevek azonban elég furcsák, ha nem is zavarók. Az ilyen neveknek néha valójában semmi közük a kriptovalutához vagy a decentralizált pénzügyekhez (defi).

Szóval mi van, ha létezik egy decentralizált csere (dex) platform projekt, amely nem csak új, de egy ilyen furcsa névvel is rendelkezik? Sőt, ez a dex, nevén kívül, komoly vitákat is okozott a születése körül, és kivel versenyez. Ez a dex nem más, mint a Sushiswap, és nem, semmi köze a japán konyha finomságához, ahogy ez az író eredetileg gondolta.


Sushiswap Történelmi árelemzés 

Sushiswap egy éve sincs. A történelem hiánya miatt kissé nehéz lehet elemezni a prediktív előrejelzéshez. Azonban mit lehet mondani róla, ott volt az ár.

A SUSHI token 2020. augusztus 28-án indult. 3,44 USD áron indult. Röviddel ezután azonnali emelkedést tapasztalt mind az ár, mind a piaci felső határ tekintetében. Az ár szeptember 1-ig 10,19 dollárra emelkedett a CoinMarketcap adatai szerint.

Ezt követően a SUSHI ára lassú, de folyamatos csökkenést kezdett tapasztalni az azt követő hónapokban (erről bővebben egy kicsit). Csak valamikor november közepén kezdett el újabb áremelkedést tapasztalni. A bikapiac hatásainak megfelelően a SUSHI ára tovább emelkedett, a 2020-as évet 2,687 dolláros árral fejezte be..

Az ár azonban nem állt meg ebben. Ahogy beléptünk az új évbe, az ár tovább emelkedett. Január 9-én aznapi 4,62 dollárról január 11-ig körülbelül 3,40 dollárra esett vissza, hogy 2021. január 16-ig ismét gyorsan 7,37 dollárra emelkedjen. A Bitcoin árának folyamatos csökkenése miatt egy SUSHI ára is elkezdődött. hogy egyenletesen lemenjen.

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

A cikk írásakor egy SUSHI ára 6,13 USD. A CoinMarketCap szerint a 47. helyen áll az egész kriptopiacon. Piaci felső határa 787 456 067 dollár, forgalomban lévő készlete 127 244 443 SUSHI. Maximális ellátása 250 000 000.

A SUSHI -5,18% -os árat tapasztalt az elmúlt 24 órában. Az elmúlt 7 napban azonban 12,85% -os növekedést tapasztalt.

sushiSushi (SUSHI)

Rang: 43$ 16.92Ár (BTC) .0000.00033500Piaci tőke$ 2,17 BVérfogat$ 722,04 M24h Változás2,37% Teljes ellátás202,59 M SUSHI

Sushiswap (SUSHI) Jövőbeli előrejelzés-előrejelzések

Több forrás és azok alapjainak elemzése után úgy tűnik, hogy a SUSHI token nagyon pozitív kilátásokkal rendelkezik. Például a Wallet Investor nemcsak a Sushiswap-ot skálázta nagyon bullish-re, hanem azt is előrejelezte, hogy az ár csak egy év alatt + 86,61% -kal emelkedik, 11,44 dolláros áron.

Másrészt a Tradingbeast azt jósolta, hogy 2024 végére egy SUSHI token átlagos ára 14,08 USD lesz..

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 hónap 9,72 USD 61,98%
2 hónap 8,42 USD 40,34%
3 hónap 7,97 USD 32,88%
6 hónap 8,44 USD 40,75%
1 év 11,57 USD 92,92%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
2022 11,57 USD 92,92%
2023 13,7 USD 128,4%
2024 17,65 USD 194,26%
2025 15,17 USD 152,9%

SushiSwap Árjóslás 2021

2021 várhatóan nagyon-nagyon izgalmas év lesz a kriptográfia számára. Nemcsak a jelenlegi bikapiac, hanem a piacra lépő intézmények, vállalkozások és lakossági befektetők száma sem kétséges, hogy a Sushiswap ára folytatja emelkedő trendjét.

Az előrejelzések szerint 2021 pozitív lesz az árral, átlagosan + 45,53% -os növekedéssel. Figyelembe véve, hogy ez csak egy év, ez nem túl kopott.

SushiSwap Árjóslás 2022

2022-ben szintén pozitív lesz a százalékos növekedés, bár úgy tűnik, hogy az ár többé-kevésbé ott marad, ahol 2021-ben elérte, a 9,00–10,50 dolláros jel között. Mindazonáltal annak, aki további SUSHI zsetonok vásárlása iránt érdeklődik, úgy tűnik, hogy a 2022 jó idő, mielőtt a vonat valóban elhagyná az állomást.

SushiSwap Árjóslás 2025

Ahogy eljutunk 2025-ig, az előrejelzések szerint az ár több mint kétszeresére nő. Óriási százalékos, átlagosan + 185,32% -os növekedéssel a befektető, aki jelentős mennyiségű sushit tart a táskájában (megint nem az ételt), nagyon rendezett nyereségre számíthat.

A Sushiswap jó befektetés?

Ilyen erős árelőrejelzésekkel és a decentralizált pénzügyi (defi) szektor folyamatos virágzásával nem lehet kétséges, hogy portfólióalapjainak egy részét SUSHI tokenekre fektetni jó befektetés. Az évek múlásával a befektetők arra számíthatnak, hogy pénzeszközeik egy része megduplázódik. Nem csak ez, de bármelyik Sushi token hodler számíthat arra, hogy beleszólhat a Sushiswap platform irányításába.

Úgy tűnik tehát, hogy a Sushiswap dex projekt a dolgok kinézetével jónak tűnik. Jelzője pénzügyi szempontból nagyon pozitív. Az emberek rohannak a defi térbe, hogy megszerezzék vagyonukat. Minden nagyszerű, igaz? Nos, nem egészen. Ha a Sushiswap jó befektetésnek tűnik, akkor miért van hírhedt hírneve? Ott merülünk tovább.

Hogyan vásároljunk Sushiswapot?

A SUSHI tokent sokféle csereprogramból kódolhatja. A legtöbb kötet a Binance, az OKEx, a Huobi Global, a Sushiswap, a Bitfinex és a BKEX. Mehetsz CoinMarketCap vagy CoinGecko hogy teljes listát kapjon a tőzsdékről.

További információ a Sushiswapról

Mi a Sushiswap?

A Sushiswap az Uniswap villája, saját irányítási tokennel, a SUSHI-val. A 2020. augusztus 28-án elindított automatizált piacvezető (AMM) gyorsan népszerűvé vált a szülői dex-szel, az Uniswap-tal együtt. Az Uniswap-tól eltérően azonban további szolgáltatásokat nyújt, például megnövekedett jutalmakat nyújt a likviditásszolgáltatóknak.

Az Uniswap kódot felhasználva egy teljesen új platform lett. Több ösztönzőt kínáltak közösségorientált mint az Uniswap, lehetővé téve bármely SUSHI token hodler számára, hogy többet beleszólhasson a projekt irányításába, mint amit az Uniswap biztosított.

A felhasználók használatának ösztönzésére, valamint a közösségközpontúbbá tétele érdekében módosították a jutalom jellemzőit. Az Uniswap biztosítja a likviditás-szolgáltatóknak (LP) történő csere során keletkező díjak 0,30% -át, az egyes felhasználók által biztosított likviditás mértékének megfelelően. Amint láthatja, ez nagy LP-knek megfelelt, de azoknak, amelyek csak kis mennyiségeket tudtak szolgáltatni, nem.

Tovább Sushiswap, a likviditásszolgáltatók ezen díjak 0,25% -át kapnák, míg a fennmaradó 0,05% -ot visszaforgatnák SUSHI-ba és szétosztanák a Sushi token tulajdonosainak. Ez azt jelentette, hogy a korai likviditásszolgáltatók, függetlenül attól, hogy mennyi járulékot tettek ki a poolba, fizetett kamatokat kapnak a díjakból, és megengedték nekik, hogy korai tagokká váljanak a platform irányításában.

Nem csak az, hogy ha egy felhasználó úgy dönt, hogy kivonja pénzeszközeit a készletből, akkor is megszerezheti ennek a 0,05% -os díjnak a részét a SUSHI-ban, mert korábban SUSHI-tokenek birtokosai voltak. Mint látható, ez a konstrukció nagyon vonzó volt, és a lezárt források száma felrobbant! Rendkívül ellentmondásos volt, hogy a Sushiswap két hét alatt egymilliárd dollárt tudott megszerezni.

Sushiswap megközelítése lényegében vámpír támadás volt az Uniswap ellen. Mi az? Annak érdekében, hogy a felhasználók áttérhessenek a platformjára azáltal, hogy átveszik likviditási zsetonjaikat, és a Sushiswap-ra teszik őket, a Sushi létrehozta rendkívül ösztönző jutalmak azoknak a korai migránsoknak. Ezek a jutalmak abban jelentek meg, hogy ezeknek a migránsoknak nagy mennyiségű SUSHI tokent adtak. Ezt úgy tették, hogy blokkonként 1000 SUSHI-t vertek ki az indulás utáni első két hétben. Ez lényegében kiszívta az Uniswap életét mind a felhasználók, mind a likviditási poolok és a kereskedelem volumenében. Becslések szerint a felhasználók több mint 90% -a átvette a zsetonjait és átállt a Sushiswap-ra.

Nak nek további ösztönzés felhasználóknak a platform használatához, a korai token jutalmat blokkonként 100 tokenre csökkentették a későbbi migránsok számára. Ezenkívül azoknak, akik SUSHI-jeleiket használták, további díjakat kaptak.

A likviditást biztosítani vágyóknak két lehetőségük van. Miután átugrott a sushiswap webhely, választhatja a likviditást a farm részlegen vagy az új Onsen menüben. A mezőgazdasági részleg rendszeres likviditási készlet. Az Onsen menü azonban rotációs jutalmazási rendszer. Ez azt jelenti, hogy a kormányzásban lévők szavaznak arról, hogy mely párok szerepelnek, melyek ugyanazok maradnak, és melyek nem.

Ami a SUSHI tokenomikát illeti, eredetileg a tokennek nem volt max. Kéthetes indítása után blokkonként 100 előállított SUSHI volt. Ez azonban később történt határozott hogy tényleges kemény sapka legyen a verhető SUSHI számához és néhány egyéb változáshoz. Ez a maximális kínálat 250 000 000, és várhatóan 2023 novemberéig érhető el.

Ezenkívül csökkenteni kellett a blokkonként vert SUSHI tokenek számát. Jelenleg csak 60 SUSHI / blokkot vernek, és 2021. február 1-jéig ismét 50-re csökken. Ez kétségtelenül segít az árban az infláció megakadályozásában, mivel valószínűleg ez volt a fő oka ezeknek a változásoknak.

A Sushiswap ökoszisztéma irányítását illetően bármely SUSHI hodler jogosult annak részévé válni kormányzás.  Jelenleg minden fontosabb strukturális változtatást és a devfund (a fejlesztői alap rövidítése) felhasználását a közösség megszavazza, míg az OxMaki és az alapcsapat dönt minden kisebb változásról. Várjon. Ki a fene az OxMaki?

A csapat

A Sushiswap körüli vita nem ér véget vámpír támadásával. Míg más defi protokollok, például az Aave, a Compound és az Uniswap alapítói jól ismertek voltak, a alapítók nem voltak. Valójában pontos személyazonosságuk még mindig nem ismert. A Chef Nomi fedőnevű valaki megalapította a Sushiswap-ot. Két másik társalapító volt sushiswap és OxMaki. Minden ember tudott róluk, a Twitter kezelője.

Míg a séf Nomi az átállási szerződés adminisztrációs kulcsait kezdetben időzár szerződésre küldte, megakadályozva őt abban, hogy teljes hozzáférést kapjon bármelyik készlethez, és felkért minden szervezetet, hogy ellenőrizze a protokollt annak ellenőrzésének és biztonságának biztosítása érdekében, az igazi félelem hamarosan bekövetkezett. hely.

Lépjen ki az átverésből

Nomi séf megpróbálta megindítani azt a látszatot, mint egy kilépési átverés, mint egy darab sushit, amelyre egy nagy darab wasabi volt ragasztva. Nomi szakácsnak nem volt hozzáférése a pool alapjaihoz, de a devfundhoz, amely az összes kiosztott SUSHI token 10% -át kiosztotta. Szeptember 5-én eltávolította az összes likviditását az Uniswap-ból, és hirtelen eladta a devfund összes SUSHI tokent 70 000 ETH-ért, akkoriban 30 millió dollár értékben!

Nomi séf megpróbálta igazolni tetteit, de a közösség megijedt attól, hogy egy ismeretlen személynek túl nagy a hatalma és elvesztette a bizalmát. A devfund belsejében lévő jelzőknek a projekt további fejlesztését és kutatását kellett volna finanszírozniuk. Nem személyes jelzők voltak. Még társalapító társa is OxMaki megdöbbenését és csalódottságát fejezte ki Nomi séf tettei miatt. Nem meglepő, hogy ez a felfordulás miatt a SUSHI ára megmaradt.

Szerencsére beugrott Sam Bankman-Freid (SBF), az Ameida Research vezérigazgatója, akinek a SUSHI egyik legnagyobb zacskója is volt, és gyakorlatilag megmentette a projektet. Felajánlotta a projekt irányítását, hogy zökkenőmentes és sikeres legyen a felhasználók még mindig a projektbe történő migrációja. Nomi séf jóváhagyta és átadta neki a kulcsokat. Az SBF ezután létrehozott egy több aláírással ellátott pénztárcát annak decentralizálása érdekében.

Nem sokkal később Nomi szakács meglepő módon visszaadta az általa felvett alapokat! Saját tweetjében „F ****” volt. Hogy bűnösségből fakadt-e, vagy féltek-e attól, hogy a hatóságok keresett embernek számítanak, nem tudni.

Mindez a projekt elindításától számított egy hónapon belül történt!

Következtetés

A Sushiswap az egyik legvitatottabb és legillatékonyabb eredettörténettel rendelkezik. A robbanásszerű és még mindig kirobbanó defi hype közepette a Nomi séffel történt incidens bebizonyította, hogy a fékek és ellensúlyok, valamint a decentralizált felhatalmazás minden decentralizált protokoll erős előfeltétele. Ez az incidens kétségtelenül csúnya, wasabish ízt hagyott sok ember szájában, és halálos csapást jelenthetett a projektre.

Mindazonáltal a Sushiswap minden eddiginél erősebben jött ki ebből a kaotikus bizonytalanságból. Most inkább közösségközpontú, a felhasználóknak lehetőségük van javaslatot benyújtani és szavazni róla, valamint számos ellenőrzést és mérleget helyeznek el annak biztosítására, hogy egy ilyen eset soha többé ne forduljon elő.

A befektető szempontjából az a tény, hogy egy projekt ilyen súlyos eseményből származhatott, bizonyítékul szolgálhat a projekt és a közösség erős ellenálló képességére a túlélés biztosítása érdekében. A keltett félelem ellenére az a véleménye, hogy ezt a leckét pozitív kilátásokkal kell szemlélni.

Mindezzel szemben a projekt fennmaradt, és most virágzik. Közössége bebizonyította erejét, hogy mozgósítani kell mind a pénzügyi, mind a decentralizált finanszírozás egészét fenyegető fenyegetést, még akkor is, ha szinte kiszippantotta az életét egy másik defi projektből.

Függetlenül attól, hogy hogyan lehet látni a projektet, erős a verseny a sok kriptó és defi protokoll között, amelyek mindegyikének megvan a maga módja annak biztosítására, hogy projektje továbbra is releváns legyen egy ilyen fiatal piacon. Mindazonáltal minden befektetőnek, aki egészséges befektetési portfóliót szeretne, fontolja meg egy kis sushi hozzáadását étrendjéhez.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector