Syscoin árjóslás (SYS) 2021, 2022, 2025

A kriptovaluták készen állnak arra, hogy óriási hatást gyakoroljanak a mainstream kereskedelemre. Semmi más, mint a Syscoin, amely nem kevesebbre törekszik, mint az online kiskereskedelem decentralizált platformjára. Más szavakkal, a Syscoin lehet a következő Amazon vagy Walmart.

Ezek a kiskereskedelmi üzletek egyre hangosabb kritikát váltottak ki monopolisztikus taktikájuk és hidegvérű munkaügyi gyakorlatuk miatt. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy nincs alternatíva az általuk megtestesített központosított e-kereskedelem modelljéhez, semmi sem, ami megengedné magának a nagy sebesség, az alacsony ár és a legfelsõbb kényelem azonos kombinációját.

Ha azonban a Syscoin-nak sikerül elérnie azt a célját, hogy teljesen megszüntesse a közvetítőket, lehetővé téve az emberek számára, hogy a virtuális valutát egymással közvetlenül a blokklánc-hálózaton keresztül kereskedjék, akkor az inkluzív, méltányos piac új formája jelenhet meg.

Ez valóban egy játékváltó lehet, és ezért döntöttünk úgy, hogy eljuttatjuk Önhöz ezt a Syscoin árpredikciós cikket!

Syscoin árjóslás

Mennyire életképes ez a forgatókönyv? A Syscoin valóban megfelel a feladatnak? Milyen eredete és története van ennek a platformnak, és milyen jövőbeli kilátások vannak? Érdemes-e Önnek, befektetőnek megfontolnia ezt az ígéretes vállalkozást? Hogy őszinte legyek, mennyit fog nőni az állománya a következő néhány évben?


Syscoin történeti árelemzés

2014-ben indult, Syscoin az egyik első kriptovaluta, amely beugrott a blockchain sávba. Csaknem három évig, 2017-ig azonban továbbra is alacsony piaci felső korlátot jelentett, egy zseton egy centes áron. A többi altcoinhoz hasonlóan 2017 és 2018 között is folyamatos bikafutáson esett át, 2018 januárjában szinte megérintette a dollárjelet. Időközben a Syscoin számos, a fentiekben tárgyalt újítást vezetett be, és bár az ár végül összeomlott, az 4-10 centes tartomány.

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

A cikk írásakor a Syscoin tokenenként 11,5 centtel kereskedik, az elmúlt 24 órában 5,82% -os változás történt. Az altcoin piaci korlátja 69,26 millió. A Syscoin teljes kínálata 888 millió.

syscoinSyscoin (SYS)

Rang: 235$ Ár (BTC) .000.00000400Piac$ 121,80 MVolum$ 17,90 M24h változás 3,85% Teljes ellátás888,00 M SYS

Syscoin jövőbeni árelőrejelzések

Az ár előrejelzése gondos történeti elemzést és ezen elemzés ésszerű kivetítését igényli a jövőben. Igaz, hogy a múltbeli teljesítmény nem garantálja a jövőbeni sikert.

Ugyanakkor, ha az ígéreteket teljesítik, a célokat az elvárásoknak megfelelően teljesítik, és folyamatosan új és innovatív célokat tűznek ki, akkor ésszerűen megjósolhatják a fényes és rózsás jövőt. Mindez igaz a Syscoinra, amelynek kilátásai az alábbiak:

Rövid távú előrejelzés

AfterPrice Change
1 nap 0,118 USD 1,72%
1 hét 0,210 USD 81,0%
1 hónap 0,123 USD 6,03%
1 év 0,135 USD 16,4%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 év 0,135 USD 16,4%
2 év 0,119 dollár 2,59%
3 év 0,122 USD 5,17%
5 év 0.145 USD 25%

* Ez az árjóslat a különféle forrásokból gyűjtött adatokon alapul, amelyeket kizárólag oktatási célokra szánnak, és amelyeket nem szabad befektetési tanácsadásnak tekinteni. A felhasználóknak saját kutatásokat kell elvégezniük befektetés előtt.

Syscoin árjóslás 2021

A Syscoin az év folyamán tovább fog növekedni és innoválni.

Az előrejelzés és az algoritmikus elemzés szerint az 1 Syscoin token (SYS) ára potenciálisan 0,131 körül lehet 2021-ben.

Syscoin árjóslás 2022

Egy új és továbbfejlesztett kezelőfelülettel és a blokklánc széles körű elterjedésével a társadalomban a Syscoin folytatja jelenlegi pályáját.

Az előrejelzés és az algoritmikus elemzés szerint az 1 Syscoin token (SYS) ára potenciálisan körülbelül 0,135 USD lehet 2022-ben.

Syscoin árjóslás 2025

A Syscoin valószínűleg elér egy inflációs pontot ebben az évben, mivel egyre többen használják mindennapi ügyeikhez.

Az előrejelzés és az algoritmikus elemzés szerint az 1 Syscoin token (SYS) ára 2025-ben potenciálisan 0,210 USD körüli lehet.

A Syscoin egy jó befektetés?

Míg sok érme stagnált, sőt hibernált állapotba került, a Syscoin csendesen kitűzi a célokat, megfelel az elvárásoknak és teljesíti ígéreteit. Ragyogó csapat támogatja (lásd alább), valódi újításokkal az övében. Az olyan funkciókkal, mint a ZDAG protokoll, akár nagy távolságra is lehet a blokklánc nagy sebességű és robusztus biztonságának elérésétől.

Míg a versenytársak (például a Neo, az Origin vagy a BitBay) a területen vannak, nem nehéz elképzelni, hogy a Syscoin a sokoldalú Ethereum híddal elsőként kínálja a közeljövőben az Amazon piacának valóban decentralizált változatát . Ami azt illeti, fényes kilátásokkal rendelkezik.

Vannak azonban hátrányai a decentralizált piacoknak is. A legkézenfekvőbb a szabályozás hiánya. Nem világos, hogy a Syscoin platform hogyan akadályozhatja meg az illegális tárgyak, például drogok és fegyverek értékesítését. Egyes tárgyak, például a fegyverek, az egyik joghatóságban legálisak, a másikban illegálisak. Hogyan kezeli az ilyen kérdéseket a decentralizált piac??

A megfelelés komoly fejtörést okoz. Nem lehetetlen azonban, hogy működőképes megoldást érjünk el. A Syscoin határozottan ragaszkodik ahhoz, hogy minden vonatkozó törvénynek és rendeletnek megfeleljen.

Végül is az online kiskereskedelem, amikor először megjelent, összehasonlíthatatlan zavart kavart az illetékesség és a szabályozás terén. Az ilyen zavar idővel tisztázódott, és az Amazon, az eBay és más óriások lettek a bolygó legnagyobb vállalatai.

Hogyan vásárolhatok Syscoint

A Syscoin több tőzsdén is elérhető, például Binance, Bittrex, Coinswitch és mások. Ha már rendelkezik bitcinnel, akkor a bitcoin pénztárcáját használhatja a Syscoin cseréjére. Hozzon létre egy fiókot a tőzsdén, igazolja személyazonosságát, és kétfaktoros hitelesítéssel rögzítse fiókját. Most tegyen be pénzt a számlára, és ha az alapok megjelennek, cserélje ki őket a kívánt Syscoin összegre.

További információ a Syscoinról

A 2014-ben Bitcoin villaként indított Syscoin egyesíthető-bányászható a Bitcoinnal együtt, ami biztonságos alapot ad. Ugyanakkor a Syscoin gyorsabb és sokkal skálázhatóbb, mint 60000 tranzakció másodpercenként (TPS), míg a Bitcoin esetében kevesebb, mint 20.

Úgy tűnik, hogy a Syscoin valóban megoldotta azt, amit Vitalik Buterin „blokklánc-trilemmának” nevezett: a nyilvánvaló tény, hogy a decentralizáció, a biztonság és a skálázhatóság erényei közül csak kettőt lehet választani, a harmadikról pedig lemondani.

A hagyományos hitelkártyák, az biztos, hogy az utóbbi kettőt választják az első költségén (ezeket olyan vállalatok irányítják, mint a VISA), míg az altcoinok, definíció szerint decentralizáltan, az utóbbi kettő közül az egyiket vagy a másikat választják.

A Syscoin a hólyaggyorsan gyors Z-DAG protokollal vágja el a Gordian csomót, amely a Syscoin fő rétege tetejére épített, a munkát igazoló konszenzusos mechanizmus.

A robusztus e-kereskedelmi platform mellett a Syscoin 4.0 gyors és biztonságos kétirányú hidat épített az Ethereummal, így az ERC-20 zsetonokkal működőképes. Ily módon az Ethereum fejlesztői kihasználhatják a Syscoin funkcióinak előnyeit, és fordítva.

Az Ethereum tranzakciók, csakúgy, mint a Bitcoiné, viszonylag lassúak, de a felhasználók mobilizálhatják a Syscoin nagy teljesítményét a tokenek mennyiségének gyors tranzakciójához a hálózaton keresztül; Hasonlóképpen, a Syscoin felhasználói használhatják az Ethereum szolgáltatásait, például az intelligens szerződéseket. Idővel a fejlesztők szükség szerint képesek lesznek hidakat építeni más hálózatokon, ezáltal a platform sokkal erősebbé válik.

A Syscoin kínál egy digitális hitelesítési szolgáltatást is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a titkosítást a titkosított digitális tanúsítványok (címek, garanciák, licencek stb.) Kiadására és hitelesítésére használják..

A Syscoin nincs rivális nélkül. Más platformok, mint például az Origin és a Bitbay, szintén decentralizált e-kereskedelmi protokollokat kínálnak. A befektetők bölcsek lesznek figyelembe venni ezeket a versenytársakat, miközben értékelik a Syscoin hosszú távú kilátásait.

A csapat

A Syscoint Jag Sidhu, a platform társalapítója és vezető fejlesztője vezeti. A gépi tanulás és a mesterséges intelligencia szakértője, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a szoftverfejlesztésben. A marketing csapat Andres Cortes dApps fejlesztőből és más fejlesztőkből áll.

Következtetés

Összegezve: a Syscoin egy ígéretes platform, amely hatalmas potenciállal rendelkezik a jövőbeni növekedésben. Meglehetősen lassú indulás után növelte a kapacitást, és számos újszerű tulajdonságot vezetett be útközben. Még azt állítja, hogy magas szintű biztonságot ért el nagy sebességgel kombinálva.

Ha ezen az úton halad tovább, ésszerű egy olyan jövőt előre látni, ahol valóban befogadó és decentralizált piacot kínálhat – egy blockchain Amazon-ot – ahol bárki részt vehet. Az akadályok azonban továbbra is fennállnak. A legnyilvánvalóbb természetesen a szabályozás kérdése, mely kutyák általában blokklánc technológiát alkalmaznak. Vajon valóban decentralizált piac kerül-e a szabályozók célkeresztjébe??

Az Amazon például egy jól meghatározott jogi keretek között működő vállalat. Lehet, hogy nem vonható felelősségre a webhelyén előforduló minden törvénytelenségért, de köteles ugyanakkor bizonyos cselekvésekkel a lehető legjobban megakadályozni őket..

Vajon lesz-e hasonló jogi keret a Syscoin számára, amikor (vagy ha) kiforrott gyümölcsözésről van szó? Vagy a Syscoin kénytelen lesz árnyékban működni, a bűnözők és árnyas áruk kereskedőinek menedékhelye?

Csak az idő fog megmondani, de nincs ok arra, hogy idő előtt pesszimista legyünk ezen a pontszámon. A Blockchain minden nap elnyeri a mainstream elfogadottságot, még a kormányok részéről is, ezért remélhetjük, hogy felvilágosult és progresszív szemléletünk lesz, ahelyett, hogy leállítanánk a projektet annak korai szakaszaiban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector