Sziacoin-árjóslás (SC) 2021-re, 2022-re és 2025-re

A Siacoin egy blockchain alapú tárhelyszolgáltató. Ezek voltak az első felhőalapú blokklánc-tárolási megoldások. A platform alapértelmezés szerint titkosítva van, a felhasználók vezérlik a titkosítást és a visszafejtési kulcsokat.

A hagyományos felhőtárhely-szolgáltatóktól eltérően egyetlen harmadik fél sem férhet hozzá a Sia-n tárolt adatokhoz.

A platform decentralizált a redundáns fájltároláshoz a világ több csomópontjában. Az üzemidő ugyanolyan jó, ha nem jobb, mint a rivális tárhelyszolgáltatók.

Hosszú távú elképzelésük az lesz, hogy az egész internet gerinchálózati rétegévé váljanak. A Siacoin csapata úgy véli, hogy az adatok mindenki számára ingyenesek legyenek.

Ebben Sziacoin rizs előrejelzés, mindent elemezni fogunk a projektről, hogy segítsünk megállapítani, hogy ez jó befektetés-e Önnek.

Sziacoin árjóslás


Siacoin (SC) Történelmi árelemzés 

Sziacoin (SC) 2015 óta van a kriptovaluta piacon, és fennállása alatt a szivattyúkból és hulladéklerakókból részesedése.

Az mindenkori mélypont néhány hónappal azután történt, hogy bemutatta a Nebulous, Inc., amelynek árfolyama olyan lassan esett, mint 0,00001262 dollár 2015. december 28-án.

Az SC 2016 első félévében vízszintesen kereskedett, amikor hirtelen árfolyama jelentős pozitív árfolyamokat tapasztalt, amelyek a 2016-os közelgő bitcoin felező eseménynek tulajdoníthatók.

Mint az ipar számos altcoinjához, az SC költsége is mindig közvetlen összefüggésben állt a BTC áraival.

Az előző évek grafikonjainak nézete megerősíti ezt a megfigyelést, mivel az SC jelentős ármozgásainak többsége szinkronizálódik a bitcoin néhány jelentős árfolyammal.

Ez a kriptográfiai ipar késői, 2017-2018-as bikafutásán és annak későbbi és elhúzódó medvepiacán mutatkozik meg leginkább.

A bikafutás magasságában a Siacoin ára 0,092868 dollárig emelkedett 2018. január 6-án. Amint azonban elérte ezt az árat, megkezdte fokozatos leereszkedését a jelenlegi árához, kivéve 2018 májusát, még mielőtt a Binance listára kerülne. 

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

sziacoinSziacoin (SC)

Rang: 105$ 0.010802Ár (BTC) .000.00000000Marketcap$ 512,13 MVolum$ 19,10 M24h változás 1,93% Teljes ellátás 0,00 SC

Siacoin (SC) jövőbeni előrejelzési előrejelzései

Nincs biztos módja bármely eszköz jövőbeni árának előrejelzésére; ezt még bonyolultabbá teszik, amikor megpróbálják megjósolni az olyan kriptovaluták árait, mint a Siacoin.

Az interneten végzett gyors keresés megmutatja, hogy sok elemzőnek eltérő véleménye van arról, hogy mi lehet a Siacoin ára a különböző időkeretekben.

Itt csak az a biztos, hogy senki sem biztos a jóslatában. Csak megfigyeléseket tehetünk a múltbeli árműveletekből, az azonosságár-korrelációkból és megalapozott feltételezéseket tehetünk a projekt életképes árpályájának kidolgozása érdekében..

Gyakrabban a kriptovaluták árai szoros összefüggésben vannak a bitcoin árfolyamaival, amelyek sok szakértő szerint időszakos árciklusokban mozognak.

Ezek a ciklusok általában a bitcoin jelentős fejlesztése után következnek be, például a bitcoin bányászat jutalmának felező eseményei, a változó szabályozási környezet, a protokollfrissítések és a villák.

A BTC ármozgása tűnik az egyetlen legfontosabb tényezőnek az ipar számos altcoinjának árának meghatározásában, és a Siacoin nem különbözik.

Úgy gondoljuk, hogy a legutóbbi bitcoin felező esemény révén a Siacoin infrastruktúra folyamatos fejlesztése, valamint az üzleti partnerségek kiépítésének szándéka a szövetséges iparágakkal katalizátorként szolgál a Siacoin új bikaciklusához.

Ezen okok miatt viszonylag optimista árelőrejelzést készítettünk ennek a digitális eszköznek rövid és hosszú távon, amint azt a következő szakasz mutatja. 

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 nap 0,0021 USD 5%
1 hét 0,0023 USD 15%
1 hónap 0,0024 USD 20%
6 hónap 0.0100 USD 500%
1 év 0,1000 USD 5000%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 év 0,1000 USD 5000%
2 év 0,0916 USD 4578%
3 év 0,765 USD 3825%
4 év 0,1163 USD 5815%
5 év 0,5105 USD 25525%

Siacoin árjóslás 2020

Úgy gondoljuk, hogy a legutóbbi bitcoin (BTC) bányászati ​​jutalom felező esemény egy új bikaciklus kezdetét jelenti a kriptopénzipar számára.

Ezt a feltételezést alátámasztják a bitcoin korábbi felező eseményeiből összegyűjtött megfigyelések. Rövid távon a Siacoin bullish árfolyama tapasztalható, árának elérésével 0,01 USD az év végén.

Ez az előrejelzés azon az előfeltevésen alapszik, hogy a BTC az egész év folyamán továbbra is értéket fog szerezni, és ezt a lendületet a következő évre is átviszi.

Sziacoin árjóslás 2022

Azt vetítjük, hogy ekkorra a Siacoin új, minden idők legmagasabb pontját érte el 0,10 USD, ami a piaci értékének 50-szerese folyó áron.

Bár ez lehet egy túl optimista előrejelzés, ez sem lehetetlen. Ez valószínűleg 2021-ben fog megtörténni, röviddel ezután némi nyereségvállalással, ami az árat kb 2022-re 0,0916 dollár.

Ez lesz a 7. év a Siacoin bevezetése óta, és arra számítunk, hogy számos alapvető jellemzője megjelent volna, és a partnerség teret hódított volna.

Sziacoin árjóslás 2025

Öt év múlva újabb bitcoin felező esemény történt volna, amely ismét jelezni fogja az új bullish crypto ciklus kezdetét.

2025 egy évvel lesz a negyedik felező esemény, és valószínűleg az az idő, amikor valószínűleg jelentősen pozitív ármozgás következik be a bitcoin számára.

Ez a Siacoin fennállásának első évtizedét is jelzi, és az infrastruktúrájának nagy része addigra már felszabadult volna. A szövetséges iparágakkal folytatott partnerség megérett volna, ideális helyzetre utalva, amikor a Siacoin újabb hatalmas áremelkedést tapasztalhat.

Tekintettel a felhő piac 2025-re tervezett piacára, az ára 0,5105 USD vagy annál magasabb a Siacoin esetében hihető.

A Siacoin jó befektetés?

Az SC ezen a ponton hosszú távú befektetés. A globális felhőalapú számítás 2025-re várható értéke 712,83 milliárd dollár lesz. Ha az SC elkapja a piac 1-2% -át, akkor minden token 0,17 USD-0,34 USD értékű lehet.

Ezek a becslések nagyon konzervatív bázis többszörösek, és nem veszik figyelembe a kriptobulla futást, amely azt láthatja, hogy az árrakéta sokkal tovább veri minden idők legmagasabb árait, és 1,00 dollárig állhat..

A Sia projekt stabil és kiemelkedő eredményeket hozhat, ha folytatják a fejlesztést.

Hogyan vásárolhat sziacoin?

Azok az érdeklődő vásárlók, akik meg akarják vásárolni a Siacoin-t, örömmel fogják tudni, hogy rengeteg módja van ennek a digitális eszköznek a beszerzésére. Jelenleg az ipar számos vezető kriptovaluta-tőzsdéjén szerepel.

Ezek tartalmazzák Binance, Kraken, Poloniex, Bittrex, Huobi, és OKEx.

Felhívjuk figyelmét, hogy a vásárlók esetleg nem tudják közvetlenül a tőzsdéken keresztül vásárolni a Siacoins-t (SC) a fiattal.

Először bitcoinokat vagy ethereumot kell vásárolniuk, majd el kell cserélniük őket a Siacoins-ba, majd visszavonhatják a jelképüket az előnyben részesített Siacoin pénztárcájába.

Azok, akik közvetlenül a fiat segítségével szeretnének vásárolni Siacoins-t, érdemes használni az Instant Cryptocurrency Exchange szolgáltatást, ChangeNow. Egyszerű, de hatékony felületet kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Simplex-szel való partnerség révén Siacoins-t vásárolhassanak hitel- vagy betéti kártyákkal.

Sziacoin pénztárcák

 Ne feledje, mennyi SC marad a forró pénztárcáján. Legyen rendkívül megfontolt, amikor elmúló számlákat állít fel.

A mulandó számlákat mindig a legkisebb összeggel finanszírozza, amelyet elveszít. Ha ügyes a kóddal, használhatja Sia hűtőház.

Minden más tároláshoz mindig használjon hardveres pénztárcát, a Ledger vagy a Trezor a preferált választásunk.

A Sia-val csak a Ledger alkalmazható, és ehhez parancssori képességekre van szükség.

További információ a sziacoinról

Mi a Siacoin?

A Siacoin projekt egy nyílt forráskódú, decentralizált, blokklánc alapú tárolási megoldás. Hasonló a Dropbox, a Google Drive, a Microsoft Onedrive, az iCloud és az Amazon Cloud által kínált felhőszolgáltatásokhoz.

Ami megkülönbözteti a Siacoin-t, az az, hogy miként kezelik az állásidőt az adatok megosztása, a titkos kulcsokkal történő biztonság révén (a Google ezt nem tudja megtenni, mivel ez közvetlenül befolyásolja az Ön számára történő értékesítés képességét, harmadik felek mindig hozzáférnek az Ön adataihoz), és ár, amely olcsóbb, mint versenytársai.

A Siacoin úgy működik, hogy lehetővé teszi a házigazdáknak / a merevlemezek tulajdonosainak, hogy felár ellenében bérelhessék kihasználatlan merevlemez-helyüket bérlőknek. A Siacoin platform intelligens szerződésekkel zárolja az SC érméit.

Ez biztosítja, hogy a bérlők a megegyezés szerint fizessenek a házigazdáknak, és a házigazdáknak az SC-t is biztosítékként kell elhelyezniük. Ez biztosítja az üzemidőt is, mivel a gazdagépet le lehet fizetni azért, mert leállt.

A Siacoins elképzelése az, hogy mindenki számára szabadon elérhető adatok, és a világ minden tájáról fel nem használt merevlemezeket terveznek felhasználni a világ legnagyobb tárolási adatbázisának létrehozására..

A csapat

A SiaCoin mögött álló vállalat a Nebulous, Inc. A cég 2014-ben indult. 2014 novemberében a fehér papír kiadták.

Siacoin SC árjóslás

A Siacoin nem induló pénzt gyűjtött egy ICO-val. Sia független befektetőktől gyűjtött forrásokat. A kezdeti finanszírozási forduló 1,25 millió dollárt gyűjtött össze.

A Nebulas Labs ezeket a forrásokat a Sia fejlesztésére kapta. A Siafundok egy másik token a hálózaton.

Ezek tokenizált értékpapírok, amelyek minden szerződés megkötésekor bizonyos összegű Sia-t fizetnek ki a tulajdonosoknak. A finanszírozás második körében 3 250 000 dollárt gyűjtöttek

Sia monumentális eredményei miatt megkapta második forrását. A finanszírozás idején több mint 4 PB adatot tároltak, elosztva 925 000 intelligens tárolási szerződés között.

A Sia hálózatnak ezután további 2 PB állt rendelkezésre a rendelkezésre álló tárolókapacitással. A Sia szoftvert ezután több mint egymilliószor töltötték le.

A Sia ütemtervet részletesen ismert, egyszerűen megértett célokkal, és valós időben is elérhető.

Ez megkülönbözteti őket a legtöbb blokklánctól. Az övék közösségi frissítések gyakori és informatív, ha nem szereti olvasni, van egy youtube oldal amely 1-2 perces videót tartalmaz az összes releváns frissítéssel.

A Nebulous / Sia csapata 2014 óta hosszú ideje együtt van. Csoportos jövőképet dolgoztak ki. Befektetőik között vannak az A_Capital, a Bain Capital Ventures, a Bessemer Venture Partners, a Collaborative Fund, a Dragonfly Capital Partners, a Fenbushi Capital, a First Star Ventures, a Hack VC, az INBlockchain, a Raptor Capital Management és az SV Angel.

Siacoin SC árjóslás

Projektfejlesztés

A Siacoin saját szoftvere a fájlok feltöltése előtt külön szegmensekre bontja őket. 30 gazdagép megkapja az adatok 1 részét.

Ez nem eredményezi a meghibásodás-redundancia jelzőpontját.

A Siacoin ezeket a fájlszegmenseket Reed-Salamon törléskódolással hozza létre. A technológia abból származik, hogy a CD-ket / DVD-ket úgy kódolták, hogy akkor is játszani tudjanak, ha sérültek is.

Ha a 30 hosztból 20 nem sikerül, a bérlő / végfelhasználó továbbra is hozzáférhet és letöltheti adatait. Ha a gazdagépek közül még egy lemegy, akkor a platform automatikusan új állomást rendel a bérlők adataihoz.

Minden szegmens titkosítva van, mielőtt elhagyná a bérlő számítógépét. A hosztok csak titkosított fájlokat tárolnak a Sia platformon. A hagyományos felhőalapú tárhely-szolgáltatók alapértelmezés szerint nem titkosítják az adatait.

A szegmentált tároló egy réteg biztonságot ad hozzá. A töredezett fájlokat hihetetlenül nehéz elolvasni. A fájlokat újra össze kell állítani, hogy olvashatóvá váljanak.

Ez a decentralizált megközelítés az, ami a blokklánc technológiát tökéletes megoldásként biztosítja a felhőszolgáltatásokat.

A Sia platformon lévő bérlők fájlszerződéseket hoznak létre, ezek a szerződések meghatározzák az üzemidő-vállalásokat, az árakat, az egyéb feltételeket, amelyeket a gazdagép és a felhasználó be akar venni.

Sia nemrégiben árrágási védelmet adott a bérlőnek, hogy megvédje a szolgáltatást a gazda kizsákmányolásától.

A letöltési folyamat felgyorsítása érdekében efemer fiókok is jöttek létre, mivel a gazdagépeknek hozzáférést biztosítanak egy előre finanszírozott számlához, a gazdagépek gyorsabban hozzáférhetnek az alapokhoz és felgyorsítják a letöltési folyamatot..

Sajnos a házigazdák bármikor ellophatják ezeket az alapokat, és a bérlőnek nincs lehetősége igénybe venni. A Siacoin azt tanácsolja a bérlőknek, hogy az átmeneti számlákat kis mennyiségű SC-vel finanszírozzák.

A fájlszerződések szinte olyanok, mint az intelligens szerződések; szolgáltatási szintű megállapodásokat (SLA) hoznak létre. Ezeket a megállapodásokat a tranzakciók befejeztével a Sia blokkláncán tárolják.

A fogadó megfelelő üzemidőt biztosított, és a bérlő a tervezett ideig tárolta adatait. Ezeket az intelligens szerződéseket a hálózat használatára kényszerítik, és harmadik fél nem vesz részt a folyamatban.

A bérlők a Siacoin-t használják tárhely vásárlására, de a házigazdáknak minden okos szerződésbe biztosítékként be kell fizetniük a Siacoin-t is.

Kis tranzakciók folynak a fogadó és a bérlő között. Ez a folyamat lassú, legfeljebb 2,5 másodpercig tart. Ez az egyik skálázhatósági probléma, amellyel a hálózat szembesül.

Az efemer számlák egyelőre megoldják a problémát, de végül a házigazdák fogják játszani őket. A házigazdák által igénybe vett biztosíték pénzügyi visszatartó erőt jelent arra, hogy ne legyen online.

A bérlőknek előre kell fizetniük a szerződésükért, az SC-t elkülönítik az átutaláshoz, és a raktározási szerződések általában 90 napig tartanak, a szerződéseket automatikusan megújítják. Ha az üzletet törlik, az összes fel nem használt SC-t visszatérítik a bérlőnek.

A szerződések lejártakor a fogadónak igazolnia kell, hogy a szerződésben tárolta a bérlő iratait. Sia ezt bizonyítéknak nevezi. Ennek a tárolási igazolásnak egy bizonyos időn belül meg kell jelennie a Sia blokkláncon.

Ha a blokkláncon megjelenik a tárolás igazolása, akkor a gazdagép fizet; ha nem, akkor a házigazda büntetést kap.

A sziacoin felhasználja Merkle fák tárolási igazolásaiért. A Merkle fák lehetővé teszik a hálózat számára, hogy megerősítse, hogy egy kis adat (kivonat) a feltöltött adatok szélesebb körének része.

Ezek a bizonyítékok aprók és rendkívül biztonságosak; végül csökkentik a blockchain puffadást.

A blockchain puffadás mérgező erre a platformra, mivel napokba telhet, amíg a bérlő vagy a házigazda szinkronizálódik a Sia blokklánccal. A Siacoins Lite Wallet megoldhatja ezt, de még mindig béta tesztelés alatt állnak.

A Siacoin hivatalosan is elindította a megosztást és a tartalom terjesztését. A Skynet azt a pillanatot jelöli, hogy „a technika készen áll” az intenzív marketingre.

A video streaming és a SiaStream úttörő blokklánc-szolgáltatás, amely lehetővé teszi a média streamingjét decentralizált hálózaton keresztül, a SiaStream jelenleg béta állapotban van, alfa verziójuk hamarosan elérhető lesz a nyilvánosság számára.

Szolgáltatásaik a 4k videotartalmat is zökkenőmentesen továbbíthatják, ami lenyűgöző, de még nem továbbíthat okos TV-re.

A ködös Github elkötelezettséggel halmozódik, előre tolva a Siacoin blokkláncot.

Sia továbbra is élen jár, hogy mi lehet a blockchain felhő tárolása. Aktívan részt vesznek a végfelhasználókkal, megpróbálják optimalizálni a termék szállítását, és egy használhatóbb terméket hoznak létre.

Siacoin SC árjóslás

Sziacoin bányászat

A sziacoin bányászható. A Blake 2B hash algoritmust használja. Az SC GPU által bányászott érme volt, amíg a Bitmain kiadott egy ASIC bányászt, amely képes a Blake 2B bányászatára.

A Bitmains Antminer A3 intenzíven nyereséges volt, és ez szerepet játszott abban, hogy Siacoins választotta a blokklánc elágazását. Ez védte az érdeklődésüket az Obeliszk és az Obelisk SC1 bányász iránt, amely fele olyan erős volt, mint az Antminer A3.

Siacoin SC árjóslás

A Siacoin ezt úgy hajtotta végre, hogy hibabiztos algoritmust tervezett az Obelisk SC1-be. Az incase Bitmain nem működött átláthatóan és tisztességesen. Ez Sia elbeszélő lökése. A Bitmain valóban nem a Sia bányaközösség érdekeit szolgálta. Sia intézkedett a hálózat védelme érdekében, mivel a centralizáció egy decentralizált blokklánc halálát okozhatja. Bitmain lényegében támadott a Sia hálózat és a Sia bányász közösség. Véleményünk szerint Sia helyesen járt el, de az Obelisk bányaprojekt egyszerűen a kisebbik gonoszság és pénzmegragadás.

Sziacoin díjak

90% -kal olcsóbb 1-2 dollár TB-nként havonta. Összehasonlításképpen 100 GB tárhely a Google Drive-on havi 2 dollárba kerül. Sajnos a Sia nem olyan intuitív, mint a Google Drive. A jövedelmezőség nincs meg az egyedi merevlemez-tulajdonosok számára sem. Hatalmas adatközpontok fogják uralni ezt a piacot, amely nagyszerű a fogyasztói árak számára, de nem a decentralizáció szempontjából.

Sziacoinpiaci verseny

A számítási felhő jelenlegi piacának fő szereplői:

 • amazon
 • Microsoft
 • IBM
 • Aliyun
 • Google
 • Értékesítési erő
 • Rackspace
 • NEDV
 • Jóslat
 • Vmware
 • DELL
 • EMC

Különböző szolgáltatások nyújtása:

 • Infrastruktúra mint szolgáltatás (IaaS)
 • Platform mint szolgáltatás (PaaS)
 • Szoftver mint szolgáltatás (SaaS)

A Siacoin fő problémája azoknak a vállalatoknak a versengése, amelyek teljes körű megoldást kínálnak, amelyek integrálódnak a szolgáltatásaikba. Ez vonzóbbá teszi azokat a vállalkozások számára, amelyek egyetlen megoldást szeretnének megoldani minden problémájukra. A Siacoin csak az adattárolásra összpontosít, és még hosszú utat kell megtennie, mielőtt versenyre kelhetnek. Árpontjuk csak akkor tudja elérni őket, ha szolgáltatásaik nem tudnak integrálódni más szolgáltatókkal.

Sziacoin Onramp

A szén- és sziacoin-integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hitel- vagy betéti kártyájukkal vásárolhassák meg a Siacoin-t. A tőzsdék késedelme nevetséges, kezdve a KYC-től (Ismerje meg ügyfelét), a karbantartási időszakoktól kezdve a likviditási kérdésekig, amelyek a felhasználót arra kényszeríthetik, hogy regisztráljon egy másik tőzsdén, és újrakezdje a KYC-t, vagy pénzügyileg megbüntethető legyen azonnali szükséglete miatt. A Carbon Siacoin kapcsolat megoldja ezeket a problémákat, és alternatív kriptográf on-rámpát hoz létre az egész kriptográfiai közösség érdekében..

Végső ítélet 

A felhőtárolás az adattárolás jövője. Mivel az emberiség egyre több adatot tárol online, a felhőszolgáltatások támadásai elkerülhetetlenek. Mennyire vannak titkosítva az Amazons vagy a Google szerverein tárolt adatai? A fő felhőszolgáltatók a legjobb mérnökökkel foglalkoznak a biztonságukkal. Bizonyos esetekben továbbra is a felhasználói hiba a hibás. Titkosított adatokhoz való hozzáférés felesleges a visszafejtési kulcs nélkül.

A Siacoin továbbra sem a felhőalapú tárolás elnevezése, de a Skynet megjelenésével ez megváltozhat. Kezdhetik egy agresszívabb marketing kampányt, a blockchain-jukat a vezető felhőszolgáltatóvá alakítva. Nagyon sok fejlesztés vár rájuk, hogy ez valósággá válhasson, mivel a felhőszolgáltatók opciókat kínálnak, és további szolgáltatásokkal zárják a felhasználókat, amelyek megnehezítik számukra a távozást.

A felhőszolgáltatók cseréjének többletköltségei csillagászatiak lehetnek, mivel minden gazdagépet be kell építeni az új rendszerbe. Számtalan munkaórát kell kiosztani, és a felhasználókat át kell képezni a rendszerek használatára. A Sia valóban rendelkezik költségelőnnyel, de jelenlegi állapotában nem tud versenyezni a fő felhőszolgáltatókkal. Ajánlhatnak azonban megoldásokat a blockchain fejlesztők és az otthoni felhasználók számára. A Carbon Siacoin kapcsolat valóban megkönnyíti szolgáltatásaik használatát. A fő felhőszolgáltatók már a kezdetektől fogva működtetik ezeket a fizetési rendszereket, és a Sia fél évtizedbe telt, míg megteremtette ugyanolyan egyszerű használatát.

Egyszerű, olcsó biztonsági megoldásként mérföldekkel megelőzik a versenytársaikat. Hálózatuk a PB tartományban van, ami nem kis teljesítmény, és most streaming szolgáltatásokat kínálnak, ami újabb rést nyit a piacon, a házi szórakoztatást.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector