Tezos árjóslás (XTZ) 2021-re, 2022-re és 2025-re

Talán hallott már erről a tokenről, és azon gondolkodik: „Jó befektetés?”, „Mennyit fog érni a Tezos?” vagy „A Tezos elérheti az 1000 USD-t?”. Ha igen, olvassa el a 2021-es, 2022-es és 2025-ös Tezos-előrejelzést.

A Distributed Ledger Technology (DLT), más néven Blockchain Technology, az egyik legzavaróbb dolog, ami az elmúlt években bekövetkezett. Ahogyan az internet és az e-mail megváltoztatta a kommunikációnkat, ugyanúgy, ahogy a világháló átalakította az internetet azáltal, hogy kényelmesebbé tette a böngészést és mindenki számára hozzáférhetővé tette, úgy a blokkláncok is átalakítják az internetet, miközben beszélünk.

A 2015-ben elindított Ethereum blokklánc volt az első a második generációs blokkláncok közül, amelyek olyan blokkláncok voltak, amelyek szkriptnyelvekkel rendelkeztek, amelyek lehetővé tették az alkalmazások és az intelligens szerződések futtatását a blokkláncon. Egy másik második generációs blokklánc az Tezos, 2018-ban indult. A Tezos a Tezos blokklánc natív kriptovaluta (más néven „tezzie”) neve is..

tezos árjóslás

Tezos történeti árelemzés

A Tezos blokklánc 2018. június 30-án indult. A Tezos ICO-ja 2017. július 1–14-ig tartott, és az év egyik legnagyobb ICO-ja volt..


A token ára az ICO alatt 0,47 USD volt. Azóta jelentős árváltozások tapasztalhatók, mint minden kriptovalutában. Az alábbi grafikon az XTZ teljes történetét mutatja:

Az XTZ árfolyama induláskor 2,94 USD volt, és néhány hete, 2020. augusztus 13-án érte el csúcspontját, amikor 4,39 USD-t ért. A legalacsonyabb hőmérséklet 2020. december 7-én volt. Aznap egy XTZ értéke 0,35 USD volt.

Jelenlegi ára, piaci cap & Ellátás részletei

tezosTezos (XTZ)

Rang: 30$ 4.09Ár (BTC) 0,00008100$ 3.11 BVérfogat$ 399,49 M24h változás 5,87% Teljes ellátás 0,00 XTZ

A cikk írásakor egy Tezos-token (más néven „tezzie”) értéke 2,60 USD, közel 1,9 milliárd USD piaci felső korláttal és 122,5 millió USD feletti 24 órás kereskedési forgalommal. Jelenleg 723 980 684 token kering már.

Mivel a Tezos tétbiztosítói konszenzust alkalmaz, nincs bányászata Tezos zsetonoknak és nincs meghatározott maximális készlet; a tezzieket folyamatosan gyártják.

Tezos (XTZ) jövőbeni előrejelzési előrejelzések

A kristálygömbök nem működnek, ezért nincs különösebb, bolondbiztos módszer a jövő meglátására. De a kereskedők egyedi matematikai algoritmusokat használnak a kriptovaluták rövid és hosszú távú árának előrejelzésére. Ezen algoritmusokhoz fordulva segíthetünk eldönteni, hogy egy adott token jó befektetésnek tűnik-e vagy sem.

Lássuk, mit mondanak az algoritmusok a Tezosról:

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 nap 2,56 USD -1,54%
1 hét 2,18 USD 16,15%
1 hónap 2,78 USD 6,92%
6 hónap 2,93 USD 12,69%
1 év 4,82 USD 85,39%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 év 4,82 USD 85,39%
2 év 6,10 USD 134,61%
5 év 24,06 USD 825,39%
10 év 34,77 USD 1275,77%

Tezos árjóslás 2021

*** Nézz vissza hamarosan ***

Tezos árjóslás 2022

A Tezos árjóslatai szerint valamikor 2021 közepe és vége között kell meghaladnia a csúcsot. 2022 végére pedig várhatóan az XTZ értéke körülbelül 6,10 USD lesz, ami a jelenlegi árának 134% -os növekedését jelenti.

Tezos árjóslás 2025

2025 végére várhatóan felszáll az XTZ. Az előrejelzések szerint körülbelül 24,06 USD lesz. Ez több mint 825% -os növekedést jelent a jelenlegi árához képest.

A legjobb hely a tezók vásárlására vagy cseréjére

NameDeposit MethodBuy
Binance

binance csere

 • Banki átutalás (ACH)
 • banki átutalás
 • Kriptopénz
 • Betéti kártya
 • Vezetékes átvitel
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Kraken

 • Elektronikus átutalás
 • Banki átutalás (SEPA)
 • Vezetékes átvitel
 • Ethana őrizet
Értékelés: 4

Menj a Vásárlás oldalra

ChangeNOW

 • Hitelkártya
 • Kriptopénz
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Érmekapcsoló

 • Hitelkártya
 • Kriptopénz
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Changelly

 • Hitelkártya
 • Betéti kártya
Értékelés: 4

Menj a Vásárlás oldalra

A legjobb pénztárcák a Tezos tárolásához

NameTypeBuy
TREZOR One

trezor egyet

Hardver Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Ledger Nano X

Hardver Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Atomic Wallet

Asztali kliens Értékelés: 4

Szerezd meg Wallet

A Tezos jó befektetés?

Mint minden kriptovaluta esetében, a siker pénznemként az általa működtetett blokklánc sikerétől függ. Tehát meg kell vizsgálnunk, mit hoz a Tezos blockchain az asztalra.

A kezdőknek van egy szkriptnyelve, amely lehetővé teszi intelligens szerződések és dApps fogadását. Ez jó dolog, de a Tezos alig egyedi ezen a területen.

A Tezos állítása szerint stabilabb platformot kínál, amely jelentős változásokat képes végrehajtani a blokklánc „elágazása” nélkül. Vajon ez a fokozott stabilitás vonzóbbá teszi-e a fejlesztők számára??

Csak az idő fog megmondani, de az árjóslási algoritmusok azt mondják, hogy a tezzi értékek öt éven belül 825% -kal növekednek, így a Tezos legalább hosszú távon jó befektetésnek tűnik.

Hogyan lehet megvásárolni a Tezókat

Ha kézbe akarsz venni néhány tezzyt, rájössz, hogy ez nem különbözik más altcoin vásárlásától.

Először meg kell találnia hol megvásárolhatja őket (mely tőzsdék listázzák az XTZ-t), majd megnézheti, hogy mivel fizethet értük (mely kereskedési párok állnak rendelkezésre).

Láthatja, hogy a Tezos szerepel a legfontosabb kriptovaluta tőzsdéken, mint például a Kraken, a Binance, a Bitfinex és a Coinbase Pro.

A Krakenben a rendelkezésre álló kereskedési párok közé tartozik az XTZ / USD, XTZ / EUR, XTZ / XBT és XTZ / ETH, vagyis amerikai dollárral, euróval, bricktox-szal és éterrel vásárolhat tezzieket..

Miután tudta, hová kell mennie, be kell jelentkeznie fiókjába ezen a tőzsdén, finanszíroznia kell számláját és vásárolnia kell.

További információ a Tezosról

Mi a Tezos?

Tezos az intelligens szerződésre képes blokklánc neve és az adott platformot működtető kriptovaluta neve is. A kriptovaluta esetenként „tez” vagy „tezzie” néven is ismert.

A Tezos blokklánc intelligens szerződéssel képes blokklánc, vagyis intelligens szerződéseket és dApps-okat fogadhat. Bár ez kétségtelenül plusz, a Tezos ebben a tekintetben aligha egyedülálló.

Súlyos a verseny az intelligens szerződéses úttörő blockchain Ethereum és más platformok, mint az EOS, a TRON vagy a Neo között. Amit a Tezos terít az asztalra, az az, hogy a döntéshozatal magába a blokkláncba épül be.

Minden token tulajdonos szavaz a blokklánccal kapcsolatos döntésekről, ideértve a protokoll módosításokat is. A jóváhagyott változtatásokat ezután automatikusan alkalmazzák, mivel a blokklánc önállóan változtatható.

Ez a blokkláncot nagyon stabilá teheti, nagyobb protokollváltásokra képes, anélkül, hogy új blokkláncokba kellene forogni.

Jobb a Tezos, mint az Ethereum?

Bizonyos technikai szempontból elmondhatjuk, hogy a Tezos jobb, mint az Ethereum. Kezdetnek a tétbiztos konszenzus használata a munka bizonyítása helyett a blokkláncot kevésbé erőforrás-igényes, vagyis a tranzakciós díjak alacsonyabbak.

Az Ethereum gázárai nagyon magasakká válhatnak magas hálózati aktivitás idején. Továbbá, mivel a döntéshozatal magában a blokkláncban van, a Tezos sokkal ellenállóbb a villával és ezáltal stabilabb.

Másrészt az Ethereum még mindig messze a legsikeresebb intelligens szerződésre képes blokklánc, az írás idején több mint 2600 dApps fut.

A fejlesztőket természetesen jobban vonzzák a sikeresebb platformok. Ezen a ponton olyan, mintha összehasonlítanánk a Windows vagy macOS alkalmazások fejlesztőinek számát a Haiku OS fejlesztői számával.

A csapat

A Tezos Alapítvány tanácsa a következőkből áll:

 • Huberthus Thonhauser (elnök)
 • Alexis Bonte (tag)
 • Lars Haussmann (az ellenőrző bizottság elnöke)
 • Alice Lloyd George (tag)
 • Daniel Masters (Tag)
 • Marylène Micheloud (tag)

A Tezos Alapítvány operatív irányítását az alábbiak által létrehozott végrehajtó bizottság látja el:

 • Huberthus Thonhauser (az Alapítványi Tanács elnöke)
 • Ulrich Sauter (főtanácsos)
 • Roman Schnider (pénzügyi igazgató)

Következtetés

A blokkláncok képesek megváltoztatni az internethasználat módját, és számos területen pozitív változásokat is végrehajthatnak, beleértve az oktatást és az egészségügyet is. De mint minden kialakulóban lévő technológiának, a blokkláncoknak még mindig van néhány megoldandó problémájuk, beleértve a méretezhetőséget és a stabilitást.

Előfordul, hogy egy blokkláncnak jelentős változásra van szüksége a protokollban a probléma megoldásához, de a blokklánc fejlesztői nem tudnak megállapodni a továbbjutás legjobb módjáról. Amikor ez megtörténik, egy blokklánc néha végül két láncra szakad, amelyek mindegyike más-más opciót valósít meg.

Ez az úgynevezett blokklánc „elágazása”. A Tezos úgy kívánja elkerülni ezt a problémát, hogy a döntéshozatali folyamatot magában a blokkláncba építi.

Mi tehát a Tezos jövője? Elég lesz-e ez az on-chain döntéshozatal ahhoz, hogy vonzza a fejlesztőket, hogy nagyszerű dApps-okat építsenek a Tezos-on?

Ami a Tezos-t illeti befektetésként, ha gyors választ keres a „Melyik kriptovaluta fog felrobbanni 2020-ban?” Kérdésre? akkor a Tezos nem a te válaszod.

Az árjóslási algoritmusok egyelőre inkább hosszú távon az érték növekedése felé mutatnak. Tehát, ha van néhány extra dollár, és hajlandó befektetni őket körülbelül öt évre, akkor a Tezos olyan dolog, amit érdemes megvizsgálnia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector