THORChain árjóslás (RUNE) 2021-re, 2022-re és 2025-re

A decentralizált cserék (DEX-ek) mind szórakoztatóak és jóak, ha nem is forradalmiak. Bár a saját ökoszisztémájukban befolyásosak, a dolgok nagy sémájában nem sokat jelentenek, ha továbbra is elszigeteltek maradnak egy kriptovaluta saját blokkláncán belül; Uniswap az Ethereumon, a Binance DEX be Binance, Yolo az EOS-on, a Vexchange a VeChain-on stb.

Azoknak a felhasználóknak, akik tokenek felcserélését vagy likviditás biztosítását szeretnék elérni a passzív jövedelem megszerzéséhez, át kell ugraniuk egy másik ökoszisztémára, külön-külön kell használniuk a specifikus és kompatibilis DEX-eket és zsetonokat, sőt külön pénztárcájuk is van. Nem lenne jó, ha létezne egy DEX, amely képes összekapcsolni ezeket a különféle blokklánc-ökoszisztémákat, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és biztonságosan léphessenek át a hálózatokon a tokenek cseréjéhez vagy a likviditás biztosításához?

THORChain árjóslás

Nos, kiderült, hogy létezik ilyen protokoll, és THORChain-nek hívják. A lánc-agnosztikus DEX, nem támogat semmilyen konkrét digitális eszközt vagy blokkláncot, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén mozogjanak a különböző blokkláncok között, és tokeneket cseréljenek, likviditást és egyéb tevékenységeket biztosítsanak. Ez szintén segít az állandó veszteség kérdésének mérséklésében, és mechanizmust biztosít a láncon belüli árfolyamokon történő manipuláció ellen. Remekül hangzik, ugye?

Ez az THETHORChain árpredikciós cikk először rövid és hosszú távon megvizsgálja a protokoll natív tokenének, a RUNE-nak az előrejelzését, hogy megállapítsa, érdemes-e hozzáadni a portfóliójához. Ezután megvizsgáljuk a projekt egyedi jellemzőit, mitől különbözik, és hogy ez a DEX az élen jár az hidak építésében az elszigetelt blokklánc ökoszisztémák között.

THORChain történeti árelemzés 


A kezdeti Dex Offering (IDO) óta, még 2019 júliusában, a RUNE ára először 2021. július 24-én jelent meg a CoinMarketCap-on, 0,0154 dolláron. Annak ellenére, hogy mainnetjét csak ez év januárjában dobták piacra, a RUNE ára 2019 és 2020 folyamán lassan emelkedni kezdett. 2019. november 9-ig az ár megduplázódott.

Annak ellenére, hogy az ár továbbra is lassan emelkedett, csak 2020. május végén kezdett igazán megugrani. 2020. augusztus 30-ig 1,11 dollárnál járt, mire kezdett gyorsan fogyni az értéke. Októberben és november elején az ár valahol 0,30–0,50 dollár között maradt. November 4-én ismét gyorsan növekedni kezdett. A 2020-as évet 1,15 dolláron zárta.

Az új év nagyon jól kezdődött a RUNE token számára, mivel értéke január folyamán tovább növekedett. 2021. február 1-ig 3,84 dollár volt.

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

A cikk írásakor a RUNE ára 3,84 USD. A THORChain jelenlegi piaci felső határa a CoinMarketCap szerint 590 881 144 dollár, ami az egész kriptopiac 59. helyén áll. Jelenleg 158 432 088 RUNE token van forgalomban, összesen 500 000 000 kínálattal.

A RUNE token + 7,66% -os növekedést tapasztalt az elmúlt 24 órában és + 57,63% -os növekedést az elmúlt 7 napban.

thorchainTHORChain (RUNE)

Rang: 59$ 5.65Ár (BTC) .0000,00011200Piac$ 1,31 BVtérfogat$ 46,89 M24h változás 1,93% Teljes ellátás 500,00 M FUTÁS

THORChain (RUNE) Jövőbeli előrejelzési előrejelzések

A THORChain RUNE árelőrejelzése több forrás szerint nagyon pozitívnak tűnik rövid és hosszú távon egyaránt. A Wallet Investor arra számít, hogy az ár csupán egy éven belül + 60,98% -ra (6,18 USD) emelkedik. 2025-re ez a százalékos növekedés + 250% lenne! A Digitalcoin szintén nagyon pozitív ár kilátásokat jósolt a RUNE számára. + 250% -os áremelkedést prognosztizált a következő öt évben is.

Míg a Wallet Investor és a Digitalcoin árelőrejelzése egyaránt pozitív, a Tradingbeast előrejelzése ezzel szemben valójában enyhe árcsökkenést jósol 2021-ben és 2022 elején. Ez azonban valamikor 2022 októberében azonnal megváltozik. Eddig csak 2024-ig sikerült kiszámolniuk. Azonban már ekkor is megjósolta, hogy a RUNE ára átlagosan 5,818 dollár lesz 2024 végére.

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 hónap 6,15 USD 59,48%
2 hónap 5,75 USD 49,12%
3 hónap 6 USD 55,52%
6 hónap 6,09 USD 58,02%
1 év 6,41 USD 66,34%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 év 6,41 USD 66,34%
2 év 9,29 USD 140,85%
3 év 11,34 USD 194,07%
4 év 11,06 USD 186,89%

THORChain árjóslás 2021

Az előrejelzések szerint 2021-ben a RUNE értéke pozitívan növekszik. Bár az ár hónapok között változik, éves átlagára várhatóan 5,43 dollár lesz.

THORChain árjóslás 2022

Az ár felértékelődése várhatóan 2022-ig folytatódik, bár kevésbé, mint 2021-ben. Az átlagár várhatóan 6,69 USD körül mozog, ami csak valamivel több, mint az előző évben.

THORChain árjóslás 2025

Mire 2025 körül forog, az áremelkedés várhatóan sokkal jobb lesz. Az átlagár várhatóan 11,80 dollár körül lesz, januárban és júliusban az eddigi legnagyobb áremelkedés tapasztalható.

Is THORChain egy jó befektetés?

Miután megvizsgálta az árjóslatot és a projekt alapjait, a jövő fényesnek tűnik mind a projekt, mind a RUNE befektetői számára. Mivel a jelenlegi bikapiac javában zajlik, és a projekt fejlesztői továbbra is további funkciókat és frissítéseket tesznek közzé, nagy bizalommal mondhatjuk, hogy a THORChain továbbra is értékes eszköznek tekinthető a gyorsan növekvő defi szektorban.

Ezek egyike azoknak a kevés protokollnak, amelyek pusztán pénzügyi szempontból megpróbálnak több láncot átfogó platformká válni, ami erős helyzetbe hozza őket a gyors terjeszkedéshez, különösen, ha egyre több blokkláncot ösztönöznek arra, hogy átjárhatóvá váljanak..

Hogyan vásárolhat THORChain?

A RUNE egy népszerű kriptovaluta, és különféle tőzsdéken elérhető (mind centralizált, mind decentralizált). A legkiemelkedőbbek Binance, Sushiswap, Hoo, FTX, BitMax, Bithumb Global és ProBit Exchange. A RUNE felsorolású tőzsdék teljes listáját lásd: CoinMarketCap vagy CoinGecko.

További információ a THORChainról

Mi a THORChain?

Az övék weboldal magyarázta a legjobban:

„A THORChain lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a digitális eszközök között váltsanak szinte bármely blokkláncon egy megbízhatatlan & engedély nélküli beállítás. A likviditást olyan likviditásszolgáltatók biztosítják, akik díjakat keresnek swapügyleteken keresztül, és nem produktív eszközeiket nem őrizetben termelő eszközökké alakítják. A piaci árakat a poolok eszközeinek aránya tartja fenn, amelyeket a kereskedők arbitrázs útján rendezhetnek a helyes piaci árak helyreállítása érdekében. ”

Az őshonos jelzőjük természetesen RUNE.

A platform szintén nem profitorientált. Minden díj visszatér a felhasználókra, függetlenül attól, hogy likviditásszolgáltatók vagy csomópontok. A csapatot csak arra ösztönzik, hogy ragaszkodjon az eredetileg kapott RUNE zsetonokhoz. Szerint a Binance DEX javaslat, a csapat 10% (50 millió) RUNE zsetont kapott, amelyeket le kellett zárni a mainnet indulásáig. Még akkor is csak 20% -ot kell adni 3 havonta, 12 hónapig.

A THORChain jelenleg a BEPSwap webalapú klienst használja, amely szigorúan a Binance láncra korlátozódik. Ez csak ideiglenes, mivel hamarosan felváltja az ASGARDEX, egy cenzúra-ellenálló asztali kliens, amely a rendszer fő portáljaként fog működni. Úgy tervezték, hogy teljes mértékben ellenőrizze a tranzakciók életciklusát, miközben kompatibilisvé teszi a THORChain-nal.

Az ökoszisztémában négy kulcsszereplő van:

  • Likviditásszolgáltatók akik fizetnek a likviditás biztosításáért

  • Cserélők akik a likviditást az eszközök ad hoc cseréjére használják fel díjakat fizetve

  • Kereskedők akik figyelemmel kísérik a poolokat és folyamatosan egyensúlyoznak, díjakat fizetve, de nyereségszerzés céljából.

  • Csomópont operátorok akik kötvényt nyújtanak és fizetnek a rendszer biztonságáért

Likviditásszolgáltatók

Mint minden más DEX, likviditásszolgáltatók likviditás biztosítása egy digitális eszköz számára. Passzív jövedelmet keresnek swap díjak és egyéb jutalmak révén. Emellett, mint bármely más likviditási szolgáltatót, fennáll annak a veszélye, hogy állandó veszteséget szenvednek el. Ezeket a jutalmakat RUNE-ban és a kapcsolódó eszközben keresik. Például, ha egy felhasználó BTC / RUNE szolgáltatást nyújt egy készletben, akkor jutalmat kap mind a BTC, mind a RUNE formátumban. A likviditási szolgáltatók blokkonként swap díjat keresnek. A szolgáltató mennyi hozamot kap, kiszámításra kerül, hogy az egyes blokkokban hány swap tranzakció történt.

Az a érdekes ebben a protokollban, hogy az Uniswap-tal ellentétben a THORChain csúszásalapú modellt nyújt. Tehát, amikor egy csereügynök zsetont cserél és árcsúszást okoz, akkor magasabb díjakat kell fizetnie érte, amelyek ezt követően az adott pool likviditási szolgáltatóihoz kerülnek, ahol ez a csúszás tapasztalható. Tehát a likviditásszolgáltatók megijesztése helyett a protokoll arra ösztönzi a többieket, hogy még több likviditást biztosítsanak.

Mint korábban említettük, a likviditási szolgáltatók swap díjakat keresnek a swaposoktól és a kereskedőktől. Másrészt a jutalmak a THORChain saját jutalomkibocsátásából származnak, amely egy előre meghatározott ütemtervet követ. A jutalmak egy nagy token tartalékból is származnak, amely minden hálózati díjjal meg van töltve és hosszú távon fizetik. Ezeket a jutalmakat alacsony likviditás esetén is folyósítják a likviditást nyújtóknak.

Cserélők

A THORChain megpróbálja elérni a folyamatot csere zsetonok nagyon sokfélék a láncok közötti kompatibilitás, a kiváló felhasználói élmény és a más láncokhoz való könnyű hozzáférés révén (Binance, Ethereum, Bitcoin stb.). A felhasználók felcserélhetnek minden olyan tokent, amelynek láncai össze vannak kötve és a készletekben vannak, sőt új tokent is hozzáadhatnak, egyszerűen letétbe helyezve, hogy a listára állítási sorba kerüljenek.

A csere mechanizmusa teljesen autonóm. Az összes csereügylet véglegesítésre kerül és feldolgozásra kerül. De az érvénytelen csereügyleteket visszatérítik. Minden érvényes csere átlátszó és ellenáll az elülső futásnak. A hitelesítők nem befolyásolhatják a kereskedések sorrendjét, és büntetést kapnak, ha nem tartanak be érvényes cserét.

Legyen szó akár a Bitcoinról, a BNB-ről, az Ethereumról, amely felcserélhető, a natív RUNE-hez kapcsolódik. Ezeket a poolokat folyamatos likviditási pooloknak nevezzük, mert a RUNE mindegyiket egyetlen hálózatban kapcsolja össze.

A csere költsége két részből áll: hálózati díjakból és az árcsúszásból. Az összes csereügyletért hálózati díjat számítanak fel, és kiszámításához a legutóbbi gázárak átlagát kell kiszámítani. Tudjon meg többet róla itt. Az árcsúszás díjairól már a likviditásszolgáltatók rovatában volt szó.

Kereskedők

Más projektektől eltérően a THORChain semmilyen orákulumot nem használ a láncolaton kívüli információk kinyerésére. Ehelyett a kereskedőket használja.

A THORChain kereskedői profitot keresnek bizonyos tokenek árának fenntartásával. Megtalálnak minden olyan digitális eszközt, amelyet a piacok között rosszul áraznak, megvásárolják azt a digitális eszközt alacsony árú piacokon, majd eladják más, magas árakkal rendelkező piacokon. Tartják a különbséget. Tehát, ha egy token ára egy külső piacon alacsonyabb, mint a THORChain-on, a kereskedők onnan vásárolják meg, és a THORChain-on eladják, és fordítva. Ez nagy frekvencián teszi ezt, és lehetővé teszi az árak stabilizálódását és versenyképességét.

További információért kattintson a gombra itt.

Csomópont operátorok

THORNodes a THORChain hálózat szervizelése. Magát a hálózatot a Tendermint hajtja & Cosmos-SDK, és használja a küszöb aláírás sémákat (TSS). A Tendermint különösen fontos, mivel kétharmados többségi megállapodással biztonságban tartja a hálózatot. Ez megóvja a hálózatot a támadásoktól, és lehetővé teszi a tétbiztosítás (PoS) konszenzusos mechanizmus révén a széleskörű együttműködést és kommunikációt. Webhelyük szerint kezdetben csak 99 THORNode van. Az összes Node operátor a rendszerbevétel 67% -át keresi, amelyet a RUNE-ban fizetnek ki.

A THORNode-vá váláshoz szükséges egyik elsődleges követelmény az, hogy 1 millió RUNE tokent vásárol és tétel. A tokenek ezen tétje lényegében kötéssé válik, és minden csomópontnál tőkeáttétellel van ellátva annak biztosítására, hogy mindannyian a legjobb szándékkal viselkedjenek. Bármilyen rosszindulatú szándék vagy támadás lecsapást eredményez.

Egy másik követelmény az összes csomópont identitásának névtelen megtartásával kapcsolatos. Ez kulcsfontosságú a hálózat szempontjából, mivel megakadályozza a csomópontokat abban, hogy megpróbálják átruházni magukat egymással, és így ne szennyeződhessenek biszekkel, szubjektivizált ötletekkel és befolyással. Az elsődleges érdekelt felekkel nem a csomópontok, hanem a likviditási szolgáltatók számítanak, akik sokat veszíthetnek, ha egy csomópont rosszindulatúan kezd cselekedni. Ezért a csomópontokat még a saját weboldalukon sem szabad kezelni, és nem is tekinteni szupersztároknak. Valójában „másodosztályú állampolgároknak” kell tekinteni őket.

„Másodrendű állampolgárként kell kezelnie a csomópont-üzemeltetőket, fizetni nekik a szolgáltatásokért, és ki kell dobni minden olyan csomópontot, amely túl régóta van a rendszerben, vagy rosszul viselkedik. A THORChain a likviditásszolgáltatókat első osztályú állampolgárként kezeli, és mindent megtesz a tőkéjük védelme érdekében. ”

Érvelésük a PoS konszenzus algoritmus egyik gyengeségéből fakad; a hálózat központosításának képessége. Az alkotók attól tartottak, hogy ha egy csomópont kilétét feltárja, akár valaki, akár maga a csomópont használja fel álláspontját, hogy egyre több pénzt ruházzon át az övékre, valamint a többiek kárára márkázza a hálózat oldalát. Ez az elsődleges oka annak, hogy a csomópontoknak 1 millió RUNE tokent kell kitenniük.

Kormányzás

A biztonság iránti aggodalmuk és a csomópontok névtelensége tekintetében a THORChain arra törekszik, hogy könnyű és minimalista kormányzati formát alakítson ki. Lehetővé teszi tagjai számára, hogy szavazzanak arról, melyik láncot és eszközöket kell felsorolni, és milyen frissítéseket kell végrehajtani a protokollon. Még azt is eldöntheti, hogy hány csomópontja lehet. De ez van. Nem ösztönöz további részvételt, különösen a csomópontok között.

A csapat

Ahogy a csomópontok személyazonosságát bizalmasan kezelik, ugyanúgy a csapat azonosságait is, amelyek létrehozták a THORChain-t. Valójában a projektnek nincs vezérigazgatója vagy igazgatója, sem alapítója. A CoinMarketCap szerint teljes fejlesztését a Gitlab-on keresztül hajtották végre. Még a projekten dolgozókat is névtelenül kezelik.

A csipog a projekt megvilágítja azt az elméletet, hogy miért akarnak névtelen csapatot fenntartani. Ezen a tweeten kijelentették:

“A THORChain csak akkor tud sikeres lenni, ha kellően decentralizált: 1) A csomópontoknak névteleneknek kell lenniük, és soha nem jelezhetik őket társadalmilag. 2) Az érintetteket csak ösztönzők vezérelhetik. 3) A fejlesztőknek átmenetieknek kell lenniük.”

A „hivatalos” így folytatja:

-> A fejlesztők a Nodes számára szállítási kód szerint dolgoznak, ami értékesebbé teszi a rendszert.

-> A csomópontok a Stakers számára az eszközök biztosításával és az interneten keresztül működnek.

-> A cövekesek tőkét hoznak, amelyet a Swapperek forgalomba hoznak.

-> Cserélők fizetnek díjakat, gazdasági tevékenységet hozva.

Következtetés

Összegzésképpen úgy tűnik, hogy a skandináv istenek megáldották ezt a projektet. Annak ellenére, hogy a fő hálózatot csak 2021 januárjában dobták piacra, a THORChain fejlesztését és fejlesztését továbbra is a „fantom” csapat végzi. Sőt, RUNE értéke 2019 óta folyamatosan emelkedett, és hamarosan kevés volt a jele annak, hogy leállna. Tekintettel arra, hogy határozottan elkötelezett a teljesen decentralizált és a közösség által irányított iránti elkötelezettség iránt, sokan vonzónak találják a projektet.

Arra is ki kell hívni a figyelmet, hogy bár egy anonim csapat van, bár kissé ritka, nem egyedi. Satoshi Nakamoto, a Bitcoin lelete, identitása még mindig nem ismert. A Sushiswap készítőinek kiléte szintén nem ismert.

Mivel sokan látják az elszigetelt, területi vezérelt blokklánc-ökoszisztémák hibáit, egyre többen választják az interoperabilitást, mint a legbiztonságosabb módot ennek az iparnak a sikerhez. Úgy tűnik, hogy a THORChains egyike a vádat vezető protokolloknak. Tehát mindaddig, amíg az interoperabilitás és az ökoszisztémák közötti könnyű migráció folyamata folytatódik, nem túl elrugaszkodott azt mondani, hogy ez a protokoll akár Ragnarok (utolsó norvég norvég csata, azaz a világ vége) kitöréséhez is vezethet a régi ellen. központosított, hagyományos pénzügyi rendszer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector