Uniswap árjóslás (UNI) 2021-re, 2022-re és 2025-re

Az érmék kereskedése és cseréje másra nehézkes, zavaró, időigényes és nem olcsó. Nem lenne jó, ha létezne olyan protokoll, amely nemcsak lehetővé teszi a zsetonok cseréjét vagy cseréjét, de rendkívül egyszerűen használható is? Ó várj. Van! Uniswap névre hallgat, és a jelzőjük UNI.

Alacsony állítás azt mondani, hogy híres volt a projekt és a jelző, amikor még 2020 szeptemberében elindult. A projekt előtt nagy volt a felhajtás, amelynek tokenje több tőzsdén volt felsorolva csupán órák alatt, és a kereskedés volumene meghaladta az 5 milliárd dollárt egy nap alatt! De miért? Mi az az Uniswap, ami mindenkit annyira felizgatott?

Ez a cikk megkísérli megválaszolni ezt a kérdést, és Uniswap árjóslatot nyújt rövid és hosszú távon egyaránt a token felett, hogy jobban megértsék, hogy az UNI token miért továbbra is ilyen bullish.

Az árjóslat visszavonása

Uniswap Történelmi árelemzés

Bár a decentralizált csere (dex) 2018 óta létezik, csak 2020-ban jött létre az UNI token. Amikor először megjelent szeptember 16-án, a kezdeti ára mindössze 3,00 dollár volt. Azonban a körülötte levő heves hype miatt, Uniswap az ár drasztikusan 7,00 USD-ig emelkedett 2020. szeptember 19-ig a CoinMarketCap szerint.


Miután a felhajtás és az izgalom elkezdett lecsökkenni, az ár is esni kezdett, de nem tapasztalt drasztikus zuhanást, mint más zsetonok, és a tény után sem volt mindig alacsony. A CoinGecko szerint minden idők legalacsonyabb szintje 1,03 dollár volt 2020. szeptember 17-én, még az áremelkedés előtt. Bár a CoinMarketCap azt állítja, hogy minden idők legalacsonyabb értéke ugyanazon a napon 0,4190 dollár volt. Mindössze 8,44 dolláros csúcsát csak egy nappal tapasztalta meg, miután megnyugodni és hanyatlani kezdett.

Az UNI ára a hónapok múlásával tovább csökkent, bár soha nem került 2 dollár alá, mire a 2020-as bikafutásnak köszönhetően ismét lassan emelkedni kezdett. Az UNI a 2020-as évet 5,00 dolláros árral fejezte be. Azóta tovább nőtt, és most a korábbi minden idők legmagasabb szintjének meghaladásának küszöbén áll.

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei

A cikk írásakor egy UNI token ára jelenleg 7,44 USD. Jelenleg a 20. helyen áll az egész kriptopiacon. Van egy piaci korlát 2070 905 210 dollárból 277 250 381 UNI van jelenleg forgalomban. A maximális kínálat 1.000.000.000.

uniswapUniswap (UNI)

Rang: 8$ 31.44Ár (BTC) .0000.00062300Marketcap$ 16.46 BVérfogat$ 1,58 B24h változás 11,42% Teljes ellátás 1.000,00 M UNI

Uniswap (UNI) jövőbeni előrejelzési előrejelzései

Úgy tűnik, hogy az Uniswap körüli felhajtás soha nem csillapodott. A Wallet Investor jelenleg nagyon bullish-ra skálázza az UNI tokent. Ez nem meglepő, tekintettel a platform népszerűségére. Még akkor is, amikor még 2020 szeptember elején egy villát tapasztalt, megszülte a rivális és ellentmondásos Sushiswap nevű dexet, a automatizált piacképző (AMM) továbbra is rendkívül kihasználva van, de ez a go-to dex minden új felhasználó számára, aki éppen belép a kriptopiacra.

Rövid távú előrejelzés

AfterPriceChange
1 hónap 10,48 USD 40,97%
2 hónap 12 USD 61,45%
3 hónap 10,09 USD 35,78%
6 hónap 10,6 USD 42,6%
1 év 11,11 USD 49,39%

Hosszú távú előrejelzés

AfterPriceChange
2022 12,15 USD 63,37%
2023 13,7 USD 84,28%
2024 20,37 USD 173,98%
2025 24,84 USD 234,06%

Uniswap árjóslás 2021

A 2021-es évre vonatkozó előrejelzés nagyon pozitívnak tűnik. Várhatóan az év végéig bármelyik UNI hodler 49,39% -os emelkedésre számíthat a jelenlegi árhoz képest.

Uniswap árjóslás 2022

2022 még pozitívabbnak tűnik, mivel az előrejelzések szerint az ár tovább emelkedik. Az előrejelzések szerint júniusra minden befektető csaknem kétszeres áremelkedésre számíthat.

Uniswap árjóslás 2025

Úgy tűnik, hogy 2025 nem más, mint az, hogy rendkívül pozitív. A befektetők átlagosan 194,45% -os növekedésre számíthatnak a jelenlegi árhoz képest.

Is Váltson le egy jó befektetést?

Több árelőrejelzési forrás áttekintése és a protokoll alapjainak vizsgálata után nagy bizalommal kijelenthető, hogy az Uniswapba történő befektetés jó befektetés. Annak ellenére, hogy a token körüli hype jelentősen csökkent, ez nem azt jelentette, hogy a kereslet is csökkent volna. A Wallet Investor, a Digitalcoin, a Tradingbest és mások mind előre jelezték az UNI rendkívül pozitív árkilátásait. Ha alkalma nyílik megnézni a protokoll és a token alapjait, nem nehéz megérteni, miért van ez így.

Hogyan vásárolhat Uniswapot?

Az UNI különféle tőzsdékről vásárolható meg. Jelenleg a Binance, a Coinbase Pro, maga az Uniswap dex (V2), a Bithumb stb. Listáján találja. Sok ilyen tőzsdén magas az UNI likviditás, ezért nem kell aggódnia a hirtelen csúszások miatt. Átugorhat a CoinMarketCap vagy CoinGecko hogy teljes listát kapjon az UNI listájáról.

További információ az Uniswapról

Mi az Uniswap?

Az Uniswap egy decentralizált csereplatform (DEX), ahol a felhasználók két dolgot tehetnek; tokenek cseréje vagy cseréje másra és / vagy likviditás biztosítása.

Cseréhez vagy cseréhez először meg kell győződnie arról, hogy a platform csere szakaszában van-e. Ezután összekapcsolja a platformot a pénztárcájával, rákattint a zsetonokra, amelyekre cserélni szeretne, fizet egy minimális díjat, és ennyi! Olyan könnyű.

A felhasználók a likviditási szakaszra való áttéréssel hozzáadhatják a platform likviditását is. Ezután lehetősége van likviditás hozzáadásához egy már létező készlethez, vagy saját likviditási pár létrehozásához. Azok a díjak, amelyeket a felhasználók fizetnek a zsetonok cseréjekor, a likviditásszolgáltatókhoz kerülnek, akik a díjak 0,30% -át keresik arányosan azzal, hogy mekkora likviditást nyújtanak. A most kamatos díjak visszavonásához a felhasználóknak vissza kell vonniuk a likviditáshoz hozzáadott jelzőt. Ismét ilyen egyszerű!

Igaz figyelmeztetés! A likviditást növelő felhasználók veszélye lehet imponancia veszteség.  Mi az? Ekkor a likviditásszolgáltatók veszteséggel néznek szembe az árkülönbségek miatt. Ahogy a neve is mutatja, ez a veszteség megfordítható, ha a tokenek egyik ára enyhíti önmagát. Ez azonban nem garancia, és tartós veszteséget eredményezhet.

Az Uniswap dex 2018 novemberében indult. Mivel automatizált volt és az intelligens szerződéstől függően, az Uniswap megoldotta az első decentralizált cserék sokaságát sújtó kezdeti kérdéseket. 2020. szeptember 16-án a protokoll egy lépéssel tovább ment, amikor elkezdte kiadni az UNI irányítási tokent sok korábbi felhasználónak. Ez növelte a jövedelmezőséget, és lehetővé tette, hogy az UNI bármely jelzője beleszólhasson a protokoll irányításába, további decentralizációt biztosítva.

Az UNI mint jutalom és kormányzás token

Az Uniswap első létrehozásakor nem volt tokenje, és a likviditás biztosításán kívül nem sok más ösztönzője volt. Csak a Sushiswap villa és vámpírbányászati ​​módszerét követően jelentette be az Uniswap saját token kiadását, az ún. UNI.

Míg ennek a kínálatnak a nagy része a fejlesztők és a befektetők rendelkezésére állt, az mindenki figyelmét felkeltette, amikor az Uniswap bejelentette, hogy az összegyűjtött 1 milliárd UNI-zseton 15% -át repülőgéppel le kell dobni, és mindenkinek át kell adni, akinek történelmi nyilvántartása van 2020. szeptember 1. előtt használta az uniswap alkalmazást. Ez lehetővé tette, hogy minden cím 400 UNI-t igényelhessen.

Ezen felül bárki, aki történelmi likviditást biztosított, a biztosított likviditás időtartama és mennyisége alapján arányosan csökkentette az arányát..

Ez azonban csak a teljes kínálat 15% -át tette ki. Bárki, aki néhány UNI kezébe akart kerülni, vagy tőzsdéből vásárolt, vagy likviditást biztosított. Bárki, aki ezt teszi, csak négy likvid medence van, amely a felhasználókat jutalmazná az UNi-val:

  • ETH – USDT (tether)
  • ETH – USDC
  • ETH – DAI
  • ETH – WBTC (becsomagolt Bitcoin)

Ez a program csak két hónapig, 2020. november 17-ig tart. Még annál is inkább, ahhoz, hogy az UNI jelentős részét megjutalmazzuk, meglehetősen nagy mennyiségű ETH-t vagy stabil anyagot kell szállítania, vagy nagyon sokáig kell várnia. Ezért sokkal egyszerűbb az UNI-t tőzsdén vásárolni, lehetővé téve a kereslet kialakulását, ami az ár növekedéséhez vezetett. Tehát megértheti, mennyi izgalmat okozott a kriptográfiai közösség az Uniswap kapcsán.

Ezen felül az Uniswap jelentős mennyiségű UNI-t tart fenn tartalékként, hogy ösztönözze a felhasználókat jutalomként likviditás biztosítására és a protokoll irányításában való részvételre. Az UNI tulajdonosai beleszólhatnak, hogy melyik irányba szeretnék menni az Uniswap-ot. Akik az UNI teljes kínálatának körülbelül 1% -át birtokolják, akár javaslatokat is benyújthatnak. Feltételezzük, hogy azokat, akik beleszólnak a kormányzásba, ösztönöznék a jegyzőkönyv vonzóbbá tételére, a kereskedelem volumenének növelésére és további kereslet létrehozására a token iránt, amely nyilvánvalóan emelkedni fog az árban.

A csapat

Hayden Adams fejlesztő létrehozta az Uniswap alkalmazást. Hayden egykori autómérnököt elbocsátották munkájából, és a purgatóriumban hagyták, amíg egy barátja megismertette a kriptovalutával, különösen az Ethereummal. Érdeklődve megtanulta fejleszteni a kódot, és számos projekten dolgozott, mielőtt találkozott volna a korábban domináns decentralizált EtherDelta cserével..

Haydent nem hatotta meg a dex. Úgy nézett ki … bonyolult és durva, és úgy gondolta, hogy tovább lehetne javítani. Ami azonban tulajdonképpen arra késztette, hogy elkezdjen dolgozni egy saját projekten, az volt, amikor az Eethereum alapítója, Vitalik Buterin Reddit cikkére bukkant, amely szerint olvas, “Futtassunk láncolt decentralizált cseréket úgy, ahogyan az előrejelzési piacokat működtetjük.”

Ihletettül kezdett dolgozni saját dex-jén, és sok hónapos intenzív kódolás után, és csak az Ethereum alapítványtól kapott 65 000 dolláros támogatást, 2018 novemberében kiadta az Uniswap első verzióját. 2. verzió 2020 márciusában indult, biztonságosabbá és robusztusabbá téve azt, hogy az ikonikus dex platform minden Ethereum ökoszisztémában lehetővé válik.

Következtetés

Tekintettel az UNI vásárlási és tartási lehetőségeire, nem meglepő, hogy ára folyamatosan emelkedett. És mivel a jelenlegi bikapiac javában zajlik, magabiztosan kijelenthető, hogy az UNI ára túlhajtott lesz. Mivel a protokoll olyan könnyen használható, alternatív forrás a felhasználók számára, hogy passzív jövedelmet szerezzenek, mind díjakban, mind UNI-ban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector